Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat mainostaa lapsettomuutta

Arvoliberalistit ja valtamediat lobbaavat lapsettomuutta kiivaasti myös Suomessa. Suomen väestön lapsikatoa käytetään ”kansanmurhan” instrumenttina. Kantasuomalaiset halutaan korvata poliittisen Lähi-idän populaatiolla. Suotavaa olisi, että kansallismieliset ryhtyisivät vastustamaan tätä kuolettavaa lapsettomuuslobbausta, perustamalla perheen, ja synnyttämällä suomalaisia lapsia mahdollisimman paljon.

Magneettimedian toimitus

Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat mainostaa lapsettomuutta

Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat antaa palstatilaa lapsettomille ihmisille ja antaa näiden ikiteinien perustella valintaansa. Lehden kyselyyn vastasi 5000 suomalaista.

Lapsettomuus on viime aikoina ollut valtamediassa uusi trendikäs keskustelunaihe, jolla pyritään vähentämään valkoisten Eurooppalaisten syntyvyyttä entisestään.

Helsingin Sanomat antaa sunnuntaina jälleen lisäperusteita hedonisteille olla hankkimatta lapsia. Lehden kyselyyn vastanneet perustelevat päätöstään varsin löysillä perusteilla, mikä osoittaa vastanneiden järjen köyhyyttä ja vastuunpakoilua:

Pelisuunnittelija Jonne Harja.

”Nyt minulla on uusi parisuhde ja vakituinen työ pelisuunnittelijana. Myös maailman menosta on helppo ahdistua ja ajatella, että lasten hankkiminen on aikamoinen riski. Populistit nousevat Suomessa ja maailmalla, sademetsät palavat ja yhteiskunnallinen keskustelu on pelkkää riitelyä.” (Jonne Harja, 33)

”Päätös on niin iso, että jos ei ole ihan varma, niin ei niitä lapsia kannata varmuuden vuoksi hankkia. Se on väärin lasta kohtaan.” (Nainen, 30)

”Ei koskaan ole tullut tunnetta, että kaipaisin lapsia elämään. Koko ajatus tuntuu täysin vieraalta. Elämä on niin onnellista, tasapainoista ja hyvää näin, niin miksi muuttaa sitä asialla, joka pistäisi kaiken päälaelleen.” (Nainen, 40)

Saman lehden paperiversiossa on lisäksi myöhemmin artikkeli, jossa todetaan ”lapsitalkoiden” olevan myöhäistä jo heti otsikossa.

Monet kansallismieliset ovatkin jo heränneet valtamedian lapsettomuus-lobbauksen vähintäänkin outoihin taustasyihin. Isänmaallisin teko kansallismielisiltä onkin perustaa suurperhe synnyttämällä maailmaan valkoisia lapsia.

Kansallinen Vastarinta

Alkuperäinen artikkeli: https://www.vastarinta.com/juutalaisomisteinen-helsingin-sanomat-mainostaa-lapsettomuutta/

Lähde: HS

19 kommenttia

 1. Eikös nuo neekerit voisi jättää niitä jälkeläisiään tekemättä? Neekereitä on kuitenkin enemmän kuin valkoisia. Niin paljon enemmän että niitä tunkee eurooppan haitaksi asti.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 2. Jos ihmettelette miksi puola, unkari ym muu pieni joukku ei ota maahantunteutujia, niin alla voipi olla syy:

  Ja parit hyvät kanavat jos joku ei ollut tietoinen:

  https://grizzom.blogspot.com/

  https://www.bitchute.com/channel/wardo-rants/

  https://tkelly6785757.podomatic.com/

  https://www.bitchute.com/channel/jews_for_hitler/

  Tässä vielä niin sanotuille heränneille: Jotka eivät ymmärrä vapaamuurarien juutalaisten auringon palvontaa ja miksi? Ei kiinnosta vähääkään mitä lampaat ovat mieltä todisteita asiaan on enemmän kun tarpeeksi!

  https://www.youtube.com/user/waykiwayki/videos

  https://fringeenergy.com/category/videos/

  https://www.ddees.com/

  https://www.youtube.com/channel/UCNClz5_r0LrFH8TwjIt2zKA/videos suomalainen kanava!

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 3. Olipa kerran Suomi. Kunhan Haavistosta tulee seuraava presidentti niin sitten varmaan syntyvyys saadaan jo kokonaan loppumaan ja homot ja lesbot ottavat vallan maassa.
  Haavistollahan on nyt kova suosio päällä ja hänestä povataan maan seuraavaa pressaa.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 4. Kajluhoitoa abortoiduista sikiöistä ryövätyillä päänahoilla.
  Abortion Clinics Harvest Scalps of Aborted Babies, Sell Them to Researchers Treating Baldness
  https://www.lifenews.com/2019/10/16/abortion-clinics-harvest-scalps-of-aborted-babies-sell-them-to-researchers-treating-baldness/

  Mutta eiväthän nuo abortoidut sikiöt ole ainoa elinbisnes. Sionistit ainakin ovat jo pitkään tehneet elinkauppaa tapetuiden palestiinalaisten ruumiilla.Siitä ollut kirjotuksia netissä.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Tintin esikuva ei ole suosittu Belgiassa. Tai oli aiemmin suosittu. Tintin isä oli Hergénä tunnettu hemmo, mutta kuka oli innoittaja hahmolle Tintti? Hän oli piirtäjän ystävä Leon Degrélle. Leon Degrelle lähti 24-vuotiaana Meksikoon, koska halusi ottaa selvää, mitä maassa oikeasti tapahtui. Syvästi katolinen Degrelle oli järkyttynyt tiedoista, joiden mukaan katolisia uskovia murhattiin maassa tuhansittain entisten vallankumousmiesten muodostaman hallinnon taholta. ”Lehtimies” ”Tintti” ei siis luottanut valtamedian tiedotukseen asiasta. Koska hän oli kirjoittanut artikkeleita, ei hän olisi päässyt maahan ilman vääriä papereita ja salanimeä.

  Degrelle oli kuuluisa periaattellisuudestaan. Hän perusti katolisen ja tavallaan kansallisen, mutta oikeastaan yleiseurooppalaisen liikkeen (Christus-rex) ja oli hyvin suosittu 30-luvulla. Liike oli välillä suurin voima Belgiassa ja sillä oli 21 kansanedustajaa. Liike paljasti vapaamuurarien ja kommunistien metkut ja otti jyrkästi kantaa kommunismia ja vasemmistolaisuutta vastaan. Pikkuhiljaa maat alettiin ajaa sotapsykoosiin ja lopulta Degrelle vetäytyi politiikasta tyystin. Hänellä ei tosiasiassa ollut minkäänlaisia yhteyksiä Saksaan tai Hitleriin, mutta kansainvälinen media valehteli päinvastaista. Vapaamuurarit vihasivat Degrelleä ja kaikkia muitakin ei-liberaaleja ja ei-marxilaisia.

  Sodan syttyessä 10.5.1940 Degrelle ja tuhansia belgialaisia vangittiin ilman syytettä tai oikeudenkäyntiä. Vangittuja yhdisti juuri se, että he olivat vastustaneet sotaa ja kannattaneet todellista puolueettomuutta sekä olleet piikkinä marxilaisten ja liberaalien lihassa. Todellisuudessa siis täällä ja Britanniassa vangittiin kaikki toisinajattelijat erittäin karuihin oloihin. Lukemattomat ihmiset kuolivat nälkään ja kidutuksiin vankiloissa Belgiassa ja etenkin Ranskassa. Degrelle oli lähellä kuolemaa, kun jäi sattumalta pois vankikuljetuksesta, jonka vangit murhattiin ranskalaisten miliisien toimesta mitä kauhistuttavimmin. Degrelle yritettiin piilottaa vankileireille ja koska hänen luultiin kuolleen, se lähes onnistui. Kuukausi sodan jälkeen hän sai sanan sattumalta tapaamansa lääkärin kautta ja hänet onnistuttiin löytämään, vaikka juuri ennen vapautusta hänet oli lähetetty harhailemaan ilman rahaa. Degrelle oli erittäin huonossa kunnossa nälän ja kovan kohtelun vuoksi. Lukuisten lyöntien lisäksi hänet oli kerran mukiloitu tajuttomaksi. Hän pelastui em. vankikyydistä siksi, että hänen murhaamisellaan ilmeisesti palloteltiin ja hänet kaapattiin siitä. Kaikki jäi kuitenkin valeteloituksien käyttämiseksi. Näin siis ilmeisesti valmisteltiin suuria toisinajattelijoiden (Fasistisluontoisten liikkeiden kannattajien) eliminointeja jo 1940, koska sodan oletettiin kääntyvän eri tavalla.

  Kun kommunismnvastainen sota puhkesi 1941, lähti Degrelle sotaan itärintamalle vapaaehtoisena 50 000 belgialaisen vapaaehtoisen tavoin. Ensimmäisistä 800 miehestä vain kolme selvisi hengissä. Degrelle ansioitui ja oli sodan lopussa prikaatinkomentaja. Sodan loputtua hän pakeni Espanjaan, koska tiesi, että häntä vainottaisiin. Vainolle ei tosiasiassa ollut mitään oikeaa syytä. Degrelle oli taistellut kommunismia vastaan ja siis väärällä puolella. Sodan jälkeen vangittiin todella suuri määrä ihmisiä Belgiassa ja tuhannet saivat kuolemantuomion. Näistä yli kaksisataa pantiin täytäntöön. Degrelleä vaadittiin toistuvasti luovutettavaksi, mutta Franco ei taipunut. Degrelle haluttiin murhata. Otto Skorzeny auttoi salakuljettamaan Degrellen vaimon ja lapset Espanjaan, koska hallintio kielsi tämän ja olisi estänyt perhettä yhdistymästä. Erityinen Lex Degrelle julisti kaikki hänen kirjansa ja muut tekstinsä kielletyiksi. ”Tintti” on siis erittäin vihattu ainakin virallisesti, vaikka hahmo taitaa olla tunnetuin belgialainen hra Poirotin jälkeen.

  Degrelle ei oikeastaan tehnyt mitään väärin. Hän ei oikeastaan edes osallistunut minkäänlaiseen ”kollaboraatioksi” katsottavaan toimintaan. Silti hänet haluttiin murhata voittajien toimesta.

  Degrelle oli muuten paitsi poliitikko, historioitsija ja soturi, niin myös lahjakas runoilija ja kirjailija. Ei ihme, että oli toisen kuuluisan taiteilijan frendi. Todellista intelligentsijaa, joka seisoo kahdella jalalla eikä ole eliitin mieleinen muotinarri ja opportunisti.

  Nykyisin niin ihannoitu kommunistinen vastarintaliike murhasi sodan aikana Degrellen veljen, kun tämä oli asioimassa kaupassa. Esim. Ranskan vastarintaliike pyöri lähes täysin kommunistivoimin. Sama oli asia muissa länsimaissa. Nämä surkeat murhaajat ja terroristit ovat eurooppalaisten sankareita, kun taas todelliset sankarit on julistettu antisankareiksi.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 6. ”Populistit nousevat Suomessa ja maailmalla, sademetsät palavat ja yhteiskunnallinen keskustelu on pelkkää riitelyä.”
  —pelisuunnittelija, 33

  On se kiva että annetaan imbesilleillekin puheenvuoro. Mitäpä muuta Helsingin Sionisteilta voisi odottaakaan! Mahtaa hyviä pelejä suunnitela poika…

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 7. Perheiden tuhoaminen palvelee kommunismia, totalitaarista kollektivismia.

  Former U.S. Senator Rick Santorum provides this warning: ”There will be an assault on the institution of marriage,” Santorum promised his audience. ”Why?
  Because the left knows that, they can’t really have government come in and take control of everything unless they destroy the family. Unless you destroy the family and destroy the Church they cannot ultimately be successful in getting socialism to be accepted in this country and that’s what their objective is.”

  The family is a bulwark of opposition to collectivism. Marriage is the union that provides secure identity for children. Moreover, a child’s devotion to parents and relatives stands as a direct threat to the ultimate aims of the ”TC” State.

  Totalitarian Collectivism in all its forms and deviations share the necessity to eradicate resistance to their top down power hierarchy. If people display their primary allegiance to be family ties, the tyrant needs to break the bond among the entire extended relationship. Society inevitably results in natural differences. Cultural, ethnic and racial dissimilarities and variations do not negate the integral bond of the family. For additional analysis on this topic read the series: Similarity, Community, Values and Human Nature.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=196526

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Entinen Yhdysvaltain senaattori Rick Santorum antaa tämän varoituksen: ”Avioliittoa vastaan tapahtuu hyökkäys”, Santorum lupasi yleisölleen. ”Miksi?
   Koska vasemmisto tietää että he eivät voi saada luotua hallitusta ja ottaa kontrollia hallitakseen kaikkia elleivät he tuhoa perhettä. Elleivät he tuhoa perhettä ja tuhoa kirkkoa, he eivät voi menestyä hankkeessaan saada sosialismi hyväksyttäväksi tässä maassa. Se on heidän tavoitteensa. ”

   Perhe on kollektivismin vastaisen taistelun perusta. Avioliitto on liitto, joka tarjoaa turvallisen identiteetin lapsille. Lisäksi lapsen omistautuminen vanhemmille ja sukulaisille on suora uhka totalitaarisen kollektivismin (kommunismin) valtion päätavoitteille.

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
 8. Te olette rasisti järjestö jonka nousu minkäänlaiseen poliittisen asemaan pitää estää vaikka voimalla! Minä olen ollut paljon tekemisissä erilaisten ja väristen ihmisten kanssa ja suurin osa afrikkalaisista ja muslimeista ovat paljon avoimempia ja parempia kuin yksikään teistä niin sanotuista isänmaallisista natseista! Hyi yök mitä sisäänpäin kasvaneita ihmisiä olette ja ette näe sitä hyvää mitä nämä ihmiset tuovat suomeen ja muualle eurooppaan!

  Teillä ei ole muutakuin negatiivisiä ajatuksia kaikesta! Monikulttuurinen suomi on paljon parempi paikka kuin sisäänpäin suuntautunut junttila missä minä ainakin koen eläväni juuri nyt! Ettekö te ymmärrä jos katsomme esimerkiksi ranskaa ja saksaa siellä kotiuttaminen on tehty oikein ja siellä yhteiskunta toimii niinkuin pitääkin! Te vaan ette näe sitä hyvää mitä maahanmuuttajat tuova mukanaan!! Ainoastaan kaiken negatiivisen! Minun lapseni tulevat hyvin toimeen maahanmuuttaja lapsien kanssa täällä eteläsuomessa ja ei ole ollut minkäänlaista konfliktia heidän kanssaan ja usein käyvät iltasella teellä tai leivän syömässä ja huomattavasti paremmin käyttäytyvät kuin ”teidän ylistämänne kantasuomalaiset” riehuja kakarat!!

  Ottakaa se järki nyt kauniiseen käteen ja katsokaa kuinka hyvin kotiuttaminen on onnistunut monessa kylässä!!! Meidän noin 5000 asukkaan kylässä on oltu todella tyytyväisiä ulkopuolisiin! Meidän kylän pojat ei edes uskalla puhua tytöille ja nämä uudet tulijat kohtelevat heitä paremmin kuin hyvin vaikka moista propagandaa väitätte että muka raiskaavat ym sairasta! Täällä meidän kylällä kantasuomalaiset pojat ovat saaneet uskallusta puhua tytöille kun ovat nähneet kuinka rohkeasti uudet tulijat lähestyvät heitä!

  Ja lopettakaa tuo iän kaikkien vihaaminen ei johda muuhun kuin vihanpitoon!

  T: Riitta onnellisesti toivotan uutta verta kylälle.

  Plusääni(1)Miinusääni(21)
  1. Luepa, Riitta, Coudenhove-Kalergin suunnitelma kansojen miksaamiseksi, niin ettei rotuja enää olisi, vain pelkkää ”suklaamassaa”, jota tämän maailman yliloordit voisivat helposti ja ilman vastarintaa hallita mielensä mukaan.

   Oletko valmis luovuttamaan omat elinehtosi ulkolaisten hyväksi, kun taloustilanne yhä kiristyy ja joudut siitä jotakin maksamaan, niin että tuntuu. Suomella ei ole varojakaan tähän ”ventuuriin”, jossa olemme jo kurkkuamme myöten. Miten luulet käyvän, kun lainahanat umpeutuu ja täällä aletaan tapella rajallisista resursseista. En haluaisi olla katselemassa.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Kuinka monta todella hädänalaista oli syksyllä 2015 KANSATTOMAN-ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen silloisen sisäministeri Orpon maahamme taikasanalla ’asylum’ päästämissä n.30000 kehitysmaalaisessa, 80-prosenttisesti nuoria miehiä?

   ”YK:n raportti paljastaa: Eurooppaan saapuvat siirtolaiset eivät ole vainottuja – tavoitteena on parempi toimeentulo”,
   https://www.kansalainen.fi/ykn-raportti-paljastaa-eurooppaan-saapuvat-siirtolaiset-eivat-ole-vainottuja-tavoitteena-on-parempi-toimeentulo/

   Ks. myös Heikki Porkan artikkeli ”Harhaanjohtaja Petteri Orpo”, https://oikeamedia.com/o1-123600

   ”Maahanmuuton hinta 3,2 miljardia euroa – 1/3 Taustaa”,
   https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/05/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-1-3-taustaa/

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
  3. Ammut, perheen perustanut Riitta, osin harhaan. Totta on, että ihmisten hylkiminen ”rodun” tai jonkin pinnallisen erilaisuuden vuoksi on väärin. Rotuja edes ei ole olemassa, on vain erilaisia ihmisryhmiä. Kaikki polveutuvat n. 6000 vuotta sitten eläneistä ensimmäisistä ihmisistä, Aadamista ja Eevasta, joten olemme kaikki yhtä ainoaa ihmisrotua, Aadamin rotua. Ulkonaiset erilaisuudet (ihonväri, silmien ympärystän muoto eli sen rasvapitoisuus jne.) ovat peräisin geenipoolin vaihtelusta (melaniinia säätelevät geenit, silmien ympäristön rasvapitoisuutta säätelevät geenit jne.) erilaisissa elinympäristöissä, kun ihmiskunta hajaantui Baabelin tornin (1. Moos. 11. luku) seuduilta ympäri maailmaa. Kaikilla on yhteinen isä ja äiti, Aadam ja Eeva.

   Oikea syy vastustaa kontrolloimatonta ja järjestettyä maahanmuuttoa on vakava ja kaiken yli menevä. Sen unohdat kokonaan, ja se tekee kommentistasi ilmaan huitovan ja harhaisen. Maahanmuuttoa tulee vastustaa silloin kun se on tai siihen on kätkettynä Jeesuksen Kristuksen, Vapahtajan, vastustaminen ja hävittäminen ja kristinuskon korvaaminen esimerkiksi islamilla, jossa Jeesus esitetään vain yhtenä profeettana, ei Vapahtajana ja synnin, kuoleman, lain ikeen, perkeleen, maailman ja helvetin voittajana. Islam tuo maahan väärän Jeesuksen ja väärän uskonnon, ja silloin Suomen maan ja kansan ylle lankeaa Jumalan viha ja sen seurauksena Jumalan hylkäämäksi tuleminen, kaiken tuhoutuminen ja lopulta ikuinen helvetti. Jo uskonpuhdistaja Martti Luther vakavasti vetosi 1500-luvulla maalliseen esivaltaansa (maan maalliseen johtoon), että islamilaisten suurten sotajoukkojen vyöry Eurooppaan estettäisiin voimatoimin (sodalla), ettei Euroopasta tulisi pakanauskontoinen, Vapahtajan hylkäävä kalifaatti, jossa lopulta kaikki kristityt teloitetaan.

   Kun nyt suuri osa maahanmuutosta on vieraiden pakanallisten uskontojen maahanmuuttoa, se tarkoittaa Kristuksen ja kristittyjen hävittämistä (asteittain tai nopeasti) ja ihmisten ja kansojen syöttämistä perkeleen kitaan ja helvettiin. Maahanmuuttoon saattaa sisältyä hyvin vakava sota (Harmagedonin sota eli hengellinen sota): maahanmuuton varjolla tapahtuu hyökkäys Eurooppaan ja Suomeen ja täällä toteutetaan islamilainen kalifaatti ja kristinuskon hävittämisoperaatio. Olemme keskellä kavalaa sotaa. Kyse ei ole ihmisistä vaan henkivalloista: saatana (muut uskonnot kuin kristinusko) vai elävä Jumala (Isä), jonka yhteyteen tie on Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus, Joh. 14:6.

   Vakavammaksi (mikäli mahdollista) asian tekee se, että tahot, jotka sotia islamilaisilla seuduilla ja esimerkiksi Afrikassa järjestämällä pyrkivät ajamaan vieraita uskontoja (jotka kaikki ovat ihmistekojen uskontoja vastakohtana elävän Jumalan itsensä antamalle armon uskolle Jeesuksessa Kristuksessa) edustavia ihmismassoja Eurooppaan ja sekoittamaan (= eliminoimaan) niin kaikki uskonnot, tahtovat perustaa yhden ainoan maailmanuskonnon, joka ei ole kristinusko vaan jokin keksitty uskontorakennelma. Sillä pyritään tuhoamaan todellinen Jumala ja meidän ikuinen pelastumisemme. Globalismi ajaa juuri maailmanuskontoa ja koko ihmiskunnan orjuuttamista johonkin keksittyyn uskontoon ja kaiken kattavaan ahdistukseen, vaivaan ja orjuuteen (vailla Isää Jumalaa, jonka yhteyteen tie on Vapahtaja Jeesus Kristus).

   Tuo uusi maailmanuskonto, johon maailmaa johtava jumalaton taho tahtoo maailman sen orjuuttamiseksi pian sitoa, on uusi Baabelin torni (ks. mainittu 1. Moos. 11. luku), jossa ihminen palvoo itseään, siis saatanaa, joka syntiinlankeemuksen seurauksena (1. Moos. 3. luku) asuu ja hallitsee jokaisen luonnollisen (= Kristuksessa uudestisyntymättömän) ihmisen sydämessä. Ensimmäisen Baabelin tornin rakentajat tahtoivat ”rakentaa itselleen kaupungin ja tornin, jonka huippu ulottuu taivaaseen, ja tehdä itselleen nimen, etteivät he hajaantuisi yli kaiken maan” (1. Moos. 11:4). Jumala kutsui tuota saatananpalvontaa (siis luonnollisen ihmisen palvontaa) ”heidän ensimmäiseksi yrityksekseen” (jae 6). Nykyinen saatananpalvontaan (ihmispalvontaan) keskittyvä globalismi, massamaahanmuutto, uskontojen sekoittaminen ja tuhoaminen, uuden epäjumalanpalvonnan synnyttäminen, ihmiskunnan (saatanajoukkojen) yhdistäminen sekä kristinuskon hävittäminen ovat ihmiskunnan eli saatanalauman toinen ja viimeinen yritys. Elävä Jumala yritetään kaikin tavoin tuhota ja tilalle pyrkii luonnollinen ihminen ja koko ihmiskunta, joka saatanan ja synnin orjuudessa nostaa yksinvaltaan saatanan.

   Maan johdon tulisi tarvittaessa voimatoimin ryhtyä vastustamaan sellaista rynnäkköä maahan, jossa kristinusko tulee maahan tallatuksi ja muille uskonnoille (siis ihmisten tekoihin perustuville uskonnoille eli saatanan uskonnoille – ihminenhän on saatanan ja synnin orja) annetaan tilaa. Jos yhteys Jumalaan (Kristus ja kristinusko) tulee halveksituksi ja edes osin syrjäytetyksi, maa joutuu Jumalan vihan alle (Joh. 3:36) ja väistämättömään tuhoon. Ilman Kristusta kaikki ovat ilman Jumalaa, vailla toivoa, eläen elämäänsä saatanan orjina ja hukkuen lopulta helvettiin. Esivallan tehtävä on nimenomaan pahantekijöiden vastustaminen (Room. 13:3-4), ja vääriä uskontoja seuraava väärä ja saatanasta sikiävä elämä ja toiminta ovat pahantekemistä. Sellaisen maahantuonti on rikos, jota esivallan tulee voimatoimin vastustaa.

   Voimatoimin kuitenkaan itse väärien uskontojen perussyytä, saatanaa, ei voida tuhota, sillä saatana on henki. Ainoa ase, joka sitoo saatanan, on evankeliumi, Jeesus Kristus. Siksi kaikkialla maailmassa tulee julistaa Jumalan sanaa Raamattua.

   Niinpä Riitta, oletko julistanut lapsillesi Jumalan lakia eli käskyjä, että saisit lapsesi pelästymään syntejä, ja sitten evankeliumia, että saisit sen sanassa vaikuttavan Pyhän Hengen ja syntien anteeksiantamuksen lastesi sydämiin niin että saatana (joka luonnostaan asuu jokaisen ihmisen sydämessä syntiinlankeemuksen peruina) joutuu kaikkoamaan sydämistä ja lapsistasi tulee ikuisesti eläviä kristittyjä? Jos et, olet sielunvihollisen asialla, niin perhettä hoitaessasi kuin muussakin elämässäsi, ja sellainen on kaiken murhaamista ja vihaamista, helvettiin syöksemistä.

   Kun siis kirjoitat, että maahanmuuttajat tuovat Suomeen ja Eurooppaan hyvää, niin väärät uskonnot (esim. islam, joka eliminoi Vapahtajan) ovat äärimmäinen, kohtalokas paha, niin sinulle, lapsillesi kuin kaikille. Jos maahanmuuttajat ovat sydämen kristittyjä, sellaiset ovat tervetulleita, sillä he tuovat mukanaan Suomeen elävän Jumalan ja siunauksen, kun he rukoilevat puolestamme. Jos sisällytät uskonnon käsitteeseesi ”kulttuuri”, niin monikulttuurisuus on juuri kristinuskon tuhoamista ja väärien uskontojen (ja siis saatanan) edistämistä. Ja tarkoittaahan ”monikulttuurinen Suomi” jo sinällään sitä, ettei Suomessa ole mitään kulttuuria. Se olisi tuhottu. On väärin huutaa kaiken tuhoamisen puolesta ja Suomen hukkumisen puolesta. Nainen (Eeva) toi maailmaan synnin, kärsimyksen, kuoleman ja helvetin (1. Tim. 2:14), ja siksi Jumala on säätänyt naisen vaikenemaan kristillisessä seurakunnassa, 1. Kor. 14:33-37; 1. Tim. 2:11-15. Kristillisessä elämässä, ulkonaisena järjestyksenä, mies on vaimon pää (1. Kor. 11:3; Ef. 5:22-24; Kol. 3:18).

   ”Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin, kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa. Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista, vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis. Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset; niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää” (1. Piet. 3:1-6).

   Pyydän harkitsemaan.

   Vesa-Ilkka Laurio, kristitty, kristinuskon hävittämisen vastustaja

   Plusääni(5)Miinusääni(2)
   1. Laurio toistaa juutalaista poliittisesti korrektia monien värillisten suosimaa Raamatun tulkintaa jossa muka kaikki olisivat mutatoituneita Aatamista ja Eevasta 6000 vuoden aikana. Tuo on täysin naurettava ajatus. Vielä 1800 luvulla tiedettiin paremmin.

    http://esau.today/pre-adamites-humanoids-before-the-first-white-man/

    Tuo aikaperspektiivi täsmää paremminkin juuri sinisilmäisten ihmisten ilmestymiseen joka on Raamatun aikajanan kanssa paremmin linjassa.

    Out of Africa on kumottu jo myös, eli sieltäkään emme kaikki ole lähteneet.

    https://atlanteangardens.blogspot.com/2014/05/scientific-research-on-aryans.html
    http://atlanteangardens.blogspot.com/2014/05/out-of-africa-theory-officially-debunked.html

    Voi myös olla että eri ihmisrodut ovat jonkin selittämättömän alien intervention tulosta jossa Jumalan välikätenä on toiminut jokin korkeampitasoinen elämänmuoto.

    Plusääni(2)Miinusääni(2)
 9. CO₂-päästöt kyllä tuhatkertaistuvat, kun tuodaan Suomeen yksikin somali, joka porsii kymmenen somalia lisää.

  On taas järki tikissä punavihersokeilla ja muilla pers’reikäasioista kiinnostuneilla.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 10. Riitta!

  Olet aivopesty ja harhainen ihminen, jota monet valemedioista maailmankuvansa rakentavat ihmiset ovat. Kuulostaa myös siltä, että sulla on ns. oma lehmä ojassa, eli ehkäpä kuukeri tai arabimies/ihastus. Väitätkö ihan tosissaan, että Oulun pedofiilit, joukkoraiskaukset, seksuaaliset häirinnät yms paska on natsien propagandaa?

  Kyllä niistä joutui ihan valtavalemediatkin uutisoimaan, kun Suomalainen kansallismielinen aktivisti paljasti koko groomingvyyhdin. Naisena pidän mielipiteitäsi täysin sairaina, sillä olen joutunut somalimiehien pahoinpitelemäksi ja arabin seksuaalisen häirinnän kohteeksi viimeiselläni raskaana ollessani! Ja sinä vielä pidät hyvänä, että maahantunkeutujat ”lähestyvät rohkeasti” Suomalaisia tyttöjä.

  Ja se Suomi, jossa minä sain elää lapsuuteni ja nuoruuteni 80-90- luvuilla, oli miljoona kertaa parempi kuin nykyinen monikulttuurinen superjunttila ( jos isänmaallinen kansallisvaltio oli kerta junttila).
  Ja kuten yllä jo käytettiinkin, niin otapa tehtäväksesi ottaa selvää asioista ennen kun tulet tänne ennakkoluuloinesi päsmäröimään. Aloita vaikka siitä Kalergi-suunnitelmasta

  Luuletko tosiaankin olevasi parempi ihminen kun asetut matujen puolelle omaa kansaasi ja verenperintöäsi vastaan? Voin kertoa, että et ole! Olet moraaliposeeraaja ja et ymmärrä sitä, ettei matukaverisi ole läpileikkaus matupopulaatiosta. Kannatat myös lastesi -tai lastenlastesi jäämistä vähemmistöksi omassa kotimaassaan. Eli kumpi tässä onkaan pahempi rasisti, sinä vai minä? Siis sinä, joka kannatat matujen suosimista omiesi kustannuksella; vai minä, joka kannatan omieni (lasteni ja tulevien lastenlapsieni) suosimista matujen kustannuksella (joita täällä ei edes pitäisi olla- ja joita täällä ei tarvita mihinkään)?

  Mikään ei ole niin kuvottavaa rasismia, kuin rasismi ja suoranainen viha omaa kansaa, omia lapsia ja jälkipolviaan kohtaan. Ja ne ihmeelliset uhrikerho ulinat ei tehoa minuun, eikä muihinkaan järjissään oleviin suomalaisiin: kukaan ei ole täällä sinulle, eikä maailman toisella puolella asuville muukalaisille mitään velkaa!

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 11. ”6 000 vuotta sitten eläneistä ensimmäisistä ihmisistä”. Mitä ihmettä? Mihinkäs tietoon tämmöinen fakta perustuu? Ihmisiä nyt on ollut jo hieman kauemminkin. Esim. Etelä Amerikan mannerta siirtyi Euraasian puolelta asuttamaan kansoja jo n. 10 000-15 000 vuotta sitten.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat