Alice Walkerin uusi kirja kertoo ADL välttelemän totuuden

Alice Walkerin uusi kirja The Cushion in the Road kertoo yli 80 sivun pituudelta Israelista ja sen kohtelemasta Palestiinasta. Ilmeisesti Anti Defamation League paheksui hänen vapaata käsitystään sionistien ideologiasta, joka on onnistunut vangitsemaan palestiinalaiset omalla maallaan ja samalla ryöstänyt siitä suurimman osan.

ADL sätti Walkeria hänen kuvailtuaan Israelin toimia palestiinalaisia kohtaan ”kansanmurhaksi”, ”etniseksi puhdistukseksi”, ”rikoksiksi ihmisyyttä vastaan” ja ”julmuudeksi ja helvetilliseksi kidutukseksi” – Haaretz 18.06.2013

ADL kutsuu Walkerin toimintaa antisemitismiksi, juutalaisvastaisuudeksi. Sananvapaus on tarkoitettu vain niille, jotka eivät arvostele Israelia, tai sionisteille ja heidän kannattajilleen, jotka arvostelevat kaikkia Israelia kritisoivia. Sitä juutalaiset eivät voi sietää, että Israel mahdollisesti tuotaisiin oikeuden eteen, jossa päätettäisiin, onko se syyllistynyt rikoksiin ihmisyyttä vastaan, joten siksi ADL syytää suunnattomasti rahaa Yhdysvaltain kongressiin, jotta amerikkalaiset suojelisivat veto-oikeudellaan Israelia joutumasta selvittämään toimiensa laillisuutta lakituvassa.

Periaatteessa asian ydin kiteytyy tässä: Kertooko Walker totta vai ei ja onko ADL mustamaalaamassa suurta amerikkalaista kirjailijaa siksi, että hänen näkemyksensä uhkaavat paljastaa todellisuuden Israelin kansanmurhasta palestiinalaisia kohtaan?

Yhdysvallat tulee estämään Israelin joutumisen kansainvälisen oikeuden eteen vastaamaan teoistaan, jotka ovat olleet osa sen toimintamallia jo vuodesta 1947. Walker nostaa esille mielenkiintoisia asioita, jotka ovat olleet ajankohtaisia jo pitkään, kuten käy ilmi esimerkiksi vuonna 2010 julkaistuun kirjaan The Plight of the Palestinians: a Long History of Destruction kirjoittaman 20 kirjailijan teksteistä. Nämä tunnetut kirjailijat, kuten tri Ilan Pappe, tri Richard Falk, Chris Hedges, Robert Fisk, Jeff Halper ja muut, ovat kukin Lähi-idän historian ja politiikan asiantuntijoita sekä päteviä ja varteenotettavia tarkkailijoita tässä katastrofaalisessa kriisissä, joka on alistanut palestiinalaiset nöyryyttämiselle, taantumaan, taloudelliselle riistolle, eristäytyneisyydelle, tuholle, epätoivolle ja kuolemalle.

Kirjan alussa selvitetään aiemmin julkaistuin asiakirjoin, että juutalaisten kansalaisjärjestön tarkoitus oli alusta alkaen pyyhkäistä arabit Palestiinasta. Nakba, eli vuoden 1948 palestiinalaisten exodus, oli ensimmäinen voimakeinoista, jonka seurauksena syntyi Brittien Mandaattia vastustava terrorismi. Tämä laskelmoitu ponnistelu kansan häätämisestä omasta maastaan on jatkunut tähän päivään asti.

kaavio_m2913

Miten tekopyhää ja halveksuttavaa onkaan ADL:n toiminta heidän yrittäessään saattaa Walkerin tasoinen filantrooppi huonoon valoon väittämällä hänen valehtelevan, olevan rasisti ja tietämätön, kun todellisuudessa ADL ja heidän kannattajansa ovat itse tekopyhiä, halveksuttavia ja katalia hyökkäyksissään. Antakaamme koko maailman kuulla totuus! Saattakaa Israel kansainvälisen oikeuden eteen ja antakaa maailman kansojen todistaa Israelin palestiinalaisia kohtaan jo 65 vuotta ylläpitämää kansanmurhaa.

Alkuperäinen artikkeli: http://mycatbirdseat.com/2013/06/walker-tells-the-truth-the-adl-avoids-it/

5 kommenttia

 1. http://justice4germans.com/2013/07/16/spingola-speaks-radio-interview-with-hans-krampe-07-16-2013/

  Hyvä haastattelu jossa selviää että putin on juutalaisten sätkynukke siinä missä muutkin länsijohtajat,Myös Kiinassa juutalaiset ovat soluttautuneet pitkään ja Kiinalaisille on iskostettu positiivista sanomaa juutalaisista ja heidän näppäryydestä rahojen kanssa.

  Antisemitismi tarkoittaa anti valkoista näin ollen juutalaiset ovat itse antisemitisteja,Näin kertoo skip baker.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Sumutusta, sumutusta!
  Alice Walkerin kirjasta kertovan artikkelin ydinkysymys oli siis: Kertooko Walker totta, vai ei?
  Vastaus: Ei kerro, ei todellakaan kerro! Häntä on sumutettu pahemman kerran uskomaan
  ällistyttäviä valheita Israelista, juutalaisista ja ns. palestiinalaisten alueesta. Hänenkin olisi syytä
  käydä paikan päällä katsomassa, mistä israelissa on todella kysymys, ts. siitä, että juutalaisvaltio
  taistelee olemassaolostaan jatkuvaa sisäistä arabiterrorismia ja ulkoista uhkaa vastaan. On totta,
  että ’palestiinalaiset’ joutuvat kokemaan nöyryytystä, taantumaa, taloudellista riistoa, eristäytymistä,
  tuhoa ja kuolemaa, mutta vain omiensa, l. Hamasin hirmuhallinnon ja Fatahin taholta. Nämä vallanpitäjät
  estävät näiden ihmispoloisten normaalin kanssakäymisen ja kontaktit Israelin valtion ja juutalaisten kansa-
  laisten kanssa. Mediassa jätetään mainitsematta se tosiasia, että n. 20 % israelin kansalaisista on arabeja, jotka ovat ylpeitä kansalaisuudestaan. He haluavat asua Lähi-idän ainoassa demokratiassa,
  eivätkä missään nimessä haluaisi muuttaa ympäröiviin arabidiktatuureihin. Näissä maissa ei ihmisoikeuksia tunneta; ei ainakaan niin kuin me käsitämme ne länsimaissa.- Nämä arabikansalaiset
  siis ovat käsitteenä täysin eri asia, kuin ns. palestiinalaiset, jotka elävät Hamasin ja Fatahin hallinnoimilla
  alueilla. Heille on syötetty samaa valhetta Israelin itsenäistymisestä saakka: He saisivat mukamas oman
  valtion heti, kun kaikki juutalaiset olisi tuhottu, tai karkotettu pois Israelin alueelta. Onneksi tämä ei tule
  toteutumaan- sen takaa Jumalan Sana!
  Ehkäpä Jordanian kanssa pitäisi jälleen neuvotella ns. palestiinalaisten sinne asuttamisesta sillä sehän
  on palestiinalaisvaltio (70 % kansalaisista ’palestiinalaisia’)! Ihmeellistä, etteivät arabimaat ole suostuneet
  ottamaan Israelin itsenäisyyssodan jälkeen vastaan näitä ’palestiinan pakolaisia’, vaikka Israel joutui otta-
  maan vastaan saman määrän juutalaisia, jotka ajettiin pois ympäröivistä arabimaista!
  Alice Walkerista kertovan artikkelin loppuun oli lisätty vielä neljä mielikuvituskarttaa ’Palestiinan’ menettä-
  mistä alueista; ’Palestiinan valtion’, jota ei ole koskaan ollut olemassakaan! Todellisuudessa taas ainos-
  taan juutalainen valtion on joutunut luopumaan sille luvatuista alueista jo Balfourin julistuksesta 1917
  lähtien.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Tämä ihminen on oikeella asialla!?
  -ei tosin muuta sitä TOSIseikkaa ettei Herra anna tapahtua asioita tahtonsa vastaisesti, varsinkaan juutalaisten osalta 😉 ..saavat TAKUULLA maistaa ”omaa” lääkettään eikäsiinä auta suuri U.S.A sen paremmin kuin joku v..tun mossad vai mikä lie olikaan 😀

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. ”ADL välttelemän totuuden”? Ymmärrän, että te uskotte kaikenlaisiin hassuihin juttuihin, mutta ettekö te osaa sen lisäksi edes kirjoittaakaan kunnolla?

  Plusääni(0)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat