Amerikkalaisraiskaajat terrorisoivat siviileitä toisessa maailmansodassa

Toisen maailmansodan jälkeen Hollywood on tuottanut tuhansia propagandafilmejä oikeamielisistä amerikkalaissotilaista, ”jotka pelastivat Euroopan”. Totuus on kuitenkin paljon synkempi: siviilit pelkäsivät pahamaineisia amerikkalaisia raiskaajia.

Historian professori Mary Robertsin mukaan toisen maailmansodan voittajavaltioihin kuulunut Amerikka on peitellyt sotilaidensa sadistista toimintaa. Robertsin kirjassa What Soldiers Do käsitellään Neuvostoliiton rinnalla akselivaltoja vastaan sotineiden amerikkalaisten vaiettua historiaa. Amerikkalaiset veteraanijärjestöt ovat raivostuneet Robertsin teoksesta.

Elokuvateollisuus ja poliittisesti korrektit historiankirjat esittävät amerikkalaissotilaat ”fasismia” vastaan taistelleina ”vapauden” sanansaattajina, jotka opettivat eurooppalaistytöille korkeintaan rohkeita uusia tanssityylejä.

Amerikkalaiset nousivat Normandiassa maihin 6.6.1944. Robertsin mukaan normandialaisnaiset alkoivat tehdä lähes välittömästi ilmoituksia siitä, että he olivat joutuneet amerikkalaisten ”vapauttajien” raiskaamiksi. Amerikkalaisten tulo Ranskaan näkyi myös ryöstelynä ja varkauksina.

Amerikkalaiset eivät osoittaneet alkeellisintakaan kunnioitusta paikallisia kohtaan, vaan jopa naimisissa olleita naisia taivuteltiin seksiin julkisilla paikoilla. Esimerkiksi Le Havren asukkaat olivat kauhuissaan amerikkalaisten väkivaltaisesta irstailusta, ja pormestari oli hukkua järkyttyneiden kaupunkilaisten valituskirjeisiin. Roberts lainaa kirjeitä kirjassaan. Eräässä niistä sanotaan: ”Kimppuumme hyökätään ja meidät ryöstetään. Uhriksi voi tulla kadulla tai jopa omassa kodissa. Tämä on terroristikampanja, jota johtavat univormuihin pukeutuneet rikolliset.”

Pormestari Pierre Voisin suhtautui kansalaisten kärsimyksiin vakavasti ja kirjoitti aiheesta amerikkalaiskomentaja  Thomas Weedille. Voisin oli surullinen, että ranskalaisnuoriso joutui varttumaan raiskausten ja amerikkalaisrikollisuuden ympäröimänä. Voisin jopa ehdotti amerikkalaisille bordellin perustamista kaupungin ulkopuolelle, jotta sotilaiden käytös ei aiheuttaisi paikallisille niin paljon traumoja. Robertsin mukaan asepalvelusta markkinoitiin nuorille amerikkalaisille ”seksuaalisena seikkailuna”, eikä esimerkiksi poliittisena velvollisuutena.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että 152:sta raiskauksista tuomituista komppanioista 130 oli mustien komppanioita. Toisin sanoen lähes kaikki raiskauksista olivat nimenomaan mustien amerikkalaisten sotilaiden tekemiä.

Daily Mail

1 kommentti

  1. Amerikkalaiset raiskasi. Nevostosotilaat tekivät sitä todella paljon.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat