BBC juontaja: ”Minut erotettiin koska olen valkoinen”

Iso-Britannian mediajätti BBC on kohun keskellä erottanut pitkäaikaisen radiojuontajan Jon Holmesin kommenttien takia.

Hänen mukaansa hänet erotettiin, koska The Now Show –radio-ohjelmasta halutaan tehdä monikulttuurisempi ja suvaitsevampi palkkaamalla juontajiksi naisia ja ei-valkoisia miehiä.

Holmes kysyykin: ”Pitäisikö minut erottaa työstäni, vain koska olen valkoinen mies?”. Holmesin työantaja oli kertonut hänelle, että poliittinen korrektius ”on karannut hallinnasta”.

holmes1
Kuvakaappaus Holmesin twitteristä.

BBC taas väitti, että Holmesin työsopimus oli rauennut eikä taustalla olisikaan ollut BBC:n halu tehdä mediasta ”monimuotoisempi”. Lausunnot eivät kuulosta uskottavalta, sillä viime huhtikuussa BBC ilmoitti enteilevästä monimuotoisuusstrategiastaan. Yhtiö ilmoitti, että tavoitteen mukaisesti vuoteen 2020 mennessä työntekijöistä 50 prosenttia olisi naisia, 8 prosenttia seksuaalivähemmistöjä ja 15 prosenttia etnisiä vähemmistöjä.

Aiemmin vuonna 2014 BBC ilmoitti, että tv-draamoissa tullaan näkemään enemmän mustia ja homoja näyttelijöitä. Melkein heti perään BBC:n televisio ohjaaja juutalainen Danny Cohen kritisoi BBC:n urheilupaneelia ”liian valkoiseksi”.

Jon Holmes oli pitkäaikainen juontaja, hän aloitti juontajan työt BBC:llä vuonna 1997, ja hänelle on myönnetty useita palkintoja uransa aikana.

3 kommenttia

 1. Rotu, sukupuoli ja seksuaalinen suuntautuminen on TÄRKEÄMPÄÄ kuin AMMATTITAITO ja TYÖKOKEMUS!!!
  BBC onkin tunnettu siitä, että se kuuluu ”kansainvälisentason” MÄDÄTTÄJÄMEDIOIHIN jo vasemmistolaisista lähtökohdista, jota kyseinen Iso-Britannian ”yle” eli paskaläjä edustaa.

  Kaikista toimijoista, jotka vähääkään ovat kansallisen eliitin ja kulttuurimarxsisti -mädättäjjien ohjattavissa, niistä pyritään tekemäään ”Rölliä” lainatakseni: ”Omituisten otusten kerhoja”, joita 200 v. sitten näki kietävissä Sirkuksissa suurena menestyksenä. Ja tämä kaikki tehdään vain siksi, että se on ITSEISARVO, joka jyrää kaiken muun alleen. Tämä ”itseisarvoa” kutsutaan VALTAPOLITIIKAKSI!
  Eli historia toistaa itseään perin ikävällä ja vastemielisellä tavalla.
  Kun tämä kaikkinainen hulluus nousee lakikorkeuteensa, tulemme vielä näkemään valkoisen rodun ja ennen kaikkea valkoisen miehen -holokaustin, joka raakuudessaan ja julmuudessaan on raaempi kuin mitkään vastaavat teot maailmassa yhteensä siihen asti laskettuna. Eikä tämä ole retoriikkaa. Retoriikka on tyhjänpäiväisiä sanoja, joilla taitavat politiikot pyörittävät kansaa yhtä taitavasti kuin pizzaleipurit pizzoja. Takana on vain se yksinketainen logiikka, että kaiken pitää olla vielä ”parempaa” mihin menneet sukupolvet ovat kyenneet ”suorittamaan”.
  Ilmeisesti – ainakin ”kaapin päällä” – olevat valkoisen rodun edustajat ovat päättäneet kieltäytyä sukupolvensa osalta kehittymästä älyllisesti ja täten saavutuksellisesti enempää rodullisesti, teknologisesti, kulttuurillisesti, uskonnollisesti, koulutuksellisesti, humaanisesti ym. ym…
  Edes avaruuslento Marsiin tai valtamerien, tuon todellisen suuren tuntemattoman kartoittaminenkaan ei heitä tunnu ”koukuttavan” tarpeeksi. Onko vielä joku, joka juhlii ”kylmänsodan” päättymistä ja reikäisen Neuvostoliiton itsensa ja valtapiirinsä luhistumista. Se mitä tästä kaikesta koitui oli ”yhtenäinen” Saksa, jolla ei ollut enää omaa identitettiä, politiikkaa, kansallistunnetta ja sitä tärkeintä: YLPEYTTÄ!
  Väitän, että huolimatta siitä hetkellisestä huumasta ja orgasmista, jota Berliinin muurin murtuminen sai aikaan, kaikki järkevät kanta -länsi-saksalaiset haluaisivat siirtää historian kelloa taaksepäin ”länsi-saksan aikaan.
  ”WWII Berliinissä ja itäosissa saksalaisia naisia, vanhuksia ja tyttöjä raiskattiin massoittain rikollisesti neuvostosotilaiden taholta juutalaisen politrukin aivopesun tuloksena.
  Sodan jälkeisen historiansa ajan länsi-saksalaisia on voittajan historian ja Nürbergin sotaoikeuden pöytäkirjoilla päähän paukutettu ikuista häpeää ja syyllisyyttä, josta he eivät ole millääntavoin edes vastuullisia edes sodan häviäjinä. Maailmasta ei löydy yhtäkään kansakuntaa ja valtiota, joita voi todella siksi nimittää, etteikö komerosta löydy mainitsemisen arvoista luurankoa ja kauhujen kautta, joka pyritään ”aktiivisesti” unohtamaan ja rankaisemaan sitä, joka siitä muistuttaa ”epäisänmaallisena” tekona. Jo käsite: suku on riittävän laaja todistamaan tämän pitävän paikkansa. Esim. Elisabeth Rehn on raskaan sarjan pedofiilin ”Mormor”. Tosin hän on ”tussannut yli” sukupuustaan tämän ”vesselin” nimen…. niin kuin se auttausi. ”Paha kello kauas kuuluu, hyvä ei lähellekään.”

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 2. BBC(Englannin YLE) haluaa enemmän diversiteettiä. ”Kulttuurinrikastusta”. Siis enemmän neekereitä, ählämeitä ja feministejä. Vellihousuja kuten Sipilä ja Orpo. BBC haluaa saappaan nuolijoita kuten YLE. Kuuliaisia valetoimittajia jotka kertovat mitä heidän käsketään kertoa.

  BBC on täysin vapaamuurarien vallassa. BBC on kuin suuri loosi. Sitä kutsutaan myös pedofiilien, lasten hyväksikäyttäjien linnakkeeksi. Eikä syyttä.

  https://www.youtube.com/watch?v=LY6YPd-Sdrg

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 3. (((Globaalieliitti))) suosii pedofiilejä ja nostaa pedofiilejä, koska pedofiili nöyrtyy mihin vain saadakseen suojaa ja uhreja. Klassista (((valitun kansan))) juonittelua.

  Ja sitten nämä meidän pikkunilkkimme:

  Orpo itkee nyt, kun ”pommitetaan sairaaloita”. Mutta missä oli tämä selkärangaton maanpetturi, kun juutalaisvaltio kyynisesti tappoi ohjuksilla, tarkkaan, hyvin tarkkaan, tietäen, että juuri siinä kohdassa, mihin Hellfire-ohjus bunkkerista lähti, oli lapsia ja naisia?

  Nämä orpot ja sipilät ovat arvotonta kuonaa, ihmiskunnan roskaa, heidän sanomisillaan ei ole mitään arvoa.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat