Aasialainen mauste voi parantaa Alzheimerin taudin

Itämaisissa kulttuureissa Alzheimerin tautia esiintyy äärimmäisen harvoin.

Luonto on täynnä erilaisia yrttejä ja mausteita, jotka suojaavat taudeilta ja jopa parantavat niitä. Televisiokanava Fox Newsin tutkija Chris Kilhamin mukaan kurkumajuuri on yksi voimakas mauste, joka näyttää ehkäisevän Ahlzheimerin taudin puhkeamista ja parantavan sitä.

Tohtori Kilham kertoi hiljattain Fox Newsin haastattelussa Ahlzheimerin tautiin liittyvästä uudesta tutkimuksesta. Tautiin sairastuneilla on

aivoissaan tahmeaa plakkia, joka liittyy suoraan aivojen rappeutumisprosessiin.

Tutkimukset osoittavat, että kurkuma poistaa aivoihin syntynyttä plakkia.

–Kurkuma näyttää estävän Alzheimerin taudin kehityksen, sillä se vähentää plakkia aivoissa. Olemme todistaneet tämän eläinkokeilla, Kilham kertoi Fox Newsin haastattelussa.

Myös havaintotutkimukset ovat osoittaneet, että suuria määriä kurkumaa syövät ihmiset eivät koskaan sairastu Alzheimerin tautiin.

–Intiassa ja Kaakkois-Aasiassa Alzheimerin tauti on erittäin harvinainen. Siellä myös käytetään runsaasti kurkumaa, Kilham painotti.

Kilhamin mukaan lääkeyhtiöt työstävät lääkeversiota kurkumasta. Kilham kuitenkin suosittelee aidon kurkuman käyttämistä aina kun se on

mahdollista. Jos kurkumaa vierastaa mausteena, sitä voi syödä uutteena.

–Kurkuman syöminen on tärkeää, sillä se voi suojata meitä yhdeltä hirveimmistä sairauksista, joita tiedämme.

Lähde:

http://www.naturalnews.com/029767_turmeric_alzheimers.html

3 kommenttia

 1. Tässsäpä taas meille ”huuhaauskovaisille” tietoa, tätä ei kannata skeptik. kuitenkaan lukea ja miksi lukisivatkaan koska, ne lääkemyrkyt ovat heille tehokkaampia keinoja paranemisen edistämiseksi. Taitaa olla meillä”huuhaauskovaisilla” erilaiset geenit kun, tunnemme olomme terveemmäksi näitä luonnon oman apteekin tuotteita käyttämällä ja sairastumme todellakin pahasti noista Lääketehtaiden valmistamista lääkkeistä. Kurkumahan on todettu monessakin vaivassa erinomaiseksi LÄÄKKEEKSI ja ruokien mausteeksi, antaa myös ruokiin herkullisen värisäväyksen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Muutama vuosi sitten luin artikkelin siitä miten kulutuksessa oleviin emaliastioihin kohdistuvat iskut saavat emalin lohkeamaan. Tämän voi itse tarkistaa koskettamalla emaliastoiden pintoja: uusi astia on sileä, vanha astia on karhea, eli siitä on hävinnyt materiaalia. Emali on käytännössä lasia, hyvin hienoa sellaista ja kun se pääsee ruokaan ja sitä kautta elimistöön, sen veitsenterävät reunat aiheuttavat ruoansulatuskanavassa hyvin paljon vahinkoa. Melkein sama asia jos hengittäisi hienoa lasipölyä.

  Emaliastoiden käyttö yhdistettiin mm. dementiaan ja muihin sairauksiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Vielä vaarallisempia materiaaleja on alumiinikattilat ja al.mehumaijjat,,
  Etenkin marjoja mehustettaessa maijjasta liukenee alumiinia muhuun..
  altzhaimeriin kuolleilta on löydetty aivoista huomattavia määriä alumiinia

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat