Anna Kontula kannustaa suomalaisia piilottelemaan kotonaan laittomia siirtolaisia

Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula kertoi Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa kannustavansa suomalaisia ”paperittomien” eli laittomien maahantunkeutujien piilotteluun ja pitävänsä asiaa hyvänä. Ohjelmassa Kontula kertoo myös, miten hän itse ”auttaa paperittomia”.

Anna Kontula.

Kontulan laittomien maahanmuuttajien piilottelu tuli julkisuuteen ensimmäisen kerran jo vuonna 2013. Hän ei nähnyt tuolloin ongelmaa lain rikkomisessa tietoisesti tai ottamisessa vastuuta laittomien maahamuuttajien suomalaisiin kohdistamasta rikollisuudesta.

– Katson toimineeni oikein, vaikka käytännössä se onkin lain vastaista tai ainakin lain rajoilla, Kontula kommentoi tuolloin.

Uutisointia seuranneet ovat panneet merkille, että PolPo (Suomen poliittinen poliisi) on katsonut vasemmiston laitonta toimintaa järjestelmällisesti sormien läpi. Siinä missä Vastarintaliike kiellettiin vedoten toimintaamme, joka ”ei ollut rikollista muttei silti laillistakaan”, poliisi ei pidä äärivasemmiston yhteistyötä laittomien siirtolaisten kanssa tuomittavana.

Kontula on tullut tunnetuksi laittomien maahanmuuttajien piilottelun lisäksi muun muassa vaatimuksistaan insestin laillistamisesta. Hänen mukaansa Suomen seksuaalilainsäädäntö on ”joiltakin osin hyvin epälooginen”. Kontula on kertonut olevansa sitä mieltä, ettei lähisukulaisten välistä seksiä tulisi ”tarpeettomasti” säädellä lailla silloin, kun ”kyseessä ovat omasta tahdostaan toimivat aikuiset”.

Kontula on kirjoittanut tällä viikolla julkaistavan kirjan Eduskunta – Ystäviä ja vihamiehiä. Kirja on Aamulehden mukaan ”kurkistus eduskunnan arkeen ja kansanedustajien keskinäisiin suhteisiin sekä kirjoittamattomiin sääntöihin, jotka ohjaavat yhteisön toimintaa”.

Kontula kirjoittaa kirjassaan muun muassa alkoholin käytöstä, salasuhteista ja seksuaalisesta häirinnästä eduskunnan sisällä, jotka ovat hänen mukaansa siistiytyneet. Kontula mainitsee kirjassaan kollegoiden kasvoja suojeltavan eduskuntatalon sisällä. Hänen mukaansa toisen kansanedustajan ”polttanutta” paheksutaan, ja paljastaja saa epäluotettavan leiman.

– Poliitikot tietävät, että jokaisen elämästä löytyy ainekset skandaaliin, ja että osalla mediasta on vahva intressi rakentaa näitä kohuja. Siten julkisuus näyttäytyy yhteisenä riskinä, ja synnyttää yhteenkuuluvuutta sellaistenkin edustajien välille, joilla ei ole ideologista yhteismaata, kommentoi Kontula.

Kansanedustajuutensa ohella Kontula on toiminut ”tutkijana” aiheinaan muun muassa prostituutio ja ”rakenteellinen rasismi”. Pro gradunsa Kontula on tehnyt taistolaisuudesta ja 1970-luvun opiskelijaliikkeestä.

Kansallinen Vastarinta

Alkuperäinen artikkeli: Kansallinen Vastarinta; saatavilla: https://www.vastarinta.com/anna-kontula-kannustaa-suomalaisia-piilottelemaan-kotonaan-laittomia-siirtolaisia/

 

Lähteet

Iltalehti, Aamulehti, Turun Sanomat, MTV

6 kommenttia

 1. Suojatyöpaikkaisia sekopäitä riittää. Maa on täynnä loisia. Tiedätte mitä isännälle käy, kun loisia on liikaa.

  Plusääni(31)Miinusääni(1)
 2. Eduskunnassa riittä rikollisa. Ja tämä on sitä parempaa rikollisuutta joka sallitaan.

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
 3. Tietenkin ihmisten auttaminen on hyvä asia. Mutta siinäkin on pidettävä järki mukana ettei se osu omaan nilkkaan.
  Pakolaisia pitäisi auttaa ensisijaisesti heidän kotimaassaan ja luoda sinne olosuhteet joissa voi elää niin ettei tarvi lähteä pakoon. Jokainen varmaan haluaa ensisijaisesti asua kotimaassaan.

  Plusääni(6)Miinusääni(12)
  1. Ei meidän tarvitse ketään auttaa. Meidän on tultava pois mustasta pilvestä, joka on sumentanut järjen äänen sekä valon ja tehnyt meidät sairaaksi, heikoksi, uskottomaksi, typeräksi, ahneeksi, sokeaksi ynnä vaiteliaan sallivaksi kaiken tämän pahan vääryyden keskellä, jota meidän ei tarvitse sulattaa. Meillä on oikeus ja velvoite toimia kansan ja kansakunnan etujen mukaisesti sekä parhaaksi, kaikkien meille suotujen kykyjen vahvuudella. Jokaisen tulee antaa kaikkensa, kokien täyttymyksensä tämän tehtävän ja kutsumuksen edessä, jossa Herra meitä on auttava.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat