Biden: Juutalaiset Valkoisen talon, CIA:n, NSA:n ja rahaministeriön johtoasemiin

Magneettimedia esittää Partisaanin julkaiseman artikkelin Biden: Juutalaiset Valkoisen talon, CIA:n, NSA:n ja rahaministeriön johtoasemiinYhdysvaltojen presidentin virkaan valittiin kiihkosionisti Joe Biden, joka sinetöi juutalaismafia täydellisen vallan toteutumisen Washingtonin politiikan, rahatalouden, median ja sotakoneiston hallinnassa. Näiden lisäksi juutalaismafia saa tulevalla kaudella entistä tehokkaamman mahdollisuuden perinteisten perhearvojen rappeuttamiselle, juutalaisen identiteetin vahvistamiselle, kansallismielisyyden ja isänmaallisuuden murskaamiselle, CIA:n valjastamiselle täydellisesti juutalaismafian palvelukseen ja Israelin valtapolitiikan voimistamiselle Lähi-idässä. 

Sionistipresidentti Donald Trump on ollut kaikkea muuta kuin Yhdysvaltojen vapaussankari ja negatiivisen globalisaation vastainen voima. Trump on ollut juutalaistaustaisten negatiivisten globalistien asialla. Juutalaismafia käytti Trumpia armottomasti hyväkseen. Tällainen henkilö ei pystynyt vastustamaan eliittiä, saatikka vapauttamaan maailmaa negatiivisesta globalisaatiosta. Vaikka Trump oli kansainväliselle juutalaisyhteisölle, ja etenkin Israelille erittäin merkittävä palvelija, aiheuttaen samalla Lähi-idän kansoille paljon vahinkoa, on juutalaiseliitti päätynyt siihen, että Biden on heille vieläkin merkittävämpi lakeija, kuin ailahteleva Trump. Trumpin äärimmäisyyksiä hiponut Israelin edunvalvonta Lähi-idässä on vielä kostautuva yhdysvaltalaisille muodossa tai toisessa. Kuten jäljempänä olevasta Partisaanin artikkelista voidaan päätellä, että seuraavan neljän vuoden aikana on Bidenille varattu hyvin tärkeä rooli Lähi-idässä, ja maailman politiikassa yleensä, muutoin häntä ei olisi valittu Yhdysvaltojen presidentiksi.  

Saattaa hyvinkin olla, että Yhdysvaltojen historiassa ei ole ollut aikaisemmin niin antaumuksellisesti juutalaismafiaa palvelevia presidenttejä kuin Joe Biden on, ja vaikka hänen kautensa on vasta alkumetreissään on hän saanut aikaan paljon turmiota Washingtonin politiikassa. 

Kuitenkin jokaisen Yhdysvaltojen presidentin neuvonantajat ja hallintojensa keskeisimmät viranhaltijat ovat aina olleet juutalaisia, tai ainakin sionisteja. Kennedy yritti olla itsenäinen, mutta kuinkas siinä kävikään? 

Juutalaistoimijoiden valta Yhdysvalloissa on niin valtava, että siellä ei voi päästä presidentiksi sellainen henkilö, joka kannattaa aidosti kansallisia arvoja ja tekee kaikessa päätöksiä isänmaansa sekä kansansa parhaaksi. Esimerkkinä olkoon John Kennedy, joka oli viimeinen ilmeisen itsenäinen ja isänmaallinen presidentti USA:n historiassa, mutta hänet murhattiin juutalaismafian toimesta, koska Kennedy  koitti pysäyttää Israelia rakentamasta ydinasetta.1 

Jos juutalaismafia katsoo, että se ei saavuta riittävää maailmanvaltaa “rauhanomaisin” menetelmin,  -mafia aloittaa kolmannen maailmansodan Joe Bidenin välityksellä, ja ilmeisesti Irania syyllistävän false flag –iskun tekosyyllä, jolloin Yhdysvallat tiettyjen liittolaistensa turvin hyökkää roistomaisesti Iranin kimppuun. 

Markku Juutinen 


Juutalaiset Valkoisen talon, CIA:n, NSA:n ja rahaministeriön johtoasemiin 

Yhdysvaltojen presidentti on nyt virallisesti vaihtunut, mutta juutalaisten räikeä yliedustus Valkoisessa talossa pysyy. Oman kautensa alussa Donald Trump kuohutti maailmaa nimittämällä Valkoisen talon johtoasemiin historiallisen suuren määrän juutalaisen Goldman Sachsin ‑finanssimonopolin pankkiireja. Uusi presidentti Joe Biden korvaa Trumpin juutalaiset omilla juutalaisillaan. 

Biden on aiemmin todennut, että juutalaiset ”ovat vastuussa lähes kaikista muutoksista” amerikkalaisessa yhteiskunnassa. Perinnettä ylläpitääkseen hän on päättänyt miehittää Yhdysvaltojen korkeimmat virat juutalaisilla lobbaajilla. 

Silmiinpistävää Bidenin nimityksissä on erityisesti se, että hän on siirtämässä erityisen paljon juutalaisia tiedustelupalveluiden ja muiden turvallisuusviranomaisten johtoon. Viime kuukausina valtamedia on pyrkinyt maalaamaan maahanmuuttokriittisistä valkoisista kansallismielisistä ”terrorismiuhan” julkisessa keskustelussa. Nimittämällä juutalaisia ”terrorismintorjunnan” johtoon eliitti valmistautuukin ilmeisesti entistä rajumpiin hyökkäyksiin valkoista väestöä vastaan. 

Tiedustelupalveluiden ohella juutalaisia nimitettiin muun muassa rahamaailman, ulkopolitiikan sekä kulttuurisen aivopesun kannalta tärkeisiin virkoihin. Alla vain muutamia poimintoja Bidenin juutalaisten nimitysten joukosta. 

Anthony Blinken, Ulkoministeri 

Biden nimitti juutalaisen Blinkenin ulkoministeriksi, mikä oli odotettu päätös. Juutalaisilla on pitkä historia Amerikan ulkoministeriön johdossa, koska kyseessä on paras asema Lähi-idän valtapolitiikan manipuloinnin kannalta. Yhdysvallat on jo kymmenien vuosien ajan aloittanut Lähi-idässä turhia sotia suojellakseen juutalaisvaltio Israelin hegemoniaa. 

Blinken on kertonut olevansa ”holokaustiselviytyjän poikapuoli”. Hän myöntää, että hänen juutalaisuutensa on vaikuttanut voimakkaasti hänen maailmankuvaansa – ja näin myös politiikkaan. 

Wendy Sherman, Varaulkoministeri 

Sen varalta, ettei Blinken voisi jostain syystä jatkaa virassaan, myös varaulkoministeriksi on nimitetty juutalainen. Jewish Telegraphic Agencyn (JTA) mukaan Sherman on pyrkinyt ”sorvaaman demokraattipuolueen poliittisesta ohjelmasta sellaisen, että se noudattaa perinteisiä Israel-myönteisiä linjauksia”. 

David Cohen, CIA:n varajohtaja 

David Cohen CIA:n varajohtaja.

Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA vastaa sionistien salaisesta sodankäynnistä ja esimerkiksi poliittisista murhista ulkomailla. CIA on ollut avainroolissa, kun Yhdysvallat on kaatanut esimerkiksi Israelin tai globaalien pankkien vastustamia hallituksia eri mantereilla. JTA:n mukaan Cohenilla on ”pitkä tausta juutalaisasioiden ajamisessa”. 

Avril Haines, Kansallisen tiedustelun johtaja 

Hainesilla on tausta CIA:n johtotehtävissä. Biden harkitsi hänestä alun perin CIA:n korkeinta johtajaa, mutta päätyi lopulta nimittämään hänet kansallisen tiedustelun päälliköksi. Myös Haines tunnetaan voimakkaista siteistään Israeliin ja Amerikan juutalaiseen kulttuurielämään. 

Alejandro Mayorkas, Kotimaan turvallisuuden ministeri 

Virkansa vuoksi juutalainen Mayorkas on päävastuussa, kun Bidenin hallitus aloittaa hyökkäyksen valkoisia kansallismielisiä vastaan. Mayorkas puhuu mielellään taustastaan ”holokaustiselviytyjän lapsena”. Mayorkas on työskennellyt tiiviisti Amerikan juutalaisten lobbausryhmien kanssa, ja JTA:n mukaan hänen oletetaan käyvän nopeasti ”äärijärjestöjen” kimppuun. 

Anne NeubergerNSA:n kyberturvallisuuden johtaja 

Yhdysvaltojen NSA-kybertiedustelupalvelu nousi muutama vuosi sitten julkisuuteen, kun Edward Snowden paljasti sen vakoilevan laittomasti tavallisia kansalaisia. Neuberger tulee olemaan johtavassa roolissa, kun valtion palkkaamat hakkerit ryhtyvät vainoamaan ”vääriä poliittisia mielipiteitä” verkkoon kirjoittavia kansallismielisiä. Neubergerin tausta on Brooklynin ortodoksijuutalaisessa yhteisössä. 

Janet Yellen, Rahaministeri 

Janet Yellen.

Entinen FED-keskuspankin johtaja Janet Yellen noudattelee tyypillistä juutalaista urapolkua pankkiirista Yhdysvaltojen rahaministeriksi. Yellenin kaudella FED pumppasi tuhansian miljardeja veronmaksajille kuuluvaa rahaa finanssimarkkinoille rikastuttaakseen investointipankkeja ja suursijoittajia. Amerikassa 86 % rahaministereistä on ollut juutalaisia viimeisten 15 vuoden aikana. 

Merrick Garland, Oikeusministeri 

Nimittämällä Merrick Garlandin oikeusministeriksi Biden varmistaa, että myös tuomioistuimet pysyvät juutalaisten tiukassa otteessa. Nimityspuheessaan Garland viittasi taustaansa ”holokaustiselviytyjien ja maahanmuuttajien lapsenlapsena”. 

Ronald Klain, Kansliapäällikkö 

Kansliapäällikkö on Valkoisen talon korkea-arvoisin työntekijä, joten Biden näki parhaaksi nimittää asemaan juutalaisen Ronald Klainin. JTA:n mukaan Klainilla on lämpimät suhteet lapsuudensynagogaansa, jossa hän opiskeli nuorena intohimoisesti Tooran tekstejä. Klain kertoo pitävänsä tärkeänä, että lapset kasvatetaan identiteetiltään juutalaisiksi. 

Rachel Levine, Varaterveysministeri 

Biden ja terveysministeriön juutalainen transu Rachel Levine.

Syöttääkseen kulttuurimarxismia ja homoideologiaa kansalle Biden nimitti terveysministeriön johtoasemaan juutalaisen transun, Rachel Levinen. Hän on ensimmäinen transu, joka nimitetään Amerikassa niin korkeaan virkaan, että se vaatii senaatin vahvistuksen. Levinen odotetaan käynnistävän hyökkäyksen perinteisiä perhearvoja ja sukupuolirooleja vastaan. 

Partisaani 

Lähteet 

Partisaani (21.1.2021).  Biden: Juutalaiset Valkoisen talon, CIA:n, NSA:n ja rahaministeriön johtoasemiin | Partisaani 

Jewish Telegraphic Agency 

Muita lähteitä 

Trump’s Jewish ‘Globalist’ Gary Cohn Battles Bannon – The Forward  

 1. PIPER, MICHAEL COLLINS (1988). Final judgement. USA. Kirja osoittaa presidentti Kennedyn murhan tekijät: Mossad ja USA:n juutalaistoimijat. Perusteellinen tutkimus, josta USA:n media vaikenee. 

10 kommenttia

 1. ”…Partisaanin artikkelista voidaan päätellä, että seuraavan neljän vuoden aikana on Bidenille varattu hyvin tärkeä rooli Lähi-idässä, ja maailman politiikassa yleensä, muutoin häntä ei olisi valittu Yhdysvaltojen presidentiksi. ”

  Juuri näin varmaan on. Tärkein asia Bidenin nyt johtamalle sionisti-mafialle on selkeästi Israelin ja nwo-hankkeiden edistäminen. Se että nuo hankkeet ovat niin alhaisella (viidakon lain) tasolla tekee niistä vastenmielisiä. Voisi toki ajatella niinkin, että kun joku tervehenkinen ja ihmiskunnan parasta ajava ryhmä ottaa vallan maailmassa ja pistää sen, vaikka puolipakolla, terveeseen ja yhteistä hyvää ajavaan järjestykseen (mihin korruptoitunut YK ei ole pystynyt), olisi hyvä ja kannatettava asia, myös kaikkien etua palveleva, mutta nyt tämä sionistien suur-Israel ja nwo-agenda kaikessa raadollisuudessaan on jotain aivan päinvastaista kuten artikkeli hyvin kuvaa. Se on kauhukuva siitä mitä tulevaisuus tulisi olemaan.
  Tavallaan tämän taistelun voi nähdä toisintona siitä taistelusta joka aikoinaan käytiin Palestiinassa Jeesus-lahkon ja essealaisten ja niitä vastustavien fariseusten välillä, loputtomana taisteluna hyvän (10 käskyä) ja pahan välillä, jolle on vaikea nähdä loppua lähitulevaisuudessa.

  Miten ihmiskunta sitten tämän tyrannimaisen vision omasta kohtalostaan ottaa vastaan jää nähtäväksi. Historian valossa se ei näyttäisi olevan mahdollinen vaan se tuhoutuu kovien kärsimysten kautta samalla tavalla kuin sionistien pihteihin jäänyt Amerikka nyt, omasta EU:n vangiksi jääneestä maastamme puhumattakaan.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. ”…omasta EU:n vangiksi jääneestä maastamme puhumattakaan.”

   Näin vankeutemme vain lujittuu … olemme pian täysin velkojien armoille ja kansalle tietenkin tarjotaan maksajan osaa
   Ministerimme eivät näytä ymmärtävän taloudesta yhtään mitään | Kolumni

   Suomi on tällä hetkellä vakavassa kriisissä ja maamme talous velkaantuu ennätysvauhtia. Maatamme johtavat tällä hetkellä henkilöt, joilla ei ole edes perustietoja maamme historiasta ja edellisistä talouskriiseistä. Kolumnin on kirjoittanut Risto Huovinen.
   https://mvlehti.net/2021/01/27/ministerimme-eivat-nayta-ymmartavan-taloudesta-yhtaan-mitaan-kolumni/

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
   1. Minä en nyt pitäisi mvlehteä mitenkään luotettavana lähteenä, enkä myöskään Huovista luotettavana asiantuntijana. Hänen artikkelinsa huokuu syvää vihaa nykyistä hallitusta kohtaan ja varsinkin Ohisaloa kohtaan. Muutenkin magneettimedian jutut ovat täyttä humpuukia niin kuin artikkeli siitä, että holokaustia ei olisi koskaan tapahtunut. Kuka tällaista uskoo, ei kukaan muu kuin ymmärryksellä hieman rajoittunut, ympäristöstä irrallaan oleva henkilö. Uskooko kirjoittaja itsekään siihen, mitä kirjoittaa vai onko tarkoituskin sumuttaa ja kylvää eripuraa.

    Plusääni(0)Miinusääni(3)
    1. Näytät kieltävän tosiasiat jotka jokainen jo aika pienellä lukemisella saa selville.
     Jokainen velallinen ymmärtää velkaorjan aseman. Ja mitä enemmän valtio velkaantuu sen enemmän sinultakin viedään rahaa koron maksuun la lyhennyksiin joka menee maan ulkopuolisen pankkiirimafian tyynyn alle.
     Kun totuus ei kiinnosta niin silloin kirjoittelee tuollaista mitä kukaan asioista perillä oleva ei noteeraa. Ihmettelee vain.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Vallan keskittyminen tietynlaisen valtaeliitin haltuun on kiihtynyt vuosikymmenien saatossa. Median hallinta on ollut prosessissa keskeistä. Massojen maailmankuvaa ja käsityksiä hallitsemalla media on ilmeisen tahallisesti keskittänyt äänestäjien huomion valtaeliitille mieluisiin puolueisiin ja kansanedustajiin ja näiden ajamiin asioihin. Vaalikampanjoita rahoittavat paitsi puolueet, myös lobbarit ja hämärät taustaryhmät, jotka ajavat omia etujaan. Lopulta rahavalta, media sekä hallinnon pysyvät ainekset eli nk. deep state ovat muodostanut läpipääsemättömän valtaklikin, joka ei ole aikeissa päästää minkään aidon opposition edustajia valtaan. Asema valtaklikissä ei enää perustu kansansuosioon, vaan asemaan sisäpiirissä, joka saavutetaan mm. salaseurojen asettamien mekanismien kautta. Sionismi ja okkultistinen kabbala ovat eräs teema, joka yhdistää monia salaseuroja. Sionismi pyrki suur-Isreaelin synnyttämiseen ja siellä juutalaisten kolmannen temppelin pystyttämiseen Jerusalemiin, mistä tulee myös vapaamuurarien hengellinen päämaja. Juutalainen pappisneuvosto Sanhedrin sekä korkein oikeus Jerusalemissa tulisivat aikanaan jakamaan oikeutta koko maailmalle, joka alistettaisin ’noahide’-lakien alaisuuteen. Hengellliset, poliittiset, teknologiset ja taloudelliset järjestelyt kohti tätä päämäärää edistyvät tällä hetkellä kiivaasti näennäisen kaaoksen keskellä.

  Kaikki salaseurat palvovat Anti-Kristusta ja tämän kautta Luciferia, joka on kristinuskossa Saatana. Tämän vuoksi salaseurat vihaavat kristinuskoa ja pyrkivät sen heikentämiseen. Suuret massat ovat olleet mukana innokkaasti hylkäämässä kristinuskoa, joten tehtävä on ollut melko helppo. Kristinuskon hylkääminen on kuitenkin käytännössä sama asia kuin vapaaehtoinen ilmoittautuminen juutalaisten ja rahavallan orjuuteen. Ajautuminen siihen on vain ajan kysymys. Kuitenkin jopa aktiiviset kristityt ovat itse langenneet sionismin houkutuksiin ja palvovat Israelia ja sitä kautta Anti-Kristusta.

  Valta on siis nyt keskittynyt harvojen käsiin. Demokratian toimivuutta on alettu häiritä nyt myös avoimesti korona-sulkutilojen varjolla. USA:ssa kansalle ei suotu edes tilaisuutta valita itselleen vähemmän epämieluisa sionisti Donald Trump. Vaalit varastettiin kansalta suorittamalla röyhkeä vaalivilppioperaatio vaa’ankieli-osavaltioissa. Korruptoituneet mediat, some-jätit tai oikeisistuimet eivät ottaneet vilppiä minkäänlaiseen käsittelyyn. Kansan protesti Washington DC:ssä käännettiin mediatempun avulla päälaelleen eli USA:n patriootit leimattiin rähinöitsijöiksi ja terroristeiksi pienen joukon huonoon käytökseen vedoten ja siitä valtava numero tehden. Media valehtelee jatkuvasti asioista ja uskottelee edustavansa kansaa ja suurta yleisöä.

  Ei pelkästään USA:ssa vaan useissa maissa opposition työskentelyä ja vaalikampanjointia estetään nyt korona-poikkeustilasääntöihin vedoten. Jopa vaaleja saatetaan viivästää tai perua. Ilmassa on runsaasti rahavallan etuja sinetöivää fasismia ja avointa kansanvallan halveksuntaa, jota valtaeliitti harjoittaa ja johon on yhtynyt myös kansan paremmin pärjäävä osa, jonka toimeentuloon korona-sulkutilat eivät vielä ole vaikuttaneet. Kansan hallinta on helppoa, kun se jaetaan useisiin toisiaan halveksiviin ryhmiin. Koko oikeisto-vasemmisto-dikotomia perustuu tähän. Tällä hetkellä kansan ainoa mahdollisuus saada itselleen valtaa takaisin on hylätä keinotekoiset ja epäolennaiset kiistakysymykset. Ainakin korona-fasismin vastustaminen olisi nyt ensiarvoisen keskeinen ja kiireellinen kysymys.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. JUUTALAISTEN VOITTOKULKU
  Tämä artikkeli näyttää selvästi sen, että 50 % USA:n korkeista viroista on juutalaisten hallinnassa. Lisäksi heillä on hallussaan kaikki tiedotusvälineet ja useita voimakkaita juutalaisten etuja ajavia järjestöjä, joten summa summarum: juutalaiset hallitsevat USA:ta, vaikka he edustavat vain kahta prosenttia USA;n väestöstä. Juutalaisten vaikutusvalta oli suuri myös Saksassa ennen toista maailmansotaa. Tällä hetkellä juutalaisilla on suuri vaikutusvalta Britanniassa ja Ranskassa. Juutalaisilla on myös tavattoman suuri valta kansainvälisessä pankkitoiminnassa. Miksi tämä vähemmistö pyrkii joka maassa valtaan? Mikä juutalaisia riivaa? Selitys löytyy kahdesta tekijästä. 1) Talmudista. Juutalaisten uskontoon kuuluu maailman valloittaminen, toisten kansojen orjuuttaminen ja maailman varallisuuden kaappaaminen. Jeesuksen mukaan juutalaisuus on perkeleestä (Joh. 8: 44). Juutalaisten varsinainen emansipaatio alkoi 1700-luvulla, kun juutalainen Mayer Amschel Rothschild loi pankkilaitoksen, joka orjuutti koko maailman. Pankkivallallaan juutalaiset hankkivat omistukseensa myös tiedotusvälineitä, jotka nekin ovat nimenomaan vallankäyttövälineitä. 2) Kasaariperinne. Nykyjuutalaiset polveutuvat (90%) mahtavasta kasaarikansasta. Kasaarit olivat kostonhimoinen, vallanhimoinen ja saastainen kansa, joka valloitti Etelä-Venäjältä 25 maanviljelystä harjoittavaa kansaa ja jonka uskontona oli phallos-kultti eli siittimen palvonta. Vuonna 740 koko kasaarivaltakunta omaksui juutalaisuuden eli Talmudin viralliseksi uskonnokseen. Kasaareista polveutui Etelä-Venäjän ja Itä-Euroopan jiddishiä puhuva juutalaisväestö, jota 1900-luvun alussa oli noin 11 miljoonaa. USA;n juutalaiset polveutuvat kasaareista. Kassareilta juutalaiset perivät vallanhalunsa ja aistillisuutensa (viihdeteollisuus USA:ssa) ja Talmud-uskonnosta vihan kristittyjä kohtaan ja maailman valloittamisen. Martti Luther oli täysin oikeassa nimittäessään juutalaisia ”ilmieläviksi perkeleiksi”. Tehokkaalla vallallaan maailman mediassa juutalaiset ovat holokaustivalheellaan onnistuneet luomaan itsestään viattomasti vainotun uskonnollisen ryhmän maineen, vaikka ovatkin häikäilemätön maailmanvaltaan pyrkivä kostonhimoinen ja julma kansa eikä mikään uskonnollinen ryhmä. Kristityn näkökulmasta juutalaisuus on selvästi perkeleestä, sillä se vihaa Jeesusta ja kristittyjä. Juutalaiset ovat myös erittäin hyvin organisoitunut kansa, jolla on voimakkaat järjestönsä useissa maissa. Juutalaisia johtaa salainen neuvosto ”Siionin Viisaat”, joka koostuu noin parista sadasta johtavasta juutalaisesta. Mediavallallaan juutalaiset ovat aivopesseet kaikki kansat niin, että pienikin juutalaisvastaisuus leimataan heti ”antisemitismiksi”. Holokaustivalheen kieltämisestä voi saada vankeustuomion useissa Euroopan maissa. Parhaillaan menossa olevan koronahuijauksen johdossakin ovat Siionin Viisaat, erikoisesti juutalainen miljardööri Bill Gates, jolla on valtavat sijoitukset rokotusbisneksessä. Keinotekoinen koronapandemia romahduttaa useimpien maiden talouden ja tekee ne velallisiksi juutalaisille pankeille. Koronahuijauksen tarkoitus on tehdä kansoista kuuliaista massaa, joka tottelee juutalaista komentoa. Koko ihmiskunnan olemassaolon vapaus on nyt kyseessä. Juutalaisten politiikka johtaa väistämättä kolmanteen maailmansotaan, kuten juutalaisten sisäpiiristä loikannut Benjamin Freedman ennusti. Jos koronahuijaus onnistuu, niin juutalaiset eivät ehkä tarvitsekaan maailmansotaa. Älkäämme antako Siionin Viisaiden onnistua koronahuijauksessa tai maailmansodan sytyttämisessä! Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://www.globalresearch.ca
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. ”Mikä juutalaisia riivaa? Selitys löytyy kahdesta tekijästä. 1) Talmudista. Juutalaisten uskontoon kuuluu maailman valloittaminen, toisten kansojen orjuuttaminen ja maailman varallisuuden kaappaaminen”

   Joutuu miettimään miksi näin on. Miksi Talmud on noussut uskonnoksi vaikka se pitää sisällään paksua vihaa muita kohtaan ja sillä perusteella on monen mielestä uskonnoksi kelpaamaton. Se kai on ydinkysymys.
   Onko se vuosituhansien saatossa ollut jonkinlainen selviytymisstrategia vihamielisessä maailmassa vai jo alun alkaen luonteeseen liittyvä psykopaattinen halu ylivaltaan, valloittaa, alistaa ja jopa tuhota muut? Tai molempia.
   Sanot: ”Kassareilta juutalaiset perivät vallanhalunsa ja aistillisuutensa (viihdeteollisuus USA:ssa) ja Talmud-uskonnosta vihan kristittyjä kohtaan ja maailman valloittamisen.”
   Vaikka suuri osa nykyisestä sionistien väkivallasta laitetaan kasaarien ’piikkiin’ niin kuitenkin Babylonialainen Talmud, jonka he omaksuivat, on kirjoitettu juutalaisten farisealais-rabbien toimesta jo ennen ajanlaskua. Joten se ’sylttytehdas’ on kyllä siellä. Ja myös Jeesuksen kohtalo todistaa sen: fariseukset eivät sietäneet hänen oppiaan. Se koettiin vaarallisena. Ja samaa taistelua on käyty ja koko ajan käydään kun kristityt ja kristinusko, joka monista puutteistaan huolimatta pitää sisällään paljon Jeesuksen sanomasta, ovat heidän vainon kohteena.
   Jos kristinuskon perusoppi aikoinaan oli vaarallinen ja merkitsi vihollisen käsiin joutumista niin tänään tilanne on toinen. Melkein voisi veikata että vain se avaa sen tien kestävään ja oikeudenmukaiseen rauhaan joka ihmiskunnan pitäisi nyt valita ja siinä sionistit voisivat olla tien näyttäjiä (tai ainakin antaa periksi ja tulla muita vastaan joilta valmiutta yhteistyöhön löytyy). Mutta he eivät ole vaan yhä jatkavat vanhalla linjalla: N-yahu, rabbin poika, mm. on sanonut julkisesti että Talmud riittää, en tarvi muuta toimintani ohjaajaksi. Ja Biden lienee samoilla linjoilla.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. ”Mutta he eivät ole vaan yhä jatkavat vanhalla linjalla: N-yahu, rabbin poika, mm. on sanonut ….”

    Tämä Trumpin tukipilari ja valtaan nostanut kasino moguli Adelson on hyvä esimerkki siitä. Hänelle palestiinalaiset eivät olleet edes ihmisiä…
    Goodbye Sheldon Adelson: The Malignant Toad is Dead
    By PHILIP GIRALDI
    Information Clearing House
    This savage indictment of Jewish casino magnate Sheldon Adelson, a fanatical Israeli Zionist, is an even more savage indictment of Donald Trump for being on the Jewish payroll — complicit with Israel in the manufacture of human misery. 
    https://www.darkmoon.me/2021/goodbye-sheldon-adelson-the-malignant-toad-is-dead/#more-151641

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Nämä Adeksonin kaltaiset sionistit (heitä on paljon) maailmalla pitävät huolen siitä että Israel voi käydä sotiaan ja valloittaa Lähi-itää. Sodat siellä tuhoavat naapurimaita ja alistavat arabit ydinase pelotteella joka on vain Israelilla. Ja nyt kun USA on jäämässä sionistien valtaan entistä vahvemmin on Israelin sotavoima suunnaton koska sillä on koko Usan armeija lentotukialuksineen käytössään. Näin se pystyy todella käymään sotia joka puolella maailmaa ja toteuttamaan sotavoimin koko maailman valloitus hanketttaan jonka ’velvoittavat juuret’ ovat Talmudin opeissa. Israel Shamir mm. on tästä kirjoitellut.
     On hyvinkin mahdollista että se siinä onnistuu. Itseltäni se jää näkemättä koska aika loppuu.

     Eurooppa on Usan ohella jo miehitetty joten ainoa todellinen vastavoima löytyy vain idästä, Aasiasta ja Venäjältä. Ne eivät näytä halukkailta alistumaan ajatukseen jäädä sionistien valtaan vaan kannattavat moninapaista maailmaa jossa valta ei ole vain yhdellä maalla tai maanosalla. Ja niiden sotilaallinen voima takaa niille suvereenisen aseman jota on vaikea uhata.
     Valkoinen rotu on onnistunut tuhoamaan jo nyt itsensä ja asemansa varsin pitkälle kuten rabbi Shmuel Eliyahu linkin artikkelissa toteaa ja Israel alkaa ottaa vastuuta läntisen sivilisaation kehityksestä: https://www.israeltoday.co.il/read/as-america-declines-will-israel-become-the-new-superpower/
     http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=227222
     Kristillinen Sionismi läntisen kulttuurin parasiittisena ja tuhoisana ideologiana
     Christian Zionism as a Parasitic Ideology
     ANDREW JOYCE • FEBRUARY 6, 2021
     https://www.unz.com/article/christian-zionism-as-a-parasitic-ideology/

     Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat