Apinatkin saavat rokotteista autismin kaltaisia oireita

Yhdysvaltain tartuntatautikeskus CDC:n ja lääkevirasto FDA:n olisi pitänyt suorittaa kattavat kokeet ENNEN rokotusten laskemista jakeluun. Nyt kun joku on kokeet tehnyt ja tulokset osoittavat kiistatta selkeän tarpeen suorittaa lisätutkimuksia, ei niitä ole edes suunniteltu aloitettavaksi. Onko lääkefirmoilla liikaa rahaa ja vaikutusvaltaa pelissä? Onko johtava tutkija tohtori Hewitson ei-toivottu henkilö, persona non grata, koska hän on oikeilla jäljillä?

Tohtori Laura Hewitson Pittsburghin yliopistosta julkaisi vuonna 2010 tutkimusraportin Acta Neurobiological Experimentals –lehdessä, mikä nosti melkoisen myrskyn. Tohtori Hewitson kollegoineen on tutkinut 90-luvulla yleisten lasten rokotteiden, kuten MPR-rokotteen (tuhka-, vihurirokko ja sikotauti) sekä useita Thimerosal-elohopeaa sisältävien rokotteiden, vaikutuksia nuoriin makaki-apinoihin. Vaikka tutkimuksen vaikuttimista kiisteltiin, sillä Hewitson oli aiemmin itse esittänyt kanteen rokoteoikeuteen lapsensa puolesta, oli kuitenkin todisteiden valossa selvää, että rokotteita tulisi tutkia lisää ja suorittaa laajoja rinnakkaistutkimuksia. Koska lääkevirasto tai tartuntatautikeskus ei itsenäisesti tarttunut toimeen, pitäisi lasten vanhempien vaatia kongressilta apinakokeiden toistamista ja rokotteiden hyllyttämistä tutkimusten ajaksi.

Tutkimuksessa todettiin: ”Rokotetut apinat ja suolaliuosta saanut verrokkiryhmä magneettikuvattiin ja PET-kuvattiin 4 ja 6 kuukauden iässä, jotka ovat yleiset rokotusajankohdat ihmislapsilla. Rokotetuilla makakeilla havaittiin selkeitä muutoksia mantelitumakkeen kehittymisessä ja diprenorfiinin sitomiskyvyssä.”

Hewitsonin ryhmän mukaan rokotteiden apinoissa aiheuttamat fyysiset ja psyykkiset muutokset olivat hyvin samanlaisia kuin autismiin diagnosoiduilla lapsilla. Verrokkiryhmällä ei havaittu vastaavia muutoksia. Autismioireiden lisäksi rokotetuilla apinoilla havaittiin ruoansulatuskanavan häiriöitä, mikä vahvistaa tohtori Alan Wakefieldin mittavat tutkimukset autismin ja ruoansulatuksen häiriöiden yhteydestä, jonka vuoksi hänet suljettiin British Medical Journalin toimesta tiedeyhteisön ulkopuolelle ja hänen tutkimusraporttinsa poistettiin julkaisusta. Nähtäväksi jää, miten BMJ reagoi uusiin tutkimustuloksiin, jotka saivat heidät nalkkiin housut kintuissa. Lääketeollisuudella on syvät taskut ja ystäviä joka taholla, jotka ovat valmiita suojelemaan isojen lääkeyhtiöiden etuja.

Makaki-apinoista saaduista moninaisista tuloksista on virinnyt vilkkaita keskusteluja laajalla rintamalla. Entinen kansallisen terveysinstituutin johtaja Bernadine Healy ilmaisi mielipiteensä kärkkäästi: ”Mielestäni julkinen terveydenhuolto on sivuuttanut hypoteesin ’järjettömänä’ liian nopeasti, tutkimatta kunnolla ilmiön syytä, tutkimatta sairastuneita lapsia. En ole kuullut yhdestäkään tutkimuksesta, jossa olisi keskitytty 300 lapseen, joilla ilmeni autistisia oireita vain viikkojen jälkeen rokotuksista.”

Kansallisen autismiliiton johtaja Scott Bono osui ehkä parhaiten naulan kantaan sanoessaan: ”Tähän päivään asti CDC ei ole järjestänyt yhtäkään tutkimusta useiden samanaikaisten rokotusten aiheuttamista haitoista pienille lapsille ja pitäytyy sitkeästi antamasta suositusta elohopeattomien rokotusten antamisesta lapsille ja raskaana oleville naisille. Olisi korkea aika kongressin ja sosiaali- ja terveysministeriön puuttua asiaan ja siirtää vastuu rokotuksista pois CDC:ltä.

Itse asiassa tartuntatautien virasto, samoin kuin elintarvike- ja lääkevirasto, ovat molemmat sosiaali- ja terveysministeriön alaisia yksiköitä ja siten samalla tavalla lääkeyritysten taskussa kuin kongressi ja muu hallitus. Vastuu rokotuksista pitäisi siirtää pois sekä CDC:ltä että FDA:lta. Useimpia rokotusten turvallisuutta kyseenalaistavia tutkimuksia, haasteita ja korvausvaatimuksia on pitkitetty, estetty ja yritetty lakaista maton alle kaikilla hallinnon tasoilla. Jokaisen kansalaisen velvollisuus on yrittää edesauttaa näiden tutkimusten etenemistä äänestämällä niitä edustajia, jotka haluavat tehdä jotain asian hyväksi. Salailun on loputtava. Tulevien sukupolvien terveys on meidän käsissämme.

Alkuperäinen artikkeli: http://vactruth.com/2012/04/29/monkeys-get-autism/

14 kommenttia

 1. FDA on siis paikallinen THL rapakon takana. Kaikesta näkee että rokoteongelmien piilottelu on globaalia toimintaa. Piiloituksesta pitää huolen kansainvälinen juutalainen media. Suomessa mm. Hesari ja MTV 3.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tämä juttu kertoo selkeästi miten vähän sekä alkuperäisen artikkelin kirjoittaja että suomentaja ymmärtävät kemiaa, kun tiomersaali kirjoitetaan: ”Thimerosal”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. ”Kaikesta näkee että rokoteongelmien piilottelu on globaalia toimintaa.”

  Totta. Suomessa valtamediaan on otettu yhteyttä rokotehaittojen tiimoilta, mutta valtamedia jatkaa vain THL:n hännystelyä. Suomalaiset lehdet jättävät jopa rokotteisiin kriittisesti suhtautuvat yleisönosastokirjoitukset julkaisematta. Verkkosivuilla puolestaan sensuuri iskee välittömästi, jos joku erehtyy paljastamaan liian arkaluonteisia asioita. Toimittajat tietävät, että rokotteet aiheuttavat aiheuttavat kuolemaan johtavia komplikaatioita ja sairauksia, mutta vaikenevat silti. Uskomatonta.

  Mitä tästä pitäisi ajatella? Syyskuun alussa Norjassa pidettiin kansainvälinen rokotekonferenssi, johon myös THL osallistui. Konferenssissa tuotiin esille, että tietyt rokotteet lisäävät kuolleisuutta.
  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=4978

  THL ja valtamedia vaikenevat.

  Jos pitää paikkansa, että THL:n rokotusohjelmayksikön uusi päällikkö on lausunut tällaista, on asiasta syytä järjestää tarkempi tutkimus:
  http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/43404-tieteen-papisto-ja-pakanat

  Tähän yhtälöön kun lisätään THL:n pääjohtajan rooli IANPH:in varapuheenjohtajana, herää kysymys, miten tämä on mahdollista. IANPHIn toimintaa rahoittaa Bill & Melinda Gatesin säätiö. Bill & Melinda Gatesin säätiö lahjoittaa myös rahaa THL:lle. Bill & Melinda Gatesin säätiön tavoitteena on rokottaa kaikki maailman lapset. Esim. Malawissa lapsia on pakotettu ottamaan rokotteita aseilla uhaten. Intiassa WHO:n ja Bill & Melinda Gatesin säätiön poliorokotekampanja aiheutti vähintään 47500 lapsen halvaantumisen heidän saatuaan rokotteesta sairauden nimeltä non-polio acute flaccid paralysis (NPAFP).
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/experts-call-who-bill-gates-foundations-role-in-indias-polio-eradication-campaign-unethical-pharmabiz/

  Pakistanissa GAVI:a syytettiin lasten kuolemista poliorokotekampanjassa. GAVI:n toimintaa rahoittaa suurelta osin Bill & Melinda Gatesin säätiö.

  Ja tähän kun lisätään rokotehaittojen piilottelu, puhutaan hyvin vakavista rikoksista. THL:n toimista tulisi vihdoinkin järjestää tutkinta. Ja totuus tulee kertoa kansalle.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Friikki, asia osittain toisinpäin hännystelyn osalta. THL on varmasti miehitetty muutamalla vapaamuurari rikollisella ja lahjotulla feministinartulla. Mutta siitä huolimatta valtamedia ohjailee tätä teatteria https://magneettimedia.com/?p=5247 . Medioitten keskittymisestä juutalaisille kannattaa lukaista Henry Fordin kirja ” Kansainvälinen Juutalainen ” Saman heimon hallussa on jollain tapaa lähes koko ” Pig pharma ” http://www.radioislam.org/ford/ford-fin.htm . Sikapiikkihysterian aiheutti valtamedia, tosin lainaten mukamas joitain virallisia terveystahoja ( kätevästi siirtävät vastuun muutamalle THL , FDA ym. puupää virkamiehille ) Wall-Mart joka jakele nyt USA:ssa rokotteita ” kustannustehokkaasti ” on myös juutalaisten omistama. Poliitikko joka alkaisi vastustamaan tässä tilanteessa rokotteita teilattaisiin julkisesti valtamedian toimesta alta aikayksikön. Ewa Kopaczin tasoisia sankareita ei juuri maa päällään enää kanna.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Samanlaiseen valtamedian sensurointeihin ovat törmänneet myös ilmastoagendaa arvostelevat ihmiset. Kaikki kirjoitukset sensuroidaan systemaattisesti. Kannattaa tutustua kansainliiton historiaan ja sen taustavaikuttajiin. YK ja sen haarat on täysin juutalaisten käsissä. Joten mikä taho antaa pandemia luokituksen tai mikä taho kerää hiilidioksidiveron ? Kuka määräsi Afrikkaan rokotusohjelman joka aiheutti aidsin ?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. THL julisti taannoin, että pneumokokkirokotteet vähentävät antibioottikuureja. Ihmettelin, kun tutkimuksessa todettiin, että rokotteen vaikutus korvatulehduksiin on vähäinen:
  http://cid.oxfordjournals.org/content/early/2012/09/08/cid.cis799.abstract

  Kyseessä on ilmeisesti vanha FinOM -tutkimus.
  http://www.rokotusinfo.fi/

  FinIP-tutkimuksessa vertailuryhmä sai siis hepatiitti A – tai B-rokotetta:

  Hepatiitti B-rokotteet lisäävät riskiä sairastua autoimmuunisairauksiin:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16206512

  Autoimmuunisairauksia hepatiitti B-rokotteesta:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22235045

  Hepatiiti B-rokotteet voivat aiheuttaa uveiittia:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19947819

  Hepatiitti B-rokotteet yhdistetty anafylaktiseen shokkiin ja kuolemaan pikkulapsilla:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20077677

  Hepatiitti B-rokotteet yhdistetty dermatomyosiittiin:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18034245

  Hepatiitti B-rokotteet aiheuttavat apoptoosia Hepa 1-6-soluissa:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22249285

  Hepatiitti B-rokotteen jälkeen autoimmuniteettia. Analyysi 93 tapauksesta:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22235045

  Systeeminen polyarteritis nodosa hepatiitti B-rokotteen jälkeen:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19046721

  Status epilepticus ja lymfosyyttinen pneumoniitti hepatiitti B-rokotteen jälkeen:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18549949

  Kaksi tapausta, joissa kehittyi systeeminen polyarteritis nodosa ja yksi tapaus, jossa kehittyi
  punatäplähilseilyn kaltainen lääkeaineihottuma hepatiitti B-rokotteen jälkeen:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10728450

  Kymmenen tapausta, joissa kehittyi punahukka hepatitti B-rokotteen jälkeen:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19880567

  Pemphigus hepatiitti B-rokotteen jälkeen:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16040331

  Kolme tapausta, joissa kehittyi niveltulehdus hepatiitti B-rokotteen jälkeen:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7863281

  Reumasairauksia hepatiitti B-rokotteen jälkeen:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10534549

  Kaksi tapausta, joissa ilmeni reumaattisia oireita hepatiitti B-rokotteen jälkeen:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7938876

  Hepatiitti B-rokotteet yhdistetty vakaviin haittavaikutuksiin. Lisäksi tapausraportti, jossa identtisille kaksosille kehittyi niveltulehdus hepatiitti B-rokotteen jälkeen:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15638050

  Hepatiitti B-rokotteet vastasyntyneillä poikavauvoilla yhdistetty kolminkertaiseen riskiin sairastua autismiin:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21058170

  Hepatiitti B-rokotteet aiheuttavat maksavaurioita:
  http://www.greenmedinfo.com/blog/hep-b-vaccine-damages-liver-it-supposed-protect

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Artikkeli

  joka näkee

  lasten rääkkääjän, Wakefieldin,

  sankarina,

  ei voi olla koskaan oikeassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Se että Wakefield on menettänyt lääkärinoikeutensa ja se että hänen alkuperäisen Lancet-artikkelinsa kolmestatoista kirjoittajasta kymmenen on peruuttanut sen keskeisen johtopäätöksen vain vahvistaa näiden rokottamisen vastaisten aktivistien uskoa salaliittoteorioihinsa.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
 6. 14 kuukautta ennen kuin Wakefieldin paperi julkaistiin Lancetissa, kaksi muuta tutkijaa professori Walker-Smith ja tohtori Amar Dhillon havaitsivat samanlaisia ongelmia lapsilla rokotteiden jälkeen:
  http://abbykorinnelee.hubpages.com/hub/Wakefield-Vindicated

  Lisäksi Wake Forest University School of Medicine päätyi tutkimuksessaan samankaltaisiin tuloksiin kuin Wakefield:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-388051/Scientists-fear-MMR-link-autism.html

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat