Bin Ladenin kuolema – harhainen tarina

”Me, tuota, heitimme hänet mereen, kun kukaan ei katsonut… koska… koska… No, se on islamilainen tapa!”

Tämä tekaistu ”kuollut bin Laden” –kuva spammattiin ympäri maailman huijauksen järjestäneiden psykologisen sodankäynnin johtajien toimesta.

Tarina, jonka mukaan ”Me tapoimme Osama bin Ladenin, ihan totta”, alkaa käydä yhä vain kummallisemmaksi. Toukokuun alussa 2011, vain tunteja sen jälkeen, kun uutinen bin Ladenin kuolemasta alkoi levitä, julkaisin artikkelin, joka levisi kulovalkean tavoin ja josta on tullut eräänlainen klassikko. Artikkelissa ennustin:

”Mitä tahansa todisteita tullaan esittämään kaksoisolennon tai haamun tunnistamiseksi bin Ladeniksi, sillä tulee todennäköisesti olemaan sama todistusketjun paperijälki kuin paksun bin Ladenin tunnustusvideolla joulukuussa 2001, eli ei minkään laista hallussapidon ketjua.”

Eräät ystäväni olivat varmoja siitä, että olin hakoteillä. Varmasti Yhdysvaltain sotavoimien psykologisen sodankäynnin huiputtajat näkisivät vaivaa sen eteen, että pystyisivät tuottamaan aidolta näyttävää todistusaineistoa siitä, että he todella olivat tappaneet maailman etsityimmän pahiksen. Olivathan miljardit ihmiset uskoneet uutisen bin Ladenin kuolemasta maksan pettäessä, mikä oli julkaistu joulukuussa 2001Pakistanissa, Egyptissä ja muualla.

Olin eri mieltä ystävieni kanssa. Terrorisodan huijarit ovat näyttäneet meille olevansa kykenemättömiä tuottamaan aidolta näyttäviä todisteita. Sen sijaan he tarjoavat meille älyttömiä ja selvästi tekaistuja todisteita, jotka ovat niin naurettavia, että he varmaan naureskelevat partaansa ihmisten oikeasti uskoessa niihin.

Esimerkiksi joku oli asettanut shia-muslimien otsanauhan tyhjän viisimetrisen kuopan reunalle, jonka piti olla Pennsylvanian Shanksvillessä mystisesti kadonneen lennon 93 maahansyöksypaikka 9.11.2001. Jäljelle ei jäänyt muuta kuin reikä maassa ja ehjä otsanauha, jollaista oletetut radikaalisunnit eivät ikimaailmassa pitäisi. Ilmeisesti sille, joka oli huivin valinnut, kaikki ”radikaalit muslimit” ovat samanlaisia.

Voisi luulla, että CIA:lla ja Mossadilla olisi varaa palkata asiansa osaavia neuvonantajia islamin asioissa. Toisaalta kuka tahansa, joka suostuu heille työskentelemään, täytyy olla idiootti. Itseoppineet islamintuntijat, jotka hyväksyvät vainoharhaisen 9/11-tarinan ja sen synnyttämän ”sodan terrorismia vastaan”, ovat todellakin idiootteja, pohjasakkaa ja murhanhimoisia roistoja. Yksi heistä, joka teeskentelee osaavansa arabian kieltä, joutui palkkaamaan minut ja vaimoni kääntämään hänelle bin Ladenin puheita. Tuo teeskentelijä ja kymmenet hänen kaltaisensa ovat vallanneet Amerikan akatemian kuin torakat.

Eräs toinen naurettava tekaistu 9/11-todiste oli väitetty Mohammed Attan testamentti. Virallisen version mukaan Atta pakkasi testamenttinsa salkkuun, jonka oletti tuhoutuvan lennon 11 törmäyksessä pohjoistorniin. Hyvä jemma! Kuin ihmeen kautta Attan salkku ei päätynytkään mukaan jatkolennolle 11 edelliseltä lennolta, joten se ”löydettiin” sopivasti ”todisteeksi” vahvistamaan teoriaa 19 kaappaajasta.

Attan testamentti alkaa: ”Jumalan, minun ja perheeni nimeen…” Kuten englantilainen Lähi-idän journalisti Robert Fisk huomautti, yksikään muslimi ei kirjoittaisi noin älytöntä ja jumalaa pilkkaavaa versiota basmalasta (Allahin nimeen!) Attan testamentti ei ole vain huono väärennös, vaan todella surkea, ja vähemmän vakuuttava kuin lapsen piirtämä dollarin seteli.

Myös muut ”todisteet” virallisen 9/11-myytin tueksi ovat kaikki yhtä älyttömiä. Kuten muut ”todisteet” muista al-CIA-dan väitetyistä kauheuksista ja terroriteoista. Siksi ennustin bin Ladenin tappotarinaa tukevien todisteiden olevan heikompia kuin kuminen kainalosauva. Mutta edes minä, kokenut salaliittorealisti, en olisi voinut kuvitella, etteivät he viitsisi tekaista mitään kunnon todisteita!

Itsekin olin aivan ällistynyt London Daily Mailin artikkelista:

 

PALJASTUS: Sotavoimien sähköpostit paljastavat, ettei YKSIKÄÄN amerikkalainen merimies todistanut Osama bin Ladenin salaisia hautajaisia merellä.

–          Sähköposteissa kuvaillaan, miten bin Ladenin ruumis pestiin, kiedottiin valkeisiin lakanoihin ja pudotettiin mereen arabinkielisten uskonnollisten sanojen saattelemana

–          Puolustusministeriö ei löydä yhtään kuvaa tai videota bin Ladenin ruumiista USS Carl Vinson –aluksella

–          Pentagon ei pystynyt toimittamaan ruumiinavauspöytäkirjaa, kuolintodistusta tai DNA-testejä

 

Tämä on jo uskomattoman tuolla puolen. Ei valokuvia, ei videoita, ei ruumiinavausta, ei kuolintodistusta eikä DNA-testejä. Kuitenkin meidän halutaan uskoa, että he heittivät Osaman ruumiin mereen, kun KUKAAN ei katsonut, ”islamilaisen tavan mukaan”.

Mistä lähtien on ollut islamilainen tapa heittää ruumiita mereen? Se on jumalanpilkkaa, samalla tavoin kuin Mohammed Attan väitetyssä testamentissa oleva pieleen mennyt basmala. Yksikään muslimi ei heittäisi toisen muslimin ruumista mereen, ellei kyseessä olisi äärimmäisen vaikea hätätilanne.

Yhtä hyvin meille voisi väittää, että Osama bin Ladenin ruumiin söi ulkoavaruudesta tullut plesiosaurus. Jos jokin media raportoi bin Ladenin kuolemasta sepitettyä harhaista tarinaa virallisena totuutena, voitte olla varmoja siitä, että tuo media pitää yleisöään täysinä idiootteina.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://truthjihad.com/news/?p=197

6 kommenttia

 1. Ja kansa uskoo kiltisti kaikki mediassa syötetyt valheet. Skeptikot, joiden pitäisi olla skeptisiä, nielevät valheet kaikkein ahnaimmin…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Ilmeisesti kirjoittaja ei ole huomannut juutalaisten pyörittämän median valehdelleen aina 100 % naurettavia valheita massoille. Ilmeisesti jo uskonto määrää goyimeille kerrottavaksi kaikkein naurettavinta mahdollista höpöä. Ei koskaan totta yhtään ainoaa sanaa. Koska kaikki elävät näiden varassa, aina jokin meneläpi. Yleensä kaikki, sillä kun kaikki tiedotus on hallussa ja viranomaiset, massat saavat vain saastaa eikä missään muualla ole muuta.

  On ihmeelsitä, kuinka tämä kaikki tutuu joistain aivan ihmeelliseltä uudelta oivallukselta. Samat tyypit väittävät kuitenkin uskovansa holokaustiin. Yleensä tosin ”hyvän tarkoituksen vuoksi”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. hy you guys should be responsible for what you are talking about. i think that what is written at the beginning that it is muslim way of doing… ” i mean throwing him in the sea when no body in watching an it is because because, because its islamic way” is all wrong it was american who claimed to catch him kill him and through him in the sea when nobody is watching. so can someone responsible explain that why you were blaming that lie on muslims whereas even america claims that no muslim knew about it,,, looking farward for answering if you guys are serious with your profession.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Before Its News laskee yhteen, että yli 20 väitettyyn Osama Bin Ladenin surmaiskuun osallistuneista erikoisjoukkojen sotilaista on sittemmin saanut surmansa. Viimeisenä uhrina on itsemurhaan kuollut komentaja Job W. Price, joka todettiin kuolleeksi 22.12. Afganistanissa. Erikoista on, että yli 20 huippukoulutettua sotilasta, joiden kerrotaan osallistuneen Osama Bin Laden -iskuun Pakistanissa – tapahtumaan, josta ei ole esitetty ainoatakaan uskottavaa todistetta, että Osama Bin Laden olisi todella ollut iskun kohteena – on menehtynyt erilaisissa yhteyksissä pian iskun jälkeen.

   http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=10&id=6247
   http://beforeitsnews.com/alternative/2012/12/over-20-seals-who-killed-osama-bin-laden-now-dead-2524334.html

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat