Hallituksen työryhmä: ”Vihapuheesta rikos, viranomaiset rinnastettava vähemmistöihin”

Suomen hallitus nimitti vuodenvaihteessa työryhmän, jonka tehtävä oli selvittää uusia keinoja, joilla ”vihapuheeseen syyllistyneitä” suomalaisia voitaisiin rangaista tapauksissa, joissa nämä eivät ole varsinaisesti rikkoneet lakia. Työryhmän tänään julkaisema raportti vaatii rajuja toimia suomalaisten sananvapautta vastaan.

Työryhmän tärkein johtopäätös oli vähemmän yllättäen, että ”vihapuhe” tulisi kriminalisoida Suomessa. Tavoite on kieltää eliitin suojelemien väestöryhmien kriittinen kommentointi myös silloin, kun kommentteihin ei liity rasistista herjaamista tai esimerkiksi yllyttämistä rikosten suorittamiseen.

Lisäksi työryhmä vaatii, että suojeltavien väestöryhmien listalle lisätään maahanmuuttajien ja homojen rinnalle esimerkiksi virkamiehet, toimittajat ja poliitikot. Tulevaisuudessa suomalaisten etua polkevien byrokraattien ja poliitikkojen tai valehtelevien lehtimiesten kutsuminen esimerkiksi kansanpetturiksi voi olla ”vihapuherikos”, vaikka kritiikin kohdetta ei uhkailtaisikaan väkivallalla eikä hänestä esitettäisi perättömiä väitteitä.

Raportissa ehdotetaan myös, että ”vihapuheesta” ei tulisi tehdä asianomistajarikosta. Sen sijaan syyttäjä voisi aloittaa ”vihapuhujan” vainoamisen, vaikka ”vihapuheen” kohde ei itse edes tahtoisi viedä tapausta oikeuteen. Näin eliitti pyrkii tekemään rikostuomion uhasta mahdollisimman suuren kaikkien suomalaisten ”väärinajattelijoiden” kannalta.

Raportti otti kantaa myös niin sanottuun maalittamiseen, joka tarkoittaa käytännössä kulttuurimarxistien nimen ja valokuvan julkaisemista kriittissävyisissä vaihtoehtomedian uutisissa. Myös ”maalittamisesta” tulisi määritellä hallituksen työryhmän mukaan rikos.

Kun raportin ehdotukset summataan yhteen, ei vaihtoehtomedioilla olisi lain mukaan enää oikeutta kohdistaa kärkevää kritiikkiä tarkasti henkilöityihin poliittisiin vallankäyttäjiin. Sen sijaan toisinajattelijat olisivat edelleen vapaata riistaa valehtelevalle valtamedialle.

Työryhmä vaatii, että uusi hallitus perustaa ”osaamiskeskuksen” vakoilemaan ”vihapuheen tuottajia ja levittäjiä” sekä analysoimaan ilmiötä. Lisäksi raportissa vaaditaan rajuja sanktioita Internet-palveluntarjoajille, jotka eivät sitoudu sensuroimaan ”vihapuheeksi” määriteltyä sisältöä alustoiltaan. Työryhmä tahtoo myös rajoittaa oikeutta anonyymiin kirjoittamiseen verkossa.

Työryhmän koostumus kertoo kaiken oleellisen tulevien lakien sisällöstä: sen puheenjohtaja on arkkipiispa emeritus Kari Mäkinen, joka on aiemmin todennut, että ”kristinusko ei anna perusteita sulkea rajoja”

Muihin jäseniin lukeutuu Julkisen sanan neuvoston (JSN) puheenjohtaja Elina Grundström, joka tunnetaan rajuna työpaikkakiusaajana eli aidon vihapuheen tuottajana. Grundströmin alaiset paljastivat viime vuonna, että hän on kohdellut näitä jo vuosien ajan painajaismaisesti. Henkisen väkivallan vuoksi JSN:n väki on tehnyt välillä töitä itkien ja omien sanojensa mukaan ”alituisen pelon” vallassa.

Työryhmään kuuluu myös kansallismielisille tuttu PolPon edustaja, Vihreiden puoluekirjan omistava rikoskomisario Pekka Hätönen. Rikoskomisario nousi otsikoihin aiemmin keväällä, kun hän aloitti valehtelukampanjan Soldiers of Odinin (SoO) pedofiilinmetsästysvideosta. Hätönen yritti viedä pedofiilinmetsästyskampanjalta uskottavuuden valehtelemalla mediassa, että SoO olisi ”perääntynyt” kampanjasta. SoO kiisti väitteen.

”Vihapuhetyöryhmän” kokoonpanosta ovat vastuussa edellisen hallituksen Kokoomuksen sisäministeri Kai Mykkänen, Kokoomuksen oikeusministeri Antti Häkkänen sekä Kokoomuksen opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. ”Meidän on edistettävä kaikkien ihmisarvoa ja yhdenvertaisuutta kunnioittavaa keskustelukulttuuria, mikä osaltaan edistää sananvapauden toteutumista,” Mykkänen perusteli hanketta.

Kansallinen Vastarinta

Lähde: Helsingin Sanomat

Alkuperäinen julkaisu: Hallituksen työryhmä: ”Vihapuheesta rikos, viranomaiset rinnastettava vähemmistöihin”. Saatavina: https://www.vastarinta.com/hallituksen-tyoryhma-vihapuheesta-rikos-viranomaiset-rinnastettava-vahemmistoihin/

16 kommenttia

 1. Siis kaikki Hallinnon ja näiden poskiystävien arvostelu on sitten myös virallisesti rangaistavaa. Anonyymi tietokone anonyymiverkossa anonyymisivuille, prepaidliittymä maksettu käteisellä ja kirpparikännykkä jne. jne. Vuosi 1984 on jo takana ja siat ovat vallankumouksensa tehneet. NWO on entistä lähempänä.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 2. Valtioterrori kiristyy. Suomessa aina vouhotetaan Natsi-Saksan rikoksista. Nyt rikoksista ihmisyyttä kohtaan annetaan havainto-opetusta, kun säädetään uusia ”juutalaislakeja” orjakansan pään menoksi. Hallitsijoita, jotka ilmeisesti edustavat jotain ylempää punavihreää rotua, ei saa edes sanallisesti arvostella, muusta rettelöinnistä nyt puhumattakaan. Jo nykyinen, pitkälle korruptoitunut hallintokoneisto on oikeudelle läpäisemätön eli kansalainen ei saa oikeutta itseään koskevissa hallintopäätöksissä eli meillä vallitsee jo nyt osittainen virkamiesanarkia. Arvostelun kieltäminen tähän päälle on huippuunsa vietyä tyrannin yksipuolisuutta ja röyhkeyttä, jossa mm. siionistit näyttävät omalla alueellaan esimerkkiä. Siionistit (joihin mm. vapaamuurarit kuuluvat) kuvittelevat olevansa jonkinlaisia kuningas Salomonin manttelinperijöitä. Kuningas Salomohan tunnettiin tasapuolisena oikeuden käyttäjänä. Aitoina saatananpalvojina he kuitenkin kääntävät kaiken ylösalaisin samalla, kun pyrkivät jäljittelemään Jumalaa. Ilmeisesti sionistivaltiolta saadaan asiaan käytännön työkaluja, koska he ovat alistamisen mestareita ja jo pitkään kehitelleet siihen käypäisiä menetelmiä ja työkaluja, kuten erilaista nettiin liittyvää kyttäysteknologiaa.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. Keksitään uudissana ja sitten laaditaan lakipykälä koskemaan uudissanaa. Sanakirjat eivät vielä tunnen sanaa VIHAPUHE.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. Tässä JULKINEN rikosilmoitus tarkkaan tiedetyistä VIHALAKIEN tekijöistä :

  Suomessa 2 edsukunttaa ( enemmistö ) teki tietoisen valtiopetoksen tekemällä Suomeen kastijärjestelmän.

  Julkinen lakitietokanta Finnlex: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tuollaisen syyteilmoituksen ( lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi ) olen jättänyt VKSV:oon 9.12 2005 (kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä).

  Mitä muutta PL 118 §:n suojissa sitten on puuhattu ?

  Mm. RYÖSTETTY pienyrityksistä jopa 3 miljrdia ”lailla 444/2012” … Iltalehti 19.2. 2013 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhta aiotaan kaapta. ( suomeksi varastaa ).

  Varkaus suoritettiin puoluekurilla saadun LAHJONNAN takia: Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”

  Pyydän poliisia tutkimaan keiden taskuun varastetut miljardit katosivat ja palauttamaan omaisuuden oikeille omistajille sekä tutkimaan ketkä puoluejohtajat painostivat hyväksymään lain 444/2012 ja PL 118 §:n Valtiopetoksen.

  PL 118 § on selvästi PL 6 §:n vastainen ja puoluejohtajille ITSELLEEN tekemä ”laki”>; jotta miljardivarkaus voitiin syytesuojassa suorittaa.

  Pyydän myös tutkimaan viivyttikö VKSV tahallaan SYYTEILMOITUKSEN diariinkirjaamista 8 kuukautta jotta PL 118§:n valtiopetos voitiin suorittaa ?

  PL 118 § siis on vaikutuksiltaan kumottava PL 6 §:n vastaisena … archive.today/kimmoleaks.fi

  Jätin PL 1118 §:stä ja miljardivarkaudesta Porissa poliisille jo JULKISEN rikosilmoituksen kesällä 20015; mutta poliisi ei ole sitä kirjannut diaariin ja 8.9. 2005 jätetty rikosilmoitus on sekin yhä ”esitutkinnassa”.

  Suojeleeko virkarikollinen poliisi Suomen ”päättäjiä” valtakunnanoikeudelta ?

  Olen suoraan IHMISOIKEUDETON Suomen kansalainen ( PL 118 § ) 9.12. 2005 jättämäni syyteilmoituksen perusteella .

  Mihinkä ”vihapuheeseen” syyllistyn uuden ”lain” seurauksena kertoessani ihmisille olevani ihmisoikeudeton

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 5. Kansa nukkuu Ruususen unta. Alkuperäisessä sadussa kuningas raiskasi Ruususen, Ruusunen synnytti silti koomastaan lapsia ja Kuningatar saadessaan tietää syötti nämä lapset kuninkaalle. Onko osuvampi vertaus Suomen tilaan kuin se Disney versio.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 6. Jonkinlaista mustaa huumoria löytyy kai siitä että vähemmistöillä on niin hyvä suoja ettei edes viranomaiset ole vielä toistaiseksi päässeet nauttimaan samanlaista suojaa. Nyt jopa itsensä Hesari myöntää tämän rivien välistä,mutta kun meikäläinen on aiemmin sanonut tämän saman totuuden ääneen niin se on ”vihapuhetta” ja ”vaarallinen salaliittoteoria”. Uhriutuminen on aikamme parasta bisnestä.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 7. There are TOO MANY HOLES in the official Holocaust story. Why would the Nazis transport Jews all the way to Auschwitz in Poland to kill them? Why use irritant cyanide gas (ZYKLON) when carbon monoxide from a badly ventilated stove would kill them painlessly? Why were there 4.3 million survivors claiming compensation from Germany? Why did the Red Cross give only give 272,000 as the total number of deaths in ALL the camps? Why was there a hospital, a pharmacy, a theatre, an orchestra, a choir, a library, a swimming pool and a soccer pitch at Auschwitz, in a death camp?

  There are no signs on wartime aerial photographs of the trainloads of coke that would have been required to incinerate millions of bodies? Why weren’t thousands of tons of ashes and bones ever found? The piles of bodies show emaciation typical of long-term starvation and disease, things that would not have time to occur if people were being gassed on arrival. It was Typhus, dysentery and starvation that killed these people, because by 1944 allied bombing had destroyed the infrastructure of Germany.

  When there are so many inconsistencies in a scenario we SHOULD be skeptical.

  DOUBLE STANDARDS. The holocaust has been pounded into us for 70 years, but there is never a mention of the reign of terror conducted by the mainly Jewish Bolsheviks against the Russia people; 66 million dead (Solzhenitsyn). The five men who shot and bayoneted the \tsar and his young family were all Jews. If most people knew about this it would stop the holier-than-thou-and-don’t-you-dare-criticize-us Jewish attitude. We are only allowed to say nice things about Jews. The story of the Holocaust was the main reason for the creation of Israel and the rise of Jewish Power, and we all, (but mostly the Palestinians), now have to live with the consequences of ethnocentric, racial supremacist and militaristic Jews subjugating the Palestinians and stealing their country, bit by bit.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 8. ”Virkamiehet, toimittajat ja poliitikot”

  Listalle pitää saada myös kadunlakaisijat, torikauppiaat ja rekka-autoilijat.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 9. Onko ”vihapuhetta” tai ”maalittamista” (en tunnusta kummankaan uustermin oikeutta olemassaoloon tai niiden minkäänlaista validiteettia puhe- tai kirjakielessämme tai edes termien minkäänlaista vertailukelpoisuutta kunnolliseen suomen kieleen) sanoa että henkilö X (tuomittu pedofiili) on pedofiili tai että ”pakolainen” Mohammed Islam (tuomittu rikollinen) on rikollinen?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat