20 % Ison-Britannian rikkaimmista ovat juutalaisia

The Jewish Chronicle -julkaisun mukaan joka viides ökyrikas britti onkin itse asiassa juutalainen.

Rikkaimmat ”britit” eivät ole brittejä, selvisi Sunday Timesin tekemästä superrikkaiden kansalaisten selvityksestä. Maan 20 rikkainta juutalaista omistavat yhteensä noin 67 miljardia puntaa.

Kuten arvata saattaa, on Ison-Britannian talouseliitti haalinut omaisuutensa kokoon keinottelulla ja sisäpiirikaupoilla. Osake- ja kiinteistökeinottelijoiden lisäksi listalta löytyi esimerkiksi Venäjällä syntynyt juutalainen öljypohatta Roman Abramovich sekä Etelä-Afrikassa syntynyt timanttikauppias Nicky Oppenheimer. Abramovichia on syytetty lukemattomista talousrikoksista aina varkauksista ja lahjonnasta lähtien. 1990-luvulla hän voitti venäläisen ”alumiinisodan”, jonka aikana mafiamiehet tappoivat yli sata ihmistä. Oppenheimer on puolestaan yhdistetty ”veritimantteihin” ja raakoihin ihmisoikeusrikoksiin Afrikassa. Listan tuore juutalaisnimi Idan Ofer pakeni israelilaista verottajaa Eurooppaan.

Englantilaisoligarkkien listalta löytyy myös ”suomalainen” asekauppias- ja sionistisuvun vesa Poju Zabludowicz.

Useimmat Isossa-Britanniassa asuvat venäjänjuutalaiset rikastuivat Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen. 1990-luku oli mafian ja kasinotalouden aikaa. Oligarkit, joista huomattava osa on juutalaisia, rikastuivat, kun valtion omaisuus yksityistettiin. Vapaat markkinat johtivat rikollisjärjestöjen nousuun, eikä ihmishengellä ollut mitään merkitystä, kun oligarkit tekivät bisnestä. Nykyään he hallitsevat huomattavaa osaa koko Euroopan taloudesta ja käyttävät hyväksi pankkien korruptiota.

The Jewish Chronicle

4 kommenttia

  1. ”Idan Ofer pakeni israelilaista verottajaa Eurooppaan” Hahhah! 😀

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. olisinpa minäkin syntynyt juutalaiseen sukuun niin en olisi täysi luuseri

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. Itse asiassa juutalaiset ovat luusereita, rahaa heillä kyllä taitaa olla mutta miten on tunne-elämän laita. Monetkin rikkaat ovat rikkaita vain siksi että he haluavat korvata tunne-elämän puuttumisen materiallisilla asioilla joita he saavat rahalla. Ei se todellinen elämä ole mitään ilman tunteita. Nyt on jopa tavallinen kansa menossa samaan suuntaan, sitä pienet perässä mitä isot edellä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat