Autismin syynä elohopea ja rokotukset?

Yhdysvaltojen terveysviraston tartuntatautien keskuksen CDC:n mukaan autismia sairastavien lasten määrä Yhdysvalloissa on noussut 78 % viimeisen vuosikymmenen aikana. Yhdysvalloissa arvioidaan nyt yhden 88:sta lapsesta sairastavan jonkin asteista autismia. Pikkuhiljaa vanhemmat ovat heränneet ihmettelemään, miksi niin moni terveenä syntynyt lapsi saa omituisia kehityshäiriöitä kahden vuoden iässä. Vanhemmilta on salattu asioita.

Sitä mukaa kuin lapsille annettujen rokotusten määrä on noussut, niin ovat myös autismitapaukset yleistyneet. Rokotusten sisältämät elohopea, tiomersaali ja muut myrkyt ovat yksi syy autismin takana. Joissakin länsimaissa lapsille annetaan jopa 30 erilaista rokotetta ennen 3:a ikävuotta. Ei ole ihme, että lapsille kehittyy ongelmia, kun heihin pumpataan tuollainen määrä myrkkyjä herkässä kasvuvaiheessa. Todisteet rokotteiden ja autismin yhteydestä kasaantuvat, mutta lääkintäviranomaiset pysyvät sitkeästi väitteissään, ettei niistä ole mitään haittaa. Entäs sikainfluenssarokotukset ja narkolepsia?

Verkosta voi lukea loputtomasti vanhempien sydäntä särkeviä todistuksia lastensa kohtalosta rokotusten jälkeen, mutta lääkevirastot eivät suostu yhteyttä myöntämään, sillä nehän ovat lääketeollisuuden palkkalistoilla ja kyseessä ovat ISOT RAHAT. Ne pelkäävät myös oikeudellisten seuraamusten vaikutuksia auktoriteetilleen. Lääketeollisuuden maksamien virastojen perässä tulevat myös tutkimuslaitokset ja valtamedia. Totuutta ei tulla myöntämään ikinä. Valitettavasti amerikkalaisvanhempia yritetään pakottaa noudattamaan kansallista rokotusohjelmaa. Heitä uhkaillaan oikeudellisilla seuraamuksilla, rokottamattomia lapsia erotetaan kouluista, jopa vastasyntyneitä riistetään vanhemmiltaan, jotka kieltäytyvät ottamasta rokotuksia lapsilleen.

Autismin räjähdysmäinen lisääntyminen länsimaissa on kuitenkin kiistaton tosiasia. Yhdysvalloissa arvioitiin vuonna 1991 yhden lapsen 2500:sta sairastavan autismia, vuonna 2000 luku oli jo yksi 150:stä ja vuonna 2008 yksi 88:sta. Tällä vauhdilla vuoden 2012 luvut ovat jotain järkyttävää. Vajaan kahden vuosikymmenen aikana autismitapaukset ovat yleistyneet 2700 %! Valtamediassa esitetään mitä ihmeellisimpiä teorioita, mutta tutkimusten mukaan jo joka neljäs vanhempi uskoo rokotusten aiheuttavan autismia.

Tutkimusten mukaan elohopea on erittäin vaarallista kasvaville lapsille ja erityisesti sikiöille, minkä takia raskaana olevia äitejä neuvotaan välttämään syömästä kalaa, sillä ne usein sisältävät raskasmetalleja. Rokotteiden yleinen säilöntäaine on pitkään ollut tiomersaali, joka sisältää 50 paino-% elohopeaa. Maailman Terveysjärjestö WHO ja kansalliset lääkevirastot ovat kuitenkin kiistäneet tiomersaalin vaarallisuuden rokotteissa, mutta Euroopan lääkearviointivirasto EMEA suositti vuonna 2000 käyttämään pienten lasten rokottamiseen elohopeattomia rokotteita. Yhdysvalloissa sitä käytetään edelleen.

Myös Suomessa tiomersaalin käyttö väheni selvästi vuosien 2004 – 2005 taitteessa, mutta pieniä pitoisuuksia niissä on edelleen. Eu:ssa hyväksyttiin tiomersaalia sisältävä Pandemrix – sikainfluenssarokote vuonna 2009. (Wikipedia)

Rokotteiden haitat eivät koske ainoastaan lapsia. Tuhannet naiset ovat saaneet keskenmenon rokotteiden jälkeen. Tuhannet aikuiset ihmiset ovat saaneet pysyviä vammoja tai haittoja rokotuksista. Lisää ihmiskohtaloita löytyy useilta rokotteisiin erikoistuneilta sivuilta. Huonojen uutisten mukana tulee kuitenkin jotain hyvääkin. Kun tiedetään, mikä autismin ja muut ongelmat on aiheuttanut, voidaan se mahdollisesti parantaa. Elohopean aiheuttamia vaurioita on pystytty hoitamaan lukuisilla autismiklinikoilla kelaation avulla, jossa elohopea poistetaan elimistöstä, kuten EDTA –hoidossa. Mitä pikemmin elohopea saadaan elimistöstä pois, sen vähäisemmiksi jäävät pysyvät vauriot. Mitä nuorempi lapsi on, sitä vahvempi on palautumiskyky kasvun ja kehityksen takia. Useita lapsia on pystytty palauttamaan täysin normaaliin kuntoon.

Paljon on vielä tehtävä yleisen rokotetietouden eteen. Lääketeollisuus rahoittaa lääkäreitä ja poliitikkoja, jotka pakottavat meidät ottamaan tarpeettomia myrkkyjä. Jokaisen vanhemman tulee itse saada päättää lapsensa rokotuksista. Jokaisen tulisi selvittää itselleen tarpeelliset tiedot rokotuksista ennen päätöstään. Älkää uskoko sokeasti lääkkeiden mainoksia tai virastojen suosituksia tai huhupuheita. Tarkistakaa itse tietojen paikkansapitävyys.

 

Alkuperäisestä artikkelista lyhennelty: http://endoftheamericandream.com/archives/vaccines-and-autism-the-secret-that-you-are-not-supposed-to-know

Lisätiedot Suomen ja EU:n tilanteesta Wikipediasta ja Rokotusinfosta.

55 kommenttia

 1. Entä niiden vanhempien sydäntäsärkevät tarinat, joissa heidän lapsensa on kuollut sairauteen, joka olisi ollut helposti vältettävissä rokottamalla?

  On täysin vastuutonta ja vaarallista vastustaa rokottamista perättömillä väitteillä, joita tämäkin artikkeli vilisee.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 2. Olipa erittäin typerä ja vastuuton artikkeli. Se että autismista kärsivien määrä on kasvanut noin paljon johtuu tutkimusmenetelmien kehittymisestä ja autismin määrittelyn muuttumisesta. Asiasta voi lukea täältä… http://www.autism-help.org/points-autism-epidemic.htm

  Yhtä hyvin voitaisiin laskea kuinka paljon ADHD tapaukset ovat kasvaneet parissa vuosikymmenessä… aika paljon veikkaisin…

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Autismi on osittain perinnöllistä.

   Samat perintötekijät aiheuttavat vakaavaa autismia ja esim. lievää aspergerin syndroomaa.
   Ja kaikkea siltä väliltä.

   Autismidiagnoosien lisääntymiselle yksi selitys(parantuneen diagnoastiikan lisäksi) on
   se, että nyky-yhteiskunnassa hyväksytään paremmin erikoisetkin ihmiset.

   Kun lievästi autistinen henkilö jäi ennen yhteiskunnan reunalle kylähulluna, voi hän nykyään menestyä elämässään ja saa useammin myös jälkeläisiä.

   Koska kyseessä on osittain perinnöllinen vaiva, lisääntyvät tätä kautta autismitapauksetkin.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Vaikka minut on diagnosoitu autismipiirteiseiksi ollessani lapsi, on minullakin vahvoja epäilyksiä sen aiheuttajiin. Ympäristömme ja ravintomme ovat muuttuneet saasteiden ja lisäaineiden takia. Minä en ole yhtään yllättynyt, jos niillä on osansa lasten neurologisiin vaivoihin. Suomessa virallisten ravintosuositusten muuttuessa kansalaisista tuli entistä sairaampia. Aivomme tarvitsevat voin ja maidon rasvoja sekä B12-vitamiinia. Jälkimmäisellä onkin vaikutusta ihmisen hermoston kehittymiseen.

    Diagnoosista huolimatta kannatan kansallismielisyyttä ja seuraan aktiivisesti politiikkaa, jopa ns. normaaleja enemmän. Tämähän meitä autistisia ihmisiä yhdistää eli paneudutaan syvällisemmin asioihin, joista olemme kiiinnostuneita. Saatamme ”päteä” tiedoilla kuten itsekin aina puhun mm. rasvojen terveellisyydestä ja ketkä hallitsee lääkeyhtiöitä. Moni vähättelee eikä jaksaisi kuulla. Autistisia ihmisiä kiinnostaa faktapohjaiset asiat, ei tunnepohjaiset. Ei-autistinen ajattelu on enemmän pinnallista kuin faktoihin perustuvaa enkä ymmärrä hienotunteisuuden päälle. Olen saanut siitäkin huomautteluja, ettei pitäisi sanoa liian suorasti asioita.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Isojen rahojen lisäksi kyseessä lienee rasistisen juutalaiseliitin viha ja väkivalta motiiveina ja väestön vähentämminen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. ”On täysin vastuutonta ja vaarallista vastustaa rokottamista perättömillä väitteillä, joita tämäkin artikkeli vilisee.”

  Artikkelissa oli yksi perätön väite, nimittäin tämä:
  ”Totuutta ei tulla myöntämään ikinä.” Tämä tapahtuu lähitulevaisuudessa.

  Kerrohan muuten, mikä artikkelissa oli mielestäsi sellaista, jota pitää kutsua perättömäksi väitteeksi.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. ”Vanhemmilta on salattu asioita.”
   – Epämääräinen sensaatiohakuinen väite. Pitäisi yksityiskohtaisesti määritellä, mitä olisi salattu.

   ”Sitä mukaa kuin lapsille annettujen rokotusten määrä on noussut, niin ovat myös autismitapaukset yleistyneet.”
   – Korrelaatio ei tarkoita kausaalisuutta. Jäätelön myynti kasvaa kesäisin, samoin hukkumistapaukset. Jäätelön syönti ei kuitenkaan aiheuta hukkumisia.

   ”Rokotusten sisältämät elohopea, tiomersaali ja muut myrkyt ovat yksi syy autismin takana.”
   – Tätä väitettä on levittänyt ainakin Andrew Wakefield, joka on sittemmin menettänyt lääkärinoikeutensa.

   CNN: Takaisinvedetty brittiläinen tutkimus, joka yhdisti autismin lapsuusiän rokotteisiin oli ”tahallinen huijaus”, joka on aiheuttanut pitkäkestoista haittaa yleisön terveydelle, raportoi johtava lääketieteen alan julkaisu.
   http://edition.cnn.com/2011/HEALTH/01/05/autism.vaccines/index.html

   ”Ei ole ihme, että lapsille kehittyy ongelmia, kun heihin pumpataan tuollainen määrä myrkkyjä herkässä kasvuvaiheessa.”
   – Terveyden ja hyvinvoinnin laitos: ”Tiomersaali sisältää elohopeaa. Kun tiomersaali hajoaa elimistössä, siitä vapautuva etyylielohopea ei metyylielohopean tavoin kerry elimistöön vaan poistuu nopeasti. 0,5 ml rokoteannos sisältää etyylielohopeaa 2,5 μg. Saman määrän elimistöön kertyvää ja sen myötä harmillisempaa metyylielohopeaa saa esimerkiksi yhdestä 25 g:n painoisesta silakasta.”

   ”Todisteet rokotteiden ja autismin yhteydestä kasaantuvat”
   – Roskaa. Rokotteiden ja autismin välille ei ole osoitettu yhteyttä.

   ”Tutkimusten mukaan jo joka neljäs vanhempi uskoo rokotusten aiheuttavan autismia.”
   – Tästä nähdään, millaista vahinkoa terveysaiheisen huuhaan levittäminen voi aiheuttaa. Virheelliset käsitykset voivat saada huomattavaa jalansijaa, vaikka ne eivät perustuisi mihinkään kelvolliseen tutkimustietoon.

   ”Tuhannet aikuiset ihmiset ovat saaneet pysyviä vammoja tai haittoja rokotuksista.”
   – Tämä on toki totta. Rokotehaittoja esiintyy, mutta rokottamisen hyödyt ovat moninkerroin haittoja suuremmat.

   ”Elohopean aiheuttamia vaurioita on pystytty hoitamaan lukuisilla autismiklinikoilla kelaation avulla, jossa elohopea poistetaan elimistöstä, kuten EDTA –hoidossa.”
   – Kelaatiossa käytettävät aineet ovat usein vaarallisempia kuin se pieni elohopeamäärä, jota niillä pyritään poistamaan.
   EDTA-hoito saattaa aiheuttaa kuumeilua, päänsärkyä, pahoinvointia ja oksentelua. Harvemmin voi ilmetä vakavia ja jopa tappavia sivuvaikutuksia kuten sydämen vajaatoimintaa, äkillinen verenpaineen putoaminen, poikkeuksellisen alhainen veren kalsiumpitoisuus, pysyvä munuaisvaurio tai verisolujen määrän vähentyminen. Muitakin haittavaikutuksia saattaa ilmetä puoskareiden antaman ”hoidon” seurauksena.
   http://nccam.nih.gov/health/chelation

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. ”Se että autismista kärsivien määrä on kasvanut noin paljon johtuu tutkimusmenetelmien kehittymisestä ja autismin määrittelyn muuttumisesta.”

  Onpa hyvä, että tutkimusmenetelmät ovat kehittyneet noin huimasti. Ennen vanhaan kun vanhemmat eivät huomanneet mitään, jos heidän lapsensa oli sairas.

  Neurokirurgi Russel L Blaylockin artikkeli rokotteista ja autismista:
  http://pathwaystofamilywellness.org/component/option,com_crossjoomlaarticlemanager/Itemid,226/aid,1758/view,crossjoomlaarticlemanager/

  Neurokirurgi Russell L Blaylock kertoo, että rokotteissa käytettävä alumiini on kertyvä neurotoksiini, jopa pieninä pitoisuuksina. Alumiini keskittyy hippokampukseen, aivojen alueeseen, joka on tärkeä oppimisen, muistin ja käyttäytymisen toimintojen kannalta:
  http://www.newsmaxhealth.com/headline_health/Aluminum_Vaccines_Brain/2012/02/16/434204.html

  Tämä tutkimus osoittaa todennäköisen syy-yhteyden rokotteiden alumiinin ja autismin välillä:
  http://omsj.org/reports/tomljenovic%202011.pdf

  The Center for the Biology of Chronic Disease (CBCD) uskoo, että autismiepidemian syynä on MMR II-rokotteen sisältämä vieras DNA:
  http://www.prweb.com/releases/2012/4/prweb9359508.htm

  Yhdysvaltain viranomaiset ovat vuosikymmenien ajan kiistäneet rokotteiden aiheuttavan autismia, mutta samaan aikaan Yhdysvaltain liittohallituksen alainen Vaccine Injury Compensation Program on kaikessa hiljaisuudessa maksanut korvauksia rokotteista autismiin sairastuneille:
  http://www.prnewswire.com/news-releases/83-cases-of-autism-associated-with-childhood-vaccine-injury-compensated-in-federal-vaccine-court-121570673.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Erinomainen ja totuudenmukainen artikkeli. Virallinen lääketiede vaikenee myös hoitokeinoista, joilla autismiin sairastuneita voidaan tehokkaasti hoitaa:
  – korkeilla D3-vitamiiniannoksilla on saatu hyviä tuloksia
  – ylipainehappihoito, suoritetaan painekammiossa lääkärin valvonnassa
  – kaseiinin sekä gluteiinin ja muidenkin viljaruokien välttäminen
  Autismiin sairastuneilla on havaittu suolistossa tulehdustila ja potilas ei siedä monia yleisiä ruoka-aineita. Kannattaa testata ruoka-aineallergiat ja mahdollinen vuotava suoli. Virallisen lääketieteen määräämät lääkkeet eivät paranna ja voivat aiheuttaa lisää ongelmia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Ai vitamiinit ja gluteeniton ravinto rahastusta??? Eiköhän tuo ole vain oikeiden rahastajien hätähuuto tulojensa puolesta. Siis eliitti lääkebisneksillään vain haluaa pahaa ihmisille, jotta voisi rahastaa enemmän. Kauhea poru ja närkästys, kun joku uhkaa tehdä ihmisistä terveitä!

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. terkkarit ja thl:l mannekiinit osoittaa paheksuntaansa täällä,eikö teillä ole tärkeintä ihmisten terveys vaan oma muhkea palkka ja lääketehtaiden muhkeat provisiot.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. “Se että autismista kärsivien määrä on kasvanut noin paljon johtuu tutkimusmenetelmien kehittymisestä ja autismin määrittelyn muuttumisesta.”

  Onpa hyvä, että tutkimusmenetelmät ovat kehittyneet noin huimasti. Ennen vanhaan kun vanhemmat eivät huomanneet mitään, jos heidän lapsensa oli sairas.

  Neurokirurgi Russel L Blaylockin artikkeli rokotteista ja autismista:
  http://pathwaystofamilywellness.org/component/option,com_crossjoomlaarticlemanager/Itemid,226/aid,1758/view,crossjoomlaarticlemanager/

  Neurokirurgi Russell L Blaylock kertoo, että rokotteissa käytettävä alumiini on kertyvä neurotoksiini, jopa pieninä pitoisuuksina. Alumiini keskittyy hippokampukseen, aivojen alueeseen, joka on tärkeä oppimisen, muistin ja käyttäytymisen toimintojen kannalta:
  http://www.newsmaxhealth.com/headline_health/Aluminum_Vaccines_Brain/2012/02/16/434204.html

  Tämä tutkimus osoittaa todennäköisen syy-yhteyden rokotteiden alumiinin ja autismin välillä:
  http://omsj.org/reports/tomljenovic%202011.pdf

  The Center for the Biology of Chronic Disease (CBCD) uskoo, että autismiepidemian syynä on MMR II-rokotteen sisältämä vieras DNA:
  http://www.prweb.com/releases/2012/4/prweb9359508.htm

  Yhdysvaltain viranomaiset ovat vuosikymmenien ajan kiistäneet rokotteiden aiheuttavan autismia, mutta samaan aikaan Yhdysvaltain liittohallituksen alainen Vaccine Injury Compensation Program on kaikessa hiljaisuudessa maksanut korvauksia rokotteista autismiin sairastuneille:
  http://www.prnewswire.com/news-releases/83-cases-of-autism-associated-with-childhood-vaccine-injury-compensated-in-federal-vaccine-court-121570673.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. ”- Epämääräinen sensaatiohakuinen väite. Pitäisi yksityiskohtaisesti määritellä, mitä olisi salattu.”

  Jos olet seurannut Magneettimedian kommentteja, olet varmasti huomannut lukuisia viitteitä tutkimuksiin, joissa todetaan rokotteiden olevan sekä vaarallisia että tehottomia. Jostain syystä terveysviranomaiset, lääkärit ja valtamedia vaikenevat näistä. Ei riitä, että epämiellyttävät tutkimukset julistetaan huonolaatuisiksi. Mikäli viralliset tahot eivät esitä tutkimuksia, joiden tulokset kumoavat epämiellyttävien tutkimusten tulokset, on kyseessä rikos. Vieläpä harvinaisen törkeä sellainen.

  ”Korrelaatio ei tarkoita kausaalisuutta.”
  Jos useat ihmiset saavat samanlaisia oireita rokotteiden jälkeen, kyseessä on ehdottomasti ajallinen yhteensattuma. Olet oikeassa siinä, että korrelaatio ei tarkoita kausaalisuutta. Jos joku ottaa tuhkarokkorokotteen, eikä sairastu tuhkarokkoon, voidaanko sanoa että rokote suojasi taudilta? Ei voida, koska korrelaatio ei tarkoita kausaalisuutta.

  ”Terveyden ja hyvinvoinnin laitos: “Tiomersaali sisältää elohopeaa. Kun tiomersaali hajoaa elimistössä, siitä vapautuva etyylielohopea ei metyylielohopean tavoin kerry elimistöön vaan poistuu nopeasti.”

  Rokotteiden etyylielohopea muuttuu elimistössä metyylielohopeaksi:
  http://www.activistpost.com/2011/09/vaccine-establishments-safety-debate.html#more

  Tutkimus antaa vahvaa epidemiologista näyttöä siitä, että lapsuusiän elohopeaa sisältävät rokotteet ovat yhteydessä neurologisiin sairauksiin ja sydänsairauksiin:
  http://www.jpands.org/vol8no1/geier.pdf

  ”Rokotteiden ja autismin välille ei ole osoitettu yhteyttä.”

  Neurokirurgi Russel L Blaylockin artikkeli rokotteista ja autismista:
  http://pathwaystofamilywellness.org/component/option,com_crossjoomlaarticlemanager/Itemid,226/aid,1758/view,crossjoomlaarticlemanager/

  Neurokirurgi Russell L Blaylock kertoo, että rokotteissa käytettävä alumiini on kertyvä neurotoksiini, jopa pieninä pitoisuuksina. Alumiini keskittyy hippokampukseen, aivojen alueeseen, joka on tärkeä oppimisen, muistin ja käyttäytymisen toimintojen kannalta:
  http://www.newsmaxhealth.com/headline_health/Aluminum_Vaccines_Brain/2012/02/16/434204.html

  Tämä tutkimus osoittaa todennäköisen syy-yhteyden rokotteiden alumiinin ja autismin välillä:
  http://omsj.org/reports/tomljenovic%202011.pdf

  The Center for the Biology of Chronic Disease (CBCD) uskoo, että autismiepidemian syynä on MMR II-rokotteen sisältämä vieras DNA:
  http://www.prweb.com/releases/2012/4/prweb9359508.htm

  Caltechin tutkijat ovat löytäneet todisteita yliaktiivisen immuunijärjestelmän ja autismin välillä:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/caltech-researchers-find-evidence-of-link-between-immune-irregularities-and-autism/

  Hepatiitti B-rokotteet vastasyntyneillä poikavauvoilla yhdistetty kolminkertaiseen riskiin sairastua autismiin:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21058170

  Äiti kertoo, miten hänen poikansa sairastui autismiin rokotteiden jälkeen:
  http://www.youtube.com/watch?hl=fi&v=4Zo3lnlnsUI

  Tyttö sairastui autismiin rokotteiden jälkeen:
  http://emilyshopefund.blogspot.fi/

  Yhdysvaltain viranomaiset ovat vuosikymmenien ajan kiistäneet rokotteiden aiheuttavan autismia, mutta samaan aikaan Yhdysvaltain liittohallituksen alainen Vaccine Injury Compensation Program on kaikessa hiljaisuudessa maksanut korvauksia rokotteista autismiin sairastuneille:
  http://www.prnewswire.com/news-releases/83-cases-of-autism-associated-with-childhood-vaccine-injury-compensated-in-federal-vaccine-court-121570673.html

  Hinkuyskärokotteiden pakkausselosteissa mainitaan haittavaikutuksena niin kätkytkuolema kuin autismikin.

  ”Rokotehaittoja esiintyy, mutta rokottamisen hyödyt ovat moninkerroin haittoja suuremmat.”

  Mitä ne hyödyt ovat?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Miksi autismin kirjon tapauksissa terveelle 2-3- vuotiaalle ilmestyy kehityshäiriöitä?

  Autismin kirjon oireissa on kyse ensisijaisesti kommunikaation poikkeavuudesta, muistin poikkeavasta toiminnasta.

  Parin vuoden iässä nuo ongelmat tulevat esille kun pitäisi oppia vuorovaikutustaitoja muiden kanssa, yhteileikkejä ja puhetta.

  Muut ikätoverit kehittyvät kovaa vauhtia, komunikaatiovaikeuksista kärsivä jää ja samoihin leikkeihin juuttuva autisti alkaa poiketa ikäisistään siinä määrin, että asiaa aletaan tutkia.

  Oireet eivät siis yhtäkkiä ilmesty, vaan tuossa iässä alkaa lapsi olla sikäli poikkeava ikätasonsa
  keskivertoon nähden, että asiaan kiinnitetään huomiota.

  Vanhemmilla on myös usein taipumus kiistää ongelmat viimeiseen asti, asia on yleensä sen verran suuri järkytys.

  Puhun kokemuksesta, tämän vuoksi asia on minulle tärkeä ja minua raivostuttavat autismiin liittyvät
  humpuukiuutiset ja asialla puoskarointi.

  Vammaisen lapsen vanhempi helposti haluaa löytää ulkopuolisen pahan tahon syypääksi tragediaan ja
  tähän saumaan iskee rokotuksien syyllistäminen.
  Samat tahot jotka syyttävä rokotuksia, tarjoavat sitten kaikenlaista puoskarointia parannukseksi.
  Alhaista.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Kokeillaan uudestaan, useimmat viestit jäävät odottamaan moderointia jostain syystä.

  “- Epämääräinen sensaatiohakuinen väite. Pitäisi yksityiskohtaisesti määritellä, mitä olisi salattu.”

  Jos olet seurannut Magneettimedian kommentteja, olet varmasti huomannut lukuisia viitteitä tutkimuksiin, joissa todetaan rokotteiden olevan sekä vaarallisia että tehottomia. Jostain syystä terveysviranomaiset, lääkärit ja valtamedia vaikenevat näistä. Ei riitä, että epämiellyttävät tutkimukset julistetaan huonolaatuisiksi. Mikäli viralliset tahot eivät esitä tutkimuksia, joiden tulokset kumoavat epämiellyttävien tutkimusten tulokset, on kyseessä rikos. Vieläpä harvinaisen törkeä sellainen.

  “Korrelaatio ei tarkoita kausaalisuutta.”
  Jos useat ihmiset saavat samanlaisia oireita rokotteiden jälkeen, kyseessä on ehdottomasti ajallinen yhteensattuma. Olet oikeassa siinä, että korrelaatio ei tarkoita kausaalisuutta. Jos joku ottaa tuhkarokkorokotteen, eikä sairastu tuhkarokkoon, voidaanko sanoa että rokote suojasi taudilta? Ei voida, koska korrelaatio ei tarkoita kausaalisuutta.

  “Terveyden ja hyvinvoinnin laitos: “Tiomersaali sisältää elohopeaa. Kun tiomersaali hajoaa elimistössä, siitä vapautuva etyylielohopea ei metyylielohopean tavoin kerry elimistöön vaan poistuu nopeasti.”

  Rokotteiden etyylielohopea muuttuu elimistössä metyylielohopeaksi:
  http://www.activistpost.com/2011/09/vaccine-establishments-safety-debate.html#more

  Tutkimus antaa vahvaa epidemiologista näyttöä siitä, että lapsuusiän elohopeaa sisältävät rokotteet ovat yhteydessä neurologisiin sairauksiin ja sydänsairauksiin:
  http://www.jpands.org/vol8no1/geier.pdf

  “Rokotteiden ja autismin välille ei ole osoitettu yhteyttä.”

  Neurokirurgi Russel L Blaylockin artikkeli rokotteista ja autismista:
  http://pathwaystofamilywellness.org/component/option,com_crossjoomlaarticlemanager/Itemid,226/aid,1758/view,crossjoomlaarticlemanager/

  Neurokirurgi Russell L Blaylock kertoo, että rokotteissa käytettävä alumiini on kertyvä neurotoksiini, jopa pieninä pitoisuuksina. Alumiini keskittyy hippokampukseen, aivojen alueeseen, joka on tärkeä oppimisen, muistin ja käyttäytymisen toimintojen kannalta:
  http://www.newsmaxhealth.com/headline_health/Aluminum_Vaccines_Brain/2012/02/16/434204.html

  Tämä tutkimus osoittaa todennäköisen syy-yhteyden rokotteiden alumiinin ja autismin välillä:
  http://omsj.org/reports/tomljenovic%202011.pdf

  The Center for the Biology of Chronic Disease (CBCD) uskoo, että autismiepidemian syynä on MMR II-rokotteen sisältämä vieras DNA:
  http://www.prweb.com/releases/2012/4/prweb9359508.htm

  Caltechin tutkijat ovat löytäneet todisteita yliaktiivisen immuunijärjestelmän ja autismin välillä:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/caltech-researchers-find-evidence-of-link-between-immune-irregularities-and-autism/

  Hepatiitti B-rokotteet vastasyntyneillä poikavauvoilla yhdistetty kolminkertaiseen riskiin sairastua autismiin:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21058170

  Äiti kertoo, miten hänen poikansa sairastui autismiin rokotteiden jälkeen:
  http://www.youtube.com/watch?hl=fi&v=4Zo3lnlnsUI

  Tyttö sairastui autismiin rokotteiden jälkeen:
  http://emilyshopefund.blogspot.fi/

  Yhdysvaltain viranomaiset ovat vuosikymmenien ajan kiistäneet rokotteiden aiheuttavan autismia, mutta samaan aikaan Yhdysvaltain liittohallituksen alainen Vaccine Injury Compensation Program on kaikessa hiljaisuudessa maksanut korvauksia rokotteista autismiin sairastuneille:
  http://www.prnewswire.com/news-releases/83-cases-of-autism-associated-with-childhood-vaccine-injury-compensated-in-federal-vaccine-court-121570673.html

  Hinkuyskärokotteiden pakkausselosteissa mainitaan haittavaikutuksena niin kätkytkuolema kuin autismikin.

  “Rokotehaittoja esiintyy, mutta rokottamisen hyödyt ovat moninkerroin haittoja suuremmat.”

  Mitä ne hyödyt ovat?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jos epäuskottavat väitteet..

   K:”Rokotteiden etyylielohopea muuttuu elimistössä metyylielohopeaksi” ja
   MM:”Rokotusten sisältämät elohopea, tiomersaali ja muut myrkyt ovat yksi syy autismin takana”

   ..olisivat totta niin meidän pitäisi havaita valtavat määrät autismia merikansoilla, Norja, Islanti, Japani,
   Minamata-lahti, Suomenruotsalaiset kalastajat.
   Sillä kaloissa on paljon metyylielohopeaa, päälähde jopa, ja vuosikymmeniä ollut ainakin.

   Mitään tuollaista autismin kasvua Suomen rannikoiden kalastajissa jne ei ole kuitenkaan havaittu.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Luin juuri, kuinka USA murhasi 1,5 miljoonaa filippiiniläistä 1900-luvun alussa. Se kaappasi saaret Espanjalta, vaikka viralllisesti oli ”vapauttamassa” niitä. Heti sinne alettiin kaataa myös rokotteita. Saarelaiset olivat terveitä ja jo tottuneet eurooppalaisiin tauteihin espanjalaisten alaisena ja angloamerikkalaisen talousvaikutuksen kautta. Rokotteet vain saivat aikaan suuria epidemioita. Rokotteet ovat huijaus.

  Lisäksi saarille kaadettiin kaiki pilaantuneet ja vanhentuneet erät ja alettiin sen jälkeen tehdä kokeita uusilla rokotteilla. Tätä oöli pyritty aiemminkin tekemään esim. vankiloissa ja orpokodeissa yhteiskunnan kustannuksella. Filippiinien luonnonvarojen kaappaus eiriittänyt siis, vaan kaikki mahdollinen hyöty otettiin irti.

  Ihmiset eivät tajua, että maailmaa johtavat aivan samat juutalaiset massamurhaajat, jotka noin häikäilemättömästi tuolloinkin pyrkivät tekemään bisnestä ja rahaa. He ovat jatkaneet myös murhaamistaan. Kaikki on vain kiihtynyt sen jälkeen, kun tuo ikäpolvi murhasi saksalaisia ja filippiiniläisiä ym. Juutalaiseliitti on Kissingerin ym. kautta kovasti ollut myös julkisesti visioimassa väestön vähentämisellä, mitä se koko ajan tekee ympäri maailmaa.

  Nyt, kun tämä eliitti on saanut täyden otteen hallituksista ja yhteiskunnista ja sen iso bisnes määrää elintarvikkeista ja lääkkeistä, on välittömästi alkanut suurten huijausten ja rikosten yhä röyhkeämpi tehtailu. Valehdeltiin sikainfluenssa ja väitettiin olevan tarve pikarokottamiselle. Siis aivan vastaavasti ajettiin syy testata rokotteita ja myydä kalliilla huonoia rokotetta. Yhteiskunnat ovat näiden massamurhaajien orjia. Eivät he mistään mitaan piittaa. Suomalaisetkin poliitikot ostivat kaikki rokotteet, koska oli pakko. Samoin he antavat miljardit ilmastotalkoisiin. On käsittämättmän typerää uskoa, että rokotteilla ajettaisiin mitään hyvää asiaa. Nuohan voivat tehdä mitä vain eivätkä he pidä eurooppalaisia yhtään sen arvokkaampina ihmisinä kuin muitakaan. Koko historia on täynnä tuollaista törkeyttä Jenkkilänja Big Pharman taholta. Kuinka ihmeessä he nyt haluaisivat parantaa ihmisiä tai pitää terveenä? Heille kaikki suuret hoaxit ja massamurhat ym. pahanetot kaiken mammonan jahtaamisen lisäksi ovat suoranainen addiktio. Kaikki tähtää yhä paskempien aineiden myymiseen ja kun nyt he ovat tekemässä länsimaista poliissivaltiota, he järjestävät poliitikko-orjansa määräämään pakkorokotukset lukemattomilla myrkyillään kansalaisille.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. No ainakin sikapiikki ja moni muu on silkkaa petkutusta. Tuossahan ajettiin väkisin testaamatonta rokotetta, vaikka kriittiset äänet olivat jo kuuluvilla ja kaikki älyllinen väki huomasi petoksen. Poliitikot ovat ainakin puolensa valineet.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Repe, lue Delatten kirja ” rokotukset ” niin tajuat ettei ole yhtäkään rokotusta josta olisi ollut koskaan jotain apua. Päinvastoin; kaikki nykyajan ” elintasosairaudet ” johtuvat suurelta osin rokotuksista.

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
     1. ”niin tajuat ettei ole yhtäkään rokotusta josta olisi ollut koskaan jotain apua”

      Jopas on taas niin tolkuton väite ettei mitään rajaa. Rokotuskampanjoiden avulla isorokko on hävitetty. Isorokkoon kuoli lähes kolmannes sairastuneista, nyt koko sairautta ei enää esiinny. Rokottaminen on yksi lääketieteen mahtavimmista keksinnöistä.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Kieltämättä rokotuksilla on tietty osuus elintasosairauksien yleisyyteen – ilman rokotuksia iso osa porukkaa ehtisi kuolla ennen elintasosairauksien iskemistä.

      Ja kyllä minun täytyy tunnustaa, että nykyaikaisen lääketieteen takia olen itsekin sairastellut paljon useamman kerran kuin ilman sitä – jos olisin kuollut 12-vuotiaana silloin iskeneeseen ja antibiooteilla hoidettuun keuhkokuumeeseen, kaikki senjälkeiset flunssat ja muut olisi jääneet sairastelematta ..

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Opas vanhemmille: Mitä tehdä, jos lapsi kuolee rokotteen jälkeen:
  http://vactruth.com/2012/08/21/autopsy-medical-tests/

  Iso-Britannian hallituksen 30 vuotta lukkojen takana olleet asiakirjat paljastavat rokotteen vaarat:
  http://vactruth.com/2012/08/30/government-document-vaccine-unsafe/

  4 lasta kuolee ja 12 sairastuu saatuaan tuhkarokkorokotteen Nepalissa:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/4-children-die-12-taken-ill-after-receiving-vaccination/

  Tutkimus osoittaa, että influenssarokotteet aiheuttavat spontaaneja keskenmenoja ja kuolleina syntynteitä lapsia:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/study-shows-influenza-vaccines-cause-spontaneous-abortions-and-stillbirths-preventdisease-com/

  Tohtori Mercola haastattelee lastenlääkäri Lawrence Palevskyä rokotteista:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/an-interview-with-dr-lawrence-palevsky-by-dr-joseph-mercola/

  Vastasyntyneille annettavat K-vitamiinirokotteet lisäävät riskiä sairastua leukemiaan:
  http://www.naturalnews.com/036954_vitamin_K_newborns_injections.html

  Kohonnutta alumiinin ja raudan erittymistä virtsaan MS-taudissa:
  Mult Scler. 2006 Oct;12(5):533-40.
  Elevated urinary excretion of aluminium and iron in multiple sclerosis.
  Exley C, Mamutse G, Korchazhkina O, Pye E, Strekopytov S, Polwart A, Hawkins C.
  Source: Birchall Centre for Inorganic Chemistry and Materials Science, Lennard-Jones Laboratories, Keele University, Staffordshire, UK.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17086897

  Alumiini ja Alzheimerin tauti:
  J Inorg Biochem. 2007 Sep;101(9):1275-84. Epub 2007 Jun 12.
  An aluminum-based rat model for Alzheimer’s disease exhibits oxidative damage, inhibition of PP2A activity, hyperphosphorylated tau, and granulovacuolar degeneration.
  Walton JR.
  Source: Australian Institute for Biomedical Research, Sydney, NSW, Australia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17662457

  Tohoku J Exp Med. 1994 Nov;174(3):263-8.
  Aggregation of amyloid beta-protein and its neurotoxicity: enhancement by aluminum and other metals.
  Kuroda Y, Kawahara M.
  Source: Department of Molecular & Cellular Neurobiology, Tokyo Metropolitan Institute for Neuroscience.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7761991

  Proc Soc Exp Biol Med. 2000 Apr;223(4):397-402.
  Aluminum increases levels of beta-amyloid and ubiquitin in neuroblastoma but not in glioma cells.
  Campbell A, Kumar A, La Rosa FG, Prasad KN, Bondy SC
  Source: Department of Community & Environmental Medicine, Center for Occupational and Environmental Health, University of California, Irvine, California 92697-1820, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10721010

  Alumiinin myrkylliset vaikutukset ihmisalkion aivojen neuroneissa:
  Zhonghua Yu Fang Yi Xue Za Zhi. 2000 Mar;34(2):106-8.
  [Toxic effects of aluminum on human embryonic cerebral neurocytes in vitro studies].
  Huang G, Kang J, Zhang W, Liu L, Yu M, Mei M, Dong Y.
  Source: Nutrition Research Unit, College of Public Health, Tianjin Medical University, Tianjin 300070, China.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11860913

  Osittainen kolmannen aivohermon halvaus MMR-rokotteen jälkeen:
  Ital J Pediatr. 2010 Sep 10;36:59.
  Partial third nerve palsy after Measles Mumps Rubella vaccination.
  Manzotti F, Menozzi C, Porta MR, Orsoni JG.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20831779

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Juuri isorokkorokotteista seurasivat em. Filippiinien sodan jälkeen pahimmat isorokkoepidemiat saarilla sen histroian aikana. I maailmansodassa espanjantauti sai alkunsa rokotteista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Hyvä artikkeli ja tukee täysin omaa näkemystäni. Lähipiirissä on aikuinen autismia sairastava potilas. Oireet alkoivat lapsena välittömästi kolmoisrokotteen ottamisen jälkeen. Siitä on vanhemmilla tarkka havainto. Lapsi taantui silmissä ja kehitys pysähtyi lähes kokonaan. Perinnöllisyydellä ei ole asian kanssa mitään tekemistä tässä tapauksessa. Rokotuksella on, ja hyvin vahva käsitys on edelleen vanhemmilla, että rokottaminen aiheutti autismin.
  Ja lääketehtaiden tehtävä on tuottaa omistajilleen voittoa. Se on niiden ainoa tehtävä. Ja kaikki keinot ovat käytössä. Sikapiikitys oli oiva esimerkki maailmanluokan markkinoinnista. Murdochin mediakeisari markkinoi televisiokanavillaan ja lehdillään paniikin pandemiasta. Murdochin poika James johtaa GSK lääketehdasta ja tarjoaa ratkaisun, eli suomeenkin ostettua Ja testaamatonta lääkettä Pandemrixiä. Ja kansa tappeli terveyskeskuksien jonoissa. Puolen terveysministeristä tuli kansallissankari, kun ei uskonut kaikkea mitä lehdessä lukee, eikä tilannut ainoatakaan annosta kyseistä ”lääkettä”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Sikapiikitys oli täydellinen kusetus ja 6 miljoonaa meni haukan perseeseen. Puolassa ei ilman rokotuksia kuollut yhtään enempää kuin rokotetussa väestössä muualla. Säästyivät vain narkolepsialta, mitä ei voi Suomesta kehua.

    Usko huviksesi, että aiemmat vouhkaamiset lintuinfluenssasta, sars influenssasta kuuluvat kuvioon, jolla testataan median tehoa tarpeettomien ja vaarallisten rokotteiden markkinointiin. Taustalla on karmea ajatus maapallon väestön vähentämisestä. Kyllä Henry Kissinger Bilderbergryhmän yhtenä roistona toitottaa kyseistä ilosanomaansa hyvinkin avoimesti.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Autismi on vahvasti perinnöllinen, mutta yhtä tiettyä geeniä tai geeniyhdistelmää joka sen aiheuttaisi
   ei ole.
   Lisäksi tarvitaan jokin laukaiseva tekijä, ilmeisesti raskauden aikana.

   Ei tarvi olla vanhemmissa tai muissa lähisukulaisissa autismia jos lapsella on.

   Lievä aspergerin syndrooma voi myös jäädä diagnosoimatta, ja yleensä jäikin aiemmin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. Hei Magneettimedian väki, missä vika, kun viestit jäävät julkaisematta? Viestit odottavat moderointia, mutta mitään ei tapahdu? Palstalla pääsevät kuitenkin mitä uskomattomimmat väitteet autismin perinnöllisyydestä ja sairauksien hävittämisestä rokotteilla. Ei muuten, mutta joku voi vielä ottaa todesta moisen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. “- Epämääräinen sensaatiohakuinen väite. Pitäisi yksityiskohtaisesti määritellä, mitä olisi salattu.”

  Jos olet seurannut Magneettimedian kommentteja, olet varmasti huomannut lukuisia viitteitä tutkimuksiin, joissa todetaan rokotteiden olevan sekä vaarallisia että tehottomia. Jostain syystä terveysviranomaiset, lääkärit ja valtamedia vaikenevat näistä. Ei riitä, että epämiellyttävät tutkimukset julistetaan huonolaatuisiksi. Mikäli viralliset tahot eivät esitä tutkimuksia, joiden tulokset kumoavat epämiellyttävien tutkimusten tulokset, on kyseessä rikos. Vieläpä harvinaisen törkeä sellainen.

  “Korrelaatio ei tarkoita kausaalisuutta.”
  Jos useat ihmiset saavat samanlaisia oireita rokotteiden jälkeen, kyseessä on ehdottomasti ajallinen yhteensattuma. Olet oikeassa siinä, että korrelaatio ei tarkoita kausaalisuutta. Jos joku ottaa tuhkarokkorokotteen, eikä sairastu tuhkarokkoon, voidaanko sanoa että rokote suojasi taudilta? Ei voida, koska korrelaatio ei tarkoita kausaalisuutta.

  “Terveyden ja hyvinvoinnin laitos: “Tiomersaali sisältää elohopeaa. Kun tiomersaali hajoaa elimistössä, siitä vapautuva etyylielohopea ei metyylielohopean tavoin kerry elimistöön vaan poistuu nopeasti.”

  Rokotteiden etyylielohopea muuttuu elimistössä metyylielohopeaksi:
  http://www.activistpost.com/2011/09/vaccine-establishments-safety-debate.html#more

  Tutkimus antaa vahvaa epidemiologista näyttöä siitä, että lapsuusiän elohopeaa sisältävät rokotteet ovat yhteydessä neurologisiin sairauksiin ja sydänsairauksiin:
  http://www.jpands.org/vol8no1/geier.pdf

  “Rokotteiden ja autismin välille ei ole osoitettu yhteyttä.”

  Neurokirurgi Russel L Blaylockin artikkeli rokotteista ja autismista:
  http://pathwaystofamilywellness.org/component/option,com_crossjoomlaarticlemanager/Itemid,226/aid,1758/view,crossjoomlaarticlemanager/

  Neurokirurgi Russell L Blaylock kertoo, että rokotteissa käytettävä alumiini on kertyvä neurotoksiini, jopa pieninä pitoisuuksina. Alumiini keskittyy hippokampukseen, aivojen alueeseen, joka on tärkeä oppimisen, muistin ja käyttäytymisen toimintojen kannalta:
  http://www.newsmaxhealth.com/headline_health/Aluminum_Vaccines_Brain/2012/02/16/434204.html

  Tämä tutkimus osoittaa todennäköisen syy-yhteyden rokotteiden alumiinin ja autismin välillä:
  http://omsj.org/reports/tomljenovic%202011.pdf

  The Center for the Biology of Chronic Disease (CBCD) uskoo, että autismiepidemian syynä on MMR II-rokotteen sisältämä vieras DNA:
  http://www.prweb.com/releases/2012/4/prweb9359508.htm

  Caltechin tutkijat ovat löytäneet todisteita yliaktiivisen immuunijärjestelmän ja autismin välillä:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/caltech-researchers-find-evidence-of-link-between-immune-irregularities-and-autism/

  Hepatiitti B-rokotteet vastasyntyneillä poikavauvoilla yhdistetty kolminkertaiseen riskiin sairastua autismiin:
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21058170

  Äiti kertoo, miten hänen poikansa sairastui autismiin rokotteiden jälkeen:
  http://www.youtube.com/watch?hl=fi&v=4Zo3lnlnsUI

  Tyttö sairastui autismiin rokotteiden jälkeen:
  http://emilyshopefund.blogspot.fi/

  Yhdysvaltain viranomaiset ovat vuosikymmenien ajan kiistäneet rokotteiden aiheuttavan autismia, mutta samaan aikaan Yhdysvaltain liittohallituksen alainen Vaccine Injury Compensation Program on kaikessa hiljaisuudessa maksanut korvauksia rokotteista autismiin sairastuneille:
  http://www.prnewswire.com/news-releases/83-cases-of-autism-associated-with-childhood-vaccine-injury-compensated-in-federal-vaccine-court-121570673.html

  Hinkuyskärokotteiden pakkausselosteissa mainitaan haittavaikutuksena niin kätkytkuolema kuin autismikin.

  “Rokotehaittoja esiintyy, mutta rokottamisen hyödyt ovat moninkerroin haittoja suuremmat.”

  Mitä ne hyödyt ovat?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 18. Ohessa otteita väitöskirjasta, jossa julkisten tilastojen avulla todistetaan, että monet tartuntataudit olivat jo laantuneet ennen rokottamisten alkamista ja rokotteita saaneet saivat usein myös tartunnan eli ne ovat lisäksi tehottomia ja monet vaivat ja allergiat ovat puolestaan lisääntyneet rokottamiosohjelmien alkamisen jälkeen.

  Proof that vacines did not save us
  http://genesgreenbook.com/content/proof-vaccines-didnt-save-us

  Odotamme virallisisita tahoilta puolueettomia tutkimuksia rokotettujen ja rokottamattomien lasten sairastamisesta. Jos tätä ei tapahtu Suomessa, niin voimme vanhempina koota epävirallisia tilastoja keskenämme. THL ei ole tällainen puolueeton taho, koska osallistuu itse rokotteiden kehittelyyn ja saa lääketehtailta tähän rahaa. Itse asiassa poliitikkomme ovat syypäitä tähän korruptoituneeseen järjestelyyn. Katsokaa ketkä siellä ovat olleet ja ovat päättämässä vastaavana ministerinä ja hallituksessa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kyllä me on jo nähty, kuinka Big Pharma ja siis juutalaiseliitti vääerentää ja valehtelee kaiken ja on muuttanut tieteen ilveilyksi. Oli sitten kysessä holokausti tai tuhkarokko. Kyllä teidän skepojen uskottavuus on nolla.

   Rokotteet alkavat näyttää yhä enenevässä määrin paitsi rahantekokoneelta, jo kauan sitten päätetyltä aseelta myrkyttää ihmiskuntaa ja vähentää väestöä. Ilmeisesti suurimman osan maapallon väestöä on määrä kuolla syöpään. Näin ei tarvitse myöskään maksaa eläkkeitä niin kauan kuin niitä nyt yleensä vielä maksetaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Täällä väitettiin, että kukaan ei enää sairastu isorokkoon.

  Isorokko sai alkunsa luteiden puremasta, sellaisten henkilöiden keskuudessa, jotka söivät vähän hedelmiä ja vihanneksia. Suurin osa isorokkoon sairastuneista ja kuolleista olivat rokotetuttuja.
  Isorokkorokotukset lopetettiin, koska rokotteet aiheuttivat isorokkoa. Lisäksi rokotteet tappoivat enemmän ihmisiä kuin isorokko. Tämä oli myös syy, miksi DHSS muutti isorokkorokotussuosituksia vuonna 1972. Vuotta aiemmin United States Public Health Services oli tehnyt omat muutoksensa isorokkorokotussuosituksiin. United States Public Health Services myönsi tuolloin, että rokotteen aiheuttamiin komplikaatioihin (enkefaliitti, ekseema vaccinatum ja vaccinia necrosum) kuoli Yhdysvalloissa 7,5 ihmistä vuosittain. Lisäksi rokote aiheutti satoja muita komplikaatioita.

  Erikoista väittää, että isorokkoa ei enää esiiinny. CDC myöntää, että isorokkorokotteet aiheuttivat isorokkoa Marylandissa vuonna 2008:
  http://www.cidrap.umn.edu/cidrap/content/bt/smallpox/news/mar1711vaccinia.html

  Intiassa isorokkoepidemian aikaan vuonna 1953 80 % isorokkoon sairastuneista oli saanut vähintään yhden annoksen isorokkorokotetta ja 50 % oli rokotettu kaksi tai kolme kertaa.
  Kempe, CH. Studies on smallpox and complications of smallpox vaccination. Pediatrics 1960; 26:176-189.

  Kummasti isorokon hävittyä, alkoi apinarokko ilmaantua Afrikassa. Ainoa ero isorokon ja apinarokon välillä on proteiinirakenteessa. Molemmat aiheuttavat samat oireet. Vasta 1960-luvulla pystyttiin erottelemaan poxvirukset toisistaan. Se mikä ennen oli isorokkoa, on nyt apinarokkoa.

  Tutkijat löysivät 94:ltä lapselta apinarokon aiheuttamia arpia kasvoista. Näistä 92:lta lapselta löytyi isorokkorokotteen aiheuttamia arpia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/186209

  ”Vaccines made from animal substrate contain animal viruses that are impossible to filter out. By 1961, scientists discovered that animal viruses in vaccines, including smallpox, could act as a carcinogen when given to mice in combination with cancer-causing chemicals, even in amounts too small to induce tumors alone. They concluded that vaccine viruses function as a catalyst for tumor production.
  ~Science, December 15, 1961.”

  Viera Scheibnerin artikkeli isorokosta:
  http://www.vaccinationcouncil.org/2012/04/02/smallpox-declared-eradicated-while-still-alive-and-well-by-viera-scheibner-phd/

  Hei skepot, sen sijaan, että julistatte lähteen epäluotettavaksi tai hyökkäätte Scheibneriä vastaan, niin kertokaa mikä em. artikkelissa on sellaista, mikä ei pidä paikkaansa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. ”Kukaan ei ole sairastunut isorokkoon vuoden 1978 jälkeen.”

  Villiin isorokkoon ei ole sairastunut, mutta vuoden 1978 jälkeen on sairastunut ihmisiä rokotteiden aiheuttamaan isorokkoon. Oma lukunsa on tietysti myös apinarokko.

  ”Tuossa mainitsemassasi Marylandin tapauksessa sairastumisia aiheutti Vaccinia-virus, ei Variola-virus. Kyseessä ei siis ollut isorokko.”

  Heh, vaccinia-virus siis torjuu isorokkoa, mutta aiheuttaa jotain muuta sairautta? Kenties lehmärokkoa?

  Jopa CDC myöntää, että isorokko oli häviämässä itsestään. Tosin eivät voi myöntää rokotteiden epäonnistumista, joten pakko on mainita, että rokotteet nopeuttivat isorokon häviämistä.

  ”Transmission of smallpox occurs only after intense personal contact, defined by the CDC as constant exposure, occurring within 6-7 feet, for a minimum of 6-7 days.”
  Joel Kuritsky, MD, Director of the National Immunization Program and Early Smallpox Response and Planning at the CDC. Info from Am. J. Epid. 1971; 91:316-326

  Case fatality rate in adults was ”much lower than generally advertised” and closer to 10-15% in adults. ”Even without mass vaccination, smallpox would have died out anyway. It just would have taken longer.”
  Dr. Tom Mack, of USC, reported at the CDC meeting June 20, 2002 -The verbatim transcript of the Meeting of the Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) June 19 and 20, 2002

  ”For each million people vaccinated with the smallpox vaccine, as many as 250 would suffer serious adverse reactions including death, according to the American Medical Association. Multiply 250 times 285 (millions of Americans) and the the estimated serious adverse reactions from universal smallpox vaccination could equal 71,250.”
  ~ Journal of the American Medical Association, June 9, 1999, Vol. 281, No. 22, p. 2132

  ”Getting a vaccination does not guarantee immunity.”
  ~CDC, January 28, 1994.

  Isorokko heikentyi luonnollisesti kannaksi nimeltään Alastrim tai variola minor.
  Alastrim smallpox variola minor virus genome DNA sequences.
  Shchelkunov SN, Totmenin AV, Loparev VN, Safronov PF, Gutorov VV, Chizhikov VE, Knight JC, Parsons JM, Massung RF, Esposito JJ.
  Source: Department of Molecular Biology of Genomes, State Research Center of Virology and Biotechnology (Vector), Koltsovo, Novosibirsk Region, 633159, Russia.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10639322

  ”Scheibnerin artikkeli lähtee menemään pieleen jo heti otsikossa, joka väittää, että isorokkoon yhä sairastuu ihmisiä. Se on valetta.”

  Niin?

  ”Ristiriitaista on, että samassa artikkelissa hän väittää, että rokotteiden ainoa vaikutus olisi immuunijärjestelmän heikkeneminen?!? ”

  Kertoisitko hieman Th2-sytokiineista ja sytokiinimyrskyistä?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. Lehmärokkorokotusten jälkeen on syöpä alkanut räjähdysmäisesti yleistyä

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. ”Vaccinia on paljon turvallisempi kuin Variola minor.”

  Osaatko sanoa, miksi suurin osa isorokkoon sairastuneista ja kuolleista oli rokotettuja?

  ”Scheibnerin väitehän oli, että rokotteiden ainoa vaikutus olisi immuunijärjestelmän heikkeneminen, eli toisinsanoen niistä ei olisi mitään hyötyä, vain haittaa.”

  Onko jotain näyttöä, joka todistaa, että Scheibner on väärässä? Näytöllä en tarkoita rokotteista taloudellista hyötyä saavien tahojen mölinöitä.

  ”Sytokiinit ovat välittäjäaineita, jotka ohjaavat immuunijärjestelmän solujen toimintaa. Joissakin sairauksissa sytokiineja voi alkaa erittyä liikaa, mikä aiheuttaa immuunijärjestelmän solujen ylenmääräistä kerääntymistä ja tämä puolestaan voi vaurioittaa kudoksia ja elimiä.”

  Pyysin kertomaan Th2-sytokiineista ja sytokiinimyrskyistä. Tarkoitin tällä rokotteiden tuottamia Th2-sytokiineja sytokiinimyrskyjä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. ”Isorokkorokote on on käyttöhistoriansa aikana pelastanut paljon enemmän ihmisiä isorokkoon sairastumiselta ja kuolemalta kuin aiheuttanut kuolemia.”

  Vuosien 1871-1872 isorokkoepidemian aikana Lontoossa kuoli 14808 ihmistä. Heistä
  11174 oli rokotettu.

  Leedsissä vuosina 1872-1874 todettiin 715 isorokkotapausta. Heistä 600 oli rokotettu.

  Vuoteen 1885 mennessä Italiassa oli rokottetu väestöstä 98,5 %. Vuonna 1887 16249
  ihmistä kuoli isorokkoon. Vuonna 1888 kuoli 18110 ihmistä. Vuonna 1889 kuoli 13413 ihmistä.

  Baijerissa vuonna 1871 30742 ihmistä sairastui isorokkoon. Heistä 29429 oli rokotettu.

  Filippiineillä kuolleisuus isorokkoon oli 10% ennen vuotta 1905. Vuosina 1918-1919 yli 95% väestöstä rokotettiin. Tämän jälkeen tapahtui Filippiinien historian pahin epidemia. Kuolleisuus isorokkoon oli 65%. Eniten kuolemia tapahtui Manilassa, jossa myös rokotettiin eniten. Vähiten kuolemia tapahtui Mindanaossa, jossa rokotettiin vähiten. Raportti (Philippines Health Service) vuodelta 1920 toteaa: ”From the time in which smallpox was practically eradicated In the city of Manila to the year 1918 (about 9 years) in which the epidemic appears certainly In one of its severest forms, hundreds after hundreds of thousands of people were yearly vaccinated with the most unfortunate result that the 1918 epidemic looks prima facie as a flagrant failure of the classic Immunization towards future epidemics”.

  Jostain syystä isorokko hävisi kaikkialta Euroopasta, huolimatta siitä rokotettiinko jossakin vai ei.

  ”Vasta aivan sairauden lopullisen hävittämisen kynnyksellä rokotehaitat ovat alkaneet olla laajoilla alueilla hyötyjä suurempia.”

  Aikaisemmin haitat olivat lieviä?

  Mistä tiedät, että sairaudet olivat isorokkoa eikä esimerkiksi arseenimyrkytystä?

  ”The Medical Officer of Health admitted that most of these elderly people were suffering from some other disease which was the real cause of death, yet they were registered as unvaccinated smallpox fatalities and went to swell the unvaccinated fatality rate.”—The Vaccination Inquirer Sept-Oct 1953

  ”Eikö pitäisi ennemminkin kysyä, onko jotain näyttöä siitä, että Scheibner olisi oikeassa?”

  Todista, että hän on väärässä.

  ”Sytokiinimyrskyjä voivat aiheuttaa monet sairaudet, joita vastaan on olemassa turvallisia rokotteita. Tietenkin rokotteilla on myös harvinaisia sivuvaikutuksia.”

  Kertoisitko tarkemmin rokotteiden tuottamista Th2-sytokiineista ja sytokiinimyrskyistä?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Rokotushan on perinteinen hoitomuoto keskiajalta:

  ”Konstantinopolissa Paracelsus kuitenkin löysi uudelleen joitakin bysantti-
  laisen alkemian salaisuuksista, jotka hän toi ensi kertaa Eurooppaan.
  Hän keräsi talteen myös yhtä sensaatiomaista aitoa tieteellistä tietoa.
  Talonpoikaisnaiset harjoittivat lääketieteen alkukantaista muotoa, joka
  näytti estävän tauteja, esimerkiksi isorokon. He viilsivät suonen auki ja
  työnsivät sisään neulan, joka oli infektoitu isorokolla. Myöhemmin Paracelsus
  oli ensimmäinen lääkäri, joka esitti, että pieninä annoksina ruumiiseen
  annettuna ”ihmisen sairaaksi tekevä parantaa hänet”.
  – Paul Strathern: Mendelejevin uni: Puuttuvien alkuaineiden etsintä,
  Terra Cognita, 2003, HKI, s.97-99

  Paracelsus eli vv. 1493-1541
  Vrt. rokotus tai allergian hoito.. vs.. homeopatia

  Olen itse hyvin kiitollinen sikarokotteesta. Suosittelen rokotteita lämpimästi riskiryhmille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. ”Kerro sinä ensin näkemyksesi, niin voimme sitten arvioida, onko niissä perää.”

  Mikset vastaa, kun pyydetään kertomaan rokotteiden tuottamista Th2-sytokiineista ja sytokiinimyrskyistä?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ei ole minun tehtäväni rakentaa sinun argumenttejasi. Tähän asti olet vain yrittänyt hämmentää lukijoita hienoilta kuulostavilla käsitteillä. Esitä sytokiineihin liittyvä perustelusi niin vastaan siihen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. ”Olen itse hyvin kiitollinen sikarokotteesta. Suosittelen rokotteita lämpimästi riskiryhmille.”

  Jaaha. THL:n markkinointiosaston pojat ovat löytäneet tiensä Magneettimedian sivuille. Kannattaisi ehkä harkita taktiitan muutosta, tuo ei nyt toimi.

  Rokotteet nostavat tulehdusarvoja ja heikentävät soluvälitteistä immuniteettia. Riskiryhmiin kuuluvien, joilla on tulehdusarvot jo ennestään koholla ja joiden immuunipuolustus ei toimi kunnolla, pitäisi siis ottaa rokote, vain koska asiantuntijat niin suosittelevat.

  Sikainfluenssarokotteet eivät vähentäneet kroonisista sairauksista kärsivien sairaalahoitoja. Päinvastoin, rokotteet lisäsivät riskiä sairastua sikainfluenssaan (samoin kuin lisäsivät sairaalahoitoja) 1-7 päivän kuluessa rokotuksesta.

  ”An increased risk of H1N1 related admission to hospital was observed during the first 1-7 days after receiving the pandemic vaccine, with vaccine effectiveness estimates of -258% …”

  ”No significant effectiveness of the pandemic vaccine was observed 8-14 days after vaccination and the analysis indicated a non-significant protective effect …”

  http://www.bmj.com/content/344/bmj.d7901

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat