Angelina Jolie kannustaa naisia silpomaan itseään tarpeettomasti

Angelina Jolie ilmoitti vastikään poistattaneensa molemmat rintansa leikkauksessa, vaikka hänellä ei ollut rintasyöpää lainkaan. Joliella on BRCA-1 geenivirhe ja hänet on huijattu uskomaan, että geneettinen koodi on jonkinlainen absoluuttisen tarkka pohjapiirros sairauksiin, mitä se ei varmasti ole. Miljoonilla naisilla on BRCA1-geenissä virheitä, eivätkä he koskaan sairastu rintasyöpään, koska he elävät syövältä ehkäisevää tervettä elämää, jossa yhdistyvät älykäs ravitsemus, liikunta, järkevä auringonotto ja syöpää aiheuttavien kemikaalien välttäminen.

Jolie päätti monen muun syöpäpuoskaroinnin harhauttaneen naisen tavoin, että paras tapa välttää rintasyövän riski on poistaa leikkauksella molemmat rinnat ”kolmen kuukauden kirurgisilla operaatioilla” sen sijaan, että eläisi tervettä ja syöpää ehkäisevää elämää. Ihan vain varmuuden vuoksi, tiedättehän. Näinä päivinä ei vain voi olla liian varma, varsinkin kun syöpäteollisuus säikyttelee naisia puolikuoliaaksi aina tilaisuuden tullen. ”Rintani murhaavat minut”, tuntuu olevan monen naisen tunnuslause, joista jokainen on törkeän syöpäteollisuuden propagandan ja pelon lietsonnan uhri.

Haluan tehdä yhden asian selväksi: Rintanne eivät ole vihollinen! Syöpäteollisuus tappaa paljon todennäköisemmin kuin rinnat.

Naisten vapautusliike: Rinnat pois!

Vielä pahempaa kuin itsensä silpominen ilmiselvän puoskaroinnin nimissä, Angelina Jolie on nostanut oman päätöksen tekonsa jonkin laiseksi naisten vapautusliikkeen ikoniksi, puhuen ja toimien kuten hänen ”valintansa” poistaa rintansa avaisi jotenkin naisvoimalle uuden polun naisten keskuudessa. (Kuinka sairasta tämä oikeasti on?)

Voi, millaiseen jamaan Jolie on ajautunut! Hän on silponut oman kehonsa ilman minkäänlaista lääketieteellistä perustetta ja sitten juhlistanut tätä itsensä runtelemista osana kieroutunutta naisellisuuden käsitettään. Itsellisenä naisena oleminen ei tarkoita rintojen silpomista ja elävien lasten abortoimista – vaikka molempia näistä ylistetään usein harhakuvitelmista kärsivien naisten ryhmissä. Itsellisenä naisena oleminen tarkoittaa oman terveytensä, kehonsa ja naisellisuutensa vaalimista kunnioittamalla ja arvostamalla kehoaan, ei runtelemalla sitä.

Pirteä, terve ja itsevarma nainen, joka suojelee hedelmällisyyttään ja ravitsee syntymätöntä lastaan, on paljon sankarillisempi ja vakuuttavampi kuin joku, joka silpoo itseään sairaana uhrauksena syöpäteollisuudelle. Vaikka Angelina Jolieta usein pidetäänkin naisvoiman symbolina, näyttää hän kadottaneen tyystin kosketuksen totuuden sisimpään olemukseen oman naisellisen kehonsa kunnioittamisesta ”temppelinä”.

Syöpä ei koskaan rajoitu vain pelkkään rintaan

Syöpä on ilmaantuessaan järjestelmän ongelma, eikä paikallinen ongelma, joka on rajoittunut vain rintaan tai johonkin muuhun elimeen. Syöpäkasvain saatetaan diagnosoida rintakudoksessa, mutta se ei ole sen ainoa kasvupaikka. Ajatus syövän estämisestä poistamalla rinnat on aivan järjetön. Jos elimistössä on perusedellytykset syövälle – johtuen ravintoaineiden puutteista, altistumisesta kemikaaleille, säteilylle jne. – syöpä kehittyy monessa eri paikassa, eikä vain rintakudoksessa. Elimen poistaminen siksi, että se voisi jonain päivänä olla yksi monista syövän kehittymispaikoista, on ajatuksena täysin järjetön ja lääketieteellisesti moraaliton. Samaa logiikkaa noudattaen voisi väittää välttävänsä tyhjän renkaan poistamalla kaikki autonrenkaat!

Niille, jotka haluavat oppia totuuden syövästä – ja pitää rintansa – on tarjolla Uusia syöpähoidon ratkaisuja. Jos Angelina Jolie olisi kuullut ajoissa näistä tehokkaammista ja eheyttävistä tavoista suojautua syövältä, hän olisi vastannut ”EI” syöpäteollisuudelle ja syövänpelon lietsojille. Naisten pitää kuulla todella eheyttävää ja kunnioittavaa tietoa syövästä ja lopettaa syöpäteollisuuden hulluuksien ja heidän harhaisten puhemiestensä kuunteleminen.

Lääketieteellisen naisten pahoinpitelyn ylistystä

Valtamedia julistaa Jolien päätöstä poistaa molemmat täysin terveet rintansa ”ihailtavaksi rohkeudeksi”. New York Timesin pääkirjoituksen vieressä Jolie kirjoitti: ”Toivon muiden naisten hyötyvän omista kokemuksistani.” (En keksi tätä omasta päästäni. Hän kirjaimellisesti haluaa muidenkin terveiden naisten leikkaavan myös rintansa irti…)

Lääketeollisuus, joka ei koskaan jätä väliin mahdollisuutta ansaita rahaa pahoinpitelemällä naisia, on lähtenyt myös edistämään tuplamastektomian asiaa. Businessweekin artikkelissa perinnöllisyysasioiden neuvonantaja Rebecca Nagy julistaa: ”Tämä keskustelu antaa valtaa meille kaikille. On hienoa, mitä hän on tehnyt.”

Hienoa? Leikata kehostaan osia, jotka eivät ole mitenkään sairaita? Tällä logiikalla myös abortit ovat syövän ehkäisyä, sillä lasten kasvaessa joskus aikuisiksi he saattaisivat saada syövän. Parempi tappaa heidät varhain ja ”estää syöpä”, eikö vain?

Jolien päätöksen järjettömyys on todella kuvottavaa. Vielä pahempaa on ajatus, että hänen esimerkkinsä voi innostaa muita naisia silpomaan terveitä kehojaan. Jos Jolie olisi katkaissut molemmat jalkansa kutsuen sitä ”valinnaksi” estää jalkasyöpä, epäilemättä monet naiset seuraisivat esimerkkiä ja katkaisivat omat jalkansa myös. Angelina Jolie sanoo kenties myöhemmin poistattavansa munasarjat myös, sillä niihinkin saattaa joskus kehittyä syöpä.

Ei tarvitse olla ruudinkeksijä ymmärtääkseen, mihin tämä lääketieteen hullutus lopulta johtaa. Onko maksasyövän riski? Poista maksa. Uhkaako paksusuolen syöpä? Poista paksusuoli. Kenties keuhkosyöpä? Poista varmuuden vuoksi keuhkot! Tämä on Angelina Jolien logiikka, sillä häntä on totaalisesti huiputettu syöpäteollisuuden toimesta silpomaan omaa kehoaan perustuen ainoastaan pelon lietsontaan ja syöpäpuoskarointiin. Pelko on erittäin tehokas markkinointityökalu, varsinkin rintasyövän alalla. Syöpäteollisuus tienaa miljardeja dollareita vuodessa huijattujen naisten levittämillä järjettömillä peloilla.

Lääketieteellisestä itsensä runtelusta on tullut villitys lampaiden keskuudessa

Ei ole mitään jännittävämpää ja rohkeampaa kuin leikkauttaa kirurgilla ruumiinosia irti ja julistaa itsensä syövästä ”ennalta selvinneeksi”. Silloin ei ole siis syövästä selviytyjä, kun ei sitä koskaan sairastanut, vaan ”ennalta selviytyjä”. Tai sitten tuli vain huijatuksi ja rahakkaassa operaatiossa silvottiin täysin terveitä ruumiinosia irti. Tämä on lääketieteen hulluutta pahimmillaan. Varsinkin ottaen huomioon, että naisen rintasyövän riskiä voi pienentää 78 % käyttämällä vain D-vitamiinia. Jep, ota vähän lisää D-vitamiinia ja pidä rintasi. Hyvä diili, vai mitä?

Miksi miessyöpälääkärit eivät leikkaa omia kiveksiään?

Varmaan moni on jo havainnut, etteivät miehet koskaan leikkauta omia kiveksiään pois alentaakseen kivessyövän riskiä. Eivät edes syöpälääkärit ja kirurgit, jotka leikkelevät naisten rintoja pois päivät pitkät. Totta kai heidän mielestään rintojen poistaminen on loistoidea, mutta kun heitä pyydetään eroamaan kiveksistään syövän ”estämiseksi”, he katsovat kysyjää oudoksuen, kuin mielipuolta. Siksi, koska omien kivesten pois leikkaaminen estääkseen kivessyöpää, jota ei ole, olisi tietysti todella typerää, silkkaa humpuukia. Ajatukselle joko nauretaan tai suututaan. Yksikään moraalinen lääkäri ei poistaisi terveen miehen kiveksiä, jolla ei ole kivessyövän oireita. Ajatus on niin järjetön, että voidaan puhua jo mahdollisesta hoitovirhesyytteestä.

Miksi siis on jotenkin hyväksyttävää leikata pois rinnat vaikutusvaltaiselta naiselta, joka mielestään tekee eräänlaisen yhteiskunnallisen kannanoton silpomalla täysin tervettä kehoaan?

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/040334_Angelina_Jolie_double_mastectomy_breast_cancer_prevention.html

24 kommenttia

 1. Hollywoodin aivopesemät naiset pitävät tuota sekoilijaa varmaan jonain suurena esikuvanaan. Oksettavaa touhua!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Erinomainen esimerkki siitä miten heteromiesten hallitsemassa maailmassa miehet olettavat että naisen tehtävä on olla hedelmällinen ja miellyttää miestä! Kun nainen tekee itse omaa kehoaan koskevan päätöksen, on häntä mediassa mustamaalattava.
  Miesten tehtävä ei ole kertoa naisille mitä tehdä tai asettaa arvoja millainen on ’sankarillinen ja vakuuttava nainen’, sillä vaikka asia heteromiehiä järkyttääkin, nainen on aina ja kaikkialla oman kehonsa ja elämänsä hallitsija ja päättää itseensä kohdistuvista asioista. Sankarillinen ja vakuuttava nainen on heteromiesten yhteiskunnassa nainen joka pitää itsensä viehättävänä ja hedelmällisenä, toisin sanoen miehen tarpeet tyydyttävänä olentona. Todellinen vakuuttava nainen on se, joka tekee minkä oikeaksi näkee, ilman että pelkää miesten reaktiota.
  Kumma kyllä naiset saavat aivan vapaasti, jopa suositellusti, leikkauttaa kasvojaan, rintojaan ja huuliaan ym. jos tarkoitus on muuttaa ulkonäköä enemmän miehiä viehättäväksi.

  D-vitamiinin vaikutuksesta syöpäriskiin en tiedä, mutta millä vitamiinilla saataisiin patriarkka-yhteiskunta ylösalaisin ja ihmisille tasa-arvo sukupuolesta riippumatta?

  Terv. Valkoinen heteronainen, jonka suvussa syöpiä ei ole vitamiinit tai positiivinen elämänasenne ehkäisseet.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Feminismin äänikö täällä raikaa!
   -Ihmekös toi ettei Herra alussa kaikkee luodessaan luonu naista lainkaan?
   Muutti myöhemmin mielensä kun rupes itteänsä kenties hävettämään aatamin jatkuva tumputtaminen ja eläimiinsekaantuminen? 😀

   ..eipä sitten muuta kuin -ugh-

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. nonii silla lailla.
   ”Erinomainen esimerkki siitä miten heteromiesten hallitsemassa maailmassa miehet olettavat että naisen tehtävä on olla hedelmällinen ja miellyttää miestä!”

   säkö kirjotat kaikki ne aapiset ”mitä miehet haluaa?”

   ”Sankarillinen ja vakuuttava nainen on heteromiesten yhteiskunnassa nainen joka pitää itsensä viehättävänä ja hedelmällisenä, toisin sanoen miehen tarpeet tyydyttävänä olentona.”

   Ehkä sinun maailmassasi. sinun maailman heteromiehet.

   ”Todellinen vakuuttava nainen on se, joka tekee minkä oikeaksi näkee, ilman että pelkää miesten reaktiota.”

   En edes sano mitään, on niin suppeaa ajattelua. ..

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 3. Tämä oli P*skinta p*skaa mitä hetkeen olen lukenut. Kylläpä on jotenkin katkeroituneen kuuloinen kirjoittaja.

  ”Toivon muiden naisten hyötyvän omista kokemuksistani.”
  (En keksi tätä omasta päästäni. Hän kirjaimellisesti haluaa muidenkin terveiden naisten leikkaavan myös rintansa irti…)

  Miten ihmeessä saat asian väännettyä noin kieroon? Aivan käsittämätön logiikka kirjoittajalla. Tulee ihan mieleen mies joka on kauhusta sekaisin että nyt kaikki naiset menevät poistamaan rintansa eikä maailmaan jää enään tissin tissiä!

  Ja jos nainen haluaa poistaa rintansa hän saakoon ne poistaa. Ei se tee hänestä sen vähempää naista kuin siitä joka niitä hinkkejään vielä kantaa.
  ”Pirteä, terve ja itsevarma nainen, joka suojelee hedelmällisyyttään ja ravitsee syntymätöntä lastaan, on paljon sankarillisempi ja vakuuttavampi kuin joku……”
  Siis…mitä? En ymmärrä logiikkaasi ollenkaan. Tässä tuskin on kysymys mistään sankarillisudesta minkään suhteen.
  En alkuunkaan ymmärrä mitä siinä on niin pahaa jos tahtoo poistattaa rintansa (oli se syy mikä tahansa) moni nainenhan suurentaa niitä. Ilmeisesti täytteiden tukkiminen rintoihin on ihan normaalia ja hyväksyttävää mutta ou mai gaad!!!1 jos ne leikataankin pois. Jos joku poistaa rintansa se tuskin on muilta pois.

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 4. Erinomainen artikkeli! Jos Angelina Jolien äiti olisi kuollut vaikka aivosyöpään, olisiko Jolien ennalta ehkäisevä toimenpide ollut ”pää poikki”?

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. No ei. Verrataanpa ennusteita:

   A.J:n geenivirhe aiheuttaa rintasyövän jollain päälle 80 % todennäköisyydellä. Se merkitsee joka tapauksessa ennaltaehkäisevää leikkausta raskaampia hoitoja, ja kuolemanvaarakin on kohtalainen (nämä syövät tapaa olla ärhäköitä). Ennaltaehkäisevän leikkauksen komplikaatioriski on paljon syövänhoidon komplikaatioriskiä pienempi, joten ennuste on paljon parempi.

   Aivosyövät tapaavat olla aika pahoja juttuja, mutta aina niistäkin joku selviää. Pään katkaisusta ei ole vielä kukaan selvinnyt, joten ko. toimenpiteen ennuste on vielä huonompi, eli ei kannata.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Onko tämä nyt taas jotain verenhimoisen jahve-kultin aikaansaannosta jonka mukaan ihmisestä pitää ottaa paljoja pois että kelpaa…. ei tällaista tajua kukaan joka uskaltaa ajatella.

  ps. Poistin juuri nenäni, koska en tykkää siitä kun tulee kuiteski syksyllä nuha.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Kyllä oli Angelina Jolielta todella typerä tempaus, mikä kylläkin oli varmaan sairausteollisuuden mieleen. Järkevä ihminen olisi ryhtynyt ehkäisemään syöpää ennalta: D-vitamiinitasot kohdalleen, runsaasti C-vitamiinia, vehnänorasmehua ja muita superravinteita jne. Margariinin ja muun teollisen roskarasvan sekä sokerin syömisen lopettaminen. Erilaisten kemikaalien välttäminen. Keinoja olisi pilvin pimein.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. A.J:lla nyt vaan sattuu olemaan varsin paha geenivirhe – todennäköisyys rintasyövälle jotain päälle 80 % – siis suurempi kuin neljä viidestä.

   Asiasta keskusteltiin järkevämmillä foorumeilla joskus aikoinaan, kun se oli ajankohtainen, ja silloin ilmaantui muutama puheenvuoro naisilta, jotka olivat tehneet saman, kun olivat ensin ihmetelleet sitä, kun useimpiin naispuolisiin sukulaisiin äidin puolelta iskee rintasyöpä (ja aika moni kuolee siihen), ja sen jälkeen tehty geenitesti paljasti ko. geenivirheen. Meillä yhteiskunta kustantaa ko. ennaltaehkäisevän hoidon, koska ennuste on riittävän paljon parempi (em. geenivirheen aiheuttamat syövät ovat yleensä aika ärhäköitä) ja toimenpide riittävän paljon todetun syövän hoitoa halvempaa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Lääketeollisuus on nykyään niin kieroa, että ei siihen kannata hirveästi luottaa, kun kaikilla tuntuu olevan vaan mielessä rahan haaliminen. Jos ei olisi rahaa olemassa niin maailma olisi paljon parempi paikka.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Rahaahan se lääketeollisuus juuri noilla rintojen poistoilla tekee, ei lääketeollisuutta kiinnosta ehkäistä naisten rintasyöpää vaan tehdä massia mahdollisimman paljon. Ihmisten pitäisi käyttää omaa järkeään, eikä luottaa sokeasti kaikenmaailman aukroriteetteihin.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. No tienaahan ne puoskarit juuri rahaa noilla ”ennaltaehkäisevillä” rintojen poistoilla, eihän kelle noita ”ennaltaehäiseviä” poistoja tehdään, niin ole edes todettu mitään syöpää, eikä heille semmoista välttämättä tulekkaan, taitaa puoskareita alkaa pelottaa että jos ihmiset eivät sairastukkaan syöpään niin keksitään tämmöinen naurettava juttu ja viedään massit potilailta, oli syöpää tai ei. Lääketeollisuus ei osaa muuta kuin pelotella ihmisiä.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
 9. Sokea aukroriteetteihin uskominen on mielestäni todella typerää, ei ihmiset jotka ovat aukroriteetti asemissa välttämättä puhu totta, ruohonjuuri tasolta löytyy monesti enemmän totuutta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Arvon A.Jolieta on jymäytetty ja huolella 🙂
  -ja ERITTÄIN ala-arvoista on yrittää saada muita tekemään samanlaista.. en ees keksi nimeä sille? !
  Vihtahousulta lähtösin toikin silpomis-idea, sanokaa mun sanoneen! 😀
  TURHAA vedota siihenkään että jokainen tehköö keholleen mitä tahtoo.. Miten tyhmä voi ihminen olla tai tyhmäksi tulla? Eikö tää kärsimysnäytelmä jo vois saada arvoisensa päätöksen jo ihan noin muutenkin? Siis aivan sairasta p..skaa koko maailmanmeno, kaikkialla 🙁
  -ugh-

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Maitorauhasten koko, kasvu ja rakenne on seuraus ruoasta jota nainen laittaa systeeminsä.

  Ravinto jota keho pystyy käyttämään tehokkaasti on ollut käytössä sukupolvien ajan (evoluutio), geneettinen muisti on oikea muisti.

  Maitorauhaset kasvavat kun nainen syö nuorena _kaalia_, ei välttämättä uusia salaatteja jota keho ei täysin tunnista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ottaen huomioon Jolien ja Jolien perheen aikaisemat tehdyt summat mm. elokuvista ja muusta media-alan työstä jotka ovat kymmenien miljoonien dollarien suuruisia, tällaisen mainostapahtuman palkkio johon liittyy oman kehon pysyvä muuttaminen voi olla yli sata miljoonaa dollaria.

   Täytyy muistaa että Brad ja Angelina ovat yli miljardin ihmisen mielestä ”Maapallon nykyinen tähtipari” eli heidän elämänsä ja tekonsa synnyttävät aaltoja sekä ihmisten mielissä että rahavirtauksissa. Jolie on aiemmin työskennellyt mm. Council on Foreign Relations -järjestön kanssa, johon kuuluu Yhdysvaltojen lääkeyhtiöiden (mm. MONSANTO) ja puolustussektorin edustajia ja toimijoita. Tällaiset yhteydet voivat olla vaarallisia sillä ne toimivat kahteen suuntaan.

   Arvelen että Jolieta lähestyttiin sellaisen tarjouksen kanssa josta hän ei pystynyt kieltäytymään.

   Rintojen poistattaminen sinänsä ei ole terveydelle haitallinen asia sillä Jolie ei enää synnytä.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. SE miksi Angelina Jolie poistatti rintansa ja korvasi ne impanteilla johtaa juurensa siihen että hänen äitinsä on kuollut rintasyöpään ja rintasyöpä on hyvin yleinen hänen suvussaan. Tässä artikkelissa ei kerrota sitä että Angelina Jolielle oli laskettu 70% mahdollisuus sairastua rintasyöpään. Tämän artikkelin otsikkokin on täysin harhaan johtava ja vain propagandaa. Olkaa ihmiset järkeviä ja älkää uskoko kaikkea mitä tässäkin huuhaa lehdessä kirjotetaan ja vääristetään asioita.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Et ole kaupassa ostamassa, se että et tykkää tai että olet eri mieltä ei merkitse tässä mitään.

   Jänis näkee suden ja ilmaisee tyytymättömyytensä. Jäniksen ja suden suhde ei perustu siihen että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä siihen mitä tulee tapahtumaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat