- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Halla-ahosta PS:n puheenjohtaja; pelastuuko Suomi, vai syveneekö perikato?

Perussuomalaisten uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Juha Halla-aho, joka sanoo kannattavansa kansallismielisiä arvoja. Poliittinen eliitti ja media näyttäisivät olevan hysteriassa. Onko vihdoinkin Suomella toivoa paremmasta, vai kolkutteleeko pettymys jälleen ovella?

 

Uusi perussuomalaisten puheenjohtaja on valittu

Jussi Halla-aho valittiin 10. kesäkuuta perussuomalaisten uudeksi puheenjohtajaksi. Valtavirtaisen median välityksellä olemme kuulleet Sipilän hallituksen ja suvaitsevaisen vasemmiston aidolta näyttävän järkytyksen vaalituloksen johdosta. Jopa on ounasteltu hallituksen kaatamista, sillä on annettu ymmärtää, että nykyisen hallituksen kokoonpano ei mahtuisi samaan hallitukseen ”kansallismielisen” ja ”pakolaisvastaisen” Halla-ahon joukon kanssa.

Kansanedustaja Laura Huhtasaari valittiin ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi, kansanedustaja Teuvo Hakkarainen toiseksi varapuheenjohtajaksi ja kansanedustaja Juho Eerola kolmanneksi varapuheenjohtajaksi. [1]
Kansanedustaja Laura Huhtasaari valittiin ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi, kansanedustaja Teuvo Hakkarainen toiseksi varapuheenjohtajaksi ja kansanedustaja Juho Eerola kolmanneksi varapuheenjohtajaksi.

 

MTV3:n poliittinen toimittaja oli paniikissa!

MTV3-televisiokanavan politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala [2] ajautui täydelliseen paniikkiin perussuomalaisten vaalituloksen siivittämänä. Ilmeisesti Haapala ei tunne Halla-ahon poliittista luonnetta tai toimittaja eläytyi roolinsa mukaiseen farisealaisuuteen.  Kaikkihan tietävät, että MTV3:n politiikan toimittajan tulee edustaa antaumuksellisesti sitä arvomaailmaa, johon kiteytyy isänmaan petturuutena kansallisvarallisuuden kippaus kansainvälisille sijoittajille ja monikansallisille rahanlainaajille, maan luovuttaminen USA:n johtoisen sotaharjoitusten toimialueeksi sekä Euroopan unionin pohjoiseksi reservaatiksi. Lisäksi se sallii ilmeen värähtämättä maansa miehityksen tunkeutujilla, joita kutsutaan myös pakolaisiksi.

Timo Haapala. [3]
Timo Haapala.

Haapala hysteerisesti kirjoittaa:

Perussuomalaiset koki sellaisen maanjäristyksen, että se ei ole enää sama puolue kuin hallitusta tehtäessä. Jussi Halla-ahon johdolla maahanmuuttokriitikot kaappasivat koko puolueen. Pääministeri Juha Sipilällä (kesk) on vain yksi vaihtoehto: Kaada hallituksesi heti eikä myöhemmin – edessä on vain kasvavia ongelmia.

 Siinä ei kauan nokka tuhissut, kun Timo Soinin [4] perintö pantiin haisemaan, uikutti Haapala.

Timo Soini luovuttaa Jussi Halla-aholle poliittisen perinnön. [5]
Timo Soini luovuttamassa Jussi Halla-aholle poliittisen perinnön.

Poliittisessa perinnössään ”peruspomo” Soinin sanottiin innostaneen mukaan kansaa, jotka hakivat politiikalle haluamaansa muutosta. Samaistuivatko nämä ihmiset hänen teeseihinsä? Olivatko he kansanmielisessä suomalaisuutta korostavassa hurmoksessa? Ehkä olivatkin, mutta kyllä Timo Soinin ajanmukaistettu poliittinen perintö oli globaalin EU:n ja pääoman imperiumien suosiminen. Soinihan samaistui USA:n sionistiseen poliittiseen oikeistoon [6]. Tästä viimeisimmästä Soinin perinnöstä ei valitettavasti taida Jussi Halla-aho kovinkaan suuresti poiketa.

Kannattaako poliittisen mafian olla huolissaan?

Vaikka Halla-aho muotoili linjapuheessaan vakuuttavasti kansallismielinen ajattelun olevan ainoa kestävä ratkaisu, syytä on epäillä Halla-ahon kansalaismielistä aitoutta.

Hallitusohjelmaan ei Sipilän mukaan tule muutoksia perussuomalaisten puheenjohtajan vaihdoksen myötä. [7]
Hallitusohjelmaan ei Sipilän mukaan tule muutoksia perussuomalaisten puheenjohtajan vaihdoksen myötä.

Jussi Halla-aho ja hänen puoluetoverinsa Pirkko Ruohonen-Lerner äänestivät 25.2. EU-parlamentissa [8], että Saudi-Arabian aseistaminen olisi edelleen jatkuttava. Nämä mepit äänestivät kielteisesti Amendment ykkösen käsittelyssä. Siinä ehdotettiin Saudi-Arabian asevientikiellon liittämistä päätöslauselmaan. Itse päätöslauselmasta he äänestivät tyhjää.

Lisäksi Halla-aho kannattaa elitististä ja monikansallisia sijoittajia suosivaa transatlanttista kauppa- ja investointisopimista (TTIP), joka hänen mielestään myös eurooppalaisen kuluttajan etujen mukainen.

Halla-ahon on TTIP:n kannattaja, huolimatta asiantuntijoiden varoittavasta kritiikistä tätäkin vapaakauppasopimusta vastaan. Tämä sopimus on suora hyökkäys kansanvaltaa ja meitä suojelevaa säätelyä vastaan.1 Lisäksi TTIP-sopimus sisältäisi välimiesoikeuden, jonka mukaan kansallisen oikeusjärjestelmän rinnalle perustetaisiin  kansainvälinen oikeusjärjestelmä, jossa ongelmat ratkaistaisiin vain jälkimmäisen oikeusjärjestelmän päätöksillä.²

Mutta onneksi TTIP-sopimuksen eteneminen on ainakin toistaiseksi jäissä.

halla-aho ja ttip [9]

Lisäksi uunituore perussuomalaisten puheenjohtaja tahtoo EU:n päättävän Suomen maahanmuuttopolitiikasta [10] eikä ehdota [11] Suomen taloudellisen omavaraisuuden ja vaurastumisen avaimiksi itsenäistä talouspolitiikkaa, jota muiden muassa talousdemokratia parhaimmillaan edustaisi.

Toimittaja Haapalan ja Suomen poliittisen mafian sekä muun kirjavan liberaalien joukon ei kannattaisi olla huolissaan Halla-ahon poliittisesta agendasta, sillä mies näyttää olevan pohjimmiltaan ylikansallisen talous- ja pankkiirieliitin kannattaja, ja kansallismieliseen viittaan sonnustautunut pakolaisinvaasion suosija. Kuitenkin allekirjoittanut toivoo hartaasti olevansa väärässä.

 

Kaatuuko hallitus?

Haapala peräänkuuluttaa Sipilältä ja Orpolta poliittista selkärankaa ja kaatamaan hallituksen saman tien!

Aikooko Sipilä ja Orpo todellakin kaataa hallituksen?

Mikäli Halla-aho olisi aidosti isänmaan ystävä ja kansallismielinen, joka tahtoisi kaikin voimin taistella Suomen poliittisen ja taloudellisen itsenäisyyden saavuttamiseksi ja täten oikeudenmukaisen hyvinvointi valtion rakentamiseksi, mitkä edellyttäisivät ensimmäiseksi Euroopan unionista ja eurosta eroamista, pakolaispolitiikan järkiperäistämisestä puhumattakaan jne., olisi hallituksen kaataminen mainitussa poliittisessa tilanteessa katastrofi; kansa kirmaisi barrikadeilla ja kapina olisi valmis.

Toivotaan tosiaan kuten Haapala sanoi, että meillä on mainiot satavuotisjuhlat ja että toivottavasti ympyrä ei sulkeudu.

Mutta, jos sulkeutuu, niin sulkeutukoon oikealla tavalla.

Markku Juutinen

 

Lähteet

  1. Koskenniemi, Martti (23.10.2014). Investointisuoja loukkaa demokratiaa.
    http://www.uutistamo.fi/investointisuoja-loukkaa-demokratiaa/ [12]; Corporate Europe Observatory: TTIP – Hyökkäys demokratiaa ja sääntelyä vastaan valepuvussa.
    http://corporateeurope.org/sites/default/files/ttip_fl.pdf [13]
  2. Spotlight | Yle (1.12.2014): Valtio käräjillä?
    http://areena.yle.fi/1-2205433 [14]