Aseiden rajoittamisen sijaan tarvitaan lääkinnän rajoittamista!

Aseilla tehdyissä joukkosurmissa poliitikoiden syyttävä sormi kääntyy heti aseisiin, eikä ihmisen psyykeä muuttaviin lääkkeisiin. Lähes jokainen Yhdysvalloissa viimeisen parinkymmenen vuoden aikana ampumalla tapahtunut joukkosurma on jollain tapaa liittynyt psyykelääkkeisiin ja nyt viimeisin Newtownin tapaus vaikuttaisi liittyvän joukkoon.

ABC Newsin mukaan oletettu ampuja Adam Lanza on kärsinyt mielenterveysongelmista ja persoonallisuushäiriöistä. Näitä määrityksiä käytetään yleensä aina potilaista, joita hoidetaan psyykelääkkeillä.

Eräät tavallisimmista psyykelääkkeiden sivuvaikutuksista ovat väkivaltaiset purkaukset ja ajatukset itsemurhasta. Columbinen kouluampujat olivat tietysti psyykelääkkeiden vaikutuksen alaisia ampuessaan koulutovereitaan vuonna 1999.

Yksikään ase ei voi itsestään ampua ketään. Liipaisinta täytyy painaa jonkun, joka tekee tietoisen päätöksen laukaista ase. Tällaisten tapausten jälkeen silmäätekevät, kuten nyt New Yorkin pormestari Bloomberg, käyttävät ennustettavalla tavalla kuolemia hyväkseen ja vaativat kaikkien aseiden ottamista pois lainkuuliaisilta kansalaisilta, jotka eivät ole ikinä tehneet mitään väärää, mutta kukaan ei vaadi lääkkeiden rajoittamista.

Miksi ei? Lääkityshän muuttaa ihmisen tietoisuutta, joka ohjaa liipaisinta puristavaa sormea. Sanonnassa ”aseet tappavat” ei ole mitään järkeä, se on tieteellisesti mahdotonta. Ihmiset tappavat. Useimmista murhaoikeudenkäynneistä olemme oppineet, etteivät aseet ole edes tarpeen toisten tappamiseksi.

Elottoman metallin kappaleen sijaan pitäisi lailla kieltää psykiatriset lääkkeet

Jos tämän ampumistapauksen nostattamaan keskusteluun aseiden rajoittamisesta halutaan mitään tolkkua, ainoa järkevä idea olisi rajoittaa aseiden ostoa niiltä henkilöiltä, jotka käyttävät psykiatrisia lääkkeitä. Tietenkin sitäkin rajoitusta käytettäisiin virkamiesten puolesta väärin, kun tavallinen lainkuuliainen kansalainen hakee apua masennukseen tietämättä, että psyykelääkkeet saattavat aiheuttaa väkivaltaista käytöstä.

Paljon parempi ratkaisu tähän tilanteeseen olisi julistaa laittomiksi ne psyykelääkkeet, jotka aiheuttavat väkivaltaista käytöstä. Aseiden kieltäminen ei estä näitä pillereistä sekaisin olevia löytämästä muita keinoja toteuttaa väkivallan mielikuviaan. Kuvittelevatko viranomaiset, ettei sama sekopää voisi tappaa parikymmentä lasta koulussa vaikka miekalla, kirveellä tai pelkällä veitsellä? Ne voivat olla jopa tehokkaampia kuin ase. Moottorisahalla saisi aikaan paljon pahaa jälkeä. Pitäisikö moottorisahat kieltää lailla?

Olen jo pitkään ajatellut, että lääkkeitä napsivat ihmiset saattavat olla vaaraksi tieliikenteessä. Jos kerran humalassa ajaminen on laitonta, niin miksei ”lääkkeissä ajaminen” ole? Miksi vahvojen lääkkeiden vaikutuksen alaisena olevien ihmisten sallitaan operoida raskasta kalustoa?

Arizonalainen poliisimies korkeassa asemassa Tucsonissa kertoi minulle, että kolmannes Tucsonin auto-onnettomuuksista liittyi lääkkeiden vaikutuksen alaisena ajaneisiin kuljettajiin. Luku on todella korkea ja jos se on totta, vaikuttaisi siltä että lääkkeet ovat aseita vaarallisempia, jos lasketaan niiden aiheuttamia ruumiita.

Lääkkeet ovat paljon vaarallisempia kuin aseet

Lääkkeet tappavat Yhdysvalloissa noin 100 000 ihmistä vuosittain, vaihdellen hiukan riippuen tutkimuksesta. Jotta aseista saataisiin yhtä tappavan vaarallisia, pitäisi Newtownin kaltainen tragedia tapahtua kymmenen kertaa päivässä, joka päivä, läpi vuoden. Vasta sitten ”ase väkivalta” vastaisi lukuina edes lääkärin määräämien ja lääkeviraston hyväksymien reseptilääkkeiden tappamien ihmisten määrää.

Miksi maailma suree Newtownissa kuolleita lapsia, mutta ei suurten lääkeyhtiöiden tappamia tuhansia muita? Eikö lääkkeitä käyttävien ihmisten henki ole minkään arvoinen verrattuna koululaisten henkeen? Vuodattaako presidentti Obama kyyneleitä suuren lääkebisneksen uhreille, vai varaako hän ne ainoastaan poliittisesti sopiviin tapauksiin, jotka edistävät hänen tavoitteitaan perustuslain vastaisessa aseiden rajoittamisessa?

Jos tavoitteena on vähentää väkivaltaa, olemme täysin epärehellisiä, jos emme edes pohdi väkivaltaisen käytöksen psykologisia tekijöitä. Ensimmäinen askel olisi tarkastella mielialaan vaikuttavia psykiatrisia lääkkeitä, jotka ovat mielestäni laukaisseet globaalin lääkehuuruisen väkivallan aallon.

Obama, Bloomberg ja muut syyttävät aseita yrittäen vakuuttaa, että elottomat metallikappaleet ovat kaiken väkivallan syynä. He ovat kuitenkin hakoteillä. Aseet eivät ammuskele itsestään. Jonkun täytyy puristaa liipaisinta ja sen jonkun henkinen mielentila on ensimmäinen syy tapahtumiin. Tämän keskeisen tosiasioiden ketjun ohittaminen on törkeintä epärehellisyyttä.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/038353_gun_control_psychiatric_drugs_Adam_Lanza.html

26 kommenttia

 1. Kirjoittaja puhuu täyttä asiaa. Niin Hyvinkään surmaaja kuin Kauhajoen ja Jokelan ampujatkin ovat olleet tiettyjen mielialalääkkeiden käyttäjiä. Yhdysvalloissa valtaosa koulusurmaajista ovat olleet näiden SSRI-lääkkeiden (serotoniinin takaisinoton estäjät) käyttäjiä. Ko. lääkkeet voivat toisilla käyttäjillä muuttaa persoonon siten, että hän voi odottamatta murhata läheisensä tai itsensä. Aiheesta on tehty hyvin mielenkiintoinen dokumentti Psychiatry’s Prescription for Violance:

  jossa lääkärit, tutkijat ja kuolleiden omaiset paljastavat lääkeiden vaikutuksen käyttäjiin. Media on oudon hiljainen aiheesta. Lääketehtaitten varpaille ei haluta astua. Lääketehtaitten etu on tärkeämpi kuin potilaiden ja surmattujen läheisten etu.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Ohjelma 45 minuuttia käsitteli aihetta 19.12. otsikolla ”Voiko joukkosurmia ehkäistä?” Haastateltavana oli ministeri Päivi Räsänen. Lääkkeiden yhteydestä surmiin ei mainittu sanallakaan. Lähetin ministeri Räsäselle seuraavana päivänä sähköpostia aiheesta ja linkin YouTuben dokumenttiin ”Psychiatry’s Prescription for Violance”. Kehoitin häntä lääkärinä ja ministerinä paneutumaan asiaan. Mitään yhteydenottoa tai kommenttia ei viestiini häneltä ole tähän päivään mennessä kuulunut…

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Valheitten esittäminen viranomaisena on asiatonta ja halveksittavaa. Psykiatria ei ole mitään tiedettä vaan puoskarointia pahimmillaan.

    Kliinisen psykologian tohtori Jurjevich sanoo, että freudilaisuus (Sigmund Freud on yksi psykiatrian isistä) ei ole tiedettä vaan huijausta (gnostilaisuutta, kristinuskon vastaista harhaoppia), vaikka freudilaisuus on levinnyt tieteellisyyden valepuvussa. Hänen mukaansa psykiatria on vain subjektiivisia arvauksia ja kuvittelua, erilaisia teorioita, joilla ei ole tieteen kanssa mitään tekemistä.

    Psykiatri ja professori Thomas Szasz (Health Science Center, State University of New York) kutsuu kirjoissaan psykiatreja vanginvartijoiksi, joiden tarkoituksena on estää parantuminen. He pelaavat vain “mielen pelejä”. Szasz sanoo, että mielen sairauksia, ns. psyykkisiä sairauksia, ei ole olemassa. Psykiatria on mielivaltasysteemi, jolla hiljennetään niitä, jotka puhuvat “sovittuja periaatteita” vastaan. Hänen mukaansa psykiatria on poistettava lääketieteestä.

    Hän ihmettelee sitä, että psykiatrisilla diagnooseilla ja hoidoilla ei ole mitään takarajaa vaan se, joka saa psyykkisen sairauden diagnoosin, kärsii siitä lopun ikäänsä, toisin kuin rikoksista rangaistut, joilla on vain määräpituinen tuomio. Perheterapioita Szasz kutsuu perheteurastuksiksi. Edelleen Szasz sanoo, että kun psykiatri valehtelee, syntyy psykiatrinen teoria, ja kun potilas valehtelee, kyseessä on harhaluulo tai itsepetos. Näillä huijareilla ja psykokriminaaleilla, joita kutsutaan psykiatreiksi, on valta yli ihmisten sielujen ja mielien!

    Szasz kutsuu psykiatriaa valetieteeksi ja uskonnolliseksi kultiksi, jota, samoin kuin mielisairaaloita, pitää pystyssä enää se, että hallituksen pakkovalta ja oikeusistuimet tarvitsevat niitä aseinaan ja verukkeinaan (kiertäessään vastuutaan). Psykiatria on tieteen valepuvussa kulkeva perverssi ja kauhea uskonto, jossa ei ymmärretä alkuunkaan oireitten syitä, saati psyykkisten lääkeaineiden vaikutusta. Psykiatria on kristinuskon korvike. Ennen 1600-luvun loppua mielisairaaloita ei ollut edes olemassa, ei Aasiassa, Egyptissä eikä antiikin Kreikassa tai Roomassa.

    Szaszin mukaan aivan kaikki psykiatriassa on tieteellistä petosta. Esim. mitään “skitsofreniaa” ei ole olemassa. Psykiatria on syntynyt vain vastuun välttämiseksi omista teoista. Niille keksitään muita syitä kuin oma itse ja oma syyllisyys. Psykiatri “heittää” ulos sairauden samaan tapaan kuin henkien manaaja “heittää” ulos riivaajat. Vielä Szasz sanoo, että tuomarit, oikeusistuimet ja eri viranomaiset (Suomessa esim. Valvira) kiertävät vastuutaan turvautuessaan psykiatrien mielipiteisiin. Kyseessä on vallankäytön vastuuttomuus ja avoin mielivalta.

    http://germenfi.wordpress.com/2008/04/01/psykiatria-ja-psykologia-ovat-huijausta-i/

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Amerikkalainen psykiatrian emeritusprofessori Thomas Szasz (synt. v. 1920; julkaissut psykiatriasta lähes 40 kirjaa) kertoo seuraavassa videossa, että psyykkisiksi “sairauksiksi” diagnosoidut tilat eivät ole sairauksia ja että kyseisillä diagnooseilla ainoastaan leimataan ja kontrolloidaan ihmisiä. Sairaudet ovat ihmisen elimistön sairauksia, mutta mieli ei ole elin. Mikään käyttäytyminen ei voi olla sairaus. Termi “psyykkinen sairaus” on vain kielikuva, metafora. Sen vuoksi psyykenlääkkeet eivät voi parantaa, koska ei ole olemassa sairauttakaan. Kielikuvaa ei voi parantaa kemiallisesti. Psyykenlääkkeet ovat myrkkyjä. Vielä Szasz toteaa lastenpsykiatreista puhuessaan, että lastenpsykiatrit ovat kaikkein vaarallisimpia vihollisia lapsille ja myös vanhemmille ja kaikille, jotka välittävät lapsista ja vapaudesta. Videon nimi on “CCHR Co-Founder Dr. Thomas Szasz, Professor of Psychiatry Emeritus”, ja se löytyy YouTubesta osoitteella:

    http://germenfi.wordpress.com/2012/09/03/professori-szasz-kertoo-mita-psykiatria-on/

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   3. Freud oli huijari ja rasistinen sionistijuutalainen. Koko psykoanalyysiteoria oli ase, jonka avulla ei-juutalaiset haluttiin huijata ajattelemaan halutulla tavalla. Siksi Hollywood-leffoissakin on naurettavaa freudilaista roskaa, esim. Hitchcockin leffoissa. Samoin tv-sarjoissa. Psykiatria on iso huijaus.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   4. Ja mitähän ihmeen tekemistä Freudilla on nykypäivän psykiatrian saatika psykologian kanssa? Freudin psykoanalyysi oli kenties huuhaata, mutta 1960-luvun jälkeinen psykolgia ei siihen perustukaan. Sen sijaan lähtökohtana on tarkastella empiirisesti ihmisten käyttäytymistä ja etsiä sille korrelaatioita hermoston tasolta.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Psykiatri ja psykoanalyytikko Alice Miller kirjoittaa kijoissaan Lahjakkaan lapsen tragedia ja Älä huomaa, että psykiatria on harhaan johtava tieteenala. Samaa sanoo psykoterapeutti Kondrad Stettbacher kirjassaan Kärsimyksen mielekkyys.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Miller on itse myös huijari ja valehtelee Hitleristä ja katolisesta kirkosta, saksalaisista ym. koko ajan eli on osa juutalaista agendaa hänkin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Olisit jo sionistisika hiljaa ja mene vaikka patmoksen blogille lässyttämään. Lue vaikka aluksi tämä:

    Talvisodasta meidät pelasti Hitler. Tämän kertoo seuraavassa videossa, kohdassa 48:57 – 49:45, reservin majuri, opetusneuvos Erkki Hautamäki Nummi-Pusulassa 29.5.2010 pidetyssä tilaisuudessa “Talvisodan ja jatkosodan kielletty historia”:

    http://khiforum.fi/tapahtumat/talvisodan-ja-jatkosodan-kielletty-historia

    Video on kooste, jossa esitetään vasta osia Hautamäen esitelmästä (kokonaisuudessaan ilmestyy myöhemmin DVD:nä). Hautamäki kertoo, että jo Paasikivi kertoo muistelmissaan, että “meidät pelasti Hitler”. Hitler pakotti Neuvostoliiton lopettamaan talvisodan uhkaamalla muussa tapauksessa ryhtyä sotimaan Suomen rinnalla Neuvostoliittoa vastaan, eikä Neuvostoliitto ollut vielä valmis sotaan Saksaa vastaan. Laajemmin tästä kertoo Erkki Hautamäen kirja “Suomi myrskyn silmässä”, osa I (toinen osa on valmistumassa);

    http://www.promerit.net/kauppa/catalog/product_info.php?cPath=161&products_id=1361

    Hitler pelasti Suomen tuhoutumasta, ja ehkä kymmenien tai satojen tuhansien suomalaisten henki säästyi, kun säästyimme kommunismilta (juutalaisilta; Neuvostoliitto oli Venäjän juutalaismiehitys) ja kommunistien massamurhateoilta. Myös myöhemmin Hitler pelasti Suomen monta kertaa juutalaisilta ja heidän kommunismiltaan (joka tunnetaan nykyisin nimellä “globalisaatio” tai “Uusi maailmanjärjestys”).

    Tuolla promerit-sivustolla asiaa seurataan osoitteessa http://khiforum.fi

    Suomen johto on pyrkinyt sodan lopusta lähtien salaamaan omilta kansalaisiltaan totuuden sodasta. Marsalkka Mannerheimin asiakirjoissa (kansio S-32) olisi ollut tiedot asioiden oikeasta laidasta, mutta kun Mannerheim luovutti sodan jälkeen asiakirjansa presidentti Paasikivelle, niistä ei sen jälkeen ole kuultu mitään. Maamme johtavat tahot ovat piilottaneet tai peräti hävittäneet maamme tärkeät asiakirjat. Mikä häpeä! Kaukoviisas Mannerheim kylläkin teetti ennen asiakirjojensa luovutusta niistä kopiot asiamiehellään Vilho Tahvanaisella, ja Erkki Hautamäki on sotaveteraani luutnantti Oramaalta (joka sai ne Tahvanaiselta otettuaan tähän yhteyttä) saanut ne haltuunsa.

    Suomen asioista kiinnostuneen on tärkeää lukea Erkki Hautamäen kirjat “Suomi myrskyn silmässä” I ja (vielä ilmestymätön) II, sillä niissä on Marskin perintö ja totuus Suomen historiasta.

    Miksei Suomessa ylistetä ja kiitetä Hitleriä, pelastajaamme? Miksei suurimmissa kaupungeissa ole patsaita Hitlerille?

    Miksi meitä petetään vuosikymmenestä toiseen? Eikä meitä petetä ainoastaan tällä historian vääristelyllä vaan myös holokaustihuijauksella (todellisuudessa ei tapahtunut mitään holokaustia), ja kun historiamme vääristetään, vääristetään nykyisyyskin ja perusta tulevaisuudelle. Siksi vääristely on rikos, josta tulee langettaa asiaankuuluvat rangaistukset. Syyllisiä ei tarvitse etsiä, sillä he ovat kaiken kansan nähtävillä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Vastaatko ”Repen puolesta ” . Tiedät itsekin , ainakin pyrit kumoamaan itsestään selviä, historiassa
  tapahtuneita asoita, esim, Holocaust. Monet juutalaiset ovat joutuneet henkilökohtaisesti kokemaan ja
  näkemään julmuudet.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. ”Suurin osa ihmisistä on eri mieltä” tottakai on, kun jo äidinmaidossa meille syötetään historia sellaisena kuin se meille halutaan syöttää. Kun juutalaisomistuksessa on koko läntinen media, uutistoimistoineen televisiokanavineen, on selvää, ettei tavallisella pulliaisella ole juuri mihin muuhun tarttua. Ennenkö alkaa kyseenalaistamaan asioita. Kun saman tahon hallussa on rahan luontioikeus, lääketehtaat ja lääketieteelliset tutkimustulokset, ja järjestäytynyt rikollisuus ja oikeuslaitokset, ollaan kusessa. Tilanteen tajuamiseen vaaditaan hirveästi perehtymistä ja tervettä maalaisjärkeä, kuten Jussilla ja Repellä on. Pirun tyhmä peruste jollekin väittämälle, että useimmat ovat sitä mieltä. Olihan se maapallokin ennen litteä ja maailmankaikkeuden keskus.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Suurta tyhmyyttä on myöskin väittämä, että juutalaiset ovat syyllisiä kaikkeen mitä maailmalla tappahtuu, esim, VTT-tornit, ym. tämänhetkinen taloustilanne. Näillä syillä Hitlerkin sai aiheen tuhota
      juutalaisia.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Eelis. Valitettavasti osuit aika lähelle sanoessasi että lähes kaikki maailman ongelmat johtuvat juutalaisista. Kyllä ne siitä johtuvat. Täsmällisemmin juutalaisten eliitistä, ei tavallisesta kansasta. Lähes kaikki maailman ongelmat todella johtuvat siitä rikollisten syndikaatista. Heillä on saatanallinen koneisto ja helvetillinen valta, jumalaton ahneus ja vallanhimo. Päämääränä alistaa koko maailma ja haalia omaisuus omiin liiveihin. Hallitukset ovat sätkynukkeja ja sana Itsenäinen valtio on menettänyt merkityksensä jo sata vuotta sitten. Hallitukset pettävät kansaa ja nuolevat juutalaiseliittiä paremman oman saaliinsa toivossa. Sorppa vaan, mutta näin se on.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Mitä mouhaat ? Yk sotilaat ovat punikkeja ja terroristeja jotka sekaantuvat juutalaisen YK:n ” valtuutuksella ” itsenäisiin maihin ja terrorisoivat siellä. Siten halveksittavia yksilöitä, kuten valehtelija Eelis, Mikko ja Ex teroristi. Toimituksen pitäisi puuttua noihin edellämainittuihin kolmeen persoonaan jotka äänestävät omille kommenteilleen peukkua ylös oikein sarjatyönä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Jussi! Sinäpä paljastin itsesi ” punikiksi ” . Itse olet melkoinen ”terroristi”, jota minitystä käytät jokaisen kohdalla, joka on erimieltä. Historiaa ei voi muuksi muuttaa. Teillä ei ole vaikeuksia siihen.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Koulusurmaajien lääkitys tuli vihdoin julkisuuteen! Iltalehti kirjoitti 24.1.13 ensimmäisellä aukeamalla ”Surmaajia yhdistää masennuslääke”. Hyvinkään surmaajan puolustusasianajaja esitti myös puolustuksessa, että SSRI-lääkkeen tuoteselostuksessakin oleva agressiivisen käyttäytymisen riskiä lisäävä sivuvaikutus on mahdollisesti murhateon syynä. Artikkelissa emeritusylilääkäri Tapani Sipilä kertoi, että hän oli jo viime syyskuussa puhunut asiasta sisäisen turvallisuuden ministeriryhmässä.
  Näyttää siltä, että aihetta on yritetty pimittää julkisuudelta pidemmän aikaa. Esimerkiksi Iltalehden mukaan Hyvinkään surmaajan lääkitysasiaa puitiin suljettujen ovien takana. Tänään 25.1. asiasta raportoi myös Aamulehti viitaten Iltelehden kirjoitukseen. Hieno juttu, että arka asia pääsi medialta lipsahtamaan julkisuuteen!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. En usko lääkejuttuun. Tai se on vain yksi syy. Mielestäni useimmiten ei syytetty ole ollut oikea ampuja. tapauksissa, joissa on, on tyypi ajettu tekoon sopivalla mielenhallintakäsittelyllä. Käytännössä kaikki nuo ammunnat ja koulumurhat ovat Mossadin työtä

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat