Benjamin Freedman puhuu: Juutalainen loikkari varoittaa Amerikkaa (1961)

Johdanto

Sionismin vaarallisuudesta keskusteltaessa on erityisen mielenkiintoista kuulla Israel-kriittisten juutalaisten puheenvuoroja. He ovat usein yhteisössään varsin vihattuja, ja vaatiikin valtavasti rohkeutta olla antisionistinen juutalainen. Norman Finkelsteinin traaginen elämäntarina on tunnetuin esimerkki tällaisesta kohtalosta, mutta se ei todellakaan ole ainoa. Suomessa antisionistisesta puheesta saa hyvin todennäköisesti oikeudessa tuomion, joten on kiintoisaa seurata poliittista keskustelua maissa, joissa sananvapautta ei lainsäädännöllä yhtä ankarasti rajoiteta.

Finkelsteinin rinnalla Benjamin Freedman (1890) on toinen klassinen esimerkki juutalaisesta, joka kääntyi juutalaisvaltiota vastaan. Magneettimedia julkaiseekin nyt Freedmanin vuonna 1961 Washington D.C.:n Willard Hotellissa pitämän puheen. Puheen kohdeyleisönä olivat 60-luvun isänmaalliset amerikkalaiset, mutta viesti on 2000-luvulla aivan yhtä ajankohtainen. Puhe on kuultavissa myös Internetissä (verkkosivujen osoite tämän artikkelin lopussa), joten aiheesta kiinnostuneet lukijat voivat itse tarkistaa tekstin todenperäisyyden ja vierailla LiveLeak.com-sivuilla.

Freedman oli menestynyt juutalainen liikemies New Yorkista ja hän oli yhdessä vaiheessa Woodbury Soap Companyn pääomistaja. Freedman erosi järjestäytyneestä juutalaisuudesta juutalaisuuden ja kommunismin saavutettua voiton vuonna 1945 ja käytti loppuelämänsä ja suuren osan merkittävästä omaisuudestaan (ainakin 2,5 miljoonaa dollaria) paljastaakseen juutalaisen tyrannian, jonka varjo oli kietonut jo Yhdysvallatkin sisäänsä. Freedman tiesi mistä puhui, koska oli ollut itsekin sisällä korkeimmissa juutalaispiireissä ja yhteiskunnallisesti vaikutusvaltaisissa juutalaisjärjestöissä. Freedman tunsi henkilökohtaisesti Bernard Baruchin, Samuel Untermyerin, Woodrow Wilsonin, Franklin Rooseveltin, Joseph Kennedyn ja John F. Kennedyn, sekä monia muita aikansa suuria vaikuttajia.

Freedmanin viesti on selkeä: vaikka ”antisemitismin” (joka julkisessa keskustelussa käsittää usein jo pelkän Israelin kritisoinnin) väitetään johtuvan vain eurooppalaisten pahantahtoisuudesta ja vääristyneistä asenteista, on länsimaiden ja juutalaisuuden suhde todellisuudessa paljon mutkikkaampi. Historiaan ja yhteiskuntarakenteisiin tutustumalla ymmärrämme, miksi Israelin ja eräiden äärijuutalaisten yhteiskunnallisten virtausten vastustaminen on tärkeää oikeudenmukaisemman maailman vuoksi. Lue teksti ja kuuntele alkuperäinen puhe!

Freedman, syntynyt vuonna 1890, oli menestynyt juutalainen liikemies New Yorkista, joka oli yhdessä vaiheessa Woodbury Soap Companyn pääomistaja. Freedman erosi järjestäytyneestä juutalaisuudesta juutalaisuuden ja kommunismin saavutettua voiton vuonna 1945 ja käytti loppuelämänsä ja suuren osan merkittävästä omaisuudestaan (ainakin 2,5 miljoonaa dollaria), paljastaakseen juutalaisen tyrannian, jonka varjo oli kietonut jo Yhdysvallatkin sisäänsä.

Freedman tiesi mistä puhui, koska oli ollut itsekin sisällä korkeimmissa juutalaispiireissä ja juutalaisissa järjestöissä sekä juutalaisten juonitteluissa hallita kansaammeFreedman tunsi henkilökohtaisesti Bernard Baruchin, Samuel Untermyerin, Woodrow Wilsonin, Franklin Rooseveltin, Joseph Kennedyn ja John F. Kennedyn, sekä monia muita aikamme muuttajia ja vaikuttajia. Tämä puhe pidettiin isänmaalliselle yleisölle vuonna 1961 Willard Hotellissa Washington D.C:ssä, Conde McGinleyn, erään sen ajan isänmaallisen lehden julkaisijan (Common Sensen) järjestämänä. Vaikka tästä laaja-alaisesta puheesta on tullut joiltakin pienemmiltä yksityiskohdiltaan vanhanaikainen, Freedmanin tärkein viesti meille — hänen varoituksensa Lännelle — on tärkeämpi ja ajankohtaisempi kuin koskaan ennen. — K.A.S

…Täällä Yhdysvalloissa siionistit ja heidän uskonveljensä ovat ottaneet totaalisesti hallituksemmevaltaansa. Asia on hyvin monimutkainen selittää tässä tänään, mutta vastaan mielelläni kysymyksiin, — jotta näkisitte, että väittämäni pitää paikkansa — siionistit ja heidän uskonveljensä hallitsevat näitä Amerikan Yhdysvaltoja niinkuin he olisivat tämän maan absoluuttisia monarkkeja.

Te varmasti ajattelette, että tuo on aika epämärääräisesti sanottu, mutta antakaa minun selittää, mitä tapahtui kun te olitte vielä… tai paremmin sanottuna, ME kaikki olimme unessa. Lasken mukaan myös itseni. ME olimme kaikki unessa.Mitä todella tapahtui?

Ensimmäinen mailmansota alkoi kesällä vuonna 1914. Täälläkin on pari minun ikäistäni, jotka sen vielä muistavat. Sodassa toisella puolella taistelivat Iso-Britannia, Ranska ja Venäjä, ja toisella puolella Saksa, Itävalta-Unkari ja Turkki.

Kahden vuoden sisällä Saksa olisi voittanut sodan, eikä vain nimellisesti, vaan aivan todenteolla. Saksalaisten sukellusveneet, jotka yllättivät koko mailman, olivat tuhonneet kaikki saattueet Atlantin valtamereltä.

Iso-Britannia oli tilanteessa, jossa sillä ei ollut ammuksia sotilailleen, vain viikoksi ruokaa — ja sen jälkeen nälänhätä. Samaan aikaan Ranskan armeija oli alkanut kapinoimaan. Ranska oli menettänyt 600 000 ranskalaisnuorta puolustaessaan Verdunia ja Sommea. Venäjän armeija oli vetäytymässä. He olivat keräämässä lelujaan ja painumassa kotiinsa, he eivät halunneet leikkiä sotaa enää, he eivät pitäneet tsaarista. Myös Italian armeija oli luhistunut.

Yhtään laukausta ei oltu vielä ammuttu Saksan maaperällä. Yksikään vihollissotilas ei ollut vielä ylittänyt Saksan rajaa. Ja kuitenkin Saksa tarjosi Englannille rauhansopimusta. He tarjosivat Englannille rauhansopimusta, jota lakimiehet kutsuvat ”status quo ante basis”. Se tarkoittaa, että ”Lopetetaan sotiminen ja palataan siihen miten asiat olivat ennen sotaa”.

Englanti suhtautui vakavasti Saksan ehdotukseen kesällä 1916. Heillä ei ollut muuta mahdollisuutta. Oli joko otettava vastaan rauhanehdotus jota Saksa jalomielisesti tarjosi, tai jatkettava sotaa ja tulla täydellisesti lyödyksi.

Samaan aikaan Saksassa, siionistit, jotka edustivat Itä-Euroopan siionisteja, lähtivät vierailulle Ison-Britannian sotahallitukseen ja — Kerron tämän nyt lyhyesti, koska tämä on pitkä tarina, mutta minulla on kaikki dokumentit todistaakseni kaikki väittämäni — he sanoivat: ”Katsokaapa, voitte vielä voittaa tämän sodan. Teidän ei ole pakko luovuttaa. Teidän ei tarvitse suostua Saksan tarjoamaan rauhansopimukseen. Voitte voittaa tämän sodan jos Yhdysvallat tulevat teidän puolellenne.”

Yhdysvallat eivät vielä tuolloin olleet sodassa. Me olimme nuoria, me olimme rikkaita ja me olimme voimakkaita. siionistit kertoivat Englannille: ”Lupaamme tuoda Yhdysvallat teidän puolellenne sotaan, taistelemaan teidän liittolaisenanne ja teidän puolestanne, jos te lupaatte meille Palestiinan sen jälkeen kun olette voittaneet sodan” Toisin sanoen, he tekivät tällaisen sopimuksen: ”Me tuomme Yhdysvallat tähän sotaan teidän puolellenne. Hinta jonka siitä joudutte maksamaan on Palestiina, sen jälkeen kun olette voittaneet sodan ja lyöneet Saksan, Itävalta-Unkarin ja Turkin.”

Englannilla oli ihan yhtä paljon valtuuksia luvata Palestiina kenelle tahansa, kuin Amerikalla olisi ollut oikeus tarjota Irlanti Japanilaisille, jos sen jostain kumman syystä olisi pitänyt sitä heille tarjota. On yksinkertaisesti aivan naurettavaa, että Iso-Britannia, jolla ei ikinä ole ollut mitään suhteita tai mielenkiintoa Palestiinaa kohtaan, menee lupaamaan sen siionisteille jos he vain tuovat Yhdysvallat mukaan sotaan*, taistelemaan Ison-Britannian puolesta. Joka tapauksessa, tuo lupaus kumminkin tehtiin lokakuussa, vuonna 1916. Ja pian sen jälkeen — en tiedä kuinka moni täällä sitä vielä muistaa — Yhdysvallat, joka oli lähes täysin saksalaismyönteinen, lähti sotaan Britannian liittolaisena.

Sanon lähes saksalaismyönteinen siksi, että tämän maan lehdistö oli täysin juutalaisten hallussa. Pankkiirit olivat juutalaisia. Koko mediaa kontrolloivat juutalaiset; ja he, juutalaiset, olivat saksalaismyönteisiä. He olivat saksalaismyönteisiä siksi, että moni heistä oli Saksasta lähtöisin ja he halusivat myös nähdä Saksan pieksevän tsaarin.

Juutalaiset eivät pitäneet tsaarista ja he eivät halunneet Venäjän voittavan tätä sotaa. Nämä saksalais-juutalaiset pankkiirit, kuten Kuhn Loebja muut suuret pankit Yhdysvalloissa kieltäytyivät rahoittamasta Ranskaa tai Englantia dollarillakaan. He seisoivat yhdessä ja sanoivat: ”Niinkauan kun Ranska ja Englanti ovat liittoutuneet Venäjän kanssa, ei tipu senttiäkään!”. Mutta he tuputtivat rahaa Saksalle, he taistelivat Saksan kanssa Venäjää vastaan, yrittäen piestä tsaarinvallan.

Nyt samat juutalaiset lähtivät Englantiin heti kun näkivät tilaisuuden tulleen saada Palestiina itselleen ja tekivät tämän sopimuksen. Silloin kaikki muuttui, aivan kuin liikennevaloissa punainen olisi muuttunut vihreäksi. Saksalaismyönteiset lehdet, jotka olivat kertoneet lukijoilleen Saksan taloudellisesti ja muutenkin vaikeasta taistelusta Iso-Britanniaa vastaan sekä muutenkin nuolleet saksaa, kääntyivät yht`äkkiä saksalaisvastaisiksi. Saksalaisista tuli konnia. He olivat hunneja jotka ampuivat Punaisen Ristin sairaanhoitajia. He leikkelivät lasten käsiä irti. Heistä ei ollut mihinkään.Pian tämän jälkeen herra Wilsonjulisti sodan Saksalle.

Siionistit olivat lähettäneet sähkeitä Lontoosta Yhdysvaltoihin tuomari Brandeisille, joissa luki: ”Hoitakaa te Presidentti Wilson. Me saamme Englannilta mitä haluamme. Hoitakaa te nyt Presidentti Wilsonja Yhdysvallat sotaan”. Ja niin Yhdysvallat päätyi sotaan. Meillä ei ollut enempää etuja siinä kiinni; meillä ei ollut enempää oikeutta olla siinä mukana kuin meillä olisi olla kuussa sen sijaan, että olisimme tänä iltana tässä huoneessa.

Ei ollut yksinkertaisesti olemassa mitään syytä miksi meidän olisi pitänyt liittyä Ensimmäiseen maailmansotaan. Meidät työnnettin siihen — tai karkeammin sanottuna imuroitiin Ensimmäiseen maailmansotaan — vain jotta maailman siionistit saisivat itselleen Palestiinan. Sitä asiaa ei ole koskaan amerikkalaisille kerrottu. He eivät koskaan saaneet tietää miksi me menimme Ensimmäiseen mailmansotaan.

Sen jälkeen kun olimme menneet sotaan, siionistit lähtivät taas Isoon-Britanniaan: ”Me olemme täyttäneet meidän osamme sopimuksesta, näyttäkää te nyt mitä te aiotte tehdä paperilla pitääksenne osanne sopimuksestamme, antaaksenne meille Palestiinan sen jälkeen kun olette voittaneet sodan” -he sanoivat. Britit eivät tienneet kestäisikö sota vielä vuoden vai kymmenen vuotta. Joten he alkoivat laatia kuittia. Kuitti sai kirjeenomaisen muodon, ja se laadittiin hyvin salamyhkäisellä kielellä, jotta muu maailma ei saisi tietää sen sisältöä. Kuittausta alettiin kutsua Balfourin julistukseksi.

Balfournin julistus oli vain Ison-Britannian lupaus maksaa siionisteille, mitä he olivat lupausta tehdessään luvanneet maksaa siitä, että Yhdysvallattulisivat mukaan sotaan. Joten tämä suuri Balfournin julistus, josta olette varmasti kuulleet paljon, on vain pelkkä väärennetty kolmen dollarin seteli. En osaa kuvitella miten voisin sen paremmin teille kuvata.

Siitä kaikki ongelmat alkoivat. Yhdysvallat lähtivät sotaan ja murskasivat Saksan. Ja kun sota oli ohi, saksalaiset lähtivät Pariisiin, Pariisin rauhan konferenssiin, vuonna 1919, jossa oli 117 juutalaista edustamassa juutalaisia, Bernard Baruchin johtamana. Minäkin olin siellä, joten tiedän mitä siellä tapahtui.
Eli mitä siis tapahtui?

Rauhankonferenssissa, juutalaiset jotka leikkelivät Saksaa ja olivat jakamassa Euroopasta paloja kaikille kansoille jotka vaativat oikeutta johonkin Euroopan maa-alueeseen, sanoivat, ”Miten olisi Palestiina meille?” Ja samalla he toivat ensimmäistä kertaa saksalaisten tietoon Balfourin julistuksen. Saksalaiset ymmärsivät ensimmäisen kerran: ”Vai tästä siis oli kysymys! Tämän takia Yhdysvallat tulivat sotaan!” He myös ymmärsivät ensimmäistä kertaa, miksi heidät oli voitettu, miksi heidän oli täytynyt kärsiä ja miksi heidät oli pistetty maksamaan valtavia sotakorvauksia, sen vuoksi, että siionistit olivat päättäneet saada Palestiinan* hinnalla millä hyvänsä.

Se tuo meidät erään toisen mielenkiintoisen seikan ääreen. Kun Saksa ymmärsi tämän, he luonnollisesti vastustivat sitä. Siihen saakka juutalaiset eivät olleet eläneet mukavammin missään muussa maassa kuin he olivat eläneet Saksassa.

Juutalaisilla oli mm. herra Rathenausiellä, joka oli ehkä 100 kertaa tärkeämpi teollisuus- ja finanssialalla kuin Bernard Baruchtäällä Yhdysvalloissa. Heillä oli herra Balinsiellä, joka omisti kaksi suurta höyrylaiva-linjaa, North German Lloyd’sin ja Hamburg-American Linesin. Juutalaisilla oli myös herra Bleichroder siellä, joka oli Hohenzollernin suvun pankkiiri. Heillä oli herra Warburg Hampurissa, joka oli maailman suurimpia pankkiireja — mailman suurin. Juutalaisilla meni hyvin Saksassa, siitä ei ole epäilystäkään. Joten saksalaiset ajattelivat: ”No tuopa vasta oli melkoinen petos.”

Se oli petos, jota voisi verrata tähän hypoteettiseen tilanteeseen: Oletetaan, että Yhdysvallat olisivat olleet sodassa Neuvostoliittoa vastaan, ja Yhdysvallat olisivat voitolla. Ja Yhdysvallat sanoisivat Neuvostoliitolle: ”Lopetetaan tämä sota. Me tarjoamme teille rauhaa. Unohdetaan koko juttu.” Ja yht`äkkiä kommunistinen Kiina tulisi mukaan sotaan Neuvostoliitonliittolaiseksi. Heidän mukaantulonsa toisi mukanaan myös meidän häviömme. Murskaavan häviön, sotakorvausvaatimuksilla, joita ihmismieli ei voisi edes kuvitella.

Kuvitelkaa Yhdysvaltojen hävittyä sodan, yhdysvaltalaisten saavan selville, että täällä asuvat kiinalaiset, jotka olivat esittäneet meidän ystäviämme, myivät maamme Neuvostoliitolle ja siksi kommunistinen Kiina oli tullut mukaan sotaan meitä vastaan. Mitä me tuntisimme täällä Yhdysvalloissa näitä kiinalaisia kohtaan? En usko, että yksikään heistä enää uskaltaisi näyttää naamaansa kaduillamme. Ei varmaan olisi edes tarpeeksi lyhtypylväitä heidän hoitelemiseensa.

Kuvitelkaa miltä meistä tuntuisi.

Juuri näin saksalaiset ajattelivat juutalaisista. Saksalaiset olivat olleet niin ystävällisiä juutalaisia kohtaan: jo vuodesta 1905 lähtien, kun ensimmäinen kommunistinen vallankumousyritys Venäjällä epäonnistui ja kaikkien juutalaisten piti koittaa luikerrella pois Venäjältä, he kaikki menivät Saksaan. Saksa otti heidät pakolaisiksi. Heitä kohdeltiinkin hyvin. Ja nyt juutalaiset olivat myyneet Saksan sen vuoksi, että saisivat itselleen Palestiinan* ja sinne perustettua niin kutsutun ”juutalaisen tasavallan”.

Nahum Sokolow ja muut suuret johtajat ja nimet, jotka yhdistetään siionismiin tänä päivänä, kirjoittivat vuosina 1919, 1920, 1921, 1922 ja 1923 kaikkiin papereihinsa — ja lehdistö oli täynnä heidän lausuntojaan — että juutalaisvastaiset mielialat johtuivat siitä, että saksalaiset ovat ymmärtäneet Ensimmäisen maailmansodan häviön olevan juutalaisten syytä, koska nämä olivat tuoneet Yhdysvallat sotaan.

Juutalaiset itse tunnustivat tämän. Juutalaisia ei vihattu sen takia, että saksalaiset totesivat lasillisen juutalaisen verta maistuvan paremmalta kuin lasillinen Coca-Colaa tai Muenschner olutta. Uskontoa ei myöskään voida vetää mukaan, saksalaisilla ei ollut mitään syytä vihata juutalaisia uskonnon takia. Kaikki viha kohdistui heihin poliitisten ja kansantaloudellisten syiden takia, joidenkin aivan muiden kuin uskonnollisten syitten takia. Kukaan ei Saksassa välittänyt siitä jos juutalainen meni kotiinsa, veti sälekaihtimet alas ja sanoi ”Shema’ Yisrael” tai ”Meidän Isämme”. Kukaan ei välittänyt siitä Saksassa yhtään sen enempää kuin kukaan täällä Yhdysvalloissakaan. Kun juutalaisvastainen mieliala myöhemmin kasvoi Saksassa, se johtui vain ja ainoastaan yhdestä syystä: Saksalaisten mielestä juutalaiset olivat vastuussa Saksan murskatappiosta Ensimmäisessä maailmansodassa.

Ja Ensimmäinen maailmansota oli aloitettu Saksaa vastaan ilman mitään syytä josta Saksa olisi ollut vastuussa. Saksa ei ollut syypää mihinkään. Saksa oli ainoastaan menestynyt sodassa ja rakentanut ison laivaston. He olivat rakentaneet maailmanlaajuisen kaupankäynnin.

Teidän täytyy muistaa Saksan koostuneen 300, 300(!) pienestä kaupungista, ruhtinaskunnasta, kreivikunnasta, piirikunnasta jne. Ranskan vallankumouksen aikaan. Kolmestasadasta erillisestä poliittisesta yksiköstä. Ja nyt Napoleonin ajasta Bismarckiin mennessä he olivat yhdistyneet yhdeksi maaksi. Ja 50 vuoden jälkeen tästä Saksasta oli tullut yksi maailman johtavista suurvalloista. Heidän laivastonsa veti vertoja Ison-Britannian laivastolle, he tekivät kauppaa kaikkialla maailmalla ja he olisivat voineet lyödä milloin vain kenet tahansa pois markkinoilta koska he tekivät laadukkaampia tuotteita. Mutta mitä tämän seurauksena tapahtui?
Englannin, Ranskan ja Venäjän välillä oli salaliittoSaksan lyömiseksi. Ei ole olemassa yhtäkään historiantutkijaa joka voisi antaa pätevän syyn, miksi nämä kolme maata päättivät pyyhkiä Saksan pois poliittiselta kartalta.

Kun Saksa ymmärsi, että juutalaiset olivat vastuussa Saksan tappiosta, he eivät tietenkään enään pitäneet heistä. Mutta yhtään hiusta ei oltu katkaistu yhdenkään juutalaisen päästä tämän vuoksi. Ei yhtäkään. Professori Tansill, Georgetownin yliopistosta, jolla oli pääsy kaikkiin Ulkoministeriön salaisiin papereihin, kirjoitti ja siteerasi kirjaansa erästä Ulkoministeriön salaista asiakirjaa jonka oli kirjoittanut juutalainen Hugo Schoenfelt, jonka Cordell Hulllähetti Eurooppaan 1933 tutkimaan niin kutsuttuja poliittisten vankileirien vankeja, joka kirjoitti hänelle takaisin kuinka hän oli löytänyt nämä oikein hyvässä kunnossa.

He olivat loistavassa kunnossa ja kaikkia kohdeltiin hyvin. Leirit oli täytetty kommunisteilla. No, suurin osa heistä oli juutalaisia, koska suurin osa Euroopan kommunisteista siihen aikaan oli juutalaisia, noin 98 prosenttia. Leireillä oli myös pappeja, ministereitä, ammattiyhdistysjohtajia, vapaamuurareita ja muita joilla oli kansainvälisiä yhteyksiä.

Juutalaiset halusivat tavallaan pitää tämän tosiasian pimennossa. He eivät halunneet maailman todella ymmärtävän, että he olivat myyneet Saksan ja saksalaiset eivät pitäneet siitä.

Joten saksalaiset aloittivat asianmukaisen toiminnan juutalaisia vastaan. He syrjivät kaikin mahdollisin keinoin juutalaisia. He katsoivat karsaasti juutalaisia. Samalla tavoin kuin me täällä Yhdysvalloissa olisimme vieroksuneet kiinalaisia, neekereitä, katolisiatai ketä tahansa tässä maassa, joka olisi myynyt meidät viholliselle ja aiheuttanut tappiomme.

Nyt, jonkin ajan päästä, maailman juutalaiset eivät kumminkaan enään tienneet mitä tehdä, joten he päättivät järjestää kokouksen Amsterdamissa. Juutalaiset kaikkialta maailmasta saapuivat tähän kokoukseen, joka järjestettiin heinäkuussa 1933. Ja he sanoivat Saksalle: ”Erottakaa Hitler ja antakaa jokaiselle juutalaiselle takaisin hänen entinen asemansa, oli hän sitten kommunisti tai mikä tahansa. Ette voi kohdella meitä näin. Ja me, maailman juutalaiset, vaadimme ja esitämme teille uhkavaatimuksen.” Voitte kuvitella mitä saksalaiset heille vastasivat. Joten mitä juutalaiset tekivät?
Vuonna 1933, kun saksalaiset kieltäytyivät antautumasta juutalaisten maailmankongressille Amsterdamissa, konferenssi loppui ja Samuel Untermyer, jos nimi sanoo mitään ihmisille täällä… Hän oli konferenssin amerikkalaisen delegaation johtaja ja koko konferenssin puheenjohtaja… (Haluatte esittää kysymyksen? — No, Saksassa ei siihen aikaan ollut kommunisteja. Heitä kutsuttiin ”sosiaalidemokraateiksi?” —

No, en halua takertua siihen miksi heitä kutsuttiin. Nyt me käytämme englanninkielisiä sanoja ja mitä ne saksankielessä olivat, ei ole niin oleellista… mutta he olivat kommunisteja, koska vuonna 1917 kommunistit ottivat Saksan haltuunsa muutamakasi päiväksi. Rosa Luxembourg,Karl Liebknecht ja joukko juutalaisia ottivat hallituksen valtaansa kolmen päivän ajaksi. Tosiasiassa kun keisari päätti sodan, hän pakeni Hollantiin, koska hän ajatteli kommunistien valtaavan Saksan kuten he tekivät Venäjällä. Hän ajatteli, että hänelle tapahtuisi samoin kuin Venäjän keisarille, joten hän pakeni turvaan ja suojaan Hollantiin.

Kommunistien kukistumisen jälkeinen aika oli Saksassa hiljaista. Juutalaiset kuitenkin työskentelivät saadakseen takaisin entisen asemansa ja saksalaiset taistelivat kaikin keinoin heitä vastaan, kuitenkin taittamatta juuri hiuskarvaakaan kenenkään päästä. Kieltolain kannattajat kamppailivat alkoholismia vastaan eivätkä he taistelleet pistoolein vaan kaikilla muilla heille mahdollisilla tavoilla.

Näin he kamppailivat juutalaisia vastaan Saksassa. Siihen aikaan Saksassa asui 80-90 miljoonaa saksalaista ja vain 460 000 juutalaista… vain alle puoli prosenttia saksan väestöstä oli juutalaisia. Silti he (juutalaiset) hallitsivat täysin lehdistöä ja lähes kokonaan taloutta, koska he ostivat rauhanomaisesti rahalla – tiedätte kuinka markka devalvoitiin – käytännöllisesti katsoen melkein kaiken.

Saksa kieltäytyi antautumasta vuonna 1933 Juutalaisten maailmankonferenssille Amsterdamissa, joten he hajoittivat sen. Herra Untermeyer, joka oli Amerikan delegaation päämies ja konferenssin puheenjohtaja, palasi Yhdysvaltoihin ja meni ABC:n studioille. Siellä Untermeyer esiintyi maanlaajuisessa radiolähetyksessä, joka oli sisällöltään tällainen: ”Maailman juutalaiset julistavat pyhän sodan Saksalle. Nyt me olemme yhdistyneet pyhään selkkaukseen saksalaisia vastaan. Saadaksemme heidät antautumaan me näännytämme heidät maailmanlaajuisella boikotilla. Tämä tuhoaa saksalaiset, koska he ovat riippuvaisia vientikaupastaan.”
Todellakin kaksi kolmasosaa Saksan ruokavaroista täytyi tuoda ulkomailta, joka onnistui viennistä saaduilla tuloilla. Joten, jos Saksa ei pystyisi viemään tuotteitaan ulkomaille, kaksi kolmasosaa Saksan kansasta kuolisi nälkään. Ruokaa riittäisi vain kolmannekselle kansalaisista.

Tämä julistus, joka minulla on tässä, on painettu seitsämäs elokuuta 1933 New York Times:in kokonaiselle sivulle. Näin Samuel Untermeyer uskaliaasti ilmoitti: ”Tämä boikotti on meidän itsepuolustustapamme. Presidentti Roosevelt on ajanut sen hyödyntämistä kansallisessa elpymishallinnossa.”

Joku teistä saattaa muistaa, miksi kaikkia piti boikotoida elleivät he noudattaneet New Deal:in sääntöjä, jotka oli ilmoitettu perustuslainvastaisesti korkeimman oikeuden toimesta. Maailman juutalaiset julistivat boikotin Saksaa vastaan, joka oli niin tehokas, että mistään kaupasta ei löytynyt tuotetta, jossa olisi lukenut ”made in Germany”. Woolworth-yhtiön johtaja kertoi minulle, että heidän täytyi kipata miljoonien dollarien edestä talous- ja muita astioita jokeen, koska heidän myymälöitään boikotoitiin. Jos joku löysi astian, johon oli merkitty ”made in Germany”, se tulkittiin sanoiksi ”Hitler”, “murhaaja” jne.

R.H. Macyn kauppaketjuun kuuluvassa liikkeessä, joka oli juutalaisperhe-Straussin omistuksessa, eräs nainen löysi Chemnitzissä valmistetut sukkahousut joissa oli merkintä ’Made in Germany’. Ne olivat puuvillasta valmistetut ja ne olivat saattaneet olla siellä 20 vuotta, siitä päätellen mitä olen seurannut naisten jalkoja monia vuosia. Siitä on jo pitkä aika kun olen nähnyt yhtään puuvillasukkahousuja. Näin kuinka Macyn tuotteita boikotoitiin: sadat ihmiset kävelivät ympäriinsä kylttien kera, joissa luki ’murhaajat’, ’Hitlerit’ jne.

Palatkaamme nyt siihen aikaan kun yhtäkään juutalaista ei ollut satutettu Saksassa. Ei ollut minkäänlaisia kärsimyksiä, nälkää tai murhia. Ei ollut mitään.

Luonnollisesti saksalaiset sanoivat: ”Keitä tällaiset boikotin julistavat ihmiset ovat, jotka potkivat kaikki työläisemme pois töistä ja seisauttavat teollisuutemme? Keitä he ovat tehdessään tämän kaiken meille?” Luonnollisesti saksalaiset suuttuivat siitä ja he maalasivat hakaristejä juutalaisten omistamiin liikkeisiin.
Miksi saksalaisen pitäisi mennä liikkeeseen ja antaa rahat kaupanpitäjälle, joka on osallinen boikottiin jonka päämääränä on näännyttää Saksa ja saada se antautumaan maailman juutalaisille, jotka halusivat sanella kuka heidän (saksalaisten) pääministerin tai kanslerin pitäisi olla. Se olisi naurettavaa.

Boikotti jatkui jonkin aikaa. Vasta vuonna 1938 nuori puolanjuutalainen meni Pariisissa Saksan suurlähetystöön ja ampui saksalaisen toimihenkilön. Saksalaiset alkoivat käydä väkivaltaisemmiksi Saksan juutalaisia kohtaan. He rikkoivat ikkunoita ja tappelivat kaduilla jne.

Kenelle tahansa sanoakseni — en haluaisi käyttää sanaa ’antisemitismi’, koska se on merkityksetön, mutta silti tarkoittaa jotain teille, joten joudun käyttämään sitä. Ainoa tunne, mikä saksalaisilla oli juutalaisia kohtaan oli se, että he olivat syyllisiä Ensimmäiseen maailmansotaan ja maailmanlaajuiseen boikottiin. Lopulta he olivat syyllisiä myös Toiseen maailmansotaan. Koska kaiken tämän jälkeen asiat karkasivat käsistä, juutalaisten ja saksalaisten oli suorastaan välttämätöntä katsoa kumpi tulee selviämään. Sillä välin kun olin asunut Saksassa, tiesin, että saksalaiset tulevat olemaan joko kristittyjä tai kommunisteja,välimuotoja ei ole. Saksalaiset päättivät pysyä kristittyinä kun vain mahdollista ja he alkoivat aseistautua uudelleen.

Vuonna 1933 Yhdysvallat tunnusti Neuvostoliiton, josta oli tulossa voimakas. Äkkiä saksalaiset tajusivat: ”Meidän vuoromme tulee pian, ellemme ole vahvoja”. Sama kuin me sanomme maassamme tänä päivänä: ”Meidän aikamme tulee pian, ellemme ole vahvoja”. Hallitus käyttää 83-84 miljardia dollaria rahojamme puolustukseen, tai niin he sanovat. Puolustukseen ketä vastaan? 40 000 moskovalaisen juutalaisen vastaiseen puolustukseen, jotka ottivat haltuunsa Venäjän ja sitten epärehellisin keinoin monet muut maailman maat.

Nyt tässä maassa, joka on Kolmannen maailmansodan partaalla, josta emme pysty selviytymään voittajina, on jotain mikä hämmentää mielikuvitustani. Tiedän, että ydinpommit mitataan megatonneissa. Yksi megatonni vastaa yhtä miljoonaa tonnia TNT:tä eli miljoona tonnia TNT:tä on siis yksi megatonni. Kun meidän ensimmäiset ydinpommimme valmistettiin viisi-kuusitoista vuotta sitten, oli niiden kapasiteetti kymmenen megatonnia, tai kymmenen miljoonaa tonnia TNT:tä. Nykyään kehitetyt ydinpommit ovat kapasiteetiltaan 200 megatonnia ja vain Luoja tietää, kuinka monen megatonnin ydinpommeja Neuvostoliitolla on.

Joten, mitä meillä on nyt edessämme? Jos laukaisemme maailmansodan, se saattaa kehittyä ydinsodaksi ja ihmisyys on menetetty. Millainen rooli olisi tällä sodalla? Sota olisi esiripun noustessa kolmas näytös: ensimmäinen näytös oli Ensimmäinen maailmansota, toinen näytös oli Toinen maailmansota ja kolmas näytös tulisi olemaan Kolmas maailmansota.

Maailman juutalaiset, siionistit ja heidän kiihkouskovaiset kumppaninsa kaikkialla ovat lujasti päättäneet jälleen käyttää Yhdysvaltojen apua pitääkseen palestiinalaiset astinlautana juutalaisten maailmanvallalle. Se on yhtä tosi kuin se, että seison tässä. En ole ainoastaan yksin lukenut siitä, sillä moni muukin täällä olijoista on lukenut sen ja se on koko maailman tiedossa.

Siis mitä me aiomme tehdä? Elämä jonka säästätte saattaa olla poikanne elämä. Poikanne saattavat olla matkalla sotaan tänä yönä; ja tuskin enään tiedätte sitä, että Lontoossa vuonna 1916 siionistit tekivät sopimuksen Britannian sotahallituksen kanssa lähettääkseen poikanne sotaan Eurooppaan. Tiesittekö sitä silloin? Yksikään ihminen ei tiennyt sitä Yhdysvalloissa. Teidän ei sallittu tietää sitä. Kuka tiesi sen? Presidentti Wilson, kenraalit ja muut sisäpiirin jäsenet tiesivät sen. Tiesinkö minä sen? Minulla oli aika hyvä käsitys siitä mitä oli tapahtumassa: minä olin yhdysmies Henry Morgenthaulle vuoden 1912 kampanjassa, kun Wilson valittiin presidentiksi. Silloin oli paljon puhetta toimistomme ympärillä. Henry Morgenthau oli finanssikomitean puheenjohtaja ja minä olin hänen luottamusmiehensä. Toimin hänen ja Rollo Wellsin, joka oli rahastonhoitaja, yhdysmiehenä. Istuin näissä tapaamisissa presidentti Wilsonin kanssa pöydän päässä. Kaikki muut ja minä kuulimme heidän takovan presidentti Wilsonin aivoihin luokiteltuja tuloveroja ja mitä USA:n keskuspankista on tullut. Kuulin myös heidän iskostavan häneen siionistisen liikkeen ajatuksia.

Tuomari Brandeis ja presidentti Wilson olivat yhtä lähekkäin kuin nämä kaksi sormea tässä kädessä. Presidentti Woodrow Wilson oli tietämätön kuin vastasyntynyt lapsi kun määriteltiin mitä tuli tapahtumaan.

Näin he (juutalaiset) saivat meidät mukaan Ensimmäiseen maailmansotaan vielä meidän kaikkien ollessa nukkumassa. Nyt tällä hetkellä… juuri tällä hetkellä he saattavat suunnitella Kolmatta maailmansotaa, jossa meillä ei ole mahdollisuutta vaikka he eivät käyttäisikään ydinpommeja. Kuinka Yhdysvallat — noin viisi prosenttia maailman väestöstä — menevät ja taistelevat lähes koko maailmaa (80-90%) vastaan heidän omissa maissaan? Kuinka me voimme tehdä sen… lähettämällä poikamme sinne teurastettaviksi. Minkä vuoksi? No, jotta juutalaiset saisivat Palestiinan valtioonsa? He ovat huijanneet teitä niin paljon, että ette tiedä oletteko tulossa vai menossa.

Nykyään kuka tahansa tuomari antaessaan ohjeita valamiehistölle sanoo: ”Herrat, jos huomaatte kenen tahansa todistajan valehtelevan, voitte jättää huomioimatta kaikki hänen sanomisensa.”. Niin kuin pitääkin. En tiedä mitä mieltä sinä olet, mutta New Yorkin osavaltiossa se on tapa jolla tuomari kosiskelee valamiehistöä. Jos joku todistaja kertoo valheen, älkää ottako huomioon hänen todistajanlausuntoaan.

Mitkä ovat faktat juutalaisisten suhteen? Kutsun heitä juutalaisiksi, koska heidät tunnetaan juutalaisina teidän keskuudessanne. Itse en kutsu heitä juutalaisiksi. Itse kutsun heitä niin sanotuiksi juutalaisiksi*, koska tiedän mitä he todella ovat. Jos Jeesus oli juutalainen, maailmassa ei ole yhtään juutalaista tänä päivänä. Jos ne ihmiset ovat juutalaisia, totta tosiaan meidän Herramme ja Pelastajamme ei ollut yksi heistä. Pystyn todistamaan sen.

Mitä tapahtuikaan? 92 prosenttia itäisen Euroopan juutalaisista kutsuvat itseään juutalaisiksi vaikka he ovat alkuperältään kasaareja. He (kasaarit) olivat sotaisa kansa, joka asui syvällä Aasian sydämessä. Kasaarit olivat niin sotaisa kansa, että muut aasialaiset ajoivat heidät pois Aasiasta itäiseen Eurooppaan. Itä-Eurooppaan he perustivat laajan 800 000 neliömailin (n.1 300 000 neliökilometrin) kasaarivaltakunnan. Silloin ei vielä Venäjää eikä monta muutakaan Euroopan valtiota ollut olemassa. Kasaarien kuningaskunta oli suurin maa koko Euroopassa: niin suuri ja voimakas, että kun muut valtiaat halusivat mennä sotaan, lainasivat kasaarit heille 40 000 sotilasta. Niin voimakkaita he olivat. Kasaarit olivat falloksen palvojia, joka on niin saastaista että en halua kertoa sen yksityiskohtia. Mutta se oli heidän uskontonsa kuten se oli myös muualla maailmassa pakanoiden ja barbaarien uskontona.

Kasaarien kuningasta alkoi tympiä kuningaskunnan rappiotila, joten hän päätti omia jonkun ns. monoteistisen uskon: joko kristinuskon, islamin (muhamettilaisen uskon) tai nykyään tunnetun juutalaisuuden, joka on oikeasti talmudismia. Ei muuta kuin ”entten, tentten, teelikamentten” ja hän valitsi juutalaisuuden, josta tuli valtionuskonto.

Kuningas toi Talmud-kouluista Pumbeditasta ja Surasta tuhansiarabbeja opetuksineen ja avasi synagogia ja kouluja kuningaskunnan 800 000:lle asukkaalle. Heistä tuli niitä, joita kutsumme juutalaisiksi. Heidän joukossa ei ole yhtäkään jonka esi-isä olisi edes varpaallaan koskenut Pyhää maata Vanhan testamentin aikaan, saati sitten aikojen alusta lähtien. Ei yhtäkään!! Silti juutalaiset tulevat kristittyjen tykö ja pyytävät meitä tukemaan heitä heidän aseellisessa kapinassaan palestiinalaisia vastaan sanoen: ”No niin, te totta tosiaan haluatte auttaa Jumalan valittuja palaamaan takaisin Luvattuun maahansa, heidän esi-isiensä maahan. Ettekö haluakin? Se on teidän kristittyjen velvollisuus. Me annoimme teille yhden pojistamme Herraksenne ja Pelastajaksenne. Te menette kirkkoon sunnuntaisin, polvistutte ja palvotte juutalaista. Ja me olemme juutalaisia.”

Mutta juutalaiset ovat pakanallisia kasaareja, jotka käännytettiin, aivan kuten irlantilaisetkin. On yhtä naurettavaa kutsua heitä ”Pyhän maan kansaksi” kuin 54 miljoonaa kiinalaista muslimia arabeiksi. Mohammed kuoli 630 jKr. ja siitä lähtien 54 miljoonaa kiinalaista hyväksyi uskonnokseen Islamin. Ajatelkaapa tätä: jos Kiinassa, joka on 2 000 mailin (noin 3 200 kilometrin) päässä Mohammedin syntymäkaupungista Mekasta, 54 miljoonaa kiinalaista muslimia päättäisi kutsua itseään arabeiksi. Ajatelkaa! Sanoisitte, että hehän ovat mielipuolia. Jokainen joka uskoo, että ne 54 miljoonaa kiinalaista ovat arabeja, täytyy olla päästään sekaisin. Jokainen niistä kiinalaisista omaksui uskonnon, jonka alkuperä on Arabian Mekassa.Samoin kuin irlantilaisilla. Kun irlantilaisista tuli kristittyjä, kukaan ei heittänyt heitä mereen ja tuonut Pyhään maahan uusia asukkaita, jotka olivat kristittyjä. Irlantilaisista ei tullut eri ihmisiä. He olivat samoja ihmisiä kuin ennenkin, mutta he olivat hyväksyneet uskokseen kristinuskon.

Nämä kasaarit -pakanat, aasialaiset- olivat mongolirotu, joka tuli ajetuksi pois Aasiasta itäiseen Eurooppaan. Koska kuningas valitsi Talmudin uskon, ei kansalla ollut muuta vaihtoehtoa kuin uskoa siihen. Aivan kuin Espanjassa: jos kuningas oli katolinen, kaikkien muidenkin oli oltava katolisia. Jos ei ollut katolinen, silloin täytyi postua Espanjasta. Niin kasaareista tuli juutalaisia, joiksi me heitä kutsumme nykyään.

Ajatelkaapa nyt kuinka naurettavaa oli kun maailman kristityt maat sanoivat: ”Aiomme käyttää voimaamme ja arvovaltaamme palauttaessamme Jumalan valitut heidän esi-isiltään perittyyn kotimaahan, heidän Pyhään maahansa”. Voisiko olla suurempaa valhetta??? Koska juutalaiset hallitsevat uutislehtiä, aikakauslehtiä, radiota, televisiota, kirjojen kustannusta sekä heillä on pappeja saarnastuoleissa ja poliitikkoja puhujan pöntöissä puhumassa, ei ole ihmekään, että uskotte heidän valheisiinsa. Te uskoisitte mustan olevan valkoinen jos vain kuulisitte sen tarpeeksi usein. Ette enää sanoisi mustaa mustaksi vaan alkaisitte sanoa mustaa valkoiseksi eikä kukaan moittisi teitä.

Tämä on yks suurimmasta valheista historiassa. Ja se on koko maailman surkeuden perusta.

Tiesittekö, että Sovituspäivä, jonka te luulette olevan juutalaisille pyhä, ja sinä päivänä… ja minä olin yksi heistä! Tämä ei ole juoru. En ole täällä herättämässä hämmennystä vaan olen täällä kertomassa teille faktoja.

Kun kävelet Sovituspäivänä synagogaan, nouset seisomaan aivan ensimmäiseen rukoukseen jonka lausut. Sinä seisot… ja se on ainoa rukous jossa joudut seisomaan ja toistat kolme kertaa lyhyen rukouksen joka on nimeltään Kol Nidre. Rukouksessa teet sopimuksen Kaikkivaltiaan Jumalan kanssa. Sopimuksessa vala, lupaus tai sitoumus, jonka teet seuraavien 12 kuukauden aikana on mitätön ja tyhjä. Vala ei ole vala; lupaus ei ole lupaus; sitoumus ei ole sitoumus. Niillä ei ole voimaa eikä vaikutusta. Lisäksi vielä Talmudopettaa, kun teet valan, lupauksen tai sitoumuksen, sinun tulee muistaa Kol Nidre -rukous, jonka lausuit Sovituspäivänä ja sinut on vapautettu täyttämästä niitä*. Kuinka paljon voit luottaa heidän uskollisuuteensa? Voit luottaa heihin niin paljon kuin saksalaiset luottivat heihin vuonna 1916. Me joudumme kärsimään saman kohtalon kuin saksalaisetkin ja samasta syystä. Ette voi luottaa johonkin epävarmaan johtajaan jota ei ole velvoitettu kunnioittamaan valaa, lupausta ja sitoutumista.

Puhe on taltioitu ja kuunneltavissa osoitteessa http://www.liveleak.com/view?i=573_1207852775

 

57 kommenttia

 1. On ilmeistä, että henkisesti degeneroitunut yhteiskunta ei kykene vastaamaan vuosikymmeniä jatkuneen propagandan, disinformaation, soluttautumisen ja taloudellisen terrorin jälkeen tämänlaatuiseen oikeusmurhaan, kuten Kärkkäisen tuomioon. On traagista, että käsite ”totuus” ei kuulu enää kenenkään arvomaailmaan tai edes sanavarastoon. Kaiken olisi oltava henkisesti typistynyttä ”poliittista korrektiutta”, että kabbalistiset psykopaatit pystyisivät jatkamaan subanimaalista toimintaansa ihmiskunnan kastroimiseksi.

  Kiinassa juutalaiskommunistinen puoluejohto ylläpitää kymmeniä keskitysleirejä, joissa kidutetaan Falung Gong-liikkeen jäseniä- eikä vain kiduteta, vaan murhataan massoittain. Systemaattinen ja järjestäytynyt hallintokoneiston ylläpitämä elinkauppa kukoistaa. Elimiä viedään eläviltä FG-harjoittajilta, joiden kohtalona on olla elinpankkeja degeneroituneiden ja irvokkaiden rikkaiden, pääosin juutalaisten tarpeita varten. Samaa on tapahtunut palestiinalaisten kohdalla. Googlettakaa faluninfo.net, falun gong torture, falung gong organ harvest.

  Kiinan punainen vallankumous oli juutalaisten organisoima. Mao hallituksessa ja muissa kommunistisissa viroissa oli ja on lukemattomia juutalaisia. Entisen presidentin Jintaon nimi muuten on kiinanjuutalaisten yleisin nimi. Li- mafiaperhe on läheisissä kanssakäymisissä Rockefellerien ja Rotschildien kanssa. Singaporen ja Hong Kongin Li:t ovat todennäkoisesti samaa mafiaa. Kiinanjuutalaiset omistavat useita big bisneksiä lännessä. Siksi siis kiduttamisista ja keskitysleireistä ei ole halaistua sanaa juutalaisten omistamissa tiedotusvälineissä?!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Lainaus;
  “Näin he kamppailivat juutalaisia vastaan Saksassa. Siihen aikaan Saksassa asui 80-90 miljoonaa saksalaista ja vain 460 000 juutalaista… vain alle puoli prosenttia saksan väestöstä oli juutalaisia. Silti he (juutalaiset) hallitsivat täysin lehdistöä ja lähes kokonaan taloutta, koska he ostivat rauhanomaisesti rahalla – tiedätte kuinka markka devalvoitiin – käytännöllisesti katsoen melkein kaiken.”

  Hei haloo, suunnilleen näin on Suomessa nykyään. Tästä ei pahemmin puhella. Onko kaiken takana pelko?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Nimenomaan pelko on kaiken taustalla, pelkoa kuolemasta ja tulevaisuudesta yleensä. Ne ketkä yrittävät uskaltaa vastustaa valtaa päätyvät mossadin suomenosaston salamurhaamaksi, sitä ennen muutama sukulainenkin kuollut mystisesti jossei heti uskota.

   Kuoleman pelko on erikoinen asia, koska vain me ihmiset koemme sen. Vrt. eläinkunta ei tunne moisia tunteita.

   Mutta me emme ole eläimiä, vaikka talmudjuutalaiset niin väittävät. 🙂

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 3. Kirje Efesolaisille 6
  ”Pukekaa yllenne Jumalan taisteluvarustus, jotta voisitte pitää puolianne Paholaisen juonia vastaan.
  Emmehän me taistele ihmisiä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan, tämän pimeyden maailman hallitsijoita ja avaruuden pahoja henkiä vastaan.
  Ottakaa siis yllenne Jumalan taisteluvarustus, niin että kykenette pahan päivän tullen tekemään vastarintaa ja selviytymään taistelusta pystyssä pysyen.

  Seiskää lujina! Kiinnittäkää vyöksenne totuus, pukeutukaa vanhurskauden haarniskaan ja sitokaa jalkineiksenne alttius julistaa rauhan evankeliumia.
  Ottakaa kaikessa suojaksenne uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa pahan palavat nuolet.
  Ottakaa myös Pelastuksen kypärä, ottakaa Hengen miekka, Jumalan SANA.

  Tehkää tämä kaikki rukoillen ja anoen. Rukoilkaa joka hetki Hengen antamin voimin. Pysykää valveilla ja rukoilkaa hellittämättä kaikkien pyhien puolesta…”

  Efosolaisille 2. Kuolemasta elämään

  Jumala on tehnyt eläviksi teidät jotka olitte kuolleita rikkomustenne ja syntienne tähden.
  Ennen te elitte niiden vallassa tämän maailman menon mukaan, totellen avaruuden henkivaltojen hallitsijaa, sitä henkeä, joka yhä vaikuttaa tottelemattomissa ihmisissä.
  Heidän joukossaan mekin kaikki ennen elimme noudattaen oman luontomme haluja ja tehden niin kuin ruumiimme ja mielemme tahtoivat, ja näin olimme luonnostamme vihan alaisia niin kuin kaikki muutkin.

  Jumalan laupeus on kuitenkin niin runsas ja hän rakasti meitä niin suuresti,
  että Hän teki meidät, rikkomustemme tähden kuolleet, eläviksi Kristuksen kanssa. Armosta teidät on pelastettu.. ”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Maailmankaikkeuksia käsittävät sadut saavat räjähdysmäisen olemuksensa niiden muuttuessa poliittiseksi ja varsinkin hyökkääväksi politiikan aseeksi, jossa yhteinen tahtotila ja tulevaisuuden suunta yhteisen hyvä puolesta riippuu rakennetun totuuden osoittamasta syntipukista, joka lopulta todetaan yksimielisesti syylliseksi kaikkiin historiallisiin ja poliittisiin käännekohtiin. Toteamusta tuetaan loputtomilla ”todisteilla”. On huomattavasti helpompi työstää yhteistä konseptia, kun on ”todistetusti” osoitettu kuka on syyllinen: ei tarvitse kuin ”tonkia dokumentteja” ja syyllisiä alkaa löytyä ympäriltä rajattomasti. Kun kansalle on tehty päivänselväksi kuka on syyllinen, kansa alkaa illusorisesti näkemään syntipukkeja ympärillään, eli juutalaisia siionisteja.

  Vallankumouspsykologia toimii aina näillä aineksilla – kaaottisissa olosuhteissa. Todisteena on lukuisia ”dokumentteja ja sähkeitä” ja kaaoksessa rämpivä, todisteita sekä vastauksia janoava kansa huomaa, kuinka syntipukkikohde on ottanut hallitukset totaalisesti valtaansa ja kansa on jätetty riistäjien armoille. Kun kansa on litkinyt valheellista myrkkysoppaa, historiallista liturgiaa ja sen rinnalla loputtomia ”todisteita”, kansa alkaa tuntea vihaa ja tarvetta puolustaa itseään. Kausaalinen prosessi on synnyttänyt järkkymättömän uhriuden tunteen ja sen kautta kansa on yhtenäisempi kuin koskaan. Sitten kansa alkaa toimia. Kun sitten tähän valokeilaan asetetaan tietty viktiimiryhmä, on selvää mikä on lopputulos kyseisen ryhmän osalta. Näillä amatööriaineksilla mm. eräs itsemurhaan kuollut hemmo rakensi alkujaan itsemurhaan päättyneen uransa paikallisessa kievarissa puolipäissään, josta myöhemmin seurasi linnareissu.

  Juutalaisten taloudellinen rahavalta juontaa juurensa keskiajalle, jossa katolilaiset pitivät rahanvaihtoa syntisenä ja likaisena työnä. Tästä likaisesta hommasta katolilaiset kieltäytyivät kokonaan. Juutalaiset olivat ainoana kansanryhmänä vapaat harjoittamaan tätä ’likaista työtä’ yhteiskunnassa, jossa sitä pidettiin syntisten työnä. Sen johdosta useat juutalaissukuiset myös rikastuivat vauhdilla, erityisesti korkoja kiskomalla. Tästä juontuu perinne, että tietyt suvut, jotka hallitsivat 1800-1900-luvuilla pankkitoimintaa ja tekevät sitä edelleen, ovat juutalaisia ja ovat sen nojalla vakiintuneet hallitsevaan ja ylivoimaiseen asemaan finanssimaailmassa ja sen kautta kaikilla muillakin taloudellisilla ja myöhemmin poliittisilla sektoreilla.

  Rotusterilismin ylistäjät ovat jo 1800-luvulta asti perustaneet verenhimoiset antisiionistiset teoriansa näille teeseille. Teesit perustelevat etnisluonteista kansanmurhapolitiikkaa poliittisilla ja taloudellisilla valtasuhteilla, jonka taakse on naamioitu ideologinen rotu-usko ja rotuviha, joka vastustaa yksinomaan ideologisin perustein etnistä alkuperää ”ali-ihmisenä” rikollisena olentona, joka on arjalaisen ylirodun synnynnäinen verivihollinen. Juutalaisten taloudellinen menestys ja riippumattomuus ei sopinut 1800-luvulta nousseen hallitsevan eurooppalaisen rotuopin raameihin, joka sai 1900-luvun alussa vielä poliittisen muodon Hitlerin sovellettua sitä valtaannousuunsa osana puolueensa ideologista opinjärjestelmää.

  Antisiionististen juutalaisvihamoskiittojen on turha väittää etnis- ja uskonnollispohjaisen vihan olevan poliittisiin tai taloudellisiin seikkoihin kytkeytyvää kritiikkiä. Tämän kritiikin alle on naamioitu väkivaltainen ja verenhimoinen politiikka, joka perustuu rotu-uskontoon ja kansanmurhiin. Tästä todistaa Hitlerin mätävaltakunnan maailmanvalloitusohjelma, jonka pohjana toimi kansanmurhapolitiikka. Tähän periaatteeseen kytkeytyy kaikki antisiionismi poliittisena kritiikkinä juutalaisvaltiota kohtaan. Sen alla kytee denialismi, joka juontaa juurensa lopulta kansanhävityksiin.

  Sama kuin väittäisi ettei hauella ole mitään tekemistä järviveden kanssa, on väittää, ettei Iso-Britannialla siirtomaaherrana ollut mitään suhdetta tai tekemistä Palestiinan kanssa. Ottomaanien imperiumin romahduttua alueelle jäi valtiollinen tyhjiö, joka johti kilpajuoksuun alueen herruudesta. Iso-Britannia otti alueen haltuunsa. Ei siis ole epäselvää, miksi juutalaisvihauskovien ensisijaisena poliittisena tavoitteena on ollut estää juutalaiseen kansallisuuteen perustuvan valtion synty. Juutalaisten menestyksekäs ellei perin siunattu ura pankkitoiminnan kannalta on raivostuttanut juutalaisvihakultistien rotu-uskovaisia jo kauan. Sen pohjalta yksittäiset henkilöt ja suvut ovat kyenneet perustamaan suvereenin kansallisvaltion alueelle, jota ei Ottomaanien imperiumin romahdettua pitänyt hallinnassaan mikään valtakunnallinen järjestelmä, ihmisryhmä tai poliittinen ryhmä – paimentolaisia lukuunottamatta, jotka tosin saivat paksut hyvitykset heikkaerämaatilkustaan. Jos se ei ole menestystä, ei mikään ole menestystä. Tästähän antisiionistiset juutalaisvihavampyyrit ovat kauhuissaan – ja syystäkin.

  Plusääni(0)Miinusääni(6)
 5. Judeokommunistisella Kiinalla ja piilojudeokommunistisella USA:lla on muutakin yhteistä kuin keskitysleirit, mitka USA:ssa tosin odottavat viela poikkeustilalain voimaantuloa…nimittain ILMASTOTERRORISMI!

  Kiinan judeokommunistinen ja USA:n piilojudeokommunistinen hallitus pelasivat esirippujen takana yhteen ja tuloksena oli historian voimakkain taifuuni- ilmastoterrorismia tehokkaimmillaan, ilman että suurin osa ihmisistä edes tajusi kyseessä olevan judeoterrorismin. Kiinan sodanjulistus ja uhittelut toteutuivat Haiyanin tehdessä mittavaa tuhoa suojattomien ihmisten kuollessa terrorin alla.

  Kiinalla oli motiivi – kiista Scarborough-saarten omistuksesta Filippiinien kanssa ja Yhdysvalloilla oli sotilastukikohta ja satelliittiasema sopivasti hyödynnettavissä.
  Michio Kakun, teoreettisen fysiikan professorin video tapahtumien kulusta ja Haiyanin synnysta:

  Vuonna 2012Kiinan hallitus sanoi, että sen kansalaiset eivät olleet turvassa Filippiineillä ja sen valtiolliset tiedotusvälineet varoittivat sodasta . Kiinalaiset matkatoimistot ilmoittivat keskeyttäneensä matkat Filippiineille, ja suurlähetystö Manilassa kehoitti jo maassa olevia jäämään kotiin protestien takia .

  Valtion valvomissa tiedotusvälineissä Kiinan hallitus varoitti, että maa oli valmis sotaan lopettaakseen kiistan Scarborough Shoal – saarista Etelä-Kiinan merellä , joita molemmat maat väittävät omakseen.

  Trooppisten hirmumyrskyjen voimakkuus riippuu pääasiassa kahdesta tekijästä : merenpinnan lämpötilasta ja vertikaalisesta leikkauksesta (tuulen voimakkuusero troposfäärin ala- ja ylaosissa ). Mitä suurempi on ensimmäinen ja pienempi toinen, sitä voimakkaampia ovat syklonit. Prof. Manuel de Castro kertoo, että ” heillä on todisteita siitä, että Länsi- Tyynenmeren alueella aerosolien päästöt vaikuttavat heikentävästi yläosan tuuliin. Aeorosoleja sumutetaan enimmäkseen Etelä-Aasiasta, pääosin Kiinasta, de Castron mukaan. (El Pais)

  Hirmumyrskyjen syntymiseen tarvittavan meriveden lämpötilan pitäisi olla yli 28 astetta . Mutta meriveden pintalämpötila Tyynellämerellä ei ole koskaan ollut niin alhainen kuin se on nyt ! ( Science 01 marraskuu 2013 : Vol. 342. no . Pp 6158 . 617-621 doi : 10.1126/science.1240837 ) Tämä vesittää YK:n ilmastokokouksen ilmastonmuutoshuijauksen argumentoinnin, minkä mukaan merivesien lämpötila olisi noussut ”ilmaston lämpenemisen” takia, ja että se olisi ollut syynä Haiyanin syntyyn. Filippiiniläispoliitikko pyyteli 100 miljardia vuoteen 2020 mennessä ”ilmastonmuutos”-ilmiön aiheuttamien vahinkojen paikkailuun. Satoja miljardeja veronmaksajien rahoja syydetään kaikenlaisille säätiöille ja tutkijoille, jotka väärentelevät tilastoja saadakseen ne sopimaan lämpenemishuijaukseen, ja ennen kaikkea- peittääkseen ilmastoterrorismin ja -terroristien jäljet.

  Australian hallitus on kieltäytynyt maksamasta ”ilmastonmuutos”-maksua. ”Ilmaston lämpeneminen” on sen mielestä sosialismia verhottuna ympäristönsuojelun valekaapuun.
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pb2c0cIiUdw

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Minua huolestuttaa valtavasti seuraavanlainen skenaario:

  Joku antisemististinen valtio, vaikkapa Iran, aloittaa ydinsodan ja saa aikaan maailmanlaajuisen ballististen ydinohjusten suman.

  Mehän kaikki tiedämme, arvostetun israelilaisen historioitsijan, Martin van Creveldin sanojen mukaan, että ”Israel voittaa”. Tämä on selvä ja muu lopputulos on tietenkin mahdoton. Eipä tässä mitään.

  Mutta pari asiaa huolestuttaa tässä nyt. Ensinnäkin, kun Israel on tuollainen melko kompakti valtio niin parikin kunnon tömähdystä (Jumala meitä sellaisesta varjelkoon) saattaisi pikkaisen vaikuttaa turismituloihin? Ja sitten se pahin: Jos ja kun israelilaisen Samson-option mukaisesti Israel tuhoaa vaikka vain pahansisuisuuttaan ainakin Rooman ja muutaman muun eurooppalaisen suurkaupungin tässä hässäkässä niin vaikuttaisiko tämä hieman eurooppalaisten ihmisten suhtautumiseen? Lisääntyisikö antisemitismi ihan pikkaisen? En usko.

  Mutta tämähön on vain spekulaatiota. Kyllä hyvät voimat varmasti voittavat ja Sheldon Adelson sen jo pukikin sanoiksi: Ensin näytepommi jonnekin Iranin aavikoille ja sitten…

  Kyllä, ihan varmasti hyvät voittavat. Voittavathan? 🙂

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 7. Ainoa jolla on maailmanvalloitusohjelma on juutalaisilla. Maailma on kuin selkä seinää vasten ajettu lapsi piiritetyn hyeenalauman(juutalaisten) kynsissä.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 8. Dailystormerin mukaan Italiassa on ratsattu 35 asuntoa, joiden omistajat ovat kirjoittaneet juutalaisvatsaiseksi katsotulle sivustolle. Tämähän on arkipäivää jo Saksassa ym. Siitä se alkaa. Kirjoitat ensin ykkösmaalista ajatusrikollisten jahtaajan agendalla, niin ratsia rävähtää. Sitten alkaa tulla kaikelaisten ”vihapuheiden” esittäjille ongelmia. Niitähän voivat ola mitkä hyvänsä kirjoitukset. Esim. Saksassa ”Kaikki Saksan puolesta” -tokaisu puheen lopuksi tms. Tämä netin sensurointi on ihan silkkaa kommunismia. Ilmeisesti osa väestöstä ei ymmärrä tätä kun sitä ei koskaan sanota. Lopulta tai nytkin jo on kai tapauksia myös kaiknelaisen toisinajattelun tai hallituksen vastustamisen osalta. Onhan näitä juttuja liikkunut. USA:ssa aspartaamia tutkinut tutkija hiljennettiin seuraavalla tavalla: hänen aikuinen poikansa sai paketin, joka jo ovelta takavarikoitiin. Siinä oli lapsipornoa. Tämän jälkeen tyyppi sai viestin: joko lopetat tiedottelusi aspartaamin vaaroista ja aktivismin tältä osin tai poika saa syytteen lapsipornon hallussapidosta ja pahemmastakin kai.

  Mutta siis sulla ei saa olla oikeastaan mitään mielipidettä. Vihapuhelakeja voidaan tulkita miten hyvänsä. Kuten MMedian tuomiolauselmasta näimme, juutalaiskritiikki on aina niin vakava asia, että harkitaan vankeuttakin joka kerralla. Mutta kaikki yleistäminen tai sellaiseksi tulkittu on rangaistavaa ja rasismia. Et saisi periaatteessa puhua kulttuurieroista tms. Jos päättäjät oikein hermostuvat tai voimat heidän takanaan, napsahtaa vuosien vankeus. Jopa enemmän istumista kuin mitä se Lilo joutui istumaan avunannosta tappoon. Hänellä on muuten israelilainen isä ja hän on pro Israel ja tukee myös laitavasemmiston huligaaneja.

  Toistaiseksi persut saavat räyhätä muslimeja vastaan nettisivu nettisivun perään. Heidän touhuhinsa suuntautui huomio, kun tätä sananvapauslakia säädettiin. Päämaali oli kuitenkin muualla. Katoavatkohan islamvihakommentit, kun ne ovat tehneet tehtävänsä? Mielenkiintoista, että muslimivihatrollit ovat lähes yhtä aggressiivisia kansallissosialismia ja vastaavaa kohtaan kuin äärimmäisvasemmisto. Mielenkiintoista on, kuinka vapaasti mellastavat trollit ja laitavasemmisto jo lähes joka paikassa saarnaa kuolemaa kansallissosialisteille tms. eli siis ainoille oikeille toisinajattelijoille. Minusta tuntuu, että yhteiskunta on huomenna sitä, mitä maksetut trollit ovat tänään ja muotiaatteiden etujoukko. Heidän takanaanhan ovat samat voimat.

  Forss oli Hommassa aikoinaan sitä mieltä, että vihapuhetta ja ehkä rangaistavaakin voisi olla positiivinen puhe tai fanittaminen asioista tai tyypeistä, jotka ”kansalaisjärjestöt tai kv järjestöt ovat osoittaneet syyllisiksi massamurhiin tms.” Tuntui olevan tätä mieltä, vaikka toi keskusteluun tällaisia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Morasen esitelmiä on aina syytä kerrata:

  http://moranen.blogspot.fi/2008/10/juutalaisuuden-opetuksia-osa-6.html

  “Chabad Lubavitch -sivustolla kerrotaan “Rebben” sanoneen että:
  “Pääasiallinen avodah [tehtävä] tälle sukupolvelle on mennä lopulliseen goluksen sotaan, valloittaa ja puhdistaa kaikki ei-juutalaisten maat” — Shabbos Parshas VaYelech, 5746.

  Sekä:
  “[Liittyen] Seitsemään Mitzvotiin: Aika on koittanut valmistella maailma Messiaalle. Tähän siältyy sen tekeminen “sopeutetuksi paikaksi” levittäen Seitsemää Mitzvotia.4” — Purim, 5747, Sichos in English, vol. 25, s. 7.

  Ja että:
  “Vaikuttaminen ei-juutalaisiin, jotta he pitävät heidän mitzvottinsa, Seitsemän Noahide Lakia […] tulee avustamaan meidän tehtäväämme, maailman tekemistä Jumalan vaelluspaikaksi, ja auttamaan Messiaan saapumista.” — Purim, 5747, Sichos in English, vol. 35, s. 3.

  Kuten myös:
  “Jotta koko maailma tulisi pysymään järjestyksessä, on välttämätöntä että joka ikiseen “seitsemästä kymmenestä kansakunnasta” tultaisiin vaikuttamaan niin että ne tulisivat työskentelemään maailman sopeuttamiseksi. On riittämätöntä että vain yksi kansakunta toimisi oikein.” — Hisvaduyos 5750 1:395; viitattu “The Deed is the Main Thing,” Kol Boi Ha’olam, s. 388. (noahide.com, ‘The Hasidic Gentile Campaign: Rebbe Speaks’.)”

  …Israelin pääministeri David Ben-Gurion totesi Time Magazinen haastattelussa v. 1948 ihmisrodusta ja yhdistyneistä kansakunnista että:
  “Meidän politiikkamme täytyy olla ihmisrodun yhtenäisyys. Maailma on jakaantunut kahteen ryhmittymään. Me pidämme yhdistyneitä kansakuntia juutalaisena ihanteena.”9 (Time Magazine, 16.8.1948, s. 25.)

  Ben-Gurion teki v. 1962, Look Magazinen haastattelussa erittäin tärkeän ja kiehtovan profetian omasta maailmankuvastaan tulevaisuudessa v. 1987: “Kuva maailmasta v. 1987, kuten se on mielikuvituksessani hahmoteltuna: kylmä sota tulee olemaan menneisyyden asia. Sisäiset paineet ja jatkuvasti kasvava älymystö Venäjällä enempään vapauteen sekä massojen paineet elinolojen nostamiseksi, voivat johtaa vähittäiseen Neuvostoliiton demokratisoitumiseen. Toisaalta työläisten ja maanviljelijöiden kasvava vaikutusvalta sekä tiedemiesten kasvava poliittinen tärkeys, voivat muuttaa Yhdysvallat täysin hyvinvointivaltioksi suunnitellulla taloudella. Läntinen ja itäinen Eurooppa tulevat autonomisten valtioiden liittovaltioksi sosialistisilla ja demokraattisilla hallintojärjestelmillä. Neuvostoliiton poikkeuksella, yhdistyneenä euraasialaisena valtiona, kaikki muut maanosat tulevat yhdistyneiksimaailman liitossa, jonka käytössä tulee olemaan kansainvälinen poliisivoima. Kaikki armeijat tullaan lakkauttamaan, eikä enää tule olemaan sotia. Jerusalemissa Yhdistyneet Kansakunnat, (todellisesti Yhdistyneet Kansakunnat) tulee rakentamaan profeettojen alttarin palvelemaan yhdistyneitä mantereita; tämä tulee olemaan ihmiskunnan korkeimman oikeuden näyttämö yhdistyneiden mannerten kaikkien kiistojen selvittämiseksi, kuten Isaiah profetoi. Korkeampi koulutus tulee olemaan kaikkien henkilöiden oikeus maailmassa. Pilleri raskauden ehkäisemiseksi tulee hidastamaan Kiinan ja Intian räjähdysmaista luonnollista väestökasvua. Ja vuoteen 1987 mennessä, keskimääräinen elinikä tulee yltämään 100 vuoteen.”10 (Look Magazine, 16.1.1962.)”

  Tästä profetiasta on tärkeää huomata juuri se kuinka Ben-Gurion viittaa “Isaiahin profetiaan”, eli siis juutalaisuuden messiaanisiin opetuksiin. Tämä on selvä käytännön osoitus arvovaltaisen juutalaisen suusta (Israelin pääministerin!) siitä, että juutalaisten joukossa tosiaan on vaikutusvaltaisia juutalaisia, jotka ottavat uskontonsa hyvin vakavasti ja haluaisivat nähdä jopa sen messiaanisten profetioiden toteutuvan. Ja erittäin oleellista on myös ymmärtää, että juutalaisuuden messiaaniset profetiat eivät ole mitään taivaallisia tai tuonpuoleisia epämääräisiä unelmia, päinvastoin: Juutalaisuuden messiaaninen tavoite juutalaisten hallitsemasta maailman yliherruudesta perustuu nimenomaan todelliseen maailmaan, maallisten juutalaishallitsijoiden johtamaan maailmanvaltaan. Tuskin juutalaisjohtajat jättäisivät tämän messiaanisen tavoitettaan minkään epämääräisen Jumalan varaan, vaan todennäköisemmin juuri itse pyrkisivät tämän saamaan aikaan. Tästä on kyse: Juutalaisuuden maailmanherruus maan päällä, jota jotkin juutalaisjohtajat mahdollisesti suunnittelevat. ”

  Todellakin tämä taitaa olla todellinen kaikkia ryhmiä yhdistävä uskonto, sillä Gurion oli ateistinen sosialisti, kuten monet sionisit. Silti näitä juttuja tunnutaan toteuttavan selvästi uskonnollisena missiona. Muut osat tästä Morasen lyhyemmästä tutkielmasta on syytä lukea.
  Meneköhän moderointiin?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”Tästä profetiasta on tärkeää huomata juuri se kuinka Ben-Gurion viittaa “Isaiahin profetiaan”, eli siis juutalaisuuden messiaanisiin opetuksiin.”

   Juutalaiset ovat väärentäneet ja lisäilleet omiaan Raamatun teksteihin, varsinkin 1800-luvulta lähtien. Epäilen, että kaikki, mikä viittaa ”nykyjuutalaisten haalimiseen joka maailmankolkasta”, on siionistien lisäystä. Scofield muokkasi ”siionistiraamatun” 1900-luvun alussa, ja Oxfordin paino (Rothschildit) muutteli sitä vielä joskus myöhemmin. Englannin kruunulla on copy right King Jamesin raamattuun, joten voi olettaa sitä muutetun ennen Scofieldiäkin.

   Juutalaiset ovat biologisesti, historiallisesti ja omissa lähteissäänkin edomilaisia, joten kaikki mikä viittaa nykyjuutalaisten ”israelilaisuuteen” on huijausta ja väärennöstä. Jeesuskin nimenomaan sanoi farisealaisista, että he ovat isästä perkeleestä, saatanan synagoogaa. Jeesus puhui biologisestakin sukulaisuudesta, koska farisealaiset olivat edomilaiskäännynnäisten jälkeläisiä. Juudeanmaalla asui siihen aikaan edomilaisia, jotka olivat käännytetty (ainakin muodollisesti) israelilaisten monoteismiin.

   Jaakobin puheet kuolinvuoteellaan Israelin kansoista viittaa siihen, että pojista on muodostunut aikojen myötä suuria kansoja, kuten hollantilaiset (Naftali), englantilaiset (Efraim), jenkit(Manasse), tanskalaiset (Dan)jne. Raamatussa on edomilaisten (juutalaisten) vaarennos Israelista Juudana. Kaikki muinaisisraelilaisten historiaa tietävät tajuavat sen olevan potaskaa. Edomilaiset nimittavat perustamaansa valtiota siis ”Israeliksi”, vaikka heidan esi-isiensä maa oli Edom. Raamatussakin puhutaan Edomin(nyky-”israelin”)tuhosta. Juutalaisenkin Ensyklopedian mukaan ”modern jewry is Edom”. Eurooppalaisille sen kuitenkin selitetään olevan ”Israel”.

   http://deeptruths.com/letters/scolfield_bible.html
   http://www.universelles-leben.org/cms/en/who-is-sitting-on-the-chair-of-peter/the-bible-is-falsified.html

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Todellisuudessa tuossa puhuttiin koko maailmalle, olihan kyse aikakauslehdestä. Oikeasti Ben Gurion vaikka uskalsi julistaa maailmanherruuden olevan heillä (käytännössä tuo on sitä), valehteli sen autuullisuudesta. Varmasti keskiarvo 100 vuotta ei ole edes ajateltu kaikill kansanryhmille. Demokratia on siis salaista diktatuuria näiden kuvioissa ja siten on EU:n autonomian kanssa niin ja näin.

  Näissä juutalaiseliitin luomissa aatteissa (kommuniusmi ym.) julistetaan aina myös maailmanrauhaa ja kaikkien tasa-arvoa ja kaiken pyrkimyksen olevan hyvää tarkoittavia. Todellisuudessa kyseessä on petos, mikä kaikkien tulisi tietää. Kuten tuossa ”Militarismin henki” -kirjassa todetaan, kyseessä on hyvn totalitäärinen ja hierarkkinen tavoite. Konfliktit ja nälänhädät tuskin tulevat loppumaan. Suomennettuna nämä tarkoittavat: Me omistamme kaiken ja te ette mitään”. Siinä on koko tasa-arvo. Se on karjan tasa-arvoa. Maailmanrauha ja vastaavat tarkoittavat sitä, että kaikki juutalaiskritiikki ja vastarinta on juurittu täysin pois ja kukistettu. Tietenkin ”karja” pannaan aina taistelemaan keskenään tai toinen ryhmä rankaisemaan toista ryhmää tuon maailmanpoliisin ominaisuudessa tai muuten (muistamme saksalaisten ym. kohtelun Puolassa ja Tshekkoslovakiassa aikoinaan). Ja niin edelleen. Kute Neuvostoliitossa, ihmisen asema on todellisuudessa orjan asema. No sitähä’n se alkaa Suomessakin olla.

  Muistan hyvin, kuinka yksi juutalainen telkussa puhui Neuvostoliitosta. Kun oli puhetta vainoista, niin tämä sanoi, että hänellä ei juutalaisena ollut huomautettavaa sitä kohtaan yhtä paljon kuin Saksaa, koska ”kaikkia vainottiin yhtä paljon”. Todellisuudessahan kaikkia muita kuin juutalaisia vainottiin tasapuolisesti kutakin vuorollaan. Venäläisillä oli kalpea mielikuva paremmasta asemasta, koska heidän kautta pelattiin yhtenäisyyttä, mutta tosiasiassa juutalaisilla oli paras asema ja heitä vainottiin vähiten eli ei ollenkaan oikeastaan mitään kansallisia vainoja. Tämän takia vrmaan suhtautuminen oli niin tyynimielistä. Ehkäpä tälläkin lausujalla oli ketunhäntä kainalossa eikä vain kehoitus ja porukan henki takanaan. Varmasti suhtautuminen olisi ollut hyvin erilainen, jos olisi ollut asiat toisin.

  Kommunismi ei toiminut ja oli kaiketi vain välivaiheeksi muutenkin tavoiteltu. Joutuivathan juutalaiset siellä alistumaan jonkinlaiseen kulttuuriköyhyyteen. Tosin viiveellä muihin nähden.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Tohtori William Piercen havainnot ja johtopäätökset liittyen kansainväliseen juutalaisuuteen tukevat Magneettimedian uutisointia, havaintoja ja raportointia ko. asiasta.

  http://vimeo.com/70343167

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. Mikä päämäärä juutalaisilla on? Syrjäyttää kaikki muut vai? Se ei mene ihan yksiin sen kanssa että kaiken maailman mamut lisääntyy kuin kanit.
  Rahallinen etu ei kuitenkaan ratkaise muita ongelmia.

  Oikeesti maailma hukkuu roskaan ja p.skaan. Mitä ilos siitä on esim. juutalaisille kuin muillekaan? Ei siinä sodat auta kuin ehkä väliaikaisesti. Paavitkin on ihan imbesillejä kieltäessään ehkäisyn ja abortit.

  Mielestäni niin USA:n kuin muidenkin valtioiden touhuista puuttuu logiikka. On vaikeeta uskoa että ihmiset toimii hetken mielijohteista ja mielihyvästä tai rahallisesta edusta. Aika yksinkertasta porukkaa pitää olla kun ei kykene ajattelemaan laajemmin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Nimim. Noachide em. Daily Stormerilla: ”These people are harassed because they have been identified as persons unlikely to participate in the religion of the jew and become ‘noachides’. judasism is a two tiered religion for both jew and goy. Recalcitrant goy are to have ‘no place in the world to come’ with some rabbinical barkers suggesting they be killed and I would suggest that this is for failure to recognise the divinity of the jew.

  Other delusional rabbinical scriblblings have suggested that the ‘goy’ represent supernal refuse, leftovers from the creation and they the goy are not fully human. The jew is required to complete its demented creation by genociding the goy altogether.

  The success of this judaic construct requires believers and goy collaborators willing to shit on their own for a few scraps that may or may not fall from the table”

  Elikkäs juutalaiskritiittisiä ihmisiä ahdistellaan, koska heidänkaltaisilleen ei ole sijaa tulevassa maailmassa eli massiaanisella ajalla, joka ilmeisesti on jo alkanut tai alkamassa. Toisten opisuuntien mielestä taas muillekaan ei ole sijaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Kuolleen meren kääröt

  The War Scroll

  Qumranin yhteisön kirjoituksia. Qumranit (essealaiset) eriytyivät muista juudanheimolaisista ja edomiittijuutalaisista, ylipapin nimityksestä johtuneiden erimielisyyksien takia. Roomalaiset olivat nimittaneet edomilaissyntyisen Kaifaan saddukealaisten ylipapaiksi, vaikka ylipapin virka oli aina ennen ollut periytyvä, biologisten saddukealaisten israelilaisten virka. Nyt edomilainen (jew) Kaifas oli ylipappina, ja muinaisisraelilaiset juudanheimolaiset kokivat taman ylitsepääsemättömänä loukkauksena, ja se sai heidät muuttamaan muusta väestöstä erilleen. Joidenkin tutkijoiden mukaan Jeesus kuului essealaisten nasarealaisiksi kutsuttuun haaraan.

  Qumranilaisten, siis aitojen juudanheimolaisten kirjoituksissa (olivat ne aitoja tai ei) nakyy juutalaisten, siis edomiittien (jews) mieltaminen pahoiksi, joita vastaan lopun ajalla taistellaan.

  Against the backdrop of a long biblical tradition concerning a final war at the End of Days (Ezekiel 38–39; Daniel 7–12), this scroll describes a seven stage, dualistic confrontation between the ”Sons of Light” (the term used by Community members to refer to themselves), under the leadership of the ”Prince of Light” (also called Michael, the Archangel) – and the ”Sons of Darkness” (a nickname for the enemies of the Community, Jews and non-Jews alike), aided by a nation called the Kittim (Romans?), headed by Belial. The confrontation would last 49 years, terminating in the victory of the ”Sons of Light” and the restoration of the Temple service and sacrifices. The War Scroll describes battle arrays, weaponry, the ages of the participants, and military maneuvers, recalling Hellenistic and Roman military manuals.

  http://dss.collections.imj.org.il/war

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Olen optimisti ja olen sitä mieltä, että itse asiassa siionistit ovat jo hävinneet ja parhaimmillaankin voivat vain tyytyä tasapeliin.

   Heillä on yksi ongelma. He eivät ole koskaan olleet eivätkä tule koskaan olemaan sotureita. He osaavat käyttää nykyistä ylivoimaista teknologiaa, mutta he eivät ymmärrä, että AINA maailmanhistoriassa aseita myös käytetään. Ja he ovat tarttuneet maailmanlopun aseeseen. Big mistake.

   Vastapuoli sen sijaan on aivan kotonaan maailmanlopun tilanteessa. On kokemusta, on uskallusta, on perinteitä. Ei juonita, ei hiivitä, hyökätään. Suoraan päin, antaa mennä.

   Siionistit eivät tätä tajua. He uskovat, että he voivat usuttaa meidät tappamaan toinen toisemme, mutta nykyisillä aseilla siinä käy kaikille huonosti.

   Ja jos israelilaisen historioitsijan, Martin van Creveldin, ennustus Rooman tuhoamisesta ennen Israelin tuhoa (hänen omat sanansa, eivät minun) osuu oikeaan niin antisemitismi on kuin lastenleikkiä verrattuna sitä seuraaviin tunnelmiin.

   Ehei, ken miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu. Tämä on ihan tavallista soturikansoille, mutta ei siionistille, joka juonii pankeissa ja salaseuroissa saadakseen muut sotimaan.

   Kaunista se ei ole ja en sitä toivo, mutta huonosti siinä käy kaikille. Mutta mitään maailmanvalloitusta ei tule.

   En enää kommentoi. Kiitän kunniasta keskustella kanssanne. Se oli siinä, Varsova vaikenee. 🙂

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Kyllä juutalaisetkin sotii. Heitä oli Cortesin porukassa ja muutenkin. Ei mitään eroa muihin. Esim. piraattitoiminnalla olivat kaatamassa Espanjan suurvalta-asemaa.

    Kyllä tuo sinnikäs maailmanherruuden tavoittelu, dominointipyrkimykset ja viha ovat pkemminkin johtaneet usein fanaattiseen toimintaan. Toisaalta etenkin Euroopassa monet ovat passivoituneet ja tottuneet orjastelemaan ja vieläpä marxilaisilla ja muilla aatteilla tehty mössöksi.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
    1. Saatanan lapsilla on geeneissään halu tuhota kaikki,Valkoiset ovat vain niin saamattomia idiootteja ettäivät tätä ymmärrä koska meille ei opeteta kirkoissa oikeaa Yahwen sanaa vaan saatana on ottanut kirkon ja kaikki muut instituutiot haltuunsa,Mutta sinä päivänä Yahwe saapuu niin sielunvihollisille ja Yahwen pilkkaajille tulee kusiset oltavat.

     http://www.youtube.com/watch?v=wZqx2ffirIs ”The 12 Tribes” are ”The Caucasians!”.

     Plusääni(0)Miinusääni(1)
 15. Spingolalla on sivuillaan valokuva seuraavassa kerrotusta FBI-dokumentista:
  ”The Central Committee of the American Jews at the 47th Annual Conference, Anti-Defamation League, held in New York on June 26, 1937, sent out a circular declaring an “Exemption of Jews from military service in accordance with the highest interpretation of Judaism.” The circular stated, “Our Talmud tells us ‘When you go to war, do not as the first but as the last, so that you may return as the first.’” Further, the circular said, “Why should we, the only truly international people, be concerned with the mutable interests of stupid Goyim nations? We must do everything in our power to help the great president who has helped us so greatly in establishing control. Support the draft law when it is presented to the American people. Support England and France, for they are fighting Judah’s greatest enemy, the Goyim German State. You are urged to support United States participation in this Holy war of Judah, without reservation and without fear. We can repeat our triumphs of 1918 if we maintain our united front and the dumb goyim will fight while we profit, with the aid of our friend in Washington. Powerful Jews will be on all Draft Boards, and Jewish physicians will protect you from military service. Arrangements are already made to exempt you, in case religious exemption cannot be prepared in time. You are warned to renounce, abjure, repudiate and deny any of this information if questioned by Gentiles, even under oath, as outlined in the Talmud and justified for the preservation of our race.”
  FBI, Cleveland, Ohio, File 62-0, October 13, 1943, Declassified July 11, 1989, letter from Charles M. Scott, Informant, a circular letter containing alleged Semitic propaganda, Scott received a copy of the document in her capacity as a stenographer for Fisher Cleveland Air Craft Division, General Motors Corporation, Plant #2, Her supervisor had her make a copy of it and Scott submitted it to the FBI, the letter of explanation was signed by Leland V. Boardman, the Special Agent in Charge.”

  Tietysti kaikki selitetään väärennökseksi. Mutta tiettyjä periaatteita ainakin on esitetty, jotka näyttäisivät pitävän paikkansa.

  Usein tietenkin pyrkivät upseereiksi ja kenraaleiksi ja sitä kautta ohjaamaan muita taisteluun rojekteissa ym. Mutta kyllä tietysti rivimiehinäkin on ollut.

  Tietenkin vosii kysyä, kuka on tekijämies ja kuka vain tottelee. Koko ajan enemmän juuri tämä toinen osapuoli rahoittaa ja määrää, kuten ennen vaikutti aatelisten ja kuninkaiden kanssa. Toiset taas taistelevat ja tottelevat. Ilman että on edes kokonaiskuvaa asioista eli ihan pihalla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. Näyttäisi olevan ylivoimaisen vaikeaa monille valkoisille tajuta mitä todella on tapahtumassa.

  Kansainväliset juutalaiset ovat sodassa valkoista miestä ja naista vastaan. Eivätkä he sitä yritä edes peitellä. Tässä sodassa juutalaisten lyömäaseina käytetään sanojen ja ilmaisujen keinovalikoimassa erityisesti rasismia ja antisemitismiä. Rasistin tai antisemitistin leiman otsaansa saa poikkeuksetta valkoinen mies tai nainen. Näillä leimakirveillä juutalaiset pyrkivät syyllistämään ja vaientamaan valkoisia jotka koetaan suurimpana potentiaalisena uhkana ja vallanhaastajana heille.

  Perinteiset, valkoiset kansallisvaltiot ollaan hukuttamassa massiivisen maahanmuuton ja siirtolaisuuden alle. Näiden ensisijaisesti Afrikasta ja Lähidästä saapuvien ihmismassojen tarkoitus on muuttaa väestökoostumus monirotuiseksi ja monikulttuuriseksi. Toisin sanoen tuhota voimakkaat, yhtenäiset, valkoiset kansallisvaltiot ja niiden tilalle jyrätä(kirjaimellisesti) monirotuinen ja monikulttuurinen yhteiskunta.

  Ruotsi on uppoamassa suohon josta on kohta enää mahdoton päästä ylös. Autot ja koulukrakennukset palavat ja Tukholma on Euroopan raiskauspääkaupunki. Raiskaajina ovat lähes poikkeuksetta ei valkoiset maahanmuuttajat ja turvapaikanhakijat. Tästä kaikesta huolimatta vaikutusvaltaisat juutalaisjärjestöt haluavat VIELÄ ENEMMÄN monirotuisuutta ja monikulttuurisuutta joka repii rikki perinteisen, rauhallisen, harmoonisen, yhtenäisen ruotsalaisen kansankunnan. Sama kuvio on toistumassa useimmissa länsieuroopan maissa.

  http://trutube.tv/video/13187/What-the-heck-is-Barbara-Spectres-motivation

  Sylttytehtaan pääarkkitehti ja pääarkkitehdin motiivi.

  http://trutube.tv/video/5902/How-to-Destroy-Nations-with-Love-and-Tolerance

  Valkoisten suvaitsevaisuus on kuolemansuudelma.

  http://trutube.tv/video/3881/MASS-IMMIGRATION-IS-GENOCIDE

  Massiivinen ei valkoisten maahanmuutto, siirtolaisuus on valkoisten kansanmurha.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 17. Freedman jossain muussa yhteydessä toi esille, että Jeesuskaan ei ollut juutalainen. Siihen aikaan ei edes ollut käsitettä ”juutalainen”- jew, vaan puhuttiin juudeanmaalaisista, olivat he mitä kansaa tahansa.

  Raamattua on väärennetty ja muokattu vuosisatojen varrella, eniten siionismin alkaessa vaikuttaa voimakkaammin ja juutalaismafian saatua pankkivallan. Jo varhaisilla vuosisadoilla, kun Raamattua koottiin, jätettiin jostain syystä KAIKKI essealaisiin viittava siitä pois. Tämä on vähintäänkin outoa, koska Jeesus oli essealainen, samoin Johannes Kastaja. Jeesus kuului nasarealaisiin essealaisiin, JK taasen Qumranin kommuuniin. Essealaisilla on niin paljon yhtymäkohtia UT:n sanastoon ja olemukseen, ettei asiaa voi ohittaa aivan olankohautuksella.

  Essealaisilla oli holistiseen lääkintään ja sairauksien ennaltaehkäisyyn perustuvaa opetusta, ja on arveltu Jeesuksenkin saaneen oppinsa essealaisilta tohtoreilta. He olivat arvostettuja, koska esim. roomalaiset halusivat nimenomaan essealaisia opettamaan jälkikasvuaan, vaikka Palestiinassa vaikuttivat siihen aikaan farisealaiset ja saddukealaisetkin.

  Nykypäivän homeopatia, yrtti- ja muu luonnonlääkintä, itsehoito jne. on kuin suoraan essealaisten opeista. Muinaisten kirjoitusten perusteella Jeesuksen kaksi leipää ja viisi kalaa (vai oliko kaksi kalaa ja viisi leipää)-kansanruokintakin on väärennetty. Jeesus essealaisena oli kasvissyojä, joten alkuperäisessä tapahtumassa Jeesus olisi ruokkinut kansanjoukon parilla leivällä ja viinirypäleillä. Näin ollen viimeinen ateria- kertomuskin olisi muunneltu alkuperäisestään.

  Essealaisista ja UT:sta
  http://seppoheinola.net/?page_id=19

  Kabbalasta: ”According to a Jewish legend, one of the Essenes, named Menachem, had passed at least some of his mystical knowledge to the Talmudic mystic Nehunya ben HaKanah,[59] to whom the Kabbalistic tradition attributes Sefer HaBahir and, by some opinions, Sefer HaKanah, Sefer HaPeliah and Sefer HaTemunah. Some Essene rituals, such as daily immersion in the mikveh, coincide with contemporary Hasidic practices.”

  Tämän perusteella essealasilla olisi ollut kabbala hallussa, mutta talmudiinijuutalaiset edomiitit saivat siitä tietoa, ja vääristivät sen merkityksen. Käsittääkseni kabbalassa on ainakin joltain osin kysymys neljän univrsumin perusvoiman yhteydestä. Edomiittijuutalaiset sanovat perusvoimien ”ruumiillistumien” olevan juutalaisia, siis edomiitteja, mikä siis on täyttä potaskaa.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 18. Loistava artikkeli. Hienoa, että julkaisitte sen täällä, vaikka juutalaiskomennossa oleva suomen oikeuslaitos tappoi paperisen Magneettimedian. Totuus ei pala tulessakaan, onneksi. Eikä juutalainen polttouunissa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 19. W. Hacketin näkemystä Saksasta v. 2010:
  ”Otetaanpa esim. järjestäytynyt rikollisuus. Toisessa kirjassa Die Jüdische Epoche-Ordo ab Chao (raportoin jotain siitä myöhemmin) on jo mainittu, kuinka venäläispaljastus kertoi Helmut Kohlin toimineen aktiivisesti venäläisen järjestäytyneen rikollisuuden maahan etabloimisessa. Venäläinen mafia on lähinnä juutalainen mafia muuten huolimatta desanttidosenttimme mahdollisesta muunlaisesta vakuuttelusta. Tämä toisasia tietysti syventää näkemystämme ehkä hieman. Monissa kirjoissa ja tutkivan journalismin selvityksissä on todettu, että poliitikot ovat ohjeistaneet poliisin jättämään järjestäytyneen rikollisuuden rauhaan laajasti ja tutkimatta sen rikollisuutta. Poliitikot ovat kytkeytyneet rikolliseen toimintaan, ehkäpä tosin vielä enemmän heidän isäntänsä eli kansainvälinen globaali eliitti. Niin poliitikot kuin poliisikin on solutettu ja tietysti tiedustelupalvelut. Virkakunta saadaan näin toimimaan globaalin eliitin haluamalla tavalla ja se toimii hämmästyttävän monissa operaatioissa sionistirahan eduksi”

  ”Näin myös suoritetaan Saksan kansan kansanmurhaa osaltaan, kun saksalaisten omaisuutta ryöstetään ja heille tehdään väkivaltaa. Usein he maksavat kaiken, myös rikollisuuden maahantuonnin ja tukikohtien perustamisen, sillä maanpetokselliset päättäjät tuovat rikolliset maahan löyhien maahanmuuttolakien avulla erinäisten “turvapaikanhakijoiden” ja illegaalien maahantulijoiden joukossa ja pakolaisten vastaanottokeskukset ovat usein huumekaupan ym. rikollisen toiminnan tyyssijoja. Mm. siksi ei haluta kontrolloida maahanmuuttoa. Saksan kansan tuhoamisen ohessa heiltä lypsetään kaikki järjestelmällisesti. MC Piperin kirjoista olemme saaneet selville, että maailman järjestäytynyt rikollisuus on etenkin Venäjällä ja länsimaissa ollut kymmeniä vuosia itäjuutalaisten hallussa ja suuri osa tuloista menee siis Israelin Mossadille ja maailman rahaeliitille.

  Rikollisuutta suositaan muutenkin aivan järjettömillä tavoilla. Ulkomaalaisten tekemiä rikoksia ei juuri haluta tutkia tai sitten pyritään saamaan uhrit syyllisiksi. Ainakin medioissa näin aina tehdäänkin, jos välttämättä joudutaan puhumaan ulkomaalaisista tekijöistä. Kuten Suomessa, tekijöiden etninen tausta lähes aina salataan tällaisissa tapauksissa, jos ne yleensä noteerataan uutisoinnin arvoisiksi. Käsittämätöntä on Saksan käytäntö etenkin nuorisorikollisuuden suhteen tuomioiden osalta. Elinikäisten aivovammojen ja pitkien sairaalamatkojen aiheuttajat saatetaan päästää täysin ehdollisilla tuomioilla tai ilman tuomiota. Usein tuomio on 10-30 päivää “sosiaalikasvatuksellista” yhteiskuntapalvelua, jonka yleensä järjestää vielä jokin “antifasistinen” “kansalaisjärjestö” tms. Tällöin rikollinen usein pääsee vaivihkaa ilman rangaistusta tai sitten ainakin röyhkeys varmasti vain lisääntyy. ”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 20. “First they came for the antisemites and they shot anyone in the head who posessed a copy of the protocols, but I was not an awake antisemite so I said nothing. Then they came for the priests, nuns and monks but I was not religious and I said nothing. Then they came for the intellectuals, teachers and writers but I was not educated and said nothing. Then they came for the whites and it was too late because I was white and Jewish Bolschvism killed up to 100 million white Christian Russian and Slavs in the Soviet Union and Eastern Europe.”
  http://endzog.wordpress.com/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. John F.Kennedyn ja Israelin välinen salainen sota

  Eilen tuli kuluneeksi tasan 50 vuotta USAn presidentin, John F. Kennedyn salamurhasta.

  Asiaan liittyvät julkaisut ovat enimmäkseen keskittyneet siihen miten itse salamurha toteutettiin
  sekä epäolennaisiin yksityiskohtiin.

  Vähemmälle huomiolle ovat jääneet olennaiset kysymykset miksi ja ketkä.

  Miksi John F. Kennedy salamurhattiin?

  Ketkä ovat salamurhan takana?

  Michael Collins Piper on kirjoittanut kirjan FINAL JUDGMENT,
  The Missing Link in the JFK Assassination Conspiracy

  Final Judgment teoksen mukaan huomattava juutalaisintressi ja/tai Israelin(juutalaisvaltion) intressi on
  salamurhan syynä. Eli vastaa samalla kertaa kysymyksiin miksi ja ketkä.

  Presidentti John F. Kennedyn ja Israelin valtion välit olivat huonot. Israel kehitteli ja rakensi ydinaseita.
  Oli myös tiedossa että amerikkalaisista lähteistä salakuljetettiin uraania Israelin ydinaseita varten.
  JFK ei halunnut että Israelista tulisi ydinasevaltio. JFK ymmärsi että mikäli Israel ydinaseen
  onnistuisi hankkimaan, sillä saattaisi olla arvaamattomat seuraukset. Sittemmin JFKn huoli Israelista ydinasevaltiona on osoittautunut oikeaksi; Israelia joko suoraan tai epäsuorasti edustavat tahot ovat uhanneet käyttää ydinaseita maailmaa vastaan mikäli juutalaisvaltio ei saa tahtoansa läpi maailmanvaltana.

  Yleinen harhakäsitys, tai kansainvälisen juutalaisvallan vaikutuksessa olevan median levittämä tieto että Dallasin kaupunki Texasin osavaltiossa olisi ollut valkoinen kaupunki, valkoisten anglosaksien voimakeskus ei pidä paikkaansa. Sen sijaan se oli kansainvälisten juutalaisten valtakeskittymä.

  ”In 1963, JFK’s primary interest in Dallas was raising money from the Dallas elite, and that meant the wealthy pro-Israel Jewish Democrats who were major financial angels for the ruling Democratic Party there. And since JFK was, at that time, at loggerheads with Israel over its nuclear arms program, it is critical to recognize how JFK was lured to Dallas and who was in charge of the arrangements that actually facilitated his assassination.

  And while it is well known that the Dallas leg of JFK’s Texas trip was sponsored by the Citizens Council (CC), the elite business group that ruled Dallas, the little-noticed evidence shows that two of the three key figures who dominated the CC were Jewish—not ”WASPs,” as the legend of Dallas would have it.

  These were the folks who really ran Dallas, not the conservatives affiliated with the John Birch Society, as the old myth suggests. In 1963, one of those Jewish power brokers was an outspokenly pro-Israel liquor wholesaler, Julius Schepps, who held the distribution rights in Dallas for the Bronfman family’s Seagram’s products. And as we shall see, there is evidence that Jack Ruby was on the payroll of the Bronfman family, whose fingerprints are to be found all over the JFK assassination conspiracy.

  . . .The means by which the Dallas elite gained control of JFK’s Dallas trip agenda is interesting. Since JFK’s Dallas trip was officially designated as ”non political”—in contrast to other Texas stops such as Houston and Austin which were designated as ”political”—the private entities paying for the Dallas trip gained control of the planning (taking it out of the hands of the JFK-controlled Democratic
  National Committee). The CC designated a ”host committee.” The chairman was Dallas Jewish leader and public relations man, Sam Bloom, the CC’s longtime executive director, and—in retrospect—one of the least known but most pivotal figures in world history.

  By forcing JFK to speak at the Trade Mart, the Dallas elite positioned the JFK motorcade to take the now-infamous ”dog-leg” turn into what was a classically sniper-friendly ”kill zone” on Elm Street(…)

  Although the Secret Service objected (for security reasons) to the publication of JFK’s motorcade route, Bloom (the point man for the Dallas elite) nonetheless made sure a map of the route was repeatedly published in Dallas papers. Thus, later, when the ”patsy” was in custody, there was a plausible explanation as to how he knew JFK would pass by his workplace.. . .That an assassin quite probably fired on JFK from the Dal-Tex Building is most relevant in the context of an Israeli connection.

  Co-owned by David Weisblat, a major financial backer of the Israeli lobby’s Anti-Defamation League, Dal-Tex housed, on different floors, a number of firms that utilized the telephone number of Morty Freedman, an attorney, garment manufacturer, and activist in Jewish affairs. Since JFK was working to stop Israel’s nuclear arms program—which received smuggled uranium from U.S. sources—it is notable that one Dal-Tex firm linked to Freedman was the Dallas Uranium & Oil Company. It is also intriguing that one of Freedman’s Dal-Tex business partners was Abe Zapruder, the Jewish dress manufacturer who filmed the assassination and profited immensely.”

  http://www.amfirstbooks.com/IntroPages/Book_Preview_Pages/piper-michael_collins/Final_Judgment/FJ-06-NewRevelations.html

  Otteita kirjasta Final Judgment, The Missing Link in the JFK Assassination Conspiracy

  http://trutube.tv/video/1845/The-Entire-John-F-Kennedy-8217Secret-Society8217-Speech-UNCUT

  John F. Kennedyn puhe salajärjestöistä joita hän voimakkaasti vastusti.

  http://trutube.tv/video/10760/JFK-vs-Israel-and-Dimona-The-Stand-Murder-and-Takeover-John-F-Kennedy

  Israelin salainen ydinaseohjelma ja John F. Kennedy joka yritti estää Israelia hankkimasta ydinaseita.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 22. Kiinnostavaa tietoa juutalaisuudesta.

  Käykää sivuilla ”mi yodeya”.

  Siellä juutalaiset arkipäiväisesti spekuloivat, voiko goyimin (lue: Sinut, minut, meidät) hengen pelastaa sapattina.

  Vastaus: Ei voi.

  Niin paljon juutalaisten maailmasta. Niin arvokkaita me olemme heille. Kuin kuiva puunlehti syystuulessa.

  Muistakaa: Siionisti ei arvosta meitä kynnen vertaa.

  Tämä porukka on… Lisää sana. Se alkaa P-kirjaimella. Syvältä. Puolukasta?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 23. http://www.destroyzionism.com/2013/11/24/todays-news-20/

  Juutalaisjärjestöt vaativat myös Slovakian nationalistipuolueen kieltoa. Parhaillaan puolueille tehdään tai ainakin Kreikan puolueelle kuten Romanian rautakaartille 1938.

  Holokaustikeskus noussut Paraguayhyn.

  Ruotsin toimittajapalkinnon ehdolla immigraatiota ylistävät toimittajat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Yksinkertaisissa arkisissa asioissa on totuus.

  Huomatkaa, kuinka juutalainen hahmottaa maailman: On vain juutalaisia ja muita, toisarvoisia, goyim.

  Puhummeko me näin? Saammeko me puhua näin?

  Alkakaamme puhumaan näin. Ei ole mustia, ei hinduja, ei aasialaisia. Vain toisarvoisia, sanokaamme heitä vaikkapa ”Putskuiksi”.

  Eli maailmassa on Meitä, Valkoisia Ihmisiä ja sitten on massa muita, putskuja.

  Sitten spekuloimme julkisesti netissä kaiken maailman nähtävillä, että salliiko meidän Valkoisten Ihmisten uskonto putskujen auttamisen sunnuntaisin. Asiaa pohdittaisiin monelta kannalta, mutta vastaus olisi, että ei se sovi, sillä putsku on aasi, hän sopii vain palvelemaan meitä.

  Näin, juuri näin, sanasta sanaan juutalaissivustoilla pohditaan maailman menoa. Siellä ei eritellä, onko goyim kristitty, muslimi vai hindu. Ei sillä ole merkitystä, hän on vain putsku. Onneton aasi, putsku.

  Näin se menee. Meille nauretaan, meitä solvataan, ja me pyydämme lisää. Me olemme niin hyviä, me Valkoiset Ihmiset. Me olemme reiluja.

  Me olemme putskuja, goyim, toisarvoisia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. Lisää Slovakian paikallisvaalien voittajasta:
  http://www.dailystormer.com/slovakia-nationalist-marian-kotleba-wins-regional-election/

  Nimim. Misho Slovakiasta:
  ”The jews controlling Eastern europe very little ? Jew media simply underestimated Kotleba and his suporters. He won with 5000 euros in his packet and little support from people. No media supost no bilbord , just twenty years agitating. Hundred times arested , never charge with anything or charges dropped.
  Zionism DOES NOT EXIST , jew swines made the word Zionism for one reason only , to divide the hatred on jews to non existing zionism. The jew swines are united to destroy the white Adamic race.
  In Slovakia you say some racial slurs against jews,gypsies,negroes,homosexuals they will lock you up to 1-5 years. All the industries and factories was stolen by jews from USA,Israhell,western Europe and their agents in government.They will lock you up in europe on minimum two years just say holocaust is lie. Socialism was better life in eastern europe then this jew swine mafiokracy. And same laws are all over EU jew made EU. People making from 250 euros a mont and some pensioners have not even 300 euros you can’t make living on this. Politicians have 6 thousands euros a mont and FULL imunity. Jew in state HEALT INSURANCE firm have salary 100 000 euros a month plus benefit and they closing down hospitals because of debt crisis. Examples like this are thousands.
  There is a anger and rage in people a specially in young unemployed our white brothers. This victory of Kotleba will wake hundred of thousand more and hopefully that will be end of a JEWURO utopian union of satan.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”Sosialismi ja kommunismi, ovat edistyksellisiä ideologioita, kun ne liitetään aitoon kristinuskoon. Sosialismi ja kommunismi oikein sovellettuna edustavat lähimmäisenrakkautta.” Lainattu muutosvoiman sivustolta. Samaa voisi kirjoittaa pedofiileistäkin.

   Sivustot vaikuttavat katalalta eksytykseltä, joilla pyritään kalastelemaan anti-jwo-väkeä, revisionisteja ja kristittyjä kommunismin/sosialismin eli globalismin/nwon leiriin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. Mielenkiintoinen artikkeli Henry Makowin sivustolla: ” Rare Book Claims History is About Race”, http://henrymakow.com/2013/11/Rare-Book-Claims-Race-Drives-History%20.html
  Artikkelin alussa sanotaan mm.: ” Semigotha (1912) is a 580-page historical-genealogical handbook written in German in tiny Gothic script. It claims to trace Jewish blood in German noble families, asserting that Jewish blood has ”spoiled” German and European blood.
  This book lists the family lines of thousands of Jewish surnames. In the introduction, it says that blood, (i.e. German race vs Jewish race) is of prime importance in understanding world events. …The book is an aggregation of all male lines of Jewish blood, that are of the real oriental race type of ( incorrectly called Israelites) Jews or Hebrews who were Noble families in the past and are Noble families now … I went through all the pages (there is no full index) and recognized the following names: Oppenheimer, Rothschild, Gomperz and Rhodes. All in all, there are several thousand names/families. Very many Noble titles were simply bought with money, especially in Austria/Hungary.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 27. Suosittelen ihmisiä tutustumaan Emanuel Swedenborgin tuotantoon!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 28. Hyvät kommentaattorit, meillä arvokas tuki esittämällemme kritiikille Israelia ja siionismia kohtaan.
  NETUREI KARTA AROUND THE WORLD, International Jews united against sionism.
  http://www.nkusa.org/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Miten ihmeessä voit luottaa naturei Kartan väkeen? Eivätkö he pidä arvossa Talmudia? Onko vain Israel ongelma?

   Persujen yksi jaos ja sitte Verkkomedia ym. ovat myös kovasti tästä järjestöstä innoissaan. Hyvin epäilyttävää.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 29. http://petrikaivanto1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/155407-holokaustiuskonto
  Mielenkiintoinen artikkeli uudessasuomessa, onkohan jo tosin sensuroitu. Tosin en ole kaikessa samaa mieltä. Holokaustiuskonto on jollakintapaa väärä otaksuma. Holocausti on jatketta juutalaisten historiankirjoitukseen, eli vanhaantestamenttiin. Holocaust on siten vain historian jatketta juutalaisille. Vanhantestamentin mukaan juutalaisia aina vainottiin, vaikka he olivat niitä jotka toivat kaiken hyvän maailmaan. Siksi juutalaiset ovatkin Jumalan valittu kansa. Jotkut ovat tosin poikenneet Jumalan sanasta, no heidät on Jumala eliminoinut, tämä tarina kerrotaan Nooan tarinassa;

  ENSIMMÄINEN MOOSEKSEN KIRJA
  1 LUKU
  6:5 Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat,
  6:6 niin Herra katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä.
  6:7 Ja Herra sanoi: ”Minä hävitän maan päältä ihmiset, jotka minä loin, sekä ihmiset että karjan, matelijat ja taivaan linnut; sillä minä kadun ne tehneeni.”
  6:8 Mutta Nooa sai armon Herran silmien edessä.
  5:32 Kun Nooa oli viidensadan vuoden vanha, syntyivät hänelle Seem, Haam ja Jaafet. (tällä tarinalla selitetään mm seemiläiset kansat, jotka ovat olevinaan Nooan pojan, eli Seemin jälkeläisiä). Juutalaisten (eli siis todellisten-arjalaisten) uskontojen (mm hindulaisuus, mormoonien uskonto) mukaan kaikki maailman ihmiset ovat heidän jälkeläisiään. Näin uskonto vaikuttaa tieteeseen vielä nykyäänkin.

  En ole siinäkään samaa mieltä, ettei ihmisiä mukamas poltettu keskitysleireillä. Ihmisiä tapettiin ja kaikki vieläpä dokumentoitiin todella tarkasti. Otettiin jopa kaitafilmikameroilla filmejä teloituksista. Tuohon aikaan tuskin monellakaan oli edes tavallista kameraa, saati sitten kaitafilmikameroita. Ketkä kuvasivat ja miksi? Mikä tarkoitus oli kaiken dokumentoimisella todella tarkasti?

  Kaikenlaiset holocaustin kieltäjät hämäävät ihmisiä. He saavat pitkillä ja järjettömillä litanioillaan ihmiset hämmennyksen valtaan. Näin ihmiset eivät voi nähdä totuutta, eli sitä mitä holocaustissa todella tapahtui. Holocaustissa tehtiin aivan niin kuin sanottiinkin, eli tapettiin ne ihmiset jotka eivät olleet arjalaisia, tai eivät olleet puhdasrotuisia-arjalaisia. Ketkä sitten ovat arjalaisia? Ei ainakaan germaanit. Miksi Adolf Hitler lainasi todellisista-arjalisilta mm hakaristin(arjalaisten uskonnollinen risti), kotkan, tervehdyksen jne… Saksassa ihailtiin jopa filosofi Friedrich Wilhelm Nietzscheä, joka on kirjoittanut kirjan näin puhui Zarathustra. Kas kummaa zarathustralaisuus on todellisten-arjalaisten alkuperäinen uskonto, ja heidän uskonnollinen risti on hakaristi.

  Tässä samaisessa uudensuomen artikkelissa haukutaan taasen Venäjää. Lienee juutalaistenkin viha Venäläisiä kohtaan johtuu siitä, että Venäjällä ovat rikolliset juutalaiset saaneet rangaistuksia.
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Mihail_Hodorkovski
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Gusinski
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Boris_Berezovski

  Islamin uskontoa taasen käytetään hyväksi. Siksi todelliset-arjalaiset (iranilaiset) ovatkin perustaneet oman islamin lahkonsa, eli shiiamuslimit. Shiiamuslimit haluavat olla kaikkien muslimien johtajia ja määrätä mitä tehdään. Iltalehden keskustelufoorumissa on tästä hieman juttua, sivu 1 viesti 2; http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=981722
  Iranilaiset (arjalaiset) haluavat tällätavalla uskonto hyväksikäyttämällä, saada lisää valtaa. Näin kävi toisen-maailmansodankin aikana, jossa germaanit tappoivat toisiaan. Todelliset-arjalaiset (huom saksalaiset eivät ole arjalaisia) tekivät rotupuhdistustaan, jopa oman uskonnollisen hakaristilipun liehuessa. Sodan jälkeen on sitten kaikki salattu, muuttamalla germaanit arjalaisiksi, ja väittämällä Hitleriä Saksan kansan ystäväksi. Tästä syystä Adolf Hitlerin kirja “Mein kampf” on salattu, sillä jokuhan voi ymmärtää Hitlerin todelliset pyrkimykset.

  Eli tosiasiassa holocaustin kieltäjät ajavat juutalaisten asiaa, ja saavat ihmiset hämmennyksen valtaan. Gernaanisille ihmisille anneaan eräällätavalla jonkinlaista toivoa, eli siis kertomalla heille, “ette ole niin pahoja kuin väitetään”. Kuitenkin kaiken jälkeen vedetään matto jalkojen alta, holocaust onkin totta, ja kaikki on todella tarkasti dokumentoitu. Miksi?

  Näin ihmiset eivät osaa katsoa oikeaan suuntaan, eli holocaustissa tehtiin juuri niin miten sanottiinkin. Kaiken sen jälkeen asiat muutettiin päinvastaisiksi, eli germaanit ovat mukamas arjalaisia, hakaristin merkitys juutalaisille salattiin (hakaristi on juutalaisten uskonnollinen risti) jne… Nämä tosiasiat on salattu, näin historiallinen huijaus toimii.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat