Älä naura! Se on juutalaisvastaista! Osa 3

Tämä on kolmiosaisen artikkelin viimeinen osa. Osa 1. Osa 2.

Dieudonné joutuu poliisin kynsiin sanoessaan sen, minkä juutalaiset itsekin myöntävät.
Dieudonné joutuu poliisin kynsiin sanoessaan sen, minkä juutalaiset itsekin myöntävät.

Dieudonnén kohtaamat syytökset eivät kuitenkaan lopu tähän. Raivotautiset sionistit ja heidän lobbausjärjestönsä ovat solvanneet Dieudoa niin monin tekosyin, että sanallisista hyökkäyksistä voisi koota kokonaisen kirjasarjan. On kuitenkin kaksi syytöstä, joihin on tärkeää paneutua hyvin tarkasti. Sionistisen Arutz Sheva -mediayhtiön joulukuussa 2009 julkaisema propagandapommi yritti jälleen leimata maahanmuuttajataustaisen koomikon ”natsiksi”, koska hänellä on hyvät suhteet Iraniin ja koska hän on kutsunut Hollywoodia ”sionistikulttuurin kuristavaksi kouraksi”. Mitä Dieudonné tällä kertaa sanoi väärin? Monet Hollywoodin auktoriteetit todellakin ovat ylivalta-ajattelua kannattavia juutalaisia. Instituutio on erottamaton osa murhanhimoista sionistihallintoa. Hollywood levittää härskiä rasistista propagandaa arabeja ja muslimeja vastaan. Se pakottaa tähtinäyttelijänsä Israelin julkisiksi maskoteiksi ja pyrkii aktiivisesti luomaan ristiriitoja ”viholliskansojen” kesken etenkin Lähi-idässä, Syyriassa ja Sudanissa. Dieudonné oli siis jälleen täysin oikeassa.

Vielä Hollywood-lausuntoaankin tarkemman huomion koomikko tekee elokuvassa ”Is it allowed to discuss with Dieudonne?” (suom. ’Saako Dieudonnén kanssa keskustella?’). Elokuva oli Dieudon toimittajaystävän tekemä ja se nosti synkän vastalauseiden myrskyn Euroopan unionin (EUJS) ja belgialaisten (UEJB) juutalaisopiskelijoiden yhdistysten riveissä. Etenkin raivoa herätti Dieudon tokaisu, että juutalaiset ovat planeetan suurimpia huijareita. Antisionistisen hauskuuttajat lausunto saattoi kuulostaa tylyltä, mutta Dieudo ei haluakaan olla miellyttävä, vaan puhua totta. Pystyykö kukaan perustelemaan hänen olleen väärässä?

Eivätkö UEJB:n ja EUJS:n jäsenet ole koskaan kuulleet Rothschildin perheestä? Eivätkö he tunne tätä demonista sionistipankkiirien jengiä, joka rahoitti sekä brittiläistä että ranskalaista kolonialismia? Rothschildit ovat kiistatta modernin ajan suurimmat huijarit. Eivätkö UEJB:n ja EUJS:n sionistit ole kuulleet Bernie Madoffista, jonka historiallisen laaja 50 miljardin dollarin huijaus kietoutui tiukasti Israelin WTC-iskuhuijaukseen? Eivätkö juutalaisopiskelijat ole kuulleet Scott Rothsteinistä, eteläfloridalaisesta juutalaisesta asianajajasta, joka järjesti 1,2 miljardin dollarin pyramidihuijauksen ja sai palkinnoksi luksusta ja poliittista vaikutusvaltaa? Entä Irving Rosenfeld ja Jordan Belfort? Tuntevatko juutalaiset opiskelijat nämä moraalille irvokkaasti nauravat juutalaiset petkuttajat, joiden huijarielämää sionistinen kulttuurimme ihannoi Oscar-ehdokaselokuva American Hustlessa?

Entä Joseph Greenblatt? Kuulostaako tutulta? Ortodoksijuutalainen Greenblatt junaili kymmenienmiljoonien dollareiden pyramidihuijauksen. Hän ehti ”puijata” jopa omaa yhteisöään ennen kiinnijäämistä. Shervin Neman? Eivätkö UEJP ja EUJS tunne häntäkään? Outo sattuma. Neman on persianjuutalainen Los Angelesista, joka Greenblattin tavoin petkutti omaa yhteisöään ja nettosi miljoonia. Samaan hengenvetoon voidaan mainita kiinteistönkehittäjä Menachem Stark. Hasidijuutalainen Stark tunnettiin New Yorkin lainvalvojien piireissä petkuttajana, miehenä, joka ”kusetti ihmisiä”. Hän jatkaisi varmasti huijarinalalla edelleen, mutta hänet surmattiin tammikuussa ja ruumis survottiin roskikseen. Jatkaaksemme New York -teemalla voimme mainita vielä juutalaiset, jotka aivan vasta huijasivat miljoonia heimolaistensa newyorkilaiselta köyhäinapujärjestöltä (Metropolitan Council on Jewish Poverty).

Juutalainen kiinteistöhuijari Menachem Stark.
Juutalainen kiinteistöhuijari Menachem
Stark.

Huijareiden lista ei todellakaan päättynyt tähän. Lienee paikallaan muistaa tapaus, joka oli erityisen nöyryyttävä kansainvälisille sionisteille. Nyt jo kuolleen sotarikollisen Ariel ”Beirutin teurastaja” Sharonin pojat Gilad ja Omri pitivät koomassa maannutta mielipuoli-isäänsä väkisin hengissä saadakseen tämän eläkevarat. Rahoilla he kustansivat laajan joukon huijausoperaatioita. Mahdollisesti viimeisen vuosikymmenen kuvottavin ja tuhovoimaltaan laajin juutalainen ”petkutus” oli kuitenkin Islannin ajaminen konkurssiin. Dorrit Moussaieff (Islannin presidentti Ólafur Grímssonin vaimo!), Tchenguizin veljekset, Simon Halabi sekä Moises ja Mendi Gertner ovat kaikki ”Israelin” juutalaisia. Yhdessä kenraalimajuri Danny Rothschildin (”Israelin” entinen sotilastiedustelun johtaja) kanssa he murskasivat Islannin talouden jättiluokan huijauksessa, jolla he osoittivat maailmalle, ettei yksikään itsenäinen maa ole turvassa kansainvälisen sionistin kouralta.

Islannin taloudellisen teloituksen ja Rothschildin jatkuvan imperialismin rahoituskampanjan lisäksi yksikään sionistinen huijaus ei ole haavoittanut maailmaa yhtä tappavasti kuin syöpä nimeltä ”Israel”. ”Israel” on huijauksen sanakirjamääritelmä. Sen rakentamista puolusteltiin valheilla ”aavikon elävöittämisestä” sekä ”kansattomasta maasta valtiottomalle kansalle”. Itsenäisyys sille hankittiin toukokuussa 1948 Nakba-päivän etnisissä puhdistuksissa, joissa yli 800 000 ei-juutalaista jahdattiin pois kodeistaan. Rikollisvaltiota ylläpidetään kansainvälisellä verkostolla, jonka ydin koostuu juutalaisista sionisteista.

zionism introPitivätpä Dieudon arvostelijat siitä tai ei, sionistit ovat maailman suurimpia huijareita. Jopa ei-juutalaiset mestarihuijarit, kuten Allen Stanford, ovat tiiviissä yhteydessä sionistiseen eliittiin. Tämä kertoo siitä, että voidakseen päästä osaksi kansainvälisen kapitalismin hovia, on osattava palvella kuningasta, eli järjestäytyneen sionistiyhteisön oikkuja. Dieudo sai sakot puhumalla asioita, joita juutalaiset olivat itse joko sanoneet suoraan tai ilmaisseet muuten. Holokaustipornon termin keksi ”israelilainen” historioitsija Idith Zertal. Hollywoodin juutalaiset taas ovat tehneet American Hustlen kaltaisilla elokuvilla selviksi, ettei huijaamista pidetä tuomittavana toimintana ”valitun kansan” keskuudessa. Huijauksilla kerskaillaan ja niiden kunniaksi tehdään ylistäviä ”taideteoksia” koko maailman ihasteltavaksi.

Naurettavassa kohussa ei ole kyse siitä, mitä Dieudonné sanoi tai millaisella äänenpainolla. Eliitti on raivoissaan siksi, että hän ylipäätään uskalsi puhua kriittisesti. Sionisteja ei sinänsä haittaa, jos ”goy” (juutalainen halventava ”karjaa” tarkoittava nimitys ei-juutalaisista) puhuu juutalaisten vauraudesta, saavutuksista tai vaikutusvallasta tai jos hän ylistää sionismia ”jumalan tahtona”. Puhe on sallittua, kunhan se on sävyltään positiivista. Jos ”goy” kuitenkin julkeaa ryhtyä avoimesti vastustamaan kansainvälistä sionismia, hänestä tulee yhteiskunnallinen hylkiö ennen kuin hän ehtii edes kaasukammiota sanoa.

Juutalaisia ei myöskään haittaa, mikäli heidän heimolaisensa puhuvat ”valitun kansan” taloudellisista saavutuksista tai yhteiskunnallisesta vallasta, ”kunhan tätä ei tehdä ’goyn’ kuullen”, kuten juutalaissionistikirjailija J. J. Goldberg rasistisesti asian ilmaisi. Dieudonné on rikkonut sionistista hiljaisuuden sääntöä ja siksi hänen päätään vaaditaan nyt vadille.

 

Yhteenveto: jalkapallopaitoja, holokaustiuskontoa sekä orastava taistelu hiljaisuuden ja vastarinnan välillä

Juutalaisen ylivallan kannattajien mielestä "holokaustin" muistaminen on tärkeämpää kuin minkään muun kansan kärsimyksen.
Juutalaisen ylivallan kannattajien mielestä ”holokaustin” muistaminen on tärkeämpää kuin minkään ei-juutalaisen kansan kärsimysten.

Dieudonnén kokemien hyökkäysten keskiössä on aina ”holokausti”. Iranin Press TV:lle huhtikuussa 2010 antamassaan haastattelussa hän antoi palaa oikein kunnolla: ”Esimerkiksi kotimaassani Ranskassa muistetaan ainoastaan yksi historiallinen kärsimysnäytelmä, ’holokausti’. Kaikki muut historialliset epäoikeudenmukaisuudet ohitetaan olankohautuksella. Esimerkiksi Ranskan siirtomaiden orjuus, Algerian sota ja monet muut kauheudet on kokonaan unohdettu. Sionistinen lobby on määritellyt eri kansojen kärsimyksen arvojärjestyksen, mikä on täysin perverssiä.” Dieudo osui naulankantaan myös todetessaan sionistien omistamalle New York Timesille kesäkuussa 2012, että ”holokaustin muiston palvominen on jo edennyt siihen pisteeseen, että juutalaisten kansanmurhasta on tullut uusi uskontomme.”

Ranskalaiskamerunilainen komiikan kolossi ja sarkasmin sanansaattaja nosti sionistien synkän kaksinaismoralismin puheenaiheeksi Nation of Islamin haastattelussa 2013: ”Juutalainen holokausti on kuin palkintopokaali. Ranskassa saa piirtää pilakuvan profeetta Muhammedista, haukkua Paavia pedofiiliksi ja vaikka kiistää sen, että afrikkalaisia on koskaan orjuutettu. Mutta holokaustin kyseenalaistaminen on kiellettyä. Holokausti on uusi jumala.”

Holokausti on uusi uskonto, jonka ”jumala” on yliluonnollinen entiteetti, jota kutsutaan ”kuudeksi miljoonaksi”. ”Kuuden miljoonan” kiistäminen ja sen olemassaolon todisteiden vaatiminen ovat jumalanpilkkaa. Karmaiseva loukkaus uskontoa kohtaan on myös kysyä viattomasti, miksi pyhää lukua saa kyllä tarvittaessa korottaa, muttei koskaan supistaa. Jumalanpilkasta rangaistaan kuolemalla, kerettiläisen kansalaisoikeudet surmataan. Pappina häärii kansainvälinen juutalaisyhteisö, joka perii kirkollisveroa eurooppalaisilta kansoilta (seurakunnalta) ”korvauksena kuudesta miljoonasta”. Uudelleen ja uudelleen seurakuntaa nuijitaan kollektiivisen syyllisyyden vasaralla. Syyllisyys ei nimittäin ole luonnollista, vaan papisto joutuu ylläpitämään sitä voimakeinoin. Holokaustiuskonnon kirkko on pappisluokan hallitsema valtamedia, jonka äärelle ”goyim”-seurakunta kerääntyy palvelemaan herrojaan.

Kuten kaikissa uskonnoissa, myös tässä sekaan mahtuu harhaoppisia ja luopioita. Harhaoppisuus holokaustiuskonnon hallitsemassa maailmassa on vallankumouksellisinta, uhmakkainta, urheinta, arvokkainta, kunniakkainta ja sisukkainta mitä ihminen voi tehdä. Koska uuskonservatiiviset sotahaukat käyttävät ”kuutta miljoonaa” tärkeimpänä tekosyynään sionistisille hyökkäyssodille, on harhaoppisuus paitsi suotavaa, myös suorastaan pakollista! On aika riisua sionismin kahleet ja alkaa holokaustikerettiläiseksi. Ihmiskunnan tulevaisuus riippuu siitä, uskallammeko hylätä holokaustiuskonnon opinkappaleet ”ainutlaatuisesta kärsimystarinasta” ja ottaa vallan takaisin itsellemme ”valitulta” pappisluokalta.

Yhä useampi ranskalainen on kyllästynyt maan sionistipresidentti Hollandeen.
Yhä useampi ranskalainen on kyllästynyt maan sionistipresidentti Hollandehen.

Geopoliittiset kysymykset ovat Dieudonnén ja sionistivoimien välisen taistelun keskiössä. Holokaustiuskontoa käytetään Ranskassa hyväksi oikeuttamaan ”Israel”-myönteinen politiikka arabi- ja muslimimaissa. Dieudo vastustaa tätä avoimesti henkeen ja vereen. ”Israelin” hallitus levittää itsekin holokaustiuskonnon sanomaa Jewish Agency -järjestön kautta ja kannustaa Euroopassa asuvia juutalaisia ryhtymään laittomiksi kolonialisteiksi ja muuttamaan ”luvattuun maahan” eli miehitettyyn Palestiinaan. Euroopan laajaan mielipiderikoslakien kirjoon kuuluva Gayssot-laki säädettiin hävittämään holokaustiharhaoppiset ja voimistamaan sionistien kuristusotetta Ranskasta. Mutta yhä useampi Ranskassa asuva syntyperään katsomatta on alkanut kyseenalaistaa uskonnon oppeja. He ovat lopen kyllästyneitä sionistityranniaan ja olemaan ”goyim”. Dieudon ja Alain Soralin kannatus on kasvanut räjähdysmäisesti ja valtava vastarinnan aalto uhkaa koko nykyjärjestelmän olemassaoloa.

Kuten alussa todettiin, Dieudon henkilökohtaiset koettelemukset Ranskan rintamalla kuvastavat koko kansainvälisen sionistijärjestelmän hyökkäystä kritiikkiä ja sananvapautta vastaan.

Palestino on uhmannut sionistien vaatimuksia pelipaidoillaan.
Palestino on uhmannut sionistien vaatimuksia pelipaidoillaan.

Joulukuussa chileläisten palestiinalaisten jalkapallokerho Palestino otti käyttöön pelipaidat, joissa numero yksi on historiallisen Palestiinan kartan muotoinen. Chilen juutalaisjärjestöt lähes halkesivat raivosta ja pakottivat maan jalkapalloliittoa kieltämään paidat, mikä toi monille mieleen vuoden 1948 tapahtumat. Kansainvälistä hyökkäystä johti, kuten arvata saattoi, Anti-Defamation League ja järjestön puistattava johtaja Abraham Foxman. Rohkeaa palestiinalaishenkeä osoittaen Palestino on kuitenkin kritisoinut voimakkaasti kieltoa, ja joukkueen paidoissa on edelleen Palestiinan kartta, vaikka sen ulkoasu on hieman eri. Heidän viestinsä on ollut selvä: ”Me emme ole juutalaisyhteisön mielihalujen orjia!” Siinäpä vasta quenelle!

Palestinon kovistelua seurasi kummallinen näytelmä, jossa pääosassa oli äärisionistisen Rothschild-perheen omistama lehti The Economist. Lehti julkaisi artikkelin uhista, jotka kohtaavat Iranin väliaikaista ydinohjelmasopua. Artikkelin yhteydessä julkaistussa kuvassa Yhdysvaltojen kongressin tunnus on kahlittu Obaman jalkaan kiinni, jotta presidentti ei pääsisi solmimaan sopua. Kongressin symboliin on piirretty juutalaisia ja ”Israelia” symboloiva Daavidin tähti. Vaikka kuvan sanoma vastaa todellisuutta ja vaikka Daavidin tähti löytyy myös dollarisetelistä, ADL:n johtama sionistilobby hurjistui piirroksesta ja väitti sitä ”antisemitistiseksi”. Ja tietysti The Economist perääntyi ja sensuroi kuvan. Hitot totuudesta.

Antisemitismiä?
Antisemitismiä?

Heti The Economistin skandaalin jälkeen koitti egyptiläisjalkapalloilija Mohamed Salahin orwellilainen kiirastuli. Salah oli allekirjoittanut sopimuksen englantilaisen jalkapallojoukkue Chelsean kanssa. Joukkueen omistaja on jo aiemmin mainittu juutalaissionistirikollinen Roman Abramovich. Ennen sopimuksen virallistamista Salahin täytyi selittää, miksi hän ei ollut kätellyt ”Israelin” joukkueen pelaajia muutamia kuukausia aiemmin. Lisäksi hänen täytyi pyytää anteeksi kaikkia elämänsä aikana antamiaan sionisminvastaisia lausuntoja. Tarina ei tietenkään kerro, miksi joukkue koki Salahin poliittiset mielipiteet oleelliseksi hänen urheilijan ammattinsa kannalta. Salahin ristikuulustelulla ei ollut mitään tekemistä jalkapallon kanssa. Kyse oli sionisteille tyypillisestä manipulaatiosta.

Dieudonné, Palestino, elitistijulkaisun poliittinen karikatyyri ja Mohamed Salah voivat olla näennäisesti kaukana toisistaan, muutta niiden tarinaa yhdistää punainen lanka. Maailmassa on tekeillä jotain karmivaa, joka vaikuttaa koko ihmiskuntaan. Tämä ei ole mikään saastainen sionisti-Hollywoodin B-elokuva. Tämä ei ole scifiä. Äänessä ei ole hassahtanut tuomiopäivän profeetta. Tämä on todellisuutta. Kansainvälinen sionismi on julistanut sodan mielipiteitämme vastaan ja meillä on vain kaksi vaihtoehtoa: olla hiljaa tai ryhtyä vastarintaan.

Dieudon tapaus osoittaa, että vapaus voidaan saavuttaa vain taistelemalla.
Dieudon tapaus osoittaa, että vapaus voidaan saavuttaa vain taistelemalla.

Kansainvälinen sionismi kertoo meille jo nyt mille saa nauraa, mihin saa pukeutua, mitä saa piirtää ja mitä sanoa. Seuraava askel on, että he määräävät mitä saamme ajatella. Rintamalinjoja vedetään jo. Hämäävästi nimetty ”Palestiinan solidaarisuusliike” on alistunut täysin sionistien tahdolle ja esimerkiksi hyökännyt tunnettua sionisminvastaista aktivisti Gilad Atzmonia vastaan ja tuominnut Dieudon työn ”antisemitistiseksi”. Kuten Dieudo totesi aiemmin mainitsemassamme Press TV -haastattelussa, sionismi pirstoo ihmiskunnan. Se saa ihmiset sotimaan toisiaan vastaan. Sionistit ovat junailleet aikamme globaalit sodat ja levottomuudet. Sionistien kontrolloimat miedot kansalaisjärjestöt eivät kuitenkaan näe maailmanpoliittista kokonaiskuvaa.

Sionismi ei ole vain voima, joka laittomasti ja väkivaltaisesti miehittää Jordanjoen ja Välimeren välistä aluetta. Sionismi on liike, joka on rikollisesti kansanmurhan keinoin miehittänyt koko maapallon. Mikäli emme ymmärrä tätä, emme voi koskaan olla voitokkaita kuten Iranin valtio ja Hizbollah, vaan jäämme häviäjiksi kuten niiden edeltäjät, jotka eivät olleet tarpeeksi vahvoja puolustautuakseen imperialistihyökkääjältä.

Tavoitteemme on miehityksen lopettaminen. Kaikki vastarinnan taktiikat vievät meitä lähemmäs tavoitetta. Mutta emme voi vapauttaa valtioita, elleivät mielemme ole ensin vapautettuja. On aika luopua pelosta ja ajatella vapaasti! Loppu holokaustiuskonnolle, sionismille, juutalaiselle ylivallalle, ”Israelille” ja imperialismille! Loppu Rothschild-klaanin hallitsemille pankkiireille ja kapitalistiselle syövälle! Loppu kaikelle orjuudelle! Meidän on pidettävä ääntä niin kauan kuin keuhkoissamme on ilmaa. Lopulta ympärillämme on armeija, jonka sotureista jokainen pitää ääntä. Yhdessä luomme vastarinnan myrskyn, joka tulee syrjäyttämään julmimmatkin tyrannit!

Solidaarisuudenosoituksena Dieudonné M’bala M’balalle sekä kaikkien taistelussamme kuolevien ja jo kaatuneiden sankareiden kunniaksi, pidetään niin kovaa ääntä, että koko maailma järkkyy!

Alkuperäinen artikkeli lähteineen englanniksi Mask of Zion -verkkosivuilla.

4 kommenttia

 1. Koko helvetin eduskunta uusiksi ovat pelkkiä eu:N sätky nukkeja ja todelliset päätökset oikeasti tärkeistä asioista tehdään muualla! paska maa ja maanpetturi päättäjät joista moni ei edes saatana tiedä ketä siellä oikeasti hallitsee ja tuollaisia paskoja kansa aivo pestään äänestämään!

  T:Herätys aivokuollut kansa!

  Ja tuleva kulta pohjaan perustuva rahajärjestelmä ja nykyinen paheneva lama ovat tiettyjen tahojen tarkoituksella tekemiä asioista saatanan apinat ettekö tajua!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. TV2:sen Silminnäkijä dokumentti (27.3.) kertoi israelin armeijan toimista palestiinan lasten pahoinpitelystä yms. Dokumentti kertoo hyvin siitä, missä mennään…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Tänään 29.3.2014 voidaankin nauraa makeasti erään kuuluisan juutalaisen syntymäpäivän kunniaksi, nimittäin Lavrentin Berijan kunniaksi.

  Hän edustaa bolshevikkivallankumouksen parasta.

  Meitähän muistutetaan aamusta iltaan Anne Frankista. Nyyh, nyyh.

  Mutta kukaan, ei siis kukaan, ei koskaan, muistuta meitä miljoonista ja taas miljoonista valkoisista naisista ja tytöistä, jotka joutuivat juutalaisvallankumouksen lihamyllyyn.

  Ei, heitä ei saa muistella. Jos heitä muistelee, on natsi.

  Mutta Anne Frankia itketään. Voi, voi, sehän oli juutalainen. Itketään kaikki.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat