Astrofyysikko Piers Corbyn: hiilidioksidin vaikutus ilmastoon on nolla

Weatheraction-sääpalvelun perustaja Corbynin mukaan ilmaston muutokset aiheutuvat Auringon toiminnan vaihteluista, eivät hiilidioksidista.
– En usko ihmisen toiminnan aiheuttavan ilmaston muuttumista. Siitä ei ole näyttöä. Maan ilmaston lämpötila ohjaa hiilidioksidin määrää eikä päinvastoin. Ilmasto muuttuu, kyllä, ja ennustimme oikein kuluneen puolentoista vuoden sään ääri-ilmiöt seuraamalla Auringon aktiviteetissa tapahtuneita muutoksia.
– Hiilidioksidin vaikutus on nolla. Ilmastohysteerikoilla tai IPCC:llä ei ole mitään todisteita väitteidensä tueksi. Näyttöä sen sijaan on ilmastoskeptikoilla, ja se on järjestelmällisesti hysteerikkoja ja IPCC:tä vastaan.
Corbyn uskoo, että Kioton sopimus perustuu puolittain petokselliseen suunnitelmaan, jonka tarkoituksena on imeä julkista rahaa, jolle olisi perusteltua käyttöä muualla.
– Ilmastonmuutoksen torjunta on ajan ja rahan haaskaamista. Se tarjoaa puolivillaisille tieteilijöille hyväpalkkaista suojatyötä, jossa he voivat tutkia olemattomia. Sen avulla hallitukset voivat nostaa veroja, ja se antaa öljy-yhtiöille luvan nostaa hintoja, kun energian hintaa on ilmastolobbareiden hömppäkerhon vaatimuksesta nostettava. Olen iloinen, että Kanada erosi Kioton sopimuksesta ja toivon, että tapaus toimii alkusoittona koko touhun kuoppaamiselle.
Uutisesta kertoi Verkkomedia.org.

13 kommenttia

 1. ”Mutta kulunut vuosihan oli ennätyslämmin sekä Suomessa että Britanniassa.”

  Verkkouutisten jutun mukaan Suomessa oli vuonna 1989 yhtä korkea vuoden keskilämpötila, ja vielä lämpimämpää oli vuonna 1938.

  Toisaalta viime talvi oli poikkeuksellisen kylmä.

  ”Purevia pakkasia oli myös vuosina 1999 ja 1987, jolloin Vantaalla oli 35,9 astetta pakkasta.”

  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Nyt+on+kylmin+talvi+sitten+vuoden+2003/1135251872308

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Eikö ilmastonmuutosta voi epäillä ilman että siihen sotketaan salaliittohoureita?
  Vie uskottavuuden näiltä ilmastoskeptikoilta.

  Vaikka ihmisten aiheuttama ilmaston lämpeneminen olisi tosiasia, voi aina suhtautua epäilevästi torjuntakeinoihin.
  Saadaanko päästökaupalla ja ilmastoveroilla todellista hyötyä kun kuitenkin suuri osa suurista saastuttajista jättäytyy ko. toimien ulkopuolelle tai ostaa oikeuden saastuttaa.

  Joka tapauksessa fossiilisille polttoaineille on keksittävä vaihtoehtoja ja parhaiten se sujuu lujaa porskuttavalta taloudelta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Saapihan sitä epäillä korrektisti. Houre on nähdä kielto sellaiseen. Todellisuudessa vain pelkään, että enemmistön silmissä uskottavuuytta ei ole korrektilla skeptikolla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Ihmiset myrkyttyvät ennenpitkään tätä menoa.

  Sisäilmastoluokituksen 2008 mukaan laatuluokassa S1 on 750 ppm-raja-arvona CO2:lle:
  ”Ihmisperäisiä epäpuhtauksia kuvaavan hiilidioksidin enimmäistaso on S1-luokassa
  750 ppm (900 ppm S2:ssa). ”

  Tuo 750 ppm raja-arvo ylitetään ulkoilmassa nykyvauhdilla viimeistään v. 2200
  Valitettavasti kasvu näyttää olevan exponentiaalinen (vuosittain 1,0045x kasvaa) joten ylitys tapahtuu jo noin vuonna 2150.

  CO2 aiheuttaa oireita luokkahuoneissa jo 0,15%:sta(1500 ppm:stä) ylöspäin. 0.12% CO2 luokkahuoneessa johtaa jo arvioon ”vain tyydyttävä” ja jo silti alkaa aiheuttaa päänsärkyä. Tämä kohtalo odottaa ihmiskuntaa joskus vuonna 2250 kun CO2 nousee 1200 ppm:än tai yli, silloin luokkahuoneissa ei auta enää tuuletus, kun oppilaat valittaa tunkkaisuutta ja päänsärkyä ja yritysten pomot työtehon laskua.. Ja Ihmiskunnasta heikoimmat, sydänvaivaisimmat ja keuhkotautiset ja vanhat alkaa silloin ”haukkoa happea” kuin kalat kuivalla maalla.. Lopulta melkoinen osa ihmiskunnasta joutuu elämän ja matkustamaan happipullojen tai suodattimien kanssa, koska fossiilinen teollisuus saastutti ilman sadoiksi tai jopa tuhansiksi vuosiksi..

  Kyse ei siis ole vain maapallon tai kasvikunnan jne itsensä ”voinnista” ja ”teorioista”..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Corbynin/MM:n älytön otsikkoväite ”hiilidioksidin vaikutus ilmastoon on nolla”
  on empiirisesti helppo kumota labrakokeella:


  ”Mythbusters tests global warming theory – does CO2 warm air?”
  Yes. CO2 and Methane warm air. QED.

  M.O.T.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Heh. Myytinmurajat! Juuri kasvihuone- ja laboratoriokokkeet eivät vastaa maailmaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ei tarvikaan. Tässä tapauksessa riittää kumota väite ”vaikutus.. on nolla”.

   Jos maan pinnalla paikallisesti vaikutus osoitetaan olevan edes tuhannesosa-asteen verran paikallisilmastossa (kasvihuone, laakso, maan pinnan läheisyys), niin yläilmakehässä jne pitäisi olla taikuri vastasäätämässä aina juuri prikulleen saman verran ”termostaattia” toiseeen suuntaa jotta vaikutus olisi tarkalleen nolla. Ja tämä on epätodennäköistä, käytännössä mahdotonta. Joten Corbyn on matemaattisesti väärässä.(Huom. vaikutuksen suunnasta ei mun tarvi edes väittää mitään.)

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Ai sekin on siis pötyä, että kasvihuoneessavaikuttaisi. Myytimurtajat siis väärensivät.

  Takuulla on muutakin näyttöä tuollakin hemmolla kuin tuo koe. En jaksa siis panutua videoon, koska satun tietämään asian.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Sinulla on käsitysvaikeuksia, oli sitten kirjoitettu tai ajateltu muualla.
   MINULLE empiiriset kokeet ovat arvokkaita, ei humbuugia tai höttöä. Tulkinnassa voi olla heittoa.

   Kysyinkin, että onko SINULLE empiiriset labrakokeet arvotonta humbuugia ja myös siinä tapauksessa että magneettimedia niitä tarjoaa todisteena hiilidioksidin myrkyttömyydestä sillä ”Atmoshpheric CO2 is not a pollutant” oli sen 2minuutin videon viesti lopussa, Koko se Magneettimedian video hiilidioksidin myrkyttömyden puolesta oli pelkkää laboratoriokoetta kasveilla jotka kasvoivat 450 ppm ja 1270 ppm CO2-pitoisuuksissa ja laboratoriossa kasvaneiden vertailua.

   Sinun logiikallasi Magneettimedia vedättää=huijaa ihmisiä uskomaan labratodisteilla väitteitä jotka koskevat ympäröivää ilmakehäämme kun Repe kerran sanoo ”kasvihuone- ja laboratoriokokeet eivät vastaa maailmaa”.

   .

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat