Analyysi: mistä valtamedia puhuu ja mistä vaikenee? Pakolaispolitiikka

Artikkelissa analysoidaan valtamedian käyttäytymistä erikoisesti monikulttuurisuuden ja pakolaisvyörytyksen suhteen. Näyttää siltä, että valtavirtamedioiden julkaisut palvelevat monikulttuurisuuden ja samalla kansainvälisten pankkiirien ja pääoma imperiumien pohjattomia tarpeita, kantaväestön hyvinvoinnin kustannuksella.

Jo maailman arvostetuimpiin historioitsijoihin kuuluva brittiläinen Anthony Beevor on arvostellut kiertelemättä valtavirtamedioiden toimittajia turvapaikkakriisiuutisoinnista.

Anthony Beevor.
Anthony Beevor.

Beevor lausuu Helsingin Sanomien haastattelussa toimittajien toimivan vastuuttomasti vertailessaan nykyistä pakolaisvirtaa II maailmansodan jälkeiseen tilanteeseen Euroopassa.

Beevorin mukaan toisen maailmansodan jälkeen Euroopassa oli 17–18 miljoonaa pakolaista, jotka kävelivät kohti kotia tai etsivät itselleen uutta kotimaata. Pakolaisista noin 11 miljoonaa oli saksalaisia, jotka kulkivat idästä entiseen Saksaan. Tämä on fakta, jota kukaan ei kiistä. Beevor sanookin, että on vastuutonta vetää analogiaa nykytilanteen ja toisen maailmansodan jälkeisen tilanteen välille!1

Beevor korostaa, että nykytilannetta ja toisen maailmansodan jälkeistä aikaa ei voida rinnastaa keskenään:

Erot ovatkin massiivia. Toisen maailmansodan jälkeen Eurooppa oli raunioina sekä taloudellisesti että konkreettisesti, kun pommitukset olivat tuhonneet etenkin Saksan. Tulijat eivät osanneet edes haaveilla sosiaalituesta ja valtioiden maksamista koulutus- ja terveyspalveluista, vaan uusi elämä piti aloittaa omin voimin. Suuri osa ihmisistä myös hakeutui kohti omaa kotimaataan, vaikka sota jättikin miljoonia kauaksi kotoa, ja lopulta kokonaisia maita kommunistisen ”rautaesiripun taakse”.1

Miksi Helsingin Uutiset julkaisivat Beevorin haastattelun? Yhtäältä ehkä siksi, että haastateltua pidetään arvostettuna historioitsijana ja toisaalta siksi, että toimittajien kritisoiminen nykyisten pakolaisvirtojen vertaamisesta II maailmansodan jälkeiseen tilanteeseen Euroopassa, ei ole kuitenkaan kaikista suurimpia ylilyöntejä, mihin valtavirtamedioiden toimittajat ovat syyllistyneet. Joten tällaisia Beevorin haastattelun kaltaisia juttuja voidaan käsitellä valtamediassa malliksi siitä, että valtavirtamedia on saanut arvostelua osakseen.

Kommentaari

Beevor kuitenkin unohtaa yhden erittäin tärkeän asian, nimittäin sen, että nykyiset ”pakolaiset” ovat suurelta osin elintasopakolaisia ja seikkailijoita, jotka on värvätty vaeltamaan suurella rahalla kohti Eurooppaa. Kansanvaellus on räjähtänyt liikkeelle esimerkiksi monimiljonäärin ja sijoittajan George Soroksen luoman Open Society Foundation toiminnan tuloksena.2

William Engdahl väittää selvityksessään Nato-sotilasliiton yhteydessä olevien ajatushautomoiden kontrolloivan EU:n pakolaispolitiikkaa. Siten Saksan liittotasavaltaa ja Euroopan Unionia ohjattaisiin Atlantin takaa.1

Näitä aivoriihiä tai ajatushautomoita ovat: European Stability Initiative (ESI) ja ECFR (European Council on Foreign Relations). Lisäksi on sellainen yhdistys kuin Open Society Fellow –järjestö.1

Lontoossa vuonna 2007 perustettu ECFR on sionistipankkiirien Rockefellerin ja JP Morganin luomia järjestöjä koordinoimaan englantilais-amerikkalaista maailmanlaajuista ulkopolitiikkaa. George Soros on ECFR-ajatushautomon rahoittaja.1

 

Mistä valtamedia ei vaikene?

Esitämme lyhyesti, sen minkä luonteisia uutisia valtamedia mielellään julkaisee pakolaispolitiikasta.

Sensaatiohakuinen Iltalehti kirjoittaa, kuinka vihamielinen keskustelu turvapaikanhakijoista on saanut monet ihmiset kantamaan kortensa kekoon turvapaikanhakijoiden auttamiseksi.3 Tällaisella uutisoinnilla annetaan mielikuva ”äärisuvaitsevaisesta” Suomesta, jota muka häiritsee muutama ”rasisti”.

Yle.fi on myös huolestunut vihasta, nimittäin internetissä vilisevistä vihakirjoituksista. Voiko netin vihakirjoituksiin vaikuttaa, kysellään ylessä? Suunnaton raivokkuus kuulemma riehuu edessämme, jokaisen bittisolun murskaavalla voimalla, josta ei jää osattomaksi kukaan.4

Kuinka oikein nujerramme esiintyvän vihan? Kerro omat ratkaisuehdotuksesi Suoran linjan keskustelussa – muotoilee yle.fi.

Li Anderson.
Li Anderson.

Ylen jutussa esitellään joukko huippusuvaitsevaisia vaikuttajia ja viitataan heidän esittämiin tarinoihinsa nettivihasta; vaikuttajia ovat: Astrid Thors, Dan Koivulaakso, Li Anderson, Eva Biaudet ja Jani Toivola.4

Astrid Thors.
Astrid Thors.

Vaikuttajat ovat saaneet kuulla stereotyppisiä purkauksia, kuten esimerkiksi: Sinut ähly voisi syöttää mun amstaffille. Näytät yli 50-vuotiaalta koska somalipamppu vanhentaa. Neekerihuora.4

Yllä mainitussa ylen ohjelmassa annettiin mielikuva siitä, että vihantuottajia ovat vain pakolaiskriittiset ja monikulttuurisuutta vastustavat ihmiset.

Tässä heräsi heti muutama kysymys, joista täytyy kirjoittaa kommentaari.

Kuinka voidaan luottaa siihen, että ”vaikuttajien” tarinat ovat aitoja? Jos ne ovat luotettavia, eihän tuntemattomien alhainen kielenkäyttö ole niin rankka juttu kuin esimerkiksi joutuminen raiskauksen uhriksi. Nimittäin esimerkiksi Savon Sanomat keskeyttivät valtamedian pitkään kestäneen vaikenemisen ”pakolaisten” synnyttämästä rikollisuudesta, myöntäen viimein, että seksuaalisten ahdistelujen määrä kolminkertaistunut edellisvuodesta (2015).

Mikäli puhumme internetissä tapahtuvista nimittelyistä, tulee huomioida, että:

-ovatko edellä esitetyt vaikuttajat varmoja siitä, että heitä ei olisi solvannut internetissä, joku suvaitsevainen, joka olisi halunnut esiintyä trollina, mustamaalatakseen pakolaispolitiikkaan kriittisesti suhtautuvia ihmisiä ja ryhmiä?

-voidaanko ehdottomasti luottaa sellaisiin henkilöihin tiedon lähteenä, jotka eivät millään muotoa hyväksy muita vaihtoehtoja, kuin ja ainoastaan monikulttuurisuuden tarjoaman agendan?

-voidaanko valtamedioiden tukemien ”suvaitsevien” vaikuttajien sanomaan luottaa, kun he samalla hyväksyvät vasemmiston, anarkistien ja ”tunkeutujien” harjoittaman vihapuheen ja väkivallan kantaväestöä vastaan?

On kaksinaismoralismia hehkuttaa internetissä ilmenevästä vihamielisyydestä, joka kohdistetaan esimerkiksi kansallismielisiin ryhmiin, kun samalla nämä julkiset vaikuttajat ja heitä mielistelevä valtavirtamedia suhtautuu myötämielisesti vasemmiston, anarkistien ja anarkosyndikalistien harjoittamaan vihapuheeseen sekä poliittiseen väkivaltaan isänmaallisia ja kansallismielisiä kohtaan.

Yllä olevaan viitaten, anarkosyndikalismiin liittyville vihapuheille järjestettiin valtamediassa vielä haastattelu moon.tv:ssä.

Jos jotakin vihapuhetta esiintyykin, niin siihen on varmasti olemassa syynsä: Suomen poliittisen eliitin, virkakoneiston ja näitä suojelevan valtamedian syrjivän häikäilemätön käytös kantaväestöä kohtaan.

Yle.fi esittää näennäisiä faktoja siitä, miksi pakolaiset olisivat liikkeellä juuri nyt, unohtaen täysin sen keskeisen totuuden, että juuri tiettyjen sionistien rahat värväystoiminnassa ovat nytkäyttäneet kansainvaelluksen liikkeelle, kuten ylempänä jo todettiin.5

Lisäksi valtamedia julkaisee mielellään uutisia, joissa joku ulkomaalaistaustainen on joutunut virkavallan taholta kaltoin kohdelluksi. Tämä on valtamedian taholta kerrassaan kuvottavaa uutisointia. Valitetaan jonkun etniseltä taustaltaan ulkomaalaisen näennäisistä ongelmista, eikä huomioida ollenkaan sitä, että suomalaisissa vanhustenhoitolaitoksissa viruu vaihtamattomissa vaipoissaan vuorokausia kantasuomalaisia vanhuksia, joiden julkaiseminen ei sisältäisi monikulttuurista arvolatausta.

 

Mistä valtamedia vaikenee?

Tässä esitetään lyhyesti muutamilla esimerkeillä, minkä kaltaisista tapahtumista valtamedia vaikenee mielellään, ellei ole niitä pakko julkaista.

Valtamedia näyttää vaikenevan kuin muuri sionistimiljardööri George Sorosin ajautumisesta suuren tietovuodon kohteeksi. Vuotojen mukaan, Soros manipuloi Euroopan ja Yhdysvaltojen politiikkaa saastaisilla rahoillaan.6

Valtavirtamedia ei tule kertomaan, että esimerkiksi Yhdysvaltojen työllisyystilastoissa työntekijöiden määrä kohosi tuntuvasti viime vuoden keväällä: yhteensä minimissään 272 000 ja maksimissaan 280 000 ihmistä työllistyi, vaikka ennuste oli vain 215 000. Uudet työpaikat eivät ole kuitenkaan hyödyttäneet kansantaloutta ja yleistä ansiotasoa: työllisyyskehitys ei ole vaikuttanut ensinkään palkkakehitykseen, ja useilla aloilla reaalipalkat ovat jopa laskeneet! Ulkomaalaistaustaisten työllistettyjen määrä kohosi 25,01 miljoonaan. Noin 67 prosenttia työpaikoista syntyi matalapalkka-aloille.7

Ulkomaalaisten työllistymisaste työministeriön mukaan kohosi kuukaudessa 279 000:n henkeä. 7

Tämä voidaan tulkita merkitsevän kahta eri asiaa:7

 1. Mikäli tilastojen maksimi arvoon eli 280 000 työllistetyn lukuun kevään aikana on luottamista, työllistyi silloin kantaväestöstä vain 1000 ihmistä.
 2. Jos tilastojen minimiarvo pitää paikkansa oli työllistettyjen määrä keväällä 272 000, täytyi silloin 7000 kantaväestöstä joutua työttömäksi.

Lopputuloksen kannalta on yhdentekevää pitääkö nro 1 vai 2 paikkansa: elpymystä osoittavat tilastot eivät näytä realisoituneen kantaväestön hyödyksi. Taloudellinen hyöty on ropissut maahanmuuttajien ja maahanmuuttoteollisuuden laariin. Työministeriön tilastoissa luetaan ulkomaalaisiksi myös laittomat maahanmuuttajat.7

Kuten edellisessä luvussa mainittiin, valtamedia on hiljaa siitä, että tunkeutujat ovat räjäyttäneet seksuaali- ja rikollisuuden tilastot huippuunsa.

Forssan tappelun uhriForssan ”sota” on myös yritetty ujuttaa valtavirtamedioissa mahdollisimman syvään kätköön, mutta tiedon vuotaessa valtavirtamedioiden kautta, on valtamediakin ollut pakotettu reagoimaan asiaan. MTV.fi uutiset antavat kuitenkin ymmärtää, että tappelun aloittivat kantasuomalaiset, erityisesti nuoret. Forssalaisnuorten mukaan selkkauksen aloittivat tunkeutujat. Joka tapauksessa on hyvin alhaista käydä alaikäisten kimppuun; sisältyykö tämä sotaa pakoilevien miesten rooliin?

Forssan kyseinen tilanne voi olla alkua laajemmalle konfliktille.

Yllä esitetyn kaltaisista julkaisuista valtamedia siis vaikenee.

 

Yhteenveto

Kuinka on mahdollista, että Suomen poliittinen johto, pakolaispolitiikasta vastuussa olevat elimet ja valtavirtamediat ovat uhraamassa kantaväestön monikulttuurisuuden iljettävälle alttarille, jonka päätepisteenä väistämättä on väestönvaihdos eli kansanmurha: suostummeko siihen vastaan taistelematta. Forssalaiset nuoret eivät näytä siihen suostuvan.

Valtamedia valikoi uutisensa tarkoituksella siten, että pakolaisten vastaanotto ja siihen liittyvä monikulttuurisuus saa osakseen edistyksellisen ja jopa sivistyneen leiman: pakolaiskriittiset tahot esitetään junttimaisessa viitekehyksessä.

Lisäksi valtamedia on vaiennut itsensä kuoliaaksi siitä, että kansanvaellus Eurooppaan on järjestetty tiettyjen sionististen eturyhmien kaksoismoralismiin perustuvalla valtavien rahojen siirtelymekanismien välityksellä.

Usein nk. suvaitsevaiset sanovat, että pakolaisten kotouttamisprosessi ei vie mitään pois kantaväestön etuuksista, sillä kaikille menoille on varattu osuutensa budjetissa. Kuitenkin fakta on, että pakolaisvyörytys vaatii jatkuvasti suurempia osuuksia varauksina valtion tulevaan budjetointiin, joten tuo kyseinen osuus tulee olemaan poissa kantaväestön etuuksista ja julkisen sektorin osuudesta, juuri tulevana vuotena tai tulevina vuosina. Poliittinen eliitti syöksee Suomen, sen kansallisvarallisuuden ja suomalaisten työntulokset kasvottomien ylikansallisten rahaimperialistien hyödyksi ja syyllistää kansaa talouskriisin aiheuttajaksi. Kantaväestön asema heikkenee ja hyvinvointivaltio on historiaa. Mutta näistä valtamedia vaikenee.

Lopuksi sanoisin, että vihaa on turha kohdistaa pakolaisiin ja islamistiseen maailmaan yleensä. Myös pakolaisongelmaan saadaan oikea ratkaisu, kun maan poliittinen eliitti syrjäytetään vapaussodalla. Tietysti myös tunkeutujia vastaan tulee taistella, jos joutuu hyökkäyksen kohteeksi.

Markku Juutinen

 

Lähteet

1.      HU (16.9.2015). ”Vastuutonta” – HS: Arvostettu historioitsija syyttää laatumediaa harhaanjohtavasta pakolaisuutisoinnista. Saatavilla: http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/318814-vastuutonta-hs-arvostettu-historioitsija-syyttaa-laatumediaa-harhaanjohtavasta

 

 1. Hansson, Peter (17.8.2016). DC. Saatavilla: http://dailycaller.com/2016/08/17/leaked-board-documents-soros-organization-tried-to-buy-supreme-court-ruling-on-illegal-immigration/
 2. Iltalehti (28.8.2015). Vastareaktio pakolaiskeskusteluun – Ihmiset tarjoavat kotejaan turvapaikanhakijoille. Saatavilla: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082820255822_uu.shtml

 

 1. fi. Saatavilla: http://yle.fi/uutiset/voiko_netin_vihakirjoituksiin_vaikuttaa/6591820
 2. fi. Saatavilla: http://yle.fi/uutiset/tiesitko_naita_yhdeksan_syyta_miksi_pakolaiset_ovat_liikkeella_juuri_nyt/8294377
 3. Soros tietovuodon kohteena: Osa nähtävinä: http://linkis.com/sli.mg/a/Dvev5; http://www.zerohedge.com/news/2016-08-14/george-soros-hacked-over-2500-internal-docs-released-online

7. Durden, Tyler (6.6.2015). The ”Illegal Immigrant” Recovery? The Real Stunner In The Jobs Report. Saatavilla: http://www.zerohedge.com/news/2015-06-06/illegal-immigrant-recovery-presenting-most-stunning-number-may-jobs-report

19 kommenttia

 1. Toistan itseäni, mutta pakko sanoa.

  Jokainen normaalijärjellä varustettu ihminen on jo vuosien ajan nähnyt, että MEDIA VALEHTELEE, PEITTELEE, KAUNISTELEE, eli ts. media EI UUTISOI, vaan PROPAGOI. Toisaalta jokainen normaalijärjellä varustettu näkee, että elämme kuin elämmekin Neuvostoliitto 2.0 -tilanteessa, jossa jokainen päättäjä/virkamies/julkkis, you name it, on painostuksen alla: Totuutta ei saa sanoa.

  Eli ensinnäkin, sosiaalinen ja taloudellinen paine estää ihmisiä käyttäytymästä loogisesti ja oman kansan hyväksi. Niinpä KAIKKI POLIITIKOT HUORAAVAT. Heidän ei yksinkertaisesti KANNATA kritisoida.

  Tässä ei ole mitään uutta, näin sionisti on toiminut valtaan päästyään aina ja jokaisessa maassa. Tämä on vielä lasten leikkiä verrattuna siihen, mitä tapahtui Neuvostoliitossa, siinä originaalissa. Siellä sionistieliitti TAPPOI KOKO KANSAN. Ja silloinkin kukaan ei tehnyt mitään. Koska kansa pelkäsi.

  Nyt tämä sama toistuu.

  Ympäri Eurooppaa säädetään lakeja, joilla kritiikki kielletään, kritiikkiä kutustaan nykyisin orwellmaisesti ”vihapuheeksi”. Jos kritisoit mitä tahansa eliitin projektia, syyllistyt vihapuheeseen ja sinua pitää rangaista.

  Tottakai tätä on vaikea uskoa. Kuka haluaisi uskoa, että hänet on kuin onkin orjuutettu? Että me kaikki olemme eliitin ja herrakansan orjia, joilla ei ole enää mitään oikeuksia? Me puhumme vapaudesta, mutta meillä on ”vapaus” olla samaa mieltä eliitin kanssa. Muita vapauksia meillä ei ole, eikä tule.

  Meitä sorretaan avoimesti, meitä kohti hyökätään sosiaalisesti, taloudellisesti ja nyt myös suoraan kaduilla, fyysisesti. Ja jos valitamme siitä, MEITÄ, UHREJA, RANGAISTAAN ja tekijä pääsee kuin koira veräjästä. Näin meni Forssassakin. Ainoa vangittu on kantaväestöön kuuluva. Ja kaikissa videoissa kuitenkin näkyy ”pakolaisten” organisoitu, mieletön väkivalta, hysteerinen hyökkäys pikkupoikia vastaan.

  Ja kastroitu, orjuutettu kansa ei tee mitään.

  Tämä ON NEUVOSTOLIITTO.

  Tämä ON ORJUUTTA.

  Siinä kaikki.

  Plusääni(44)Miinusääni(0)
  1. Niimpä, ja haluaisin lisätä , että ” kastroitu ” tarkoittaa käytännön reaali mailmassa suurimmassa määrin ”kemiallista ” sekä elektronisesti säteilyn avulla. Pelkkä matkapuhuhelin , joka on lähetin/vastaanotin on laite jota ”hyväuskoiset hölmöt” pitävät vasten korvaa , on tutkittu että matkapuhelimien säteily vaikuttaa haitallisesti mm käpyrauhaseen .

   Eli ihmisistä tehdään tyhmiä, sieluttomia teknisesti jolloin eliitin on helppo tehdä asioita ilman vastarintaa.

   Onkohan vastarinta huomioinut että matkapuhelin mastot & tukiasemat ovat itseasiassa eliitin käyttämää teknologiaa jota se käyttää häikäilemättömästi latistaakseen Suomalaiset ihmiset sellaiselle tasolle jossa he eivät ole hereillä / valmiita reagoimaan elitin väärin käytöksiin .

   Eli teknologiaa käytetään esim Suomessa mittavassa määrin kansalaisia vastaan, ja ihme kyllä kansa on saatu haluamaan sitä…kansalaiset haluavat niitä langattomia palveluita ymmärtämättä ollenkaan että sillä on hinta.

   Katsokaa esim Etelä-Suomessa liikkuessanne ympärillenne, mastoja ja tukiasemia on tiuhaan, ja kun se säteily vaikuttaa aivoihin niin miettikää ollaanko niiden rakentamisessa lähdetty vain ajatuksesta että ihmiset saisivat vain ”yhteyden” …..koska minusta asia on päinvastoin….”yhteys” alkaa pätkiä ja surkastuu lopulta kokonaan kunhan säteilyä on tarpeeksi. Kun yhteys omaan sieluun loppuu , on edessä elämä robottina, ja robotit eivät välitä eliitin toimista.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
   1. Näistä voi katsoa mikä on oman asuin & työpaikan RF-säteilyn riskilukituksen( 2g,3g,4g) taso, cellmapper näyttää tukiasemat ja niiden db voimakkuudet sekä suunnat mihin ilmansuuntaan tukiasema lähettää, monesti ovat moneen eri suuntaan. Open signal näyttää sen miten hyvän signaalin ihmiset ovat saaneet verkkoon älypuhelimilla ja siitä saatu data on piirtänyt alueet punaisesta ( heikko ) vihreään (voimakas )

    Kuten noista näkee on tilanne todella paha terveyden kannalta, ihmiset säteilytetään sairaiksi, ja säteily myös tappaa! esim aivokasvaimet ym syövät. RF säteily on luokiteltu 2B karsinogeeniseksi.

    In 2011 a multidisciplinary IARC Working Group classified radiofrequency (RF) radiation emitted by mobile phones as ”possibly carcinogenic to humans” (category 2B).

    Ja mitä on tapahtunut vaikka RF on saanut 2B luokituksen ? tukiasemia,mastoja rakennetaan yhä kiihtyvällä vimmalla ympäri Suomea jotta jokainen varmasti saisi tätä 2B karsinogeenistä säteilyä mahdollisimman paljon , säteiliyä siis lisätään ei vähennetä, joka kertoo jo aivan tarpeeksi siitä että motiivi on vahingoittaa ihmisten terveyttä. Myös Nokia on tiennyt koko ajan matkapuhelimien käytön terveysriskeistä, mutta asia on ollut ja on tabu.

    Tämä asia pitäisi nostaa ihmisten tietoisuuteen, näin ei voi jatkua. Tämä on ihmisten vahingoittamista .

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Niin siis IARC category 2B on ’mahdollisesti syöpää aiheuttava’ eli näyttö on heikon puoleinen. Vakavampia juttuja ovat 2A eli ’todennäköisesti syöpää aiheuttava’ (kohtalaisen uskottavaa näyttöä löytyy) ja 1 eli ’syöpää aiheuttava’ (oikeasti uskottavaa näyttöä löytyy).

     Kotitehtävä: Käykää katsomassa, mihin kategoriaan auringonpaiste, puupöly, alkoholijuomat ja puulla lämmittäminen kuuluvat.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Eipä tuo kovin vakuuttavalta vaikuta .. Muutama makupala ’motherjones’ linkistä:

      ”The highest radiation level was five to seven times as strong as what humans typically receive while using a phone.”

      ”For about nine hours per day, for periods ranging from two months to the lifetime of the animal, the rodents were exposed to the RF radiation”

      Muutos oli havaittavissa vain uroksilla:

      ”Female rats didn’t experience significantly higher than normal cancer rates”

      Ja sokerina pohjalla:

      ”Potentially confounding the results, the rats exposed to radiation on average lived longer than those that weren’t”

      Syöpäriskin mahdollisen kohoamisen vaikutus hukkui kohinaan (eli muiden mahdollisten kuolinsyiden tilastolliseen vaihteluun).

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Kyllä tuo tutkimus on tarpeeksi tieteellinen, ja kertoo sen minkä monet ovat vuosikymmeniä kiistäneet, sinullakin on denial päällä Kala-Eemeli tai ehkä oletkin täällä vain trollaamassa, sinulaisia näkyy netin keskustelu paikoissa kiistämässä fluorin, elohopean ym muiden vaarallisten aineiden vaikutukset….ja tartuit tähänkin tilaisuuteen ruveta trollaamaan asiasta, olet siis täällä lähinnä trollaamassa .

      http://www.naturalnews.com/054165_cell_phone_radiation_brain_tumors_government_study.html

      Toiseksi, tuossa tutkimuksessa altistus oli 9 tuntia per päivä, kuitenkin käytännössä esim pääkaupunkiseudulla on jatkuvaa säteilyä ympäri vuorokauden ja myös siis 3g ja 4g, lisäksi on wlan ja muut RF lähteet joten ihmisiä pommitetaan RF säteilyllä helkutin paljon enemmän kuin 9 tuntia per päivä vuodesta toiseen.

      Tämä RF juttu on paitsi vaarallinen niin jo tappanut ihmisiä, aivo syövät lisääntyneet , http://www.naturalnews.com/042323_brain_cancer_risk_cell_phones_mobile_devices.html

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. Ei http://www.naturalnews.com ole mikään tieteellinen julkaisu.

      Mitä tukiasemiin ja niiden lisääntymiseen tulee, niihin on lähes aina sen verran matkaa, että niiltä tulevalla RF:lla ei ole merkittävää fysiologista vaikutusta. Se, millä edes periaatteessa voi olla jotain fysiologista vaikutusta, on taskussa tai korvalla oleva puhelin, koska se on paljon lähempänä. Sen RF-emissioita puolestaan tukiasemien lisääntyminen vähentää, koska silloin puhelimen ei tarvitse lähettää yhtä suurella teholla kuin tukiaseman ollessa kaukana – ja akkuakaan ei tarvitse ladata niin usein.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Ehkä olisi jo aika antaa aihetta uutisille, jotka jättävät varjoonsa filmitähtien porkkanansyönnit mikä-mikä-maassa.
  Kukin itse on hän, joka laittaa hirttonarun kaulaansa. Omilla toimillaan, omilla tekemisillään ja tekemättä jättämättömillään. Turha on itkeä vihasta, väkivallasta ja hengenmenosta, sillä he itse ovat lyöneet panokset pöytään. Loppu on vain kiinni siitä, kellä on paras käsi. Ne, jotka unelmoivat yhteinäisestä Suomesta. Heidän on aika herätä ja kääriä hihansa. Ilman sitä ei tätä maata ole rakennettu sellaiseksi kuin Me sen haluamme pysyvän.
  Heidät, jotka sen haluavat tuhota ja tehdä siitä sekasontanavetan, josta ei enää ota pirukaan selvää. Mutta sittenkin yksi asia on selvä kuin pläkki! Se, että kantasuomalainen valkoinenrotu joutuu vainotuksi ja sen oikeudet poljetaan maahan kuin tupakantumppi punaistenkätyri -vassarien toimesta, jotka ovat siihen virkaan nimenomaisesti halunneet voidakseen hakata, raiskata, ryöstää ja nöyryyttää maanmiehiään ja -naisiaan. Sillä tunnettuahan on, että ”suku on pahin” ja ”omat” lyövät kovimmin. Sillä niin kerkeitä he ovat nuolemaan mustanvallan saappaita ja häntäänsä heiluttaen odottaen rohkaisevaa kehua isänniltään. Ja kaikkiin julmuuksiin ja kiihkoon ajaa pelkästään tunne siitä, että he ovat kurjasti pettäneet rotunsa… ja itsensä, eivätkä koskaan tule nousemaan tästä alhosta ylös, vaan he hirttäytyvät itse lähimpään suomalaiseen Mäntyyn juotuaan ensin päänsä täyteen viime kuvajaisena silmissään lapsuuden lauantai-illat ja sen lämpöisen kesäisen henkäyksen istuessa kesämökin saunassa käen kukkuessa järven toisella puolella, joka peittyi ajoittain vastarannan isännän haikeaan Satumaa tangon säveliin vanhalla kaksirivisellä hanurilla soitettuna koiran ulvoessa mukana kappaleen parhaimmissa väristyksissä.
  Sen pituinen se.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 3. Onneksi suomalaiset ovat vielä puhdaskansa kulkiat erottuvat helposti kun tulee puhdistuken aika . Itse olen päättänyt olla näkemättä mitään väkivaltaa joka kohdistuu näihin vääräuskoisiin, olen mieluimmin rasisti ja trolli paskiainen, mutta suomalainen

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 4. Kulttuurimarxistinen sionistieliitti ei kykene enää lupaamaan mitään hyvää.

  Nuorena miehenä maailma oli sellainen, että käytiin poliittista taistelua vasemmisto-oikeisto-akselilla, tosin, kuten aina, teatraalisesti ja oikeista asioista ei, tietenkään, silloinkaan saanut puhua. Mutta kuitenkin, odotukset olivat aina positiivisia: maailma näytti paljolti menevän parempaan suuntaan. Monellakin sektorilla, ja Suomi oli hyvä ja turvallinen maa elää ja meillä oli taloudessa useita tukijalkoja: metsä, paperi, telakat jne. Taistelua käytiin tulonjaosta ja eduista, mutta kukaan ei kyseenalaistanut menoa parempaan.

  Mikä on tilanne nyt?

  Eliitti lupaa vain huonompaa. Jokaisella elämä osa-alueella.

  Taloudellisesti, mystisesti, kaikki hyvä on kertymässä tasan tarkkaan muualle kuin valkoisiin maihin. Tämä on ikään kuin kirkon seinään kirjoitettu fakta: Me menetämme kaiken. Me menetämme työpaikkamme, elintasomme, ympäristömme, lapsemme, kansamme. Kaikki menee ja hyöty menee aivan erityisesti jonnekin Kiinan seudulle.

  Eikö ole kummallista? Meillä ei ole mitään sanottavaa tähän, meidän pitää vain hyväksyä ”globalisaatio”, joka konkreettisesti tarkoittaa sitä, että joudumme tekemään niitä töitä, joita sionistieliitti suvaitsee tänne jättää, kolmannen maailman palkoilla.

  Eli kun liityimme EU:hun, samalla luovuimme elintasostamme. Ja tulevaisuudesta. Meidän on vain tahdottomina katsottava sivusta, kun kaikki siirtyy Kiinaan. Tälle ei voi mitään, ja pitää vain alistua.

  Sitten on ilmastonmuutos. Mystisesti se on juuri meidän vikamme, vaikka me olemme jo luopuneet kaikesta teollisuudesta ja miljardi kiinalaista kuluttaa ja tuottaa eksponentiaalisesti enemmän koko ajan. Mutta he eivät ole vastuussa mistään, mystisesti. Eli taas kerran meitä, uhreja, rangaistaan ja syyllistä kiitetään.

  Meille on jätetty yksi ainoa tehtävä. Meidän pitää luopua kaikesta idioottimustien hyväksi. Afrikan idioottimylly tuottaa miljoonia, satoja miiljoonia vähä-älyisiä kuin ikiliikkuja ja mystisesti tämäkin on meidän vikamme ja meidän pitää taas luopua kaikesta, kiinalaiset eivät, tietenkään, luovu mistään vaan ostavat kaiken halvalla ja lisäävät kulutusta ja tuotantoa. Mystisesti hei eivät ole syyllisiä mihinkään ja heidän ei tarvitse muuta kuin ostaa Afrikan luonnonvarat. Me vastaamme idioottien huolehtimisesta.

  Mystisesti Lähi-Idän sionistisodat kaatuvat meidän niskaamme. Suomen pitää ottaa hoitaakseen Lähi-Idän sotien ongelmat. Israel sulkee rajansa, ei vastaa mistään, ei auta ketään ja siitä puhuminenkin on rikos. Mystisesti.

  Eli mitä eliitti lupaa meille:

  Lohduttoman idioottihelvetin, jossa maanosaamme tulee muutenkin toivottoman tilanteeseen satoja miljoonia vähä-älyisiä raiskaamaan, ryöstämään ja tuhoamaan. Samalla Kiina ja Israel eivät tee mitään, mutta varsinkin lännen juutalaiset kiljuvat kurkku suorana meitä uhraamaan vielä enemmän idioottialttarille, vaikka oma etninen ryhmä Israelissa ei tee mitään.

  Jos joku kysyy, miksi olen radikaali, miksi vihaan. Vassokuu, lue vielä kerran. Perkele.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat