Kansanpetturi poliitikot riisuttava vallasta

Vastarintakaarti ry
itsenäisyys KV

Liity taistelevien toveriemme riveihin rakentamaan uutta, vapaata ja itsenäistä Suomea!

Nujertakaamme kansaa pilkkaava Suomen poliittinen johto ja rakentakaamme itsenäinen sekä omavarainen Suomi. Tehdään loppu ulkomaalaisella rahalla huoraavien poliitikkojen hegemonialle.

Globaali eliitti tuhoaa Suomen ja suomalaisuuden

Haluatko, että:

Monikansalliset yhtiöt hankkivat omistukseensa Suomen luonnon rikkauksia ja myös muuta valtion omaisuutta? Tästä esimerkkinä ulkomaiset rahastot omistavat suuria osuuksia sellaisista yhtiöistä, kuten esimerkiksi Metso, Kone, Fortum, Nokia, Nokian Renkaat, Nordea, Sambo, TeliaSonera, UMP-Kymmene ja Wärtsilä. Jopa Suomen pohjavesia oltiin hiljattain myymässä ulkomaisille sikoittajille, mutta kyseinen prosessi meni onneksi toistaiseksi jäihin.

Että:

Suomen poliittisen valtakoneiston aikaansaamana yrityksien, palkansaajien ja kotitalouksien eli reaalitalouden taloudellisista hyödyistä luisuu kansainvälisen pankkiirieliitin koron kiskonnan ja globaalien megayhtiöiden lypsettäväksi?

globalisaatio

Nämä vaikuttavat kohoavaan energian hintaan kuluttaen kokonaiskysyntää sekä yritysten kilpailukykyä. Yksityistäminen ja yhtiöittäminen tuo runsaita voittoja, mutta ne häipyvät reaalitaloudesta erilaisille rahoitusmarkkinoille, jossa ne esim. kohottavat osakkeiden arvoa rikastuttaen pientä kansainvälistä suursijoittajien eliittiä.

Että:

Perinteinen perhemalli ja avioliiton lainsuoja tuhotaan?

Vallanpitäjät, valtavirtainen tiedonvälitys, viihdemaailma ja koulutussektori ovat tavoitteellisesti rappeuttaneet yleistä moraalintasoa, jonka yhtenä päämääränä on ollut perinteisen perhemallin ja avioliiton tuhoaminen. Tästä tuloksena suomalaisten syntyvyys on kuolettavan vaarallisen alhaista.

Ja tahdotko, että:

Suomen poliittiset vallanpitäjät saavat vapaasti vaihtaa kansamme ja geneettisen perimämme joksikin toiseksi? Itsekkyydessään Suomen poliittiset johtajat eivät myöskään välitä noiden kaukomaiden kansoista, jonka ammatillisia osaajia he haluavat haalia Pohjolaan, lisäten noiden maiden aivovuotoa ja horjuvuutta. Suomalaiset aiotaan tuhota tulevaisuudessa sukupuuttoon juuri massiivisen maahanmuuttajainvaasion kautta.

13-3-11203916
Maria Ohisalo.

Suomen viralliseen monikulttuurisuutta ihannoivaan pakolaispolitiikkaan liittyen, sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) ilmaisi hiljattain haluavansa, että Suomeen otettaisiin vastaan perheettömiä alaikäisiä turvapaikanhakijoita Kreikan pakolaisleireiltä.

– Sisäministeriölle on tehty pyyntö selvittää asiaa. Me olemme tehneet työn, ja sinänsä meillä on valmius vastaanottaa näitä lapsia vaikeasta asemasta ja pyrkiä auttamaan heitä, Ohisalo sanoo.

Tulee myös muistaa, että:

Euroopan unioni on globaalin pankkiirieliitin ja talousjättien diktatuuri, jossa ei välitetä vähääkään pienten jäsenmaiden hyvinvoinnista. Suurpääoma ja rahanvalta ratkaisee kaiken.

Mikäli vastustat edellä esitettyjä rappeutuneisuuden ja kansan pilkkaamisen muotoja, Vastarintakaarti ry on sinua varten.

Vastarintakaartin tavoitteena on:

Mahdollistaa Suomessa parlamentaarisen työskentelyn aloittaminen maan eroamiseksi Euroopan unionista, eurosta ja Naton isäntämaasopimuksesta. Tavoitella Suomen siirtymistä itsenäiseen talouspolitiikkaan, omaan valuuttaan ja varata valtiolle rahanluontioikeus.

Pankit kansallistettaisiin, eikä rahan synnyttäminen olisi yksityisten tahojen käsissä. Pankit olisivat vain asiakkaiden talletusten vastaanottajia ja siten ne lainaisivat osittain asiakkaiden talletuksia. Tämä tarkoittaa tietyn asteista reservivaatimusta, jolloin pankit pitäisivät tileillään vähimmäisvarantona eli reservinä tietyn osuuden talletusasiakkaitensa talletuksista.

Valtionvelan ja velkakierteen katkaisemiseksi on parasta luoda oma valtiollinen valuutta. Valtion omistuksessa oleva keskuspankki voisi luoda tarvittaessa rahaa velattomasti, jota säännösteltäisiin inflaation ja deflaation (rahan arvon nousu) eliminoimiseksi. Velattoman rahan jakelu tapahtuisi esimerkiksi valtion kulutuksen mukaan tai perustulon kautta. Velkarahan tulisi olla korotonta.

Muita tavoitteita ovat esimerkiksi:

Suomea ei saa kytkeä Pohjois-Atlantin liiton Naton-jäseneksi, Suomi ei saa liittyä vapaakauppasopimuksiin (esim. TTIP), pakolaisvyörytys on loputtava ja elintasopakolaiset palautettava lähtömaihinsa, Puoluetuki lopetettava, luotava ystävälliset ja yhteistyökykyiset suhteet Venäjään (puolueettomuuspolitiikka kunniaan).

Markku Juutinen

Lähteet

https://yle.fi/uutiset/3-11201721

Yllä olevien kirjoitusten lähteet ovat löydettävissä jäljempänä mainittujen artikkeleiden lähdeluetteloissa, jotka ovat artikkeleiden alaosissa: https://vastarintakaarti.wordpress.com/ ja https://vastarintakaarti.wordpress.com/kuinka-jalostamme-yhteiskuntaa/

10 kommenttia

 1. Paljonpuhuva kuva. Jos katseet voisivat tappaa olisin jo kuollut.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 2. Historian ja nykyisyyden lumetodellisuus.
  HISTORIAN MANIPULOINTI tapahtuu kuten mediamanipulointi. Valikoidaan vallitsevaan maailmankuvaan sopivia tapahtumia menneeltä ajalta ja esitetään ne ikäänkuin ne tukevat tuota kuvaa. Ja siitä mikä ei istu vallitseviin käsityksiin, vaietaan.
  Lopputulos on harhainen ja vääristynyt käsitys historiasta ja nykyisyydestä.

  Kokoomus ja oikeistodemarit ovat myyneet maamme vuosikymmenien kuluessa. He kannattivat EU:n liittovaltiokehitystä NWO-agendan mukaisesti, mutta salaavat sen petturimaisesti kansalta.

  Mihin tämä kulissien takainen puuha lopulta johtaa … voiko sionistimafia voittaa ja sille uskolliset lännen ja EU:n hallitukset (omammekin) jatkaa nwo-agendan mukaista valkoisen väestön tuhoavaa oligarkki-politiikkaa kun/jos massojen tietoisuus kasvaa ja he alkavat päästä perille huijauksesta…?

  Eikö maamme johdon ja hallituksen pitäisi tiedostaa ne vaarat joita nykyinen tuhoisa yhteistyö sionistien nwo-ehdoilla ja vallan alla merkitsee kansallemme ja ylipäätään valkoiselle rodulle?
  https://vastavalkea.fi/2020/02/27/karhun-kainalossa-osa-1-2-historian-lumetodellisuus/

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 3. Viime viikkojen tapahtumat ovat tehneet viimeisillekin epäilijöille selväksi sen, ettei persuista ole uskottavaksi vaihtoehdoksi Suomen pelastamiselle. Etnonationalistien harjaus, länsipropagandan myötäily geopolitiikan tulkinnassa ja tolkuton sionismi vievät puolueelta kaiken uskottavuuden.

  Jos puolue erottaa nuorisojärjestönsä, niin ehdotan, että tämä alkaa kerätä kannatuskortteja ja järjestäytyy puolueeksi. Kannattajia se saisi aivan varmasti sekä emopuolueen sisältä että sen ulkopuolelta. Valmis organisaation ydin auttaa aina ja persulähtöisyys antaa uskottavuutta tietynlaisena maltti-porukkana. Maltillisuus on suomalaisille kuin uskonto, joka kylläkin on osoittautumassa myös tuhoisaksi, kun mihinkään ei reagoida tilanteen vaatimalla vakavuudella.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. Ompas pressalla lautasenkokoiset pupilli, mitä lie syönyt aamupalaksi.

  Mutta mutta… On ymmärrettävää että liikkeen toiminnan alkuvaiheessa ei haluta antaa vastapuolelle yhtään ylimääräistä asetta. Siksi mm. teksti on niin ympäripyöreää ja täynnä maailmoja syleileviä julistuksia. Kuten nuo wordpressin sivutkin. Mutta olisi äärimmäisen tärkeää että hetimiten olisi eri puolella Suomea yleisötilaisuuksia jonne kansa olisi tervetullut kuulemaan agendasta yksityiskohtaisemmin.

  Agendasta tulisi selvitä miten se vaikuttaa välittömästi kansalaisten elämänlaatuun parantaen sitä. Mitkä ovat ne välivaiheet joiden kautta päästään päämäärään. Ja miten tämä yhteiskunta rakentuu nykyisen sisälle, niin että se auttaa hekoimpia ja vahvistaa kaikkia niin tiedollisesti, taloudellisesti kuin hyvinvoinnillisestikkin.

  Tarroja on liimailtu Suomessa ihan tarpeeksi. Jos joku niistä kiinnostuu niin ainoa konkreettinen asia on ”Liity mukaan”. Mutta sen jälkeen ei muuta tapahdukkaan. Tarroja liimaillaan vielä 10 vuodenkin päästä, niinkuin on liimailtu kohta 15 vuotta. Hankkeella pitää olla sosialinen tilaus. Ja sen sosialisen tilauksen ymmärtää parhaiten kun katsoo Masslowin tarvehierarkiaa. Ihmisen suurin tarve ei ole ryhmässä liimailla tarroja eikä soittaa yhtyeessä tai käydä katosmassa keikkoja, jos elämä muuten on turvatonta. Sanoisin että perusarvoista se muutos lähtee. Ihmiset tuntevat olonsa aina sielä turvallisemmaksi ja seuraavat niitä johtaja jotka pystyvät tarjoamaan heille konkreettisesti paremman tulevaisuuden.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 5. Ostettua oikeutta?
  Tutkimus kyseenalaistaa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tuomarien riippumattomuuden.
  Euroopan ylintä auktoriteettia ihmisoikeusasioissa tuskin voitaneen kuvailla millään mittapuulla riippumattomaksi toimijaksi.
  Ei ihme, että massat eivät enää tunne luottamusta instituutioihin.
  Tekijä Riikka Söyring
  https://vastavalkea.fi/2020/03/02/ostettua-oikeutta/

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 6. Valamo on luultavasti Putinin ”suosikki” luostari, jolle hän on huhujen mukaan lahjoittanut henkilökohtaisia varoja. Ilmeisesti hän kehitti suhteen Valamo-veljiin, kun hän asui Pietarissa yli 20 vuotta sitten, kertoo artikkeli.
  Vladimir Putin tunnetaan näissä paikoissa ja hän on jo pitkään seurannut luostarin kohtaloa. Kahden maan johtajat pitävät epävirallisen viestinnän päivää. He osallistuivat jumalanpalvelukseen luostarin pääkatedraalissa, useissa luostarissa ja viestivät seurakunnan jäsenten kanssa.

  Valaam is reputedly Putin;s ’favorite’ monastery, to which, it is rumored, he has donated personal funds. Apparently he developed a relationship with the Valaam brethren while living in St. Petersburg over 20 years ago.
  https://russia-insider.com/en/great-video-putin-visiting-one-most-important-russian-monasteries-near-st-petersburg-valaam/ri28218
  Did Putin Convert Belarusian President And ”Orthodox Atheist” Lukashenko To Christian Faith?

  P.s. Trumpia tai N-yahua eikä kansanpetturipoliitikkojamme nämä paikat eivät kiinnosta, ovat varmaan liian rauhallisia ja huonoja bisnes kohteita.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Monien tuntema sionismin kriitikko Adam Green on löytänyt Putinista muitakin puolia. Greenillä on vielä Youtube-tili pystyssä, mikä on hämmästyttävää, kun monia muita kriitikkoja on sieltä jo heitetty ulos.

   Kenenkään henkilön vakaumusta on vaikea ulkopuolelta arvioida. Uskoisin, että Putin on tehnyt Venäjän ortodoksisen kirkon kanssa hyvää työtä maan sekularisaation ehkäisemiseksi ja kulttuurimarxistisen vaikutuksen torjumiseksi. Saavutus on huikea, kun ajattelee minkälaiselta pohjalta siihen lähdettiin 70 vuotta jatkuneen bolshevistisen hirmuhallinnon ja kansaa aivopesseen ateistisen kulttuuriterrorin jäljiltä.

   Suomi puolestaan on jo liikaakin sekularisoitunut ja melkein kaikki ovat luopuneet täällä kristinuskosta ja muistakin perinteistä. Se kristillinen uskonnollisuus, mitä Suomessa esiintyy, ei ulkopuolisia järin houkuta. Vapaat suunnat ovat toivottoman Israel-palvonnan pauloissa ja ev. lut. kansankirkko on turmeltu kulttuurimarxismilla ja on sekopäisine naispappeineen muuttunut kaikin tavoin naurettavaksi. Suomalainen uskonnollisuus voi siis huonosti. On vaikea sanopa, mistä löytyisi yhdistävä aate suomalaisuuden asian ajamiseksi. Heimoaatteen elvytys on ajatuksena hieno, mutta kansa, joka on valinnut mm. kulttuurieksyttäjä Tarja Halosen presidentikseen, ei kai sellaista enää ansaitse. Suomi on omassa henkisessä diasporassaan ja Babylonian pakkosiirtolaisuudessaan, josta ei ole helppoa ulospääsyä.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. ”Suomi on omassa henkisessä diasporassaan ja Babylonian pakkosiirtolaisuudessaan, josta ei ole helppoa ulospääsyä.” Vapautuminen tästä koittaa aikanaan. Ratkaisuna om Emanuel Swedenborgin kautta ilmoitettu Jumalan Sanan sisäisten merkityksien paljastuminen, joka muodostaa yhteyden Jumalaan Jumalan Sanan eli Raamatun kautta. Jumalan Sanan luonnollinen merkitys eli siis teksti on vastaavaisuustieteessä ”pilvet”. Sisäisen merkityksen avautuminen on selitetty Danielin kirjassa (5: 13, 14), missä pilvet tarkoittavat Sanan ulkoista merkitystä ja Ihmisen Poika Sanan sisäistä merkitystä eli Herran toista tulemista Sanan sisäisen merkityksen avautumisena.

    Swedenborg sai nimittäin ilmoituksensa suoraan Jumalalta, ei enkeleiltä tai muilta henkisen maailman asukkailta (henkinen maailma: Taivas, henkimaailma (välitila) ja helvetti). Uuden Kirkon valaistuneitten opettajien tai sen papiston toiminta laajenee vähitellen Suomessa, ja ihmiset alkavat kehittyä henkisesti (uudestisyntymisprosessi) Jumalan avulla, mikä regeneraatio on tietysti yksilöllistä, sillä kukaan ei voi jalostua sielultaan eli itse varsinaiseen ihmiseensä nähden uskonnollisten hurmosten tai jopa joukkosuggestioitten kautta.

    (Kuitenkin ennen tätä on hyvä valmistella poliittista ilapiiriä sellaiseksi, että se suo suotuisat olosuhteet yllä mainituille kehityksen prosesseille. Myös poliittisesti täytyy pian tehdä jotakin ratkaisevaa, sillä Suomi ja suomalaiset lakkaavat muutoin olemasta.)

    Uudestisyntyvän tulee havaita, että hänen entinen mi­nuutensa, joka koostuu peritystä sekä hänen itsen­sä tekemästä pa­huudesta, on pelkkää likaa ja saas­taa, ja että kaikki totuus ja hyvyys tulevat yksin Herralta eli hänen uusi minuutensa on yksin Herran luomus. Tästä seuraa myös varsinaisen älykkyyden määritelmä: Nimittäin mitä enemmän ihminen ymmärryksensä avulla havaitsee totuuksia ja vääryyksiä sekä mitä enemmän hänen tahtonsa samanaikaisesti ottaa vastaan hyvyyk­siä Herralta, sitä sisäi­sempiä totuuksia hän kykenee vastaanottamaan toisin sanoen sitä älyk­käämpi ja viisaampi hän on. Tätä ei nykyisessä Psykologiassa ymmärretä, vaan ihmistä pidetään jonkinlaisena eläin-kone oliona.

    Lyhyesti sanoen uudestisyntymisessä kaksi tärkeintä asiaa ovat Jumalan Kymmenen Käskyn noudattaminen sisäisessä mielessä ja myös ulkoisesti, kaikki ihmiset pystyvät siihen, jos vain haluavat. Toisena keskeisenä asiana on oikean kuvan muodostaminen Jumalan Kolminaisuudesta, joka on seuraava: Isä on Jumalan Sielu eli Jumalallinen rakkaus, Poika on Jumalan kirkastettu ruumis eli Jumalallinen viisaus sekä älykkyys ja Pyhähenki on Sielusta eli Isästä, Pojan kautta virtaava Jumalallinen vaikutus, joka mahdollistaa elämän henkisessä maailmassa, ja sitä vastaavassa luonnon maailmassa, siis koko luonnon universumissa. Täten tämä Kolminaisuus on yhdessä ja samassa Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa, joka on yksi Jumala.

    Parannuksesta ja muista uudestisyntymisen vaiheista on selitys täällä:

    http://novahierosolyma.fi/10–LUKU.php#_Toc239329562

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Otsikon tekstiin: Kyllä, mutta miten se tehdään?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat