Koronapassi tarkoittaa alistumista k-rokotukselle; globalistit polkevat ihmisarvoa

Päättävissä asemissa olevat poliitikot, ja myös poliitikot, jotka eivät ole merkittävissä viroissa ovat armottomasti rokotepassien kannattajia. Käytännössä tämä tarkoittaa pakottamista rokotettavaksi, sillä siten rokottamattomat suljettaisiin osittain yhteiskunnan ulkopuolelle. 

Vertaus 

Nykyinen maailma yhteiskuntineen on lähestymässä George Orwellin Dystopia-romaanin dystopioiden kuvauksen tietyntyyppistä yhdensuuntaisuutta. Romaani suuntautui tieteisfiktion ja poliittisen satiirin muotojen kautta kritisoimaan totalitaarisia yhteiskuntamuotoja, jotka kuvataan loukkaavan ihmisarvoa ja kuvastavan sortoyhteiskuntaa. Myös suomalaisessa kirjallisuudessa satiirinen kritiikki kohdistuu erilaisten dystopioita vastaan ja nykyisin myös ekologisen katastrofin sekä pandemioitten kokenutta maailman kuvaa vastaan.  

Tosin Orwellin romaanin ja muiden mainittujen tieteisfiktioiden näkemykset täytyy sovittaa nykyiseen yhteiskunnan maailmankuvaan siten, että esimerkiksi osaltaan ylilietsottujen ilmastouhkien ja “pandemioiden” avulla synnytetään katteettomia globaaleja uhkakuvia, joiden avulla harjoitetaan maailmanlaajuista totalitarismia, loukataan ihmisarvoa ja muodostetaan sortoyhteiskuntaa. 

Useat poliitikot suosivat koronapassia 

Harry Juhani “Hjallis” Harkimo ilmoittaa, että rokottamattomille on asetettava sanktioita. ”Jos ihmiset eivät suostu menemään rokotuksiin, silloin niiden menemisiä pitää rajoittaa”, sanoo Harry Harkimo, joka on Liike Nyt –puolueen puheenjohtaja. 

Tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen (kesk) painottaa, että Suomessa pitäisi päästä palaamaan mahdollisimman pian normaaliin elämään. Tähän normaaliuteen palaamisen ehtona näyttää Kurvisella olevan rokotepassin käyttöön ottaminen 

Kurvisen mukaan hallituksen tulisi selvittää sitä, pystyttäisiinkö tapahtumiin sekä yöelämän tapahtumiin ottaa käyttöön rokotepassi. 

Kurvinen: 

– Olisi hienoa, jos tapahtuma- ja ravintola-ala voisi palvella meitä rokotteet saaneita. Nyt meillä on ollut vähän ongelmana se, että ihmiset eivät uskalla tulla tapahtumiin, ja se vie tuloja vaikkapa urheiluseuroilta.  

– Nyt on löydettävä muita tapoja, oli se vaikka sitten rokotepassi tai joku muu. Onko tartuntojen määrä enää paras kriteeri, jota seuraamme ja joka ohjaa päätöksiämme? 

Kurvinen perustelee koronapassin tarvetta muiden muassa sillä, että rajoituksien perusteena on ollut ihmishenkien ja terveyden suojelu, mikä perustelu ei enää välttämättä puolla niin kovaa rajoituspolitiikka kuin keväällä tai viime vuonna, sillä ihmiset eivät enää niin vakavasti sairastu ja menehdy tähän tautiin. 

Puolestaan eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan varapuheenjohtaja, kokoomuksen lääkärikansanedustaja Mia Laiho lausuu, että kokoomus kannattaa ajatusta koronatodistuksista. 

– Koronatodistus voisi perustua rokotuksiin tai testauksiin rokottamattomilla. Sen avulla tapahtumia ja yhteiskuntaa voitaisiin avata laajemmin ja koronaturvallisesti. 

Toimittajan kommentti 

Ilmeistä on, että Suomi ottaa koronapassit käyttöönsä fanaattisten globalistien hallitseman Ranskan tavoin. Koronapassien käyttöön ottoa perustellaan yllä mainitulla yhteiskunnan avaamisen tarpeella. Yhteiskunnan voisi avata muutenkin, eikä sitä olisi tarvinnut edes sulkea, sillä Suomessa koronailmiö on esiintynyt varsin vaatimattomana, ja lähinnä valtamedioiden uutisoimana. 

Rokotepassin käyttöön otolla pyritään myös lisäämään rokotepakkoa, jonka avulla kaikki ihmiset yritetään rokottaa. Rokotepakkoa puolestaan perustellaan sillä, että laumasuoja ei ole riittävä. Lisäksi yhtenä perusteena lähitulevaisuudessa melkoisella varmuudella käytetään, väitettä oireettomista tartuttajista, vaikka oireettomat eivät tartuta. Rokotteet ovat turhia myös sen väittämän mukaan, että on olemassa useita koronavirus variantteja. 

Koronapakotteilla, rokotuksilla ja koronapassilla halutaan tukea valtaeliitin maailmanvaltaa, uuden Maailmanjärjestyksen luomiseksi. Koronatodistus ja –passi ovat osa valtaeliitin kansalaisiin kohdistuva valvonta sekä hallinta menetelmää. 

Yllä esitetyt ja jäljempänä mainittu tapahtuu globaalin valtaeliitin toimesta: 

WHO:n sekä Suomessa THL:n sekä valtioneuvoston virheelliset rajoituspäätökset päätökset johtuvat Covid-19-“pandemian” suunnattomasta ja tahallisesta liioittelusta. Tämä liioittelu on tapahtunut globaalin valtaeliitin toimesta, mitä EU-maiden hallitukset, parlamentit ja virkakoneistot sokeasti tottelevat. Yhtenä tavoitteena valtaeliitillä on ollut EU:n liittovaltio kehitys, jota myös Davosin agendan mukaisesti WEF:n järjestelyihin sisällytetty The Great Reset –operaatio, edistää. Koronatilanne ei ole niin vaarallinen kuin mainitut instituutiot valtamedia välityksellä ovat antaneet sen ymmärtää.      

Tämän vuoden alkupuolella uutisoitiin, että testeistä yli 90 prosenttia on negatiivisia ja karanteenissa olleista alle 1 % sairastuu koronaan. Suurimmassa osassa sairaaloita on ollut vain joitakin koronapotilaita ja useissa sairaaloissa ei ole havaittu koronapotilaita ensinkään.1 

Tämän vuoden alussa sairaaloiden tehohoidossa oli 28 henkilöä. Tehohoitopaikkoja Suomessa on normaalisti noin 300, mutta nyt niitä onkin kasvatettu ”hätätilan” takia 400 paikkaan. Sairaalapaikkoja on noin 11 000, joista 60 on tällä hetkellä koronapotilaiden käytössä – ylikuormittumisen vaaraa ei tunnu olevan. 

Tämä todellakin loukkaa syvästi ihmisarvoa ja johtaa täydelliseen orjayhteiskuntaan, joka on vielä maailman laajuinen. 

Koronarokotteet ovat testaamattomia, arvaamattomia ja usein hengenvaarallisia 

Koronarokotteet omaavat aivan uudenlaisen teknologian, eikä tätä rokotetta ole ihmisillä aiemmin testattu. Kysymyksessä ei ole rokote, vaan lääketieteellinen jättiläismäinen koe, jossa koekaniineja on ihmiskunta. 

Avoimen Median sivulta poimittua:  

Ensimmäinen koronarokoteaihio, Moderna Therapeuticsin valmistama mRNA-1273, saatiin kliinisiin kokeisiin hämmästyttävästi vain 42 vuorokaudessa uuden koronaviruksen tunnistamisen jälkeen .

Modernan mRNA-1273 on RNA-rokote [eli] sisältää kokonaisen viruksen tai viruksen osien sijaan vain sen RNA:ta. RNA:n sisältämän geneettisen koodin perusteella elimistön omat solut sitten tuottavat jotain haluttua viruksen osaa, joka aiheuttaa toivotun puolustusreaktion.

RNA-rokotteiden erityinen hyöty on niiden nopea muokattavuus, jolloin suunnittelu- ja valmistusprosessit on nopeita, ja muokkaaminen uuteen mahdolliseen epidemiaa aiheuttavaan virukseen mahdollista.

Rokotetutkimuskeskuksen johtaja, professori Mika Rämet 21.4.2020 

Ranskassa on jo koronapassi käytössä 

Ranskassa ja  myös Kreikassa on astunut voimaan rokotuspassin sanelema rokotepakko. Negatiivisen globalisaation äänitorvena toimittaja Helena Petäistö hehkuttaa Ranskan terveyspassin käyttöön ottoa, mainostaen, että terveyspassi antaa vastuun vapauden rinnalle, mikä olisi helpompi vaihtoehto raskaalle koronasululle. 

Ranskan sionistipresidentti Emmanuel Macronin päätös ottaa terveyspassi laajaan käyttöön maassa on aiheuttanut mielenosoituksia ja kiivaan debatin Ranskan kansalliskokouksessa muun muassa siitä, mitä on vapaus ja siihen liittyvä vastuu. 

Elokuun puolivälistä lähtien suuressa osassa sisätiloja vaaditaan terveyspassi, joka sisältää joko otetut rokotukset, tuoreen negatiivisen koronatestin tai todistuksen sairastetusta viruksesta. 

Koronapassi siis vaaditaan Ranskassa ilmeisesti lähes kaikkiin sisätiloihin, kuten esim. Bistroihin tai baareihin, ravintoloihin ja ilmeisesti teattereihin sekä konsertteihin. 

Ravintoloitsijat  joutuisivat suorittamaan valvontaa siitä, onko asiakkailla koronapassia tai vastaavaa todistusta. Ravintoloiden sekä kahviloiden terveyspassivalvontaan on liittynyt paljon polemiikkia, sillä ravintoloitsijat, jotka toivovat saavansa taas asiakkaansa takaisin ovat vastahakoisia ottamaan viheliäistä poliisin roolia. Hallitus ensin suunnitteli peräti 45 000 euron sakkoa niiden ravintoloiden omistajille, jotka rikkovat passivalvontaa. Hallituksen vahva mies, valtionvarainministeri Bruno Le Maire, piti kuitenkin alusta alkaen niin suurta rangaistusta kohtuuttomana. Nyt rangaistussakoksi on valmisteilla 1 600 euroa, ja vasta kolmannella rikkomuskerralla alkavat sakot olla tuntuvampia. 

Toimittajan lausunto 

Selvästi on havaittavissa, että koronapakotteilla, pelotepandemialla, koronarokote painostuksella ja yllä mainitulla koronapassilla, joka tarkoittaa siis rokotuspakkoa, on tarkoituksena globaalin valtaeliitin hallinnassa olevien eduskuntien ja hallituksien pakottaminen valvomaan kansalaisiaan, jotka taivutetaan kasvottoman valtaeliitin intressien mukaiseen agendaan.   

Muistettava on, että yllä mainitun takana ja suunnitelmallisena toteuttajana on juutalaismafia. 

Artikkelissa WHO ja THL ovat monikansallisten korporaatioiden ja juutalaismafian kontrollissa, olemme käsitelleet lähteiden tukemana juutalaismafian hegemoniaa maailman taloudessa ja erikoisesti globaaleihin lääkekorporaatioihin ja terveysjärjestöihin sekä globaaliin rokotuskampanjaan liittyen. Erikoisesti hyvä sivusto joka kertoo Israelin rikoksista palestiinalaisia kohtaan ja juutalaismafian haitallisen vaarallisesta maailman hegemoniasta on Islam Radio: http://islam-radio.net/. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Vedenpaisumuksessa on eeppinen laajuus, moraalinen tuomio, kauhu ja aikojen loppu -nykykirjallisuus kuvaa ilmastonmuutosta | Kirjojen Suomi | yle.fi 

Koronarajoitukset 22.7.2021: Näin poliitikot kommentoivat (iltalehti.fi) 

The Davos Agenda | World Economic Forum (weforum.org)    

Pisteliäitä huomautuksia koronapolitiikasta – AM (avoin.media) 

Helena Petäistön kolumni: Ranskan terveyspassi tuo vastuun vapauden rinnalle – MTVuutiset.fi 
 

Islam Radio: http://islam-radio.net/  

_ _ _ _ 

 1. (erikoislääkäri) Lehtinen, Jorma | Lempäälän Vesilahden Sanomat (25.2.2021): Realismia koronahysteriaan. Saatavina: Realismia koronahysteriaan   

32 kommenttia

 1. En oikein ymmärrä miksi rokottamattomille pitäisi asettaa sanktioita. Ne rokotetut kun levittävät tautia han yhtä tehokkaasti kuin rokottamattomatkin. Vain sillä erolla että rokotetussa ihmisessä voi kehittyä uusi variantti niiden virusten osalta jotka eivät kuolekkaan rokotuksen seurauksena.

  Eli, rokotetuille pitäisi asettaa sanktioita virunse varianttien levittämisestä jos sellaisia löydetää rokotetuista. Ja niitä rokotettuja tulee testata säännöllisesti.

  Itse olen kaikille kyselijöille sanonut että:”Otan rokotteen sitten kun sellainen saa myyntiluvan. En halua olla rokotteiden testiryhmää. Normaalisti testiryhmille maksetaan mutta tässä tapauksessa rokotefirmat laskuttavat veronmaksajia testeistään”.

  Plusääni(25)Miinusääni(4)
  1. Why People Don’t Trust ’the Science’
   GREGORY HOOD • JULY 30, 2021
   Tarvitsemme isänmaallista hallitsevaa luokkaa, joka haluaa ratkaista ongelmia, tutkijoita, joita johdetaan tietojen eikä politiikan perusteella, luotettavia instituutioita ja rehellisiä toimittajia. Ilman niitä olemme pysyvässä kriisissä.
   Tärkeä ensimmäinen askel olisi tunnustaa rotutodellisuus. Sitten voisi alkaa pitkä prosessi luottamuksen palauttamiseksi hallitsijoiden ja hallittujen välille.

   Ellei radikaalia muutosta tapahdu, ja ilman teidän kaikkien apua, tämä ei tapahdu. Vallassa olevat etsivät syntipukkeja selittääkseen epäonnistumisensa. Nyt kun rokoteskeptikot on niputettu ”vihaajien” joukkoon, isäntämme tietävät, ketä syyttää.
   https://www.unz.com/ghood/why-people-dont-trust-the-science/

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Pariisissa rajuja yhteenottoja poliisin ja koronapassia vastustavien välillä. Myös Lontoossa kansa osoittaa mieltään
  FIERCE CLASHES between protesters & police in Paris as tens of thousands rally against Covid certs, vax mandates in France (VIDEO)
  Tens of thousands of people have taken to the streets of French cities for the second weekend in a row to protest against health passes and mandatory vaccination for medics. In Paris, rallies ended up in scuffles with police.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=239344
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=239370

  Huolimatta rokotteen kiistattomista vaaroista sitä halutaan pistää väkisin kansaan vaikkei kyseessä ole edes vaarallinen virus.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=239336

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
  1. Ja Suomessa lampaat nöyränä kulkee maskeissa lenkkipoluillakin ja maskittaavat vielä viisivuotiaat lapsensakin. Niin pelottava lenssu sentään kyseessä. Tekisi mieli huutaa päin tollojen naamaa mutta ei se lopulta mitään auttaisi. Iltasanomat ovat näille Raamattu ja Sanna-Sariini Jeesus.

   Plusääni(27)Miinusääni(1)
   1. Niimpä. Ikäänkuin oire olisi taudin syy. Aivan älyvapaata. Vieläkään ei kerrota totuutta sairauksien todellisista syistä, vaikka ne tiedetään:
    https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/07/14/toksemia/

    Tartunta on päivän sana, ja kehutaan että tiede tietää. Ei tunnu tietävän. Halutaan elää taikauskossa.

    Kun luet esim. rokotteiden historiaa. Selviää, että rokotteiden kehittely lähti siitä idioottimaisesta taikauskosta, että oire on taudin syy.
    Isorokon paiseesta otettiin nestettä, injektoitiin sitä terveisiin ja kuviteltiin että näin saadaan terveisiin immuniteetti. Ei saatu. Tämmöiset oleelliset epäonnistumiset eivat estäneet rokotteiden ottamista kaupalliseksi tuotteeksi.

    Ymmärtäkää nyt, että räkä ei ole räkätaudin syy. Lihavuus ei ole lihavuuden syy. Oire ei ole taudin syy.

    Plusääni(16)Miinusääni(1)
 3. Kuinka tyhmiä meidän poliitikot oikeen on?
  Ympäri maailmaa eniten sairastuu ne ”rokotetut” ja täällä puhutaan kun ois jostain poliorokotteesta kyse.

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
 4. Eiköhän tällä koronahössötyksellä pyritä sen 2000 vuotta sitten kirjoitetun ennustuksen toteuttamiseen. Eli vain ne voivat ostaa ja myydä joilla on jonkinlainen merkintä.

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 5. Keskustelu ainakin osoittaa suomalaisen ”oikeiston” toivottomuuden. USA:ssa konservatiivinen oikeisto sentään inhoaa ajatusta koronapasseista. Rokotuskin tulee heidän mielestään olla vapaaehtoinen, vaikkakin suurin osa oikeistopolitiikoista sitä suosittelee. Sikäläiset juutalaiset esiintyvät oikeistolaisina, mutta ajavat rokotepakkoa, kuinkas muutenkaan. Republikaanienemmistöiset osavaltiot eivät ota käyttöön rokotepassia. Tämä johtuu siitä, että yksilönvapauksia kunnioitetaan yhä suuressa osassa USA:ta. Euroopassa ja erityisesti Suomessa ei ole yksilönvapauksia arvostavaa oikeistoa. Siksi Eurooppaa ja eurooppalaisia voi käyttää koe-eläiminä kaikenlaisissa poliittisissa, teknologisissa ja lääketieteellisissä kokeiluissa. Mantereella on vahvat totalitaristiset perinteet varsinkin, jos lasketaan Neuvostoliittokin osaksi Eurooppaa. Eurooppalaiset ovat todellakin surkeita vätyksiä, jotka eivät osaa puolustaa oikeuksiaan. Minkäänlaista omanarvontuntoa kansalaisilla ei ole, vaan kuljetaan rätit naamalla ja otetaan riemuiten vastaan kaikki oikeuksien rajoittamiset. Laitostunut eurooppalainen riemuitsee vangin osastaan. Aseetkin on melkein joka maassa luovutettu pois.

  Hävettää olla eurooppalainen tai suomalainen, joka joutuu kanssakansalaistensa antautumista ihmiskokeeseen todistamaan ja toisaalta elämään jatkuvassa valtioterrorin pelossa sen suhteen, milloin hulluksi tullut poliitinen koneisto virkamiehistöineen iskee omalle kohdalle. Suomen kohtalo surettaa erityisesti, koska saavutimme politiikassa varsin korkean sivistystason joskus 1900-luvun loppupuolella. Tästä on muistona korkealaatuinen perustuslaki ennen sen pilaamista EU-lisäyksillä. Ennen saattoi aidosti todeta, että Suomi on vapaa maa. Sanontaa käytettiin usein ja ylpeästi, koska vieressä oli totalitaristinen Neuvostoliitto, jonka hyökkäys oli veriuhrein torjuttu. Kukaan ei halunnut neukkumeininkiä Suomeen. Enää sanontaa ei voi käyttää ja Suomi on osa EU:ta eli super-neuvostoliittoa. Elämä avopotilaiden ja laitostuneiden imbesillien maassa ei ole kohta minkään arvoista. Tässä alkaa jo melkein toivoa, että saa lopetuspiikin. Se lienee globalistien tarkoituskin.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
  1. Ikuinen elämä on Jeesuksessa Kristuksessa, Jumalassa (sydämen uskossa hänen sijaissovitukseensa; hän hankki kaikille pelastuksen, se tulee vain sydämessä uskoa). Ei pelkoa, ei hätää, ei turhautumista, ei pelkoa. ”He” tulevat saamaan tuomion, ikuisen helvetin, tuomiopäivänä, Room. 12:19. Tämän ajan vitsaukset, terrorit, väkivallat, valheet, koronat, pakot VAIN riisuvat kristittyä vanhasta minästä, omasta tahdosta (joka on aina perkeleen tahto). He kykenevät tuhoamaan ja tappamaan ruumiin (sillä asialla rokottajatkin ovat), eivät sielua, Jumalaa sielussa (jumalattoman sielussa on perkele). Ja silti kristityn ruumiskin nousee ylös katoamattomana (hengellisessä muodossa) Jumalan luo viimeisenä päivänä, ja mitä enemmän on kärsinyt täällä, sitä suurempi ikuinen autuus siellä.

   Tämä terrorin ja tuhoamisen aika on ”mannaa” kristitylle, koska nyt lihassa vielä jäljellä olevaa syntiä ja ”vanhaa minää ja vanhaa tahtoa” riisutaan, ja uusi ihminen (Jumala sydämessä, ei enää perkele sydämessä) kasvaa yhä ja riemuitsee! Riemun aika! Kristuksen paluu tapahtuu nyt koska hyvänsä”!! Nyt kristityn sydän rukoilee Pyhässä Hengessä koko ajan! Ja kiittää!!!

   Room. 8:28: ”Mutta me tiedämme, että KAIKKI YHDESSÄ vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut.”

   Tapahtuipa siis MITÄ HYVÄNSÄ, se vaikuttaa kristityn parhaaksi.

   Ei tämän maailman tapahtumissa ole mitään epäoikeudenmukaista. Jumalaton ihminen (esim. Suomen kansa) on ansainnut minkä tapahansa rangaistuksen ja vaivan. Kristityn ruumiissakin on vielä jäljellä syntiä, ja siksi kristittykin joutuu kärsimään ja kuolemaan. Kaikki on juuri niin kuin pitää.

   Kaikki asiat tulee aina sydämessä antaa Jumalalle Kristuksen nimessä. Niiden tulee olla aina Jumalan kädessä.

   Plusääni(8)Miinusääni(5)
   1. Kyllä kristittykin toivoo ja pyrkii edistämään poliittista ratkaisua aina viimeiseen asti eikä syntisten laumojen ajautuminen orjuuteen tai ennenaikaiseen kuolemaan tuota hänelle minkäänlaista tyydytystä. Toisaalta kristityn on helpompi tunnustaa poliittisen tien umpeutuminen, koska hänellä on toivo paremmasta. Sen sijaan laumat haluavat roikkua kiinni elämässä ja turvautuvat tässä globaalin eliitin tarjoamiin rohtoihin, joihin kuuluu myös poliittisten oikeuksien poisluovuttaminen. Keskivertosuomalaiselle orjaluonteelle tämä ei merkitse juuri mitään. Täkäläisestä liikkeenharjoittajasta globaalieliitti saa innokkaan rokotepassin tivaajan. Tarjolla on myös automatiikkaa tarkoitusta varten. Näin massat kasaavat syntivelkaa lisää päälleen, koska toimivat Anti-Kristuksen dehumaanin ja järjenvastaisen agendan pikku asiamiehinä. Aidon kristinuskon myötä saavutettu sivistys ja ymmärrys asioiden suhteen on lopullisesti luovutettu pois. Lähestymme Nooan päiviä, jolloin kaikki liha oli turmeltunutta ilmeisesti perimää myöten: ”Mutta maa oli turmeltunut Jumalan edessä ja tullut täyteen väkivaltaa. Kun Jumala katsoi maata, hän näki, että se oli turmeltunut, sillä kaikki liha maan päällä oli turmellut vaelluksensa” (1. Moos. 6:11-12.)
    ”Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee” (Matt.24:37)
    Raamatun ilmoitus tälle ajalle on maallisen elämän jatkumisen suhteen lohduton. Ilmestyskirjan tapahtumat lähtevät liikkeelle mahdollisesti jo tulevana syksynä. Joillekin voi olla yliluonnollista varjelusta luvassa, mutta monet myös surmataan ja vangitaan. Marttyyrien osa on ulkoisesti karu, mutta sisäisesti turvattu tai jopa pyhitetty. Tästä esimerkkinä on mm. diakoni Stefanuksen autuas näky juuri ennen kivittämisen hetkeä (Ap. 7:54-60).

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
    1. NWO:ta ei tietenkään pysäytä enää mikään eikä kukaan. Dresdenissä järjestettiin 1882 kansainvälinen juutalaisvastainen konferenssi*, johon otti osaa 300 vaikutusvaltaista henkilöä (bisnesmiehiä, lakimiehiä, poliitikkoja, lääkäreitä jne.) Uutta konferenssia ei koskaan järjestetty, koska osallistujat päätyivät siihen lopputulokseen, että peli on jo hävitty. Tämä siis 139 vuotta sitten. Lisäksi, kuten jo aiemmin todettu, Ilmestyskirja ennustaa ajan, jolloin kukaan ei voi ostaa eikä myydä ilman pedon merkkiä.

     Näkisin kuitenkin, että pienempiä voittoja olisi mahdollisesti vielä otettavissa. Uskon, tai ainakin toivon, että (pieni) osa maailman valtioista tulee jäämään antikristuksen imperiumin ulkopuolelle. Tämä ei tietenkään tule onnistumaan ilman yliluonnollista apua, eli ihmisten tulisi ymmärtää kääntyä Jumalan puoleen ja tehdä parannusta. Parhaassa tapauksessa Suomi voisi olla yksi näistä valtioista, mikäli pääsemme irti EU:sta ennen kuin siitä tehdään liittovaltio. Vaikeat ajat ovat joka tapauksessa tulossa, mutta ehkä meillä kuitenkin on vielä jotain, jonka puolesta taistella?

     *) lähde: https://www.henrymakow.com/2021/03/1882-Manifesto-Puts-NWO-in-Perspective.html

     Plusääni(4)Miinusääni(1)
    1. Tuo kysymys kuuluu samaan sarjaan kuin:”joko olet lakannut lyömästä vaimoasi?”Eka kerran kuulin tuon kysymyksen kun velipoeka tuli yliopistosta,niin hän kysyi noin .Siis yliopistomaailmassa on valitettava ateistinen,ja uskonasioita rienaava henki.Maapallohan on ”kolmas kivi ”auringosta,ja molemmat ovat Jumalan luomia.

     Plusääni(4)Miinusääni(1)
 6. AUKTORITEETISTA ON KYSYMYS
  Rockefeller-säätiön kirjojen ”Scenarios for the Future of Technology and International Development” ja “National Covid-19 Testing action Plan” mukaan tarvitaan uudenlainen tiukempi ihmismassojen kontrolli. Tämä kontrolli olisi ehdotonta valtaa viranomaisille ja tavallisten ihmisten kaikki vapaudet olisivat poistettu. Kaikenlainen protestointi hallitusta vastaan olisi sanktioitu ja ainoastaan hallituksen virallinen agenda olisi hyväksytty. Hallituksen vastustajat, jotka eivät ottaisi rokotetta tai esittäisivät poikkeavia mielipiteitä, suljettaisiin keskitysleireihin ja pakkorokotettaisiin. Suomi olisi yksi eturivin maita tässä dystopiassa. Tähän tähtää Maailman Talousfoorumi (WEF) ja tätä yrittää toteuttaa Sanna Marinin hallitus. Kaikki kritiikki nujerretaan tai sensuroidaan. Sallitaan ainoastaan virallinen narratiivi. Suomessa Mediapooli on antanut valtamedialle ohjeet estää hallituksen vastaista agendaa tulemasta tunnetuksi suurelle yleisölle. Myöhemmin vaihtoehtomedialle säädetään rangaistuksia. Koronahuijauksen ja ilmastohuijauksen avulle valtioiden taloudet romahdutetaan ja velkaannutetaan. Päämääränä on totaalitaarista valtaa harjoittava diktatuuri, jossa kansalaiset ovat orjia, joita ohjataan istutettujen sirujen tai injektioilla pistettyjen nanopartikkelien avulla. Pakkorokotus on yksi kaikkein tärkeimpiä asioita tässä narratiivissa. Kaikki ihmisoikeudet kumotaan ja ihmiset eivät enää omista mitään, vaan vuokraavat kaiken suuryrityksiltä. Pieni eliitti pitää yllä diktatuuria ja viime kädessä kaikkea johtavat Siionin Viisaat. Olennaisinta kaikessa on se, että mitään totuutta ei sallita edes ajattelussa, vaan kaikki tieto tulee hallitukselta, johon pitää uskoa. Nythän ollaan jo aika pitkällä tässä. Suomessa hallitus ja THL syöttävät valheellista agendaa ja agendan vastaiset tiedot sensuroidaan, vaikka sen sanoisivat arvostetut tiedemiehet. Rokotepasseista on vain pieni askel pakkorokotuksiin. Kaiken takana on juutalainen eliitti eli Siionin Viisaat, jotka yrittävät saada ihmiskunnan totaalisen kontrollin alaiseksi. Holokaustista tulisi päärituaali uudessa uskonnossa, joka perustuisi muka ”tieteeseen”. Tällaista kehitystä tulee jokaisen ajattelevan ihmisen vastustaa. On kysymys ihmiskunnan olemassaolosta ihmisinä. Emme halua olla apinoita ja juutalaisten orjia. Taistelu käydään Suomessa vastustamalla EU:ta ja virallista korona-agendaa. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 7. Tämähän oli alusta asti selvää, että rokotepasseja tullaan vaatimaan, vaikka aluksi media väittikin, että ”kyseessä on vain äärioikeiston levittämä salaliittoteoria”, kun tätä asiaa tuotiin julki.
  Rokotepassille ei ole minkäänlaisia tosiasiallisia perusteita, tässä on nyt keksitty hyvä tekosyy saada globalistien otetta tiukemmaksi kansalaisista, kun suurinta osaa väestöstä on pahemman kerran johdatettu harhaan mm. valtamedian joka päiväisellä pelkopropagandalla. Katsotaan mihin saakka tämä sirkus etenee…

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 8. Ihme natseja nämä juutalaispoliitikot. En ota piikkiä elleivät aseella uhkaa. Jäädään sitten vaikka menemättä ravintoloihin ja muihin räkälöihin. Seuraan vierestä kun porukkaa lakoaa verenhyytymiin sun muihin oireisiin enkä sääli piikittäneitä tippaakaan.

  Plusääni(15)Miinusääni(4)
  1. ”Natsit” eivät ajaneet pakkorokotuksia. Etkö tiennyt, että luontaishoidot ja niiden tutkiminen ja saattaminen valtavirtaiseksi on osa kansallissosialistista aatetta? Saksassa oli aikoinaan valtiorahoitteinen luontaishoitojen tutkimusohjelma nimeltään Neue Deutsche Heilkunde. Ja oli Hessin mukaan nimetty sairaala jossa käytettiin luonnonmukaisia hoitoja. Sen tiimoilta esim. homeopatia on Saksassa vieläkin aika yleistä.

   Plusääni(16)Miinusääni(0)
   1. ””Natsit” eivät ajaneet pakkorokotuksia.”
    Eivätkä aloittaneet maailmansotaa sanoo libanonilainen kansainvälisen oikeuden professori. Molemmat maailmansodat olivat Amerikan ja sionistien luomia sotia.

    Lebanese Professor of International Law: It Was America and the Zionists Who Created the Two World Wars
    Post-1974 ”democratic” Portugal is a masquerade, a fiction of the Country that could easily have come out of any anecdote. Who truly rules in Portugal is the Zionist international power , namely, the Rothschild Family and its lackeys installed in power in Brussels, Berlin, Washington, London and Paris.
    https://toranja-mecanica.blogspot.com/2021/07/professor-libanes-de-direito.html

    Mikä pätee maailmansotiin pätee myös koronaan.
    Covid Riots
    ISRAEL SHAMIR • JULY 25, 2021
    https://www.unz.com/ishamir/covid-riots/

    Plusääni(9)Miinusääni(0)
  2. Isän kertomus yli 2 viikkoa kestäneestä 17-vuotiaan tyttären kamppailusta vakavia koronarokotteen haittavaikutuksia vastaan
   Meidän Sylvia (17-vuotta) on ollut 1,5 viikkoa sairaalassa ja tällä hetkellä tytär opettelee kävelemään, yrittää sietää valoa, odottaa kuulon palautumista jne. Oireet ovat vasemmalla puolella.
   Lisää linkistä

   https://www.facebook.com/paaso.raimo/posts/10224157241910704

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 9. Myös tämä punavirheiden valehteleva ylioppilas kannattaa koronapasseja. Näille globalistikommunisteille on erityisen kiihottavaa yksilön vapauksien rajoittaminen.. pervot saavat kiksejä mitä omituisimmista asioista

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 10. Todistusaineistoa sen puolesta, että korona on ennalta suunniteltu rikollinen projekti, laajamittainen bioterrori-isku koko ihmiskuntaa vastaan globaalin rikollisen ”eliitin” ja sen alajaoksen Medical Mafian taholta:
  https://www.orwell.city/2021/06/covid-19-is-caused-by-graphene-oxide.html?m=1
  Linnkki sisältää myös englanninkielisellä tekstityksellä varustetun videon.
  Seuraavassa on jonkin verran viimeistelyä kaipaava koneellinen käännös:

  ”Deep-L käännös
  Kiireellinen ilmoitus: COVID-19:n aiheuttaa grafeenioksidi, jota on tuotu elimistöön useilla eri tavoilla.
  25. KESÄKUUTA 2021

  La Quinta Columna on tänään antanut kiireellisen ilmoituksen, jonka he toivovat saavuttavan mahdollisimman monet ihmiset, erityisesti terveys- ja oikeuspalveluiden parissa työskentelevät, sillä biostatisti Ricardo Delgado, tohtori José Luis Sevillano ja tutkijoiden ja professoreiden ryhmä, jonka kanssa he ovat tehneet tutkimuksiaan, ovat vahvistaneet grafeenioksidin nanohiukkasten läsnäolon rokotuspulloissa.

  Ohjelmassa nº63 ryhmä näytti joitakin kuvia suoritetuista analyyseistä, erityisesti optisen ja läpäisyelektronimikroskoopin avulla saaduista tuloksista, ja varasi muiden tekniikoiden tulokset tuleviin ohjelmiin. He ilmoittivat myös, että analyysit suorittaneet tutkijat julkaisevat pian virallisen raportin, joka perustuu kaikkiin suoritettuihin tekniikoihin, joiden avulla voitiin määrittää grafeenioksidin läsnäolo.

  Orwell City on, kuten aina, kääntänyt La Quinta Columnan viestin ja tekstittänyt videon, jonka he jakoivat muutama tunti sitten virallisella Telegram-kanavallaan.

  Seuraavassa La Quinta Columna toimittaa teille tietoja, jotka ovat elintärkeitä terveydellenne, fyysiselle koskemattomuudellenne ja ympäristönne koskemattomuudelle.

  Käytössä olevat ja tällä hetkellä markkinoilla olevat naamarit sisältävät grafeenioksidia. Ei vain ne, jotka vedettiin pois tuolloin, kuten tiedotusvälineet ilmoittivat, vaan myös sekä PCR- että antigeenitesteissä käytetyt pyyhkäisyt sisältävät grafeenioksidin nanohiukkasia.

  COVID-rokotteet kaikissa muunnelmissaan, AstraZeca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson jne. sisältävät myös huomattavan annoksen grafeenioksidinanohiukkasia. Tämä on käynyt ilmi niiden analysoinnista elektronimikroskopian ja spektroskopian avulla, joita maamme eri julkiset yliopistot ovat käyttäneet muiden tekniikoiden ohella.

  Influenssarokote sisälsi grafeenioksidin nanohiukkasia, ja myös uudet influenssarokotteet ja valmisteilla olevat uudet ja oletettavasti intranasaaliset COVID-rokotteet sisältävät valtavia annoksia grafeenioksidin nanohiukkasia. Grafeenioksidi on myrkyllinen aine, joka synnyttää elimistössä trombeja, grafeenioksidi on myrkyllinen aine, joka synnyttää veren hyytymistä. Grafeenioksidi aiheuttaa muutoksia immuunijärjestelmässä. Dekompensoimalla oksidatiivisen tasapainon suhteessa solunsalpaajavarastoihin. Jos grafeenioksidin annosta suurennetaan millä tahansa antotavalla, se aiheuttaa immuunijärjestelmän romahduksen ja sitä seuraavan sytokiinimyrskyn.

  Keuhkoihin kertynyt grafeenioksidi synnyttää molemminpuolisia keuhkokuumeja levittäytymällä tasaisesti keuhkorakkuloihin. Grafeenioksidi aiheuttaa metallisen maun. Ehkä tässä alkaa nyt olla järkeä. Hengitetty grafeenioksidi aiheuttaa limakalvotulehduksen ja siten makuaistin menetyksen ja hajun osittaisen tai täydellisen menetyksen.

  Grafeenioksidi saa voimakkaita magneettisia ominaisuuksia elimistön sisällä. Tämä on selitys magneettiselle ilmiölle, jonka miljardit ihmiset ympäri maailmaa ovat jo kokeneet grafeenioksidin eri antoreittien jälkeen. Niiden joukossa rokote.

  Lyhyesti sanottuna grafeenioksidi on oletettu SARS-CoV-2, oletettu uusi koronavirus, joka aiheutti ennen tautia nimeltä COVID-19. Näin ollen meillä ei ole koskaan ollut uuden koronaviruksen todellista eristämistä ja puhdistamista, kuten useimmat korkeimman tason ja eri maiden terveyslaitokset ovat myöntäneet, kun niitä on kuulusteltu asiasta. COVID-19-tauti on seurausta grafiinioksidin käyttöönotosta eri antoreittien kautta.

  Grafeenioksidi on erittäin voimakas ja vahva aerosoleissa, kuten väitetty SARS-CoV-2. Kuten kaikilla materiaaleilla, myös grafeenioksidilla on niin sanottu elektroninen absorptiokaista. Tämä tarkoittaa tiettyä taajuutta, jonka yläpuolella materiaali kiihtyy ja hapettuu hyvin nopeasti, jolloin tasapaino rikkoutuu myrkkyaineen lisääntyessä elimistössä luontaisia antioksidanttivarantojamme glutationia vastaan. Juuri tämä taajuuskaista säteilee uuden langattoman 5G-teknologian uusilla päästökaistoilla. Siksi näiden antennien käyttöönotto ei pysähtynyt pandemian aikana.

  Itse asiassa ne kuuluivat harvoihin palveluihin, joita ylläpidettiin, lukuun ottamatta valtion turvallisuusjoukkojen ja -joukkojen erityistä valvontaa näihin antenneihin. Epäilemme, että vuoden 2019 flunssanvastaisessa kampanjassa näissä pulloissa käytettiin grafeenioksidia, koska sitä käytettiin jo aiemmin adjuvanttina.

  Myöhemmillä 5G-teknologian kokeiluilla eri puolilla maailmaa COVID-19-tauti kehittyi ulkoisten sähkömagneettisten kenttien ja grafeenioksidin vuorovaikutuksessa nyt kehossaan. Muistakaa, että kaikki alkoi Wuhanista, ja tämä oli maailman ensimmäinen pilottinäytekaupunki, joka teki 5G-teknologiakokeilun marraskuun 2019 lopulla. Se on yhteensattuma tilassa ja ajassa.

  Sekä pangoliini- että lepakkokeittoversiot olivat vain häiritseviä elementtejä. Grafeenioksidin käyttöönoton tarkoitus on vielä hämärämpi kuin voisi kuvitella. Siksi teidän on enemmän kuin tarpeeksi omaksua tämä tieto ja ”nollata” se tieto, joka teillä on ollut tähän asti taudista korkeimmilta valtiollisilta instituutioilta, jotka kertovat väestölle, että sen on suojeltava itseään, ja jopa pakottavat heitä käyttämään sellaista, mikä mahdollisesti sairastuttaa heidät itse tautiin. Nyt kun tiedämme loogisesti, että taudin syy tai etiologinen tekijä on nimenomaan kemiallinen myrkky eikä biologinen tekijä, tiedämme, miten sitä voidaan lieventää: lisäämällä glutationitasoja. Glutationi on luonnollinen antioksidantti, jota on elimistössä varantona.

  Muutama yksityiskohta auttaa sinua ymmärtämään täydellisesti kaiken sen, mitä tiedotusvälineissä on kerrottu. Glutationi on lapsilla erittäin korkea. Siksi tauti ei juuri vaikuta lapsiväestöön. Glutationi laskee hyvin huomattavasti 65 vuoden iän jälkeen. Siksi COVID-19 on erityisen yleinen seniiliväestössä. Glutationi on erittäin korkealla tasolla intensiivisesti urheilevassa väestössä. Tämän vuoksi vain 0,22 prosentilla urheilijoista oli tauti.

  Ymmärrät nyt, miksi lukemattomat käytännön tutkimukset ovat osoittaneet, että hoito N-asetyylikysteiinillä (joka on glutationin esiaste elimistössä) tai suoraan annostellulla glutationilla paransi COVID-19-taudin hyvin nopeasti potilailla. Yksinkertaisesti ja yksinkertaisesti, koska glutationitasoja nostettiin selviytymään annetusta myrkkyaineesta, jota kutsutaan grafeenioksidiksi.

  La Quinta Columnan tekemä löytö on täysipainoinen valtion bioterrorismin hyökkäys, tai ainakin hallitusten myötävaikutuksella koko maailman väestöön kohdistuva hyökkäys, joka on nyt rikos ihmisyyttä vastaan.

  Siksi on ehdottoman tärkeää ja elintärkeää, että saatte tämän tiedon lääketieteellisen yhteisönne käyttöön. Yleislääkäreille, hoito- ja terveyspalveluille yleensä, mutta myös paikallisille ja alueellisille tiedotusvälineille ja lehdistölle sekä koko ympäristöllenne. La Quinta Columna arvioi, että kymmeniä tuhansia ihmisiä kuolee joka päivä. Pelkästään maassamme, kun he tekevät uuden ja tulevan 5G-teknologian kytkemisen päälle.

  Ottaen huomioon, että nyt ei ole vain vanhainkodeissa asuvia vanhuksia, joita rokotetaan tuossa influenssarokotteessa grafeenioksidilla, vaan, kuten tiedätte, suuri osa väestöstä on rokotettu, tai grafeenattu, asteittaisilla grafeenioksidiannoksilla.

  Keholla on luonnollinen kyky eliminoida tämä myrkky, minkä vuoksi he suosittelevat, että otatte enintään kolmasosan annoksesta vuodessa seuraavien vuosien aikana, jotta grafeeni pysyy kehossanne.

  Meillä on jokainen todiste siitä, mitä täällä on ilmennyt. Sillä välin kun oikeus yrittää toimia, ihmisiä työnnetään edelleen pohjattomalta jyrkänteeltä. Jos katsotte tätä audiovisuaalista materiaalia, ymmärrätte, että teitä on yli vuoden ajan petetty täysin ja naiivisti korkeimpien instituutioiden taholta. Vasta nyt ymmärrätte kaikki ne epäjohdonmukaisuudet, joita havaitsitte televisiouutisissa.

  Täydentääksesi tätä arvokasta tietoa voit käyttää https://www.laquintacolumna.net tai Telegram-kanavaamme: La Quinta Columna TV, jossa yli 100 000 ihmistä on jo tietoinen totuudesta eivätkä he ole osa sitä massiivista petosta, jonka kohteeksi he joutuivat. Pyydämme teitä tekemään tämän videon viraaliksi kaikkialla ympärillänne ja pysäyttämään meidät kaikki. Kohtalo, joka meitä odottaa ja joka on Agenda 20/30 -tiekartan hedelmä, riippuu vain meistä.

  Kiitos huomiostanne.

  -La Quinta Columna.”

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
  1. ”Influenssarokote sisälsi grafeenioksidin nanohiukkasia, ja myös uudet influenssarokotteet ja valmisteilla olevat uudet ja oletettavasti intranasaaliset COVID-rokotteet sisältävät valtavia annoksia grafeenioksidin nanohiukkasia.”
   Osaatko sanoa onko niitä myös testipuikossa joka työnnetään syvälle nenään?
   Dr. Astrid Stuckelberger, an international health scientist, clinical and epidemiological researcher and faculty member of the Universities of Geneva and Lausanne, as well as a former WHO insider, talks about mRNA-“vaccines” being bioweapons, and about the eugenics and depopulation agenda behind it all.
   She also mentions specifically the PCR-test, and how it affects the pineal gland.
   Hän väittää, että jos PCR-testin takana ei ole syvempää asialistaa, testisauvaa ei tarvitse työntää syvälle nenään, missä se koskettaa ohutta kalvoa, joka erottaa sinusontelon aivoista. Sylkinäyte riittäisi. Herää kysymys viedäänkö sauvan avulla syvälle nenään jotain joka vaikuttaa käpylisäkkeeseen.

   https://www.globalresearch.ca/does-the-pcr-test-affect-the-pineal-gland-humans-and-transhumans-dr-astrid-stuckelberger/5747390

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Koronahuijausta ”rokotteineen” vieläkin pirullisempaa jatkoa globaalin rikollisen ”eliitin” taholta on tuo Globalresearch-sivuston artikkelissa mainittu transhumanismiin kuuluva ihmisten aivojen mikrosirutus, johon viitataan myös alla olevan artikkelin lopussa.
    Aivoihin upotettuja mikrosiruja ja 5G:tä hyväksikäyttäen meistä voidaan tehdä käytännössä noiden globaalien rikollisten ohjailtavia robotteja.
    Tarvittavan 5G-verkon rakentamisessa ollaan Suomessakin ainakin pääkaupunkiseudulla jo pitkällä ja kännykkäoperaattoreiden ylistävät mainokset 5G:n mukamas suurista eduista kännykän ja langattoman laajakaistan käyttäjille saavaat pahaa-aavistamattomat ihmiset menemään sudensuuhun, koska jo pelkkä 5G-säteily on haitallista terveydelle varsinkin läheltä tulevana ja siksi voimakkaana.
    Raaka todellisuus voi pian olla aikaisemmin vain tieteisromaaneissa esitettyjen kertomusten mukaista!

    https://nyadagbladet.se/it-overvakning/okant-maktnatverk-fortsatter-forberedelserna-for-kommande-cyberkris/

    ”Pahamaineinen valtaverkosto jatkaa valmistautumista ”tulevaan kyberkriisiin”

    Vaikutusvaltaiset tahot jatkavat valmistautumista uhkaavaan maailmanlaajuiseen kyberkriisiin Maailman talousfoorumin uuden Cyber Polygon -hankkeen avulla. Heinäkuun 9. päivänä järjestettiin toinen harjoitus ennen tapahtumaa, jonka pääsuunnittelija, pahamaineinen ääriglobalisti Klaus Schwab sanoo, että se saa koronakriisin näyttämään ”pieneltä häiriöltä” verrattuna siihen.

    Joulukuussa Nya Dagbladet kertoi Cyber Polygonista – ultraglobalisti Klaus Schwabin ja hänen pahamaineisen Maailman talousfooruminsa valtaverkoston uudesta keskittymishankkeesta. Hiljattain järjestettiin toinen harjoitus, jonka julkilausuttuna tavoitteena on valmistella maailmaa maailmanlaajuiseen ”kyberpandemiaan” ”digitaalisella rokotuksella” ja uusilla digitaalisen tunnistamisen muunnelmilla ratkaisuna pitää digitaalinen maailma suojattuna niin sanotuilta ”kyberuhkilta” ja ”disinformaatiolta”.

    Schwab kuvailee Corona-kriisiä ”pieneksi häiriöksi” verrattuna suureen kyberkriisiin, jonka hän uskoo olevan tulossa. Myös Maailman talousfoorumin liiketoimintajohtaja Jeremy Jurgens on samaa mieltä.
    – Kun näemme seuraavan kriisin, se on nopeampi kuin mitä olemme nähneet covidin kohdalla, ja eksponentiaalinen kasvuvauhti on paljon jyrkempi. Sen vaikutukset ovat suuremmat, ja sen seurauksena taloudelliset ja sosiaaliset seurannaisvaikutukset ovat vielä suuremmat.

    Riippumattomat analyytikot vertaavat Cyber Polygonia Maailman talousfoorumin Event 201 -tapahtumaan, joka oli Bill ja Melinda Gates -säätiön ja muiden kanssa New Yorkissa lokakuussa 2019 järjestetty suuri koronapandemian simulaatioharjoitus – useita kuukausia ennen ensimmäisiä raportteja koronaviruksen leviämisestä Wuhanista, Kiinasta. Muun muassa sveitsiläinen ExpressZeitung-lehti teki hiljattain Cyber Polygonista arvostelun, joka on nähtävissä heidän Odysee-kanavallaan täällä.

    Schwabin ja Maailman talousfoorumin kyberturvallisuuskeskuksen ohella Cyber Polygoniin osallistuvat muun muassa venäläinen jättipankki Sberbank toimitusjohtajansa Herman Grefin ja sen kyberturvallisuuden tytäryhtiön BI.ZONEn kautta. Yritystoimijat, kuten Visa ja IBM, sekä kansainvälinen poliisiorganisaatio Interpol osallistuivat myös tämän vuoden koulutustilaisuuteen, joka järjestettiin 9. heinäkuuta 2021. On syytä mainita, että myös ruotsalainen Ericsson liittyy hankkeeseen.

    Viimeisimpään, 9. heinäkuuta pidettyyn harjoitukseen osallistui myös Venäjän pääministeri Mihail Misjustin. Misjustin osallistui harjoitukseen myös viime vuonna yhdessä kansainvälisen oikeuden rikollisten ja Yhdistyneen kuningaskunnan entisen pääministerin Tony Blairin kanssa, joka tuolloin vaati muun muassa uudenlaista valtion hyväksymää biometristä digitaalista henkilöllisyystodistusta, jossa on kattavat tiedot yksittäisistä kansalaisista.

    Kuten Corona-kriisin kohdalla, Klaus Schwab yhdistää tämän ”välittömän” kyberkriisin siihen, mitä hän kutsuu nimellä ”The Great Reset” (Suuri uudelleenkäynnistys), joka on iskulause laajalle visiolle siitä, miten hän haluaa muokata maailmaa taloudellisesti, poliittisesti, sosiaalisesti ja teknologisesti. Tämän vuoden Davosin kokouksen teemana oli ”The Great Reset”, ja siihen osallistuivat muun muassa YK:n pääsihteeri Antonio Gutérres, Maailman terveysjärjestön johtaja Thedros Adhanom Ghebreyesus, Kansainvälisen valuuttarahaston johtaja Kristalina Georgieva, Yhdysvaltain tautienvalvonta- ja ennaltaehkäisykeskuksen johtaja Anthony Fauci, Euroopan keskuspankin pääjohtaja Christine Lagarde ja Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen.

    Siinä kannatetaan muun muassa yksityisen ja julkisen sektorin yhdistämistä uudenlaiseksi yhteiskuntamalliksi. Schwab on myös itse julistanut useaan otteeseen, että ”neljäs teollinen vallankumous”, jota hän pitää osana ”suurta uudelleenkäynnistystä”, sulauttaa ihmisen ja koneen yhteen, ja hän on puhunut avoimesti ihmisten aivojen mikrosiruttamisesta prosessin aikana.

    Isac Boman

    Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

    Plusääni(8)Miinusääni(0)
 11. Ruotsalaisen Peter Krabben artikkeli osoittaa omalta osaltaan, että koronahuijaus on globaalin rikollisen ”eliitin” projekti omiin pirullisiin tarkoituksiinsa, rikos ihmiskuntaa kohtaan:
  https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/07/17/borjar-korthuset-rasa-nu/

  Alkaako korttitalo romahtaa nyt

  Patenttilainsäädäntö on erityinen ongelma monille yhdysvaltalaisille yrittäjille, koska kaikki markkinoille saatettavat tai tuotettavat tuotteet on rekisteröitävä ja hyväksyttävä yksityiskohtaisten, julkisten rekisteröintien avulla. Lääketeollisuus ei esimerkiksi voi patentoida luonnossa vapaasti esiintyviä aineita, kuten vitamiineja ja kivennäisaineita, mikä tarkoittaa, että sen on kuljettava kiertotietä saadakseen vitamiinien vaikutukset patentoituun lääkkeeseen. Patentti on tällöin avain yksinoikeuteen ja siten tuotannon kannattavuuteen.

  Kuka tahansa, joka tuntee tämän kirjanpidon, voi näin ollen helposti tutkia erilaisia patentteja löytääkseen vastauksia kiistanalaisiin kysymyksiin, kuten kemikaaliviivojen suihkutuksen sisältöön ja siihen, mitkä yritykset ovat saaneet oikeuden suihkutuksen toteuttamiseen. Lääketeollisuudelle tämä avoin ikkuna on tietenkin suuri kilpailullinen ongelma, koska se pakottaa sen paljastamaan ajatuskompleksinsa.

  Kun tämän patenttilainsäädännön asiantuntija, yhdysvaltalainen tohtori David Martin, menee nyt kuultavaksi Rainer Fuellmichin tarkastusvaliokunnan eteen ja paljastaa Covid-viruksen luomisen ja markkinoille saattamisen koko taustan seuraamalla sen jälkiä patenttirekistereissä, se on epäilemättä kesän maailman sensaatio, kaikki luokat. Kaikkia, jotka haluavat yrittää ymmärtää tilannetta, kehotetaan kuuntelemaan David Martinin kertomus, joka ei ole niin yksinkertainen ja toistaiseksi vain englanniksi, mutta joka on vaivan arvoinen! Yhteenvetona pääkohdat ovat seuraavat:

  Covid- 19:n ja siihen liittyvien ”rokotteen” ja PCR-testien kehittämistyö on jatkunut vuodesta 2008, ja se saatiin kokonaan päätökseen ennen vuoden 2019 lanseerausta.
  Niin sanottu virus tuotettiin laboratoriossa täydessä tarkoituksessa levittää sitä, kuten nyt on tapahtunut. Kaikki tarinat Wuhanin kalamarkkinoista ovat keksittyjä hölynpölyjä.
  Korruptio ja Yhdysvaltojen muiden virastojen puuttuminen asiaan voidaan päätellä keskeisten asiakirjojen muodollisuudesta ja salassapidosta.
  Tuote muistuttaa bioasetta, mikä selittää DARPAn kiinnostuksen.
  Niin sanotut mutaatiot, kuten Delta-virus, ovat pelkkää keksintöä, jolla väestö pelotellaan rokotuskeskuksiin, jotta he saisivat pistoksen aineesta, jolla on muita tarkoituksia kuin vähentää influenssataudin esiintyvyyttä.
  Martin havainnollistaa taustalla olevaa kiinnostusta Peter Daszakin (eläintieteilijä, EcoHealth Alliancen puheenjohtaja) vuonna 2015 esittämän lainauksen avulla, joka julkaistiin Yhdysvaltain National Academies Press -lehdessä 12. helmikuuta 2016:

  ”Meidän on lisättävä yleistä ymmärrystä lääketieteellisten vastatoimien, kuten yleiskoronavirusrokotteen, tarpeesta. Media on keskeinen ajuri, ja talous seuraa hypeä. Meidän on käytettävä tätä hypeä hyödyksemme, jotta pääsemme käsiksi todellisiin asioihin. Sijoittajat reagoivat, jos he näkevät prosessin loppupuolella voittoa.”

  Taloudellinen voitontavoittelu olisi näin ollen tämän asialistan johtoajatus. Tähän liittyy kuitenkin muitakin osatekijöitä. Kansainvälisen suurpääoman voitot ovat itse osa Klaus Schwabin johtamaa Suurta uudelleenjärjestelyä, jonka tavoitteena on luoda keskiluokka, jolla ei ole muuta täydennystä rikkaaseen yläluokkaan, herra-orja -yhteiskuntaan, jossa pääoman puuttuminen pankkitoiminnan ulkopuolelle jäävien keskuudessa tekee rikkaista yhteiskunnan kiistattoman ryhmän. Tämä saavutetaan tekemällä suurin osa pienistä yrityksistä, kuten hotelleista, ravintoloista, kaupoista, liikenteestä ja niin edelleen, täysin riippuvaiseksi valtiontuesta, joka voidaan peruuttaa milloin tahansa poliittisella päätöksellä. Tämä tapahtuu nyt silmiemme edessä.

  Yksityishenkilöiden varallisuuden vähentämiseksi kiinteistöjen verorasitusta ja korkovaatimusta nostetaan, kunnes yksityishenkilö ei enää pysty rahoittamaan omistuksiaan ja joutuu myymään ne suurille yrityksille, joista tulee uusia omistajia ja jotka tarjoavat kiinteistöjä sen sijaan ”avokätisesti” vuokralle. Näin ihmiset menettävät inflaatioon sidotun kiinteistönsä arvonnousun ja joutuvat sen sijaan maksamaan vuokria, jotka indeksisidonnaisuuden vuoksi nakertavat yhä enemmän palkkoja ja eläkkeitä. Vaikutus on Schwabin yllä olevan reseptin mukainen ja pitkäkestoinen.

  Monien on oikeutetusti vaikea uskoa, että niin monia ihmishenkiä uhrattaisiin suuryritysten voittojen lisäämiseksi. Kun tarkastellaan kuolemantapausten kokonaismäärää koskevia tilastoja sekä Ruotsissa että maailmanlaajuisesti, poikkeamat eivät ole merkittävästi suurempia kuin aiempina vuosina. Tässä on kyse tiedotusvälineiden pyrkimyksistä Daszakin edellä mainitussa lausunnossa. Vääristelemällä monien kuolemantapausten syytä voidaan luoda paniikkia ja ahdistusta ja saada ihmiset alistumaan jatkuviin ”rokotuksiin”, paniikkia, jota tietämättömät tai korruptoituneet poliitikot tukevat asettamalla rajoituksia ja matkustuskieltoja, jotka ovat tuhoisia yleisölle. Se, että tiedotusvälineet ovat nykyään monopoliyhtiöiden valvonnassa, jotka ovat yhteydessä monialaisiin finanssiryhmittymiin, tekee tästä valvonnasta helppoa.

  Monien ensisijainen kysymys on, mikä sitten olisi ”rokotteiden” tarkoitus, jos se ei ole parantaa ihmisiä Covidista? Lääketeollisuudessa voi tienata paljon rahaa, mutta riittääkö se motiiviksi kääntää koko maapallo ylösalaisin?

  Näiden injektioiden päätarkoituksena on valmistautua transhumanismin tuloon, joka on myös Schwabin The Great Reset -ohjelman pääkohta. Yhteiskunnan tuloerojen lisääntyminen on jo todettu osaksi tätä, mutta tämä ei tule kestämään, ellei näiden toimenpiteiden seurauksena normaalilla ihmisälyllä syntyvää järjestelmän vastustusta pystytä samaan aikaan hallitsemaan. Kyvystä hallita ajatuksiamme ja tekojamme tulee näin ollen perusta tälle muutokselle. Kutsumme sitä tekoälyksi, tekoälyksi tai mielenhallinnaksi. Martinin huomautus bioaseista koskee tätä: armeija haluaa saada vihollisen pakenemaan tai hajottaa mielenosoittavat väkijoukot vaikuttamalla ihmisten käyttäytymiseen käyttämällä lähetintä, nykyään 5G:tä, myöhemmin ehkä 6,7 tai 8G:tä, ja jokaisen ihmisen aivoissa olevaa vastaanotinta, joka laukaisee reaktiot. Keskeiset toiminnot, joissa ihmisen omatunto voi aiheuttaa ongelmia, voidaan siirtää suoraan tietokoneohjatuille roboteille.

  Tämä vastaanotin ruiskutetaan nyt tai tulevien ”rokotusten” yhteydessä, mikä on huolellisesti suunniteltu menettely, jonka varjolla rokotetaan ”ilkeää virusta” vastaan. Erilaisten manipulaatioiden avulla, kuten Bill Gatesin taloudellisen vaikutusvallan avulla WHO:ssa, jotta se voi valvoa liittyneiden maiden ylivaltaa sovittuihin maailmanlaajuisiin terveyssopimuksiin perustuvia pakkotoimia vastaan, pandemioita ja rokotteiden evakuointeja voidaan julistaa kaikkialla maailmassa.

  Ilmeisesti ei olla juurikaan huolissaan siitä, että ruiskujen kautta ruiskutettavat aineet aiheuttavat samanaikaisesti, tietoisesti tai tiedostamatta, steriliteettiä, abortteja, tappavia verihyytymiä ja pitkäaikaissairauksia, jotka epäilemättä aiheuttavat tulevina vuosina suuruusluokkaa olevan väestön vähenemisen. Maailman väestön radikaali vähentäminen on myös olennainen osa asialistaa, vaikkakaan ei tällä hetkellä ensisijainen tavoite. Tällä hetkellä tärkeämpää on saada kehoomme sähkömagneettiset vastaanottimet, joita tarvitaan yhteydenpitoon suunniteltujen 40 000 5G-satelliitin kanssa, jotka tarkkailevat maapalloamme ylhäältä käsin. Tämä tehtävä jatkuu vielä vuosia. Rajoittavien terveyskorttien myöntäminen, jotka on uusittava kuuden kuukauden välein uusilla pistoksilla, on todellisuutta, jonka kanssa meidän on elettävä – ellemme paina jalkaamme alas ja selitä ymmärtämättömille poliitikoillemme, että tämä ei ole enää hyväksyttävää!

  Aivoihin tai fyysisiin elimiin lähetettävien signaalien välittämiseen tarvittava tekniikka on tulossa markkinoille sitä mukaa, kun ongelmia havaitaan. On toivottavaa, että nämä kokeet voidaan pitää patenttiviranomaisten ulottumattomissa jo hyväksyttyihin rokotteisiin tehtävillä hienovaraisesti peitellyillä muutoksilla. Mutta todellisuutta on vaikea peittää. Vastavalmistuneen opposition myötä yhä enemmän tietoa ja virheitä tulee julki. Toivokaamme, että yhä useammat rohkeat arvostelijat tulevat esiin ja julkistavat havaintonsa; Fuellmichin mediakomissio on se moukari, joka voi kaataa muurin. Poliitikoilla, jotka edelleen sulkevat silmänsä, ei ole tulevaisuutta, vaikka he luulevatkin, että heillä on tulevaisuus. Antakaa tulevien vaalien osoittaa se heille!

  Lopuksi voin mainita, että matkustin kesäkuussa ympäri EU:ta ja ylitin autolla kaksitoista kansallista rajaa. Yhdessäkään tapauksessa ei pyydetty rokotustodistusta tai PCR-testitodistusta. Tämä huolimatta Ruotsin tiedotusvälineiden voimakkaasta pelottelusta. Todellisuus ei ole aivan niin dramaattinen kuin jotkut haluaisivat sen näyttävän. Kun Macron Ranskassa nyt tiukentaa baareja ja ravintoloita koskevia rajoituksia sabotoidakseen maanmiestensä lomia, se on pikemminkin epätoivoinen toimenpide asiakkaidensa miellyttämiseksi kuin kansanterveyden suojelemiseksi. Huhtikuun 10. päivänä 2022 Macron syrjäytetään lopullisesti Ranskan presidentistä tulevissa vaaleissa. Hänen puolueensa on riekaleina. Eikö tämän pitäisi olla varoitus Löfvénille ja hänen kollegoilleen EU:ssa?

  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 12. KAKSI POINTTIA
  Jotta voi ymmärtää nykyistä koronahuijausta, tulee olla tietoinen kahdesta perustuvanlaatuisesta virheestä. Ensiksikin, että PCR-testi antaa yli 90 % vääriä positiivisia tuloksia, kun käytetään 40 monistussykliä. Näin THL:n ilmoittavat tartuntaluvut ovat täyttä roskaa, eikä mitään oikeata pandemiaa ole olemassa, on vain testipandemia. Koko pandemia perustuu siis valheellisille testituloksille. Toinen pointti on se, että oireettomat levittävät virusta. Todistettu kuitenkin on, että oireettomat eivät levitä. Maskipakko ja rokotepakko perustuvat siihen, että oireettomat voivat levittää virusta eli perustuvat tietoiseen valehteluun. Nyt valtamedian propaganda jauhaa korkeita tartuntalukuja ja ”deltamuunnoksia”, jotka kaikki ovat täyttä valhetta. Kuka kontrolloi PCR-testausta? Valtio uhraa tänä vuonna 1,4 miljardia PCR-testaukseen. Miksi PCR-testiä ei tutkita tieteellisesti? Tietenkin siksi, että jos PCR-testiä tutkittaisiin, niin koko korttitalo sortuisi. THL ja Suomen hallitus pelaavat rikollista peliä. Koronarokotteiden haittavaikutuksista ei kerrota suurelle yleisölle, joka pitää rokotuksia turvallisina ja tehokkaina. Tosiasiassa koronarokotukset ovat mitä vaarallisimpia ja aiheuttavat paljon vakavia sivuoireita ja kuolemia. THL:n johto sekä Suomen hallitus syyllistyvät kamalaan rikokseen ja syylliset tulee saattaa oikeuden eteen. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 13. Piispa Teemu Laajasalo: ”Kiitos Jeesus toisesta piikistä”

  Pro gradu -tutkielmansa itsetyydytyksestä tehnyt Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo vetää jälleen kerran korkealta ja kovaa globalistien agendojen edistämiseksi: ”Kiitos Helsingin sote, osalliset ja Jeesus toisesta piikistä”, hän kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat