Arabiemiraattien sopimus diplomaattisuhteista Israelin kanssa ja siihen liittyvät huomiot

Israel on jälleen kunnostautunut palestiinalaisten elinolojen kaventamisessa. Tässä tapauksessa taustalla on Arabiemiraattien eilinen päätös solmia diplomaattisuhteet Israelin kanssa. Luonnollisesti päätöksellä pyritään kurjistamaan entisestään palestiinalaisten asemaa, sillä nyt Israelin on määrä aloittaa laajojen alueiden laillistetun ryöstelyn Länsirannalla. 

Miksi Israel teki sopimuksen juuri nyt? 

Valtamedian mukaan Israel olisi suostunut luopumaan Länsirannan palestiinalaisalueiden miehityssuunnitelmista. Tämän on vahvistanut myös Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald TrumpMediatiedot ja Trump ovat kuitenkin täysin väärässä. Nimittäin Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu on varmistanut toteuttavansa miehityssuunnitelman. 

”Minun aikomukseni luoda Juudean ja Samarian suvereniteetti täydessä koordinoinnissa Yhdysvaltojen kanssa ei ole muuttunut”, sanoi Netanyahu. 

Koska sopimus solmittiin tilanteessa, jossa Israelilla on määrä aloittaa laajojen alueiden haltuunotto Länsirannalla, on ilmeisen varmaa, että Yhdysvallat, Israel ja Arabiemiraatit olivat suunnitelleet sopimuksen toteuttamisen paljon aikaisemmin. Tarkoituksena on siis palestiinalaisten täydellinen alistaminen Talmud-ideologiaan nojautuvan Israelin hirmuhallinnon alle. 

Palestiinalaiset ovat tuominneet Israelin ja Arabiemiraattien sopimuksen ja vaatineet Arabiliittoa hätäkokoukseen. 

Lopuksi 

Viime vuonna sionistipresidentti Donald Trump hallintoineen aloitti kiivaat toiminnot Israelin edunvalvojana. Tuolloin Trumpin hallinto muiden muassa hyväksyi Länsirannalle rakennetut juutalaissiirtokunnat. Tällä hyväksynnällä luotiin perustus tällä viikolla solmitulle Israelin ja Arabiemiraattien sopimukselle. Israelin julmasta ja terroristisesta luonteesta, jota USA:n presidentit ovat peräkkäisesti tukeneet, ovat saaneet kärsiä palestiinalaisten lisäksi kaikki Israelin naapurivaltiot.

Israelin armeija on aloittanut jatkuvan valtioterroristikampanjan naapureitaan vastaan. Viime aikoina Israel on tulittanut niin Syyriaa kuin myös Libanonia . Hizbollah kiistää olevansa taistelussa israelilaisten kanssa. Šiialainen Hizbollah on syyttänyt Israelia ”hätiköimisestä” sekä Shebaan alueen maatilojen tulittamisesta.  

Beirutin pamaukseen liittyen huomionarvoista on, että Libanonin presidentti Michel Aoun ei ole sulkenut pois hyökkäyksen mahdollisuutta Sky Newsin raportin mukaan. 

-Syytä ei ole vielä määritetty. On mahdollista, että ulkoinen aiheuttaja toteutui ohjuksen, pommin tai muun toiminnan kautta, presidentti sanoi paikallisille tiedotusvälineille. Sanoo Michel Aoun

Ranskan sionistipresidentti Emmanuel Macron ja Yhdysvallat ovat ilmaisseet tukensa Libanonin hallituksen vastaisille mellakoille. Näyttää selvältä, että Israel-lobby on painostanut Yhdysvaltoja lietsomaan räjähdyksissä vaurioituneen Libanonin hallituksen vaihtamista. Hallituksen vastaiset mellakoitsijat ovat sonnustautuneina globalistien nyrkkitunnuksin. Beirutin räjähdyksen aiheuttajat näyttävät siis paljastuvan kuin itsestään. 

Lisäksi tällä viikolla Israelin armeijan ilmavoimat ovat pommittaneet Gazaa neljä yötä peräkkäin. Ilmaiskuja on tehty Palestiinan vapaustaistelijoiden oletettujen hyökkäyksien varjolla. 

Palestiinalaisiin kohdistuva kansanmurha ei hetkauta psykopaattisten valtioterroristivaltio Yhdysvaltojen johtajiston omaatuntoa. Nämä ovat kasaarijuutalaisen eliitin kanssa lähes samanlaisia piruja. Näyttää todellakin siltä, että perkeleen oma valtio – Israel on saanut rohkeutta terroristiselle toiminnalleen Arabiemiraattien päätöksestä solmia diplomaattisuhteet Israelin kanssa. Nythän sekä Arabiemiraatit ja Yhdysvallat ovat Israelin tukijoita. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

RT (13.8.2020). Palestine recalls ambassador from UAE after it establishes diplomatic ties with Israel. Saatavina: https://www.rt.com/news/497968-palestine-recalls-uae-ambassador-israel/  

 SR (19.11.2019). Forskaren: Trump ger Netanyahu en present. Saatavina: https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7347069  

RT (15.8.2020). Drones & jets: Israel launches strikes on Gaza Strip for 4th straight night. Saatavina: https://www.rt.com/news/498074-gaza-strikes-retaliation-israel/  

RT (27.7.2020). Israel exchanges fire with Lebanon, thwarting attempted ‘infiltration’ on northern border – army. Saatavina: https://www.rt.com/news/495976-israel-combat-lebanon-border/  

News sky (7.8.2020). Beirut explosion: Lebanon’s president doesn’t rule out ’rocket or bomb’ as possible cause. Saatavina: https://news.sky.com/story/beirut-explosion-lebanons-president-says-blast-may-have-been-caused-by-a-rocket-or-a-bomb-12044405 

2 kommenttia

  1. Israel-myönteisen Saudi-Arabia-johtoisen koalition tuki palestiinalaisille on ollut jo tähänkin asti laimeaa. Henry Kissinger osti saudit myötämieliseksi vuona 1974, jolloin maa suostui myymään öljyään ainoastaan dollareita vastaan. Vähän myöhemmin koko OPEC saatiin taivutetuksi mukaan petrodollarin takuumiehiksi. Arabikoalition petturuus on perua näiltä ajoilta. Sen jälkeen petturuutta on tuettu salafismilla ja wahhabismilla, joiden pohjalta on luotu koraanin oppeja valikoivasti tulkitseva väkivaltainen CIA-jihad. Tämä islamin haara tulkitsee shariaa eli islamilaista lakia siten, että kristityt ym. ”vääräuskoiset” on väkivaltaisesti alistettava islamin alaisuuteen. Lähi-Idässä on kuitenkin ollut myös laaja islamin tulkinta siten, että kristinusko, islam ja jopa juutalaisuus voivat elää rauhanomaisesti rinnakkain. Näin tulkittu teokratinen kalifaatti olisi kristitylle jopa parempi paikka elää kuin nykyinen luciferistinen näennäisdemokratia, joka avoimesti vihaa kristinuskoa ja valkoista rotua.

    Nerokkaasti juonitteleva sionismi on usuttanut osan islamilaista maailmaa rauhanomaisten muslimien ja kristittyjen kimppuun ja pyrkii näin heikentämää juutalaisvaltion ylivertaisuutta sekä Lähi-Idässä että lopulta koko maailmassa. Sionismi on jo kieltänyt itsensä arvostelemisen monissa länsimaissa. Seuraavaksi se riisuu länsimaiden asukkailta aseet (esim. Biden USA:ssa) ja sulkee nämä kotiarestiin tekaistujen virustautien verukkeella tai millä hyvänsä tekosyyllä. Goyimeilta viedään mahdollisuus rehelliseen työhön sekä oman kulttuurinsa luovaan rakentamiseen.

    Idiootit, kuten perussuomalaiset, hurraavat kehitykselle. On turhauttavaa seurata, kuinka perussuomalaiset menevät aina sionistien laatimiin peloteansoihin, kuten jihad-terrorismiin tai koronaan. Persut ovat sitten innokkaina kannattamassa suomalaisten perusoikeuksien kaventamista tulevan maailmanhallituksen tarpeiden mukaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat