10 aamiaismuroa, jotka todennäköisimmin sisältävät Monsanton geenimuunneltua maissia

Nykyään jokainen terveydestään huolissaan oleva on varmasti tietoinen geenimuunneltujen tuotteiden potentiaalisista vaaroista ja erityisesti Monsanton GM-maissin aiheuttamista kasvaimista, sisäelinvaurioista ja ennenaikaisista kuolemista. Tutkimuksen tulokset leviävät verkossa kulovalkean lailla ja kannatus lakiehdotuksen 37 puolesta kasvaa päivä päivältä (lakiehdotus vaatii geenimuunneltujen elintarvikkeiden merkitsemisen tuotteisiin).

Mediassa ei ole kuitenkaan raportoitu kaupoissa myytävistä päivittäistuotteista, joissa voisi olla Monsanton geenimuunneltua maissia. Missä niitä voisi olla? Selvää vastausta ei löydy, mutta Turvallisen Ruoan järjestön (Center for Food Safety) mukaan jo 85 % Yhdysvalloissa viljellystä maissista on geenimuunneltua. Todennäköisesti siis ne harvat tuotteet, joissa erikseen mainitaan luonnonmukainen tai ’ei geenimuunneltu’ maissi, muodostavat sen kuudesosan ja loput 85 % ovat suurempien tuotemerkkien käyttämää geenimuunneltua maissia.

Seuraavassa listassa on tavallisesta amerikkalaisesta ruokakaupasta ostettuja suosittuja aamiaismuroja suurilta valmistajilta, jotka eivät missään pakkauksessa mainitse tuotteen olevan luonnonmukaisesti valmistettu tai vapaa geenimuunnelluista elintarvikkeista. Tuotteiden tarkka GM-maissin pitoisuus jää siis salaisuudeksi, jonka haluaisimme jatkossa saada tietää, jotta voisimme tehdä parempia ostopäätöksiä ja turvata terveytemme.

Ostaessaan muroja ja vastaavia tuotteita kannattaa hankkia ainoastaan luotettavia tuotteita, jotka tietää 100 % varmasti luomutuotteiksi tai ’ei GMO-tuotteiksi’. Useat ns. terveysmurot saattavat kuitenkin sisältää perinteisellä tavalla viljeltyä ja hyönteismyrkyillä tai lannoitteilla (kuten Monsanton Roundup) kasvatettua maissia. Huomionarvoista on myös se, että useimmat epäterveellisistä muroista ovat lasten aamiaismuroja. Juuri lapsille syötetään tässä epäeettisessä maailmanlaajuisessa kokeessa mahdollisesti geenimuunneltua maissia, vaikka GMO-elintarvikkeiden pitkäaikaisia vaikutuksia ihmiseen ei tunneta alkuunkaan. Se tiedetään jo varmuudella, että Monsanton GM-maissilla ruokitut rotat eivät voineet alkuunkaan hyvin. Ne kärsivät pahoista laajoista kasvaimista, sisäelinvaurioista ja kuolivat ennenaikaisesti.

Mike Adams, Natural News, 25.09.2012

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/037315_Monsanto_GM_corn_breakfast_cereals.html

 

Takaisin pääjuttuun

4 kommenttia

 1. Tuskinpa Suomessa myytävät Kellogsit murot on tehty USA:sta peräisin olevasta maissista. Että kannattaa jättää tämä juttu omaan arvoonsa. Itse syön ja syön jatkossakin. Kellogsit murot ovat hyviä ja jostain syystä Amerikassa vielä parempia…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Varmaankin paremman makuisia,…sen verran paljon ”koukuttavia”aromivahventeita niihin on lykätty.

   GMO-tuotteet on siitä nerokkaita että vasta kolmas sukupolvi on HEDELMÄTÖN,tosin eka polvikin kärsii jo tavanomaisista ”elintasosairauksista”

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Maik, ole hyvä ja syö vaan ja kaikkea muutakin saman kategorian prosessoitua moskaa. Sitten 10 vuoden päästä on kroppa siinä kunnossa, että on vähän joka vaivaa siellä ja täällä oli niissä käytetty GMO:ta tahi ei. Itselleni noista kornflakeseista tulee ruoansulatusongelmia. Parasta on mahdollisimman prosessoimaton ruoka. Kaurapuuro päihittää nuo Kellogsit mennen tullen. Ja on vielä sitäkin parempia vaihtoehtoja jos uskotaan suomalasten viljojen miinuspuoliin. Aiheesta on kirjoitettu kirja ”Vaaralliset viljat”.

  http://www.rasalas.fi/kirja.php?id=73

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat