Amerikassa, Aasiassa ja Itä-Euroopassa suosittu

Tohtori Royal Rifen tutki 1930-luvun heikkojen elektronisten virtausten käyttäytymistä vedessä, johon laitettiin koe-eläimiä tai ihmiskeho. Hänen tutkimuksistaan sai alkunsa Life Detox-laite. Se on muualla maailmalla, Amerikassa, Aasiassa ja Itä-Euroopassa paljon tunnetumpi kuin Pohjoismaissa, joissa Life Detox on alkanut yleistyä vasta viime aikoina.

Life Detox lupaa lisätä elinvoimaa, parantaa ääreisverenkiertoa, aineenvaihduntaa ja vastuskykyä, nopeuttaa lymfanesteen kiertoa, tuoda apua erilaisiin kipuihin ja auttaa painon hallinnassa. Samalla kun se poistaa kuonaa, kehon pH tasaantuu. Puhdistus maksaa noin 40–70 euroa kerta riippuen hoitopaikasta. Sarjana otetut puhdistukset voivat alentaa kertamaksun hintaa.

Life Detox ei sovi henkilöille, joille on tehty munuaisten siirto, joilla on epilepsia tai sydämen tahdistin tai jotka ovat raskaana tai imettävät.

Hoidettavan kehoa lämmitetään myös bambu-hiilikuituvyöllä, jonka infrapunavaikutus saa kuonat paremmin liikkeelle.

– Nykyisissä Life Detox -laitteissa on myös erilaisia ohjelmia, joiden avulla voidaan huomioida asiakkaan taustat yksilöllisesti. Esimerkiksi tupakoivien ja paljon alkoholia käyttävien kanssa voidaan aloittaa alemmalta tasolta.

– Puhdistus on mahdollista tehdä myös käsien kautta, jos jalkoihin on esimerkiksi tapaturman takia laitettu metallia. Sähkön vaikutuksesta metalli voi kuumentua, Maarit Rönkkö selvittää.

•••

Puhdistus kestää kerralla 30 minuuttia. Puhdistusprosessi jatkuu vielä seuraavat 48–72 tuntia. Kuonaa, myrkkyjä sekä raskasmetalleja poistuu kehosta myös virtsan ja ulosteen mukana.

– Puhdistuksen jälkeen on todella tärkeä juoda vettä ainakin kaksi litraa päivässä. Muuten raajoissa voi ilmetä turvotusta.

Menetelmä tehostuu ottamalla puhdistuksia kuuriluontoisesti peräkkäinen. Niiden välissä on pidettävä kuitenkin vähintään 2–3 päivän tauko. Maksimimäärä on 14 puhdistusta yhden kuurin aikana.

•••

Maarit Rönkkö painottaa, että tärkeintä Life Detoxissa ei ole se, mitä kehosta poistuu. Oleellista on sen vaikutukset kehossa.

– Prosessi saa aikaan detoxikaation. Puhdistus auttaa kehoa itse parantamaan itseään ja elimiä toiminaan paremmin.

Maarit Rönkkö on toiminut myös aineenvaihduntaa tehostavan Tahitian Noni -hedelmämehuvalmisteen itsenäisenä edustajana Suomessa. Kiertäessään messuja yhdessä kollegansa Anne Seppälän kanssa naiset ovat ottaneet Life Detox -laitteet mukaansa ja antavat yleisölle puhdistusnäytteitä.

– Olemme huomanneet, että Life Detox ja Noni-hedelmämehu tukevat hyvin toisiansa. Puhdistuksen jälkeen Noni-mehu tehostaa kuonan poistumista kehossa ja sopii osaksi pysyvää, terveellistä ruokavaliota.

Naiset ovat myös huomanneet, että kilpailu kehonpuhdistusalalla on lisääntynyt viime vuosina.

– Se on vain hyvä asia. Monien uskoessa asiaan selittelyt jäävät vähemmälle.

– Life Detox on myös enemmän kuin pelkkää kehonpuhdistusta: sen myötä avautuvat portit terveelliseen elämään, Maarit Rönkkö painottaa.

– Ei tarvitse olla alan asiantuntija ymmärtääkseen, että puhdas, lisäaineeton ja lähellä tuotettu ruoka oikein valmistettuna, oikeanlaiset lisäravinteet, positiivinen ajattelu ja kohtuullinen liikunta auttavat meitä pitkälle, Anne Seppälä jatkaa.

Alkuperäinen juttu: Luontaisterveys-lehti

http://www.karprint.fi/luontaisterveys/

2 kommenttia

  1. Kokeilkaapa laitetta ilman jalkoja.

    Ilmestyykö sittenkin veteen samanlaista mujua ja vaihtaako vesi silloinkin väriä?

    Sanomalehti Kalevassa oli tannoin kaksikin juttua aiheesta.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat