Arabit muunsivat kyselyn tuloksen: “Voisitko antaa turvapaikanhakijalle yösijan?”

Nykyiset lehtien kyselyt, joiden perusteella toimittajat tekevät kirjoituksia – jotka esittävät totuutena kansalaisille – ovat täyttä roskaa. Näillä sitten myöhemmin manipuloidaan kansalaisia, kirjoittaa MV-lehti.

Otetaan nyt esimerkki. Pari päivää sitten Helsingin Uutiset kysyi lukijoilta omilla sivuillaan, voisivatko nämä antaa turvapaikanhakijalle yösijan? Tähän kyselyyn sai vastata yhden kerran, KYLLÄ tai EI.

Kun kyselyyn oli vastannut noin 1700 henkilöä – mikä on varsin hyvä otantamäärä – halukkaita antamaan yösijan turvapaikanhakijoille oli 5 prosenttia, yhteensä 87 ääntä.

Kysely-Helsingin-Uutiset-kk

Aggressiivinen suvaitsevaisten koneisto levitti avunpyynnön irakilaisille.

Tämän jälkeen irakilaisten arabiankielisille ryhmiin, joissa lähes 100 % on lähi-itäläsiä ja joista kaiken lisäksi monet asuvat turvallisesti kotimaassaan, ilmestyi teksti, jossa kehotetaan auttamaan ja äänestämään sen puolesta, että suomalaiset ovat valmiit antamaan yösijan turvapaikanhakijoille.

Tässäkin arabiankielisessä ryhmässä on lähes 10 000 jäsentä. Kun tieto levisi, yhtäkkiä “kyllä”-käyrä alkoi räjähdysmäisesti kasvaa tuhansilla äänillä, ja näytti “kyllä”-ääniä 6485 kappaletta eli 62 prosenttia.

Sipila-asunto-kyselyKysely-Helsingin-Uutiset-2-kk

Vähän myöhemmin, kun arabialaisten “voimat” nettiryhmissä hyytyivät, lukema hieman korjaantui 43 prosenttiin.

Kaikkein ongelmallisinta on, että perinteisen valhemedian toimittajat käyttävät usein näitä kyselyjä räikeällä tavalla oman ideologian levittämisessä, jolloin kansalaiset helposti alistuvat tälle ilmapiirille.

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat