Piilaakso tukee Israelin valtioterrorismia

Jopa juutalaisjärjestöjen kontrolloimat läntiset massamediat ovat taannoin uutisoineet, että Israel on todennäköisesti ollut välittömästi osallisena Libanonin suvereniteettia puolustavan Hizbollahin käytössä räjähtäneiden hakulaitteiden tuotannossa sekä toimittamisessa. Tämä todistaa selvästi juutalaisvaltion sotilastiedustelun soluttautumisen ylikansallisiin toimitusverkostoihin materiaalisten laitteiden että ohjelmistojen osalta. 

Yhdysvaltalaisen Piilaakson valtavat teknologia- ja automaatioyritykset sekä niiden luotottajina toimivat VC-riskirahastot tukevat Israelin terrorismia palestiinalaisia kohtaan. Selvää on, että mainittu valtioterrorismin sponsoroiminen on saanut nykyisin hyvin kriittistä huomiota. Yhdysvaltojen sotakoneistolla varustettu Israel jatkaa kansanmurhaa Gazassa ja on ulottamassa terrorisminsa myös muualle, kuten Libanoniin, Syyriaan, Iraniin jne., ja on vihdoin sekä aiheellisesti herännyt kysymyksiä Israelin avustajien, kuten Piilaakson osallisuudesta globaalien juutalaistoimijoiden rikollisuuteen.  

Partisaani-julkaisun mukaan juutalaisverkostojen hakulaiteräjäytyksistä Libanonissa murhattiin äskettäin noin 10 Hizbollahin jäsentä, ja lisäksi tuhansia muita siviili ihmisiä loukkaantui vakavasti. Terrori-iskussa kuoli myös ainakin yksi lapsi, uutisoi STT –AFP. 

Israelilaiset vakoojat olivat käyttäneet kansainvälisiä peiteyhtiöitä sekä soluttautuneet hakulaitetoimitusketjujen ytimeen. Siten he pystyivät ujuttamaan räjähteillä lisättyjä hakulaitteita libanonilaisille. Kysymyksessä on siis Israelin Mossadin vakoilutoiminta, jossa niillä on vuosikymmenien kokemus. Israelin tiedustelu palvelu oli asettanut tietyn tyyppistä räjähdettä hakulaitteisiin ja aktivoinut ne tekstiviestillä. Hakulaitteiden räjäytykset Libanonissa edelsivät Israelin valtioterrorismin laajentamista Etelä-Libanoniin. 

Piilaakson sijoittajat himoitsevat sijoituskohteita, jotka mm. pystyvät palvelemaan Israelin armeijan erikoisyksikössä. 

Kyberyksikön osasto on erikoistunut keräämään viestintä- ja elektronisia signaaleja ulkomaisilta vastustajilta, kuten Iranilta. Lisäksi kyberyksikkö jalostaa kyberturvallisuusjärjestelmää suojellakseen maan tiettyjä virtuaaliverkostoja ja soluttautuakseen muihin esim. ulkomaisiin verkkoihin. Yksiköllä on ollut keskeinen rooli Israelin ajankohtaisissa konflikteissa, kuten esim. Gazan ja gazalaisten tuhoamisessa ja iskuissa Libanoniin. 

Osana Israelin asevelvollisuutta käydään koulutusjakso kyberyksikössä 8200, jossa asevelvollisien  määrä voi olla useita tuhansia kerrallaan. 8200 koulutukseen astuvat 18 vuotiaat ja sitä vanhemmat henkilöt, jotka ovat läpäisseet tietyt  tekniset testaukset ja koulutuskurssit. Kuitenkaan tietotekniikka ei ole ainut opetuksen alue, vaan siihen voi sisältyä myös opiskelu kielten- ja fysiikan asiantuntijoiden opastuksella.

 

Valmistusprosessissa käytettiin muiden muassa Taiwanin Gold Apollo ‑yhtiön komponentteja, mikä korostaa toimitusketjujen globaalia monimutkaisuutta ja niiden valvonnan vaikeutta. Mutta uutisoinneissa tuoreeltaan esitetty hakulaitteiden räjähteiden virittelijäksi liitetty Mossadin peiteyhtiö, minkä kaltainen toiminta on Israelin tiedustelupalvelulle tyypillistä. 

Yhdysvaltalaisilla ja myös muilla läntisillä suurilla teknologiayhtiöillä tai paremminkin juutalaismafian hallinnassa ja kontrollissa olevilla -yhtiöillä, kuten Googlella, Amazonilla, Microsoftilla ja suurtietokoneiden sekä raskaiden palvelimien valmistajalla (IBM) on ollut huomionarvoinen tehtävä Israelin sotatoimien lujittamisessa, erittäinkin tekoälyyn perustuvien teknologioiden avulla, jotka ovat mahdollistaneet siviili- ja sotilaskohteiden vakoilun ja terrori-iskut Palestiinassa, Libanonissa, Syyriassa, Iranissa, Irakissa sekä Jemenissä. 

Kontrollointi ja vakoilu 

Erityisesti Google ja Amazon ovat saaneet kritiikkiä niiden osallisuudesta Project Nimbus ‑pilvipalveluhankkeessa, jonka avulla Israelin hallitus ja Israelin miehitysjoukot (IOF) voivat analysoida suuria määriä informaatiota, mukaan lukien kasvojen- ja tunteidentunnistusteknologiat sekä biometriset tiedot. Tämä mahdollistaa palestiinalaisten laajamittaisen seurannan ja kontrolloinnin sekä tekoälyyn nojaavat terrori-iskut, kuten kohdennetut pommitukset Gazassa. 

Etnisyyteen perustuvan luokittelun yhtenä korostuneena esimerkkinä on eittämättä IBM, jota käytettiin jo Etelä-Afrikan apartheid-hallinnossa. Siellä etninen luokittelu tapahtui väestörekisterin ja passijärjestelmän sovelluksien kautta. 

Samoin myös juutalaisvaltiossa IBM on toiminut yhteistyökumppanina Israelin väestörekisteri- ja lupajärjestelmän kehittämisessä. Järjestelmä kerää informaatiota palestiinalaisista ja syyrialaisista Israelin hallitsemilla alueilla. Juutalaisten ylläpitämään kantaan tallentuu henkilökohtaisia tietoja, kuten biometriset tunnisteet ja liikkumisoikeudet, joita käytetään valvomaan sekä hallitsemaan ei-juutalaisten elämää Israelin miehityksen alaisuudessa. 

Korruption ytimeksi muotoutunut Piilaakso on aktiivisten juutalaisverkostojen VC-riskirahastojen kautta ohjannut rahoitusta Israelille ja sen valtioterrorismille. Systeemi näyttää olevan sellainen, että riskirahastot keräävät sijoituksia konkurssi kypsille, usein juutalaistaustaisille yrityksille, jotka puolestaan tukevat mahdollisimman tuntuvasti Israelin aggressiivista toimintaa. Luvussa Loppupäätelmiä selvitämme yllä olevaa enemmän. 

Piilaakson toimivimpia  VC-riskirahastoja ovat esimerkiksi Andreessen Horowitz, Accel Partners ja Kleiner Perkins.  Näillä, ennen muuta Andreessen Horowitzilla ja Kleiner Perkinsillä on vahvat juutalaiset juuret perustajiensa kautta. Myös  Accel on kerännyt tänä vuonna  satoja miljoonia dollareita sijoitettavaksi israelilaisiin startup-yrityksiin. 

Voidaan kysyä miksi suuret juutalaistoimijoiden omistamat varainhoitokonsernit sijoittavat muihin juutalaisten omistamiin konkurssikypsiin yrityksiin? 

Yllä esitettyähän tekevät juuri Piilaakson riskirahastot. 

Mutta kysymys ei olekaan voittoon suuntautuvasta investoinnista, vaan päätarkoituksena on vakoilu- ja tiedustelutoiminta, jotka katsotaan edistävän globaalin juutalaisverkoston prosesseja ja siten pyrkimyksiä kohti totaalista maailmanvaltaa. 

Investoinneista vararikkoisiin yrityksiin voidaan mainita esimerkiksi WeWork ja Adam Neuman.  Näissä tapauksissa riskisijoittajafirma Andreessen Horowitz  sponsoroi skandaaleissa ryvettynyttä WeWorkia, ja sen juutalaista perustajaa Adam Neumania. WeWork halusi erottautua kilpailijoistaan lupaamalla sijoittajille vuokrata asiakkaille toimistotiloja tarjoamalla tiettyjä mukavuuksia ja viihdettä. Aluksi WeWorkin arvo nousikin sangen korkealle, mutta sittemmin hurja kasvu pysähtyi romahdukseen Neumannin leväperäisen johtamisen sekä järjettömän tuhlailun saattelemana. Joskin Neuman teki paluun yritysmaailmaan, ja hänen toimintaansa tukevat nykyisin useat korkeantason rahoittajat, joista jälleen yhtenä Andreessen Horowitz. Lisäksi juutalaisen Dan Loebin Third Point ‑rahasto, joka on tunnetusti fanaattinen Israelin kannattaja, on sijoittanut taaskin Neumanin projekteihin. Tällaista Israelin valtioterrorismin toimintaa lujittavaa tiedon keräämistä harjoittavat myös monet Lehman Brothersin kaltaiset organisaatiot. 

Mainittakoon myös, että WeWorkin strategia mahdollisti sen toimitiloja vuokraavien yritysten perinpohjaisen vakoilun. Kuten myös FTX- kryptovaluuttapörssiin liittyvä toiminta saattaa sisältää tiedustelupalveluiden tavoitteita murtaa valuuttojen anonymiteettiä sekä vakoilla niitä hyödyntäviä poliittisia toisinajattelijoita. 

Konkurssikypsiin yrityksiin sijoittaminen on tietysti näennäinen epäloogisuus, joka ei  kuitenkaan juutalaismafian mukaan johda paradoksiin. Nimittäin juutalaistoimijoiden omistamien finanssitalojen investoinnit muihin juutalaisten omistamiin konkurssikypsiin yrityksiin edistävät jättiläismäistä tiedustelupalvelua ja vakoilutoimintaa maanpäällisen helvettivaltion – Israelin voimistumisen hyväksi. 

Informaation kerääminen kytkeytyy myös Yhdysvaltojen maailmanjärjestyksen hegemonian  ylläpitämiseen ja laajentamiseen (Mearsheimer 2007), ja mikäli  imperialistinen geopolitiikka onnistuu, juutalaismafia on omistava likipitäen kaiken maailman varallisuuden. Huomionarvoista on, että Yhdysvallat on juutalaismafian poliittinen instrumentti. Täten huonoiltakin vaikuttavat sijoitukset ovat häviävän vähäinen prosentuaalinen osuus juutalaismafian tavoittelemista maailman aarteista. Onhan juutalainen Klaus Schwab sanonut maailmanlaajuisessa dystopiassaan, että et omista mitään ja olet onnellinen

Juutalaisverkostojen teknologia- ja automaatioulottuvuuksien globaali hyödyntäminen valtavaan informaation keruuseen ja vakoilutoimintaan ei ole toki ainut kyseisten verkostojen toiminta-alue, joka kartuttaa näiden toimijoiden, ei vain Israelin, vaan myös maailmanvaltaa yleisesti. 

Ovathan myös kansainväliset lääkefirmat juutalaismafian hallinnassa, sillä mm. varainhoitoyhtiö BlackRock  on juutalaisverkostojen luomus, ja lisäksi Big Pharma (BR) on voimakkaasti sekä juutalaisomisteinen että -vaikutteinen globaalitaloushirviö.  

Näin ollen BlackRock ja myös Vanguard, ovat juutalaismafian hallinnassa ja sen osittaisessa omistuksessa. Nämä sijoitushirviöt omistavat siis suurelta osin ylikansallisen jättiläismäisen lääketeollisuuden Big Pharman sekä länsimaisen viihdeteollisuuden ja monopoli aseman tiedonvälityksessä, suuryrityksiä ja tietysti myös kontrolloivat globaalia pankkitoimintaa. Sanotaan, että BlackRock ja Vanguard muodostavat salaisen monopolin, joka omistaa lähes kaiken maailmassa.    

Mitä he vielä haluavat? Ei-juutalaisten orjuuttamista, kenties suunnaton väestön vähentämistä ja tietysti hirvittävää maailmanvaltaa. Israelin kauhistuttava murhakoneisto todistaa sen, että Talmud-mafia ei ymmärrä sitä, että muillakin kansoilla on oikeus olla olemassa, ei vain Talmud-kansalla ja heitä varten. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

STT –AFP (9/2024). 

Miles Kruppa (8/2024). THE WALL STREET JOURNAL: Silicon Valley’s Hot Talent Pipeline Is an Israeli Army Unit. (https://archive.is/9gNO4#selection-2427.0-2431.255). 

Michael Kwet (5/2024). Al Jazeera: How US Big Tech supports Israel’s AI-powered genocide and apartheid. (https://www.aljazeera.com/opinions/2024/5/12/how-us-big-tech-supports-israels-ai-powered-genocide-and-apartheid). 

Gilion (9/2024): Venture Capital Firms in Silicon Valley: 200+ VCs Listed. (https://vc-mapping.gilion.com/venture-capital-firms/silicon-valley). 

Horowitz, David (1997): Radical Son: A Generational Odyssey, New York: Simon & Schuster, S. 7–12. (https://books.google.com/books?id=eZt8AKYQAPAC). 

Giants-Kleiner (2014-2018): Wayback Machine. (https://web.archive.org/web/20160304102140/http://web1.poly.edu/alumni/_docs/Giants-Kleiner.pdf). 

Mearsheimer, John ja Walt, Stephen (2007): The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy

Par Salomon Malk (9/2017): Les prédictions de Yuval Noah Harrari – L’ArcheL’Arche. (https://larchemag.fr/2017/09/28/3386/les-predictions-de-yuval-noah-harrari/). 

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat