9-11: Yhdysvaltain hallituksen epäuskottavuus

New Yorkin kaupunki kysyy: ”Mitä tapahtui 1116 kadonneelle 9-11 –uhrille?” Yli 11 vuotta World Trade Centerin tuhoutumisen jälkeen New Yorkin kaupungin hallitus kysyy, mihin katosivat 1116 turman uhria.

Kaikissa historian rakennusten romahduksissa kuolonuhrien ruumiit on löydetty enemmän tai vähemmän kokonaisina. Romahtavat rakennukset yleensä murskaavat ihmiset, eivät revi niitä pieniksi palasiksi tai aiheuta niiden katoamista kuin tuhka tuuleen. Kuitenkin syyskuun 11. päivä 2001, maailman historian kuuluisimmassa ”rakennusten romahtamisessa” yli tuhannen uhrin ruumiit vain maagisesti katosivat. Ei edes pieniä palasia ruumiista löydetty, ihoa, kynsiä tai luun palasia, huolimatta hyvin huolellisista seulomisista ja lajitteluista. Se ei ole kuitenkaan ainoa mysteeri. 1634:stä WTC:n asukkaasta ei löytynyt paljoakaan. Suurin osa löydöksistä oli pieniä osasia, eikä kokonaisia ruumiita.

Mitä tapahtui lähes 3000 ihmisruumiille, jotka tuhoutuivat 110-kerroksisten kaksoistornien 10 sekuntia kestäneessä katoamisessa. Vastaus on: Sama mitä tapahtui toimistokalusteille, kaapeille, tietokoneille, kopiokoneille ja kaikelle muulle irtaimelle Kaksoistorneissa. Käytännössä mitään näistäkään ei löydetty. Ihmisruumiiden tapaan kaikki irtain jotenkin muuttui mikroskooppisen pieniksi palasiksi ja tomuksi, joka hiljalleen leijaili merelle ja vajosi Atlanttiin. Yhden tuhoalueen seulojan sanoin: ”Suurin toimistotarvikkeiden löytynyt osa oli pieni pala puhelimen numeronäppäimiä.”

Nyt yli 11 vuotta myöhemmin New Yorkin kaupunki viimein tiedostaa mysteerin. Maanantaina 01.04. kaupungin johtava kuolinsyyntutkija alkoi käydä läpi uudestaan 60 rekkalastillista WTC:n rojua Fresh Kills kaatopaikalla Staten Islandissa. Kaupunki toivoo löytävänsä edes joitakin edelleen kateissa olevista 1116 uhrista.

Valitettavasti todennäköisyydet löytää enempää kuin muutama uhri ovat hyvin vähäiset. Kaiken kaikkiaan Kaksoistornien rojut – jota oli vain alle 50 % tornien koko massasta (mihin puolet hävisi?) – käytiin hyvin tarkkaan läpi seuloen ja lajitellen jo yli 10 vuotta sitten. Kaupungin päätös käydä WTC:n jäännökset uudestaan läpi alkaen aprillipäivänä muistuttaa kovasti George W. Bushin päätöstä etsiä kontallaan työpöytänsä alta Irakin olemattomia joukkotuhoaseita. Onko tämä joku sairas aprillipila?

Rusentuneiden mutta ehjien ihmisruumiiden, toimistokalusteiden ja –välineiden puuttuminen sekä yli puolen tornien massan katoaminen antaisivat olettaa, että tornit eivät romahtaneet, ne räjähtivät (Katso Youtube-pätkä North Tower Exploding). Se selittäisi miksi pieniä ihmisluiden palasia löytyi levinneenä ympäri naapuritalon Deutsche Bankin kattoa vuonna 2006. Pelkkä maan vetovoiman aiheuttama romahtaminen (kuten USA:n hallituksen virallinen NIST-raportti esitti) ei olisi voinut hajottaa ihmisluurankoja pirstaleiksi ja singota palasia naapuritalon katolle.

Räjäytettiinkö Kaksoistornit ja niiden sisällä olleet tuhannet ihmiset pirstaleiksi räjähteillä? Niin uskovat monet uhrien perheet. Robert McIlvaine, jonka poika Bobby murhattiin WTC-iskussa, on sanonut että noin puolet uhrien omaisista epäilee hänen tavoin, että tornit hajotettiin räjäyttämällä lavastetussa hyökkäyksessä. Sadoille tuhansille ympäri maailmaa puhunut, kuuluisa 9-11 sankari, William Rodriguez on toinen iskusta selvinnyt, joka on sitä mieltä, että todisteet ”kontrolloidusta räjäytyksestä” ovat julkinen salaisuus.

Tieteiskirjailija Carl Sagan sanoi joskus: ”Todisteiden puuttuminen ei ole todiste puuttumisesta.” Joskus kuitenkin todisteiden totaalinen puuttuminen on savuava ase. Ruumiiden, toimistokalusteiden ja sisustuksen puuttuminen on savuava ase, joka todistaa, että tornit räjäytettiin. Puuttuva sisältö ja puolet tornien massasta ei ole ainoa omituinen ”puuttuminen” 9-11 –tapauksessa. Muita huomattavia puuttuvia todisteita ovat:

 • Pentagonin valvontavideoista puuttuu yli 80. Yhdysvaltain hallitus valvoi Pentagonia tehokkaasti, mutta osa näistä kadonneista tallenteista takavarikoitiin FBI:n toimesta vain hetki iskun jälkeen. Vain muutama videoruutu on julkaistu, joissa näkyy räjähdys Pentagonissa, mutta ei suurta matkustajalentokonetta.
 • 100.000 kiloa puuttuu Boeing 757 matkustajalentokoneesta, joka väitetysti syöksyi Pentagoniin. Mitään asiakirjoja ei löydy 100.000 kilosta lentokonerojua, matkatavaroita tai matkustajien jäänteitä, edes koskaan kuljetetun pois kolmesta hyvin erillään olevista Pentagonin vauriokohdista.
 • 100.000 kiloa puuttuu toisesta Boeing 757 matkustajalentokoneesta, joka väitetysti syöksyi pehmeään maahan Pennsylvanian Shanksvillessä. Paikalla on vain matala viisimetrinen kuoppa, eikä mistään löydy todisteita siitä, että paikalta olisi löydetty sata tonnia lentokonerojua, matkatavaroita tai matkustajien jäänteitä.
 • Mitään todellisia todisteita ei löydy 19 syyllisiksi väitettyjen arabimiesten noususta neljään turmakoneeseen. Ei matkustajaluetteloita, valvontavideoita, maihinnousukortin kantoja, henkilökunnan lausuntoja tai muutakaan.
 • Äänitallenteet lennonjohtajien keskinäisestä 9-11 tapahtumia kertaavasta tilanneselvityksestä puuttuvat. Liikenneministeriön alaisen lentoturvallisuusviraston FAA:n esimies otti äänitteet haltuun, pilkkoi ne pieniksi paloiksi ja levitti ne laajalti eri roskiksiin, jotta niitä ei voisi koskaan kerätä ja koota yhteen rekonstruktiota varten.
 • Kaksoistorneihin törmänneiden koneiden tuhoutumattomat ”mustat laatikot” ovat kateissa. Yhdysvaltain hallitus väittää, ettei niitä koskaan löydetty, mutta ensimmäisenä turmapaikalla olleet sanovat niiden löytyneen, sillä FBI:n agentit ottivat ne haltuunsa.
 • Hallituksen kaikkein tärkein yksittäinen todistekappale on kateissa: Ääni- ja kuvatallenteet jälkeenjääneen ”9-11 suunnittelijaneron” Abu Zubaydahin ja hänen rikoskumppaninsa Khalid Sheiks Mohammedin pitkittyneistä kidutussessioista ja käsikirjoitetuista valheellisista tunnustuksista. CIA myöntää laittomasti tuhonneensa nämä tallenteet, jotka mainitaan 9-11 tutkintalautakunnan raportissa ainoana todisteena ”19 kaappaajan skenaariosta”.
 • Ei löydy mitään vakuuttavaa ja viatonta selitystä, miksi BBC raportoi ennenaikaisesti WTC:n rakennus-7:n sortumisesta, Larry Silversteinin tunnustukselle hajottaneensa WTC-7:n ja (tietysti) ilmiselvälle rakennuksen hallitulle räjäyttämiselle.

Kaikissa näissä tapauksissa, kuten myös puuttuvien 1116 suhteen, todisteiden puute on savuava ase. Nyt Yhdysvaltain hallitukselta puuttuu täysin uskottavuus.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.presstv.ir/detail/2013/03/31/295874/911-illegitimacy-of-us-government/

21 kommenttia

 1. Syy siihen miksi ruumiinosia ei ole juuri löydetty on se, että kaksoistorneihin törmänneet lentokoneet eivät olleet matkustajakoneita. Olen olemassa videomateriaalia, joka osoittaa torneihin törmänneiden koneiden olevan sotilassuihkukoneita, joiden etualaosasaan oli kiinnitetty jonkinlainen räjähde. On myös mielenkiintoista, että liittovaltion liikenneviraston tietohaun on todettu kertovan, ettei ko. päivänä lennetty lainkaan lentoja American Airlines 11 (WTC-1) ja 77 (Pentagon). Samoin on todettu, että Yhdysvaltojen ilmailuhallinnon rekisteristä löytyvät edelleen lennoilla UA 93 ja 175 ko. päivinä käytetyt koneet.
  Vaikka tornien räjäytyksissä kaikki meni silpuksi, viranomaiset väittivät, että yhden kaapparin passi löytyi ehjänä läheltä WtC:iä. Passia käytettiin todisteena, että passin omistaja oli kaappari. Myöhemmin ”kaapparin” isä otti yhteyttä tiedotusvälineisiin kertoen, että hänen poikansa on elossa ja passi oli varastettu.
  Kaikki tapahtumaan liittyvät yksityiskohdat osoittavat selvästi, että tapahtuma oli lavastettu ja viranomaiset olivat juonessa mukana. Vielä kuitenkin löytyy sinisilmäistä väkeä, joka uskoo hallituksen uskomattomiin valheisiin…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Taitaa olla pikemminkin päinvastoin? Sillehän ei mitään mahda että joka korista mätämunia löytyy..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa”
  no kannattaa etsiä se kuva missä autot palaneet monensadan metrin matkalta läheltä kaksoistorneja kadulla siinä vaiheessa kun tornit ovat vielä vankasti pystyssä!
  Mikä kumma on niin kuuma että poltttaa autoja maata pitkin 0,5km etäisýydellä rakennuksesta kuin kanjonissa. Olisiko syy se että alatasossa räjähti ennen koneita jotain hyvin voimakasta aiheuttaen nuo kuvan osoittamat vauriot poliisiautoille ja takseille! NANO THERMITE EXPLOSIVES
  ja sekin video missä näkyy kun WTC7 räjäytetään alas kuin kontrolloidussa demolitionissa!
  WTC7 on eri rakennus kuin kaksois tornit johon väitettiin osuneen ne koneet, tosin jälkimmäinen ei lukuisten silminnäkijöiden ja kuvatodisteiden mukaan ollut American Airlinesin kone vaan mustahko kone jossa on erilaiset moottoritkin kuin American Airlinesin koneissa!
  Näytti kovasti usan ilmavoimien kuljetuskoneelta joka on lähes identtinen American Airlinesin koneen kanssa mutta vain lähes!
  Ja kuinka sekin sattu sopivasti että Hollywoodin parhaat erikoistehoste ja elokuva kuvaajat olivat muka silminnäkijöinä tapahtumille ja filmaamassa niitä kuka mistäkin kulmasta.
  ja se yksi nainen jota Mtv3 siteerattiin soitti muka Queensin kaupungin osasta nähneen sen koneen iskeytyvän torniin aika kauko näkö kum matkaa on yli 10 km kilometriä Manhattanille ja pari taloa välissä joten ei voinut nähdä:)
  ja se kun lapset laitettiin tavaamaan: LuOKASSA MISSÄ BUSH ISTUI MUKA VIATTOMANA KUN KONEET ISKEYTYIVÄT NIIN MITÄ LAPSET TAVASIVAT LUOKASSA:
  ”PLANE MUST HIT STEEL!
  PLANE MUST HIT STEEL
  PLANE MUST HIT STEEL ” Aika sairasta porukkaa nuo suunnittelijat!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Mistä tunnistat s ä s u p p o l o i s e n se rakastaa käyttää sanaa houru, salaliittoteoria, salaliitto, folio, ja muita reploja kuin huonosta sitcomista! 🙂
  EU TROLLIPOLLIISISTA PÄIVÄÄ NO MORO SULLEKIN!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Sairaita mielipiteitä. Viisas ymmärtää selittämättäkin, mutta tyhmä ei vaikka vääntäisi kilometrin rautalankaa. Sivistys ja äly ovat toivottavia ominaisuuksia imisessä. Magnetti Media ruokkii innolla näillä aiheilla, kyseenalaistaen itsestään selviä tosiasioita, saaden jotkut hörhöt innolla tarttumaan viritettyyn ansaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. ”Sairaita mielipiteitä”
  Viisas ymmärtää kyseenalaistaa ja tutkia itse, eikä usko kaikkea potaskaa, mitä media ja hallitukset syöttää..
  Ilmeisesti pidät wtc-iskua terroristien tekona? Itselleni valkeni totuus pelkällä järkevällä ajattelulla, eli war on terrorm.. Johan sen nyt järkikin sanoo, että jenkit itse teki iskun, jotta pääsevät ajamaan uusia mielipuolisia lakeja ja sotia, niin ja löytyikö sieltä afganistanista joukkotuhoaseita?

  Nyt on muuten ensimmäistä kertaa todistettu että ulkoavaruudessa on elämää!
  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1125-disclosure-storm

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Loistava artikkeli. Onhan WTC 7 romahdus myös videolla. Siihen ei osunut mitään ja se romahti 2,5 tuntia kaksoistornien jälkeen. Koko rakennuksen oli kuukautta ennen romahtamista vuokrannut käytttöönsä juutalainen Larry Silverstein. Miksi se romahti? Vastaus: siellä sijaitsi koko operaation komentokeskus. Ja 123, tiedät, että nämä kaikki on totta ja Larry Silverstein lipsautti haastattelussa, että se ”meidän täytyi romauttaa”. Jos väität muuta, vakuutat viimeinkin olevasi maksettu jutkutrolli.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Heips. Ajatelkaa nyt hieman oiha ite! Tässä kaksoistorneista kaukana oleva wtc7 rakennus romahtaa pari tuntia sen jälkeen kun tornit olivat alhaalla. Larry Silverstein itse kertoi, että se piti romauttaa. Miksi? Koska siellä epäillään olleen koko operaation komentokeskus. Keksikääpä luonnollisempi selitys miksi kahden jälkeen kolmaskin tippuu kuin tyhjästä. Ja miksi ikinä, koskaan, sis ei koskaan ehjä kerrostalo ole tulipalossa romahtanut. Katso ja mieti! Ihan itse! http://m.youtube.com/#/watch?v=LD06SAf0p9A&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DLD06SAf0p9A

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Onhan sanomattakin selvää ettei Suurta ameriiikkaa ole enää aikoihin hallitty demokratian keinoin, eli kongressi, presidentti tms. vaan naruja kiskovat lobbarit ja heillä taas taustalla henkilöt joilla on aivan omat ERLAISET,hämärät päämääränsä muiden (laus.tavallinen kansa) kustannuksella keinoja kaihtamatta? Siis.. keinoja kaihtamatta! Ihmekös se sitten on ettäkaikkea vähintäänkin outoa sattuu ja tapahtuu? Rahalla nyt vaan sattuu olemaan sellainen vaikutus että (ennen pienen) ihmisen pieni pää menee siitä aivan sekaisin ja heti’kohta EI enää mikään riitäkkään. Ugh.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Kyseessä on järjestäytynyt juutalainen rikollisuus joka hallitsee tiedotusvälineitä, viihdeteollisuutta, rahaa ja lukuisia valtioita. Kyse on samasta poppoosta joka järjesti toisen maailmansodan eurooppalaisten riemuksi. Tuosta sodasta muistetaan lähinnä vain juutalaisten holokaustiväite (valhe 1), natsien absoluuttinen pahuus (valhe 2, perustuu valheeseen 1) ja kuinka vapaus voitti (valhe, perustuu valheeseen 1 & 2).

  Silmänkääntötemppu, jossa kohdistetaan huomio epäolennaiseen ja demonisoidaan sodan yksi osapuoli niin perusteellisesti, että kukaan ei uskalla edes avata suutansa kyseenalaistaaksen juutalaismedian välittämän ”virallisen totuuden”. Nykyään vallitsee sellainen ilmapiiri, että juutalaisia ei saa kritisoida mistään ilman, että lampaat ei alkaisi näkemään pieniä natsiukkeleita toisinajattelijan olkapäillä. Juutalaismafia on tehnyt niin suuren ymmärryskuilun totuuden ja heidän ”virallisen totuuden” välille, että on hyvin mahdotonta saada asiaan vihkiytymättömät edes katsomaan kolikon toiselle puolelle.

  Adolffin puhe kiteyttää juutalaismafian toiminnan 1930-luvulla ja nykypäivänä (Syyria, Iran):
  http://www.youtube.com/watch?v=AIwL3YEwYgs

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Sanon vaan oman mielipiteen ja se on sellainen, että isku oli false flag CIA,Mossad, ja US armeija. Kaapatut koneet eivät olleet matkustajakoneita, vaan joko armeijan kauko-ohjattuja droneja tai ohjuksia. Matkustajakoneiden uhrit olivat tekaistuja ja oikeat lennon laskeutuivat pommiuhkien takia johonkin ja ne vaihdettiin nähin feikkikoneisiin jotka ohjattiin torneihin. Pentagoniin ei osunut matkustajakone, niinkuin se yksi CNN toimittja sanoi paikanpäältä, että Cruisemissile with wings yms… Tornien pölyssä jäämiä sotilasräjähteistä yms. Listaa voi joku muu jatkaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. BTW… Jos joku ei jo arvannut: Suomen kansalainen…

  http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Poju_Zabludowicz

  Zabludovichin suku on saanut rauhassa hääriä Suomessa kaivoshankkeiden takapiruna. En ihmettelisi, vaikka Z omistaisi Suomen pohjavedet kokonaan tulevaisuudessa. Ukko on karkean luokan rikollinen, mafioso ja aseiden salakuljettaja. Ja meidän poliitikot hyysäävät näitä!! B-)

  http://en.m.wikipedia.org/wiki/Leonard_Blavatnik

  Tämä mies voitti tarjouskilpailun:

  Maailman suurimpiin levy-yhtiöihin kuuluva Warner Music Group (WMG) on myyty jättikaupalla.

  Ostaja on monialayhtiö Access Industries, joka maksaa Warnerista käteisellä 3,3 miljardia dollaria eli lähes 2,3 miljardia euroa.

  Access Industriesin omistaa venäläis-amerikkalainen miljardööri Len Blavatnik, joka on takavuosina työskennellyt Warner Musicin johtotehtävissä. Hän omisti jo aiemmin noin kaksi prosenttia WMG:stä.

  Yhtiön tiedotteen mukaan WMG jatkaa nyt itsenäisenä yksikkönä Access Industries -ryhmän sisällä.

  Kauppa sisältää WMG:n kaikki äänitteet ja musiikin julkaisutoiminnot. Yhtiön levymerkkejä ovat mm. Warner Bros. Records, Atlantic Records ja Rhino Entertainment. Tunnetuimpien artistien ja levyjulkaisujen joukossa ovat muun muassa Madonna, Led Zeppelin, Green Day ja Red Hot Chili Peppers.

  IS kertoi maaliskuun lopussa, että Zabludowicz havittelee kansainvälistä levy-yhtiöjättiä. Englannissa asuvan Zabludowiczin sijoitusyhtiö Tamares oli tehnyt tarjouksen yhtiöstä. Tarjouksia tehtiin kaikkiaan kuusi kappaletta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Jos haluatte jotain järkevää videota katsoa ”teoriasta” kauko-ohjatut koneet/yms. Etsikää youtubesta sanalla 911 military plane tai drones.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. 911 (New Yorkin kaksoistornien romahdus 11.9.2001) oli false flag -operaatio:

  https://153news.net/watch_video.php?v=O8D4X9XDGX2Y

  Kaksoistorneihin ei (eikä rakennukseen 7) törmännyt mitään, ei lentokoneita, ei ohjuksia, ei mitään. Pentagoniin (USA:n puolustusministeriön rakennukseen) ei törmännyt mitään. Yhtäkään lentokonetta ei kaapattu.

  Kaksoitornit ja rakennus 7 räjäytettiin, Pentagonissa myös vain räjäytettiin, eikä muuallakaan mikään ”kaapattu” lentokone pudonnut mihinkään.

  Olipa hyvä, että törmäsin tuohon videoon, kaikki tuli selväksi kertaheitolla. Siksi päätin tarjota videota tännekin.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat