Bill Gatesin poliorokoteohjelma aiheutti 47 500 halvaus- ja kuolemantapausta

Monsanto palkkasi Intiassa Bollywood-näyttelijöitä edistämään geenimuokatun puuvillasiemenlajikkeen myyntiä lukutaidottomille maanviljelijöille. Nana Petakarista tuli Monsanton brändin Intian lähettiläs. Mainontaa on sanottu ”aggressiiviseksi, häikäilemättömäksi ja valheelliseksi.”

Merkittävästi Monsanton GMO-tuotantoon ja rokotteisiin sijoittanut Bill Gates palkkasi Intian suosituimman näyttelijän, Amitabh Bachchanin, mainostamaan suun kautta otettavaa poliorokotetta (OPV).

Bachchanin mainoksista on esimerkkejä tässä ja tässä sekä tämä tempaus, jossa Bollywoodia käytetään rokotteen edistämiseen.

Bill ja Melinda Gates –säätiöstä kerrotaan: ”Maailmanlaajuiset ponnistelut ovat parin viime vuosikymmenen aikana vähentäneet poliotapauksia 99 %, mutta työskentelemme edelleen hallitusten ja kaikkien tahojen kanssa polion vastaisessa rintamassa varmistaaksemme, ettei yksikään lapsi ole vaarassa sairastua tai tartuttaa muihin rampauttavaa tautia.”

Monsanto käytti Bollywood-näyttelijöitä ja onnistui myymään intialaisille maanviljelijöille Bt-puuvillan siemeniä. Monsanton tuotto kasvoi. Satotuotannon ollessa luvattua pienempi moni maanviljelijä velkaantui raskaasti ja useat päätyivät itsemurhaan. Lehtien mukaan kyseessä on ihmiskunnan historian pahin itsemurha-aalto. 16 vuoden aikana yli 250 000 intialaista maanviljelijää on tappanut itsensä. Kolumnisti P. Sainath kirjoittaa tästä uusliberaalista terrorismista:

Jättimäisten siemenyhtiöiden korvatessa halvat hybridilajikkeet ja vielä halvemmat ja kestävämmät perinteiset lajikkeet omilla tuotteillaan joutuu Monsanton verkkoon päätynyt tavallinen puuvillan viljelijä maksamaan siemenistä paljon enemmän kuin hän olisi ikinä pystynyt edes kuvittelemaan. Paikalliset lajikkeet ja hybridit pakotettiin ulos markkinoilta valtion innokkaan kannatuksen ja tuen avulla.

Vuonna 1991 viljelijä saattoi ostaa kilon pussillisen paikallisen lajikkeen puuvillan siemeniä vain seitsemällä rupialla, tai yhdeksällä rupialla nykyään pahiten kärsineellä Vidarbhan alueella. Vuoteen 2003 mennessä viljelijät joutuivat maksamaan 350 rupiaa (5 €) naulan pussista (450 g) hybridilajikkeen siemeniä. Vuonna 2004 Monsanton yhteistyökumppanit Intiassa mainostivat alle puolen kilon pussia Bt-puuvillan siemeniä hintaan 1650–1800 rupiaa (24–26 €).

Kauan sen jälkeen, kun oli käynyt ilmeiseksi, että Monsantolla oli tappava vaikutus Intiaan, Bill Gates, joka ”halusi auttaa” köyhää Intiaa, investoi jättimäisen summan Monsantoon. Välittääkö hän lainkaan siitä, että hän sijoittaa yhtiöön, joka on jättänyt köyhiä intialaisia lapsia isättömiksi ja riistänyt heiltä maan, josta he saivat aiemmin elantonsa? Entä kukoistaako Gatesin toinen sijoitusten haara, rokotukset? Matkien Monsanton mainosstrategiaa Gates palkkasi Bollywood-näyttelijöitä mainostamaan rokotuskampanjaansa ”polion hävittämiseksi” kautta Intian. Rokotuksia annettiin Intian lapsille. Ovatko ne edistäneet terveyttä?

Lääketieteen etiikkaa käsittelevän Journal of Medical Ethics –julkaisun artikkelissa Polio programme: let us declare victory and move on Neetu Vashisht ja Jacob Puliyel kertaavat: ”Vuonna 2011 diagnosoitiin 47 500 uutta NPAFP-tapausta (Non-Polio Acute Flaccid Paralysis, eli poliosta johtumaton akuutti lihashalvaus). NPAFP on kliinisesti yhtenevä polion aiheuttaman halvauksen kanssa, mutta kaksi kertaa tappavampi. Tapausten määrä on suoraan verrannollinen annettujen oraalipoliorokotusten määrään. Vaikka nämä tiedot kerättiin polion seurantajärjestelmän kautta, ei mitään tutkimuksia suoritettu.”

Intian lapsille annettiin suun kautta annettavaa OPV:tä (Oral Polio Vaccine). Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC poisti OPV:n rokotusohjelmastaan, koska se aiheutti poliota:

1950-luvulla käytetyn, kuolleita viruksia sisältäneen rokotteen keksijä tri Jonas Salk todisti vuonna 1976, että eläviä viruksia sisältävä rokote (jota Yhdysvalloissa käytettiin lähes yksinomaan 1960-luvulta vuoteen 2000) oli ’pääasiallinen tai jopa ainoa syy’ kaikkiin vuoden 1961 jälkeen raportoituihin poliotapauksiin. (Virus säilyy kurkussa viikosta kahteen ja suolistossa jopa kaksi kuukautta. Siten rokotteen saajat ovat vaarassa, ja saattavat tartuttaa muitakin, niin kauan kuin virus leviää ulosteiden kautta.)

Vuonna 1996 liittovaltion tartuntatautivirasto CDC myönsi, että eläviä viruksia sisältävä rokote oli noussut pääasialliseksi polion aiheuttajaksi Yhdysvalloissa. Itse asiassa CDC:n tilastojen mukaan jokainen poliotapaus vuoden 1979 jälkeen Yhdysvalloissa oli oraalipoliorokotteen aiheuttama. Viranomaisten mukaan rokote aiheutti vuosittain noin 8 poliotapausta. Kuitenkin riippumaton tutkimusryhmä analysoi terveysviranomaisten rokotetilastot ja havaitsi alle viiden vuoden ajanjaksolta 13 641 ilmoitusta OPV:n jälkeisistä haittavaikutuksista. Nämä tapaukset sisälsivät 6 364 ensiapuhoitoa vaatinutta tapausta ja 540 kuolemantapausta. Näiden tragedioiden aiheuttama kansan raivo ajoi viranomaiset viimein poistamaan oraalipoliorokotteen rokotusohjelmasta.

Eikö Gates tiennyt oraalirokotteen jääneen pois Yhdysvaltojen rokoteohjelmasta hänen ehdottaessaan länsimaisen terveydenhuollon laadun vientiä kolmannen maailman ihmisille? Eikö hän tiedä mitä hän on tuputtamassa maailman lapsille? Neetu Vashisht ja Jacob Puliyel Delhin St. Stephensin sairaalasta vastaavat kysymykseen polion hävittämisestä:

Huijaus polion hävittämisestä ja sen tuomista suurista säästöistä on jatkunut tähän päivään asti. Paradoksaalista on se, että Maailman terveysjärjestön WHO:n pääjohtajan Margaret Chanin ja Bill Gatesin haaliessa tukea polion hävittämiselle tiedeyhteisö on tiennyt jo yli 10 vuoden ajan, että polion hävittäminen on mahdotonta. Tämä johtuu siitä, että vuonna 2002 tiedemiehet onnistuivat syntetisoimaan polioviruksen koeputkessa kokeellisella kaavalla (C332, 652H492, 388N98, 245O131, 196P7, 501S2, 340). On osoitettu, että asettamalla atomit tiettyyn järjestykseen voidaan aikaansaada hiukkanen, jolla on kaikki luonnossa selviytymisen ja lisääntymisen edellytykset.

Wimmerin mukaan polioviruksen koeputkisynteesi on tehnyt mahdottomaksi polion täydellisen hävittämisen tulevaisuudessa. Polioviruksen genomi on selvitetty ja nykyaikainen bioteknologia voi koska tahansa valmistaa sitä koeputkessa. Ihmiskunta ei voi siis koskaan täysin luottaa siihen, että poliovirus on täysin hävitetty. Siksi jo 18 vuotta jatkunutta globaalia polioviruksen hävityskampanjaa pitää lääketeollisuuden mukaan jatkaa ikuisesti jollain tekosyyllä. Jo pitkään mainostettuja rajattomia säästöjä poliorokotusten lopettamisesta ei tulla koskaan saavuttamaan. Kunhan tämä totuus tulee laajalti kaikille selväksi, ymmärtävät päätöksentekijät, ettei viruksen täydellistä hävittämistä edes kannata yrittää.

Bill ja Melinda Gatesin säätiö on ilmeisesti täysin tietämätön tiedeyhteisön jo 10 vuotta tuntemasta asiasta, kuten heidän polioverkkosivustonsa osoittaa:

2011 vuosikirje Bill Gatesilta: Polion lopettaminen

Apu köyhimmille on saanut jo paljon aikaan. Esimerkiksi lahjoittajien anteliaisuuden vuoksi olemme saavuttamassa viimein lopullisen voiton poliosta.

Säätiö jatkaa sivustolla kuvaillen, polion kauheutta ja sitä, kuinka monta lasta se on halvaannuttanut ja tappanut. Polio on kamala tauti, joka tappaa useita ja halvaannuttaa muut. 50 vuotta sitten polio oli levinnyt ympäri maailman. Polioepidemian aikaisen pelon ja paniikin muistavat voivat kuvailla synkeitä sairaalaosastoja täynnä lapsia rautakeuhkoissa, jotka auttoivat heitä hengittämään. Vuonna 1952, polioepidemian huippuvuonna, polio halvaannutti tai tappoi yli 24 000 ihmistä Yhdysvalloissa.

Mutta pelkästään vuonna 2011 Bill ja Melinda Gatesin säätiön poliorokotuskampanja Intiassa aiheutti 47 500 halvaus- ja kuolemantapausta

Vashisht ja Puliyel:

Lancetissa on raportoitu AFP:n ja erityisesti NPAFP:n tapausten lisääntyneen eksponentiaalisesti Intiassa sen jälkeen, kun erittäin vahva poliorokotus otettiin käyttöön. Grassly kollegoineen ehdotti aluksi AFP-tapausten lisääntymisen johtuvan tietoisista ponnisteluista tarkempaan seurantaan ja raportointiin Intiassa. Kansallinen polion seurantaohjelma väitti lisääntyneiden tapausten johtuvan lievistä sairaustapauksista, joilla kenties ei olisi merkitystä.

Kuitenkin vuonna 2005 Intian Uttar Pradeshin osavaltiossa seurattiin 20:ta prosenttia NPAFP-tapauksista vielä kahden kuukauden jälkeenkin – näistä havaittiin 8,5 % kuolleen ja 35,2 % kärsivän edelleen osittaisesta halvauksesta (eli seuratuista tapauksista yhteensä 43,7 % johti osittaiseen halvautumiseen tai kuolemaan). Sathyamala tutki tilastoja seuraavana vuonna ja osoitti kuoleman riskin olevan yli kaksinkertainen NPAFP:hen sairastuneilla lapsilla verrattuna tavalliseen luonnolliseen polioon sairastuneilla.

Intian kansallisen polion seurantaprojektin 10 vuoden aikana keräämät tiedot on koostettu ja laitettu verkkoon epidemiologien ja tilastotieteilijöiden tutkittavaksi. Tilastotietojen pohjalta on selvää, että NPAFP-tapausten määrä kasvaa suhteessa joka alueella annettuihin poliorokotuksiin.

Maanlaajuisesti NPAFP-tapausten määrä on 12 kertaa odotettua korkeampi. Uttar Pradeshin ja Biharin osavaltioissa, joissa poliorokotuskampanjoita järjestetään lähes joka kuukausi, NPAFP-tapausten määrä on 25–35 kertaa korkeampi kuin normaali odotusarvo koko Intiassa. NPAFP-tapausten ja poliorokotusten määrän välinen riippuvuussuhde muodostaa käyrän, joka vahvistuu merkittävästi vuosittaisten OPV-rokotusten ylittäessä kuuden. NPAFP-tapausten määrä vuosittain korreloi parhaiten kolmen vuoden aikana saatujen poliorokotusten määrän kanssa. Vuonna 2009 NPAFP-tapausten määrän ja saatujen OPV-rokotusten välinen riippuvuussuhde (R2) oli 41,9 %.

Kun saatujen OPV-rokotusten määrään laskettiin mukaan myös kahden edeltävän vuoden rokotusten määrä, saatiin riippuvuudeksi (R2) 55,6 % (virhe p < 0,001). Asutustiheydellä ei ollut merkitystä NPAFP-tapausten määrän kannalta. On kuitenkin viitteitä, että sillä on vaikutusta poliosta johtuvaan AFP:hen. Maailmanlaajuisesti NPAFP-tapausten määrän sanotaan olevan alle 15-vuotiaiden keskuudessa noin 1–2 tapausta 100 000 kohti. Hyvän seurannan raja-arvona voidaan pitää kykyä havaita 1 AFP-tapaus 100 000 lapsen joukosta jopa ilman poliota.

Vuonna 2011 normaalin hyväksytyn NPAFP-tapausten määrän 2 / 100 000 lisäksi Intiassa halvaantui 47 500 lasta. On surullista, että jopa tarkan seurannan jälkeen näin suurta lisäystä halvausten määrässä ei tutkittu lainkaan, eikä mitään tehty syyn selvittämiseksi NPAFP-tapausten määrän räjähtämisen taustalla.

Nämä löydökset osoittavat selvästi kriittisen tarkastelun tarpeen, jotta löydetään ne tekijät, jotka aiheuttavat NPAFP-tapausten lisääntymisen OPV-rokotuksia lisättäessä. Kenties olisi syytä tarkastella rokotteen enteropatogeenien kantojen muutoksia ja niiden vaikutuksia, kun rokotteita annetaan käytännössä joka kuukausi.

Intian kannalta tämä prosessi on ollut äärimmäisen kallis, niin ihmiskärsimyksessä kuin rahallisesti mitattuna. On houkuttelevaa spekuloida, mitä kaikkea olisi voitu saavuttaa, jos polion hävittämiseksi käytetyt 2,5 miljardia dollaria olisi sijoitettu veteen, hygieniaan ja rutiinirokotuksiin.

Bill ja Melinda Gatesin säätiö on ilmeisesti täysin tietämätön polion hävittämisen mahdottomuudesta, mutta säätiö on erittäin tietoinen hankkeeseen liittyvistä rahaseikoista:

…viimeinen prosentti on edelleen todella vaarallinen. Täydellinen hävittäminen ei ole varmaa. Se vaatisi kampanjointia poliorokotteiden antamiseksi köyhissä maissa kaikille alle 5-vuotiaille lapsille, mikä maksaisi lähes miljardi dollaria vuodessa. Meidän täytyy jatkaa aggressiivisesti näitä kampanjoita, kunnes onnistumme hävittämään tuon viimeisenkin prosentin.

Siksi rahoitus on äärimmäisen tärkeää onnistumisen kannalta. Järjestöt, kuten Kansainvälinen Rotary ja Intian, Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja Japanin hallitukset ovat kaikki merkittäviä poliokampanjan tukijoita. Järjestömme lahjoittaa vuosittain 200 miljoonaa dollaria. Kampanjan varoista puuttuu kuitenkin vielä rahoitusta 720 miljoonaa dollaria vuodelta 2011–2012. Jos polion hävittäminen epäonnistuu lahjoittajamaiden anteliaisuuden puutteen vuoksi, olisi se todella traagista. Olemme niin lähellä, mutta meidän pitää vielä saattaa päätökseen matkamme viimeinen osuus. Meidän täytyy saada poliotapausten määrä nollaan, pitää yllä huolellista seurantaa varmistaaksemme, että virus on todella kadonnut, ja pitää puolustuskykymme vahvana poliorokotuksin, kunnes olemme varmoja onnistumisestamme.

Säätiön poliota käsittelevä sivu vaatii taudin täydellistä hävittämistä, mikä tiedetään mahdottomaksi. Sivulla vaaditaan rahalahjoituksia. Monsanton Bt-siemenet olivat maanviljelyn ja talouden katastrofi intialaisille, ja Gatesin poliorokotuskampanja ei ole ollut lainkaan positiivisempi ilmiö – myös se on merkinnyt kansanterveyden ja talouden katastrofia.

Olemme saaneet todistaa, miten polio, joka ei ollut Intian kansanterveyden prioriteetti, nostettiin hävitysyrityksen kohteeksi mitättömällä 0,02 miljardin dollarin alkulahjoituksella. Lopulta Intian hallituksen piti rahoittaa tämä päätähuimaavan kallis ohjelma, joka tuli maksamaan maalle yli 100 kertaa enemmän kuin alkuperäinen määräraha.

Lopettiko Monsanto Bt-siementen myymisen sen jälkeen, kun kävi selväksi, että maanviljelijöitä tuhoutui ylivoimaisen velkaantumisen, siementen huonon sadon ja siementen huonon säilyvyyden vuoksi? Onko kukaan Bill ja Melinda Gatesin säätiöstä rientänyt Intiaan keskeyttämään poliorokotuksia, kunnes saadaan ratkaisevia vastauksia siihen, aiheuttaako se NPAFP:tä (poliosta johtumatonta akuuttia lihashalvausta) ja kuolemia? Tekeekö säätiö mitään rokotteiden terveysriskeille? Rokotteiden turvallisuus saattaa olla herkkä aihe, sillä herra Gates on todistetusti sanonut, että ”rokotevastaiset (eli rokotteiden turvallisuuden kyseenalaistavat) ihmiset tappavat lapsia.”

Kuitenkin Gatesin poliokampanja on todistetusti halvaannuttanut 47 500 lasta. Puliyelin mukaan ”kuoleman riski on yli kaksinkertainen NPAFP:hen sairastuneilla lapsilla verrattuna tavalliseen luonnolliseen polioon sairastuneisiin.”

Bill Gates ei anna mitään lukuja tai todisteita, jotka tukisivat hänen väitettään siitä, että rokotteisiin epäilevästi suhtautuvat ihmiset tappavat lapsia. Hän viittasi lausunnossaan vanhempiin, jotka eivät ottaneet lapsilleen hinkuyskä- ja tuhkarokkorokotuksia. Gates ei ehkä sittenkään ole tietoinen esimerkiksi siitä, että Kanadassa tuhkarokkorokotuksia ottaneet teini-ikäiset ovat sairastuneet tuhkarokkoon useammin kuin rokottamattomat sekä hinkuyskärokotukset ottaneita lapsia sairastuu hinkuyskään. Investigative New Source –sivuilta:

 • Kalifornian 9 piirikunnan tilastoissa niissä hinkuyskätapauksissa, joissa rokotushistoria oli tunnettu, 44–83 % potilaista oli saanut hinkuyskärokotuksen. San Diegon piirikunnassa yli kaksi kolmasosaa tästä ryhmästä oli saanut kaikki rokotusohjelman mukaiset rokotukset.
 • Ohiossa ja Teksasissa on koettu hinkuyskäepidemioita. Terveysviranomaiset raportoivat kaikista tapauksista Ohiossa 75 % ja Teksasissa 67,5 % sairastuneista saaneen hinkuyskärokotuksen.
 • Nykyään joissakin Kalifornian piirikunnissa hinkuyskän määrät ovat jopa 139 tapausta sataa tuhatta kohden, mikä on jo lähellä tasoa ennen rokotteen keksimistä.
 • Päättäessään hinkuyskään liittyvistä rokotuskäytännöistä terveysviranomaiset kautta maailman luottavat vankasti kahteen hinkuyskäasiantuntijoiden ryhmään, joista molemmat ryhmät ja moni niiden jäsenistä saavat rahaa kahdelta johtavalta hinkuyskärokotteen valmistajalta.

Tunnettu hollantilainen tiedemies, tri Fritz Mooi, on tutkinut hinkuyskäbakteerien mutaatioita 15 vuotta. Hänen mukaansa näihin epidemioihin liittyy tarttuvampi bakteerikanta.

Poliorokotuksessa käytetään synteettistä virusta, joka on saanut aikaan tarttuvamman kannan. Käytetäänkö hinkuyskärokotteessa myös synteettistä virusta?

Maailman terveysjärjestö WHO on yhteistyössä Gatesin kanssa GAVI:n kautta. Heidän mukaansa Intiassa tapahtuneet halvaukset ovat poliosta johtumattomia (NPAFP). Ehkä Bill Gatesin tulisi pohtia sitä, miten Monsanton ja Gatesin Bollywood-markkinointi edisti Bt-siementen myyntiä ja vaikutti poliorokotusten menekkiin.

Mikään Monsanton julkisuustemppu ei kuitenkaan muuta maanviljelijöiden itsemurhien todellisuutta. Eikä halvaantumisten uudelleen nimeäminen rokotusten jälkeen muuta tosiasioita. Halvaus on halvaus lapselle, joka ei enää pysty kävelemään. Kuolema on kuolema vanhemmille, jotka ovat menettäneet lapsensa.

Gates aikoo rokottaa jokaisen lapsen maailmassa. Hän ei ole lainkaan hidastanut tai epäröinyt vakaumuksessaan huolimatta Intian lasten massakuolemista ja –halvaantumisista. Hän ei keskeytä tai edes pysähdy tutkimaan luomaansa katastrofia. Kuinka montaa muuta lasta Gates aikoo vielä ”auttaa”?

 

Alkuperäinen artikkeli englanniksi NSNBC-verkkosivuilla 8.5.2013.

26 kommenttia

 1. Lisäksi Venäjä rakentaa ydinvoimaa Intian rannikolle jolloin meren eliö/kalakanta pilaantuu ja ilmastomuutoksen kautta manner alkaa kuivumaan…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Naturmamma on jälleen laittanut todella lukemisen arvoisia tekstejä, olisipa hienoa kun koittaisi vielä se aika että ihmiset lopettaisivat niin rokote kuin lääketeollisuudenkin palvomisen ja ymmärtäisivät oman etunsa terveytensä vaalimisessa ilman myrkkyjä sekä todellakin pidättyä rokotuttamasta lapsiaan. Mutta se päivä ei taida koskaan koittaa. Todella pöyristyttävää vaikka näyttöä on ollut moneen kertaan niiden rokotteiden haitoista jopa kuolemaan johtavista niin silti auktoriteettiusko voittaa järjen käytön. Ja se on ihan tosiasia että lääkärit (useimmat heistä) valehtelevat ja kieroilevat niiden kanssa ken siihen kelkkaan astuu lisää sairastettavaksi. Ja mikä onkaan se hirviö joka tällaisia mielipuolisia keinoja keksii ihmiskunnan tuhoamiseksi. Ei sitä voi ainakaan ihmiseksi nimittää. On se kumma juttu kun se hävitysvimma koskee aina niitä muita, mutta kyllä se vielä kolahtaa sen pahuuden lähettäjään omaan nilkkaan, kunhan aika on kypsä. Sitä saa mitä tilaa.

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
 2. Hymylehti aikoinaan julkaisi osan vapaa muurareista suomessa jos paikkansa piti jo silloin niin huonolta näyttää! Eikös vapaa muuurarit ja illuminaatit aikoinaan lyöny hynttyyn yhteen! Noita jotka ovat vapaamuurausta yrittäneet tuoda aikoinaan eri valtoihin ja kuningas kuntiin saivat kuoleman tuomion!

  Montako vapaa muuraria löytyy eduskunnasta??

  http://www.destroyfreemasonry.com/

  Illuminaatit saavuttivat veljeskunnan sisäpiirin vannottuaan kuoleman uhalla ehdotonta vaitioloa ja sokeaa kuuliaisuutta. Ainoastaan tässä asemassa heille ilmoitettiin veljeskunnan äärimmäiset tavoitteet, jotka olivat:

  – Kaikkien olemassa olevien hallitusten kumoaminen
  – Yksityisen omistamisen lakkauttaminen
  – Perintöoikeuden lakkauttaminen
  – Isänmaallisuuden lakkauttaminen
  – Uskontojen lakkauttaminen
  – Perheiden lakkauttaminen
  – Maailmanhallituksen luominen

  Ulkolinjan dokumentti turkista:) Eikö ihmiset näe savuverhon läpi!!

  Rothschildeista voi mainita vielä sen mielenkiintoisen tiedon, että kun Pohjois-Amerikan sisällissotaa suunniteltiin Lontoossa vuonna 1857, neljä vuotta ennen sen alkamista, oli Rothschildin suku ilmoittautunut rahoittamaan sekä Etelä- että Pohjoisvaltoja. Tästä eivät tietosanakirjat kerro. Sen kertoo kuitenkin tutkijalehti The Counciler 5-25 lokakuuta 1973 nide 10 sivu 15.

  Löytyy amerikan senaattoreista sellaista tietoa että lähes jokainen senaattori olisi vapari? Tiedä sitten, mutta ei olisi ihme!

  Näin lopuksi ORANKI VS SUMOPAINIJA KÖYDEN VETO!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Bill Gatesin toimien perimmäinen tarkoitus on tosiaan depopulaatio eli väkiluvun vähentäminen. Suosittelen, että hän piikittäisi myös itseään – vaikka 1 kerran päivässä, ettei pääse polio yllättämään.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Hinkuyskärokotteet voivat aiheuttaa pysyviä aivovaurioita:
  Sepkowitz S. Perverse reactions to pertussis vaccine by government medical agencies. J Okla State Med Assoc. 1996 Apr;89(4):135-8.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8776165

  Nelinkertainen riski sairastua enkefaliittiin hinkuyskärokotteesta:
  Madge N1, Diamond J, Miller D, Ross E, McManus C, Wadsworth J, Yule W, Frost B. The National Childhood Encephalopathy study: a 10-year follow-up. A report on the medical, social, behavioural and educational outcomes after serious, acute, neurological illness in early childhood. Dev Med Child Neurol Suppl. 1993 Jul;68:1-118.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8319837

  Hinkuyskärokotteen saaneilla lapsilla on kuusi kertaa suurempi todennäköisyys sairastua astmaan: Odent MR, Culpin EE, Kimmel T. Pertussis vaccination and asthma: is there a link? JAMA. 1994 Aug 24-31;272(8):592-3.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8057511

  69 – 81-kuukauden ikäisillä rokottamattomilla lapsilla on noin 50 % vähemmän astmaa ja hengityksen vinkumista kuin lapsilla, jotka ovat saaneet vähintään kolme annosta kurkkumätä- ja jäykkäkouristusrokotetta:
  Maitra A1, Sherriff A, Griffiths M, Henderson J; Avon Longitudinal Study of Parents and Children Study Team. Pertussis vaccination in infancy and asthma or allergy in later childhood: birth cohort study. BMJ. 2004 Apr 17;328(7445):925-6. Epub 2004 Mar 19.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15033878

  Yhteys autoimmuunisairauksien ja neuropsykiatristen sairauksien välillä:
  Kayser MS1, Dalmau J. The emerging link between autoimmune disorders and neuropsychiatric disease. J Neuropsychiatry Clin Neurosci. 2011 Winter;23(1):90-7. doi: 10.1176/appi.neuropsych.23.1.90.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21304144

  Nanokokoisen alumiinioksidin myrkyllisyyden vertailua: Park EJ1, Lee GH, Shim JH, Cho MH, Lee BS, Kim YB, Kim JH, Kim Y, Kim DW. Comparison of the toxicity of aluminum oxide nanorods with different aspect ratio. Arch Toxicol. 2014 Aug 26.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25155191

  Histamiini sekä Substanssi P aktivoivat mikrogliasoluja ja vapauttavat tulehduksellisia tekijöitä edesauttaen tulehduksen kehittymistä aivoissa:
  Zhu J1, Qu C, Lu X, Zhang S. Activation of Microglia by Histamine and Substance P. Cell Physiol Biochem. 2014 Aug 19;34(3):768-780.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25170632

  Aktivoitu mikroglia voi stimuloida hermosoluja tuottamaan liiallisia määriä beeta-amyloidi-proteiinia ja tau-proteiinia Alzheimerin taudissa:
  Lee M1, McGeer E1, McGeer PL2. Activated human microglia stimulate neuroblastoma cells to upregulate production of beta amyloid protein and tau: implications for Alzheimer’s disease pathogenesis. Neurobiol Aging. 2014 Jul 24. pii: S0197-4580(14)00493-X. doi: 10.1016/j.neurobiolaging.2014.07.024.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25169677

  Hankittu hemofilia ja Von Willebrandin tauti punahukkaa sairastavalla henkilöllä:
  Dicke C1, Holstein K1, Schneppenheim S2, Dittmer R2, Schneppenheim R3, Bokemeyer C1, Iking-Konert C4, Budde U2, Langer F1. Acquired hemophilia A and von Willebrand syndrome in a patient with late-onset systemic lupus erythematosus. Exp Hematol Oncol. 2014 Aug 20;3:21. doi: 10.1186/2162-3619-3-21. eCollection 2014.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25170428

  Jättisoluarteriitin autoimmuuniset näkökohdat:
  Nesher G. Autoimmune aspects of giant cell arteritis. Isr Med Assoc J. 2014 Jul;16(7):454-5.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25167695

  8-kertainen lisäys autismitapauksissa Suomessa:
  Hinkka-Yli-Salomäki S1, Banerjee PN, Gissler M, Lampi KM, Vanhala R, Brown AS, Sourander A. The incidence of diagnosed autism spectrum disorders in Finland. Nord J Psychiatry. 2014 Oct;68(7):472-80. doi: 10.3109/08039488.2013.861017. Epub 2013 Dec 20.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24359461

  CDC: Todellinen korruptoitunut ja vaarallinen laitos.
  http://vactruth.com/2014/09/10/cdc-corrupt-and-dangerous/

  Tytöille on tullut vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen Brasiliassa:
  http://sanevax.org/gardasil-brazil-tip-iceberg/

  Tytölle tuli vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/gardasil-decision-regret/

  Hinkuyskän puhkeaminen kesäleirillä. Montgomeryn viranomaiset vahvistavat, että kaikki sairastuneet olivat rokotettu hinkuyskää vastaan:
  http://www.washingtonpost.com/local/education/whooping-cough-outbreak-in-montgomery-includes-students-at-seven-public-schools/2014/09/07/adb5c87c-34fb-11e4-9e92-0899b306bbea_story.html

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. 4-kuukauden ikäiselle vauvalle tuli ihon nekrotisoiva granulomatoottinen jättisoluartriitti pneumokokkikonjugaattirokotteen pistoskohtaan:
  Alsuwaidi AR, Albawardi A, Khan NH, Souid AK. A 4-month-old baby presenting with dermal necrotizing granulomatous giant cell reaction at the injection site of 13-valent pneumococcal conjugate vaccine: a case report. J Med Case Rep. 2014 Aug 24;8(1):285.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25152179

  Glutamaatti-välitteistä eksitotoksisuutta skitsofreniassa:
  Plitman E1, Nakajima S2, de la Fuente-Sandoval C3, Gerretsen P4, Chakravarty MM5, Kobylianskii J6, Chung JK1, Caravaggio F1, Iwata Y7, Remington G8, Graff-Guerrero A9. Glutamate-mediated excitotoxicity in schizophrenia: A review. Eur Neuropsychopharmacol. 2014 Aug 1. pii: S0924-977X(14)00215-6. doi: 10.1016/j.euroneuro.2014.07.015.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25159198

  H1N1-rokotteeseen liittyy 13,9-kertainen riski sairastua narkolepsiaan:
  O’Flanagan D1, Barret AS, Foley M, Cotter S, Bonner C, Crowe C, Lynch B, Sweeney B, Johnson H, McCoy B, Purcell E. Investigation of an association between onset of narcolepsy and vaccination with pandemic influenza vaccine, Ireland April 2009-December 2010. Euro Surveill. 2014 May 1;19(17):15-25.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24821121

  DPT-rokote aiheutti toistuvia kouristuksia ja akuutin enkefalopatian 5-kuukautiselle pojalle:
  Patel MK1, Patel TK, Tripathi CB. Diphtheria, pertussis (whooping cough), and tetanus vaccine induced recurrent seizures and acute encephalopathy in a pediatric patient: Possibly due to pertussis fraction. J Pharmacol Pharmacother. 2012 Jan;3(1):71-3. doi: 10.4103/0976-500X.92514.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22368426

  Tiomersaali vaikuttaa ihmisen dendriittisolujen kypsymiseen, IL-12 -tuotantoon, kemokiinien vapautumiseen ja auttaja-T-polarisaatioon:
  Loison E, Gougeon ML. Thimerosal compromises human dendritic cell maturation, IL-12 production, chemokine release, and T-helper polarization. Hum Vaccin Immunother. 2014 Jun 18;10(8).
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24941217

  Emon raskaudenaikainen immuuniaktivaatio aiheuttaa epigeneettisiä muutoksia nuorten hiirten aivoissa:
  Basil P1, Li Q1, Dempster EL2, Mill J3, Sham PC4, Wong CC5, McAlonan GM6. Prenatal maternal immune activation causes epigenetic differences in adolescent mouse brain. Transl Psychiatry. 2014 Sep 2;4:e434. doi: 10.1038/tp.2014.80.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25180573

  Intia ja HPV-rokotteet: Kiista jatkuu.
  http://sanevax.org/india-hpv-vaccines-controversy-continues/

  Tohtori Jamie Deckoff-Jones: CDC ja rokoteturvallisuus.
  http://www.greenmedinfo.com/blog/fox-guarding-henhouse-cdc-vaccine-safety

  Neurologisia vaurioita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://noticias.r7.com/saude/meninas-que-tiveram-pernas-paralisadas-apos-tomarem-vacina-contra-hpv-continuam-internadas-em-sp-08092014

  Miksi en rokota koiriani lainkaan:
  http://www.dogsnaturallymagazine.com/why-i-dont-vaccinate-my-dogs-at-all/

  Sadat tytöt ovat joutuneet sairaalaan HPV-rokotteen jälkeen Kolumbiassa:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2756213/Hundreds-girls-taken-hospital-mass-fainting-spell-linked-cervical-cancer-vaccine-hits-Colombia.html

  Uusi denguekuumerokote voi kolminkertaistaa tautitapausten määrän:
  http://www.naturalblaze.com/2014/09/researchers-offer-strange-answer-to.html

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Vastasyntyneiden altistuminen rokotteiden tiomersaalille ja lapsen kehittyminen kolmen ensimmäisen elinvuoden aikana:
  Mrozek-Budzyn D1, Majewska R, Kieltyka A, Augustyniak M. Neonatal exposure to Thimerosal from vaccines and child development in the first 3 years of life. Neurotoxicol Teratol. 2012 Nov-Dec;34(6):592-7. doi: 10.1016/j.ntt.2012.10.001. Epub 2012 Oct 13.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23069197

  Iskeeminen aivohalvaus H1N1-rokotuksen jälkeen:
  Lin YP1, Li TH, Chen WH. Ischaemic stroke and influenza A H1N1 vaccination: a case report. Arch Med Sci. 2011 Apr;7(2):345-8. doi: 10.5114/aoms.2011.22090. Epub 2011 May 17.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22291779

  Membranoosi glomerulonefriitti H1N1-rokotuksen jälkeen:
  Kutlucan A1, Gonen I, Yildizhan E, Aydin Y, Sav T, Yildirim U. Can influenza H1N1 vaccination lead to the membranous glomerulonephritis? Indian J Pathol Microbiol. 2012 Apr-Jun;55(2):239-41. doi: 10.4103/0377-4929.97893.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22771654

  Rokotuksen jälkeinen glomerulonefriitti vauvalla, jolla perinnöllinen C2-puutos:
  Kersnik Levart T. Post-vaccine glomerulonephritis in an infant with hereditary C2 complement deficiency: case study. Croat Med J. 2013 Dec;54(6):569-73.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24382852

  Tiomersaalille altistuminen ja autismi:
  Kern JK1, Haley BE, Geier DA, Sykes LK, King PG, Geier MR. Thimerosal exposure and the role of sulfation chemistry and thiol availability in autism. Int J Environ Res Public Health. 2013 Aug 20;10(8):3771-800. doi: 10.3390/ijerph10083771.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23965928

  Tiomersaalin ja elohopeakloridin vertailevaa arviointia imeväisillä rotilla. Tiomersaalille altistuneilla rotilla elohopean kerääntyminen aivoihin oli suurempaa, enteraalinen eritys oli samanlaista ja erittyminen virtsaan oli paljon pienempää kuin elohopeakloridia saaneilla rotilla:
  Blanuša M1, Orct T, Vihnanek Lazarus M, Sekovanić A, Piasek M. Mercury disposition in suckling rats: comparative assessment following parenteral exposure to thiomersal and mercuric chloride. J Biomed Biotechnol. 2012;2012:256965. doi: 10.1155/2012/256965. Epub 2012 Jul 26.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22899883

  Raskaudenaikainen altistuminen tiomersaalille heikentää pysyvästi serotonergisia ja dopaminergisia järjestelmiä rottien aivoissa: vaikutukset yhteydessä kehityshäiriöihin.
  Ida-Eto M1, Oyabu A, Ohkawara T, Tashiro Y, Narita N, Narita M. Prenatal exposure to organomercury, thimerosal, persistently impairs the serotonergic and dopaminergic systems in the rat brain: implications for association with developmental disorders. Brain Dev. 2013 Mar;35(3):261-4. doi: 10.1016/j.braindev.2012.05.004. Epub 2012 Jun 1.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22658806

  Tiomersaalille altistuminen varhaisella iällä ja neuropsykologiset oireet 7-10 vuotta myöhemmin:
  Barile JP1, Kuperminc GP, Weintraub ES, Mink JW, Thompson WW. Thimerosal exposure in early life and neuropsychological outcomes 7-10 years later.
  J Pediatr Psychol. 2012 Jan-Feb;37(1):106-18. doi: 10.1093/jpepsy/jsr048. Epub 2011 Jul 23.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21785120

  Apinoiden viruksia löydetty rotavirusrokotteista:
  http://www.greenmedinfo.com/blog/breaking-news-millions-children-infected-vaccine-safety-experts-rotateq-vaccine

  Pojalle diagnosoitiin autismi 32 injektion jälkeen:
  http://vactruth.com/2014/10/02/autism-after-32-shots/

  Kysymys CDC:lle – Mihin kaikki elohopea on mennyt?
  http://www.thelibertybeacon.com/2014/10/04/question-for-the-cdc-where-has-all-the-thimerosal-gone/

  Tyttö toipuu HPV-rokotteen aiheuttamista vaurioista:
  http://sanevax.org/gardasil-injury-daughters-miraculous-recovery/

  Poika sairastui autismiin rokotteiden jälkeen:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/autism-beyond-the-spectrum-and-an-appeal-for-help/

  Tytölle tuli päänsärkyä ja kouristuksia HPV-rokotteen jälkeen. jonka vuoksi hänet vietiin ensiapuun. Tytöstä tuli täysin välinpitämätön, hän menetti kykynsä syödä, puhua, kävellä ja kommunikoida. Ventilaattori oli ainoa tapa pitää hänet hengissä ja hän vietti neljä kuukautta tehohoidossa taistellen olemassaolostaan. Hänellä todettiin enkefaliitti. Neljän lapsen yksinhuoltajaäiti on tytön omaishoitajana 24 tuntia vuorokaudessa. Tyttö hengittää putken kautta. Hän on edelleen vuoteenomana ja pystyy liikkumaan vain vähän. Hän saa ravintoa syöttöputken kautta:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/gardasil-casualty-zeda-pingel-indiana/

  Nenään sumutettavan influenssarokotteen saaneet voivat levittää influenssaa muihin henkilöihin:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/flumist-other-nasal-spray-vaccines/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Äkillinen kuulonalenema raivotautirokotteen jälkeen:
  Güçlü O, Dereköy FS. Sudden hearing loss after rabies vaccination. Balkan Med J. 2013 Sep;30(3):327-8. doi: 10.5152/balkanmedj.2013.8465. Epub 2013 Sep 1.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25207131

  Parkinsonin tautia sairastanut nainen kuoli raivotautirokotteen jälkeen:
  Lalosević D1, Lalosević V, Sarić M, Mazibrada J, Babović S, Sekulić S, Mitić Z.
  [Fatal outcome after postexposure rabies vaccination in a patient with Parkinson’s disease]. [Article in Serbian] Med Pregl. 2004 Sep-Oct;57(9-10):487-92.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15675624

  Guillain-Barrén oireyhtymä raivotautirokotteen jälkeen:
  Siddiqui A1, Usmani RI, Anwer S, Afsar S. Guillain-Barre syndrome occurring after rabies vaccination. J Pak Med Assoc. 2005 Feb;55(2):87-8.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15813639

  Autoimmuniteetti, tulehdus ja status epilepticus:
  Holzer FJ1, Seeck M, Korff CM. Autoimmunity and inflammation in status epilepticus: from concepts to therapies. Expert Rev Neurother. 2014 Sep 9:1-22.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25201402

  Mikroglia Alzheimerin taudissa:
  Li Y1, Tan MS2, Jiang T3, Tan L4. Microglia in Alzheimer’s Disease. Biomed Res Int. 2014;2014:437483. Epub 2014 Aug 14.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25197646

  Tiomersaali on yhteydessä lisääntyneeseen riskiin sairastua neurologisiin sairauksiin:
  Geier DA1, Hooker BS2, Kern JK3, King PG4, Sykes LK5, Geier MR6.
  A Dose-Response Relationship between Organic Mercury Exposure from Thimerosal-Containing Vaccines and Neurodevelopmental Disorders. Int J Environ Res Public Health. 2014 Sep 5;11(9):9156-70. doi: 10.3390/ijerph110909156.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25198681

  BCG-rokotteiden aiheuttama tuberkuloosi HIV-tartunnan saaneilla lapsilla:
  Hesseling AC1, Schaaf HS, Hanekom WA, Beyers N, Cotton MF, Gie RP, Marais BJ, van Helden P, Warren RM. Danish bacille Calmette-Guérin vaccine-induced disease in human immunodeficiency virus-infected children. Clin Infect Dis. 2003 Nov 1;37(9):1226-33. Epub 2003 Oct 6.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14557968

  BCG-rokotteiden aiheuttama tuberkuloosi HIV-tartunnan saaneilla lapsilla ja muilla immuunivajavaisilla lapsilla:
  Hesseling AC1, Rabie H, Marais BJ, Manders M, Lips M, Schaaf HS, Gie RP, Cotton MF, van Helden PD, Warren RM, Beyers N. Bacille Calmette-Guérin vaccine-induced disease in HIV-infected and HIV-uninfected children. Clin Infect Dis. 2006 Feb 15;42(4):548-58. Epub 2006 Jan 11.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16421800

  BCG-rokotteet lisäävät riskiä sairastua disseminoituneeseen tuberkuloosiin HIV-tartunnan saaneilla lapsilla:
  Hesseling AC1, Marais BJ, Gie RP, Schaaf HS, Fine PE, Godfrey-Faussett P, Beyers N. The risk of disseminated Bacille Calmette-Guerin (BCG) disease in HIV-infected children. Vaccine. 2007 Jan 2;25(1):14-8. Epub 2006 Aug 1.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16959383

  Kolmen kuukauden ikäinen, immuunipuutoksesta kärsivä tyttövauva sairastui märkivään lymfadeniittiin BCG-rokotteen jälkeen:
  Diniz LM, Guimarães T, de Oliveira Md, Pinto JA, de Miranda SS. Lymphadenitis caused by infection with an isoniazid- and rifampin-resistant strain of Mycobacterium bovis BCG in an infant with IFN-γ/IL-12 pathway defect. [Article in English, Portuguese] J Bras Pneumol. 2014 Mar-Apr;40(2):188-92.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24831405

  BCG-rokotteiden aiheuttamien sairauksien hoitamista lapsilla:
  Cuello-García CA1, Pérez-Gaxiola G, Jiménez Gutiérrez C. Treating BCG-induced disease in children. Cochrane Database Syst Rev. 2013 Jan 31;1:CD008300. doi: 10.1002/14651858.CD008300.pub2.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23440826

  BCG-rokotteissa käytettävä Mycobacterium bovis-bakteeri voi aiheuttaa lääkkeille vastustuskykyistä tuberkuloosia ihmisille:
  Renvoisé A, Pang S, Bernard C, Brossier F, Veziris N, Capton E, Jarlier V, Sougakoff W1. First Whole-Genome Sequence of a Clinical Isolate of Multidrug-Resistant Mycobacterium bovis BCG. Genome Announc. 2014 Jul 10;2(4). pii: e00611-14. doi: 10.1128/genomeA.00611-14.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25013134

  Bill & Melinda Gatesin säätiö on joutumassa oikeuteen laittomista rokotetutkimuksista lapsilla Intiassa:
  http://vactruth.com/2014/10/05/bill-gates-vaccine-crimes/

  Tekeekö annos myrkyn?
  http://www.ourstolenfuture.org/NewScience/lowdose/lowdoseeffects.htm

  Hengitystieinfektiot yleisiä rokotetuilla terveydenhuollon työntekijöillä:
  http://www.healio.com/infectious-disease/respiratory-infections/news/online/%7Be5b5075f-a050-4f45-bf73-c516bf6fc597%7D/respiratory-infections-common-among-vaccinated-health-care-workers

  Tytölle tuli vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/gardasil-day-daughters-life-changed/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Astrosyytit ja hermoston tulehdus Alzheimerin taudissa:
  Phillips EC1, Croft CL1, Kurbatskaya K1, O’Neill MJ2, Hutton ML2, Hanger DP1, Garwood CJ3, Noble W1. Astrocytes and neuroinflammation in Alzheimer’s disease. Biochem Soc Trans. 2014 Oct 1;42(5):1321-1325.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25233410

  Astrosyyttien osallistuminen Alzheimerin tautiin:
  Birch AM. The contribution of astrocytes to Alzheimer’s disease. Biochem Soc Trans. 2014 Oct 1;42(5):1316-1320.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25233409

  Systeeminen tulehdus aiheuttaa pitkäaikaisia aivosolujen vaurioita rotilla:
  Fan L1, Wang T, Chang L, Song Y, Wu Y, Ma D. Systemic inflammation induces a profound long term brain cell injury in rats. Acta Neurobiol Exp (Wars). 2014;74(3):298-306.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25231849

  Kertainjektio lipopolysakkaridia aiheuttaa pitkäaikaista hermoston tulehdusta ikääntyvillä rotilla:
  Fu HQ1, Yang T2, Xiao W1, Fan L1, Wu Y3, Terrando N2, Wang TL1. Prolonged neuroinflammation after lipopolysaccharide exposure in aged rats. PLoS One. 2014 Aug 29;9(8):e106331. doi: 10.1371/journal.pone.0106331. eCollection 2014.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25170959

  Luonnolliset yhdisteet ja kasviuutteet voivat tehota krooniseen tulehdukseen Alzheimerin taudissa:
  Apetz N, Münch G1, Govindaraghavan S, Gyengesi E. Natural Compounds and Plant Extracts as Therapeutics against Chronic Inflammation in Alzheimer’s Disease – A Translational Perspective. CNS Neurol Disord Drug Targets. 2014 Sep 17.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25230232

  Hiirillä tehdyssä tutkimuksessa tulehdus varhain elämässä muuttaa emotionaalista käyttäytymistä nuoruudessa:
  Dinel AL, Joffre C, Trifilieff P, Aubert A, Foury A, Le Ruyet P, Layé S. Inflammation early in life is a vulnerability factor for emotional behavior at adolescence and for lipopolysaccharide-induced spatial memory and neurogenesis alteration at adulthood. J Neuroinflammation. 2014 Sep 17;11(1):155.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25224537

  Subakuutti motoristen neuronien yliherkkyys elohopeamyrkytyksessä:
  Zhou Z1, Zhang X, Cui F, Liu R, Dong Z, Wang X, Yu S. Subacute Motor Neuron Hyperexcitability with Mercury Poisoning: A Case Series and Literature Review.
  Eur Neurol. 2014 Sep 16;72(3-4):218-222.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25227723

  Sydän- ja verisuonisairaus fosfolipidivasta-aineoireyhtymässä:
  Amaya-Amaya J1, Rojas-Villarraga A1, Anaya JM2. Cardiovascular disease in the antiphospholipid syndrome. Lupus. 2014 Oct;23(12):1288-91. doi: 10.1177/0961203314540015.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25228729

  H1N1-rokotteet raskauden aikana lisäävät riskiä raskausdiabetekseen, raskausmyrkytykseen ja synnynnäisiin epämuodostumiin:
  Trotta F1, Da Cas R2, Spila Alegiani S2, Gramegna M3, Venegoni M4, Zocchetti C5, Traversa G6. Evaluation of safety of A/H1N1 pandemic vaccination during pregnancy: cohort study. BMJ. 2014 May 29;348:g3361. doi: 10.1136/bmj.g3361.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24874845

  Tutkimuksessa tarkasteltiin 1,2 miljoonaa raskaana olevaa naista ja havaittiin, että naisilla, joilla on kohonnut CRP-arvo, (sama tulehdusmerkkiaine, joka lisääntyy influenssarokotuksen jälkeen) on 43 % suurempi riski saada lapsi, jolla on autismi:
  Brown AS1, Sourander A2, Hinkka-Yli-Salomäki S3, McKeague IW4, Sundvall J5, Surcel HM6. Elevated maternal C-reactive protein and autism in a national birth cohort. Mol Psychiatry. 2014 Feb;19(2):259-64. doi: 10.1038/mp.2012.197. Epub 2013 Jan 22.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23337946

  Tutkimuksessa tarkasteltiin influenssarokotteiden tehoa raskaana olevilla naisilla yli viiden influenssakauden ajan. Influenssarokotteen saaneilla naisilla oli sama määrä influenssan kaltaisia sairauksia kuin rokottamattomilla naisilla:
  Black SB1, Shinefield HR, France EK, Fireman BH, Platt ST, Shay D; Vaccine Safety Datalink Workgroup. Effectiveness of influenza vaccine during pregnancy in preventing hospitalizations and outpatient visits for respiratory illness in pregnant women and their infants. Am J Perinatol. 2004 Aug;21(6):333-9.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15311370

  Nenään sumutettavat influenssarokotteet sisältävät 80 miljoonaa GMO-virusta:
  http://www.greenmedinfo.com/blog/6-reasons-i-wont-give-my-kids-nasal-flu-vaccine

  HPV-rokote: vauriot ja hoito.
  http://sanevax.org/hpv-vaccine-injuries-treatment/

  Nainen toipuu HPV-rokotteen aiheuttamista vaurioista C-vitamiinilla ja glutationilla:
  http://sanevax.org/gardasil-reclaiming-life/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Vuonna 2005 tutkijat alkoivat dokumentoida uutta enkefaliitin muotoa, joka vaivaa pääasiassa nuoria naisia (80%) ja lapsia ja joka hyökkää aivojen N-metyyli-D-aspatate-reseptoreja vastaan. 60:lle prosentille anti-NMDA-reseptorin enkefaliittiin sairastuneista naisista kehittyy munasarjan teratoomia:
  Dalmau J1, Tüzün E, Wu HY, Masjuan J, Rossi JE, Voloschin A, Baehring JM, Shimazaki H, Koide R, King D, Mason W, Sansing LH, Dichter MA, Rosenfeld MR, Lynch DR. Paraneoplastic anti-N-methyl-D-aspartate receptor encephalitis associated with ovarian teratoma. Ann Neurol. 2007 Jan;61(1):25-36.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17262855

  Anti-N-metyyli-D-aspartaatin reseptorin enkefaliitti:
  Kaur S, Juneja M, Mishra D, Jain S. Anti-N-methyl-D-aspartate receptor encephalitis: A case report and review of the literature. J Pediatr Neurosci. 2014 May;9(2):145-7. doi: 10.4103/1817-1745.139322.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25250071

  Anti-N-metyyli-D-aspartaatin reseptorin enkefaliitti vauvoilla ja pikkulapsilla:
  Goldberg EM1, Titulaer M2, de Blank PM3, Sievert A4, Ryan N5. Anti-N-methyl-D-aspartate receptor-mediated encephalitis in infants and toddlers: case report and review of the literature. Pediatr Neurol. 2014 Feb;50(2):181-4. doi: 10.1016/j.pediatrneurol.2013.10.002. Epub 2013 Oct 14.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24315538

  Vakava lapsuusiän enkefaliitti ja siihen liittyvät dyskinesia ja pitkäaikaiset kognitiiviset häiriöt: todisteita anti-N-metyyli-D-aspartaatti reseptorin enkefaliitista:
  Poloni C1, Korff CM, Ricotti V, King MD, Perez ER, Mayor-Dubois C, Haenggeli CA, Deonna T. Severe childhood encephalopathy with dyskinesia and prolonged cognitive disturbances: evidence for anti-N-methyl-D-aspartate receptor encephalitis. Dev Med Child Neurol. 2010 May;52(5):e78-82. doi: 10.1111/j.1469-8749.2009.03542.x. Epub 2009 Dec 23.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20041934

  Anti-NMDA-reseptorin enkefaliitti nuorella tytöllä, pysyviä vaurioita aivojen valkeassa aineessa ja aivosillassa:
  Chan SH1, Wong VC, Fung CW, Dale RC, Vincent A. Anti-NMDA receptor encephalitis with atypical brain changes on MRI. Pediatr Neurol. 2010 Oct;43(4):274-8. doi: 10.1016/j.pediatrneurol.2010.05.004.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20837307

  Anti-NMDA-reseptorin enkefaliitti yhdistetty neuroblastoomaan:
  Lebas A1, Husson B, Didelot A, Honnorat J, Tardieu M.
  Expanding spectrum of encephalitis with NMDA receptor antibodies in young children.
  J Child Neurol. 2010 Jun;25(6):742-5. doi: 10.1177/0883073809343319. Epub 2009 Oct 15.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19833974

  Anti-NMDA-reseptorin enkefaliitti yhdistetty Hodgkinin lymfoomaan:
  Zandi MS1, Irani SR, Follows G, Moody AM, Molyneux P, Vincent A.
  Limbic encephalitis associated with antibodies to the NMDA receptor in Hodgkin lymphoma.
  Neurology. 2009 Dec 8;73(23):2039-40. doi: 10.1212/WNL.0b013e3181c55e9b.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19996080

  Kaksi ihmistä sai anti-NMDAR encephalitis-sairauden H1N1-influenssarokotteen jälkeen ja yksi ihminen DTaP-IPV-tehosterokotuksen jälkeen:
  Dalmau J1, Lancaster E, Martinez-Hernandez E, Rosenfeld MR, Balice-Gordon R. Clinical experience and laboratory investigations in patients with anti-NMDAR encephalitis. Lancet Neurol. 2011 Jan;10(1):63-74. doi: 10.1016/S1474-4422(10)70253-2.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21163445

  Anti-NMDA-reseptorin enkefaliitti Tdap-IPV-tehosterokotteen jälkeen: syy vai sattumaa?
  Hofmann C, Baur MO, Schroten H. Anti-NMDA receptor encephalitis after TdaP-IPV booster vaccination: cause or coincidence? J Neurol. 2011 Mar;258(3):500-1. doi: 10.1007/s00415-010-5757-3. Epub 2010 Sep 30.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20878418

  Liiallisen glutamaatin aiheuttamaa eksitotoksisuutta ALS-taudissa:
  Blasco H1, Mavel S, Corcia P, Gordon PH. The Glutamate Hypothesis in ALS: Pathophysiology and Drug Development. Curr Med Chem. 2014 Sep 16.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25245510

  Mikroglian patologia:
  Streit WJ, Xue QS, Tischer J, Bechmann I. Microglial pathology. Acta Neuropathol Commun. 2014 Sep 26;2(1):142.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25257319

  Influenssan puhkeaminen rokotettujen keskuudessa:
  Aquino TL, Brice GT, Hayes S, Myers CA, McDowell J, White B, Garten R, Johnston D. Influenza Outbreak in a Vaccinated Population – USS Ardent, February 2014. MMWR Morb Mortal Wkly Rep. 2014 Oct 24;63(42):947-949.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25340911

  Vesirokko – Tietämättömyys ei tee autuaaksi:
  http://www.beyondconformity.co.nz/hilarys-desk/chickenpox-ignorance-is-not-bliss

  Tiedot HPV-rokotteen jälkeen ilmaantuneista haittavaikutuksista ovat harhaanjohtavia:
  http://hpv-vaccine-info.org/data-adverse-events-hpv-vaccination-misleading/

  Synkkä perintö: rokotteisiin liittyvien haittojen siirtäminen lapsillemme.
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/a-sinister-inheritance-passing-on-vaccine-related-harm-to-our-children/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Alumiinin suhde neurotoksisuuteen:
  Fulgenzi A, Vietti D, Ferrero ME. Aluminium Involvement in Neurotoxicity. Biomed Res Int. 2014;2014:758323. Epub 2014 Aug 27.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25243176

  Kelaatiohoidot parantavat oksidatiivista aineenvaihduntaa ja homokysteiinin aineenvaihduntaa potilailla, jotka sairastavat hermostoa rappeuttavia sairauksia:
  Fulgenzi A1, De Giuseppe R2, Bamonti F2, Ferrero ME1. Improvement of oxidative and metabolic parameters by cellfood administration in patients affected by neurodegenerative diseases on chelation treatment. Biomed Res Int. 2014;2014:281510. doi: 10.1155/2014/281510. Epub 2014 Jul 10.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25114898

  Oksidatiivinen stressi edeltää tulehdusreaktiota MS-taudissa:
  Wang P1, Xie K, Wang C, Bi J. Oxidative Stress Induced by Lipid Peroxidation Is Related with Inflammation of Demyelination and Neurodegeneration in Multiple Sclerosis. Eur Neurol. 2014 Sep 30;72(3-4):249-254.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25277682

  Anti-N-metyyli-D-aspartaatti-reseptorin enkefaliitti ja munasarjojen teratoomat:
  Clark RM1, Lynch MP, Kolp R, Zukerberg LR, Growdon WB, Rueda BR.
  The N-methyl-D-aspartate Receptor, a Precursor to N-methyl-D-aspartate Receptor Encephalitis, is Found in the Squamous Tissue of Ovarian Teratomas. Int J Gynecol Pathol. 2014 Nov;33(6):598-606. doi: 10.1097/PGP.0000000000000104.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25272299

  Epänormaaleja hermosoluja teratoomissa potilailla, joilla on N-metyyli-D-aspartaatti-reseptorin enkefaliitti:
  Day GS1, Laiq S2, Tang-Wai DF1, Munoz DG2. Abnormal neurons in teratomas in NMDAR encephalitis. JAMA Neurol. 2014 Jun;71(6):717-24. doi: 10.1001/jamaneurol.2014.488.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24781184

  Hermoston tulehdus, erityisesti mikroglian aktivaatio on mukana Huntingtonin taudin synnyssä:
  Chang KH1, Wu YR1, Chen YC1, Chen CM2. Plasma Inflammatory biomarkers for Huntington’s disease patients and mouse model. Brain Behav Immun. 2014 Sep 26. pii: S0889-1591(14)00464-4. doi: 10.1016/j.bbi.2014.09.011.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25266150

  Kokeellinen autoimmuuninen eturauhastulehdus aiheuttaa mikroglian aktivointia selkäytimessä:
  Wong L1, Done JD, Schaeffer AJ, Thumbikat P. Experimental autoimmune prostatitis induces microglial activation in the spinal cord. Prostate. 2014 Sep 27. doi: 10.1002/pros.22891.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25263093

  Autoimmuuninen eturauhastulehdus:
  Motrich RD1, Maccioni M, Riera CM, Rivero VE. Autoimmune prostatitis: state of the art. Scand J Immunol. 2007 Aug-Sep;66(2-3):217-27.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17635799

  Nivelreumaan liittyvä aortiitti:
  Kaneko S, Yamashita H, Sugimori Y, Takahashi Y, Kaneko H, Kano T, Mimori A. Rheumatoid arthritis-associated aortitis: a case report and literature review. Springerplus. 2014 Sep 9;3:509. doi: 10.1186/2193-1801-3-509. eCollection 2014. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25279301

  Rokotusten aiheuttama autoimmuniteetti: Kuka voi olla vaarassa?
  Soriano A1, Nesher G2, Shoenfeld Y3. Predicting post-vaccination autoimmunity: Who might be at risk? Pharmacol Res. 2014 Sep 29. pii: S1043-6618(14)00139-X. doi: 10.1016/j.phrs.2014.08.002.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25277820

  Rokotukset aiheuttavat autovasta-aineita:
  Toplak N1, Avcin T. Vaccination of healthy subjects and autoantibodies: from mice through dogs to humans. Lupus. 2009 Nov;18(13):1186-91. doi: 10.1177/0961203309346975.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19880566

  T-solujen immuniteetin poikkeavuuksia immunologisessa trombosytopeniassa:
  Ji X, Zhang L, Peng J, Hou M. T cell immune abnormalities in immune thrombocytopenia. J Hematol Oncol. 2014 Oct 2;7(1):72.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25274611

  Epätasapaino Th1-sytokiinien ja TGF-beeta-1-sytokiinien välillä voi selittää immunologisen trombosytopenian synnyn:
  Ma L, Liang Y, Fang M, Guan Y, Si Y, Jiang F, Wang F. The cytokines (IFN-gamma, IL-2, IL-4, IL-10, IL-17) and Treg cytokine (TGF-beta1) levels in adults with immune thrombocytopenia. Pharmazie. 2014 Sep;69(9):694-7.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25272942

  Pedon luonne.
  http://www.vaccinationcouncil.org/2014/10/28/the-nature-of-the-beast-by-shawn-siegel/

  9-vuotias tyttö halvaantui sairastuttuaan akuuttiin disseminoituneeseen enkefalomyeliittiin influenssarokotteen jälkeen:
  http://www.wtsp.com/story/news/local/2014/10/30/mom-daughter-paralyzed-because-of-flu-shot/18218703/

  Polioon sairastuneet lapset olivat saaneet vähintään kolme annosta poliorokotetta. Pakistan syyttää rokotteista kieltäytyjiä:
  http://tribune.com.pk/story/781625/another-controversy-lets-blame-it-on-the-ineffective-polio-drops/

  Entinen CBS:n toimittaja, joka paljasti rokotteisiin liittyvän korruption, kertoo miten uutisia sensuroidaan:
  http://nypost.com/2014/10/25/former-cbs-reporter-explains-how-the-liberal-media-protects-obama/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Suoliston dysbioosi liittyy punahukkaan:
  Hevia A1, Milani C2, López P3, Cuervo A4, Arboleya S1, Duranti S2, Turroni F2, González S4, Suárez A3, Gueimonde M1, Ventura M2, Sánchez B5, Margolles A5. Intestinal dysbiosis associated with systemic lupus erythematosus. MBio. 2014 Sep 30;5(5). pii: e01548-14. doi: 10.1128/mBio.01548-14.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25271284

  Autoimmuunisairauksia karvasoluleukemiapotilailla:
  Dasanu CA1, Van den Bergh M, Pepito D, Alvarez-Argote J. Autoimmune Disorders in Patients with Hairy Cell Leukemia: Are They More Common than Previously Thought? Curr Med Res Opin. 2014 Sep 29:1-21.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25265129

  Autoimmuunisairauksia potilailla, joilla on Waldenström makroglobulinemia:
  Bockorny B1, Atienza JA2, Dasanu CA3. Autoimmune Manifestations in Patients With Waldenström Macroglobulinemia. Clin Lymphoma Myeloma Leuk. 2014 Jun 10. pii: S2152-2650(14)00151-7. doi: 10.1016/j.clml.2014.04.009.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25022601

  Suoliston mikrobisto punahukassa:
  Zhang H1, Liao X2, Sparks JB3, Luo XM4. Dynamics of gut microbiota in autoimmune lupus. Appl Environ Microbiol. 2014 Sep 26. pii: AEM.02676-14.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25261516

  BCG-rokotteet aiheuttavat masennuksen kaltaista käytöstä hiirillä:
  Moreau M1, André C, O’Connor JC, Dumich SA, Woods JA, Kelley KW, Dantzer R, Lestage J, Castanon N. Inoculation of Bacillus Calmette-Guerin to mice induces an acute episode of sickness behavior followed by chronic depressive-like behavior. Brain Behav Immun. 2008 Oct;22(7):1087-95. doi: 10.1016/j.bbi.2008.04.001. Epub 2008 May 13.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18479887

  BCG-rokotteet aiheuttavat masennuksen kaltaista käytöstä hiirillä:
  O’Connor JC1, André C, Wang Y, Lawson MA, Szegedi SS, Lestage J, Castanon N, Kelley KW, Dantzer R. Interferon-gamma and tumor necrosis factor-alpha mediate the upregulation of indoleamine 2,3-dioxygenase and the induction of depressive-like behavior in mice in response to bacillus Calmette-Guerin.
  J Neurosci. 2009 Apr 1;29(13):4200-9. doi: 10.1523/JNEUROSCI.5032-08.2009.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19339614

  BCG-rokotteet aiheuttavat masennuksen kaltaista käytöstä hiirillä:
  O’Connor JC1, Lawson MA, André C, Briley EM, Szegedi SS, Lestage J, Castanon N, Herkenham M, Dantzer R, Kelley KW. Induction of IDO by bacille Calmette-Guérin is responsible for development of murine depressive-like behavior. J Immunol. 2009 Mar 1;182(5):3202-12. doi: 10.4049/jimmunol.0802722.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19234218

  BCG-rokotteet aiheuttavat masennuksen kaltaista käytöstä hiirillä:
  Vijaya Kumar K1, Rudra A1, Sreedhara MV1, Siva Subramani T1, Prasad DS1, Das ML1, Murugesan S2, Yadav R2, Trivedi RK2, Louis JV1, Li YW3, Bristow LJ3, Naidu PS1, Vikramadithyan RK4. Bacillus Calmette-Guérin vaccine induces a selective serotonin reuptake inhibitor (SSRI)-resistant depression like phenotype in mice. Brain Behav Immun. 2014 Jul 9. pii: S0889-1591(14)00390-0. doi: 10.1016/j.bbi.2014.06.205.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25016199

  Indian Pediatrics-lehdessä julkaistu tutkimus osoittaa, että hepatiitti B-rokotteet eivät ole vähentäneet sairastuneiden määrää:
  http://childhealthsafety.wordpress.com/2014/11/05/usefulness-of-hepatitis-b-vaccine-questioned-the-vaccination-did-not-reduce-hepatitis-b-carrier-rate-defeating-the-primary-aim-of-the-immunization-programme/

  Tohtori Toni Bark: Rokottamattomat lapset ovat terveempiä kuin rokotetut.
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/unvaccinated-kids-are-healthier-than-vaccinated-nyu-trained-md/#.VF7D2J5W3YA

  Nenään sumutettavat influenssarokotteet eivät suojaa lapsia sikainfluenssalta:
  http://www.cidrap.umn.edu/news-perspective/2014/11/cdc-intranasal-flu-vaccine-didnt-shield-kids-h1n1-last-season

  Tyttö sai vakavia oireita rokotteiden jälkeen. Viranomaiset veivät tytön pois äidin hoidosta ja sijoittivat hänet laitokseen väittäen, että kyseessä on välillinen Münchhausenin oireyhtymä. Lopulta tyttö palautettiin kotiin, jossa hän kuoli äkillisesti:
  http://www.thelibertybeacon.com/2014/11/07/munchausen-syndrome-by-proxy-a-fake-psychiatric-disorder-used-to-medically-kidnap-children/

  Tyttö halvaantui influenssarokotteen jälkeen:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/medical-mystery-girl-paralysed-after-flu-shot/

  MPR-rokotereaktio: Rukouspyyntöjä.
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/mmr-vaccine-reaction-a-request-for-prayers/

  Laboratoriotulokset vahvistavat, että miljoonille nuorille kenialaisille naisille annetuissa jäykkäkouristusrokotteissa on sterilisaatiokemikaalia. Kemikaali saa naisen elimistön tuhoamaan oman sikiönsä:
  http://www.naturalnews.com/047571_vaccines_sterilization_genocide.html

  Aivoissa aluekohtaisia muutoksia sytokiinituotannossa, solumerkkiaineissa ja kolinergisen järjestelmän osissa endotoksiinien aiheuttamassa tulehduksessa:
  Silverman HA1, Dancho M2, Regnier-Golanov A3, Nasim M4, Ochani M2, Olofsson PS2, Ahmed M5, Miller EJ6, Chavan SS2, Golanov E7, Metz CN8, Tracey KJ1, Pavlov VA1. Brain Region-specific Alterations in the Gene Expression of Cytokines, Immune Cell Markers and Cholinergic System Components During Peripheral Endotoxin-induced Inflammation. Mol Med. 2014 Oct 1. doi: 10.2119/molmed.2014.00147.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25299421

  Silmäluomen vapinaa potilaalla, jolla on anti-caspr2-vasta-aineeseen liittyvä enkefaliitti:
  Ueno S1, Hirano M1, Sakamoto H2, Kusunoki S3, Nakamura Y2. Eyelid tremor in a patient with anti-caspr2 antibody-related encephalitis. Case Rep Neurol. 2014 Aug 27;6(2):222-5. doi: 10.1159/000366408. eCollection 2014.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25298769

  Hermoston tulehdus Alzheimerin taudissa:
  Latta CH1, Brothers HM2, Wilcock DM3. Neuroinflammation in Alzheimer’s disease; a source of heterogeneity and target for personalized therapy. Neuroscience. 2014 Oct 3. pii: S0306-4522(14)00820-3. doi: 10.1016/j.neuroscience.2014.09.061.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25286385

  Mikroglia, hermoston tulehdus ja beeta-amyloidi-proteiini Alzheimerin taudissa:
  Cai Z1, Hussain MD, Yan LJ. Microglia, neuroinflammation, and beta-amyloid protein in Alzheimer’s disease. Int J Neurosci. 2014 May;124(5):307-21. doi: 10.3109/00207454.2013.833510. Epub 2013 Sep 12.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23930978

  Mikroglian reseptorit ja niiden vaikutukset beeta-amyloidiin Alzheimerin taudissa:
  Doens D, Fernández PL1. Microglia receptors and their implications in the response to amyloid β for Alzheimer’s disease pathogenesis.
  J Neuroinflammation. 2014 Mar 13;11:48. doi: 10.1186/1742-2094-11-48.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24625061

  Kaksi lapsipotilasta, joilla anti-N-metyyli-D-aspartaatti-reseptorin enkefaliitti:
  Ben Azoun M1, Tatencloux S2, Deiva K2, Blanc P3. [Two pediatric cases of anti-NMDA receptor antibody encephalitis.] [Article in French] Arch Pediatr. 2014 Oct 1. pii: S0929-693X(14)00365-0. doi: 10.1016/j.arcped.2014.08.020.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25282450

  Toistuva spontaani subduraalinen hematooma henkilöllä, joka sairastaa immunologista trombosytopeniaa:
  Goh KG1, Ong SG2. Recurrent spontaneous subdural hematoma secondary to immune thrombocytopenia in a patient with overlap syndrome. Lupus. 2014 Oct 10. pii: 0961203314554248.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25305213

  Jättisoluarteriitin aiheuttama aortan dissektio ja repeämä:
  Pak M1, Ito S, Takeda M, Watanabe N, Sato H, Ito S, Adachi T, Sugamori T, Endo A, Takahashi N, Yoshitomi H, Ishibashi Y, Tanabe K. A Case of Ascending Aortic Dissection and Rupture Caused by Giant Cell Arteritis. Int Heart J. 2014 Oct 7.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25297504

  Perifeerinen sympaattisen hermoston toimintahäiriö nuorilla japanilaisilla tytöillä HPV-rokotteen jälkeen:
  Kinoshita T1, Abe RT, Hineno A, Tsunekawa K, Nakane S, Ikeda S. Peripheral sympathetic nerve dysfunction in adolescent Japanese girls following immunization with the human papillomavirus vaccine. Intern Med. 2014;53(19):2185-200.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25274229

  Perheitä revitään erilleen syyttämällä heitä väärin perustein lastensa pahoinpitelystä – Rokotevauriot useimmiten syynä:
  http://medicalkidnap.com/2014/11/04/families-ripped-apart-by-false-accusations-of-child-abuse-vaccine-injuries-often-to-blame/

  Viranomaiset kaappasivat rokotteista vaurioita saaneen lapsen vanhemmiltaan:
  http://vactruth.com/2014/11/15/medical-kidnapping-vaccine-injuries/

  Kaksi vauvaa on kuollut ja yksi on kriittisessä tilassa rokotusohjelman jälkeen:
  http://ibnlive.in.com/news/gujarat-two-babies-dead-one-critical-after-governments-immunisation-programme/512660-3-238.html

  Rokotteet ja laumaimmuniteettin järjettömyys:
  https://jonrappoport.wordpress.com/2014/11/13/vaccines-and-herd-immunity-nonsense/

  Rokotteiden puolesta puhunut immunologi myöntää, että pikkulasten rokottamiselle ei ole tieteellisiä ansioita:
  http://preventdisease.com/news/14/111014_Pro-Vaccine-Immunologist-Admits-No-Scientific-Merit-For-Vaccinating-Infants.shtml

  Kenian katoliset piispat varoittavat jäykkäkouristusrokotteesta, joka sisältää sterilisaatiokemikaalia:
  http://www.dioceseofkitui.org/component/content/article/2-uncategorised/111-kutui-nairobi-dinner

  Hinkuyskää koulussa huolimatta rokotuksista:
  http://www.kirotv.com/news/news/whooping-cough-seattle-high-school-despite-vaccina/nh626/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. Alumiinisulfaatin myrkyllisyys rottien hippokampuksessa:
  Cabuş N1, Oğuz E, Tufan A, Adıgüzel E. A histological study of toxic effects of aluminium sulfate on rat hippocampus. Biotech Histochem. 2014 Oct 14:1-8.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25314162

  Autoimmuuniset enkefalopatiat:
  Leypoldt F1, Armangue T, Dalmau J. Autoimmune encephalopathies. Ann N Y Acad Sci. 2014 Oct 14. doi: 10.1111/nyas.12553.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25315420

  Munasarjojen teratooma yhdistetty anti-NMDAR enkefaliittiin:
  Acién P, Acién M, Ruiz-Maciá E, Martín-Estefanía C. Ovarian teratoma-associated anti-NMDAR encephalitis: a systematic review of reported cases. Orphanet J Rare Dis. 2014 Oct 14;9(1):157.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25312434

  Emon immuuniaktivaatio ja epänormaali aivojen kehitys:
  Knuesel I1, Chicha L2, Britschgi M1, Schobel SA1, Bodmer M3, Hellings JA4, Toovey S5, Prinssen EP1. Maternal immune activation and abnormal brain development across CNS disorders. Nat Rev Neurol. 2014 Oct 14. doi: 10.1038/nrneurol.2014.187.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25311587

  Todisteita perifeerisestä immuuniaktivaatiosta ALS-taudissa:
  Chen X1, Feng W2, Huang R1, Guo X1, Chen Y1, Zheng Z1, Shang H3. Evidence for peripheral immune activation in amyotrophic lateral sclerosis. J Neurol Sci. 2014 Sep 28. pii: S0022-510X(14)00621-2. doi: 10.1016/j.jns.2014.09.025.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25312013

  Anetoderma punahukkaa sairastavalla potilaalla:
  Jeong NJ, Park SB, Im M, Seo YJ, Lee JH, Lee Y. Eruptive anetoderma in a patient with systemic lupus erythematosus. Ann Dermatol. 2014 Oct;26(5):621-3. doi: 10.5021/ad.2014.26.5.621. Epub 2014 Sep 26.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25324656

  Insuliiniin liittyvä autoimmuuninen oireyhtymä:
  Wong SL1, Priestman A, Holmes DT. Recurrent hypoglycemia from insulin autoimmune syndrome. J Gen Intern Med. 2014 Jan;29(1):250-4. doi: 10.1007/s11606-013-2588-9. Epub 2013 Aug 24.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23979685

  Autoimmuuninen hypoglykemia:
  Arzamendi AE1, Rajamani U2, Jialal I3. Pseudoinsulinoma in a white man with autoimmune hypoglycemia due to anti-insulin antibodies: value of the free C-Peptide assay. Am J Clin Pathol. 2014 Nov;142(5):689-93. doi: 10.1309/AJCPX56JQBJHUBGJ.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25319986

  Tyttö kuoli HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/gardasil-kill-adriana-age-17/

  Tytöllä todettiin posturaalinen ortostaattinen takykardia oireyhtymä HPV-rokotteen jälkeen, jonka seurauksena hänelle laitettiin sydämentahdistin:
  http://sanevax.org/gardasil-pots-pacemaker/

  Persianlahden oireyhtymä yhdistetty muutokseen mitokondrioissa?
  http://fbresearch.org/gulf-war-syndrome-linked-to-mitochondria/

  Viisi vanhusta kuoli hoitokodissa influenssarokotteen jälkeen. Hoitokodin työntekijät kertoivat, että vanhuksille tuli kuume välittömästi rokotteen jälkeen:
  http://www.naturalnews.com/047746_flu_shots_senior_citizens_vaccine_deaths.html

  Viranomaiset veivät rokotteista vaurioita saaneen lapsen ja syyttävät hänen äitiään lapsen pahoinpitelystä. Lapsen tapaus on käsittelyssä tuomioistuimessa ja lääkärit ovat pyytäneet tuomaria myöntämään luvan kaikkiin mahdollisiin rokotuksiin, vastoin vanhempien toiveita. Tähän kuuluu mahdollisesti myös osallistuminen kokeelliseen Ebola-rokotetutkimukseen:
  http://vactruth.com/2014/11/22/vaccine-injured-child-stolen/

  Yhdysvaltain hallituksen taulukko osoittaa tunnustetut rokotevauriot, joihin sisältyvät mm. anafylaksia, enkefalopatia, aivovaurio, hartiapunoksen neuriitti, krooninen niveltulehdus ja trombosytopeeninen purppura eli verihiutaleiden vähäisyys, mikä voi johtaa lisääntyneeseen verenvuotoon (autoimmuunisairaus, jossa vasta-aineet hyökkäävät verihiutaleiden antigeenejä vastaan). Yhdysvaltain rokotekorvausrahastosta on maksettu korvauksia lähes 2,8 miljardia dollaria rokotteiden aiheuttamista vaurioista, joihin kuuluvat mm. Guillain-Barrén oireyhtymä, värttinähermon vaurio, transversaali myeliitti, Kleine-Levinin oireyhtymä (neurologinen sairaus, johon liittyy liikaunisuutta ja muuttunutta käytöstä), sepsis, demyelinoiva sairaus (vahingoittaa myeliinituppea, joka suojaa hermosolujen signaalien kulkeutumista), Opsoclonus-myoklonus oireyhtymä (neurologinen sairaus, joka näyttää olevan seurausta autoimmuuniprosessista hermostossa), hengityshalvaus, MS-tauti, Bellin halvaus, sydänpysähdys ja kuolema.
  http://www.vaccinationcouncil.org/2014/11/18/the-greater-harm-by-shawn-siegel/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 13. Sjögrenin oireyhtymään liittyvät lymfoomat:
  Nocturne G1, Mariette X. Sjögren Syndrome-associated lymphomas: an update on pathogenesis and management. Br J Haematol. 2014 Oct 15. doi: 10.1111/bjh.13192.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25316606

  T-solujen poikkeavuuksia systeemisessä skeleroosissa:
  Jiang N1, Li M2, Zeng X3. Correlation of Th17 cells and CD4(+)CD25(+) regulatory T cells with clinical parameters in patients with systemic sclerosis. Chin Med J (Engl). 2014 Oct;127(20):3557-61.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25316229

  Formaldehydi vaurioittaa kudoksia ja aiheuttaa syöpää:
  Bolt HM. Experimental toxicology of formaldehyde.
  J Cancer Res Clin Oncol. 1987;113(4):305-9.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3298280

  Anti-NMDA-reseptorin enkefaliitti yhdistetty eteisvärinään ja kuulon menettämiseen:
  Taraschenko O, Zimmerman EA, Bunch ME, McKee MA. Anti-NMDA receptor encephalitis associated with atrial fibrillation and hearing loss.
  Neurol Neuroimmunol Neuroinflamm. 2014 Aug 21;1(3):e24. doi: 10.1212/NXI.0000000000000024. eCollection 2014.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25340077

  Inflammasomit hermoston tulehduksessa ja muutokset aivojen toiminnassa:
  Singhal G1, Jaehne EJ1, Corrigan F2, Toben C1, Baune BT1. Inflammasomes in neuroinflammation and changes in brain function: a focused review. Front Neurosci. 2014 Oct 7;8:315. doi: 10.3389/fnins.2014.00315. eCollection 2014.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25339862

  Epänormaalia mikroglian aktivointia progressiivisen myoklonusepilepsian hiirimallissa:
  Okuneva O1, Körber I, Li Z, Tian L, Joensuu T, Kopra O, Lehesjoki AE. Abnormal microglial activation in the Cstb-/- mouse, a model for progressive myoclonus epilepsy, EPM1. Glia. 2014 Oct 18. doi: 10.1002/glia.22760.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25327891

  Autovasta-aineiden suorat ja epäsuorat patogeeniset roolit systeemisissä autoimmuunisairauksissa:
  Fujii T. Direct and Indirect Pathogenic Roles of Autoantibodies in Systemic Autoimmune Diseases. Allergol Int. 2014 Oct 25.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25339435

  Punahukkaan liittyy suurempi riski trombofiliaan:
  Li Z1, Gu J2. [Systemic lupus erythematosus and immune-inflammatory thrombophilia]. [Article in Chinese] Zhongguo Shi Yan Xue Ye Xue Za Zhi. 2014 Sep;22(5):1499-502. doi: 10.7534/j.issn.1009-2137.2014.05.061.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25338616

  Ennenaikainen munasarjojen vajaatoiminta kolmella nuorella naisella HPV-rokotteen jälkeen:
  http://hic.sagepub.com/content/2/4/2324709614556129.full

  HPV-rokotteesta selviytyneet Tšekissä:
  http://sanevax.org/cervarix-survivors-czech-republic/

  Lääketieteellisten raiskausten epidemia:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/an-epidemic-of-medical-rape/

  Stanfordin yliopiston tutkija, tohtori Theresa Deisher: Ihmissikiöiden DNA-fragmentit rokotteissa mahdollinen syy autismiin. ”It is possible that these contaminating fragments could be incorporated into a child’s genome and disrupt normal gene function, leading to autistic phenotypes.”
  http://www.collective-evolution.com/2014/09/05/human-fetal-dna-fragments-in-vaccines-are-a-possible-cause-for-autism-according-to-this-stanford-scientist/

  Vauva kuoli tunnin kuluttua poliorokotteen saamisesta:
  http://timesofindia.indiatimes.com/city/noida/Infant-dies-hour-after-getting-polio-drops/articleshow/45210920.cms

  Valehteleeko hallitus rokotevaurioista?
  http://bigstory.ap.org/article/3c4086243dab4322981817ded92cc346/feds-vows-publicize-vaccine-injury-help-program

  Rokotteita tullaan tekemään ihmisen syöpäkasvaimista. FDA:n kokouksessa syyskuussa 2012 hyväksyttiin tämä päätös, huolimatta siitä, että kokoukseen osallistujat toivat julki huolensa siitä, että ihmisille voi tulla syöpää vuosikymmenien päästä rokotuksesta:
  http://vactruth.com/2014/11/30/vaccines-made-from-cancer-tumors/

  Lääkeyhtiö GlaxoSmithKline teki laajoja rokotetutkimuksia lapsilla ilman lupaa:
  http://www.irishexaminer.com/ireland/special-investigation–vaccine-trials-on-children-worse-than-first-thought-300247.html

  http://www.irishexaminer.com/viewpoints/analysis/vaccine-trials-dark-chapter-that-needs-answers-300251.html

  Influenssarokotteet ovat tappaneet vähintään 13 ihmistä Italiassa. Italian viranomaiset myöntävät, että henkilöt kuolivat 48 tunnin sisällä rokotuksesta:
  http://www.naturalnews.com/047841_flu_vaccine_death_toll_Italy.html

  Autoimmuniteetti voi olla syynä Menieren tautiin:
  Kim SH1, Kim JY2, Lee HJ3, Gi M2, Kim BG3, Choi JY4. Autoimmunity as a Candidate for the Etiopathogenesis of Meniere’s Disease: Detection of Autoimmune Reactions and Diagnostic Biomarker Candidate. PLoS One. 2014 Oct 17;9(10):e111039. doi: 10.1371/journal.pone.0111039. eCollection 2014.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25330336

  Immunopatologinen analyysi aivoista ja kasvaimista kahdelta potilaalta, jotka kuolivat anti-NMDA-reseptorin enkefaliittiin ja kasvaimista yhdeksältä potilaalta, jotka paranivat sairaudesta:
  Tüzün E1, Zhou L, Baehring JM, Bannykh S, Rosenfeld MR, Dalmau J.
  Evidence for antibody-mediated pathogenesis in anti-NMDAR encephalitis associated with ovarian teratoma. Acta Neuropathol. 2009 Dec;118(6):737-43. doi: 10.1007/s00401-009-0582-4.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19680671

  Alumiinin aiheuttama entropia biologisissa järjestelmissä: vaikutukset neurologisiin sairauksiin.
  Shaw CA1, Seneff S2, Kette SD3, Tomljenovic L4, Oller JW Jr5, Davidson RM6.
  Aluminum-induced entropy in biological systems: implications for neurological disease. J Toxicol. 2014;2014:491316. doi: 10.1155/2014/491316. Epub 2014 Oct 2.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25349607

  ALS-taudin alkuperä ja eteneminen: immunologinen näkökulma.
  Malaspina A1, Puentes F2, Amor S3. Disease origin and progression in amyotrophic lateral sclerosis: an immunology perspective. Int Immunol. 2014 Oct 25. pii: dxu099.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25344935

  Tuhkarokkoviruksen ja ihmisen herpesvirus 6:n serologinen yhteys aivojen autovasta-aineisiin autismissa:
  Singh VK1, Lin SX, Yang VC. Serological association of measles virus and human herpesvirus-6 with brain autoantibodies in autism. Clin Immunol Immunopathol. 1998 Oct;89(1):105-8.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9756729

  Elohopea aiheuttaa tulehdusvälittäjäaineiden vapautumista ihmisen syöttösoluista:
  Kempuraj D1, Asadi S, Zhang B, Manola A, Hogan J, Peterson E, Theoharides TC. Mercury induces inflammatory mediator release from human mast cells.
  J Neuroinflammation. 2010 Mar 11;7:20. doi: 10.1186/1742-2094-7-20.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20222982

  Elohopealle altistumisesta johtuva infantiili akrodynia lisää riskiä sairastua autismin kirjoon. Tutkimuksessa havaittiin, että akrodyniaan sairastuneiden lastenlapsilla esiintyi huomattavasti enemmän autismin kirjoa kuin vertailuryhmällä:
  Shandley K1, Austin DW. Ancestry of pink disease (infantile acrodynia) identified as a risk factor for autism spectrum disorders. J Toxicol Environ Health A. 2011;74(18):1185-94. doi: 10.1080/15287394.2011.590097.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21797771

  Yhteiset variantit liittyvät yleisiin ja MPR-rokotteista johtuviin kuumekouristuksiin:
  Feenstra B1, Pasternak B1, Geller F1, Carstensen L1, Wang T2, Huang F2, Eitson JL3, Hollegaard MV4, Svanström H1, Vestergaard M5, Hougaard DM4, Schoggins JW3, Jan LY2, Melbye M6, Hviid A1. Common variants associated with general and MMR vaccine-related febrile seizures. Nat Genet. 2014 Oct 26. doi: 10.1038/ng.3129.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25344690

  Tytölle tuli vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/gardasil-changed-definition-normal/

  Neuropatiakivun epidemia kolumbialaisten tyttöjen keskuudessa:
  http://sanevax.org/carmen-de-bolivar-neuropathic-pain-epidemic-colombian-girls/

  Oikeudellinen ennakkotapaus Kolumbiassa:
  http://sanevax.org/legal-precedent-colombia-landmark-decision-hpv-vaccine-survivor/

  Hallituksen tutkimus: Influenssarokote ei ole tehokas vanhuksilla – Kuolleisuus lisääntynyt.
  http://healthimpactnews.com/2014/government-study-flu-vaccine-not-effective-for-elderly-death-rates-increased/

  Rokotteiden ainesosat verhoiltu salaisiksi:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/vaccine-ingredients-shrouded-in-secrecy/

  Arvostetut lääkärit ja tutkijat pyytävät Intian pääministeriä ryhtymään toimiin pentavalenttisen rokotteen käytön lopettamiseksi. Rokote on elokuusta 2014 lähtien aiheuttanut 76 kuolemaa:
  http://www.moneylife.in/article/stop-unnecessary-vaccination-eminent-doctors-scientists-to-the-pm/39645.html

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 14. Hienoa että kummajainen laittaa tänne näistä rokotehaittavaikutuksista faktaa tekstiä. Tämä meidän sairas terveydenhuoltomme kun ei voi antaa periksi tässäkään asiassa vaikka näyttöä rokotehaitoista on enemmän kuin hyötyjä. Moni on menettänyt hyvän vastustuskykynsä ehkä lopullisesti rokotteiden ansiosta ja sehän niiden rokotteiden yksi tarkoitus monien muiden lisäksi onkin. Rokotteiden tarkoitus ei todellakaan ole ihmisten terveys vaan nimenomaan sairastuttaa kaikki rokotetut ja tappaa sitten hidastetusti rokotteiden voimalla, ettei sitä edes ymmärretä laittaa rokotteiden piikkiin. Taaskin mainostettiin TV:ssä että kannattaa ottaa influenssarokote. Onko sairassa terveydenhuollossamme niin alas vajonnutta viranomaiskoulutusta että se sallii vaikka koko kansan myrkyttämisen rokotteilla ja valehtelemisen päin näköä. Eivät ne”tohtorit” ole niitä rokotteita taatusti ottaneet vaikka sitä mainostettiin oikein TV:ssä. Kuka uskoo moiseen harhautukseen. Olen todellakin pöyristynyt moisista ”tirehtöörien” ilveilystä kansalaisia kohtaan. Toiminta täyttää rikoksen mitat täydellisesti. Eikö niitä porukoita saada oikeuteen rikoksistaan, mielestäni olisi jo aika edes harkita syytteen nostamista ja viralta panoa näille nilviäisille. Missä se suomalaisten yhteistyökyky luuraa kun on oikeista asioista kysymys. Rikollisia kyllä suojellaan henkeen ja vereen.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 15. Intiasta polio on käytännössä hävitetty onnistuneiden rokotusten ansiosta. Vieressä uhkana maita, joista polio voi vielä levitä.

  1. J Infect Dis. 2014 Nov 1;210 Suppl 1:S5-15. doi: 10.1093/infdis/jiu456.

  Progress toward global interruption of wild poliovirus transmission, 2010-2013,
  and tackling the challenges to complete eradication.

  Wassilak SG(1), Oberste MS(1), Tangermann RH(2), Diop OM(2), Jafari HS(2),
  Armstrong GL(1).

  Author information:
  (1)Centers for Disease Control and Prevention, Atlanta, Georgia. (2)World Health
  Organization, Geneva, Switzerland.

  Despite substantial progress, global polio eradication has remained elusive.
  Indigenous wild poliovirus (WPV) transmission in 4 endemic countries
  (Afghanistan, India, Nigeria, and Pakistan) persisted into 2010 and outbreaks
  from imported WPV continued. By 2013, most outbreaks in the interim were promptly
  controlled. The number of polio-affected districts globally has declined by 74%
  (from 481 in 2009 to 126 in 2013), including a 79% decrease in the number of
  affected districts in endemic countries (from 304 to 63). India is now
  polio-free. The challenges to success in the remaining polio-endemic countries
  include (1) threats to the security of vaccinators in each country and a ban on
  polio vaccination in areas of Afghanistan and Pakistan; (2) a risk of decreased
  government commitment; and (3) remaining surveillance gaps. Coordinated efforts
  under the International Health Regulations and efforts to mitigate the challenges
  provide a clear opportunity to soon secure global eradication.

  Published by Oxford University Press on behalf of the Infectious Diseases Society
  of America 2014. This work is written by (a) US Government employee(s) and is in
  the public domain in the US.

  PMID: 25316873 [PubMed – indexed for MEDLINE]

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. ”47,500 lasta halvaantui Intiassa vuonna 2011 poliorokotuksen jälkeen. Tri Jacob´in, kansallisen teknisen immunologian neuvonantajaryhmän ja ravinto- ja lääkesäätelyn työryhmän jäsen vuonna 2011, mukaan poliorokotteen saatuaan oli 47,500 lasta äskettäin halvaantunut, ja tämä lukumäärä oli liikaa ja enemmän kuin normaaliarvo: 2 lasta / 100,000:sta ei-poliosta johtuvasta AFP-tapauksesta (= acute flaccid paralysis = akuutista velttoushalvauksesta).” http://elamakasissamme.blogspot.fi/2014/01/miksi-sairauksien-nimet-muutetaan.html
   Niin, loppuuhan se polio, kun siitä aletaan käyttämään toista nimeä. Kyllä ihmisiä on niin helppoa kusettaa uskomaan täysin tehottomiin rokotuksiin, vaan se on tuo media ja koulutusjärjestelmä niin tehokkaita aivojen pesuohjelmia, jotta niissä heikoimmat menee ihan sekaisin ja heitä on sitten helppoa johdattaa haluttuun suuntaan.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 16. Nain se menee yk-agenda 21 depulaatio hankkeet
  – rokotteet, – chemitrail, -etamittarilukijat, – 4-5G verkot, – ydinvoima, – ja pahimpana MK-ultra eli mielen hallinta monet on sirutettu siita tietamatta chemtrail, ruoka, laakkeet, rokotukset tulee chipatuksi.

  Vuosi 2015 ja me elamme kivikaudella esim usa:n nsa, cia, nasa tekniikka on 200v meita edella ja tata teknologiaa ei kayteta ihmisten hyvaksi, vaan ihmiskuntaa vastaan. Heilla on tahtivieraiden teknologiaa joka annettiin ihmiskunnalle hyvaksi ei pahaksi.

  Nyt tarvitaan isoa heratysta isossa muodossa ennen kuin on liian myohaista

  pankkiiri suvut = hallitsee lahes kaikkea paitsi rakkautta kun he sita ei ymmarra.

  historiamme on vaaristetty, uskonnot illuusiota, ihminen on itsensa jumala rakkauden kanssa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Tähtivieraiden teknologiaa??

   ”Minä (Jeesus) olen voittanut maailman” (Joh. 16:33).

   Siis kristityillä on kaikki, aivan kaikki:

   ”Kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat – – Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka? Niin kuin kirjoitettu on: ’Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina’. Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme” (Room. 8:28, 35-39).

   ”Kaikki on teidän, teidän on Paavali ja Apollos ja Keefas, teidän on maailma ja elämä ja kuolema, nykyiset ja tulevaiset, kaikki on teidän. Mutta te olette Kristuksen, ja Kristus on Jumalan” (1. Kor. 3:21-23).

   Ei-kristityillä ei ole mitään, ei edes sitä, minkä luulevat itsellään olevan. KAIKKI koituu ei-kristityille tappioksi, aivan kaikki.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat