Ukrainaa hallitsee juutalaismafia, ei Volodymyr Zelenskyi

Referoimme jäljempänä  poliittisen konkarin Paavo Väyrysen blogi –kirjoitusta Ukrainaa hallitsevat oligarkit – ei Volodymyr Zelenskyi , ja olemme päätyneet samaan johtopäätökseen, mutta nimeämällä tietyt toimijat mielestämme niihin oikein sijoittuvilla termistöillä. 

Väyrynen kirjoittaa: 

Kun Venäjä oli hyökännyt Ukrainaan, länsimaissa ajateltiin, että presidentti Vladimir Putinin asemaa voitaisiin horjuttaa kohdistamalla kovat pakotteet venäläisiin oligarkkeihin. 

Tämä oli väärä laskelma. Ei Putin ole ollut eikä ole riippuvainen oligarkeista. 

Tultuaan Boris Jeltsinin kaoottisen kauden jälkeen presidentiksi Vladimir Putin pani oligarkit järjestykseen. Venäjällä toimii poliittinen järjestelmä, jossa Putinin johtamalla ”Yhtenäinen Venäjä” -puolueella on nyt ehdoton valta-asema. 

______ 

[Magneettimedian toim. huom.: 

Putin laittoi juutalaismafian järjestykseen, sillä oligarkit muodostavat Venäjän ja Ukrainan juutalaismafian. Vaikka Putin pisti aisoihin tiettyjä juutalaismafian toimijoita kuten esimerkiksi Mihail Hodorkovskin, jäi mafian pesäkkeitä jäljelle. Esimerkiksi sionistirikollinen Aleksei  Navalnyi, jolla on yhteydet Venäjän juutalaisiin talousrikollisiin kuten esimerkiksi yllä mainittuun Mihail Hodorkovskiin, joka oli perustanut Avoin Venäjä -säätiön, jonka esikuvana oli juutalaisen George Sorosin perustama Open Society Institute. Avoin Venäjä Säätiön hallituksen muodostavat tai muodostivat Arthur Hartman, Mihail Hodorkovski, Henry Kissinger, Mihail Piotrovski ja Jacob Rothschild.   

Mutta nyt todellakin vaikuttaa siltä, että Putinin johtama ”Yhtenäinen Venäjä” – puolue sekä Putin ovat valinneet isänmaansa puolustamisen juutalaismafian hallitsemaa Ukrainaa vastaan.] 

Toisin on tilanne Ukrainassa. 

Ukraina on läpeensä korruptoitunut maa, jossa sekä taloudellista että poliittista valtaa käyttävät oligarkit. Heillä on omat edustajansa parlamentissa, ja joillakin heistä on ollut jopa omia sotajoukkoja, oma armeija. 

Myös Volodymyr Zelenskyin valinta presidentiksi oli osa oligarkkien välistä valtataistelua. 

Zelenskyin presidentiksi nostanutta tv-sarjaa ”Kansan palvelija” esitettiin miljardööri Ihor Kolomoiskyin omistamalla televisiokanavalla. Hän halusi syrjäyttää edellisen presidentin, oligarkki Petro Porošenkon, jonka kanssa hänellä oli pahoja riitoja. 

”Kansan palvelija” -TV-sarja on nähtävissä Suomessakin Ylen Areenassa. Siinä Volodymyr Zelenskyi esittää opettajaa, joka nousee presidentiksi pannakseen oligarkit järjestykseen. 

Tultuaan presidentiksi Zelenskyi yritti lupaustensa mukaisesti rajoittaa oligarkkien valtaa, mutta epäonnistui tässä pahasti. 

Ukrainassa käyty sota on saanut Volodymyr Zelenskyin kasvot, mutta valta on ollut ja on oligarkkien käsissä. 

______ 

[Toim. huom.: Todellakin Ukrainassa sekä taloudellista että poliittista valtaa käyttävät oligarkit eli juutalaismafia. 

Näille väittämille esitämme hieman taustaa: 

 Juutalaistaustainen Victoria Nuland toimi Yhdysvaltain poliittisten asioiden aliulkoministerinä vuosina 2013–2017 Barack Obaman ja Donald Trumpin hallinnoissa. Nuland oli yksi niistä poliittisista toimijoista, jotka ryöstivät Ukrainan poliittisen ja taloudellisen hallinnon läntisille ylikansallisille rahoituslaitoksille ja finanssi-imperiumeille. Nuland ja muut hänen kaltaisensa vallankaappauskeinottelijat jankuttivat sitä, että Ukrainan hallituksen on toteutettava “tarvittavat” uudistukset. Näillä “tarvittavilla” uudistuksilla tarkoitetaan siis IMF:n ajamia taloudellisia rakenneuudistuksia. 

Yhdysvaltalaiset poliittiset toimijat vaikuttivat 2014 Ukrainan uuden hallituksen kokoonpanoon ja 6. helmikuuta 2014 kiihtyivät Ukrainan hallituksen vastaiset mielenosoitukset. Tässä tilanteessa vuoti julkisuuteen Yhdysvaltain aliulkoministerin juutalaisen Victoria Nulandin ja Yhdysvaltojen Ukrainan suurlähettilään Geoffrey Pyattin välinen puhelu. Puhelussa nämä viranhaltijat suunnittelevat muiden muassa siitä, että keistä opposition edustajista pitäisi koota uusi hallitus. Molemmat, sekä Nuland että Pyattin olivat yhtä mieltä siitä, että  juutalaistaustaisen  Arseniy Yatsenyukin täytyisi päästä johtoon. Puhelussa sovittiin myös, että joku ”korkean profiilin” henkilö otettaisiin mukaan edistämään asioita. Tämä henkilö oli Joe Biden.  Juutalaismafia siis kaappasi Ukrainassa poliittisen ja taloudellisen vallan.   

Yllä olevaan otsikkoon viitaten selvää on, että todellisuudessa juutalaismafia syrjäytti Janukovytšin hallinnon Washingtonin Euraasian politiikan avulla. Yhdysvaltojen Pro-Israel lobby, jota kutsumme myös juutalaismafiaksi, muodostavat uskomattoman tehokkaan poliittisesti organisoituneen verkoston, jonka tavoitteena on vaikuttaa Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikkaan.   Mielenkiintoista on, että Ukrainasta muodostui Israelin ohella ainut valtio, jossa sekä presidentti että pääministeri olivat juutalaisia.] 

Referoimme lopuksi Väyrysen kirjoitusta: 

Väyrysen mukaan Presidentiksi päästyään Volodymyr Zelenskyi työskenteli varauksettomasti  parantaakseen maansa suhteita Venäjään. 

Zelenskyi yritti toteuttaa Minsk II -sopimuksen uudistamalla Ukrainan perustuslakia siten, että itäisen Ukrainan ns. separatistialueille olisi annettu laaja itsehallinto. 

Väyrynen jopa toteaa, että mahdollisesti Zelenskyi olisi ollut valmis myös luopumaan Ukrainan tavoitteesta liittyä sotilasliitto NATOon ja turvaamaan venäjän kielelle virallisen aseman. 

Mutta oligarkkien eli juutalaismafian hallitsema parlamentti ei kuitenkaan suostunut näitä muutoksia hyväksymään. 

Mafia ei ilmeisesti päässyt yksimielisyyteen muiden muassa Saksan ja Ranskan vetoomuksien hyväksymisestä sodan alkamisen estämiseksi Venäjän ja Ukrainan välillä 24 helmikuuta. 

————– 

Väyrysen mukaan Ukraina on voittanut ylivoimaisesti konfliktin yhteydessä syntyneen informaatiosodan. Tämä pitää täysin paikkansa, sillä juutalaismafian kontrolloimat  valtamediat sekä Ukrainassa että länsimaissa, ja etenkin Suomessa ovat rummuttaneet kiihkeästi totuuden ulottumattomissa olevaa sotapropagandaansa, kiinnittämättä ylipäätään mitään huomiota siihen, miksi Venäjän sotaoperaatiot ovat käynnissä Ukrainassa? 

Venäjän sotaoperaatiot, jotka ovat luonteeltaan puolustuksellisia, käynnistyivät Ukrainassa sen tähden, että tämä valtio on todellisuudessa transatlanttisen liittouman puskurivyöhyke Venäjää vastaan. NATOn laajentuminen aina Venäjän rajoille saakka uhkaavineen ohjustukikohtineen ja lännen militarisoidun Ukrainan hallituksen joukkojen kohdistamat terroristiset väkivaltaisuudet Donetskin kansantasavaltoja vastaan ovat syinä kyseisille Venäjän operaatioille Ukrainassa. 

Juutalainen presidentti Volodymyr Zelenskyi on todellakin kohotettu julkisuudessa maansa tehokkaaksi markkinoijaksi eli PR-mieheksi, kuten Väyrynen sanookin. Zelenskyi ei ole vain maansa juutalaismafian marionetti, vaan myös Israelin sekä sionistisen Yhdysvaltojen marionetti, jonka ammattinäyttelijän taitoja ja lahjakkuutta nyt hyödynnetään. 

————- 

Näemme, kuten Paavokin toteaa sodan jatkuvan ja laajentuneen (proxy war), jossa ukrainalaiset taistelevat Yhdysvaltain ja sen liittolaisten puolesta. 

On tarjolla vaara, että taistelut laajenevat suursodaksi ja jopa kolmanneksi maailmansodaksi. 

Sekä Ukrainan että Venäjän tulisi pyrkiä välittömästi sodan lopettamiseen ja neuvottelujen käynnistämiseen, toteaa Väyrynen. 

 

Loppupäätelmä 

Väyrynen on oikeassa siinäkin, että nyt leijuu kolmannen maailmansodan uhka Euroopassa. Pahinta on, että maailmansota ei tapahdu ilman erittäin laajasti tuhoa tuottavia aseita. Jos Venäjän rajojen tuntumaan sijoitetaan hypersoonisia ohjuksia saavuttaisivat ne Moskovan 3-4 minuutissa, mikä olisi hyvin todellinen uhkatekijä.  Suomen lisäksi Washington tavoittelee ohjustukikohtia myös Ruotsiin sekä Baltian maihin. Yhdysvaltojen ohjustukikohtia sijaitsee jo Puolassa ja Romaniassa.   

Nämä juuri yllä mainitut seikat ja se, että tietyt NATO-maat, Suomi mukaan lukien, aseistavat Ukrainaa Venäjää vastaan, tarkoittaa totaalista sotaa, joka pyrkii laajentumaan kohti kolmatta maailmansotaa. Tähän viitaten Venäjän ulkoministerin Sergei Lavrovin mukaan yllä esitetty vaara on erittäin todennäköinen.   

Tämä tarkoittaa sitä, että tietyt NATO-maat ovat sodassa Venäjää vastaan, ja näihin Venäjää vastaan sotiviin maihin on liittynyt myös Suomi. Suomi luonnollisesti kuuluu Venäjää vastustaviin maihin sen tähden, että Suomen maanpettureista muodostuva poliittinen koneisto ajaa Venäjä vihamielistä politiikkaa. NATO-kiihkoisimmat ja Venäjä vihamielisimmät poliitikot löytyvät kokoomuksesta, vihreistä ja perussuomalaisista. Näiden puolueiden tietyt edustajat ovat ujuttanee Suomen Maailman talousfoorumin ja YK:n Agendan 2030 totalitaristisiin tavoitteisiin. Meidän suomalaisten on nyt tehtävä kaikkemme, että kansanpetturipoliitikot eivät pystyisi liittämään Suomea NATOon, sillä se olisi Suomen ja osittain suomalaisten perikato, kuten olemme useissa Magneettimedian artikkeleissa selvittäneet. Mutta tästä ei selvitä ilman radikaaleja toimenpiteitä, se lienee selvää. Informaatiosotaa ainakin voidaan käydä, ja on esitetty sotilaspassien luovuttamista sotilaspiirien esikuntiin sekä adressien lähettämistä Unkarin ja Turkin johtajille, jotta nämä esittäisivät vastalauseen Suomen mahdollisesta NATOon liittymisestä.   

Markku Juutinen 

Alkuperäinen kirjoitus: 

Paavo Väyrynen » Ukrainaa hallitsevat oligarkit – ei Volodymyr Zelenskyi (paavovayrynen.fi) 

Magneettimedian toimittajan lähteet: 

More Links Uncovered Between George Soros and – 知乎 (zhihu.com) 

The Real Crime of M. Khodorkovsky, by F. William Engdahl (voltairenet.org) 

This man is now the people’s billionaire (telegraph.co.uk) 

Sherwin Nuland – Surgeon – Why I had to change my name – Web of Stories 

Victoria Nuland (brookings.edu) 

What You Should Really Know About Ukraine – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization 

U.S. Points to Russia as Diplomats’ Private Call Is Posted on Web – The New York Times (nytimes.com) 

Ev_2.indd (politikym.net) 

Ukrainian Jews want mayor charged for slurs – Jewish Telegraphic Agency (jta.org) 

John Mearsheimer and Stephen Walt · The Israel Lobby: the Israel Lobby · LRB 23 March 2006 

April 26, 2022 Russia-Ukraine news (cnn.com) 

11 kommenttia

 1. Suomikin on jo miehitetty. Tuo sama porukka on vallanut Suomen uutismedian, emmekä voi enää saada puolueetonta tietoa Ukrainasta emmekä muistakaan maailman tapahtumista. Meitä viedään väkisin Natoa kohti. Poliitikot eivät joko ymmärrä tai pelkäävät. Kansa ei saa oikeaa tietoa mistään. Kansaa manipuloidaan.
  Sotaa emme halua, Natoa emme tarvitse, mutta USA tarvitsee meitä.

  Plusääni(29)Miinusääni(8)
 2. YDINSOTA?
  USA rahoittaa ja toimittaa modernia aseistusta Ukrainalle jatkuvasti valtavilla määrillä. Kyse on siis USA:n sota Venäjää vastaan. Samoin tekevät monet EU:n valtiot Suomi mukaan luettuna. Kyseessä on siis maailmansota. Sen sijaan, että pyrittäisiin rauhaan, lietsotaan sotaa. USA:n ja EU:n tavoitteena on voitto, kävi Ukrainan kansalle miten tahansa. Länsimaiden tiedotusvälineet eli valtamedia pitää Ukrainan sotapropagandaa totuutena ja Venäjän tiedottamista propagandana. Ukrainan kansa on ainoa kärsijä. Milloin Venäjä turvautuu ydiniskuun Ukrainassa? Sellainen on täysin mahdollista. Toivottavasti kuitenkin Putin ei tee sitä, sillä se voisi laukaista maailmansodan ydinaseilla. Suomen valtamedia on saanut yksipuolisella propagandallaan melkein koko Suomen kansan kääntymään Venäjää vastaan ja hyväksymään NATO-jäsenyyden. Kuitenkin NATO-jäsenyys olisi Suomelle erittäin suureksi haitaksi. Venäjä ei hyökkää Suomeen, jos Suomi pysyy puolueettomana valtiona ja hylkää isäntämaasopimuksen. Mutta nyt koko poliittinen eliitti Suomessa on NATO:on liittymisen kannalla, vaikka Venäjä ei millään tavoin uhkaa Suomea. Se, että turvallisuusympäristö Suomen kohdalla olisi muuttunut Ukrainan sodan seurauksena on roskapuhetta. Ukrainaa ja Suomea ei voi verrata. Ukrainassa on miljoonia venäjänkielisiä ja -mielisiä toisin kuin Suomessa. Ukrainan natsipataljoonat ovat kahdeksan vuoden aikana surmanneet heitä noin 14000. Venäjällä oli oikeus erikoisoperaatioon Ukrainassa. Siionin Viisaiden tavoitteena on suursota Venäjän ja Euroopan välillä. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ) tai Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(16)Miinusääni(9)
 3. Putinin Venäjä on ainoa asia, joka voi pelastaa meidät tältä tyrannialta. Meidän on asetuttava Venäjän taakse.

  ”Kaikki valta- ja vaikutusvaltaisissa asemissa olevat ovat vapaamuurareita” on perustotuus. Tämä ei koske vain poliitikkoja tai pankkien tai suuryritysten huippujohtajia. Euroopassa ja erityisesti Ranskassa on mahdotonta harjoittaa esimerkiksi rakennusalan ammattia ilman vapaamuurariuden jäsenyyttä.
  Koska moraaliset ja uskonnolliset kiellot ovat tietysti kadonneet väestöstä kokonaan, kukaan ei näe tässä mitään ongelmaa. Tämä on helppo todentaa, jos tuntee hieman vapaamuurari-symboliikkaa: kolmiot, neliöt ja kompassit, käärmeet (tildit) ovat eniten edustettuina (tietystä arvosta alkaen) tikkunin kanssa (kaksi kättä, jotka enemmän tai vähemmän symboloivat maata ympäröiviä käsiä).

  Pääkirjoitukset 11. toukokuuta 2022 – Elämme scifi-elokuvassa
  Henry Makow.com – May 10, 2022
  Hallitus ja kaikki yhteiskunnalliset instituutiot on kumottu saatanallisen kultin, vapaamuurariuden, toimesta, joka on kabbalistisen juutalaisuuden (satanismin) väline.
  Jos ette usko minua, katsokaa tämä järkyttävä video. Kaikki valta- ja vaikutusvaltaisissa asemissa olevat ovat vapaamuurareita. Kaikki on heidän käsikirjoittamaansa.
  Hallitus on sairaus, joka naamioituu omaksi lääkkeekseen. -Robert LeFevre
  ”Hallitus” ei ole ongelma. Valtion kaappaus on. Poliittiset ja kulttuuriset johtajamme kuuluvat laajaan okkultistiseen, rikolliseen verkostoon, jonka tarkoituksena on tuhota meidät.
  Miten voimme vastustaa, kun kaikki yhteiskunnalliset instituutiot on kumottu? (Ollaan liikenteessä jossa ei ole liikennesääntöjä.)
  On vaikea hyväksyä, että meitä vihataan ilman syytä. Mutta meitä vihataan. Järjestäytynyt juutalaisuus ja sen vapaamuurarien kätyrit vihaavat teitä ja haluavat teidät hengiltä.
  Putinin Venäjä on ainoa asia, joka voi pelastaa meidät tältä tyrannialta. Meidän on asetuttava Venäjän taakse.

  Katso ”Luova tuho ja sitten 6uild 6ack 6etter”.

  Ihmiset, jotka eivät syytä järjestäytynyttä juutalaisuutta ja vapaamuurariutta, ovat väärää oppositiota.
  Edistämällä covid-huijausta, vaarallisia ”rokotteita”, lukituksia, väärennettyjä vaaleja ja tarpeetonta sotaa länsimaisella yhteiskunnalla on NOLLA moraalista auktoriteettia tai uskottavuutta. Se seisoo alastomana, vapisten ja naurettavasti Totuuden jäisen silmän edessä.
  https://www.henrymakow.com/2022/05/haedlines-for-may-11-2022.html

  Plusääni(12)Miinusääni(9)
 4. Me olemme herättelemässä idän Karhua!

  `Sylkäisemme heidät ulos kuin kärpäsen` ,,,
  `And simply spit them out like a fly that acsidentally flew into the mouth spit them out`:

  Edellinen retoriikka kätkee sisälleen asioita joka saa kaikkien maiden `saastaiset` oligarkit vapisemaan.

  Länsiliittouma on luvannut Ukrainalle jäsenyyttä ja turvatakuita. Länsiliittouma on kannustanut Ukrainaa laittamaan Venäjälle kovan kovaa vastaan. Länsiliittouma on saanut ukrainalaisten ajattelemaan että he olisivat osa länttä.
  Länsiliittouma on johtanut Ukrainan harhaan jonka lopputuloksena on että Ukraina tuhoutuu. Länsiliittouma olisi voinut estää Venäjän ja Ukrainan välisen yhteenoton mutta se päätti olla estämättä.
  Yhdysvaltain presidentti ja sen eurooppalaiset liittolaiset sulkivat kaikki Venäjän sovintoyritykset ja harhauttivat Ukrainaa luulemaan että he puolustaisivat sitä.

  Toivoa sopii että edellinen ei tulisi olemaan tapahtumain kuvaus siitä mikä on Suomen tie.

  Mitä tekee Länsiliittouman hallitsema uutismedia Suomessa. Se lähettää seuraavan kaltaista harhaanjohtavaa uutisointia:
  Venäjän propagandatykki kääntymässä Suomea kohti: Miljardin lahjus oikeaan paikkaan voisi jäädyttää Nato-hakemuksen jopa vuosiksi.
  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/venajan-propagandatykki-kaantymassa-suomea-kohti-miljardin-lahjus-oikeaan-paikkaan-voisi-jaadyttaa-nato-hakemuksen-jopa-vuosiksi/4b22c467-b12a-49ee-846b-daecf82c0aa0?
  Harhautuspropagandaan kuuluu myös ns. `hallittu oppositio` ja sen näkemykset joita lauotaan `asiantuntijoiden` toimesta.
  Suomen Nato-jäsenyys ei ole suinkaan vielä taputeltu – Tutkija käy läpi `sudenkuopat`
  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/suomen-nato-jasenyys-ei-ole-suinkaan-viela-taputeltu-tutkija-kay-lapi-sudenkuopat/2e766624-85b7-4a57-8e2d-d30ae4c3b90a

  Tämänkaltaista mantraa on hoettu hokemalla: `Suomen ja Euroopan turvallisuus- ja toimintaympäristössä on tapahtunut perustavanlaatuinen muutos Venäjän hyökättyä Ukrainaan`.
  Todellisuudessa mitään Eurooppaa saatikka Suomea koskevaa turvallisuus- ja toimintaympäristössä tapahtunutta perustavanlaatuista muutosta eivät Ukrainan tapahtumat ole aiheuttaneet.
  Ainoastaan USA vetoisen Naton akseli on epävakauttanut koko Euroopan turvallisuus- ja toimintaympäristöä.
  Venäjän rauhanturvaoperaatio oli/on väliintulo Ukrainan laittoman hallinnon ja sen natsipataljoonien vuosikausia kohdistamalle Itä-Ukrainan venäläistaustaiselle siviiliväestön kansanmurhalle. Samalla estyi Naton röyhkeä marssiyritys Venäjän rajoille.

  Suomi pyrkii nyt jättämään Nato-jäsenyyshakemuksen. Tämä sopii Länsiliittouman suunnitelmiin vallan mainiosti jo pelkän ärsytysefektin aikaansaamiseksi Venäjälle. Hakemuksen jättöajan ja jäsenyyspäätöksen ratifioinnin välistä aikaa kutsutaan harmaaksi ajaksi.
  Nimitys `harmaa aika` johtuu Venäjän valtion RT median julistuksesta jonka mukaan: `Suomen liittyminen Natoon laukaisee vakavia sotilaallisia ja poliittisia seurauksia`. Harmaaksi ajaksi nimitetään sitä aikaa jona Suomi odottaa myönteistä Nato-päätöstä Venäjän `uhan` alla. Sen jälkeen voitaisiin täydellä syyllä sanoa harmaan ajan muuttuneen pelon aikakaudeksi.
  Länsiliittouma on luvannut Suomelle harhaanjohtavat siirtymävaiheen (hakemuksen jättön ja ratifioinnin välinen aika) turvatakuut (Euroopan Unioni artiklan 42.7 ja Nato 5. artiklan) jotka eivät käytännössä velvoita Länsiliittoumaa sen enempää harmaana aikana kuin sen jälkeenkään.

  Vasta nyt (Nato-jäseneksi hakemisen aikana) Suomelle on muodostumassa perustavanlaatuinen turvallisuus- ja toimintaympäristössä tapahtuva muutos jota ei aikaisemmin ole ollut. Länsiliittoumalla on Suomen varalle kaksi suunnitelmaa: 1.) Suunnitelma A ja 2.) Suunnitelma B.
  1.) Suunnitelma An mukaan Suomi hyväksytään Länsiliittouman jäseneksi muunnelluin ehdoin jolloin provokatiiviset toimet Suomen kautta Venäjää kohtaan jatkuvat pahempina kuin aikaisemmin.
  Tavoitteena on avata Suomeen Länsiliittouman sotarintama johon sen itse ei tarvitse osallistua muutoin kuin runsaalla aseavulla.
  2.) Suunnitelma Bn mukaan Suomi estetään Länsiliittouman toimesta Nato-kumppanuudesta esimerkiksi yhden jäsenmaan kieltäymyksellä (vaikkapa lobbaamalla Turkki) ottamasta Suomea Nato-koalitioon jolloin uusi hakemus- ja käsittelyaika siirtyisi vuosiksi.
  Tavoitteena on täyttää Suomeen muodostuvat uhkakuvat ja sotilastyhjiö runsaalla aseavulla ja avata pohjoinen sotarintama sekä varmistaa etteivät omat alueet ajaudu sotanäyttämöiksi.

  Kummassakin suunnitelmassa (A ja B) tavoite on sama eli avata Pohjoinen sotarintama Suomesta Venäjää vastaan jolloin toteutuisi Yhdysvaltain ex presidentin Barak Obaman arvio: Mikäli me saisimme Pohjolan maat mukaan koalitioon meidän ei tarvitsisi sen jälkeen tehdä enää mitään.

  Mikäli Suomi ei jättäisi Nato-jäsenhakemusta jäisivät Euroopan Unionin jäsenyys, pohjoinen puolustusyhteistyö ja Isäntämaasopimus (MoU) voimaan. Tässäkin tapauksessa Suomen maa-, meri- ja ilma-alueille avattaisiin Pohjoinen sotarintama Venäjää vastaan.

  Suomelle on ilmiselvästi syötetty Länsiliittouman taholta harhaanjohtavaa `tiedustelutietoa` – itse asiassa fabrikoitua – minkä tämä ryssofobista hysteriaa poteva hallitustason akkalauma on salannut kansalta ja ovat liittäneet sen Nato-hyöty/riskia analyysiinsä joka on vain sisäpiirin käytössä.
  Disinformaation tarjoaminen ei olisi Länsiliittoumalle mikään uusi strategia eikä tämä suinkaan olisi misinformaatiota. Näinhän he menettelivät viimeksi esimerkiksi Libyan, Syyrian, Georgian, Ukrainan ja Irakin suhteen puhumattakaan monista muista `humanitaarisista interventioista`.

  Suomen Natoon liittyminen julkisesti antaisi Länsiliittoumalle tilaisuuden aseistaa Suomen Venäjän vastainen raja raskaammalla asearsenaalilla koska tässä tapauksessa MoUn suomin etukäteisvaltuuksin komento vaihtuisi ja se olisi mahdollista.

  Toiveisiin jäävät vain analyysit siitä että Länsiliittouma olisi jo antautunut Venäjälle. Tässä tilanteessa on kuitenkin aihetta sanonnan mukaan `pelätä pahinta ja toivoa parasta`.

  Suomi on nyt yksinäisempi kuin koskaan. On aivan varmaa että Venäjä on vastahakoinen voimankäyttöön Suomea kohtaan mutta se on pakotettu. Olet vastuussa tälle ja tuleville sukupolville siitä mitä seuraavaksi tapahtuu! Pian tulee sinulle onnettomuus jos teet väärän valinnan – eikä se viivy!
  Russia’s Military Power 2021

  Military potential of the Russian Army (katsokaahan kohdasta 2:12 eteenpäin – ihan kuin Herran sotaenkeli taivaalla)

  Plusääni(15)Miinusääni(5)
 5. Toivottavasti Suomi tekee kaikkensa, ettei se anna itsensä joutua Ukrainan tilanteeseen, missä Amerikka käyttää Ukrainaa välikappaleena heikentääkseen Venäjää. Siinä artikkeli mikä paljastaa Amerikan todelliset motiivit Ukrainassa, ei niillä ole mitään tekemistä ihmisoikeuksien/jalojen arvojen kanssa, typerää edes uskoa Amerikan toimivan noiden arvojen innoittamina. Suomi olisi Venäjälle haastava kohde ottaen huomioon Suomen pinta-alan ja haasteellisen maaston. Toivottavasti tilanne ei ajan mukaan kehity siihen suuntaan, missä Venäjä ja Suomi pyritään manipuloimaan toisiaan vastaan.

  https://www.washingtonpost.com/opinions/2022/04/28/lloyd-austin-is-right-russia-weakened-ukraine-war/

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
  1. Tällainen löytyy The Saker sivustolta:
   Ukrainan suomalaistamisesta Suomen ukrainalaistamiseen
   5587 katseluaToukokuu 12, 2022 21 kommenttia
   Kääntäjä Ricardo Nuno Costa Sakerin blogia varten

   Suomen presidentti ja pääministeri ilmoittivat tänään tukevansa maan Nato-jäsenyyttä tulevassa huippukokouksessa Madridissa 29.-30. kesäkuuta.

   Minulla ei ole harhakuvitelmia, tämä on pakko tapahtua ilman suomalaisten tahtoa, jota varten asiasta oli luvattu järjestää kansanäänestys, tai että se edes viedään eduskuntaan, jossa se joka tapauksessa hyväksyttäisiin.

   Tärkein sisäinen vaatimus uusien maiden hyväksymiselle on, että ne ”lisäävät turvallisuutta” blokille. Mistä lähtien tämä siirto on tehnyt Euroopasta turvallisemman? Mutta on muitakin kansainvälisen oikeudellisen kehyksen ehtoja ja lausekkeita, joita rikotaan tarkoituksellisesti, ja allekirjoitettujen sopimusten häpeämätön laiminlyönti.

   Puhumattakaan niistä yhä vireillä olevista vaatimuksista, jotka Kreml ilmoitti kirjallisesti Natolle joulukuussa ja joihin Nato päätti olla edes vastaamatta ja jotka ovat selvästi ristiriidassa nykytilanteen kanssa. Venäjä oli jo aiemmin ilmoittanut, että Ruotsin ja erityisesti Suomen liittyminen Natoon koetaan uhkana. Ehkä oli järkevää ymmärtää Venäjän näkökulma.

   Kroatian presidentti on hiljattain tehnyt tiettäväksi, että hän aikoo käyttää veto-oikeuttaan suunniteltua laajentumista vastaan, koska se on hänen ulkoministeriönsä sanoin ”erittäin vaarallinen seikkailu”. Mikä tahansa maa voi ja sen pitäisi vastustaa tätä selvää provokaatiota, mutta tiedämme, että jos näin tapahtuu, Euroopan militarisoinnista kiinnostuneet tahot pyörittelevät asiaa tavalla tai toisella, koska tälle kompleksille ei ole koskaan ollut minkäänlaisia oikeudellisia tai menettelyllisiä rajoja.

   Jos siis tämä Pohjoismaiden ”pikaliittyminen” liittoutumaan toteutuu, se merkitsee yli kaksinkertaista lisäystä Naton ja Venäjän välisen nykyisen rajan pituuteen. Tähän on suhtauduttava hyvin varovaisesti, koska kaikki jäsenet joutuvat kärsimään siitä, mitä siitä eteenpäin tapahtuu. Tämä on sanottu täällä aiemminkin, mutta nyt vastuuttomuus on entistä selvempää ja siihen liittyvä vaara entistä välittömämpi.

   Pitkien vuosien keskustelun jälkeen Ukrainan niin sanotusta mahdollisesta ja järkevästä suomalaistamisesta” sotilaallisesti neutraaliksi vyöhykkeeksi Euroopan ja ydinsuurvalta Venäjän väliin, olemme nyt paljon lähempänä Suomen suomalaistamista Ukrainaan. Tiedättekö, mitä se tarkoittaa?
   http://thesaker.is/from-the-finlandization-of-ukraine-to-the-ukraine-ization-of-finland/
   Translated withDeepL.com/Translator (free version)

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Tuon linkin artikkeli leviää nyt maailmalla, nyt jo melkein 20tuhatta lukijaa ja 120 kommenttia.
    Maailma ihmettelee… miksi Suomi tuhoaa itseään
    ValhallaX on May 13, 2022 · at 3:44 am EST/EDT

    The old doctrine of neutrality is gone here in Finland. The US propaganda for militarization is endless and goes on 24/7. Of course, it is in reality Zionist plan, one of the main engines is the bickering old woman Victoria Nuland (aka Nudelman aka Kagan) and we know already from Led Zeppelin lyrics that “A bickering woman has no soul”.

    Yes, the Zionist plan of World War III is proceeding smoothly as there has not been any free media for ages in the West.

    One does not know whether laugh or cry as promptly after the decision to join there are now in MSM news that “prepare for a uncertain border in the east” and “Finland will now be also a nuclear attack target” etc. So when NATO had won, one could immediately start provocations and warning the people for attacks etc. The Zionist Lying Machine never stops, first it talks about “The NATO of Peace” and when you have decided to put yourself on the trap, suddenly NATO is “helping you with the oncoming war”.
    That is it. We are now a party ready to start the war. No problems, Victoria will scramble for narrative, easy.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Minsk kakkosta ei saatu täytäntöön myöskään siksi, että Yhdysvallat ei ollut siinä mukana eikä tukenut sitä. Muutenkin sen kanta on ollut, ettei Venäjän turvallisuustarpeista tarvitse neuvotella eikä välittää, mikä lopulta johti invaasioon. Venäjä on pohjoista pallonpuoliskoa koskevien USA:n hegemoniapyrkimysten kantona kaskessa. EU on Britanniasta puhumattakaan jo tiukasti Yhdysvaltojen, jolta ”pyynnöt” tulevat, otteessa. Jälkimmäinen on menettänyt kokonaan itsenäisyyteensä (Johnson on kuin mikäkin kiertävä kaupparatsu), Ranska yrittää vielä säilyttää itsemääräämisoikeuden rippeet.

  Mitä juutalaisvaikuttajiin tulee, propagandan he osaavat. Juutalaiset ovat aikoinaan altavastaajina oivaltaneet, että se (viestintä) on yksi tärkeimmistä keinoista edistää omaa agendaa yhteiskunnissa ja maailmassa (lähinnä lehdistö). Kirjan kansalla (ns. vanhatestamentti eli Tanak on itse asiassa olennaisesti propagandateos) on tähän tavallaan luontainen pohja. Lasten (poikien) kielelliseen kehitykseen, argumentointikykyyn yms. kiinnitetään paljon huomiota, poikalapsia paapotaan ja näiden itseluottamusta vahvistetaan eri tavoin. Ja mitäpä muuta ”valitun kansan” edustaja voi itsestään ajatella, kuin että tässä ollaan ikään kuin parempaa väkeä.

  Ei ole yllättävää, että niin moni juutalaistaustainen (mies) on menestynyt niin monella alalla, eikä tässä ole kyse juutalaisesta perimästä. Lisäksi siinä on auttanut juutalainen uskonto, jonka voi lukea ns. menestysteologioihin – päähuomio on maallisessa eikä tuonpuoleiselle anneta paljon painoa.

  Olemme juutalaisen vaikutusvallan alla vahvasti. Sionistien hegemoniapyrkimykset käyvät yhteen Yhdysvaltojen, joka on vahvasti näiden otteessa (häntä heiluttaa koiraa!), samojen pyrkimysten kanssa. Yhteistä näille toimijoille on häikäilemätön oman tavoittelu, missä muiden intresseillä ei ole mitään arvoa – elleivät ne sitten palvele näiden herrakansojen (valtioiden) etua.

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
 7. Kai se jo on ihmisille selvää että ei Paavo näitä juttuja kirjoittele. Sillä on noin 30 henkilön esikunta joka niitä kirjoittelee ja korjaileet toistensa tekstejä. Paavo vain julkaisee ne nimellään. Se on aina ollut Paavon voimavara, saada muut tekemään palkatotna työtä puolestaan.

  Plusääni(2)Miinusääni(10)
 8. Joo. Taistelkaavaa sen Uudenmaailman järjestyksen puolesta. Tehkää ukrainasta uusi Israel ja auttakaa rokotevalmistajia siruttamaan meitä. Kattokaa paljon uutisia ja uskokaa propagandaan. Alkakaa vihaamaan kaikkia venäläisiä niinku mediassa teitä käsketään ja älkäävain missään nimessä ajatelko.???? Koko paska on vaan teatteria… hyvät naiset ja herrat, jotka ovat heidän suunnitelmaansa edistäneet lahjottamalla ukrainalle rahaa aseisiin. Valmistautukaa 4€/L bensaan, ruokapulaan, energiapulaan. Hankkikaa digitaalinen passi sillä pian. Emme saa elintarvikkeita tai mitään palveluita ilman niitä. Kiitos ja kumarrus teille jotka on niin tottelevaisia ja ajattelemattomia. Että annoitte heidän riistää teiltä vapauden ilman mitään kyseenalaistamista. Osa teistä varmaan käännytti rakkaimmistaansa vihollisia, kun oli nii kova luotto siihen että eliitit on pelastamassa teiän perseenne. Voivoi ????????‍♂️

  Plusääni(19)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat