Asiakkaiden sijoitukset ovat vapaata riistaa

Jim Sinclair kommentoi:

Nykyisellään neljä viidestä sijoittajasta jää ilman arvopapereiden suorarekisteröinnin tuomia etuja, sillä pankit ja välittäjät valehtelevat heille tai eivät välitä kertoa totuutta.

Suorarekisteröinti jättää välikädet pois ja pitää sijoittajan ulkona järjestelmästä.

Suorarekisteröinnillä sijoittaja ei joudu osaksi välittäjien ja sijoitusyhtiöiden tasetta.

Suorarekisteröinti parantaa tilien verotussuojaa.

Kuinka voin auttaa ihmisiä, jos he eivät anna auttaa itseään eivätkä suostu ymmärtämään pelaavansa vaarallista rulettia rahoitusalan kanssa luottaessaan heidän käsiinsä koko omaisuutensa ja perheensä taloudellisen tulevaisuuden?

Kyseessä on varsin mielenkiintoinen tilanne kaikille niille, joiden mielestä sijoitukset ovat turvassa!

Ann Barnhardt:

NFA, Yhdysvaltojen kansallinen johdannaisjärjestö, on yhteisessä salaliitossa pankkien, hallituksen ja oikeuslaitoksen kanssa juonien saavuttanut viimein tavoitteensa. Käsite ”Customer Segregated Fund”, eli asiakkaiden suojatut rahastot on nyt virallisesti kuollut ja kuopattu. Ei ole enää olemassa suojaa asiakkaiden varoille ja sijoituksille. Monet vielä tarrautuvat naiivilla uskolla kiinni ajatukseen, että lait ja asetukset suojaisivat omaisuutta ja sijoituksia pankeissa ja sijoituslaitoksissa. Uskokaa pois. Juuri nähdyn päätöksen mukaan kaikki viralliset suojat ja vakuutukset ovat kadonneet. Raha- ja arvopaperimarkkinat on tärvelty. Luottamus järjestelmään on täysin tuhottu. Nyt pitää päästä pois järjestelmästä.

Kerroin aiemmin vuoden 2007 ponzi-huijauksesta, jossa Sentinel Management Group varasti asiakkaidensa rahoja yli 500 miljoonan dollarin edestä. NFA toimi yrityksen akkreditoituna tilintarkastajana ja joutui myöntämään huijauksen romahdettua auditoineensa Sentinelin kirjanpidon, vaikka eivät oikeasti täysin ymmärtäneet Sentinelin taseita tai kirjanpitoa. Toisin sanoen he eivät tarkastaneet Sentinelin toimintaa kunnolla, vaan teeskentelivät tilintarkastajia ja auditoivat Sentinelin toivoen, ettei totuus koskaan tulisi julki. Tai jos tulisi, niin finanssimaailma pelkäisi ja kunnioittaisi NFA:ta niin paljon, ettei kukaan julkenisi heitä syyttää tai edes asiasta puhua.

Sentinel Management Group otti omaan käyttöönsä asiakkaiden suojattuja rahoja ja käytti niitä petollisesti vakuutena Bank of New York Mellonilta saamaansa 312 miljoonan dollarin lainaan, jolla he rahoittivat omia yrityksen sisäisiä kauppojaan. Kun Sentinel jäi kiinni ponzi-huijauksestaan, Bank of New York Mellon haastoi yrityksen oikeuteen päästäkseen velkojien listassa ensimmäiseksi, ohi asiakkaiden, joiden varoja Sentinel oli petollisesti käyttänyt lainan vakuutena, tosin nyt sitä kutsutaan hienommin kiinnittämiseksi.

Elokuun alussa liittovaltion oikeus päätti sen lisäksi, että Bank of New York Mellon on ensimmäisen velkojan asemassa, myös ettei asiakkaiden suojattujen rahastojen käyttäminen vakuutena ole rikos, eikä asiakkaiden ja yrityksen varojen sekoittaminen ole petos.

Oikeuden tuomarin lausunto teilaa koko rahamarkkinoiden perustan:

Se, että Sentinel epäonnistui säilyttämään asiakkaiden rahastot asianmukaisesti erillään, ei itsessään riitä todistamaan, että Sentinel tietoisesti olisi aikonut viivyttää, haitata tai huijata asiakkaitaan.

~Korkeimman oikeuden tuomari John D. Tinder

Tämä tarkoittaa sitä, että jos Jon Corzine jotenkin saataisiin oikeuden eteen osallisuudestaan MF Globalin vararikkoon ja asiakkailta kadonneisiin satoihin miljooniin dollareihin, olisi hänellä puolellaan ennakkotapaus, joka vastoin kaikkea järkeä antaa kaikille rahoitusalan yrityksille luvan käyttää asiakkaiden sijoituksia omien velkojensa maksuun. Asiakkailla ei ole enää oikeutta omiin rahoihinsa. Mitkään lait, asetukset ja säännöt eivät pelasta tavallista asiakasta, kun suuret pankit, rahoituslaitokset ja sijoitusyhtiöt menevät edelle periessään velkaa, jonka vakuudeksi asiakkaiden varat oli petoksella alun perin asetettu. Nyt siis kaikki asiakkaiden varat ja sijoitukset Yhdysvalloissa ovat Goldman Sachsin, JP Morganin, BNYM:n ja muiden megapankkien omaisuutta heidän pelatessa raskaasti vivutetuilla keskinäisillä kaupoillaan.

Miten sitä enää selvemmin voisi asian muotoilla? Oikeus on todennut, että rahan siirtyessä pankkiin tai sijoitusrahastoon se ei ole enää asiakkaan omaisuutta, vaan pankin varallisuutta käytettäväksi vakuutena. Jos ja kun raha varastetaan, asiakas on viimeisenä velkojien jonossa. Todennäköisyys, että raha katoaa, kasvaa päivä päivältä, kun pankit lainaavat ulos kymmenkertaisen määrän talletuksiin nähden vähimmäisvarantojärjestelmän mukaan ja maailma on kaatumassa suunnattoman velkataakan alle. Samaan aikaan KAIKKI rahoitusalan yritykset pelailevat johdannaisilla ja suurten kertoimien vipuvaikutuksilla venäläistä rulettia. Loppu on tullut.

Tätä juuri kuultua ennakkopäätöstä tullaan käyttämään hyväksi jokaisen pankin, välittäjän, vakuutus-, sijoitus- ja rahoituslaitoksen toimesta kaikkialla maailmassa, kun yksittäinen pankki tai koko järjestelmä kaatuu. Ymmärrättekö? Järjestelmästä pitää päästä pois!

Oikeuden lahjotut tuomarit ovat antaneet pankeille vapaat kädet varastaa asiakkaidensa rahat. Tämä on taloudellinen maanpetos. Maanpetos on rikoksista raskaimpia, josta kohtuullinen rangaistus on kuolemantuomio. Sitä odotellessa, että maahan saataisiin laki ja järjestys.

Alkuperäinen artikkeli: http://barnhardt.biz/

3 kommenttia

 1. Noin se juuri menee. Mahtava selonteko tavallisten sijoittajien kuppaamisesta. Termi Pankkiryöstö voidaan määritellä kokonaan uusiksi. Espanjassa on nyt tilanne yhdessä suuressa pankissa, että tavallinen tallettaja saa nostaa vain 60 % talletuksestaan pankista. Pian kolisee konkka-aalto pitkin eurooppaa. Tsup, eikä sitä pankkia ole, missä sinulla oli sijoituksesi. Vooi vooi

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Mainio artikkeli. Riskit eivät voi tästä enää paljoa suurentua. Nyt on tilaa nykyisen pankki- ja rahoitusjärjestelmän ulkopuolisille järjestelmille. Ne tulevat olemaan pienempiä ja paikallisia, enemmän ihmisten omissa käsissä olevia järjestelmiä. Luodaan jotakin uutta.

  Korruptoituneet poliitikot on myös syytä vaihtaa että järjestelmä saadaan taas palvelemaan ihmisiä eikä hallintoa ja hallitsemista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kannattaa sijoittaa varoja fyysiseen kultaan ja hopeaan. Varsinkin hopea on hyvin aliarvostettu, koska JP Morgan Chase ja muut rosvopankit manipuloivat arvometallien hintoja. Näin yritetään pitää paperivaluutan eli ”fiat-rahan” arvoa korkealla. Sijoittajien lisäksi teollisuus käyttää yhä lisääntyvässä määrin hopeaa, jota varastoissa on kuitenkin tällä hetkellä vähemmän kuin kultaa. Kun hopea jonain päivänä loppuu, hinta nousee pilviin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat