Analyysi: Israel suunnittelee hyökkäystä Iranissa sijaitseviin kohteisiin

Juutalaisvaltio – Israel yrittää hinnalla, millä hyvänsä lietsoa sotaa Irania vastaan. Muiden muassa tästä syystä Teheranin ja Tel Avivin suhteet ovat hyvin tulehtuneet, eikä ne hyvät voisi ollakaan Talmud-ideologian omaksuneen Israelin kanssa, minkä tarkoituksena on koko poliittisen Lähi-idän alistaminen herruuteensa. Israel ei siedä voimakkaita ja kansainvälisestä finanssijärjestelmästä riippumattomia valtioita Lähi-idässä. 

Israel on jatkuvasti sotajalalla 

Juutalaisvaltion armeija on valmistautumassa mahdolliseen terrorihyökkäykseen Iranin ydinlaitoksia vastaan. 

Israelin poliittinen johtajisto ovat syyttäneet Iranin islamilaista tasavaltaa ydinaseen kehittelemisestä ydinteknologian laitoksissaan. Iran on kiistänyt syytökset. Lisäksi Israelin puolustusministeri Benny Gantz on FOX-uutiskanavalla esittelemässään kartassa väittänyt sijaitsevan kohteita, jotka olisivat šiiamuslimien ja Iranin tukeman Libanonin Hizbollah-vastarintaliikkeen rakettien asemia Israelin rajalla. 

Washington on antanut täyden tukensa ja sitoutumisensa Israelin liittolaiseksi. Bidenin hallinto on luvannut horjumatonta sitoutumista Israelin turvallisuuden takaamiseksi. 

Muita Israelin terroritekoja 

Lisäksi Iran syyttää Israelia kauppalaivaansa tehdystä iskusta viime maanantaina. 

Eilen tiistaina myöhään Syyrian ilmapuolustus valmistautui Damaskoksen alueelle suunnattuihin ilmapommituksiin. Golanin kukkuloiden suunnalta tehdyt terrorityöt Syyriaa vastaan olivat Israelin tekemiä iskuja. Tämän vuoden puolella Israel on jo hyökännyt kahdeksan kertaa Syyrian kimppuun. 

Israelin pommitusten jälkiä Syyriassa Idlibin maakunnassa vuonna 2019. Kuva: OMAR HAJ KADOUR/AFP

Analyysi 

Talmud-ideologian omaava Israelin johto ei halua rauhaa Lähi-itään. Israelin sionistijohto tahtoo tuhota Iranin hinnalla millä hyvänsä voimistaakseen hegemoniaa Lähi-idässä ja myös muualla.

Israelin pääasiallinen dogmi on Iranin täydellinen tuhoaminen, kuten se on raunioittanut läntisten liittolaistensa turvin Irakin, Syyrian, Libyan ja Afganistanin. Vain Iran on enää Israelin terrorismin tiellä, minkä kautta juutalaisvaltio pyrkii pirullisella vimmalla saavuttamaan Suur-Israelin Lähi-idässä. Tästä syystä Israelin demonisuudesta humaltunut presidentti Joe Biden antaa Yhdysvaltojen hyökätä vielä Israelin kanssa Iraniin. 

Iranista ei ole uhkaa muille valtioille, jos sitä ei uhata 

Iran ei ole hyökännyt kenenkään kimppuun 200 vuoteen, mutta sitä vastoin sotaisa ydinasevaltio Israel terrorisoi jatkuvasti naapureitaan. Israel on uhka, ei vain poliittisen Lähi-idän alueelle, vaan koko maailmalle. Tämä riskitekijä on erittäin vakava, kun huomioimme Israel-lobbyn ja muiden juutalaisjärjestöjen voimakkaan läsnäolon Washingtonin sisä- ja ulkopolitiikassa, valtamediassa, ja sen talous- ja pankkimaailmassa.1 

Israelin suurvaltapyrkimykset sekä ylikansallisen valtaeliitin suunnitelmat ovat Iraniin kohdistuvien aggressioiden takana 

Mitä hyötyjä Yhdysvallat saavuttaisivat mahdollisesta sodankäynnistä Iranin kanssa?  

Vuonna 2019 totesivat tutkijat Aaron Miller ja Richard Sokolsky, että sotaan lähtemisen ilman selkeää profilointia ja saavutettavia päämääriä on ohjeistus avoimeen konfliktiin, joka melkoisella varmuudella heikentäisi Yhdysvaltojen etua ja uskottavuutta. 

Näiden tutkijoiden mukaan Iran on liian suuri ja vahva nujerrettavaksi, ja vaikka maan hallinto onnistuttaisiinkin kumoamaan, tilalle nousisi todennäköisesti entistäkin Amerikka-vastaisempi hallitus. Neuvottelupöytään ei siis päästäisi silloinkaan. 

Tutkijoiden mukaan silloiselta Trumpin hallinnolta puuttui kristallin kirkas Persianlahden politiikka. Selvästi määritelty Persianlahden politiikka uupuu myös Joe Bidenin hallinnolta, jonka aikana Yhdysvallat yritetään asettaa jälleen entiseen maailman imperiumin asemaansa ja sen voimaan, jonka tavoitteena on juutalaismafian ja siihen liittyvän Israelin täydellinen maailmanvalta. 

Tämä tietotyhjiö eli määrittelemättömyys Persianlahden politiikan suhteen täytetään helposti Israel-lobbyn tarjoamalla painostuskampanjalla sekä sionistimedian ankaralla rummutuksella Israelin puolesta. Tällä on järisyttävä vaikutus Washingtonin ulkopolitiikkaan liittyen myös maan Lähi-idän politiikkaan. 

Yhdysvallat haluaa siis hyökätä Iraniin Israelin painostuksesta. 

Täsmennys siihen, miksi Irania vastaan halutaan hyökätä? 

Jäljempänä esitetyssä täsmennyksessä huomioidaan myös sionistipankkiirien, ja laajemmin kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden motiivit sotien sytyttämisessä maailmalla, ei vain konfliktihakuisuutena Irania vastaan. 

Iranin konfliktin kautta halutaan sytyttää kolmas maailmansota 

Kansainvälistä pankkijärjestelmää kontrolloiva eliitti ja negatiivisen globalisaation edustajat suunnittelevat kiihkeästi dollarista pois siirtymistä, jonka yhtenä uhrina tulisi olemaan petrodollari. Tällainen kehitys tulisi johtamaan laajaan sotaan, luultavasti kolmanteen maailmansotaan. Tällaisella voimasuhteiden järkkymisellä suuren sodan kautta luotaisiin taas kerran uutta historiaa, joka esittäisi geopoliittiset ja taloudelliset suhteet uudessa valossa. Näiden globaalien voimasuhteiden järisytyksien kautta muodostettaisiin yhteinen maailmanvaluutta ja -hallinto. 

Smith, Brandon kirjoittaa globalistien pyrkivän taloudellisen järjestelmän uudistamiseen ja dollarin raivaamiseen maailmanvaluutan tieltä. Smihin mukaan myös petrodollarin valta-aseman murentaminen näyttää olevan globalisteille erittäin tavoitteellista, missä prosessissa Saudi-Arabia olisi avainasemassa.2 

Toki sodat aina palvelevat kansainvälisiä rahoitusmarkkinoita, sillä silloin lainaa tarvitaan esimerkiksi aseiden hankintaan ja sodan päädyttyä jälleenrakentamiseen. Luonnollisesti sodista olisi hyötyä aseteollisuudelle. 

Juutalaismafian sytyttämä suursota on aivan varmaa lähitulevaisuudessa, jos kyseinen mafia ei saa riittävää maailman hegemoniaa vallitsevan koronapelkopandemian kautta. 

Iran on vahva ja itsenäinen 

Itsenäinen talouspolitiikka, riippumattomuus kansainvälisistä rahoitusmarkkinoista ja liian vahva valtiollinen sekä puolustuksellinen asema suhteessa Israeliin, riittävät syyksi Yhdysvalloille ja Britannialle konfliktin lietsomiseksi Irania vastaan. Yhdysvaltojen sionistiset verikoirat, eivät säästele voimiaan Israelin ”puolustamisessa”. 

Israel haluaa eliminoida Iranin ja pilkkoa Syyrian osiin. 

Talmud-ideologian omaava Israelin johto ei halua rauhaa Lähi-itään. Israelin sionistijohto tahtoo tuhota Iranin hinnalla millä hyvänsä voimistaakseen hegemoniaa Lähi-idässä ja myös muualla. Kaikki tietävät tämän, jos hiukankin seuraavat maailman tapahtumia. 

Iran on voimakas sotilaallinen mahti Lähi-idässä, ja siten se muodostaa voittamattoman esteen Israelin suurvaltapolitiikalle. Israel pyrkii ehdottomaan valta-asemaan Lähi-idässä Suur-Kurdistanin muodostamisen kautta.3 

Lopuksi 

Talmudin ideologiaan virallisesti nojautuva Israel on uhka kansojen olemassaololle. Israel on hampaisiin saakka USA:n tuella aseistettu ydinasevaltio, joka aloittaa kolmannen maailmansodan milloin tahansa, jos maan johtajat kuvittelevat sen palvelevan Israelin etua. Kuitenkaan he eivät aloita maailmansotaa, mikäli saavuttavat maailmanvallan “koronapandemiaan” liittyvien funktioiden kautta. Israelin johtajien puheet ja tekojen ”hedelmät” noudattavat Talmudin äärimmäisen rasistista linjaa. Välillä koko Lähi-itä on lainehtinut veressä ja palestiinalaisten vähittäinen kansanmurha on ollut käynnissä aina legitimiteetittömän (laittoman) juutalaisvaltion perustamisesta alkaen.  

Markku Juutinen 

Lähteet 

Former Mossad Deputy Director Blasts Netanyahu for Allowing Iran to Get Stronger on His Watch – Sputnik International (sputniknews.com) 

Harris Assures Netanyahu of US’ Unwavering Commitment to Israel’s Security – Sputnik International (sputniknews.com) 

Finger of Blame for Attack on Iranian Freighter Pointed at Israel: Spokesman – Politics news – Tasnim News Agency 

Syrian air defenses respond to ‘Israeli aggression,’ intercept ‘multiple missiles’ over Damascus – state TV — RT World News 

The ADL and domestic spying: Roy Bullock case revisited – The Occidental Observer  

All the Jews Joe Biden has tapped for top roles in his administration – Jewish Telegraphic Agency (jta.org) 

NRP (20.6.2019). Opinion: Why War With Iran Is Bad For Trump — And America. Saatavina: https://www.npr.org/2019/06/20/734203649/opinion-why-war-with-iran-is-bad-for-trump-and-america?t=1564232586282 

Foreign Policy and American Leadership Plan | Joe Biden   

Sanhedrin 75b:1 with Connections (sefaria.org) 

_ _ _ _  

 1. PIPER, MICHAEL COLLINS (1988). Final judgement. USA. Kirja osoittaa presidentti Kennedyn murhan tekijät: Mossad ja USA:n juutalaistoimijat. Perusteellinen tutkimus, josta USA:n media vaikenee. 
 1. Smith, Brandon (15.11.2017). Alt-Market.  Saudi Coup Signals War And The New World Order Reset. Saatavina: http://alt-market.com/articles/3316-saudi-coup-signals-war-and-the-new-world-order-reset  
 1.  Global Research. Suur-Kurdistan. Saatavina:  http://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454    

18 kommenttia

 1. Tämä on taas meillä vaiettu asia. Helssingin pravda, yleistötterö ja iltapaskalehdistö toitottaa vaan koronaa ja biljardia. Suomessa mesoo ns. ”vapaita kristillisiä suuntia” jotka hörhöilee Israelin luvattujen profetioiden nimeen ollenkaan tajuamatta että se tuleva ylöstempaus on ihan kirjaimellinen kun vetypommit alkaa paukkua. Tähän maahan on saatava kuri ja järjestys takaisin. Vuonna 1929 pantihin alakuun Lapualla liike joka toimi ja tehokkaasti. Suomessa vuonna 2021 tarvitahan samanlaanen ryhtiliike ja kiiruusti. Tunnus voisi olla niinkuin jo tuolla ehrootin tervaspamppu ja ensimmääsenä konstina auto ajeelut. Perkele jotakin on tehtävä eikä mennä lenkata perse olalla kaiken maaliman solisalirattien ja väärästä raamatusta kiinni pitävien perässä. ELÄKÖÖN VAPAA JA ITSENÄINEN SUOMI!

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
  1. -Erilaisten kansallismielisten ja isänmaallisten ryhmien yhteistyö ja organisoituminen yhdeksi verkostoksi (kattojärjestö).

   -Tietynlainen toiminta.

   -Yllä mainittuja funktioita tukeva informaatiosota, josta optimaallisesti ajatellen seuraisi kansan tuki toiminnalle.

   Jotain kyllä todellakin pitäisi tehdä!

   Plusääni(12)Miinusääni(2)
 2. Paljonkohan Venäjää hyvitellään, jotta se nielee tuon sodan?

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 3. SIONISMI JA IRAN
  Länsimaat paljastavat itsensä tukiessaan Israelia Irania vastaan. Länsimaat, Suomi niiden joukossa, tuomitsivat Iranin holokaustikonferenssin vuonna 2006. Iran on valtio, joka ei hyväksy holokaustihuijausta. Länsimaiden propaganda vääristää kaikki uutiset Iranista. Iran on kuitenkin voimakas sotilaallisesti ja sen tähden Israel ja maailmanjuutalaisuus haluaa tuhota sen. Nyt USA:n sionistipresidentti Joe Biden on näyttänyt vihreää valoa Israelin hyökkäykselle Iraniin. USA tulisi mukaan hyökkäykseen. Venäjä ja Kiina ovat Iranin ystäviä, jotka tulisivat auttamaan Irania tällaisen hyökkäyksen torjunnassa. Kuuluuhan Iran tarkkailijajäsenenä Sanghain yhteistoimintajärjestöön (SCO). Uskaltavatko Israel ja USA hyökätä. Hyökkäys johtaisi heti Hormuzin salmen sulkemiseen ja öljykriisiin. Israel ja USA ovat toki ylivoimaisia Iraniin nähden, mutta hyökkäys voisi laukaista suursodan, jolloin myös Venäjä ja Kiina osallistuisivat. En usko, että Israel ja USA uskaltavat ryhtyä siihen. Juutalainen maailmanvaltaus toteutuu paremmin Great Resetin avulla, jolla luodaan uusi maailmanjärjestys koronahuijauksen avulla, joka johtaa maailmanhallituksen perustamiseen, jossa Siionin Viisaat pitävät todellista valtaa käsissään. Maailman talousfoorumin (WEF) suunnitelmien mukaan uusi maailmanjärjestys syntyy koronapandemian jälkeen, kun kansojen taloudet on tuhottu ja kansat velkaantuneet rajusti ja ainoana ratkaisuna on Uusi Maailman Järjestys (NWO), jossa kansoilla ei ole enää itsenäisyyttä. Mutta ehkä Venäjä, Kiina ja Iran eivät olekaan mukana tässä järjestelmässä. Bidenin Venäjän, Kiinan ja Iranin vastainen politiikka voi tosin johtaa myös sotilaalliseen selkkaukseen, joka voidaan käydä ilman ydinaseita. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. Israel kyllä harkitsee todellakin tarkkaan Iraniin hyökkäämistä, vaikka sillä on nykyisin kiihkosionistin presidentin JB:n kaudella vieläkin suurempi tuki juutalaisvaltiolle kuin aikaisemmin. Yhdysvallat ja Israel kuitenkin harkitsevat hyvin vakavasti hyökkäämistä Iranin hallintoa vastaan, jos he saavat tehokkaimmat liittolaisensa siihen mukaan (Ranska, Britannia ja Saksa) ja ennen muuta, mikäli juutalaismafia pystyisi vaikuttamaan Venäjään, että se ei liittoutuisi Iranin kanssa. Joskin melko varmaa on, että USA:n ja Israelin valtioterrorismi Iraniin synnyttäisi Kiinan ja Venäjän sotilaallisen reagoinnoin jossakin muodossa Iranin tueksi, jo kauppasuhteiden sekä SCO:n takia.

   ”Juutalainen maailmanvaltaus toteutuu paremmin Great Resetin avulla,” Epäilen hiukan, että tämä yksin riittää juutalaismafian täydelliseen maailmanvallan saavuttamiseen, vaikka siihen kytkeytyvä koronapelkopandemia näyttää tehokkaalta, no olisi se ainakin vaivattomampi menetelmä maailman valtaeliitille.

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
 4. Chancellor Hitler’s Speech
  ”Siitä päivästä lähtien, jona tulin poliittiseen elämään, en ole elänyt muuta ajatusta kuin saksalaisen kansan vapauden palauttaminen, Reichin voiman palauttamisen, kansamme sisäisen ristiriidan voittamisen, sen eristyksen korjaamisen suhteessa muuhun maailmaan ja sen itsenäisen taloudellisen ja poliittisen elämän turvaamisen.
  Olen halunnut vain palauttaa sen, jonka muut kerran rikkoivat voimalla. Olen halunnut vain tehdä hyväksi sen, mikä saatanallinen pahuus tai ihmisen tyhmyys tuhosi tai pilasi. En siis ole tehnyt yhtään askelta, joka loukkaisi muiden oikeuksia, mutta olen palauttanut vain oikeuden, jota on loukattu 20 vuotta sitten (ilmeinen viittaus 1. maailmansotaan).
  Tämä oli vain linkin pitkän puheen alkuosasta pieni ote.
  https://www.unz.com/article/hitler-answers-roosevelt/#chancellor-hitlers-speech

  Tietysti toivoisi että tämän Ron Unzin julkaiseman puheen luettuaan Eurooppa ja sen kansat alkaisivat herätä tosiasioihin ja Saksan johdolla idän tukemana aloittaa irtaantumisen Nwo-mafian kynsistä välttääkseen sen pysyväksi vangiksi jäämisen ja lopullisen tuhonsa; sen perikadon josta Oswald Spengler jo sata vuotta sitten kirjoitti kirjassaan Der Untergang des Abendlandes.

  Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato.
  Saksa todella tuhottiin perusteellisesti ww2:ssa ja on yhä miehitetty ja kahleissa oleva maa jota hallitsee sionistien uskollinen palvelija Merkel. Jostain luin että hänen juurensa ovat Warsovasta josta hän on tullut Itä-Saksaan opiskelemaan fysiikkaa ja ollut siellä kommunistisen puolueen menestyvä jäsen. Ei liene sattuma että Frau Merkel on nyt Saksan yhdistyttyä maan johdossa ajamassa sionistien ja v-muurareiden EU-liittovaltioagendaa osana tuon eliitin ja globalistien koko maailman haltuunotto hanketta.
  Saksan sotakorvauksena sionisteille rakentamat sukellusveneet ovat nyt varmaan hyvä apu kun/jos Irania vastaan hyökätään.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 5. Putin haastaa Bidenin keskustelemaan sen jälkeen, kun presidentti kutsuu häntä ”tappajaksi”
  kirjoittanut tts-admin | 19. maaliskuuta 2021 | 1 kommentti
  Patrick Reevell – ABC News 18. maaliskuuta 2021
  Venäjän presidentti Vladimir Putin on reagoinut siihen, että presidentti Joe Biden kutsuu häntä ”tappajaksi” haastamalla Bidenin osallistumaan online-suorana lähetettävään keskusteluun hänen kanssaan.
  ”Olen juuri ajatellut tätä nyt”, Putin kertoi Venäjän valtion televisiotoimittajalle. ”Haluan ehdottaa presidentti Bidenille keskustelun jatkamista, mutta sillä ehdolla, että teemme sen ilman viivytyksiä ja suoraan avoimessa, suorassa keskustelussa. Minusta tuntuu, että se olisi mielenkiintoista Venäjän kansalaisille ja Yhdysvaltojen kansalaisille. ”
  As expected:
  Biden team shuts down bizarre Putin suggestion of live debate over ‘killer’ comments: ‘He’s quite busy’
  … kuten oli odotettua Bidenin tiimi (neokonna- ja adl-sionistit) eivät laske dementoitunutta miestä terävä-älyisen Putten nolattavaksi
  White Knight on March 19, 2021 at 10:16 am
  Biden, the fake president, would never be allowed by his bosses to debate Putin, for they full well know that Biden’s mental health would become known to all. President Putin is well known for his intellect, wit and quick responses. His leadership abilities are envied around the world and those that demonize him are nothing but idiots.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=229762

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 6. KUOLEMAN PIIKKI
  Kannattaa lukea, mitä tohtori Steven Hotze kirjoittaa suomalaisillekin tuputetusta Pfizerin rokotteesta. Vapaasti Steveniä mukaillen: Niin kutsuttu COVID-19-rokote ei ole ollenkaan rokote. Se on vaarallinen, kokeellinen geeniterapia. Synteettinen saattaja (messenger) – ribonukleiinihappo (mRNA) kokeellisessa geeniterapiassa on aiemmin aiheuttanut immuunijärjestelmän hyperreaktioita eläinkokeiden aikana. Samanlainen sivuvaikutus saattaa ilmetä myös ihmisillä, kun he altistuvat myöhemmin samalle koronavirukselle, jota vastaan heidät on rokotettu. Tuotteiden aiheuttama autoimmuunivaste voi asettaa ihmiset elämään koko vakavan tulehdussairauden. Ihmiset, jotka ottavat mRNA-COVID-rokotteen, alkavat sairastua vielä enemmän mRNA-hoitojensa takia. Tästä tullaan kuitenkin syyttämään rokotteiden vastustajia ja viruksen väitettyjä muuntokantoja. Kokeellista geeniterapiaa, jossa käytetään synteettistä mRNA:ta tartuntatautien hoitamiseksi, ei ole koskaan yritetty ihmisillä, koska se epäonnistui aikaisemmissa eläinkokeissa. Tämä niin kutsuttu COVID-19-rokote (Pfizerin ja Modernan rokotteet) ei tarjoa rokotetta saavalle henkilölle immuniteettia COVID-19:lle. Se ei myöskään estä taudin leviämistä. Lääkeyhtiöt kutsuvat tarkoituksellisesti geeniterapiahoitoja ”rokotteeksi”, sillä lääkealan jätit yrittävät näin suojata itseään, koska rokotevammat tai kuolemat on lain mukaan vapautettu tuotevastuuta koskevista oikeusjutuista. Tässä oli täyttä asiaa, jota kannattaa lainata. Tohtori Hotze on Texasista, joka on luopunut kaikista koronarajoituksista pitäen niitä vaarallisina. Pfizerin ja Modernan rokotteet ovat todellinen kuoleman piikki, joka vie hautaan monia suomalaisia vuosien saatossa.
  ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 7. Putin vastasi Bidenille elämänviisaudella: ”Mitä sanotkaan toisista, olet sitä itse” [Video]

  Venäjän presidentti Vladimir Putin vastasi Joe Bidenin kohua herättäneeseen ”Tappaja-Putin” -lausuntoon, ja katsoo, että amerikkalaisjohtaja puhuu näin itsestään, mutta toivotti hänelle silti ”hyvää terveyttä”.
  Putin sanoi, että Biden projisoi lausunnollaan, ja huomautti, että muiden arviointi on ”kuin peiliin katsomista”.
  https://mvlehti.net/2021/03/18/putin-vastasi-bidenille-elamanviisaudella-mita-sanotkaan-toisista-olet-sita-itse-video/

  Tuossa on perää. Näemme itsestämme torjutun puolen helposti muissa. Mutta toisten arviointi tekojen pohjalta on eri asia. Ne ovat todellisuutta eivätkä oman torjutun puolen projisointia.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 8. USA:n presidentti Obama ja länsikoalitio juonitteli Arabikevään ja siihen liittyvän ”diktaattorien” kumoamisen sarjan, joka masinoitiin lännen värivallankumous-koneistolla. Tarvittaessa operaatiota terästettiin Naton pommituksilla siellä, missä ”diktaattori” oli liian suosittu kuten Libyassa. Muammar Gaddafi tunsi kaikki sionistisen länsikoallition juonet, pankkikartellin rikolliset toimet sekä myös viruspelottelun, rokotekaupustelun ja lääkefirmojen yhteyden tiedustelupalveluihin. Rikollinen ja moraalisesti läpikorruptoitunut länsikoalitio yritti kukistaa myös Syyrian johtajan Al-Assadin värivallankumousmekanismin avulla, mutta johtaja oli lian suosittu ja osasi tarvittaessa myös väkivallan käytön. (Reaktiivinen väkivalta on oikeutettua, kun kyseessä on laillinen ja moraalisesti terve esivalta. Suomessa tilanne on toinen, koska täällä esivalta on aggressiivinen omaa kansaansa vastaan ja vallassa on globalistinen miehittäjähallinto, joka on juoniteltu valtaan näennäisdemokratian avulla).

  Syyrian kapinallisia kuitenkin vahvistettiin ja lännen avulla luotiin Pohjois-Irakiin ja Itä-Syyriaan voimakas ISIS-liike. Maan omia ”maltillisia” kapinallisaineksia vahvistettiin lännen toimesta. Aseita kuljetettiin Syyrian kapinallisille mm. Libyasta Turkin kautta. Irakiin Obama jätti suuren määrän kalustoa ja käteistä ISIS-kapinallisten käytettäväksi. Rahaa ISIS-liike sai käyttönsä myymällä Itä-Syyrian öljyä ja viljaa.

  Koska kapinalliset eivät voineet kukistaa al-Assadin joukkoja, niin länsi lavasti maahan kemiallisia hyökkäyksiä, joita al-Assadin väitettiin suorittavan omia kansalaisiaan vastaan. Tökeröt lavastukset kuitenkin paljastuivat. Obama ei uskaltanut aloittaa sotilaallista kampanjaa kenties Venäjän reaktion pelossa vuoksi. Myös presidentti Trump joutui harkitsemaan sotaa, mutta tyytyi teatraalisiin risteilyohjusiskuihin.

  Sen sijaan Israel on jatkuvasti pommittanut Syyriaa ja pyrkinyt kukistamaan siellä olevia Iran-mielisiä tukikohtia, jotka kuitenkin ovat maassa sen oman hallinnon kutsusta. Ne on helppo ymmärtää puolustuksellisina, koska länsi ja Israel ovat ja avoimesti osoittaneet aggressionsa. Sittemmin myös presidentti(nukke) Joe Biden on osallistunut pommituksiin.

  Nyt olemme siis tilanteessa, jossa lännen ja Israelin Syyriaan masinoima sota on kestänyt jo kymmenisen vuotta ja maa on raunioina ja nyt kerätään suomalaisiltakin mummoilta rahaa, jotta maahan saataisin jonkinlainen perusinfrastuktuuri takaisin. Nämä samaiset suomi-mummot kuitenkin äänestävät presidentti Niinistöä ja kannattavat Suomen hallitusta, jotka ovat länsimielisiä NWO-agentteja ja Suomen kansan teloittajia kehottaen väestöä mRNA-rokotuksiin ja jotka ajavat maamme normaalin järjestyksen kenties lopullisesti kumoavia poikkeustiloja. Suomi on kaapattu mukaan murhanhimoiseen ja valheita suoltavaan länsikoalitioon saattaen kansalaisensa suuren häpeään ja vaaran alaisiksi. Kansasta vain pieni osa tietää, mitä maailmalla oikeasti tapahtuu.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 9. MAAILMANJUUTALAISUUS JA ISRAEL
  Kasaarit käännytettiin juutalaisuuteen vuonna 740. Kasaarit olivat vallanhimoinen, kostonhimoinen ja saastainen kansa, jonka uskontona oli phallos-kultti eli siittimen palvonta. Kuningas Bulan kyllästyi kansansa barbaareihin tapoihin ja käännytti koko kansan Talmud-oppiin eli juutalaisuuteen. Talmudin maailmanvaltausoppi ja kasaarien vallanhimoinen luonne yhtyivät ja tästä on ollut seurauksena aikamme suurin ongelma: maailmanjuutalaisuus. Juutalaisten ehdoton ja ainoa tavoite on maapallon valtaaminen ja kaikkien kansojen alistaminen heidän orjikseen. Sitä varten luotiin valheilla Israel, joka olisi geopoliittisesti oivallinen maailmanhallituksen kotipaikka. Nyt juutalaiset ovat lähellä onnistua maailmanvaltauksessaan. Valtavat edessä olevat maailmanlaajuiset rokotekampanjat tähtäävät vain siihen, että gojimit voidaan alistaa uuden bioteknologian avulla eli tehdä gojimeista eräänlaisia kuuliaisia koneita. Venäjä, Kiina ja Iran eivät lähde mukaan tähän juutalaisten rokotehuijaukseen, joten niitä odottavat juutalaisten järjestämät sodat. Juutalaisten sisäpiiristä loikannut Benjamin Freedman: maailmanpolitiikkaa ei voi ymmärtää tuntematta kasaarien historiaa. Juutalaiset ovat onnistuneet propagandassaan luoda itsestä viattomasti kärsinyt kansa, vaikka he ovat itse ruumiilliseksi tullut perkele. Juutalaisvastaisuus on nykyään suurinta mahdollista lähimmäisenrakkautta. Juutalaiset uhkaavat koko ihmiskunnan olemassaoloa. Israelin koronatoimet ovat suurta hämäystä; niiden avulla gojimikansat saadaan uskomaan rajoituksiin, jotka tuhoavat niiden taloudet. Maailman talousfoorumi (WEF), Rockefeller-säätiö sekä Rothschildit ja muut Siionin Viisaat ohjaavat tätä planeettaa kohti helvettiä.
  ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Kiina antoi maailmalle mallin sulkutoimenpiteistä, jotka ovat lääketieteellistä tyranniaa, silkkaa rikollisuutta ja valtiojohtoista terroria kansoja kohtaan. Näin sittenkin, vaikka kansat tyhmyydessään tuntuisivat ansaitsevan nykyisen loputtoman kurituksensa ja nöyryytyksensä. Israel puolestaan toimii malliesimerkkinä kiireellistettyjen massarokotusten suhteen. Rokottajat ovat valmiita lääkitsemään ihmisiä aineella, jolle ei ole olemassa minkään maan lääketurvallisuusviranomaisen hyväksyntää. ”Cabal” tietää, ettei se sellaista saa vaaralliselle rokotteelleen (mRNA ym. vastaavat luontaisen immuunivasteen vääristävät ”viritelmät”). Niinpä cabalin täytyi masinoida valtava pelkopandemia, jota se saa lopun ajan rokotteelle poikkeushyväksynnän hätätilan verukkeella.

   Lääkäri voi määrätä potilaalle vaarallista ja rajua lääkettä, jos kyseessä on hätätila ja potilas taudin vuoksi joka tapauksessa kuolisi. Nyt hätätila-määritelmää käytetään röyhkeästi hyväksi, vaikka kyseessä on varsin harmiton sairaus (99,7% selviämismahdollisuus keskimäärin). Perusteita hätätilalääkitykselle ei tietenkään ole. Pelkopandemiaa pitäisi lääkitä korkeintaan placebolla, mutta näin ei ole tehty.

   Israelin suhteen on vaikea sanoa, onko maan illuminaatti-juutalaisista koostuva hallinto todellakin myrkyttämässä myös omiaan vai onko operaatio teatteria ja hämäystä, jolla tarpeettomia ja haitallisia massarokotuksia mainostetaan muiden maiden hallinnoille. Itse näen juutalaisessa kansassa valtavan kirjon sekä äärimmäisen pahoja että myös eteviä ja hyväntahtoisia yksilöitä. Mutta modernia Israelia pidän ehdottomasti pahan instrumenttina, joka levittää kauhua ja kaaosta sekä Lähi-Itään että koko maailmaan. Maassa asuu kuitenkin myös hyvää väkeä. Hallinnot ovat rikollisia lähes koko maailmassa eikä Israel ole poikkeus. Siellä, missä hallinto on kansansa puolella, johtaja surmataan kuten Libyassa tai viimeksi Tansaniassa. Israelin hallinto on tietenkin koko maapallon pahin ja kuitenkin taitava manipuloimaan koko maailmaa, erityisesti USA:ta ja kristittyjä. Kristikunta on pahoin jakautunut ja kärsinyt siitä, että eräät rikolliset saarnaajat ovat alkaneet levittää Israel-kulttia kristikansan keskuuteen. Kyseessä on helvetillinen eksytys.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Asiaakin kirjoittelet. Mutta kultti ja sen psykopaatit ihmisvihaaja-vetäjät (yksilöitä kaikista maanosista ja kansoista) ovat olleet jo satojavuosia maattomia maailman kansalaisia, jotka ovat hallinneet ihmisiä mm. hajoita ja hallitse periaatteella. Näihin kuuluvat kansallisvaltiot (erityisesti Israel ja USA jotka on vapaamuurareiden perustamia), uskonnot (joilla on kaikilla sama babyloninen alkuperä), etnisyys, rotu, sukupuoli jne. Koronalla tuo on viety huippuunsa eli jopa perheet ja sukulaiset pyritään eristämään toisistaan. Kulttia ei voi voittaa sen omilla keinoilla eli perustamalla sotaisia tai vähemmän sotaisia järjestöjä ja yhteisöjä, uusia ’parempia’ kirkkoja ym. Kultilla on ylivoimainen tietotaito noissa asioissa. He ovat soluttautuneet kaikkiin, aivan kaikkiin järjestöihin ja yhteisöihin. Tästä todisteena tuo kasvonaamari, joka toimii pelkästään heidän menestyksensä symbolina. Naamari on käyttössä kaikissa maailman valtioissa ja kaupungeissa pienimpiä viidakkokyliä myöten. Kultin juoksupojista suurin osa ei tiedä olevansa juoksupoikia. Täysin tietoisia kulttilaisia ovat hyvin harvat. Tästä tiedosta voi johtaa strategian jota he itsekkin käyttävät: pienin, mutta vakain askelin kohti päämäärää. Meille se on Suomen kansalaisten, niin lammasmaisia kuin olemmekin, itsenäisyyden, työkyvyn, itseensä uskomisen ja työn, jolla on merkitystä, palauttaminen arvoonsa kieltäytymällä kaikesta yhteistyöstä, joka haiskahtaa ylhäältä annetulta, kaikesta teknologiasta jota ajetaan liian innokkaasti, taaskin ylhäältä käsin ohittaen täysin esim. eduskunnan hyväksynnän, terveysnäkökohdat jne., jättämällä äänestämättä jos ei tunne hvyin äänestettävää ja siten pystyisi haastamaan tämän jos hän pidä lupauksiaan. Esim. äänestäminen naista sen takia, että kandidaatti on nainen, on täysin edesvastuutonta. Asia, jota kultti on aina käyttänyt soluttautumisessaan hyväkseen. Tämä pienten askelten liike, ylivoimaisen enemmistön liike, vaikka hyvinkin hidas liike, on jotain, jolle tuo pieni häijy vähemmistö ei voi mitään. Itsenään he ovat vain pieni joukko täynnä vihaa ja itseinhoa olevia kynnettömiä parasiitteja, jotka eivät saa housujaan kunnolla jalkaan ilman hovimestaria. Kaiken toiminnan motiivi täytyy tulla meiltä itseltämme, vain arkisiin faktoihin perustuen. Ongelmien täytyy olla konkreettisia, elämän ylläpitoon liittyviä ongelmia. Ongelmat eivät saa edes haiskahtaa poliittista, ideologista alkuperää olevilta tai ansiottomilta voitontavoitteluilta (pankit ja korot). Nuo ovat käsikirjoitettuja siionistisia näytelmiä.
    Jotta enemmistö voisi noita askeita oikeaan suuntaan alkaa ottamaan, pitää tietoisuutta tästä alkaa kasvattamaan. Puhukaamme asiasta aina kun siihen tulee mahdollisuus. Vaikka uimahallin saunassa, puiston penkillä, kotona, työlounaalla, bussissa. Annetaan vihjeitä kirjallisuuteen, nettisivuille jne. Kuulijoiden vastaanottokyvyn mukaisesti. Mutta aina, kun siihen tulee tilaisuus. Asian vakavuudesta ei liene epäselvyyttä.
    Olethan itse lukenut ’Siionin viisaiden pöytäkirjat’ teoksen. Ehdoton perusteos.
    Smart-järjestelmät (autot, kodit, viranomaisvalvonta jne.) ja kaupungit ovat dystopisen yhteiskunnan peruspilareita, joten kaikkea mikä edistää noita (esim. 5G:n käyttöönotto) päämääriä, on niiden käyttöä pikkuhiljaa vähennettävä tai suoraan lopettaa niiden käyttö. Laskujaan ei enää pysty maksamaan ilman kännykkää. Otetaan vaikka alkajaisiksi tuolle vasta-askel. Mitään tuon isompaa askelta se ei vaadita.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Kultti ja sen psykopaatit ovat taitavia ihmisryhmien hajottamisessa ja usuttamisessa toisiaan vastaan. Koronatoimet ovat tästä taidosta huikea ja tuore esimerkki. Kansalaiset saadaan taitavasti pelattua toistensa vihollisiksi. Valtiovalta tukee luonnottomuutta ja saa median aivopesun teholla agendansa taakse kriittisen massan kansaa. Suomessakin monet kansalaiset ovat peloissaan vaatineet aina vain rankempia sulkutiloja, maskeja, seurantaa ym. pelleilyä. Vuoden 2020 keväällä sen saattoi vielä ymmärtää, mutta ei enää yli vuosi huijauksen alkamisen jälkeen. On hyvin vaikeaa olla tuntematta halveksuntaa näitä orjamielisiä ja Suomea itsetuhoon ajavia kansalaisia kohtaan. Mutta se lienee ’cabal’in tarkoituskin eli halpamaisen käytöksen normalisoiminen ja levittäminen kansaan. Ohjelmointi on ollut taitavaa ja pitkäaikaista ja sen taustalla on idea ”holhous”valtiosta, joka voi jopa sulkea kansalaisensa vankilaan, etteivät nämä vahingoittaisi itseään. Näin väestön avuttomin ja pelokkain osa ikään kuin nostetaan valtaan, vaikka todellisuudessa heitä käytetään hyväksi ja avuttomilla ryhmillä tehdään bisnestä ja valtapolitiikkaa. Tilanne on kurja, koska rohkeiden, moraalisten ja arvostelukykyisten kansalaisten asemaa koko ajan heikennetään, heidän hermonsa tai jopa fyysinen olemuksensa tuhotaan ja lauma jää vaille sitä suojelevaa viisautta. Kommunismi on aina toiminut näin ja pyrkinyt tuhoamaan sen kansan henkisen eliitin, jonka se aikoo vallata haltuunsa. Suomessa tämä kehitys alkaa olla peruuttamattomassa vaiheessa. Holhousvaltio on saavuttanut täysimittaisen fasismin asteen. Pieniin keskustelutuokioihin tilanteen korjaamiseksi en juurikaan usko. On kuitenkin mahdollisuus, että on olemassa näkymätön kollektiivisen tietoisuuden kenttä, johon voi erikoisella tavalla vaikuttaa ja jossa laajamittainen herääminen näkyy. Tällä hetkellä rikollisvoimia palveleva valtamedia on vallannut tuon kentän ja käyttää sitä operaatioihinsa.

     Koronahysteriasta vielä sen verran, että kaikenlainen huumaustila kuten rakastuminen kestää ihmisillä noin puolitoista vuotta. Syksyllä 2021 jopa pelokkaimmat koronavouhottajat ovat kyllästyneitä ja vaativat paluuta arkeen. Mutta cabal ilmeisesti luottaa siihen, että tuolloin ovat jo rokotteet tehneet tehtävänsä ja covid-projekti voidaan viedä maaliinsa aina vuoteen 2025 asti.

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
     1. Tässä pientä rohkaisua.

      ”Pieniin keskustelutuokioihin tilanteen korjaamiseksi en juurikaan usko.”
      ”On kuitenkin mahdollisuus, että on olemassa näkymätön kollektiivisen tietoisuuden kenttä, johon voi erikoisella tavalla vaikuttaa ja jossa laajamittainen herääminen näkyy.”

      Kaikki ajattelu tapahtuu yksilöissä ja ja tapahtumat aktivoituvat yksilöiden toimesta. Tuon ajattelun siemeksi riittää yksi lause. Emme juurikaan keskustele nykyään julkisilla paikoilla ja siksi yllättävä, ystävällinen, sähköistävä yhteydenotto jää tiukasti useimpien päähän ja antaa positiivisen latauksen, toivon kipinän. Siitä puhuu helposti eteenpäin vaikkapa kaverilleen. Tuo kollektiivinen tietoisuudenkenttä on todellinen ja siihen vaikuttaa jokainen yksilö omalla tunnetilallaan, aina ja ehdottomasti myös päinvastoin. Se ei tietenkään voi olla minkään abstraktion hallussa kuten valtamedian. Vain ihmisyksilöt voivat siihen vaikuttaa tunneenergiallaan ja enemmistö ratkaisee mikä on päivän tunnetilan värilämpötila.
      Siksi valtamedian propagandalla lietsotaan pelkoa ihmisten mieliin jatkuvalla rummutuksella ja kaikilla mahdollisilla negatiivisen sävyillä ja kiduttukseksi sen saa antamalla aina välillä pientä helpotusta. Mutta en vertaisi tätä huumaustilaksi.

      Ihmisen mieli on maailma ja maailma on ihmisen mieli. Ei voi olla muutoin. Ja siksi ainoa keino muuttaa maailmaa on muuttaa yksilön mieli. Tarvitaan positiivista ympäripuhumista. Toivon siemenien kauppiaita.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Ukraina provosoi Venäjää kun maan presidentti vaatii Krimin palautusta. Venäjä ei tule luopumaan Krimistä ilman sotaa ja siinä sodassa Ukrainalla ei ole mitään toivoa olla voittaja. Ja mikäli Biden tulee avuksi sota laajenee maailmansodaksi.
  Ukraine President Signs ORDER to Re-Capture Crimea from Russia . . . Kerch Bridge Now a “Target”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=230237

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Mielenkiintoista, jos Venäjä uskaltaakin ryhtyä suuriin operaatioihin vasta Trumpin lähdön jälkeen

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat