Amerikkalaisille palkkasotilaille tuomioita siviilien murhaamisesta

Pahamaineisessa Blackwater-palkkasotilasyhtiössä (nykyään Academi) työskennelleitä amerikkalaismiehiä on tuomittu siviilimurhista. Murhat suoritettiin sionistien sytyttämän Irakin sodan aikana Bagdadissa.

2007 Blackwater osallistui Bagdadissa ammuskeluun, jossa kuoli 14 siviiliä, minkä lisäksi 17 haavoittui. Nicholas A. Slatten tuomittiin nyt murhasta, minkä lisäksi kolmen muun Blackwaterin työntekijän todettiin syyllistyneen tappoihin ja tapon yrityksiin. Amerikkalainen valtamedia vältteli kauan Blackwater-tapauksesta uutisoimista. Suurinta osaa Yhdysvaltojen ja sen liittolaisvaltio Israelin sotarikoksista ei koskaan selvitetä oikeudessa. Esimerkiksi juutalaisvaltion entinen pääministeri Ariel Sharon ei koskaan joutunut vastuuseen Sabran ja Shatilan verilöylystä, jossa sionistit teurastivat tuhansia palestiinalaisia.

Kovan julkisuuspaineen vuoksi neljä sionistien Blackwater-palkkasotilasta päätettiin kuitenkin tuomita, jotta poliittisen järjestelmän uskottavuus säilyisi kansalaisten silmissä.

1980-luvulla Yhdysvallat käytti Irakia hyväkseen usuttamalla sen hyökkäämään Iranin kimppuun. Maiden välisessä sodassa kuoli satojatuhansia siviilejä. Pian sodan päätyttyä Yhdysvallat kuitenkin puukotti entistä liittolaistaan selkään. Irakin sodan oikeuttamiseksi Yhdysvallat käytti tekaistuja ”todisteita” irakilaisista ”joukkotuhoaseista”, joita ei todellisuudessa ollut olemassa. Sodan myötä terrorismin määrä on kasvanut ja esimerkiksi irakilaisnaisten asema on painajaismainen verrattuna sotaa edeltäneeseen aikaan.

Hang the Bankers

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat