Brexit voitti – Iso-Britannia jättää Euroopan unionin

Torstaina 23. kesäkuuta järjestetty Brexit-kansanäänestys oli täynnä dramaattisia juonenkäänteitä. Esimerkiksi parlamentinedustaja Jo Coxin kuoleman uskottiin keikauttavan tiukan äänestystuloksen Britannian eurojäsenyyttä kannattavan leirin voitoksi.

Vielä aamuyöstä äänijakauma suosi euromyönteisten leiriä ja pidettiin todennäköisenä, että Iso-Britannia tulee pysymään Euroopan unionissa. Viime hetkellä Brexit-leiri kiri ohi ja voitti 52 prosentin kannatuksella. Vaalien äänestysprosentti oli 72,2 %

Lue myös:

Fixit: kansanäänestys Suomen EU-jäsenyydestä

11 kommenttia

 1. Johan Cameroon itse esitti tämän ajatuksen. Koska äänet laskettiin näin, eliitti halusi tätä. Varmasti eroa oikeasti kannatti isompi osuus, mutta eliitti alun perinkin haluaa siis eroa. Muuten näin ei olisi tehty. Vain kannatuksen suuruus siis valehdeltiin nyt.

  Vai kuka uskoo oikeasti, että aikoinaan Tanskassa, Ranskassa ja muualla olisi ollut hikinen voitto Euroopan Unionin ja valkoisen rodun tuhoajille? Tai sittemminmuualla. Silkkaa hujausta. Mutta uskoohan ne urpomassat tietysti kaiken…

  Plusääni(31)Miinusääni(0)
 2. Suomessakin EU-diktatuuria kannattaville maanpetturi-vallanpitäjille ja muille SUOMALAISEN Suomen tuhoamista haluaville synkkä päivä,

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
   1. Aivan, Raakkeli: käsikirjoitus on takana: Bremain puoli keräsi päivässä miljoona ääntä uuden äänestyksen järjestämiseksi (varmaankin väärennetyt allekirjoitukset keksityiltä kansalaisilta), jotta Bremain-puoli saisi uuden mahdollisuuden voittaa. Jos ja kun Bremain häviäisi ja Brexit voittaisi, äänestyksiä jatketaan ja jatketaan kunnes Bremain voittaa. Se on sitä Edustuksellista Demokratiaa eli suoran demokratian halveksuntaa á la Korkman, jonka mukaan ”kansa ei tiedä”. Hyi h-vetti!

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Niinkuin tämä nyt mitään ratkaisisi. Niin kauan kuin jutku eliitti saa riehua vapaana ei todellista muutosta tapahdu. Koko juttu on taas pelkkää showta.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 4. Onnittelut Britannian kansalle!

  Lupaava alku EU-tyrannian lopulle, Suomen jälleenitsenäistymiselle, sekä kansamme suvereniteetin ja vapauden palautumiselle! Olen kieltämätä iloinen…!

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
 5. Tämä tuli varmaan useampienkin mieleen, kun juutalaistaustainen Cameron oli ehdotuksen takana. Banksterieliitti tietää, että seuraava velkarahajärjestelmästä johtuva talousromahdus on lähellä ja sen syy halutaan sälyttää ”väärin” äänestäneiden kansalaisten niskaan. Brexitin toteutuminen oli silti paras juhannusuutinen. Veikkaanpa, että banksterieliitti sortuu omaan omahyväisyyteensä ja ylimielisyyteensä uskotellessaan noita satuja jatkossa.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 6. Erdoganin peli ja painostus Turkin pikaisesta EU-jäsenyydestä ja turkkilaisten viisumivapaasta liikkumisesta EU-maissa alkaen pelotti englantilaisia ja tutkimus siitä, että miljoonat turkkilaiset olisivat valmiita muuttamaan juuri Englantiin, jos turkkilaiset saavat viisumivapauden EU:hun.

  Br-exit > Tyrk-in eli englantilaiset ulos EU:sta ja turkkilaiset sisään. Suomen nettomaksut EU:n köyhille valtioille kaksinkertaistuvat Brexitin ja Stubbin kovasti kaipaaman Tyrkin:in jälkeen. Kantasuomalaisten verotus kiristyy kun kehitysmaalaisia pitää elättää sekä EU:n köyhissä jäsenvaltioissa että Suomessa vastaanottokeskuksissa ja veronmaksajien kustantamassa kunnallisessa majoituksessa.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 7. Brexit on hyvä asia, vaikka, tietenkin, mikään ei ole varmaa tässä asiassa ja kuten täälläkin on kommentoitu, niin valtaeliitin suunnitelmat ovat kierot ja moninaiset.

  Mutta hei! Hieno Juhannus alkaa olemaan takana ja voi taas vaikka vähän kirjoitella.

  Löysin muuten hienon sivuston: ropeculture.org. Kannattaa tutustua. Siinä sivustossa on asennetta ja asennetta tarvitaan. NO APOLOGIES. Ei anteeksipyytelyä.

  Luin juuri Hans Greven kirjoittaman artikkelin ”Anti-Intellectualism” ja heipparallaa, siinä oli oikeaa kritiikkiä.

  Tässä muutamia makupaloja:

  ”Aivan ensimmäiseksi, ollakseen ”intellektuelli”, ihmisen ei tarvitse olla ”intelligentti”.” Maailmassa on runsaasti älykkään (intelligentin) oloisia idiootteja. Kaikkein räikeimmät esimerkit ”viisaanoloisista” idiooteista löytyvät akateemisesta maailmasta. Hehän puhuvat, kuinka ”valkoinen on ongelma ja lapset pitää kasvattaa ”sukupuolettomiksi pervoiksi (genderqueer androgynous) rasvapalloiksi” ja tämähän se vasta ”intelligenttiä” onkin…” Kuitenkin se on yksinkertaisesti IDIOOTTIMAISTA.”

  Ja lisää:

  ”Nämä ihmiset voivat puhua tuntikausia heidän omasta mielipiteestään sanomatta yhtäkään järkevää ajatusta. Tämä johtuu siitä, että nämä ”intellektuellit” ovat käytännössä autistisia. He ovat sieluttomia, kylmiä, he ovat ”golem” eli antropomorfisia, sieluttomasta aineesta tehtyjä olentoja. Tämä johtuu tietenkin siitä, että he eivät itsekään välitä siitä, onko mikään heidän sanomansa ”totta” vai ”valhetta”, kunhan heidän sanomansa parantaa heidän asemaansa yhteiskunnassa”. HUOM! Tämä sopii jokaiseen Suomessakin vallassa olevaan poliitikkoon, vrt. esim. ”Siellä EU, missä ongelma”-Soini ja nykyinen avoimesti sionistinen ”Harmi, kun Iso-Britannia lähti”-golem Soini. Golem on golem on golem.

  Lisää:

  ”Kuten Evola on sanonut: ”Tämänlaiset ”intellektuellit” arvostavat briljanttia fraseologiaa ja sanojen säihkyvää sanailua ja dialektiikkaa enemmän kuin totuutta (kuinka tämä sopiikaan juutalaisiin (oma huom.) He käyttävät ideoita tekosuyinä saadakseen itse loistaa, saadakseen vaikuttaa olevansa ”intelligentti”…Joku onkin sanonut, että idioottimaisin idiootti on ”intellektuelli” idiootti. (vrt. esim. YLE:n toimittajat).”

  Edelleen:

  ”Huvittavaa on, kuinka modernit intellektuellit, ”rapefugee huggers and genderbender professors” (vapaa käännös: ”raiskauspakolaishalaajat ja sukupuolenväännösproffat”) näkevät itsensä viisaina ja valaistuneina, eräänlaisina JUMALINA, jotka jakavat lahjoja Lähi-Idästä saapuville hiekkaihmisille. He eivät ymmärrä, että nämä hiekkaihmiset eivät ole harmittomia (todentotta, ME arvostamme heitä enemmän, koska me tiedämme, että he ovat uhka meille) ja tämä kaikki kääntyy vielä näitä intellektuelleja vastaan. Voitteko kuvitella jonkun Salafi Jihadistin kuuntelevan jonkun androgyynin rasvakasan heikkoja vastalauseita? Ei, hän teurastaa tämän lehmän. Tämä on historiallisesti ns. intellektuellien kohtalo sen jälkeen, kun he ovat täyttäneet hyödyllisen idiootin roolinsa. Heidät heitetään teuraaksi.”

  Käännös oli todella vapaa.

  Suosittelen: Tiukaa asennetta.

  Ropeculture.org.

  NO APOLOGIES!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat