Tony Blair: maahanmuuttajat ovat vasemmiston vaalikarjaa

Palkittu tutkiva journalisti Tom Bower vahvistaa uudessa kirjassaan sen, mistä englantilaisissa kahvipöydissä on kuiskittu jo kauan: vasemmistolainen pääministeri Tony Blair purki maahanmuuton sääntelyn, jotta hänen puolueensa saisi lisää valtaa.

Elintasopakolaiset äänestävät käytännössä kaikissa länsimaissa vasemmistopuolueita, koska vasemmisto kampanjoi esimerkiksi avokätisten sosiaalitukien ja maahanmuuttajien ”perheenyhdistämisten” puolesta.

Blair toimi Yhdistyneen kuningaskunnan pääministerinä 1997–2007. Hän syvensi maansa entisestään karua pakolaiskriisiä tukemalla sionistisia sotia Lähi-idässä ja ohjaamalla sitten pakolaisvirrat Englantiin.

Tukemalla Yhdysvaltojen ja Israelin valtioterrorismia Blair vahvisti oman asemansa kansainvälisen eliitin riveissä. Lakkauttamalla Yhdistyneen kuningaskunnan rajavalvonnan hän puolestaan varmisti, että vasemmistopuolueen potentiaalisten äänestäjien reservi ei ehtyisi tulevaisuudessakaan.

Bower haastatteli 200:aa Blairin aikana toiminutta kansanedustajaa, ministeriä ja virkamiestä rakentaakseen kokonaiskuvan hänen hallituksestaan. Blairin kollegat kertoivat, että pääministeri kielsi puoluetovereitaan puhumasta maan uudesta maahanmuuttopoliittisesta linjasta, sillä avoin demokraattinen keskustelu voisi vaarantaa pakkomonikulttuurisuushankkeen.

Maahanmuutosta vaikeneminen oli tärkeää myös siksi, että aihe ei kuulunut vasemmiston tärkeisiin vaaliteemoihin. Kansa huijattiin äänestämään Blairia levittämällä vaalipropagandaa neutraaleista aiheista, jotka eivät herättäisi ristiriitoja ja jotka takaisivat mahdollisimman suuren äänimäärän.

Blair ja julkisionistinen pedofiili Jimmy Savile.
Blair ja julkisionistinen pedofiili Jimmy Savile.

Kouluttamattomista tunkeutujista tuli ”työperäisiä maahanmuuttajia”

Bowerin mukaan valtaan päässyt Blair määräsi välittömästi, että rajakontrolli tulisi purkaa ja että jopa kouluttamattomat tunkeutujat tulisi luokitella ”työperäiseksi maahanmuutoksi”. Miljoonat tunkeutujat tulvivat maahan Blairin pääministerikaudella.

Blairin entinen avustaja Andrew Neather puhui samasta aiheesta itse asiassa jo 2009. Neatherin mukaan pääministeri ajoi vapaiden rajojen politiikkaa tehdäkseen Britannian väestörakenteesta ”todella monikulttuurisen”. Puolueen sisäpiiriin kuuluneen Neatherin mukaan työväenpuolue ei puhunut tavoitteistaan julkisesti, jottei se karkottaisi työväenluokkaisia äänestäjiään, jotka ovat perinteisesti joutuneet kärsimään eniten monikulttuurisuuden haitoista.

Blairin suorittama väestöpoliittinen raiskaus oli kuitenkin vain jäävuoren huippu. Pääosin juutalaistaustaiset poliitikot, kauppiaat ja lakimiehet olivat avanneet Englannin rajat ja kieltäneet maahanmuuttopoliittisen keskustelun jo pian toisen maailmansodan päättymisen jälkeen, kuten kuvataan käännösartikkelissamme ”Englannin monikulttuurisuuden sionistiset juuret”.

Vasemmisto on käyttänyt jo ennestään liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa kyynisesti hyväkseen ja kohdellut maahanmuuttajia kuin aivotonta vaalikarjaa.

Syrian-refugees-342890

Kritiikki hallitusta vastaan on terrorismia

Myös Blairin ristiretki sananvapautta vastaan (maahanmuuttokritiikin lisäksi hän on yrittänyt kieltää ”holokaustin” objektiivisen tutkimisen) on jatkoa pitkälle perinteelle. Juutalainen lakimies Frank Soskice laati toisen maailmansodan jälkeen ensimmäiset lait, jotka kielsivät esimerkiksi ”kiihottamisen kansanryhmää vastaan”.

Soskicen esimerkkiä seurasi juutalaisten ja äärivasemmistolaisten opiskelijaryhmien No Platform -liike, joka pyrki väkivalloin estämään kaikki isänmaalliset ja kommunisminvastaiset julkiset tapahtumat.

Viimeisin esimerkki brittieliitin vihasta kansalaisten ilmaisun- ja omantunnonvapautta kohtaan oli hallituksen päätös kieltää Israelin boikotointi. Hallituksen jäsenet ovat lisäksi kertoneet lehdistölle, että boikottikiellon tavoitteena on ”parantaa yhteiskunnallista ilmapiiriä, joka on nyt vastakkainasettelun ja antisemitismin myrkyttämä”. Toisin sanoen hallitus myöntää, että se rajoittaa kansalaisten demokraattista liikkumatilaa, jottei juutalaisten tarvitsisi kestää arvostelua.

Lisäksi Britannian juutalaistaustainen, nuoruudessaan sikaan sekaantunut pääministeri David Cameron on ajanut lakiuudistusta, jonka tavoitteena on määritellä yhteiskuntakriittinen keskustelu yliopistoilla potentiaaliseksi ”terrorismiksi”. Cameron perusteli ankaria sananvapauslakeja puheessaan, jossa hän totesi, ettei ”radikaaleille näkemyksille ja ideoille” tule antaa lainkaan kasvualustaa yliopistoissa.

 

Lue myös: Miksi kirjoitamme juutalaisista 1, 2

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat