Äärijuutalaiset tavoittelivat uutta Purim-joukkosurmaa Iranissa

Juutalaisten 2500 vuotta vanhaa perinnejuhlaa Purimia juhlittiin 23.02. persialaisen kuninkaan neuvonantajan Hamanin murhan muistoksi. Legendan mukaan Haman juonitteli salaliittoa juutalaisia vastaan ja siksi hänet murhattiin 10 poikansa kanssa ja 75.000 epäonnista persialaista teurastettiin.

Merkittävää on se, että vuonna 2003 Purim-juhlaan ajoitettiin Irakin sodan hyökkäys, jonka suunnittelivat äärijuutalaiset  ja Yhdysvaltojen hallituksessa ja mediassa vaikuttavat Israelin partisaanit Irakia vastaan, joka ei ollut mikään uhka Yhdysvalloille. Irak oli kuitenkin Israelin strateginen vihollinen ja Saddamia pidettiin juutalaisyhteisöissä uutena ”Hamanina”.

juttukuva1-m1013

Yhdysvalloille Irakin sota on ollut täysi katastrofi, sillä se on maksanut 3000 amerikkalaisen hengen ja 30.000 haavoittunutta sekä suunnattoman määrän rahaa, joka lasketaan biljoonissa dollareissa. Yhdysvalloille vakuuteltiin sodan lopettavan terroristiuhan Yhdysvaltoja vastaan, mutta sen sijaan tämä juutalaisten manipuloima sota on luonut kokonaisen vihan kulttuurin ja miljoonien potentiaalisten terroristien joukot Yhdysvaltoja vastaan. Lyhyesti sanottuna tämä sota ei ollut vain sota Irakia vastaan, vaan se oli samalla sota Yhdysvaltoja vastaan, sillä puolen miljoonan irakilaishengen lisäksi sota vahingoitti kaikkia Yhdysvaltojen etuja ja tavoitteita.

Nyt jälleen Purimin aikaan amerikkalaisten asearsenaali on suunnattu Israelin vihollista kohtaan: Iraniin. Amerikkalaisten poikia ja tyttäriä valmistellaan uhrattavaksi Israelin vainoharhan alttarilla. Tämän sodan toteutuessa se saattaa merkitä Yhdysvaltojen loppua maailmanvaltana. Se syöksisi maailman kaaokseen ja aiheuttaisi ennenäkemättömän vihan ja terrorismin aallon Yhdysvaltoja vastaan niin kotimaassa kuin maailmalla tulevina vuosina. Iran on antiikin Persian valtakunta ja sen presidentistä yritetään tehdä uutta Hamania. Juutalaiset vallan kulisseissa kautta maailman ovat lietsoneet vihaa ja valheita Irania ja presidenttiä kohtaan ja vaatineet tämän uuden Hamanin ja kymmenien tuhansien iranilaisten tuhoa uudessa Purim-juhlan teurastuksessa.

Pikainen internet-haku tuottaa tuhansia tuloksia, joissa verrataan Irania ja Purimia, presidentti Ahmadinejadia ja Hamania.

Rabbi Michael Bernstein kirjoitti artikkelin Jewish Telegraph Agencyyn otsikolla: ”Purimin juhlinta salaa todellisen merkityksen juutalaisten pelastuksen mielettömyydestä.” Hän on artikkelissaan sitä mieltä, että Ahmadinejad on uusi Haman, joka uhkaa juutalaisia ja Yhdysvaltoja kansanmurhalla. Hän aloittaa artikkelin tuomitsemalla Iranin presidentin näkemyksen holokaustin uudelleen arvioimisesta, hän hyökkää syyttäen minua ”valkoisen ylivallan kannattajaksi” ja väittää minun kutsuneen ”Wolf Blitzeriä sionistisalaliiton kätyriksi”. Hän hyökkää myös rabbia vastaan, joka osallistui Holokaustikonferenssiin Teheranissa ”hartaana ortodoksirabbina, joka syleili iranilaista isäntää ja halvensi ”sionistien” harjoittamaa juutalaisten kärsimysten manipulointia.”

Ainakin Bernstein osui osittain oikeaan rabbin kommentista ”sionistien juutalaiskärsimysten manipuloinnista”, mutta minun kohdallani hän oli täysin väärässä. Bernstein ja miltei kuka tahansa muukin voi sanoa minusta mitä haluaa ilman mitään vastalauseita (lehdistössä siis). Hän väittää minua ”valkoisen ylivallan kannattajaksi”, mitä en missään nimessä ole, sillä päinvastoin, en halua kansani hallitsevan kenenkään yläpuolella. Uskon jokaisen kansan, myös omani, olevan oikeutettu vapauteen ja itsenäisyyteen. Toistelen sitä joka päivä ja kerron sen aina kuin mahdollista.

Bernsteinin kaltaiset extremistijuutalaiset ovat niitä todellisia ylivallan edustajia kannattaessaan Israelin apartheidia. He uskovat, että ”valitulla kansalla” on jokin jumalainen oikeus vallata toisten maat, pommittaa, murhata ja terrorisoida vapaasti, kehittää ja käyttää kemiallisia, biokemiallisia ja ydinaseita samalla kieltäen edes alkeelliset puolustuskeinot kaikilta, jotka eivät hyväksy juutalaisten ja Israelin ylivaltaa. Heidän mielestä muita koskevat säädyllisyyden ja inhimillisyyden vaatimukset eivät koske heitä.

Todettakoon, että Bernsteinin kaltaiset juutalaiset ovat valehtelijoita luonnostaan, aivan kuten Jeesus Kristus sanoi 2000 vuotta sitten kutsuessaan juutalaista ”valehtelijaksi ja valheen isäksi” (Joh. 8:44). Bernstein siteerasi minua väärin, sillä en koskaan käytä huhuihin viittaavaa sanaa ”salaliitto”, enkä kutsunut Blitzeriä kätyriksi (työkalu), vaan sanoin suoraan hänen olevan juutalainen Israelin ääriliikkeen asiamies (agentti). CNN:n transkripti selostaa haastattelun sanatarkasti: ”Mielestäni olette puolueellinen, koska olette entinen AIPAC:n lobbaaja, juutalainen extremisti ja Israelin kannattaja, joten haluatte vääristellä jokaisen sionismia arvostelevan sanoja… Ette ole rehellinen televisiouutisten välittäjä… Olette Israelin agentti.”

Blitzer nimeää presidentin, varapresidentin ja muita ei-juutalaisia hallituksen virkamiehiä ja kysyy minulta: ”Ovatko nämäkin ihmiset yksinkertaisesti sionistisalaliiton kätyreitä?” Vastaan: ”He eivät ole salaliiton kätyreitä, mutta he ovat ehdottomasti sionistimedian ja politiikan kätyreitä. Jopa Washington Post kertoi 60 % republikaanipuolueen lahjoituksista tulevan juutalaisilta. Lisäksi yhdenkään amerikkalaisen poliitikon uskaltaessa arvostella Israelia menevät miljoonat hänen vastustajalleen ja häntä vastaan hyökätään mediassa, jossa sionisteilla on suunnaton valta.”

Bernstein jäi siis kiinni kahdesta suoranaisesta valheesta yrittäessään vääristellä sanojani. Itse asiassa kumosin sanan salaliitto ja huomautin juutalaisten huomattavasta vallasta mediassa ja politiikassa. Oma lausuntoni on hyvin järkevä ja vakuuttava, mutta rabbi Bernstein ja hänen extremistijuutalaiset ystävänsä pelkäävät kansan ymmärtävän oikein sanojeni oikeuden, kohtuuden ja säädyllisyyden, joten he valehtelevat ja vääristelevät sanojani. He valehtelevat ja valehtelevat uudestaan ja uudestaan, mikä kostautuu heille, varsinkin nykyisellä internetin aikakaudella, kun ihmiset voivat oikeasti tarkistaa uteliaisuuttaan lähteet, joissa asia esitetäänkin eri tavalla kuin juutalaisten hallinnoimassa mediassa. He näkevät minut järkevänä miehenä, joka vastustaa vihaa ja painostusta ja seisoo vääristelemättä sananvapauden ja omantunnon puolella. Viimein kansa myös oppii tuntemaan todellisen ylivallan ja etnisen ja uskonnollisen extremismin, joka on niin huolellisesti yritetty piilottaa valtamediassa.

Koska juutalaisten ääriliikkeet käyttävät Purim-juhlaa edistääkseen tuhoisaa hyökkäystä Irania vastaan, on tärkeää että ei-juutalaiset saavat perusteellisen käsityksen ja ymmärryksen tästä juutalaisten primitiivisen Purim-juhlan synnyttämästä kohtuuttomasta vihasta, joka ihannoi alkukantaista vihaa, murhaa ja kostoa heidän vihollisilleen.

Mikä on Purim?

Juutalaisten uskonnon mukaan Purim tarkoittaa ”valintojen juhlaa” ja perustuu juutalaisten väitteeseen Hamanista, Persian kuninkaan Xerxeen (Ahasuerus juutalaisille) neuvonantajasta, joka suututtuaan Mordokaille halusi surmata kaikki valtakunnan juutalaiset. Kuningas Xerxeen juutalainen vaimo Ester suostutteli Mordokain kanssa Xerxeen mestauttamaan Hamanin ja sallimaan juutalaisten hankkimaan kostonsa kaikkia niitä vastaan, joita pitivät vihollisinaan. Tapahtumille ei ole arkeologisia todisteita tai muita historiallisia todisteita kuin Esterin kirjan verenhimoiset kirjoitukset, jotka ovat todistettavasti juutalaisten näkemys tapahtuneesta. Esterin kirjan mukaan Haman hirtettiin kymmenen poikansa myötä ja ryöstelevät juutalaiset teurastivat 75.000 persialaista.

 

juttukuva2-m1013

Mielenkiintoista on se, miten juutalaiset käyttivät vaikutusvaltaansa Esterin kautta ei-juutalaiseen kuninkaaseen, joka teki heidän puolestaan likaisen työn. Eräässä Esterin kirjan kohdassa jopa suoraan kerrotaan, miten kuningas huijattiin uskomaan, että Haman oli hakannut nurin kuninkaan rakastaman hedelmätarhan. Esterin mukaan enkelit olivat teon takana, mutta puutarhureille he esiintyivät Hamanina. Kenties vastaavia enkeleitä olivat Richard Perle, Paul Wolfowitz ja CIA:n Irakin tiedustelun johtaja Stuart Cohen, jotka kuiskuttelivat valheita presidentti Bushille ja Yhdysvalloille Saddam Husseinin joukkotuhoaseista ja tämän edustamasta uhkasta Yhdysvalloille.

Tietenkään emme kuule Hamanin versiota tapahtuneesta, emmekä todellista käännöstä Ahmadinejadin lausunnosta ”pyyhkikää Israel maailmankartalta”. Ei ole mitään väliä sillä, että presidentti ei käyttänyt lausunnossaan sanoja Israel tai kartta laisinkaan. Itse asiassa presidentti Ahmedinejad ei vaatinut kansanmurhaa tai Israelin pyyhkimistä kartalta, vaan totesi yksinkertaisesti uskovansa maailman näkevän sionistihallinnon katoamisen samalla tavalla kuin Neuvostoliiton kommunistihallinnnon hajoamisen. Joka tapauksessa valheellinen versio, että hän haluaisi ”pyyhkiä Israelin maailmankartalta”, luetaan ja kuullaan miljoonia kertoja päivittäin mediassa ympäri maailman.

Vuosisatojen aikana juutalaisten Purim-juhla Hamanin ja väitettyjen antisemitistien verenhimoisesta rankaisemisesta on muuttunut Mardi Gras’n tyyppiseksi festivaaliksi, vaikka siinä juhlitaan järkyttävällä tavalla vihaa ja vihan symboleita sisältäen jopa ruokia, jotka symboloivat kostoa ja väkivallan hurmaa. Synagogissa lapset hakkaavat oksilla matkien Hamanin hakkaamisen ääniä ja luovat mininäytelmiä, joissa symbolisesti hirtetään Hamaniksi pukeutuneita lapsia. Esterin kirjaa (megila) luetaan ääneen ja lapset kiljuvat ja kiroavat Hamanin ja hänen poikiensa nimiä. Katkelma Robin Treistmanin artikkelista arvostetussa israelilaisessa sanomalehdessä The Jerusalem Post, missä kerrotaan, miten Purimia juhlitaan:

juttukuva3-m1013

Megilan lukeminen voi kestää 20 minuutista puoleen-toista tuntiin. Mistä moinen vaihtelu? Yksinkertainen syy on yleisön reaktio Hamanin nimeen. Jos yleisö villiintyy (mitä tapahtuu useimmissa tilaisuuksissa) joka kerta, kun Hamanin nimi lausutaan, voi lukeminen venyä pitkäksi. Tavan tarkoituksena on ”hakata” tai kostaa Hamanille buuaamalla, sylkemällä, kiroamalla ja hakkaamalla.

Vielä vastenmielisempää, kuin tämä vihan näytös pyhässä uskon tyyssijassa, ovat ruoat, joita valmistetaan varta vasten Purimia varten. Kuuluisimpia ruokia ovat Hamantaschen eli Hamanin korvat ja Kreplach. Hamanin korvat ovat kolmikulmaisia taikinataskuja, jotka symboloivat nimensä mukaisesti Hamanin korvia ja Kreplach on jauhelihalla täytettyjä taikinataskuja, jotka symboloivat Hamanin hakattua lihaa. Kuulostaako ruokahalua herättävältä? Tässä suora ote Tel Avivin Bar-Ilan yliopiston julkaisemasta lehtisestä, jossa selitetään Purim-juhlan lakeja ja tapoja:

 • 1. Haman Taschen eli Hamanin korvat: Ashkenasiyhteisöissä näistä kolmiomaisista hampunsiemenillä tai muulla makealla täytetyistä taikinataskuista on tullut hyvin yleisiä. Perinne on lähtöisin itä-Euroopasta, Ashkenaseilta (Saksasta) ja Italiasta. Niistä on tullut Purim-juhlan tunnetuin ja laajimmalle levinnyt herkku kaikkialla maailmassa.
 • 2. Kreplach: Kolmiomaisia lihatäytteisiä taskuja. Nimestä on suosittu selitys: ”Kreplachia syödään vain päivinä jolloin sekä lyödään että syödään: Jom Kippur (Kaparot-tapa), Hoshana Raba (lulavin heiluttaminen) ja Purim (Hamanin symbolinen hakkaaminen).”

Mikä erottaa nämä toisistaan? Vaikuttaa siltä, että eron tekee kahden erilaisen uhan luonne kahdessa eri historian tapahtumassa. Haman (Purim) halusi tuhota, tappaa ja eliminoida kaikki juutalaiset fyysisesti. Antiokhos IV Epifanes (Hanukka) halusi assimiloida kulttuurillisesti (sulautuminen) Israelin kansan.

juttukuva4-m1013

Mikä on siis Purimin todellinen opetus juutalaisille? Washington D.C.:n vanhimman synagogan rabbi Shmuel Herzfeld selittää internetissä juutalaistovereilleen Purimin merkitystä artikkelissa ”Valoa kansoille”. Rabbi Herzfeld ei ole kuka tahansa juutalainen. Hänen synagogansa on niin merkittävä, että sitä voisi sanoa Yhdysvaltojen kansalliseksi synagogaksi, ja Herzfeld itse on merkittävän juutalaisjärjestön AMCHA:n kansallinen varapresidentti.

Rabbi Herzfeld selittää, miten useimmat juutalaiset opettajat näkevät Purimin opetuksen vaatimuksena kansanmurhasta juutalaisten vihollisille ja heidän jälkeläisilleen:

Useimpien mukaan Purimin tarina on kuningas Saulin epäonnistumisen hyvittäminen. Israelin ensimmäinen kuningas Saul oli Kisin poika, jonka nimitti kuninkaaksi profeetta Samuel. Samuel käskee Saulin tuhoamaan Amalekin, niin kansan kuin kaikki eläimetkin. Samuel valloittaa Amalekin, mutta säästää armeliaisuuttaan Amalekin kuninkaan Agagin hengen. Lisäksi hän ottaa eläimistä parhaat sotasaaliiksi. Samuelin kuullessa tästä hän sanoo Saulille: ”Jumala on riistänyt sinulta Israelin kuninkuuden”. Siten Saul menettää valtakuntansa, koska epäonnistui tappamaan Agagin ja salli juutalaisten ottaa Amalekin omaisuutta sotasaaliiksi.

Mordokai on Saulin jälkeläinen ja Haman kuningas Agagin jälkeläinen. Mordokai taistelee Hamania vastaan ja tappaa sekä Hamanin, että kaikki 10 poikaa. Saulin jälkeläinen Mordokai ei anna armoa Agagin jälkeläiselle Hamanille, joten näin Mordokai hyvittää Saulin synnin, eivätkä juutalaiset ota sotasaalista.

Opetus on päivän selvä. Ei-juutalaisten vihollisten ollessa kyseessä juutalaisten tulee armotta tuhota heidät täydellisesti, ”niin kansat kuin eläimet”. Purimin sankari Mordokai näki opetuksen selvästi, eikä tehnyt samaa virhettä kuin Saul, kuten ei nykyajan juutalaistenkaan pitäisi tehdä.

Kansallisen synagogan edustamat valtavirran juutalaiset ottavat viestin tosissaan, kuten valitettavasti monet muutkin. Vuoden 1994 Purim-juhlan aikaan juutalainen lääkäri Baruch Goldstein meni kesken rukousten Patriarkkojen haudan muistomerkille ja ampui rynnäkkökiväärillä 29 ja haavoitti 125 palestiinalaista. Onneksi on vielä muutamia rohkeita juutalaisia rabbeja, jotka uskaltavat tuomita Purimin edistämän äärimmäisen vihan. Eräs heistä on rabbi Arthur Waskow, joka käsittelee asiaa artikkelissaan ”Purim-juhlan uudistus ja Esterin paasto”.

… Purim-juhlan iloisuutta himmentää vuoden 1994 kauhut – 30 rukoukseen kumartuneen muslimin joukkomurha kiihkouskovaisen juutalaisen toimesta, joka kuvitteli toimivansa Jumalan nimeen… Hebronin joukkosurman ajoitus ei ollut sattumaa, sillä itse Purimin merkityksellä oli osansa hirmuteon suunnittelussa…

Eräs toinenkin juutalainen rabbi, J. Jacobs, paljastaa Purimin vihaan perustuvan luonteen ja ei-juutalaisten samaistamisen tarujen amalekiläisiin.

Viime vuosina useat ovat mieltäneet palestiinalaiset amalekiläisiksi ja siten oikeuttaneet kaikenlaisen väkivallan heitä kohtaan. Ei ole sattumaa, että Baruch Goldstein, fanaattinen juutalainen uudisasukas Länsirannasta, valitsi juuri Purim-juhlan joukkomurhansa ajankohdaksi. Kun tietyt poliittisen näkökulman omaavat samaistavat Purimin tarinan nykypäivän juutalaisten maailmankatsomukseen, tulee siitä ajankohtainen yllyke väkivaltaan se sijaan, että se vain muistuttaisi satiirinomaisesti tapahtumista kauan sitten. Vakavuus, jolla monet ovat hyväksyneet megilan näennäisen joukkomurhan hyväksymisen, vaatii yhtä vakavaa eettistä vastinetta meiltä muilta, joita huolettaa tarinan loppu.

Kuitenkaan tuota eettistä vastinetta ei ole tullut ja juutalaiset kautta maailman lietsovat Purimin nostattamaa vihaa miestä kohtaan, jota äärijuutalaiset pitävät uusimpana Hamanina. The Jerusalem Postin mukaan 26.02.2007 Israelin äärijuutalaiset keräsivät yhteen 10.000 juutalaislasta rukoilemaan Iranin presidentin Ahmadinejadin kuolemaa.

Purimin tarinan vihan ja kansanmurhan ymmärtäminen on välttämätöntä radikaalien äärijuutalaisten ymmärtämiseen heidän kyllästäessään valtavirran juutalaisuutta aatteillaan. Purimin tarinassa oletettua juutalaisvastaista salaliittoa käytetään oikeutuksena heidän oman kansanmurhansa toteuttamiseksi, jota juhlitaan näyttävästi vuosittain vielä 2500 vuoden päästäkin. He käyttävät Purimin tarinaa opetuksena rakkauden ja pelastuksen sijaan vihasta ja tarpeesta olla täysin armottomia vihollisen kohtelussa.

Tällä hetkellä äärisionistit, joilla on merkittävästi valtaa mediassa ja hallituksissa ympäri maailman, ovat suunnittelemassa uutta kansanmurhaa. Tällä kertaa Irania vastaan. Samalla tavoin kuin kuningas Xerxestä huijattiin ja manipuloitiin valheilla, he valehtelevat johtajillemme ja kansalle, että Iranilla on aikeita ja pyrkimyksiä kansanmurhaan niin Israelin kuin koko maailman suhteen. He jopa väittävät Iranin olevan uhka Yhdysvalloille. He vääristelevät Iranin presidentin sanoja ja väittävät Iranin ydinteknologian ohjelmaa vaaralliseksi, vaikka Iran on sallinut YK:n ydinenergiajärjestön (I.A.E.A.) tarkastukset. ”Valitun kansan” kaksoisstandardit särähtävät korvaan, sillä Israel ei ole koskaan sallinut tarkastuksia kemiallisiin, biologisiin tai ydinaselaitoksiinsa.

Toisaalla The Jerusalem Postin sivuilla, jossa opetetaan nuorille juutalaisille internet-taitoja, sanotaan:

”Petollisen Hamanin tunnistaminen on tärkeää, sillä joka sukupolvessa näyttäisi olevan oma Hamaninsa, joka haluaa tuhota meidät. Purim-juhlassa me juhlistamme selviytymistämme Hamanien virrasta, joka jatkuu läpi historian ja maailman ympäri!”

Näille halveksuttaville äärijuutalaisille uusi Haman on Ahmadinejad. Jos he onnistuvat lietsomaan vihaa ja sotaa häntä vastaan ja siten tuhoisasti hyökkäämään Irania ja meitä vastaan, tulevat he päästämään valloilleen sodan, terrorismin, talouden laman ja käsittämättömät kärsimykset miljoonille ihmisille ympäri maailman.

Lehden viimeinen artikkeli kuvailee hyvin Purimin itsepetosta, kun se kertoo miten ”juutalaiset kautta maailman juhlistavat selviytymistään, menestystään ja rakkauttaan naapureita kohtaan syömällä lautasellisen Hamanin korvia”. Miten ketään voidaan syyttää juutalaisvastaisuudesta, jos ei satu pitämään ajatuksesta Hamanin korvien syömisestä osoituksena lähimmäisenrakkaudesta?

Nyt kun Saddam Hussein on hirtetty Hamanin tavoin ja puoli miljoonaa irakilaista on kuollut ja yli miljoona loukkaantunut tässä juutalaisten masinoimassa sodassa, tulemmeko vielä joskus näkemään juutalaisten nauttivan synagogissaan ”Saddamin korvia”? Kun useat äärijuutalaiset kannattavat ydinasehyökkäystä Iraniin, tulemmeko kenties katastrofaalisen Iranin sodan jälkeen näkemään uusia ruokia Purim-juhlassa, kuten mikrotettua lihaa kuvastamaan Ahmadinejadin ja miljoonien iranilaisten säteilytettyä lihaa? Mikä onkaan parempi tapa sionisteille viestittää lähimmäisenrakkauttaan, kuin ihana lautasellinen Hamanin korvia?

Tänä Purimina maailman täytyy saada tietää ja ymmärtää äärijuutalaisten viha, joka johtaa meitä kohti kauhistuttavaa sotaa Irania vastaan. Kuulemme jatkuvasti fanaattisista äärimuslimeista, mutta milloin saamme kuulla vielä suuremmasta maailmaa kohtaavasta fanaattisten äärijuutalaisten uhasta, joka johtaa maailmaa kohti Tuomiopäivän taistelua Iranissa? Mikäli emme estä tätä juutalaisten vihan ja murhien aaltoa, kärsivät iranilaisten lisäksi myös koko muu maailma.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://www.davidduke.com/?p=1831

60 kommenttia

 1. Mielisairasta sakkia magneetti on totuuden asialla ja kertoo totuuden olisi aika jo kaikkien kristittyjen herätä kirkon ja ääriliikkeiden harjoittamasta aivopesusta tästä niin sanotusta ”valitusta kansasta” joka on itsensä asettanut valituksi eikä jumala ole heitä valinnut.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Nää ”tosi kristityt” kuuluu samaan sekoboltsi sakkiin kiihkojuutalaisten kanssa eli ei siis mitään eroa.

    Oikea kristitty ei hyväksy yllämainittujen ryhmittymien rikollista toimintaa vaan tuo sen päivänvaloon.

    Joten voi sanoa että magneettimedia on jumalan sanantuoja ja totuuden asialla.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. 123 :Sinä varmaan edustat kristillistä antisemitismiä.

      Tuolla kommentilla juutalainen kristittyjen vihaaja leimaa kaikki kristityt ”antisemitiksi”. Kaikki ovat heidän mielestä aloittamassa uutta ”lopullista ratkaisua”. Sääliksi käy heitä kun ovat peloteltu rabbien valveilla.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Michael Hoffman sanoo, että Hamann-hahmon tarkoitus on lietsoa pelkoa ja vihaa ei-juutalaisia kohtaan, jotta juutalaiset eivät luopuisi uskostaan ja naisi ei-juutalaisia ym. Juuri tästä systä rabbit halusivat ennen sulkea kansansa ghettoihin, jotta voisivat valvoa alamaisiaan.

  Silti on hämmästyttävää, kuinka juutalaiset vaalivat ajatusta siitä, että heitä koko ajan uhkaisi kansanmurha. Johtajat lietsovat tällaista näkemystä, mutta silti kaikki tuntuu valheelliselta ja siis elämänvalheelta. Tällä valheella perustellaan rasistista asenneta ja vihanpitoa.

  Tietysti sellainen, jolla on jotain tunnollaan, pelkää myös kostoa tms. Voisiko olla kysymys myös tästä? Tai että he, jotka ovat syyllistyneet kaikennäköisiin juttuihin, haluavat uskotella muille samanlaista uhkakuvaa, jotta heillä olisi vahva puolustus mahdollisia perintätoimia ym. vastaan.

  Tietysti kaikki liittyy myös goyimien pekuttamiseen. Isot kristittyjen massat on saatu mukaan samaan valheeseen, että jutalaisia uhkaisi koko ajan välitön kansanmurha, ellei toimita juuri oikealla tavalla tai niin kuin juutalaiset haluavat.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Repe! Sinä et oikein pysy kelkassa mukana. Iran suitsuttaa maailmalle tuhoavansa Israelin. Siksi
   Israelissa luonnollisesti pohditaan, miten vastata Iranin uhkauksiin. Israelilla on oikeus puolustaa itseään. Israel on ainoa Demograatinen valtio Lähi-idässä, eikä ole uhittelemassa eikä uhkaamassa ketään naapuriaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Israel on lähi-idän d-e-m-o-r-a-a-l-i-s-i-n valtio, joka ei ole 174 YK:n jäsenvaltion pyynnöistä huolimatta sallinut IAEA:n tarkastuksia ydinvoimaloissaan. Vaikka Israel onkin YK:n luomus ja saa kiittää YK:ta olemassaolostaan, niin Israel on kuin kauhukakara, nuorisorikollinen, jolla on maailmanennätys YK:n ihmisoikeuksien loukauksissa, miehitettyjen alueiden asukkaiden kohtelemisessa Geveven sopimuksen pykälien mukaisesti sekä YK:n päätösten toteuttamatta jättämisessä. Israelin valtion perustaminen oli suuri virhe.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Minä olen asunut Israelissa ja tiedän asioita lähempää kuin sinä. Sinun juttusi on sellaisen miehen
     örvellyksiä, joita yleesä kuulee kapakan terassilla, ” velat muuttuu saataviksi” muutaman lasin jälkeen. Seuraat asioita ”peräkamarin” puolelta, jonne aurinko ei paista.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Monelle Israelilaiselle on Talmud ihan normi asia ja siellä sanotaan mm. juutalainen joka tappaa kristityn ei tee syntiä, juutalaisten tulee aina yrittää pettää kristittyjä ja jne. meinaan vaan sitä että siellä voi olla ihmisillä aika kiero käsitys moraalista sun muusta jopa ihmisoikeuksista käsitykset voivat olla aika vääristyneitä, mutta sano sinä oma mielipiteesi kun olet siellä asunut, haluaisin kuulla sen mielelläni.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Enkä minä nyt väitä että välttämättä faktoja tietäisin, näin olen lukenut ja mielestäni on hyvä tarkastella asioista monelta kantilta, jotta voisi paremmin ymmärtää asioista.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Tarkoitin edellä luonnollisestikin Israelin loukkaavan Geneven sopimusta miehitetyillä alueilla. Sionistirikolliset pitäisi rankaista kansainvälisessä tuomioistuimessa.
    Lisäksi Israelin pitäisi päästää kansainväliset tarkastajat biologisia ja kemiallisia aseitaan valmistaviin tehtaisiin ja niitä varastoiville alueille.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. ”Juuso” Tietosi on todella pielessä. Talmudista ei mainitsemisia väitteitä löydy. Koranissa mainitsemasi väite löytyy. Muslimit pitävät kristittyjä ja juutalaisia vääräuskoisina, joten näihin kansan-
     ryhmiin koraanin mukaan väitteesi koskee.

     Plusääni(0)Miinusääni(1)
     1. Nimim!” Apartheid, Juuso”. Todennäköisesti sama kirj. Näillä sivuilla kirjoittaminen on repivää eikä
      lopputulos ole totuudenmukaista, koska natsikirjoittat hylkäävät historian totuuden. Suosittelen sinun
      hankkivan Pekka Sartolan Israelia käsitteleviä kirjoja.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Naton siirtyminen Libyassa suoraan toimintaan eli Libyan terroripommitukset aloitettiin myös Purimina. Vuonna 1991 Purim-juhlan aikaan USA murhasi tuhansia ja taas tuhansia Kuwaitista peräytyviä sotilaita perheenjäsenineen. Antatumistarjouksia ei otettu vastaan eikä mahdollisuutta antautumiseen annettu. Kyseessä oli suuren luokan sotarikos.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Repe! Sinun historiasi kaipaa taas kohennusta. Vuonna 1990 Irak (Saddam Hussein) aloitti sodan, vallatakseen Kuwaitin öljykentät. Länsi puuttui Saddamin pyrkimyksiin, luonnollisista syistä, estää Kuwaitin valloitus. Ei kukaan syyttänyt lännen puuttumista Kuwaitin sotaan. Ainoastaan Saddamilta meni yöunet, kun hommat ei onnistunut. Sodissavalitettavasti ihmishenkiä menee paljon.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Heh, mikäs vaihtoehtotodellisuus täällä nykyisin vallitsee? :D. Uusnatseja suu vaahdossa mesoamassa. Ennenhän artikkelit lähinnä huvitti, nykyisin vetää täysin sanattomaksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Juutalaiset eivät koskaan tavoittele joukkosurmaa Iranissa sillä juutalaiset ovat samoja kaukaasian-arjalaisia kuten Iranilaisetkin, harjoittavathan juutalaiset todellisten-arjalaisten alkuperäistä zarathustralaisuus uskontoa.

  Persialaisen kuninkaan neuvoantaja epäili että juutalaiset olivat sekoittuneet muihin kansoihin ja siksi ei suvainnutkaan juutalaisia, mutta juutalaiset todistivat puhdasrotuisuutensa ja siksi heidät hyväksyttiin arjalaisten liittoumaan eli Persian valtakuntaan (Turkki,Iran,Israel). Toki juutalaisten täytyi suorittaa jonkinlainen rotupuhdistus:

  Toinen aikakirja;
  15:13 ja että jokainen, joka ei etsinyt Herraa, Israelin Jumalaa, oli surmattava, olipa hän pieni tai suuri,mies tai nainen.
  36:23 ”Näin sanoo Koores, Persian kuningas: Kaikki maan valtakunnat on Herra, taivaan Jumala, antanut minulle, ja hän on käskenyt minun rakentaa itsellensä temppelin Jerusalemiin, joka on Juudassa. Kuka vain teidän joukossanne on hänen kansaansa, sen kanssa olkoon Herra, hänen Jumalansa, ja hän menköön sinne.”

  Esra;
  9:1 Kun tämä oli suoritettu loppuun, astuivat päämiehet minun tyköni ja sanoivat: ”Ei kansa, ei Israel eivätkä papit ja leeviläiset ole eristäytyneet maan kansoista ja niiden kauhistavista teoista – ei kanaanilaisista, heettiläisistä, perissiläisistä, jebusilaisista, ammonilaisista, mooabilaisista, egyptiläisistä eikä amorilaisista.9:2 Sillä näiden tyttäriä he ovat ottaneet itsellensä ja pojillensa vaimoiksi, ja niin on pyhä siemen sekaantunut maan kansoihin. Ja päämiesten ja esimiesten käsi on ollut ensimmäisenä tässä uskottomassa menossa.”9:3 Kun minä tämän kuulin, repäisin minä vaatteeni ja viittani, revin pääni hiuksia ja partaani ja istuin tyrmistyneenä.
  10:3 Niin tehkäämme nyt Jumalamme kanssa liitto, että me Herran neuvon mukaan ja niiden neuvon mukaan, jotka pelkäävät meidän Jumalamme käskyä, toimitamme pois kaikki ne vaimot ja heistä syntyneet lapset; tehtäköön lain mukaan.10:11 Mutta antakaa nyt Herralle, isienne Jumalalle, kunnia ja tehkää hänen tahtonsa: eristäytykää maan kansoista ja muukalaisista vaimoista.”

  Nehemia;
  9:1 Mutta saman kuun kahdentenakymmenentenä neljäntenä päivänä israelilaiset kokoontuivat paastoten,säkit yllä ja multaa pään päällä.9:2 Ja Israelin heimo eristäytyi kaikista muukalaisista, astui esiin ja tunnusti syntinsä ja isiensä rikkomukset.9:7 Sinä olet Herra Jumala, joka valitsit Abramin ja veit hänet pois Kaldean Uurista ja annoit hänelle nimen Aabraham.9:8 Ja sinä havaitsit hänen sydämensä uskolliseksi sinua kohtaan, ja niin sinä teit hänen kanssaan liiton antaaksesi hänen jälkeläisillensä kanaanilaisten, heettiläisten, amorilaisten, perissiläisten, jebusilaisten ja girgasilaisten maan. Ja lupauksesi sinä olet täyttänyt, sillä sinä olet vanhurskas.
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

  On naurettavaa väittää että Irakin sota olisi jonkinlainen katasrofi Amerikkalaisille, joita on kuollut ainoastaan 3000. Näin harjoittamalla propagandaa saadaan todella alhaiset tappioluvut kuulostamaan suurilta, kuinka paljon Irakilaisia on kuollut ehkä 3000 000, mutta mitä siitä väliä eiväthän he ole puhdasrotuisia-arjalaisia. Ja kaikista tärkein asia on se että juutalaisten (Iranilaisten) ei itse tarvitse sotia, näin todelliset-arjalaiset (mm. Iranilaiset) saavat valtansa kasvamaan ilman tappioita, näinhän kävi toisen-maailmansodankin aikana. Mutta propagandalla ja jatkuvalla valheen toistolla saadaan kaikki asiat näyttämään toisilta mitä ne todellisuudessa ovat.

  Juutalaiset ja kaikki muutkin todelliset-arjalaiset puuhaavat kaikessa hiljaisuudessa ydinasetta Iranille, ja kas kummaa eräänä päivänä todetaan ettei Iraniin voida hyökätä lainkaan sillä Iranilla on satoja ydinaseita, jotka ovat todellisuudessa juutalaisten lahjoittamia. Olen jopa valmis veikkaamaan asiasta ja tulette näkemään että näin tulee käymään, silloin teidänkin täytyisi huomata todellisten-arjalaisten valheellinen propaganda.

  Onhan sota Afganistanissakin todellisuudessa ooppiumin tuotannon turvaamista, todelliset-arjalaisethan saavat oppiumista valmistetusta heroiinista valtavat tulot. Propagandallisesti sitten tuodaan esille ihmisoikeudet ja naisten asema Afganistanissa, vaikka samaan aikaan kuolee euroopassa ihmisiä heroiiniin valtavat määrät.

  Kukaan ei saa edes sanoa sitä tosiasiaa ketkä harjoittavat euroopassa valtavasti liiketoimintaa heroiinirahoilla, jos mainitset sen saat rangaistuksen, näin totaalisessa yhteiskunnassa me elämme.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Ne jotka tietävät totuuden, tietävät totuuden. Juutalaiset eivät ole mitään Jumalan valitsemaa kansaa, se on vain heidän uskomuksensa ja propagandallinen sanomansa muille kansoille, jota levitetään väkisin uskontojen avulla kansoille jos toisillekkin. Näin kaikki muutkin todelliset-arjalaiset toimivat, eli käyttävät uskontoja apunaan propagandaansa levittäessään. Intiassa todelliset-arjalaiset väittävät olevansa ihmisiksi muuttuneita Jumalia, siksi Adolf Hitler tuo arjalaisten ihailija kirjoitti näin:

   Luku. 8. Poliittisen toimintani alku.
   Kuta abstraktisesti oikeampi ja siten valtavampi aate on, sitä mahdottomammaksi käy sen täydellinen toteuttaminen, niin kauan kuin se on ihmisten varassa. Jos asia olisi toisin, ei uskontojen perustajia voitaisi lukea tämän maapallon suurimpien ihmisten joukkoon.

   Mormoonien uskonto, joka on Amerikan uus-hindulaisuus, väittää että ihmiset muuttuvat Jumaliksi, ja juutalaisten olevan alkuperäisiä Amerikkalaisia, intiaanit ovat juutalaisten lapsia jotka ovat muuttuneet toisenlaisiksi koska luopuivat uskostaan eli tekivät syntiä. Olen kirjoitellut kyseisestä asiasta ennemminkin, joten lueppa sieltä ja mieti syntyjä syviä.

   Olen miettinyt syytä juutalaisten ja mustalaisten henkiseen ahdinkoon ja olen tullut seuraavanlaiseen päätelmään; Juutalaiset ja mustalaiset ovat länsi-kiinalaisten eli kaukaasian-arjalaisten ja germaanien jälkeläisiä, mutta he eivät voi sietää sitä että he ovat sekoittuneet germaaneihin. Mistä tämä kaikki sitten johtuu? luultavasti kiinalaisilla on ollut perinteenä ottaa vihollisten naisia vangeiksi ja tehdä heille mahdollisimman paljon lapsia, nämä lapset on sitten opetettu vihaamaan toisia, mm. germaanien ja kiinalaisten lapset on opetettu vihaamaan germaaneita, vaikka he ovat itseasiassa itsekkin puoliksi germaaneita. Tämä kulttuuri on sitten jatkunut mm. Israelissa josta on raamatussa mainittuna seuraavaa:

   Neljäs Mooseksen kirja;
   31:17 Niin surmatkaa siis kaikki poikalapset ja surmatkaa myös jokainen vaimo, joka on yhtynyt mieheen.31:18 Mutta jokainen tyttö, joka ei ole yhtynyt mieheen, jättäkää itsellenne henkiin.

   Näin tehtiin puoli-rotuisia jotka opetettiin vihaamaan niitä kansoja joista heidät otettu. Poikalapset tapettiin olivathan he puhdasrotuisia, naiset jotka olivat raskaana tapettiin ettei tullut puhdasrotuisia, mutta naiset jotka eivät olleet raskaana säilytettiin tekemään lapsia joista tuli sekarotuisia, nämä sekarotiset lapset opetettiin vihaamaan äitinsä rotua, tämä kulttuurinen piirre on ehkä heillä vieläkin.

   Viides Mooseksen kirja;
   23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.

   Miksi purim juhlassa vihataan niin paljon Hamania, syy on se että Haman väitti että juutalaiset olivat sekoittuneet muihin kansoihin ja juutalaisia ei pitänyt hyväksyä arjalaisten kansojen liittoon, tässä on syy miksi juutalaiset saavat raivokohtauksia kuullessaan Hamanin nimen, he eivät voi sietää sitä että he ovat sekarotuisia, ovathan kiinalaiset opettaneet heitä vihaamaan toisia, vaikka tosiasiassa juutalaiset ovat mm. turkkilaisten ja iranilaisten kanssa samaa rotua, eli germaanien ja länsikiinalaisten jälkeläisiä. Joten juutalaisten raamatulliset lait siitä etteivät he saa sekoittua muihin kansoihin ovat turhia, ovathan juutalaiset sekarotuisia jo ennestään eli germaanien ja länsi-kiinalaisten jälkeläisiä, mustalaisten tavalla, siksi heillä ilmeneekin joskus sinisiä silmiä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Jones! Sinulla on se heikkous, ettet osaa tulkita raamattua asiayhteydestä. Lue luvut alusta-alkaen
   loppuun, niin saat toisen sisällön ajatuksillesi. Sinä eroitatat kohdat kokonaisuudesta, josta ei selviä totuudenmukainen. Muutkin ajatuksesi ovat pimeydestä. Olet aikakaudella, kun ihmiskunta pohti, onko maapallo pyöreä vai litteä. Ottaisit selvää ennenkuin vaivaudut kirjoittamaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Tulipa tässä mieleen kun pyhäkoulussa sunnuntaisin laulettiin penskoina ”TOTUUDEN HENKI JOHDA SINÄ MEITÄ” täytyy sanoa ettei näitä sekopää uskovaisia jotka julistaa israelin puolesta mitä vain ainakaan mikään totuuden henki johda.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Jep, ja selkeästi ko. kirjassa ilmaistaan että Ohola ja Oholiba symboloivat Israelia ja
   heidän seksihurjastelunsa epäjumalien palvontaa.

   Raamatun kohtia sopivati valikoimalla saa kyllä käyttökelpoiusta tekstiä tilanteessa kuin tilanteessa käytettäväksi.

   Minkä tahansa asian puolustukseksi ja mitä tahansa vastaan käytettäväksi.

   Symbolikieli otetaan joko kirjaimellisesti tai sitten selkeä teksti käännetään symboliseksi tarpeen mukaan…

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Aika väsynyttä. Suunnattu kaiketi niille, jotka eivät linkkiä jaksa avata tai lukea juurikaan. Kyseessähän on profesori Israel Shakakin teksti. Moranen jatkaa ”Seksi kuitenkaan ei-juutalaisen naisen ja juutalaisen miehen kanssa ei ole sallittua, päinvastoin. Kuitenkin päärangaistus langetetaan ei-juutalaiselle naiselle ja hänet täytyy teloittaa, jopa jos juutalainen raiskasi hänet, olkoot tämä ei-juutalainen nainen vaikka “vasta 3-vuotias tai 9-vuotias ja 1 päivän verran, aikuinen, naimisissa oleva tai ei, hänet täytyy tappaa koska tämän takia juutalainen joutui vaikeuksiin”37 (Talmudic Encyclopedia, ‘Goy’; Maimonides, Mishnah Torah, Prohibitions on Sexual Intercourse 12; 10). Juutalaistakin kuitenkin tulee rangaista, piiskaamalla häntä, ja jos hän on papillisen Kohen -heimon jäsen, saa hän tuplamäärän raipaniskuja, sillä Kohen ei saa harrastaa seksiä prostituoitujen kanssa ja kaikkia ei-juutalaisia naisia nimenomaan pidetään prostituoituina ja saastaisina38 (Shahak 1994, 87-88, 116).

  Halakhan esitykset perustuvat tuossa kokonaan israelilaisten rabbien ja professorien esityksiin. Professori Kevin mcDonald on myös paikoin saanut sijaa.

  Trollien kommentit ovat tällä sivulla uskomatonta hölynpölyä, joka ei liity Morasen esitykseen mitenkään. Ehkä joku luulee juttujanne jotenkin älyllisiksi, mutta ne eivät tosiasiassa tarkoita mitään. Suosittelen lukemaan tuon tekstin.

  Siitä selviää, että yleinen kielto ei-juutalaisten tappamiselle on usein selitetty siten, että se koski vain ei-messiaanista aikaa. Tuolloin se olisi provosoinut ei-juutalaisten vastarintaa. Nyt kun juutalaiset ovat siis niskan päällä ja Israel perustettu, on usean mielestä akanut messiaaninen aika, jolloin ei-juutalaisilal ei ole tässä suhteessa suojaa. päinvastoin.

  Halakhaa on vaadittu Israelin laiksi.

  Shakak: ”“Täytyy painottaa, että kaikki edellä mainitut selitykset edustavat täysin oikein Halakhan opetuksia. Rabbit ja, jopa pahemmin, apologistiset juutalaisuuden tutkijat tietävät tämän varsin hyvin, ja tästä syystä he eivät yritä argumentoida kyseisiä näkemyksiä vastaan juutalaisyhteisön sisällä; ja eivät tietenkään koskaan mainitse niitä sen ulkopuolella. Sen sijaan, he mustamaalaavat kaikki juutalaiset jotka nostavat näitä asioita ei-juutalaisten kuuloetäisyydelle, ja he laskevat liikkeelle petollisia kiistämisiä joissa moniselitteisesti puhuminen ja kiertely yltää huippuunsa. Esimerkiksi he ilmaisevat, käyttäen yleisiä termejä, sen tärkeyden johon juutalaisuudessa asetetaan armoa; mutta se minkä he unohtavat huomauttaa on että Halakhan mukaan armo tarkoittaa vain armoa juutalaisia kohtaan.
  Kuka tahansa, joka asuu Israelissa, tietää kuinka syvälle ja laajalle levinneitä nämä vihan ja raakalaisuuden asenteet ei-juutalaisia kohtaan ovat, suurimman osan Israelin juutalaisten keskuudessa. Normaalisti nämä asenteet on naamioitu ulkopuoliselta maailmalta, mutta Israelin valtion perustamisen, v. 1967 sodan ja Beginin nousun jälkeen, huomattava juutalaisten vähemmistö, sekä Israelissa että ulkomailla, on tullut hiljattain avoimemmaksi kyseisistä asioista.”

  Mielenkiintoinen lainaus: ”Juutalaisnainen Evelyn Kaye paljasti myös juutalaisuuden vihan ja herjaukset ei-juutalaisia kohtaan:
  “Hartaan hasidisen tai ortodoksisen juutalaisen tunnusmerkki, kuten myös monien muiden juutalaisten, on kaikkien ei-juutalaisten kyseenalaistamaton viha. Tämä on ultraortodoksisuuden ja hasidisen filosofian perusta. […]
  On olemassa täysi litania kaikkia kauheita asioita ei-juutalaisista, jotka pätevät heihin kaikkiin, ja joita ortodoksisuus uskoo epäsuorasti [implisiittisesti].
  Näihin kuuluvat:
  […]
  – kaikki gojimit vihaavat juutalaisia, silloinkin kun he vaikuttavat ystävällisiltä;
  […]
  – gojimit eivät koskaan ole yhtä älykkäitä, yhtä kilttejä, yhtä viisaita tai yhtä rehellisiä kuin juutalaiset;
  – gojimeihin ei voi koskaan luottaa.
  Tähän on vielä paljon muutakin. Mutta gojim-vastaisuuden ydin viedään eteenpäin juutalaislapsille, äidinmaitonsa kanssa, joka sitten hoivataan, ruokitaan ja kastellaan varovasti täysimittaiseen fobiaan koko heidän elämänsä ajan. […]
  Heidän asenteensa muovataan täydellisesti. He tietävät ketä vihata.”54 (Kaye 1987, 113.)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. ”123 lle”. Kunnioitan monia mielipiteitäsi. Näillä palstoilla, monilla on totuudenvastaisia höpötyksiä, joita harakakkin nauraa. Sinä puolustat Juutalaisia niinkuin minäkin. Kiitos siitä sinulle. Älä anna häiritä minun kirjoitukset uskonasioissa. Olen tunnustava kristitty, jota en häpeä.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 9. Toistan teille pakonomaisille juutalaisuudesta jauhajille sen että ei ole olemassa minkäänlaista juutalaista rotua, vaan juutalaiset ovat samoja kuin mm. mustalaiset, turkkilaiset, iranilaiset. Eli juutalaiset ovat todellisuudessa länsi-kiinalaisten ja germaanien sekoituksia. Iranilaiset kutsuvat itseään arjalaisiksi, mutta meille germaaneille on opetettu toisesta-maailmansodasta johtuen että me olemme mukamas arjalaisia.

  Israel ei tule koskaan hyökkäämään Iraniin, sillä ovathan he samaa todellista-arjalaista rotua, ja juutalaisten uskonto on Iranin alkuperäinen uskonto eli Zarathustralaisuus, jonka uskonnollinen risti on hakaristi.

  Israel aseisti Irania Iranin ja Irakin välisessä sodassa, muutenhan Iran olisi hävinnyt sen sodan. Juutalaisilla on valtaa Amerikassa ja siksi he tukevatkin kaikkia arjalaisia kansoja tuolla aluella, mm. Turkkia, Irania. Tulette huomaamaan että Iran saa aivan varmasti ydinaseen, ja se on juutalaisten ja muidenkin todellisten-arjalaisten työn tulos. Onhan Amerikka ollu hyvin paljon tukemassa iranilaisten valtaa, eli shiiamuslimien mm. Irakissa, siksi Irakin sota.

  Todellisuudessa maailmanvaltaa himoitsevat todelliset-arjalaiset, olihan heillä Persia aikoinaan. Persian sanotaan olevan sama kuin Iran nykyään, mutta se ei ole totta, Persia oli arjalaisten kansojen liittouma, eli Turkki, Iran, Israel. Hitler oli heidän messiaansa ja kasvatti heidän valtaansa.

  Iranilaiset ovat arjalaisia onhan Iran suomennettuna arjalaisten valtakunta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Zarathustralaisuus
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Natsitervehdys
  http://www.whale.to/c/swastika.html
  http://swastika.info/archives/162
  http://romanit.net/cms/index.php?page=uusia-loytoja-israelin-kadonneista

  Zarathustralaisen kuninkaan, Kyyroksen hallitusajalta on peräisin ns. ”Kyyroksen julistus”, jota pidetään maailman ensimmäisenä kansalaisten ihmisoikeuksien tunnustuksena. Kumma kyllä tosiasiassa uskonnot kumoavat ihmisoikeudet.

  Kyyroksen julistus sallii eri kansoille uskonnon vapauden. Helppohan todellisille-arjalaisille on sallia uskontojen vapaus sillä arjalaistenhan luomia ovat niinsanotut maailman suurimmat uskonnot, nämä todellisten-arjalaisten luomat uskonnot lisäävät arjalaisten valtaa ja laittavat toiset ihmiset palvelemaan heitä mm. Hindulaisuudessa.

  Hitler ihaili uskontojen luojia, joita ovat todelliset-arjalaiset, siksi Hitler laittoikin arjalaisten uskonnollisen hakaristin Saksan lippuun. Ote Hitlerin kirjasta: Luku. 8. Poliittisen toimintani alku: Kuta abstraktisesti oikeampi ja siten valtavampi aate on, sitä mahdottomammaksi käy sen täydellinen toteuttaminen, niin kauan kuin se on ihmisten varassa. Jos asia olisi toisin, ei uskontojen perustajia voitaisi lukea tämän maapallon suurimpien ihmisten joukkoon.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Se mikä minulla on tunnetaan yleisnimellä ’sanavarasto’. Sinulla ei ilmeisesti ole edes oikeinkirjoitus hallinnassa. Mitä muuta voi odottaa uusnatsilta joka ei osaa lukea koska pelkää vaanivia ”Zionisteja”.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Jussi! Et osaa edes hävetä omia kirjoituksiasi. Monet, itseni lisäksi ovat yrittäneet takoa päähäsi järkeä ja sivistystä, tuloksetta. Sinun kirjoitukset (”Örvellykset”) eivät kuulu sivistyneeseen ajatuksien vaihtoon. Ei ole kielletyä tutkia älyllistä totuuden mukaista historian opetusta.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Oon ma saatana päästäni sekaisin kun joudun valvomaan kaiket yöt trollatessa ja vaivan palkaksi saan vain pari surkeaa lentoa israeliin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Eikö olekkin kummallista se että juutalaiset ja mustalaiset eivät tee sanottavassa määrin niinsanottua ”oikeata työtä” mm. rakennuksilla, ja tehtaissa. Samaan aikaan Intiassa ovat todelliset-arjalaiset luoneet kastisysteemin jossa he ovat ylintä kastia joka ei työtä tee, ja alimmat kastit joutuvat ne tekemään. Ylimmät kastit ovat mm. kauppiaita, sotilaita, pappeja. Eikö Intiassakaan mustalaisten anneta tehdä työtä? Merkillepantavaa on se että pappeina he opettavat omaa uskontoaan ihmisille, jotka aivopestään näin uskonnolla palvelemaan heitä, palkkioksi pääsee taivaaseen, jos ei tottele joutuu helvettiin. Yksinkertaista eikö totta.

  Juutalaiset ja mustalaiset ovat tietoisia siitä että he ovat samoja ihmisiä, itsekkin he siitä kirjoittelevat, jos minä sen mainitsen siihen ei uskota, kehen sitten uskotaan.
  http://romanit.net/cms/index.php?page=uusia-loytoja-israelin-kadonneista

  Abu-Hanna kirjoittaa (Sinut kirjassaan sivu:74) Malesiassa ollessaan Abu-Hanna oli vieraillut kiinalaisessa kaupunginosassa jossa kiinalainen nainen oli pitänyt Abu-Hannaa kiinalaisena, mistä se saattoi johtua? Onhan Abu-Hannaa pidetty Suomessa mustalaisena väittää hän kirjassaan nurinkurin. Kaikki johtuu siitä tosiasiasta että tässä Abu-Hannan kirjoituksessa tulee ilmi hänen ja hänen kansansa historia, siksi Israelia kutsutaankin Lähi-idäksi. Alunperin tuolla alueella asui oikeita arabeja mutta kaukaasian-arjalaiset eli länsi-kiinalaiset ovat menneet sinne sotilaallisesti ja siirtolaisina. Nykyään nämä kaukaasian-arjalaiset kutsuvat itseään juutalaisiksi ja arabeiksi. Abu-Hannan kohdatessa oikean arabin (Sinut sivu:75) ei arabi ollut pitänyt Abu-Hannaa arabina.

  Kun matkustelette katselkaa ympärillenne. Thaimaassa ollessanne voitte panna merkille sen että kiinalaiset näyttävät hyvin paljon samanlaisilta kuin mustalaiset. Ovathan mustalaiset tosiasiassa Tshinghis Khanin sotajoukkojen jälkeläisiä.

  Lukekaapa allaolevia linkkejä:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Hyksot
  http://www.adolfthegreat.com/Trails-Trivia/trivia-JewsForHitler.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Hoax is back. Jones, tuo mustalaisten juutalaisyhteys on vain teoria jolle ei ole vankkoja todisteita. Mutta ei sitä tietty kokonaan ole tyrmättykään. Mutta Intiaan on aika vaikea sulautua ulkopuolelta. Helpompaa ja uskottavampaa lähteä pois päin, hindujärjestelmän sulkeutuneisuudesta johtuen. Yksi teoria on myös tuo Tshinghis Khanin armeijajoukkoihin värväytyminen kun kansan osa oli jostain syystä(kulkutaudit, dalit vainot..?) lähtenyt Intiasta länteen päin tai joidenkin muslimisotilaiden vangiksi joutuminen tms. Se 500 vuoden aika ja väli Intiasta Eurooppaan on aika mysteerien peitossa.

   Eikä tämä oikeastaan kuulu näihin Purim juttuihin sotkea meidän suomen kaaleita joilla ei ole mitään osaa eikä arpaa noihin sotkuihin. Kaaleet ovat olleet jo vuosisatoja katolisia tai viime vuosikymmeninä enenevissä määrin vapaa/helluntaiseurakuntalaisia jos eivät rötöspiireihin ole sotkeutuneet.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Jos on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla vaatia sanoo:

  Kuinka vitun imbesilli tän jutun kirjoittanut ihminen on?!? Ensimmäisessä kuvakoosteessa nähdään kolmella ihmisellä huonohkosti tehdyt kasvomaalaukset, joiden tarkoitus on esittä KISS-yhtyeen jäseniä. Hyvä yritys saada kyseiset mahdollisesti ei-juutalaiset ihmiset näyttämään verenhimoisilta jutkuilta. Säälittävää, ja vielä säälittävämpää on se, että nämä kouluttamattomat, sosiaalisesti rajoittuneet ja lapsuudestaan saakka pataansa ottaneet ihmisrauniot uskovat kaiken ja jauhavat paskaa tällä sivustolla. Vinkki: ”ei tällaisilla jutuilla ainakaan naista saa”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Kaaleppi Änkyrällä on samat metodit kuin Suomi24:n Nato-palstan kokemus-k:lla ja Olet hullulla, eli uskomattoman surkeat menetelmät. Oksennan metodiesi päälle, ”Kaaleppi Änkyrä”. Menisit oikeisiin töihin, nettitrollausta ei lasketa työnteoksi. Kesäteatteri ois sinulle sopiva paikka, nimimerkkisi kuulostaa joltain kesäteatterihahmolta, mutta sitähän valeoppositiot ovat, kesäteatteria eikä mitään muuta.

  Kualeppi
  Änkyrä
  Ualeppi
  Känkyrä

  Rotschild-Israel tuhoaa meidät kaikki mutta kristittyjä kehotetaan vain siunamaan Rotschild-Israelia. Minähän en perkeleen töitä siunaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat