Adolf Hitlerin Taisteluni-äänikirja, osa 4

20.4.2017 on kulunut 128 vuotta Adolf Hitlerin syntymästä. Hitlerin merkittävin kirjallinen perintö on hänen kaksiosainen teoksensa Taisteluni. Kirjan ensimmäisessä osassa Hitler kertoo muun muassa nuoruudestaan, yhteiskunnasta tekemistään havainnoista, poliittisen liikkeen strategioista, sodasta sekä ensimmäisistä puolueen julkisista kokouksista.

Adolf Hitlerin tekemät havainnot, huomiot, mielipiteet ja näkemykset ovat hämmästyttäviä ja mielenkiintoisia, ja ne puhuttelevat tänäkin päivänä lukijaa tekstin iästä huolimatta. Ei olekaan ihme, että Euroopan viholliset ovat tehneet kaikkensa teoksen sanojen vääristelyssä ja mustamaalaamisessa.

20.4.2017 julkaisimme Taisteluni-kirjan ensimmäisen osan Tilinteon ensimmäisen luvun ”Isänkodissa” podcastina! Julkaisemme tulevat 11 lukua seuraavina viikonloppuina. Tahdomme tarjota historiallisen teoksen suomalaiselle yleisölle viimein modernissa muodossa. Emme halua ainoastaan juhlistaa äänikirjalla Hitlerin syntymäpäivää vaan myös haastaa kuuntelijamme.

Päivästä toiseen näemme vääryyttä tapahtuvan yhteiskunnassamme. Kyseessä voi olla poliittisen eliittimme harjoittama oman edun ajaminen suomalaisten kustannuksella, Suomen poliisin muuttuminen poliittisen eliitin yksityisarmeijaksi, pakkomonikulttuurisuuden ja pakolaisten aiheuttamat verityöt, valtamedian yksipuoleinen suomalaisvastaisten valheiden levittäminen tai globaalin eliitin ja pankkiirien harjoittama valkoisten vastainen politiikka ja toiminta. Poliittisen korruption luonne ja perimmäiset syyt ovat pysyneet pitkälti samoina Taisteluni-teoksen syntyvuosista aina 2000-luvulle asti.

Tänä päivänä yhä useampi suomalainen on herännyt ymmärtämään yhteiskuntamme epäoikeudenmukaisuuden ja vastuuttomuuden. Kuka tahansa suomalainen voi ikään, varallisuuteen tai sukupuoleen katsomatta todeta, ettei yhteiskuntamme ei ole sitä, mitä kansamme, rotumme ja lapsemme ansaitsevat. Vihamielinen eliitti on ottanut poliittisen järjestelmän valtaansa.


Haluammekin tuoda kansallissosialistista viestiä esiin uudella tavalla julkaisemalla Taisteluni-äänikirjan; haastamme kuuntelijoitamme kysymään itseltään, olisiko Adolf Hitlerin kuvailema kansallissosialistinen maailma ja yhteiskunta kunniallisempi, parempi ja vastuullisempi paikka meille, lapsillemme ja tuleville sukupolville. Taisteluni on monessa mielessä futuristinen teos – se ottaa kantaa ongelmiin, joista kärsimme nyt 100 vuotta myöhemmin!

Taisteluni on ensimmäinen Riimuradion julkaisema täyspitkä äänikirja. Toivomme, että te kuuntelijat annatte palautetta ja rakentavaa kritiikkiä mahdollisimman monipuolisesti, jotta voimme parantaa tarpeen mukaan laatua, kun teemme äänikirjan Taisteluni-teoksen toisesta osasta, Kansallissosialistisesta liikkeestä. Tietysti myös toivomme, että levitätte ja mainostatte äänikirjaa mahdollisimman laajasti! Antoisia kuunteluhetkiä!

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

3 kommenttia

  1. Kiitosnäistä ja riimu radio on huippu. Harmi vaan ettei asiat mene nopeammin huonoon suuntaa. Niin kauan ei aivopestyä kansaa kiinnosta ennenkun koulut on kaaos laitoksia, joukkoraiskauksia tapahtuu viikottain ym. Valitettavasti

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
  2. Nythän asiat ovat jo näin eikä kansaa silti kiinnosta mikään. Tai ehkä kasvavaa osaa kiinnostaa ”natsien” lynkkaaminen…

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
  3. Voisiko näihin sarjoina julkaistaviin juttuihin laittaa aina linkin edelliseen osaan? Joissain on ollut linkit, mutta monissa on unohtunut. Kuten erinomainen Englannin keskuspankin salattu historia artikkeli, josta pitää kissojen ja koirien tai Googlen avulla, etsiä se toinen osa jos ensmmäinen on löytynyt tai sattunut eteen jossain, tai toisin päin. Tai jos linkittää jonnekin muualle sitä niin pitää etsiä erikseen se toinen ja linkittää sekin jotta uusi lukija ei jättäisi kesken jos ei jaksa itse kaivella jatko osaa. Myös artikkelissa mitä Hitler nuorille opetetiin on sama juttu. Olisi hyvä jos niissä olisi kaikissa linkit muihin saman artikkelin osiin. Se tehostaisi tiedon löydettävyyttä monissa tapauksissa. Silloinkin jos ne eivät jostain syystä tulisi tuohon alle ”aiheeseen liittyvää” ehdotuksiksi.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat