Operaatio Kurski – Kenen toimesta ja mitä varten?

Helena Petäistö kirjoittaa ”Ukrainan yllättävästä hyökkäyksestä” Venäjälle. Petäistön mukaan invaasiolla hämmästytettiin sekä Eurooppa että Yhdysvallat. Petäistö kummastelee sodan lopen uuvuttamien ukrainalaisten uskomatonta suoritusta – iskussaan Kurskiin (MTV-uutiset 18.8.2024). Kurski on taajama Venäjän länsiosissa.

Petäistön mukaan Ukraina ei velvoita aluevaltauksia Kurskista, vaan hakee pelikortteja tulevaisuuden rauhanneuvotteluihin?? Kolumnin mukaan tunkeutumisella Kurskiin pyrittiin vakuuttamaan Yhdysvaltoja antamaan entistä auliimmin mm. taisteluhävittäjiä ja suostuvaisuutta sellaisille Ukrainan operaatioille, joissa ammuttaisiin pitkän kantaman ohjuksia Venäjän strategisiin kohteisiin eli ampumaan ohjuksin Venäjän sisämaahan.

Uskooko Petäistö itsekkään kirjoittamaansa kolumniin? Hän on sentään aikuinen ihminen.

Helena Petäistö

Saavutettiinko Kurskiin hyökkäyksellä ”asetetut” tavoitteet?

Länsivaltioiden ja niiden äänitorvena toimivan massamedian riemu oli rajatonta kuullessaan ”Ukrainan operaatiosta” 29 800 kilometrineliötäkäsittävän Kurskin alueelle. Tosin mainittu hyökkäyksen alue on noin 3 prosenttia koko Kurskin alueesta eli vaatimattomat 1000 km3.

Petäistön mukaan aggressio Kurskiin oli välttämätöntä, Ukrainan joukkojen taistelutahdon yllä pitämiseksi. Todettakoon, että kyseisen invaasion seurauksena suurelta osin Ukrainan lämmön- ja sähköntuotannon infrastruktuuri on Venäjän pommitusten takia tuhottu, ja ukrainalaisten taistelutahto tärväytyy merkittävästi henkilökohtaiseen varautumiseen suojautua talven kylmyydeltä.

Kuuluiko Zelenskyin suunnitelmaan, kuten Ukrainan asevoimien päällikkö Aleksandr Syrky on todennut, Kurskin suhteen hajottaa Venäjän rintamaa, jotta Donbasin puolustus heikentyisi? Tässä tapauksessa tulos oli päinvastainen, sillä Venäjän joukot vahvistivat asemiaan Donbasissa. Lisäksi Venäjän joukot ovat aloittaneet vauhdikkaan etenemisen kohti Pokrovskia.

Ukraina ei pysty edes länsivaltojen massiivisella tuella aluevaltauksiin. Senhän Venäjän ja Ukrainan kriisi on jo osoittanut. Petäistö väittää myös, että Ukraina haki Kurskin operaatiollaan peliasetelmiensa parantamista ”rauhanneuvotteluiden” suhteen, mutta kuinka siinä kävikään? Ukrainan hölmöilyt Kurskissa jäädyttivät kaikki ”rauhanneuvottelut”, ja myös rauhanneuvottelut. Venäjän presidentin Vladimir Putinin mukaan neuvotteluja Moskovan ja Kiovan välillä ei vallitsevassa tilanteessa ole odotettavissa.

Ovatko länsivaltiot lisänneet Ukrainaan suuntautunutta asevarusteluaan, sen jälkeen, kun Ukraina aloitti terrori-operaation Kurskissa?

Länsimaat eivät ole ilmaisseet haluaan lisätä Ukrainalle kohdistettua varusteluaan. Syystä tai toisesta tuelle kielteisiä puheenvuoroja on esitetty. Esimerkiksi Puolan hallituksen huomattavassa virka-asemassa ja puolustusministerinä toimiva Kosiniak-Kamysz vastasi kielteisesti Vladimir Zelenskyin aikaisemmin samana päivänä esittämään pyyntöön puolalaisten hävittäjien saamiseksi ja Puolan toimesta venäläisten ohjusten alas ampumiseksi Länsi-Ukrainan ilmatilassa.

Ketkä mahdollistivat Kurskiin hyökkäyksen – Miksi sinne hyökättiin?

Suurlähettiläs Anatoli Ivanovitš Antonovin mukaan Kiova on täysin Washington hallinnassa, ja halutessaan se pystyisi lopettamaan ”Ukrainan” sotatoimet Kurskissa ”sormeaan nostamalla”, mutta ilmeisesti nykyinen Kurskin tilanne on vielä Washingtonille eduksi.

Sanottakoon, että Vladimir Putin nimitti 21. elokuuta 2017 Antonovin Venäjän suurlähettilääksi Yhdysvaltoihin sekä Venäjän pysyväksi tarkkailijaksi Amerikan valtioiden järjestöön.

Antonov painottaa, että Kiova ei tee ainuttakaan siirtoa ilman isäntiensä hyväksyntää, ja hän jatkaa, että Washingtonin sotilaalliset ja puolisotilaalliset asiantuntijat ympäröivät tiiviisti neuvonantajina Zelenskyin hallintoineen. Mikäli Washington olisi paheksunut Kiovan hirmutöitä siviilejä kohtaan Kurskissa, olisi se voinut lopettaa ne sormiaan napsauttamalla.

– Joten selvää on, että Washington tiesi (ennakkoon), sen mitä tarkoitti operaatio Kurski. Eikä mitään tapahdu ilman Washingtonin tietämättä, sanoo Antonov.

Atonovin lausunnon mukaan pääteltävissä on, että Ukrainan hyökkäys Kurskin alueelle oli CIA:n ja kenties Mossadin suunnittelema ja Yhdysvaltojen sekä tiettyjen muiden NATO-maiden osittaisella miehityksellä tapahtunut operaatio.

Miksi Kurskiin hyökättiin?

Kurskin operaatiosta ei voida helpolla havaita Yhdysvalloille hyötyjä, mutta päinvastainen tilanne on enemmän mahdollinen

Lisäksi, jos Kurskiin hyökkäyksellä ei saavutettu Ukrainalle mitään etua, vaan sitä vastoin perikatoa, niin miksi sinne suunnattiin aggressiota?

Syyt kätkeytyvät geopolitiikkaan ja maailmanjärjestyksen hegemoniaan. Israel-lobbyn ja muiden sionististen uuskonservatiivien hallinnassa oleva Yhdysvallat (Rami 1988, 65-66; Mearsheimer 2006) pyrkii palauttamaan entisen maailmanjärjestyksen hegemoniansa, mistä johtuu, että Ukrainassa vallitsee inferno eli järkyttävä sota Venäjän ja Ukrainan välillä. Tarkemmin sanottuna sota vallitsee Yhdysvaltojen johtaman transatlanttinen liittouman ja Venäjän välillä. Ukrainahan tässä on vain sijaistaistelija, jonka tarkoitus on Venäjän äärimmäinen häirintä, jotta Yhdysvallat voisivat asettaa Venäjälle nukkehallitsijansa, ja samalla edetä kohti Kiinaa ja sekoittaa BRICS-maiden järjestyksen.

Instrumentaalisen Washingtonin tarkoituksena on erottaa Moskova Pekingin yhteydestä.

Yhdysvaltojen johtaman läntisen liittouman Ukrainan valloitukseen ja aggressiivisuuteen Venäjää vastaan ovat vaikuttaneet myös osaltaan Ukrainan valtavat mineraalivarannot, jotka ovat kätkeytyneet eri lajikkeina nykyisin Venäjään liitetyn Donbasin kallioperän uumeniin.

Huomattakoon, että vuonna 2017 Kiovan hallinto nimitti sionistieliitin ylimmän rahamahdin eli Rothschildin valtiovarainministeriönsä neuvonantajaksi. Niin ikään Rothchildin pankkiiridynastia (Rothschild & Co) lainoittaa vararikkoon ajetun Ukrainan rahoitusjärjestelyt. 

Täytyy muistaa, että Rothschildien ja muiden juutalaistoimijoiden pankkidynastioiden luoman kansainvälisen rahoitusvelkajärjestelmän lainaama korollinen raha on syynä maailman taloudellisiin kriiseihin (Steinhauser 1994). Mainittu globaali luottojärjestelmä on talousjärjestelmän syöpäkasvain kansakuntien vartalossa. 

Vastaamme siis kursivoituun kysymykseen:

Voidaan ajatella, että ”Yhdysvaltojen” tarkoituksena oli hyökätä Yhdysvaltojen ja tiettyjen muiden NATO-maiden aseellisella, sotilaallisella ja taloudellisella tuella Kurskin kautta syvälle, aina Venäjän sydämeen saakka. Mikäli tämä operaatio olisi onnistunut, olisivat Suomi, Ruotsi, Norja ja eräät muut NATO-maat hyökänneet Venäjälle Yhdysvaltojen osittaisella aseellisella ja sotilaallisella avustuksella. USA ei tietenkään olisi osallistunut välittömästi sotaan, sillä silloinhan sota olisi saavuttanut myös Yhdysvaltojen mannermaan, mitä se karttaa kuin piru Raamattua.

Tässä Kurskin tapauksessa oli vielä Suomella suopea kaitselmus, sillä mikäli Kurskin operaatio olisi saavuttanut sille suunnitellut tavoitteet, olisi maamme poliittinen johto järjettömässä Yhdysvaltojen lumouksessa määrännyt liikekannallepanon, jolloin Yhdysvaltojen johdolla Suomi olisi syösty varmaan perikatoon.

Lopuksi

Helena Petäistön mainittu kolumni todistaa osaltaan, että suomalainen valtamedia liittyy täysin länsimaiseen valheelliseen sotapropaganda koneistoon, joka lietsoo hysteriaa, kiihottaa sotaan luoden uhkakuvia Venäjää vastaan, levittää disinformaatiota ja lakkaamatta mustamaalaa Venäjää ja sen ystävyysmaita sekä niiden johtajia. Huomioimatta taustoja, Yhdysvallat antaa suunnan vallitsevalle sotapropagandalle ja Bryssel vastaa mm. talouteen sekä monikulttuurisuuteen liittyvästä manipulaatiosta. Kukin voi todistaa edellä mainitun, selaamalla valtamedian julkaisujen otsikoita.

Markku Juutinen

Lähteet

Helena Petäistö (18.8.2024): MTV3-uutiset. Kolumni: Helena Petäistön kolumni: Ukrainan yllätyshyökkäys on menestys ja sen seuraukset Venäjällä myrkkyä Putinille.

TASS (27.8.2024): Ukraine’s commander-in-chief says attack on Kursk failed to distract Russian forces – Russian Politics & Diplomacy. (https://tass.com/politics/1834589).

TASS (28.8.2024): After attack on Kursk Region no negotiations with Kiev possible. (https://tass.com/politics/1835231)

TASS (28.8.2024): Poland no longer capable of supplying Ukraine with weapons — top defense official – World. (https://tass.com/world/1834899).

Embassy of the Russian Federation in the USA (2024): (https://washington.mid.ru/en/embassy/ambassador/).


TASS (22.8.2024): US could have easily stopped Kiev’s incursion into Russia’s Kursk Region — ambassador. (https://tass.com/politics/1832683).

Rami, Ahmed (1988): Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag.

John Mearsheimer and Stephen (2006): London Review of Books; Walt The Israel Lobby. (https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby).

Israel Shahak (1997): Open Secrets.

University of Bath (2016): The Israel Lobby and the European Union. (https://researchportal.bath.ac.uk/en/publications/the-israel-lobby-and-the-european-union).

Dentons (20.8.2024): Ukraine’s critical minerals: A strategic asset for global supply chains.(https://www.dentons.com/en/insights/articles/2024/august/20/ukraine-critical-minerals).

Reuters (3.9.2024): Conflict, creditors and a car crash: How Ukraine clinched a wartime debt restructuring. (https://www.reuters.com/markets/europe/conflict-creditors-car-crash-how-ukraine-clinched-wartime-debt-restructuring-2024-09-03/).

Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.

Taibbi, Matt (5.4.2010): RS. The Great American Bubble Machine. Saatavilla: (http://www.rollingstone.com/politics/news/the-great-american-bubble-machine-20100405).

Jewish Encyclopedia (1906): (http://www.jewishencyclopedia.com/articles/12909-rothschild).

Karin Hudes (2013): (http://www.globalresearch.ca/world-bank-whistleblower-reveals-how-the-global-elite-rule-the-world/5353130),

(http://www.interpretermag.com/karen-hudes-rts-whistleblower-who-believes-world-bank-controlled-by-second-species/),

(http://archives2013.gcnlive.com/Archives2013/sep13/PowerHour/0926132.mp3)

ja

(http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gHVgRgYdCsQ).

2 kommenttia

  1. Kiovan Kurskin retki saattaa laukaista ennalta arvaamattoman tapahtuman.

    TERRORISMIN VASTAINEN SOTA

    PUNAISET VIIVAT

    `Puhuessaan lehdistötilaisuudessa torstaina Ryder kertoi toimittajille, että `keskitymme siihen, että Venäjä voi puolustaa suvereniteettiaan ja estää Venäjän tulevan aggression`.

    `Pentagon ilmaisee tukensa `Venäjän suvereniteetille`.
    https://www.rt.com/news/603994-pat-ryder-russia-gaffe/

    `Yksikään tiedotustilaisuudessa läsnä ollut toimittaja ei myöskään korjannut Ryderiä`.

    Kenties kuulijat eivät käsittäneet, että Pat Ryder testasi heidän käsityskykyään meneillään olevasta Venäjän sisällissodasta osoittamalla kummalla puolella Venäjän sisällissodan rintamaa he ovat. Mitään virhettä ei siis tapahtunut. Edelleen hän vihjasi lausunnollaan Ukrainan konfliktin olevan ensisijaisesti Venäjän sisäinen asia.

    Toisin sanoen Pentagon näytti Venäjälle vihreää valoa toimia Venäjällä.

    `Länsi on vastaanottanut ja ymmärtänyt Venäjän presidentin Vladimir Putinin viimeisimmän varoituksen, Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov sanoi perjantaina`.
    https://www.rt.com/russia/603984-peskov-west-got-putin-warning/

    Vladimir Putinin lausunto viimeisestä punaisesta viivasta on tosin saavuttanut vastaanottajansa, mutta sen oikea ymmärtäminen voidaan hahmottaa vain Pentagonin lehdistösihteeri kenraalimajuri Pat Ryderin mainitsemalla tavalla, josta jäljempänä.

    Kansainvälisesti olisi hyvä virallistaa poliitikon käsityskyvyn ylä- tai alaraja, joka määrittäisi milloin joku eturivin poliitikko on ns. vanhapieru. Nämä vanhatpierut tulisi saattaa hyvin ystävällisesti pois estraadeilta, koska heidän tahattomiin lipsauksiinsa saattaa sisältyä diplomaattisia väärinkäsityksiä kuten seuraavassa (1.-2.):

    1.) `Türkiye hakee virallisesti BRICS-maiden Kremliin liittymistä` (4.9.2024).
    https://www.rt.com/business/603510-turkiye-brics-application-kremlin/

    Vain viikko tämän jälkeen, kun Turkiye jätti virallisesti hakemuksensa liittyä BRICS-maihin, seuraa hämmästyttävä lipsautus:

    2.) `Tukemme Ukrainan alueelliselle koskemattomuudelle, suvereniteetille ja itsenäisyydelle pysyy muuttumattomana` ja `Krimin palauttaminen Ukrainalle on kansainvälisen oikeuden vaatimus` (Recep Tayyip Erdogan).
    `Krimistä `ei keskustella` – Moskova` (11.9.2024).
    https://www.rt.com/russia/603870-crimea-russia-no-negotiation/

    Määritelmän mukaan opportunismilla tarkoitetaan kulloistakin tilannetta hyväksi käyttävää, vallitsevia oloja myötäilevää asennoitumista tai niiden hyväksikäyttöä moraalisista näkökohdista välittämättä (Wiki). Mutta Erdoganin viimeisin lipsautus on jotakin muuta kuin opportunismia.

    Erdoganin yritys tasapainoilla yhtä aikaa molempien sotaa käyvien osapuolten (Yhdysvallat/Britannia & koalitio vs. Venäjä) välillä käyttäen Ukrainaa keppihevosena johtaa Turkiyen väliinputoamiseen, koska enää ei voida arvioida, onko NATO/BRICS-valtio Turkiye lännen etuvartio idässä vai idän etuvartio lännessä.

    Näissä kuninkuusraveissa ei kukaan voi ratsastaa yhtä aikaa kahdella hevosella – menohan olisi jokseenkin naurettavan näköistä. Turkin Erdoganin jos kenen pitäisi tietää mitä terrorismin vastainen sota on (viittaan PKK-puolueeseen). Venäjä on parhaillaan käymässä TERRORISMIN VASTAISTA SOTAA Yhdysvallat/Britanniaa & koalitiota vastaan Ukrainassa.

    Päinvastoin kuin Erdogan väittää Ukrainan entiset viisi aluetta Donetsk, Luhansk, Herson ja Zaporozhye sekä Krim + Sevastopol ovat virallisen protokollan mukaisesti liittyneet laillisesti Venäjään. Siinä ei ole mitään moitittavaa, mutta väitän, että tämä ei vielä täytä historiallista todellisuutta paikan päällä.

    Jaroslav I Viisaan (978-1054) aikana ei ollut eriytyneitä venäläisiä, iso-venäläisiä tai ukrainalaisia (mitähän tuo entiteetti `ukrainalainen` nyt sitten tarkoittaneekaan), eikä hänen jälkeensäkään, vaan tuolloin oli ainoastaan yhdistyneistä ruhtinaskunnista koostuva yhtenäinen slaavilainen väestöpohja, jonka asuinalue tunnettiin alkuaan hallintokeskuksensa mukaan Kiovan Venäjänä.

    On todella surullista, että alkuaan historiallisesti yhtenäinen sittemmin veljeskansoiksi jakautuneet slaavilaiset – venäläisistä eriytyneet ukrainalaiset joutuvat käymään ulkomaalaisten sanelemaa ja pakottamaa vastahakoista sisällissotaa venäläisiä vastaan – slaavilaiset slaavilaisia vastaan. Tämä on väärin.

    `Lyökämme käsi kätehen, sormet sormien lomahan,
    lauloaksemme hyviä, parahia pannaksemme,
    kuulla noien kultaisien, tietä mielitehtoisien,
    nuorisossa nousevassa, kansassa kasuavassa:
    noita saamia sanoja, virsiä virittämiä
    vyöltä vanhan Väinämöisen, alta ahjon Ilmarisen,
    päästä kalvan Kaukomielen, Joukahaisen jousen tiestä,
    Pohjan peltojen periltä, Kalevalan kankahilta`.

    (Kalevala: Suomen kansalliseepos).

    Ukrainalaiset uusnatsit (integroidut nationalistit) värväävät eurooppalaisia uusnatseja mukaan sionistien orkestroimaan sotaan Venäjää vastaan Ukrainan kautta. Näin ukrainalaiset uusnatsit ja heihin liittyneet vierastaistelijat on saatettu taistelemaan sionistisen ohjelman puolesta. Sen sijaan Venäjän patriootit taistelevat kodin, isänmaan ja uskonnon puolesta.

    Käsitteiden sekaannus saattaa aiheuttaa hämmennystä. Esimerkiksi Suomen sinimusta fasistinen hallitus ajaa aivan samaa ohjelmaa kuin Ukrainan punamusta fasistinen hallitus. Suomen hallitus sääntelee asetuksia, jolloin ne, jotka eivät hyväksy heidän ohjelmaansa määritellään äärioikeistoksi. Näin tapahtuu laajemmin koko Euroopan unionin alueella. Tämä trendi on `hyvällä alulla`.

    Kuuluisa lause: `Tulevaisuudessa fasisteja kutsuttaisiin antifasisteiksi`, jota on väitetty Winston Churchillin ennusteeksi, näyttää realisoituvan meidän aikanamme.

    Tämä johtuu siitä, että poliittiset termit ja käsitteet voivat muuttua ja kehittyä ajan myötä. Se voi myös heijastaa huolta siitä, että poliittiset liikkeet voivat yrittää uudelleenbrändätä itseään tai käyttää vastustajiensa termejä omiin tarkoituksiinsa, joten asiat ovat moninkertaisessa solmussa.

    Yhdysvaltojen hallinnon taustalla toimiva näkymätön, mutta toimiva johtava eliitti (sionistit) ovat kirjoittaneet käsikirjoituksen `yksinapaisesta sääntöihin perustuvasta maailmanjärjestyksestä`, joka on suunnattu Yhdysvaltojen kautta koko ihmiskunnalle. Tämän huomion voi tehdä esimerkiksi siitä, miten YKn lait ja normit sääntelevät kaikkia muita kansakuntia paitsi Yhdysvaltoja.

    Yksinapainen sääntöihin perustuva maailmanjärjestys on tarkoittanut jo kauan aikaa kansallisten hallitusten väkivaltaista kaatamista ja haltuunottoa (kuten viimeksi Ukrainassa) ja muodostamalla niistä Yhdysvaltojen etupiirejä kuten useista Venäjän läntisistä rajanaapureista mukaan lukien Suomi.

    Länsimainen murhanhimoinen hokema: `Ukrainaa autetaan niin kauan kuin se on tarpeen` tarkoittaa selkokielellä ilmaistuna: ukrainalaisten (ja venäläisten) tappamisessa kannustetaan niin kauan kuin heitä riittää.

    Näyttää siltä, että Yhdysvallat/Britannia & koalitio ei ymmärrä mitään muuta kieltä kuin voiman kieltä. Voiman käyttö on ainut kieli, jota he kunnioittavat, koska sitä he ovat puhuneet koko säälittävän olemassaolonsa ajan. Kaikki ulkopuolisten liennytykset, myönnytykset, rauhankonferenssit, punaiset viivat ja sopimukset tulkitaan heikkoudeksi, koska sota on heille rauhaa ja rauha on heille sotaa.

    Yhdysvaltain/Britannian uuskolonialistisesta ja -imperialistisesta työkalupakista voidaan löytää tasokas kiintoavain, joka on valtioiden velkaannuttaminen kansainvälisille rahoituslaitoksille (Maailmanpankki ja IMF), joiden poliittiset tavoitteet määritellään sionistien toimesta Washingtonin/Lontoon kautta.

    Länsimaiset yksityiset rahoitussektorit ja korporaatiot luikertelevat BRICSn liepeillä tavoitteenaan niellä moninapainen kansainväliseen oikeuteen perustuva maailmanjärjestys ja sulauttaa se itseensä. Heidän strategiansa näyttää olevan aluksi hyväksyä BRICS päästäkseen sisälle. Mitäpä muutakaan he voisivat tehdä.

    Esimerkiksi Euraasiassa strategista autonomiaansa vahvistavat maailmanvallat kuten Venäjä, Kiina, Intia ja ASEAN tulevat kokemaan ulkoisen haasteen lisäksi sisäisen haasteen – heidän keskinäinen koheesionsa on hyökkäyksen kohteena. Ainut keino suojautua tämän kaksipäisen käärmeen `palkitse ja rankaise` vaikutukselta näyttää olevan yhdistyminen eriytymällä. Mikäli he yhdistyvät suuremmiksi blokeiksi, se olisi kohtalokas strateginen virhearvio.

    Yhdysvaltain presidenttikandidaatti Donald Trump on luvannut saattaa rauhan Ukrainaan 24 tunnissa. Hänellä ei sitten liene mitään sitä vastaan, että Venäjä tekee saman ennen häntä 23 tunnissa. Donald Trump on luvannut saattaa rauhan Ukrainaan jopa ennen presidenttikauttaan. Miksi ei heti, koska ukrainalaisten uhrimäärä kasvaa tämänkin vaalilupauksen aikana suuresti.

    Venäjäkin voisi tehdä rauhanaloitteen ennen Yhdysvaltain seuraavan presidentin virkakautta.

    Länsiliiton valtiot ovat aloittaneet kovakouraiset ja jäykkäniskaiset sortotoimet ukrainalaisia pakolaisia kohtaan, joilla on heille ainoastaan välineellistä, hybridisodankäynnin arvoa. Minne heidän tulisi paeta omaa hirmuhallintoaan?

    Aiheellinen kysymys kuuluu: Mitä tapahtuisi, jos Venäjä ohittaisi Kiovan rauhanformulan vuoden 1991 rajavaatimuksista rehabilitoimalla vuoden (Nikita Hrutstsov) 1954 rajat? Ei tapahtuisi mitään merkittävää, koska kaikki mitä nyt näemme ja kuulemme koskien Ukrainan tilannetta, on vain länsiliiton suurta geopoliittista ja -strategista lavastusta – teatteria.

    Lienee selviö, että kolmatta maailmansotaa (WWIII) suurvaltojen välisen strategisten aseiden vaihdon muodossa ei tulla käymään, koska Yhdysvallat ei taivu hävitettäväksi ja Euroopan unioni on vasta heräämässä kammottavaan tosiasiaan – se on yksin. Transatlanttinen liittouma Natoineen päivineen ainoastaan pullistelee, mutta on heikkouden tilassa. Jos he olisivat voineet tehdä jotakin – he olisivat sen jo tehneet.

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a6/Greatsnipe_1000_%28cropped%29.jpg

    Yhdysvallat ei onnistu uhraamaan Euroopan unionin jäsenvaltioita puolestaan Vulkanukselle, koska näillä ei ole rohkeutta eikä resursseja toteuttaa isäntänsä tahtoa. Jänikset ovat housuissa ja vielä pitkään. Kestäisi pari vuosikymmentä koota tästäkin huutokaupasta yhtenäinen systeemi.

    Seuraus: Pikkuveli (ukrainalaiset) palaavat kaikkialta maailmasta omaan esi-isiensä maahan ja hyödyntävät omia resurssejaan. He tulevat kiittämään isoveljeä (Venäjää) sydämensä pohjasta suvereniteetistaan ja henkensä säilyttämisestä – vapaudesta ulkomaisesta tyranniasta, välttymisestä teollisesta tappamisesta, kriittisten mineraaliensa säilyttämisestä rosvojoukolta, suojelusta sekä ohjaavasta tuesta jälleenrakentamisessa.

    Tulos:
    Demilitarisointi = ei.
    Puolueettomuus = kyllä.
    Denatsifikaatio = ukrainalaisten harkintaan.
    Kiinni saadut Kiovan kabinetin `pienet vihreät miehet` = ukrainalaisten harkintaan, joka tarkoittaa käytännössä Romanian vuoden 1989 Ceausescujen kohtaloa.

    WWIII tosin on jo alkanut ja laajenee laajenemistaan, mutta Kaikkivaltiaan kohtalon suopean käden tahdosta sen luonne ei ole starategisten aseiden käytössä, vaan Israel-tyyppisessä valtiollisessa terrorismissa, joka nyt eskaloituu globaalisti (vasta WWIVssä strategiset aseet toimivat):

    `Niin lähti toinen hevonen,
    tulipunainen,
    ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta,
    että ihmiset surmaisivat (σφαζω = sphazo = tappaa, teurastaa) toisiaan;
    ja hänelle annettiin suuri miekka`

    (Ilm 6:4).

    Lukukuittaus: Lukukuittauksesta kävisi vaikkapa Venäjän puoleisen Saimaan kanavan lapioiminen umpeen symbolina suomalaisten sinnikkäästä tahdosta katkoa kaikki rakentavat suhteet Venäjään. Entisen kanavan paikalle – virkistysalueelle – voisi istuttaa kauniita istutuksia ja antaa puistolle nimeksi vaikkapa: Taivaallisen rauhan puisto!

    Newsky

    Plusääni(2)Miinusääni(3)
  2. https://redefininggod.com/

    It began on 23 September 2017 with a notable “sign in the heavens,” the “Revelation 12 Star Sign.” Revelation 12 speaks of a birth, and September 23 is the birthdate of the first Roman emperor, Augustus, who is being played by Vladimir Putin. Putin is a Kabbalist actor playing the role of the “Final Antichrist” who will transform the “BRICS” NWO into the “Final Satanic Empire before Christ’s Return.”
    Counting 23 September 2017 as Day 1 of the Tribulation, it reached Day 1260 on 5 March 2021. On that day, “Satanic Antipope” Francis “desecrated a holy place” by standing in a martyred church in Iraq on the day the Apophis asteroid flew by the Earth (the flyby happened on March 5 or 6, depending on your time zone). Such a desecration is part of the Tribulation prophecies, and the asteroid flyby was narrated as another “sign in the heavens.”

    Magneettimedia voisi vaikka huippu sivusto onkin, niin tuoda ilmiselviä faktoja myös putinista esiin? Koko mailmansota ja juutalaisen rahajärjestelmän romahdushan on tarkoitus peittää mailman sodalla ja samalla toteuttaa kabbalistien profetioita!

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat