Bilderberg-kokous keräsi jälleen maailman vaikuttajat yhteen

Italialainen europarlamenttiedustaja Mario Borghezio pyrki Bilderberg-kokoukseen esittämään kysymyksiä kokouksen osanottajille. Swiss-infon mukaan kokoushotellia vartioineet turvamiehet estivät väkivaltaisesti henkilöllisyystodistuksensa esittäneen Borghezion pääsyn sisään. Borghezio loukkasi nujakassa nenänsä. Italian Bernin-suurlähetystö vaatii tapauksen selvittämistä ja syyllisten nimien paljastamista. Borghezion on kerrottu olleen huolissaan kokouksen salaseuraisesta luonteesta ja sen salaisesta agendasta.

Bilderberg-kokous on vuosittain järjestettävä, huippusalainen eri maiden valtionjohtajista ja tärkeistä vaikuttajista koostuva tilaisuus. Kokoukseen osallistujia tiettävästi vannotetaan pysymään tapahtumasta vaiti siitäkin huolimatta, että monessa maassa valtionjohtajien epäviralliset ja viralliset kokoukset ovat lailla kiellettyjä. Kokouksen turvajärjestelyt ovat massiiviset, eikä kokouksissa tehdä muistiinpanoja, oteta valokuvia tai tehdä nauhoituksia, jotta tilaisuuden annista ei vuotaisi mitään julkisuuteen. NATOn entinen pääsihteeri ja bilderbergiläinen Willy Claes paljasti lisäksi belgialaiselle radiolle, että Bilderberg-kokouksiin osallistuvia vaaditaan toteuttamaan kotimaissaan kokouksen aikana tehdyt päätökset.

Tänä vuonna Bilderberg-kokouksen agendana on sisäpiirilähteiden mukaan ollut Internet-sensuurin pakottaminen, sotien määrän lisääminen väestönkasvun hillitsemiseksi, etenkin Lähi-idässä sekä veronmaksajien rahoista maksettujen pankkitukien läpiajaminen ja summien kasvattaminen.

Lisäksi huhujen mukaan Saksassa on tarkoitus räjäyttää pommi naisten jalkapallon MM-kisojen aikana, jolloin EU voisi julistaa euroalueen laajuisen poikkeustilan. Kansallisen lainsäädännön ylittävä EU:n poikkeustilalaki sallii kuolemantuomiot poikkeustilan aikana.

Suomesta vuoden 2011 Bilderberg-kokoukseen osallistuneet ovat Jorma Ollila, Shellin ja Nokia Oyj:n hallitusten osa-aikainen puheenjohtaja, Aamulehden entinen päätoimittaja Matti Apunen, joka toimii nykyään Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtajana, SanomaNewsin toimitusjohtaja ja Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Mikael Pentikäinen sekä Wärtsilän konsernijohtaja, vuorineuvos Ole Johansson. Johansson toimii myös Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n hallituksen puheenjohtajana.

Aiempiin Bilderberg-kokouksiin osallistunut Suomen valtiovarainministeri Jyrki Katainen on kuvaillut tilaisuutta normaaliksi kansalaisfoorumiksi.

Tämän vuoden Bilderberg-kokous pidettiin viikonloppuna hotelli Suvrettassa St.Moritzissa.

Muita Bilderberg-kokouksiin liittyviä selkkauksia ovat muun muassa Sveitsin kansanpuolueen kongressiedustajan Dominique Baettigin vaatimus Yhdysvaltain presidentin turvallisuusneuvonantajan Henry Kissingerin pidättämistä Geneven sopimusta rikkovien sotarikostensa vuoksi. Baettigin lisäksi pidätysvaatimuksia ovat vaatineet useat eri kansalaisjärjestöt, ja kanteita onkin nostettu jo lähes sata kappaletta. Kissingerin tilillä ovat Indokiinan, Bangladeshin, Chilen, Kyproksen, Vietnamin ja Itä-Timorin kauheuksien lisäksi päätös ruiskuttaa pahamaineista Agent Orange-kasvimyrkkyä Vietnamissa. Siellä asuvilla ihmisillä ilmeneviä mutaatioita ja epämuodostumia esiintyy jo kolmannessa polvessa.

Pidätysmääräyksiä on pyydetty myös Ranskan presidentti Nicholas Sarkozylle ja Yhdysvaltain entiselle presidentille George W. Bushille.

Lähteet: http://euobserver.com/9/27778
http://www.counterpunch.org/reilly0429.html
http://www.swissinfo.ch/eng/politics/Italy_complains_over_Bilderberg_incident.html?cid=30444112

http://bilderberg2011.com/bilderberg-agenda/bilderberg-conference-2011-agenda-overview/

http://www.prisonplanet.com/leaked-1955-bilderberg-docs-outline-plan-for-single-european-currency.html

http://www.prisonplanet.com/former-nato-secretary-general-admits-bilderberg-sets-global-policy.html

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=376
http://bilderberg2011.com/bilderberg-members/bilderberg-2011-member-photos-help-us-identify-the-attendees/

59 kommenttia

 1. Bravo! Hyvä artikkeli nostaa esiin Bilderbergin todellisia päämääriä. Jos ei se olisi rikollinen ja laiton sylttytehdas, kestäisi kokoukset, asiat ja todeliset päämäärät päivänvalon. Nyt osanottajat vannotetan pitämään suunsa kiinni ja /tai rauhoitelemaan kyselijät, miksikö?. Kuinkas muuten!. Ainoa uhka vaan on jos kokousten sisältö vuotaa kunnolla ulos.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jaska,

   Alla Paavo Arhinmäen vuonna 2010 hallitukselle jättämä kirjallinen kysymys Bilderberg-kokouksista:

   Valtiovarainministeri Jyrki Katainen osallistui 3. – 6. kesäkuuta pidettyyn Bilderberg-kokoukseen Sitgesissä Espanjassa.
   Bilderberg-ryhmä on epävirallinen vuotuinen konferenssi talouselämän, median ja politiikan vaikuttajille. Se on saanut nimensä alankomaalaisen hotellin mukaan, jossa ryhmä kokoontui ensimmäisen kerran vuonna 1954. Ryhmä on tarkoitettu vain pohjoisamerikkalaisille ja eurooppalaisille valtaeliiteille. Tapaamisissa käytyjen keskustelujen sisällöstä ei yleensä kerrota ulkopuolisille.
   Bilderberg-kokouksien ympärillä oleva salamyhkäisyys ja huippupoliitikkojemme osallistuminen niihin herättää monissa ihmisissä epäilyksiä ja kysymyksiä: Minkälaisia asioita kokouksessa käsitellään? Keitä muita kokoukseen osallistuu? Minkälaisia päämääriä kokouksella on ja keiden etua se ajaa? Miksi kokous on salainen?
   Mielestäni onkin erikoista, että tästä suuresta ja tärkeästä vuosittaisesta politiikan ja talousasioiden kokouksesta ei puhuta julkisesti juuri mitään. Valtiovarainministeri Kataisen osallistumisesta Bilderberg-kokoukseen tiedotettiin mm. valtiovarainministeriön sivuilla, joten hän lienee ollut kokouksessa Suomen virallisena edustajana.
   Suomalaiseen ja pohjoismaiseen yhteiskuntaan on kuulunut avoimuuden ja demokraattisuuden painottaminen. Päätöksenteon läpinäkyvyyden ja demokratian toteutumisen kannalta on tärkeää tietää, mitä asioita ministerimme käsittelevät ja mitä kantoja suomalaiset edustavat kansainvälisissä kokouksissa. Siksi olisi tärkeää, että näiden kysymysten monissa aiheuttaman hämmennyksen ja epäilyjen hälventämiseksi valtiovarainministeri Katainen reilusti ja avoimesti kertoisi kokouksesta.
   Edellä olevan perusteella ja eduskunnan työjärjestyksen 27 §:ään viitaten esitän asianomaisen ministerin vastattavaksi seuraavan kysymyksen:
   Oliko valtiovarainministeri Katainen Bilderberg-kokouksessa Suomen edustajana?
   Mitä kokouksessa käsiteltiin ja päätettiin? Mitä Suomen kantoja valtiovarainministeri Katainen esitteli Bilderberg-kokouksessa?

   http://www.paavoarhinmaki.fi/blogi/2010/miksi-bilderberg-kokousten-sisllst-ei-kerrota/

   liitteeksi:

   ”Euroopan valtiot, johtajat ja poliitikot ovat itse luomamme pankkijärjestelmän orjia. Unohtakaa kansanvalta, demokratia, tätä maailmantolaa hallitsevat suuret yksityiset sijoituspankit ja luottoluokittajat.”

   koko artikkeli linkissä http://www.uusisuomi.fi/raha/112800-tyly-miete-poliitikoista-%E2%80%9Daloitte-pankkien-orjiksi%E2%80%9D

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tuota Riikan vuodatusta YK:sta ei taas voi edes kommentoida. YK on aina ollut kommunistien temmellyskenttä, ei suinkaan lännen, mutta sitähän tämä uusfasistinen julkaisu ei kerro.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. USA on kommunistinen jo 30-luvulta ts kommunistien johtama. Maailman finanssieliitti loi Neuvostoliiton, rahoitti vallankumoukset ja kehitti puna-armeijan. YK on USA:n kommunistien oma projekti ja sen kautta piti ensin saada NewWorldOrder, mutta se on jäänyt vain yhdeksi areenaksi. Uusfasistit Italiassa veljeilivät Punaisten prikaatien kanssa ja Saksan RAF kävi siellä juonittelemassa (Meinhof ja Baader jo 1967). Baader ei ollut kommunisti, vaan V-mies ja narkomaani. Myös muut olivat silkkaa tiedustelupalvelun koukuttamaa gangsteri- ja mielisairaalaväkeä, jolla ei ollut yhteyksi’ vasemmistoon. Heidän käskettiin kuitenkin sanoa jotain siihen suuntaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. repe,

    tosi on muuten tuo Baader-juttu. Muuan kaverini, minua paljon vanhempi, asui aikanaan Baaderin kämppäkaverina ja kertoi joskus jotain juttuja joita lettipäänä kuuntelin silmät suitsirenkaina. Ei kylläkään terroriteoista vaan Baaderin elintavoista ihan muuten vaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Ja mie asun Riikan sängyn alla 🙂 Ja piltperin ajaksi minut siirrettiin materiansiirtotekniikalla kokouslavan alle ”niitten” toimesta kuulemaan miten tälläkertaa maailmaa pahennetaan! Noh sieltä mie ohojelmoitu, nanosirulla varustettu kärpäsropotti huutelen näitä kauheuksia riikan korvahan jotta maailima ois parempi paikka. mulla vaan on alakanu nuo lentokonneitten pölläytyksen nii ahistaa henkiä että kohta mulla ei ennää siivet heilu!

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kokouksissa päätetyt asiat vaikuttavat meihin normi pulliaisiin kaikkein eniten hallitus ottaa vastaan kaiken mitä Bildebergkokouksissa päätetään. Esim. nyt jo on käynyt ilmi tulevan hallituksen budjetti esityksistä, että uusilla verotus tavoilla otetaan rahaa pois keskiluokalta ja ”annetaan” se köyhille. Eli siis kun keskiluokka ja köyhät on samalla viivalla on enään köyhiä ja rikkaita tässäkin valtiossa. Juuri tämä on yksi Bilderbergin periaatteiden touttamista, rahaahan heillä on enemmän kuin tarpeeksi, joten täydellistä valtaa he tavoittelevat. NewWorldOrder.
  Esim. 9/11 oli todennäköisimmin Bilderbergin kokouksessa päätetty asia, jonka seurauksena saatiin aikaan poikkeustila yhdysvalloissa. Sen myötä saatiin uudet tekosyyt, joilla voidaan tarkkailla normi pulliaisten liikkeitä paremmin ja rajata pääsyä moniin paikkoihin. Toinen tavoite oli pitkittää maailmantalouden hyvinvointia kun yhdysvaltain finanssimaailma meni sekaisin ja ylivelkaantui. Tämä kupla poksahti suuremmalla mittakaavalla vuoden 2007 lopulla kun lama pamahti kovalla teholla yhdysvalloissa. Taas vietiin keskiluokalta jalat alta ja amerikan asuntolainan omistajat saatettiin kuseen. Kiinteistöjen arvot romahtivat alle otettujen lainojen suhteen ja jos työt meni alta myös henkilökohtainen konkurssi oli väistämätöntä.
  Näin meitä hyvä uskoisia kansalaisia viedään kuin koiraa narussa. Jos koira on hallitsematon se pistetään piikille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Hallinnon vikahan se, jos ihmiset eivät viitsi lainaansa maksaa? Mm. presidentti Bush tuki noita lainoja
  köyhille. Useimmilla näillä työttömillä neekereillä ja latinoilla ei kuitenkaan ollut aikomustakaan maksaa niitä ja kävi kuin kävi. Korkeintaan
  voidaan syytää pankkiireja holtittomasta lainanannosta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Minä en osaa enää minään salaseurana koko BB pitää edes, koska netissä on näköjään ihan omat sivutkin. Sekin ihmetyttää miksi porukka vaihtuisi jos olisi asiat kauhean salaisia? Ei ole järkeä toitottaa asioista kovin suurelle määrälle ihmisiä jos halutaan salata asioita.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Jaska: Riikalla on aika hyvät referensit ja perustelut. Sinulla taas on… ?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tuo käännös kannattaa lukea. Se kyllä kertoo syyn, miksi kokouksen osanottajat vannotetaan olemaan hiljaa – tulisi lynkkaus, linnaa ja kuritushuonetta, miksi Suomen presidentti Tarja Halonen julisti BB-kokouksesta saamansa paperit salaiseksi (todistetusti faktaa), miksi osanottajalistalta puuttuu vahingossa esim Bill Gates, miksi hämäämismielessä muita kokouksia pidetään samaan aikaan. Miksi pidetään Bilderbergmeetingien virallista webbisivua – teatterimielessä tietysti. Ihmisten mieli on niin helposti muokattavissa virallisen näköiseltä taholta lasketeltuna posket punaisena.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Suomessa on sananvapaus. Tosin on myös vapaus valehdella.

  Tänä vuonna Bilderberg-kokouksen agendana on sisäpiirilähteiden mukaan ollut Internet-sensuurin pakottaminen, sotien määrän lisääminen väestönkasvun hillitsemiseksi, etenkin Lähi-idässä sekä veronmaksajien rahoista maksettujen pankkitukien läpiajaminen ja summien kasvattaminen.”

  Lainaus kertoo kaiken jutun ja magneettimedian tasosta. Kuinka harhaiseksi voidaan asioita vetää.
  Tosin minulla ei ole faktaa pätkän kumoamiseksi, mutta tässä tapauksessa todistusaineistoa ei tarvita.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. No jo oli naurettava viritys. EU on juuri ilmaissut haunsa suodattaa nettiä Kiinan tapaan. Sarkozy on kotsunut jo oikein kokouksen asiaa valmistelemaan. Ranskahan on ollut likikommunimsi sodan jälkeen muutenkin. Koko ajan on nettisensuuria puuhattu viime vuosina. Lapsipornosta on ihan suoraan sanottu olevan tarkoitus siirtyä muuhun ”sopimattomaan” ja laittomaan aineistoon. Kampanja on ollut eu-johdettua. Poliitikot keräävät sillä pisteitä, sillä etenkin vanhempi väli on helppo saada kannatamaan kaikenlaisia rajoituksia. Lähi-idässä kumoukset ovat CIA-vetoisia ja Syyria on jo Iranin kupeessa. Pankkituesta aiotaan pysyvää ja todellakin Euroopan maiden sosiaaliturvan ja muun jlkisen menon korvaamista loputtomilla pankkiveroilla. Varankerääjistä kaavaillaan uusia EU:n diktaattoreita. Tämä kaikki on ollut aivan avoimesti esillä. Sille joka asioita seuraa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Erittäin osuvasti ilmaistu. On kummallista käytöstä useilta hehkuttaa maanisesti salaseura Bilderbergin ajavan muuta kuin omien intressiensä etuja. Joka muuta väittää, on epärealistinen ihminen. Naiivi kaiken lisäksi. Niin kauan kuin kokoussisältö pysyy salassa, se on salaseura ja niin kauan kuin Tarja Halonen pitää haltuunsa saamia asiakirjoja salaisina, hän suojelee rikollisjärjestöä ja on osasyyllinen. Noin suomeksi sanottuna.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Teiltä on vähän käsitteet sekaisin:

     Rikollisjärjestö on sellainen pulja, joka ajaa omia (tai ihan kenen tahansa muun) etuja käyttäen rikollisia menettelytapoja. Avain on siis rikolliset menettelytavat: toimitaan tavalla, jota voidaan pitää rikollisena. Ja lisäksi, mitään järjestöä ei voi julistaa rikollisjärjestöksi pelkillä fiiliksillä – tarvitaan näyttöä.

     Se, että toiminnassa on jotain salaista, ei tee siitä vielä rikollista – onhan esim. liikeyrityksillä liikesalaisuuksia vaikka kuinka paljon, mutta ei niitä kuitenkaan yleisesti pidetä rikollisina (joku jotain omituista ideologiaa seuraava hörhö voi toki olla eri mieltä ..). Niinikään se, että toiminta rikkoo jonkin yksittäisen valtion tai valtioryhmän lainsäädännön omituisuuksia (esim. jonkin uskonnon, kansanryhmän, ideologian, tjms. erityisasema) ei sekään tee siitä yleismaailmallisesti rikollista. Yleisesti rikollisena pidettäviä toimintatapoja ovat – noin aluksi – ihmisten tappaminen ja pahoinpiteleminen sekä omistus- ja nautintaoikeuksien siirtäminen vastoin nykyisen haltijan tahtoa ja vajavaisin vastikkein (muutamin yleisesti tunnetuin poikkeuksin).

     Siis – Bilderbergiä ei voi pitää rikollisjärjestönä pelkästään sen takia, että se ajaa omia etujaan (niihän jokseenkin jokainen tekee), eikä sen takia, että jokin osa sen toiminnasta on salaista (hyvin harvan organisaation toiminta on täysin julkista). Em. väitteen todistamiseksi pitäisi osoittaa sen toiminnasta jotain sellaista, mitä pidetään yleisesti rikollisena.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Käsitteet ovat aivan oikein. Kärjistettynä Bilderberg on rikollisjärjestö, mutta tottakai se on niin hyvin naamioitu, ettei sitä yhteiskunnan hampaattomilla vehkeillä voida näyttää helposti toteen. Ja kun viimein voi, onkin jo myöhäistä. Tyhmien iäisyysongelmanahan on aina ollut se, etteivät he tiedä mitä viisaat tekevät. Se on ilmeisesti yksi Bilderbergin johtoajatus Maailmanhallituksen puuharyhmänä toimiessa. Tottakai huumekauppiaat voidaan helposti osoittaa rikollisiksi. Bilderberg pitää itseään lain yläpuolella ja toimii sen mukaan.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Ihmettelijä?,

  kun olet tutustunut internet-sensuuriin, saatat haluta tutustua muihin valvontaprojekteihin. Niitä löytyy täältä http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/72404-valvontayhteiskunta-osa-ii virallisista lähteistä peräisin olevine lähdeviitteineen.

  Artikkeli on lyhyt tiivistelmä eri projekteista, kaikkia en edes ottanut mukaan. Niitä projekteja on paljon enemmän.

  Paljonko liikennevalvontatolppia ja risteys- tai sääkameroita muuten teille päin on viime aikoina ilmestynyt?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. joopa joo.. Kyllähän näitä todisteita riittää..Tosin reaalimaailmassa sensuuri yms. jutut ovat käytössä diktatuureissa, kuten juuri nyt Valko-Venäjällä. Myös Afrikan kansannousuissa valtiot yrittivät hillitä kansalaismielipidettä em. keinoin.
  Kaikesta huolimatta, en usko kansainäliseen salaliittoon, joka sotia suunnittelisi. Mutta eipä uskonasioista faktoilla voikaan kiistellä.
  PS.
  Tuhkarokko lisääntyy Suomessa- Onnea Riikka ja muut rokotuksenvastustajat. Vrt. paperilehden juttu rokotteista..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Ei se mikään häpeä ole että tunnustaa käsityskykynsä rajallisuuden. Viisaushan juuri alka tosiasioiden tunnustamisella, totesi jo ent. presidentti Paasikivi. Kun vielä silmälaput siitä viranomaisten puhki jankutetusta ”rehellisyydestä” pudotat, alat jo pääsemään hyvään alkuun. Tuota noin, ihan homeopaattinen pikku esimerkki, oli aika esim jolloin Bill Clinton narppi sekstailustaan nuoren toimistoharjoittelijan kanssa ja suomessa vaahdottiin ensimmäiset 3 kuukautta, että joku kuuluisuudenkipeä akka on keksinyt päästä julkisuuteen valehtelemalla sellaisen jutun. No pojat on poikia, kuten PiliPaliKlinton ja Ike ja Tuksu Turner. Mutta vakavasti, mieti oikeasti, ota selvää ja ihmettele, mutta älä ammu sanansaattajaa ensimmäiseksi. Tuumailepa, jos asia todella on niin, niin mitäs sitten tehdään.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ihmettelijä?,

   ”The outbreaks of imported poliomyelitis and of measles
   in countries reporting high coverage of routine immunizations
   have highlighted deÞ ciencies in immunization
   programmes that need to be addressed if disease eradication,
   elimination and control goals are to be met.”

   eli

   Maissa, joissa rokotekattavuus on hyvä, WHO huomioi polion ja tuhkarokon puhjenneen nimenomaan rokotetuilla.

   Myöhemmin raportissa sanotaan että ”WHO toteaa myös rokotteiden turvallisuudesta eriäviä mielipiteitä esittäneiden terveydenhuoltohenkilöiden mielipiteiden tarvitsevan oikaisua.”

   http://www.who.int/wer/2011/wer8601_02.pdf

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Kummallista, että jos epäilee MM:n juttuja ja kyseenalaistaa niitä, heti joku alkaa puhua skepsiksestä. Eikä räksyttämistä ole se, että imettelee juttujen todenperäisyyttä..

  Paperiversiossa on mielestäni kyseenalainen juttu rokotteista(ei, en ole lääketehtaan asialla)samaan aikaan, kun esim. Suomessa tuhkarokko on alkanut levitä..

  MM:n kannattajakuntahan kritiikittömästi ihailee kirjoittajia, jotka perustavat juttunsa ties mihin lähteisiin. En ole vieläkään nähnyt oikaisuja codex-juttuihin, joissa kerrottiin yrttien ja valkosipulun myynnin kieltämisestä yms.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ainahan niitä tuhkarokkoja tulee ja menee riippuen taustavaikuttajien tarpeesta testata hysteria-alttiutta ja hyvää panos-tuotos suhdetta. Suomalaisille ei tarvi kuin sanoa yleisönosastossa sanan ”Kurkkumätää nähty tornion vihannestorilla”, ja se iltauutisten kevennyksenä niin jo tapahtuu ja terveyskeskuksiin tungosta piisaa. Tuttavapiiriin kuuluu sikapiikistä narkolepsiaan sairastunut lapsi. Eikös se THL:n lahjus/jääviysurakka rokotehankinnoissa ole vielä vaiheessa ja oikeusbyrokratian rattaissa. Uusi vaihehan on jo menossa, kun hankintakäytäntö ei muuttunutkaan miksikään, vaikka piti. Koskahan siihen tulee viralliselta taholta rehellinen selvitys.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Jo jopas nyt. Huomasitko, kuka omisti hakkerointiskandaaliin päätyneen englantilaislehden? Rupert Murdoch, miljardööri ja maailman suurimpien uutistoimistojen omistaja. Huomasitko kuka julkisti asian? James Murdoch, hänen poikansa, lääkeyhtiö Glaxo Smith Klinen Vice President ja globalin lääkemarkkinoinnin strategiajohtaja. Se firma oli muuten se firma, josta tuli suomeen sikapiikit. Kysymys Heppu käsi sydämellä: Jos sinulla olisi sekä oma globaali media, että globaali lääkeyhtiö, patentit ja markkinointi hallussasi, eikö tulisi pieni kiusaus käyttää pelitlannetta hyväksi ja lietsoa pandemiahysteria silloin, toinen tällöin. Ja eikö olisi silloin sinun etusi mukaista saada erilaisia tuhkarokkohysterioita aikaiseksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Tuossahan on hyvä vinkki meille jotka osaamme arvostaa hyvän lehden sisältöä ja asiantuntevia kirjoittajia. Olisin valmis heti maksamaan tämäntasoisen lehden vuosikerrasta. Meilläpäin Magneettimediaa hehkutetaan monella suulla maan parhaksi lehdeksi.Terve kritiikkihän artikkeleita kohtaan on aina paikallaan, ja kirjoittajat varmaan siihen mielellään vastaavat. Eihän asioista tarvitsekaan olla sama mieltä, mutta … vaikkapa homeopatiasta ja sen kiistattomista saavutuksista luonto anna periksi tutustua saavutettuihin hoitotuloksiin, niin pitäisi sitten kuitenkin ymmärtää omaavansa melko suppean näkemyksen haukkuessaan asioita, joista ei oikeasti tiedä mitään. Mollaamisen sijaan kannattaisi perehtyä aiheeseen. Olihan akupunktiokin viralliselta taholta kuulutettuna täyttä huuhaata vielä 60-luvullakin, ei enää viralliseltakan taholta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kyllä se akupunktiokin on edelleen ihan silkkaa höpöhöpöä, ainakin tieteilijöitten näkökulmasta.
   Perinteinen akupunkiohoito ja akupunktiokartat on hyödytöntä uskomushoito krääsää.
   Sinäänsä punktioneulojen pistely selkään on osoittautunut lievästi plaseboa paremmaksi avuksi kroonisten alaselkäkipujen hoitoon.

   Kertaus vielä: Akupunktio on (ainakin nykytiedon valossa) huuhaata. Se ei toimi niinkuin väittää toimivansa, eikä se auta niihin vaivoihin mihin sen väitetään auttavan. Neulojen pistely selkään auttoi selkäkipuihin, mutta ei ole väliä laitetaanko neulat akupunktiokartan mukaisiin ”oikeisiin” pisteisiin, vai laitettiinko ne ihan summassa. Vaikutus oli sama.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Voihan se olla toimimattakin, mutta vaikuttaa epätodennäköiseltä, että tuhansia vuosia vanha kiinalainen lääketiede olisi pelkän uskomuksen varassa, jos mitään tuloksia ei olisi sillä saavutettu. Saattaahan se pliisulta tuntua, mutta voisiko joku riittävän suuri ja laajamittainen tutkimus kertoa toisen tuloksen kuin tuo sinun mainitsemasi. Toki akneihon oireet katoavat nylkemällä ja jalkasilsan oireet amputaatiolla mutta sehän onkin jo eri asia.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Jaska,

  huomasin google-haussa, että olit puuttunut kirjoittamiini vesiartikkeleihin Vesi, proto-organismi sekä Vesi ja energia.

  Kommenttisi sai ihmettelemään. Vesi-artikkeleissa kerron lyhyesti, mitä sadat tutkijat ovat löytäneet vedestä ja mitä nyt tutkitaan; eivät ne olleet henk.koht. mielipiteitäni -vaikka pidänkin teemaa Vesi äärettömän kiehtovana.

  Jäi vaikutelma, että mielestäsi se, että minä kirjoitan ko. tutkijoiden löydöksistä ja heidän tekemistään johtopäätöksistä tekee ko. tutkijoiden työn jotenkin vähemmän arvostettavaksi ja/tai luotettavaksi.

  En liene niin vaikutusvaltainen, että minun tekemiseni, sanomiseni, kirjoittamiseni ja arvioni vaikuttavat Pietarin tiedeakatemiassa, eurooppalaisissa tutkijaryhmissä tai Japanissa, suuntaan taikka toiseen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Salaliittoteorioiden kiehtovassa maailmassa kun (jälleen) seikkaillaan niin otetaan tähän tämmöinen juttu rinnalle pohdittavaksi:

  Obaman hallinnon aikana Yhdysvaltain liittovaltion viranomaiset ovat jakaneet yli 30 000 toimivaa asetta Meksikon huumerikollisille ja estäneet kaikki yritykset jäljittää, minne aseet ovat päätyneet.
  Yhdysvaltain viranomaiset ovat tunnustaneet, että Washington antoi maan alkoholi-, tupakka-, räjähde- ja ampuma-aseasioista vastaavalle virastolle, ATF:lle, käskyn toteuttaa aseidenjako-operaatio nimeltä Fast and Furious. Reutersin mukaan Yhdysvaltain kongressin jäsenet ovat raivostuneet asiasta.
  Aseiden jakamiseen ovat sekaantuneet ATF:n johtajat Dennis Burke (joka oli Barack Obaman nimittämä) ja Kenneth Melson sekä ilmeisesti myös oikeusministeri Eric Holder. Kolmen ATF:n agentin todistuksen mukaan satoja aseita on nyt Yhdysvaltain ja Meksikon kaduilla, ja ne ovat hyvin mahdollisesti päätyneet rikollisten käsiin.
  Meksikon huumeliigoille jaettiin AK-47- eli Kalašnikov-rynnäkkökiväärejä, .50-kaliiberisia kiväärejä ja tuhansia pistooleja. Näitä tuliaseita on valtamedian uutisointien mukaan käytetty väkivalta- ja henkirikoksissa ainakin Arizonan pääkaupungissa Phoenixissa.

  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=611

  taustaa Verkkomedian jutulle:

  Verovaroilla aseita huumekartelleille
   
  Hiljattain tuli julkisuuteen tapaus, jossa Yhdysvaltain asevalvontavirasto ATF/BATFE yhdessä Yhdysvaltain oikeusministeriön (DOJ) kanssa oli syytettynä asesalakuljetuksen sallimisesta Meksikoon. Tapauksesta tehdyn tutkintaraportin mukaan presidentti Obaman oikeusministeriö on tarkoituksella aseistanut meksikolaisia ase- ja huumekartelleja, joita on syytetty pommituksista, väijytyksistä, massamurhista, julkisista teloituksista ja poliisien, poliitikkojen ja kansalaisjärjestöjen johtajien salamurhista. Asemäärä riittäisi kymmenen jalkaväkikomppanian aseistukseksi.

  Nyt on saatu uutta tietoa, jonka mukaan Fast and Furious-asesalakuljetusoperaatiota on rahoitettu veronmaksajien rahoilla.

  Taustalla viranomaiset

  Virastot antoivat tieten tahtoen salakuljettaa -jopa viraston omia- aseita Meksikoon ja yrittivät panna syyn siitä amerikkalaisten rikollisten niskoille.

  Syynä ATF:n älyvapaaseen toimintaan oli raportin mukaan operaatio nimeltä Fast and Furious. Operaation tarkoituksena oli päästää aseita yli rajan Meksikon puolelle, jotta saataisiin todisteita ase- ja huumekartelleja vastaan, kerrotaan tutkintaraportissa.

  ATF:n ja oikeusministeriön käsittämättömältä tuntuvaa toimintaa voi yrittää ymmärtää entisen lähettilään John Boltonin kommentin perusteella: – Salakuljetuksen sallimisen ja edesauttamisen tarkoituksena oli presidentti Obaman ja hänen hallituksensa yritys luoda perustelu sille, miksi Yhdysvaltojen on pakko osallistua YK:n nopeutetussa aikataulussa joka maassa ajamaan arms trade-sopimukseen.

  YK:n ajama aseistariisunta ja asekauppa-sopimus koskee ainoastaan siviilejä, ei poliiseja, yksityisiä turvallisuuspalveluja tai armeijaa.

  ATF:n ja oikeusministeriön korkea-arvoiset virkailijat aina apulaissyyttäjään asti olivat tietoisia operaatiosta ja tukivat sitä.

  Salat julki

  Tutkinnassa oikeusministeriön virkamiehet valehtelivat ja kiistivät sallineensa aseiden kuljetuksen rajan yli. Edustaja Allen West (rep) Floridasta on vaatinut yleisen syyttäjän Eric Holderin eroa.

  Sittemmin on saatu vahvistus sille, että Fast and Furious-operaation rahoitus on peräisin Obaman hallinnon korkeimmilta portailta.

  Hallitus osoitti vuonna 2009 American Reinvestment and Recovery-säädöksen -nk. Stimulus Bill- kautta 10 miljoonaa dollaria BATFE:lle operaatiota varten. Rahat on osoitettu ohjelmalle nimeltä Project Gunrunner.

  Osa rahoista meni välittäjäksi luullulle FBI:n agentille, jota ATF:n agentit vakoilivat tietämättä vakoilevansa FBI:n agenttia vaikka San Francisco Chronicle-lehden mukaan FBI:n informantit olivat kytköksissä ATF:n operaatioon.

  Tuliaselaki-asiantuntija David Codrea arvioi, että vaikka voitaisiin todistaa virastojen rahoittaneen verorahoilla rikollisten suorittamaa aseiden salakuljetusta Meksikoon, mitään ei tulla tekemään asialle koska yleisen syyttäjän virasto on Eric Holderin johdolla niin pahasti sekaantunut asiaan. Codrea uskoo, että on mahdollista että ATF:n toiminnallinen johtaja Kenneth Melson on sivuutettu kokonaan kun operaatio Fast and Furious oli päätettävänä ja sai hyväksynnään.

  Viranomaisrikollisjengit

  Eri raporttien mukaan toiminnassa oli mukana useampikin virasto oikeusministeriön ja asevalvontaviraston ohella.

  Meksikolainen Los Zetas-jengin päällikkö Jesus Rejon Aquilar, lempinimeltään ”El Mamito” sanoo ostaneensa aseita suoraan liittovaltion viranomaisilta. El Mamiton mukaan asekauppajärjestelyjen perusteella on selvää, että mukana oli useampi virasto ja että myös rajavartioston on täytynyt olla asiasta tietoinen.

  Aseita, jotka presidentti Obaman asevalvonta- ja oikeusministeriöt sallivat viedä Meksiko puolelle huume- ja asekartelleille uskotaan käytetyn ammuskeluvälikohtauksissa, jotka ovat vaatineet noin 150 meksikolaisen rajavartijan, sotilaan ja poliisin hengen. Myös kahden amerikkalaisen lainvartijan ja lukemattomien siviilien arvellaan menettäneen henkensä molemmin puolin rajaa oikeusministeriön ja ATF-asevalvontaviraston toiminnan seurauksena.

  Operaatiosta tehtyä tutkintaa johtanut kongressiedustaja Issa sanoo, ettei usko yleisen syyttäjän Eric Holderin kertoneen totuutta kuulusteluissa.

  Eric Holderin virasto on kieltäytynyt kommentoimasta koko asiaa.

  Valtamedia Yhdysvalloissa ei ole tarttunut aiheeseen. Asiasta uutisointi ja tapauksen seuraaminen on jäänyt pääasiassa vaihtoehtomedian ja yksittäisten bloggaajien harteille.

  Obama stimulus funded ’guns-to-drug-lords’ plan http://www.wnd.com/?pageId=320221#ixzz1Rh34EJYr

  ja kahdessa erillisessä kommentissa tulee lisää lähdeviitteitä ko. taustajuttuun

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Riikka: teet hyvää työtä, ja arvostan sitä korkealle ! Tämä media on ainoa joka kertoo totuuden suoraan ja sensuroimatta, ja se että täällä on joku urpo laput silmillä eikä suostu uskomaan todellisuutta vaikka miten referoi / todistaa niin ei kannata välittää. Osalla ihmisistä ei vain silmät aukea ikinä, vaan uskovat viranomaista ja virallista tahoa hamaan loppuun asti. Tilanne on se, että jokainen huolehtikoon itsestään ja läheisistään. Jos ei näe kokonaiskuvaa niin se on oma vika. Tietoa kyllä on jaossa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. BB-kissa on nostettu pöydälle kysymys on esitetty Suomen hallitukselle koskien Bilderbergiä.

  Kirjallinen kysymys: Bilderberg-kokousten läpinäkyvyys

  Valtioneuvoston jäsenten osallistumisesta Bilderberg-kokouksiin.
  Vuodesta 1954 asti järjestettyihin maailman talouspoliittisen eliitin kokoontumispaikaksi kutsuttuihin Bilderberg-kokouksiin on menneinä vuosina osallistunut Suomen korkeinta poliittista johtoa aina pääministeriä myöten.
  Bilderberg-tapaamisissa käsitellyistä asioista ei vakiintuneen tavan mukaan kerrota julkisuuteen mitään. Tämä on hyvin ongelmallista poliittisen päätöksenteon läpinäkyvyyden kannalta, sillä Bilderberg- kokous voidaan rinnastaa ylikansalliseen päätöksentekoon, joka mm Yhdistyneiden kansakuntien tapauksessa on täysin julkista.

  Kokouksista on vuotanut vuosien varrella tietoa, joiden mukaan tapaamisten kestoteemana on taloudellisen ja poliittisen päätöksenteon koordinointi yhteensopiviksi kokouksessa edustettujen maiden osalta. Mikäli tämä pitää paikkansa, herää kysymys onko Suomen valtioneuvosto ja eduskunta vailla sananvaltaa välillisesti sidottu Bilderberg-kokouksissa läsnäolleiden suomalaisten poliitikkojen sitoumuksiin. Edellä olevan perusteella ja eduskunnan työjärjestyksen 27 §:ään viitaten esitän asianomaisen ministerin vastattavaksi seuraavan kysymyksen:
  Tulisiko esimerkiksi perustuslakivaliokunnan, oikeuskanslerin tai jonkin muun valtioelimen ohjeistaa valtioneuvoston jäseniä osallistumisesta Bilderberg-kokouksiin, vai tulisiko suuren valiokunnan ohjeistaa kokouksiin osallistuvaa ministeritason henkilöä Suomen kannasta ja miten hallitus aikoo kohentaa Bilderberg-ryhmän vuosittain sopimien päämäärien läpinäkyvyyttä?

  Helsingissä 30 päivänä kesäkuuta 2011
  Vesa-Matti Saarakkala

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Suomalaiset poliitikot maailman eliitin suljetuissa seurapiireissä.

  Tämä joukko on vaikuttanut pääasiassa Suomen kansallisomaisuuden siirtämiseen ulkomaisten korpporaatioitten haltuun.

  Finnish persons linked to various societies of the global elite. Last updated June 7th 2009

  Trilateral Commission [1] | The Bilderberg Group [2] | Others [3]

  The Trilateral Commission [4] [5]

  The Trilateral Commission was set up in 1973 with three main objectives:

  To foster cooperation among North America, Western Europe and Japan (the so-called advanced regions) via leading private citizens;
  To develop external and internal policies for its members;
  To effect a ”renovation of the international system” so that the global power structure set up after World War II could become more equitable.
  The impulse for the Commission came from David Rockefeller, who had hoped it would bring ”the best brains in the world to bear on the problems of the future.” Initially, there were 180 Commissioners, but by 1980 the number had already grown to about 300.

  ”We are grateful to The Washington Post, The New York Times, Time
  Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years. It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subject to the bright lights of publicity during those years. But, the work is now much more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national autodetermination practiced in past centuries.” – David Rockefeller, founder of the Trilateral Commission, in an address to a meeting of The Trilateral Commission, in June, 1991.

  Krister Ahlström, Chairman, Ahlstrom Corp., Helsinki; Vice Chairman, Stora Enso and Fortum; former Chairman, Finnish Employers Confederation [1 [6]] 2005 [7]

  Aatos Erkko, Chairman, SanomaWSOY, Helsinki (1991) (He is also on this list [8] of CIA [9] sources…)

  Sirkka Hämäläinen, Member of the Executive Board, European Central Bank, Frankfurt-am-Main; former Governor, Bank of Finland [2005 [10]]

  Max Jakobson, Independent Consultant and Senior Columnist, Helsinki; former Finnish Ambassador to the United Nations; former Chairman of the Finnish Council of Economic Organizations [2005 [10], Executive Committee]

  Arne Wessberg, Director General, YLE (Finnish Broadcasting Company) and Director General, YLE Group (YLE and Digits Oy), Helsinki; President, European Broadcasting Union (EBU) [2005 [10]]

  The Bilderberg Group [11]

  Named after the hotel in Holland where the group met in 1954, during the earliest period of its inception. Meets regularly (presumably on a once-a-year basis) at various locations around the world, always in extreme secrecy, often at resorts controlled by either the Rockefeller [1 [12]] or Rothschild families. The Rothschild [13] family is the leading European force within the Bilderberg Group [11], sharing its power with the American-based Rockefeller empire.

  ”Today, America would be outraged if U.N . troops entered Los Angeles to
  restore order [referring to the 1991 LA Riot]. Tomorrow they will be grateful! This is especially true if they were told that there were an outside threat from beyond, whether real or *promulgated* [emphasis mine], that threatened our very existence. It is then that all peoples of the world will plead to deliver them from this evil. The one thing every man fears is the unknown. When presented with this *scenario*, individual rights will be willingly relinquished for the guarantee of their well-being granted to them by the World Government.”
  – Dr. Henry Kissinger, Bilderberger Conference, Evians, France, 1991

  Krister Ahlström, President and CEO, Ahlström Group [1 [6]] (1994 [14])

  Esko Aho, Prime Minister (1994 [14])

  Martti Ahtisaari, President of the Republic of Finland (1994 [14]) (1995 [15]) (1997 [16])

  Antti Blåfield, Senior Editorial Writer, Helsingin Sanomat (2008 [17])(2010 [18])

  Georg Ehrnrooth, President and CEO Metra Corporation (1994 [14])

  Aatos Erkko, Publisher, Helsingin Sanomat (1991 [19])

  Eero Heinäluoma, Minister of Finance (2006 [20])

  Seppo Honkapohja, Member of the Board, Bank of Finland (2008 [17])

  Sirkka Hämäläinen, Chairman of the Board, Bank of Finland (1994 [14])

  Olli-Pekka Heinonen, Minister of Transport and Communications (2001 [21])

  Jukka Harmaia, CEO, Enzo Gutzeit Oy,

  Jaakko Ihamoutila, Chairman of the Board, Neste Corporation (1994 [14])

  Jaakko Iloniemi, MD, Centre for Finnish Bus & Pol Studies; ex-Amb. to USA (1991 [19]) (1993 [14]) (1994 [14]) (1995 [15]) (1996 [22]) (1997 [16])

  Max Jakobson, Consultant; Former Ambassador to the UN and Sweden (1994 [14])

  Atte Jääskeläinen, Editor-in-Chief of YLE News. [23] YLE is Finland´s national public service broadcasting company, was editor-in-Chief of The Finnish News Agency (STT) [pressrelease [24], pressrelease 2 [25]] (2007) (2007)

  Jyrki Katainen, Chairman of the Finnish National Coalition Party (Kokoomus) and the current Minister of Finance of Finland. [wikipedia [26]] [pressrelease [24], pressrelease 2 [25]] (2007) (2009 [27]) (2010 [18])

  Olli Kivinen, Senior Editor & Columnist, Helsingin Sanomat (2003 [28])

  Sixten Korkman, Managing Director, The Research Institute of the Finnish Economy ETLA and Finnish Business and Policy Forum EVA (2006 [20])

  Johannes Koroma, Director General, Finnish Industry and Employers (1993 [14])

  Jarl Köhler, President Finnish Forest Industries Federation (1993 [14]) (1994 [14])

  Mirja Jarimo-Lehtinen, Executive Assistant

  Paula Lehtomaki, Minister of Foreigh Trade and Development (2004 [29])

  Erkki Liikanen, – Member of the European Commission (IN) (2005 [30])

  Paavo Lipponen, – Prime Minister (1998 [31]) (2000 [32]) (2001 [21]) (2003 [28]) (2004 [29]) [1 [33]]

  Bjorn Mattsson, CEO Cultor, Ltd.

  Sauli V Niinisto, Minister of Finance. (1997 [16])

  Jorma Ollila, Chairman, Royal Dutch Shell plc, Chairman of the Board and (ex) C.E.O., Nokia Corporation; Member of the board of directors, Ford Motor Company and UPM-Kymmene (1994 [14]) (1997 [16]) (1998 [31]) (1999 [34]) (2000 [32]) (2001 [35]) (2002 [36]) (2003 [28]) (2004 [29]) (2005 [30]) (2006 [20]) (2007) (2008 [17]) (2009 [27]) (2010 [18])

  Mikael Pentikäinen, President, Sanoma Corporation (2005 [30])

  Hanna Rajalahti, Managing Editor, Talouselämä (2009 [27])

  Reino Rossi, Head of School, The School of Renewable Natural Resources [1 [37]]

  Olli Rehn, European Commissioner for Enlargement. (2009)

  Ulf L Sundqvist, Chair, Social Democratic Party [1 [38]] [2 [39]] [3 [40]]

  Ilkka Suominen, Minister of Trade and Industry

  Christoffer Taxell, President and CEO, Partek Oyj (2002 [36])

  Teija H.Tiilikainen, Director of Research, Centre for European Studies [pressrelease [24], pressrelease 2 [25]] (2007) (2002 [36]) (2005 [30]) (2007)

  Matti Vanhala, Chairman of the Board, Bank of Finland (1999 [34])

  Matti Vanhanen, Prime Minister (2009 [27])

  Pentti Vartia, Managing Director, Research Institute of the Finnish Economy (ETLA). (1999 [34])

  Janne Virkkunen, Senior Editor in Chief, Helsingin Sanomat (1998 [31]) (2001 [21])

  Pertti Voutilainen, Primerita Bank

  Raimo Väyrynen, Director, The Finnish Institute of International Affairs (2008 [17])

  Gerhard MH Wendt, President, Kone Corporation (1994 [14])

  Björn Whalroos, – President and CEO, Sampo plc. [41] (2010 [18])

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Erittäin suositeltava on toimittaja, tutkiva journalisti Seppo Konttisen kirja ”Kansallisomaisuuden ryöstö”. Sitä voi ostaa kirjakaupoista ja on varmaankin monista kirjastoista lainattavissa. Kuvatuista n. 20 tapauksesta eräs mielestäni törkeimpiä on Siilinjärven fosforikaivoksen ja lannoitetehtaan myynti ulkomaille polkuhintaan 200 milj. euroa, kun arvioitu todellinen arvo on ainakin n. 25 miljardia euroa – on ollut jo pitkään tiedossa että fosforista tulee maailmalla pula muutaman vuosikymmenen kuluessa.
  Kohta kaupan jälkeen fosforilannoitteen hinta maanviljelijöille pompahti huomattavasti ylöspäin ja me tavalliset kuluttajat olemme siitä myös maksaneet korkeampina ruuan hintoina. Kaivoksen ja tehtaan uusi omistaja Yara sai ostohinnan takaisin jo seuraavan vuoden voitolla!
  Ketkähän kulissien takana kaupan junailleista saivat muhkeat ’provisiot’ veroparatiisissa olevalle pankkitililleen?!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Jostain syystä valokuvasta näkyy vain palanen, mutta lataamalla kuvan omaan koneeseesi, voit lukea BILDERBERG = GLOBAL MAFIA. Sijoitan lisää valokuvia johonkin nettiin, josta niitä voi käydä vapaasti ja ilmaiseksi lataamassa omiin blogeihin ja kirjoituksiin. Valokuva-ja videoalbumin osoitteeksi tulee http://bilderberg.neuvostoliitto.eu. Jos ei uusia kuvia ja videoita ilmesty joka päivä, niin minut on tod.näk. pidätetty. Ensimmäiset mielenosoittajat pidätettiin tänään jokunen tunti sitten. Lauantain mielenosoitukseen odotetaan osallistujia ympäri maailmaa. Venäjän TV5 on jo paikalla kuten Tanskan DR, TV2 ja Etelä-Ruotsista paikalliskanava. Lisäksi paikalla on USA:sta, Saksasta, Belgiasta, Japanista, Italiasta ja monista muista maista ns. vaihtoehtoista sanomaa tarjoavia toimittajia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. Guardianhan on vasurilehti eli siis juutalaiskommunistinen lehti ja siis samaa jengiä kuin Bilderberg.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ongelmana on aina näennäisoppositio, kuten esim. Occupy-liike (torinvaltaus-liike Suomessa). Siionit Viisaathan ovat aina pelanneet ruletissa sekä punaista että mustaa. Sillon he voivat hävitä vain pallon pysähtyessä nollaan eli vihreään. Nolla tarkoittaa tässä yhteydessä kaiken nollausta, ydinsotaa, joka tuhoaa kaiken elämän tai ainakin ihmisyhteiskunnat sellaisena kuin ne tunnemme. On sama pelaammeko punaista vai mustaa, häviämme aina rahamme siionisteille ja vaihtoehtona on vain Israelin ydinaseilla aloitettu ydinsota, kolmas maailmansota, joka ei päädy kenenkään voittoon. Vaikka The Guardian onkin vasurilehti, niin se on 300% parempi kuin suomalainen oikeistojuutalaisten lehti NATOa tukeva Helsingin Sanomat.

   Tässä Mark Andersonin haastattelu. Ja kieltämättä itsekin ihmettelen, miksi hän kiertää kaikissa Bilderberg kokouksissa antamassa haastatteluja… Aina voi epäillä hänenkin olevan osa Bilderberg ryhmää, leikkien oppositiossa olevaa. Kuvasin useita Mark Andersonin haastatteluja tänään, mutta kysymyksiltään ja vastauksiltaan TV5 (Russia) oli paras, vaikkeivat haastattelijan kysymykset kuulukaan, niin vastaukset kuuluvat ja ovat selkeitä.

   http://youtu.be/bHU16Nru30w

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. 300 % parempi jossain asiassa voi olla 300 % vaarallisempi. On alkavalia isoja petoksia ja riittämättömiä jä vääriä selityksiä. Sitäpaitsi vaasemmistolaisuus on juutalaisuutta. Sen tavoite on aina JWO ja sitä johdetaan juutalaisten taholta kaikkialla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat