2016 – Sionismin (Saatanallinen) valta lisääntymässä

Israel on satanistis-imperialistisen suunnitelman etujoukoissa, jota ei sovelleta ainoastaan Lähi-itään, vaan USA:n ja NATO:n suojeluksessa koko maailmaan.

”Juutalaista ei luotu keinoksi jotakin toista tarkoitusta varten; hän itse ON tämä tarkoitus, sillä kaikki jumalasta polveutuneet olennot luotiin AINOASTAAN palvelemaan juutalaisia.” – Chabad Lubavitchin johtaja, ”The Great Rebbe” Rabbi Menachem Mendel Schneerson

Joskus kuva paljastaa enemmän kuin sanat.

Vuosina 1972 – 1973 vietin kahdeksan kuukautta Israelissa pohtien, muuttaisinko sinne. Tammikuussa 1973 olin retkellä Siinailla, joka oli vielä Israelin hallinnassa.

Näin auton kulkevan hurjaa vauhtia aavikko-valtatietä. Sen katolla oli teline jossa oli kiinnitettynä leirintävälineitä. Tämä kuva jäi mieleeni yli 40 vuoden ajaksi, sillä se näytti niin omituiselta. Tämä auto olisi kuulunut Montanan tai Etelä-Dakotan valtaville tasangoille, ei pieneen pirstalaiseen maahan kuten Israeliin.

 
 

Kuva vihjasi suunnattomaan imperialistiseen laajentumiseen. Tämä ajatus häiritsi minua, sillä olin vaalinut mielessäni kuvaa Israelista urheana pienenä demokratiana, jota vihamieliset naapurit piirittävät. Juutalaiset on aivopesty uskomaan että he tarvitsevat oman valtion, jotta välttyisivät uudelta holokaustilta, koska heitä vihataan ilman syytä.

Kun Israel palasi Siinaille vuoden 1973 sodan jälkeen, unohdin nämä huolet. Mutta nyt ymmärrän, etteivät ne olleet perusteettomia. Israel on satanistis-imperialistisen suunnitelman etujoukoissa, jota ei sovelleta ainoastaan Lähi-itään, vaan USA:n ja NATO:n suojeluksessa koko maailmaan.

Sionistien (Mossad) isku World Trade Centeriä vastaan oli veruke uudelle sionistien imperialistiselle laajentumisoperaatiolle. Pian tämän jälkeen paljastettiin suunnitelma iskeä Afganistaniin ja seitsemään muuhun maahan. ”Me aiomme poistaa pelistä seitsemän maata viidessä vuodessa, ensin Irak ja sitten Syyria, Libanon, Libya, Somalia, Sudan, ja lopuksi Iran.”

Lähes 15 vuotta myöhemmin suunnitelma etenee hyvää vauhtia. Yksikään näistä maista ei uhannut ydinasein varustautunutta Israelia tai Yhdysvaltoja. Ne olivat satanistisen suunnitelman (Illuminati) ensimmäisiä uhreja, jonka tarkoituksena on alistaa koko maailma. Kuten olemme nähneet, suunnitelma on kohdannut jossain määrin vastarintaa Venäjän taholta Ukrainassa ja Syyriassa.

Kymmenet miljoonat ihmiset ovat kuolleet tai kärsivät tämän satanistisen agendan tähden. Kaikki kansalaiset Lännessä, ja erityisesti sionistit ja vapaamuurarit, ovat osasyyllisiä rikokseen. Meidän hallituksestamme on tullut rikollinen. Poliittinen, taloudellinen ja kulttuurillinen johtohenkilöstömme on mukana juutalais-masonisessa rahahuijauksessa. ”Johtajat” ovat mukana peittelemässä lukuisten väärän lipun operaatioiden jälkiä, kuten 9/11, joka tappoi tuhansia.

Kansalaiset ovat pelinappuloita, joista tulee itse uhreja ajallaan. Juutalaiset jatkavat tarkoituksella toisten juutalaisten suhteettoman osuuden pimittämistä tässä ohjelmassa. On vain ajan kysymys ennenkuin sionistit menettävät julkisen keskustelun valvonnan ja massat tunnistavat vapaamuurariuden ja sionismin, ei islamin, heidän ongelmiensa lähteeksi.

Odotan että trendi kohti henkistä ja syysistä orjuuttamista jatkuu vuonna 2016, siten että alistettu hallitus toimii välikätenä vapaamuurarijuutalaisille (satanistisille) pankkiireille, jotka ovat Uuden maailmanjärjestyksen eli maailman kommunismin takana.

Siionin viisaiden pöytäkirjoissa kirjoittaja kertoo, että he tulevat tuhoamaan jokaisen ”kollektiivisen voiman”, paitsi omansa. Meidän kollektiivisen identiteettimme neljä peruspilaria ovat perhe, kansakunta, rotu ja uskonto (Jumala).

Näemme jatkossakin hyökkäyksiä sukupuolta (avioliitto ja perhe) vastaan homoseksualisuuden ja transsukupuolisuuden edistämisen avulla. Näemme jatkossakin, kuinka kristinuskoa ja kulttuuria halvennetaan ja sananvapautta vastaan hyökätään. Näemme maahanmuuttoa käytettävän kulttuurillisen ja rodullisen homogeenisuuden heikentämiseen. Saamme nähdä kuinka kansallista suvereenisuutta nakerretaan ”kauppasopimusten” myötä. Jos Donald Trump valitaan, muutokset ovat lähinnä kosmeettisia. Hän on sitä, mitä Obama oli Liberaaleille – turha toivo.

Mikä huolestuttavampaa, illuminati-satanistit käyttävät luomaansa Isisiä terrorisoidakseen Länsimaita, jotta niistä tulisi yhä enemmän poliisivaltiomaisia ja muistuttaisivat enemmän kommunismia.

Mihin he tarvitsevat joukkovalvontaa ja miksi heidän täytyy takavarikoida aseet? Näiden toimenpiteiden tarkoituksena on suojella kabbalistisia juutalaispankkiireita (FED) ja heidän petollisia vapaamuurariapulaisiaan ihmisten vihalta siinä vaiheessa jos tai kun peli menee rumaksi.

Monet ihmiset ovat jo pettyneet hallitukseen. Vuonna 2016, meidän täytyy löytää keinot värvätä muita ja saada petolliset johtajamme tietämään, että meitä ei huijata, ja että me emme suostu orjuutetuiksi.

Julkaistu alunperin Cutting Edge Finland –sivustolla. Tekstiin ja ulkoasuun tehty pieniä muutoksia.

16 kommenttia

 1. Lyhyt ja ytimekäs kirjoitus. Voiko velkarahakärjestelmästä enää irroittautua rauhanomaisin keinoin – pahoin pelkään, että ei voi.

  Plusääni(37)Miinusääni(1)
 2. Naapurimaamme Ruotsi, maa joka selvisi hyvin toisesta mailmansodasta on nyt tuhon tiellä koska se on ottanut kansainvälisen juutalais mafian käskystä satoja tuhansia islam maahanmuuttajia/pakolaisia. Ruotsin lehdistö joka saa valtiolta paljon tukea on käsketty olemaan hiljaa asiasta , Ruotsi on Euroopan raiskaus tilastojen ykkönen.

  Eli vauras ja kukoistava Ruotsi tuhotaan ,koska se on osa suunnitelmaa.
  Juutalaiset vihaavat Kristittyjä, joten Ruotsin tuhoaminen on heille nautinto. Seuraako Suomi perässä ?

  Tämä Ruotsin kohtalo on täydellinen todiste siitä että maan oma hallinto kuningasta myöten ovat tehneet veriliiton Juutalais zionistien kanssa ja auttavat heitä tuhoamaan oman maansa. Ruotsi tulee vielä julistautumaan myöhemmin islamilaiseksi maaksi, ja vainot kristittyjä ja muita ei-islamilaisia vastaan kiihtyvät.

  On täysin selvää että Suomen hallinto on täysin Juutalaisten komennossa, siksi olisi paikallaan huolestua nyt eikä sitten kun he päättävät tehdä saman Suomelle mitä tekevät Ruotsille, tuhota Suomen hillittömällä pakolaisvyöryllä .

  Suomen hallitus, presidentti, ministeriöt, supo, suurin osa poliitikoista, valtamedia ym ovat Juutalaisten käskyttämiä huijareita , Suomi on siis jo nyt hyvin suuressa vaarassa koska maamme asioista päättää saatanaa palvovat zionistit ,ja kuten tiedetään heidän tehtävänsä on tuoda kuolemaa ja kärsimystä kaikkialle.

  Plusääni(35)Miinusääni(1)
  1. Tällaiseen tilanteeseen on tultu, kun on pidetty halpana kallis kristillinen perintö. Jumalan omaisuuskansa l. Jaakobin ja Juudan jälkeläiset, joihin kuuluvat mm. saksalaiset(HEKIN SIIS OVAT JUMALAN OMAISUUSKANSAA), ruotsalaiset, suomalaiset anglosaksit ja Yhdysvaltojen valkoihoinen väestö ovat unohtaneet juurensa ja antaneet kunniansa valejuutalaisille, ja erityisesti siionisteille. Mieleni ei taivu ymmärtämään, että kokonaiset kansat myyvät sielunsa saatanalle, vaikka se on kaikkien vahinkojen äiti, iankaikkisen vahingon synnyttäjä.

   Helvetti on muuten järvi, kuiva järvi, jossa palaa tuli ja tulikivi. Tuomiot, joita siellä kärsitään, on annettu Jumalan pyhyyden mittapuun mukaan. Järkyttykää tuomioiden hirveydestä ja niiden ikuisesta kestävyydestä. Ja siitä, että tuomioissa eivät enää armo, inhimillisyys, kohtuullisuus tai suhteellisuus ole missään roolissa. Kaikki saavat tuomionsa Jumalan täydellisyyden vaatimusten mukaan, ainoastaan tuomioiden kovuudessa on eroja. Jokainen saa vain tekojensa mukaan, ei enempää eikä vähempää.

   Jos löytyy vielä niitä, jotka eivät halua seurata toista evankeliumia, toista Kristusta tai toista henkeä, jotka tänä päivänä pitävät voitonjuhlia perinteisillä kristinuskon mailla, tehkää parannus ja seisokaa lujina, vaikka sitten hengenlähdön uhatessa. Perkele ja sen lakeijat voivat tappaa vain ruumiin, teidän sielujenne kohtalosta ne eivät voi päättää.

   Plusääni(2)Miinusääni(2)
 3. Nimen omaan tärkeä pointti on, että pitää ymmärtää asioiden taustat eikä syytää energiaansa maahanmuuttajien vihaamiseen. Toki huonosti he tähän kulttuuriin sopeutuvat, eipä silti ja islamistien invaasio pitäisi pysäyttää pikimmiten. Ihmisten tulisi nyt viimeistään ryhtyä puolustamaan maatansa ja se, ketä vastaan puolustaudutaan, on sionistit ja vapaamuurarit. Maahanmuuttajat eivät ole syy, vaan seuraus.

  Plusääni(33)Miinusääni(1)
  1. Juuri näin. Suomen valtion yritys- ja poliittinen eliitti koostuu NWO-globalisteista ja he ovat TIETOISESTI tuhoamassa isänmaatamme. Kansallinen valta ja omaisuus on siirretty pala palalta sionistien käsiin, joten tämän hetken agenda on viedä rutiköyhäksi niistetty Suomi valtiovelalla konkurssiin. Kansallisvaltioiden alasajossa Rothschil-sionistit ovat käyttäneet/käyttävät perustamaansa EUta, jonka he ovat luoneet juuri tätä tarkoitusta varten. Kuten olen aiemmin useaan kertaan todennut, EUta ei ole perustettu vahvistamaan euroopan taloutta, se on luotu romahduttamaam kansallisvaltiot ja sen jälkeen hajoamaan. Kun EU lähivuosina tulee suunnitelman mukaisesti hajoamaan, vallanpitäjät levittelevät käsiään muka pettyneenä, mutta voitte olla varmoja siitä, että se on teatteria. Politiikassa ei tapahdu mitään sattumalta, eli kun kansallisvaltiot on EUn avulla romahdutettu – ROTAT jättävät hukkuvan laivan. Se tulee olemaan eurooppalaisille kauhistuttava hetki, koska kansallisvaltioiden omaisuus on siirretty Rothschild-sionisteille ja valtiot asutettu miljoonilla muslimeilla. Ei tarvitse olla selvänäkijä tietääkseen mitä tapahtuu sillä hetkellä, kun Rothschild-pankkiirit vääntävät raha-hanat kiinni ja köyhiksi niistetyt eurooppalaiset jäävät jihadistien armoille.

   Rothschild-sionistit ovat iljettävä syöpä, he ovat toimintansa kautta kovan luokan rikollisia uskontoon tai etniseen taustaan katsomatta. Illuminati organisoi ase- ja huumekauppaa, sekä verenvuodatusta tarkoin suunnitellun terrorismin ja loppumattomien sotien myötä. Korruptoituneet sionistit (mm. vapaamuurarit) istuvat suomalaisen virkamieskoneiston valtapaikoilla nukkehallitustamme myöten ja ministeriöt ovat todellista helvetin tulta ylläpitäviä kyykäärmeiden pesäpaikkoja.

   Illuminatilla on länsimaissa kaikki raha ja valta. Tämän useista salaseuroista koostuvan NWO-organisaation päämääränä on tappaa kansallisvaltiot ja asettaa tilalle Rothschild-sionistien One World Government.

   Plusääni(21)Miinusääni(1)
 4. Hei hipihipi hurraa ,,,

  Tämä uutinen:
  Puolan uusi laki mahdollistaa kulttuurimarxistien siivoamisen valtiollisista medioista
  http://mvlehti.net/2016/01/06/puolan-uusi-laki-mahdollistaa-kulttuurimarxistien-siivoamisen-valtiollisista-medioista/
  Täältä:
  http://www.patriootti.com/puolalainen-uusi-laki-mahdollistaa-kulttuurimarxistien-siivoamisen-valtiollisista-medioista/

  Ennakkotapaus? Toivottavasti jatkoa seuraa eri puolilla maailmaa! Onhan siellä kansalaisrohkeutta! Tämänkaltaisten jymyjuttujen pitäisi saada jalansijaa muuallakin. Vaikka Puolan lehdistö onkin pääosin yksityisissä hyppysissä, on tämänkaltainen rajankäynti merkittävää. Antaa riittävän vahvan signaalin mediakentälle, ei ainoastaan Puolassa, vaan kaikkialla muuallakin.

  On Dec. 30, Poland’s parliament voted in favor of the new amendments to the media law, which would give the government control of state media
  https://www.youtube.com/watch?v=HCsoN0P5s6s

  Pending Polish media law draws criticism
  http://www.praguepost.com/eu-news/51361-pending-polish-media-law-draws-criticism

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. Em. MVlehden artikkeliin annetuista kommenteista valitettavasti seuraavat kaksi saattavat osua oikeaan:

   ”Erkki Ehomaa · Tyhjäntoimittaja yrityksessä Yleisradio
   Puolassa on oikea meininki. Hölmölässä tuohon päästään vain sisällissodan avulla.

   Ahmetti Alla Mehmetti
   Jonka olisi pitänyt alkaa jo kauan aikaa sitten”

   Tähän viittaa se, että maanpetturi-vallanpitäjät ovat nimenomaan asettaneet BILDERBERGIT, päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen johtamaan propaganda-koneekseen kaapaamansa Ylen KULTTUURIMARXISTISTA MONIKULTTUURI-MÄDÄTYSAIVOPESUA. Mädätys-asiantuntijoina on mm. Tampereen punayliopistosta toimittajiksi valmistuneita entisiä taistolaiskommunisteja, viherkaavun alle kätkeytyneinä sekä pahamaineineisia telaketju-punafeministi-änkyröitä ja muita vastaavanlaisia KANSANVIHOLLISIA kuten esim. Ruben Stiller tai (punaiseen mekkoonkin!) sonnustautunut punikki-politrukki Sanna Pirkkalainen, joka mainitaan seuraavassa Ylewatch-blogin artikkelissa: ”YLEN POLITRUKKI JA KOLME JÄRJESTELMÄN JUOKSUPOIKAA ÄÄNESSÄ”, http://ylewatch.blogspot.nl/2016/01/ylen-politrukki-ja-kolme-jarjestelman.html

   Ylewatch on jo pitkähkön aikaa ansiokkaasti raportoinut tästä perimmältään rikollisten vallanpitäjiemme (ja heidän nuoleskelemiensa ylikansallisten feodaaliherrojen) toimesta tapahtuvasta suomalaisvihamielisestä, suorastaan non-stop-luontoisesta maanpetoksellista mädätys-propagandasta.
   Painetun median puolella eivät Ylestä juuri jälkeen jää Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda ja HBL, muiden lehtien seuratessa perässä ehkä vähän pienemmällä mädätys-intensiteetillä – sekä suomalaisvastaiseen, monikulttuuri- ja muuhun kulttuurimarxistiseen aivopesuun viritetty koululaitos.

   Millaiset vallanpitäjät meillä onkaan!

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 5. Sionismi hyökkää juuri nyt avoimesti ympäri Valkoisten Kansojen maailmaa.

  Saksassa tuhannet arabit/afrikkalaiset hyökkäävät julkeasti ja häpeilemättä naisten kimppuun ja poliisi on voimaton.

  Ihmisten on hyvä tietää, että muslimit/afrikkalaiset ovat vain Soros-sionistien työkalu. Soros on yksi merkittävimmistä sionisteista tämän massainvaasion takana. Ja jokaisessa Valkoisten Kansojen maassa paikalliset sionistit ovat aina etulinjassa vaatimassa ”diversiteettiä” Takana on aina J. Iso J.

  Tämä on todellakin Viimeinen Taisto.

  Jos Valkoinen Kansa ei nyt nouse niin tulevat sukupolvet murhataan raa’asti, aivan niin kuin Venäjän kristityt murhattiin juutalais-bolshevistisen ”vallankumouksen” jälkeen.

  Nyt on viimeinen hetki verkostoitua, liittoutua, aktivoitua. Ja aseistautua.

  Solzhenitsyn sanoi jotakuinkin näin:

  ”Me pelkäsimme ja kuuntelimme, tulevatko raskaat askeleet meidän ovellemme. Me emme taistelleet vastaan. Jos vain olisimme aseistautuneet vaikkapa kirveillä ja haloilla niin olisimme edes taistelleet vastaan.”

  Jos ihmiset eivät nyt ymmärrä tätä niin lapsemme ja lapsenlapsemme joutuvat pelkäämään raskaita askelia lähitulevaisuudessa.

  Saksan Kölnissä sionistien käsikassarat hyökkäsivät jo avoimesti kadulla, ja joukolla.

  Kohta sama on Suomessa.

  Jos et nyt toimi, huomenna pelkäät.

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 6. http://static.iltalehti.fi/uutiset/makinenhajjar_etu_2312MS_503_uu.jpg

  Uskokaa pois, Suomessa ei ketään valita arkkipiispaksi ellei ole osoittanut olevansa nöyrä sionismin palvelija, näin siis sopivasti myös kirkkoa käytetään välineenä propaganda ym tarkoituksissa ajamaan läpi agendaa, joka on suomen tuhoaminen.

  Ah niin hymyilyttää imaamia ja arkkipiispaa, kun tietävät että heidän vakuuttelu puheillaan huiputetaan ihmisiä luottamaan valtioon ja kirkkoon.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat