Britannian konservatiivit joutuvat kritisoimaan Israelia anonyymisti

Englannissa Israelin suurlähetystön virkamiehet jäivät kiinni salaa kuvatulla videolla juonittelusta, joka kohdistui poliitikkoihin, joita he eivät pitäneet tarpeeksi myötämielisinä Israelille.

Alla oleva on lainausta Daily Mailin artikkelista, jossa konservatiivipuolueen jäsen kritisoi juutalaista valtaa anonyymisti:

”Britannian ulkopolitiikka on velkaa Israelin vaikutukselle politiikkamme sydämessä, ja auktoriteetit ovat sivuuttaneet, mitä on meneillään.

Vuosien ajan Conservative Friends of Israel and Labour Friends of Israel (Israel-myönteiset lobbausjärjestöt) ovat työskennelleet Israelin hallitukselle ja tämän Lontoon-suurlähetystölle torjuakseen Britannian hallituksen ulkopoliittisen linjan, ajaakseen Israelin linjaa ja hyökätäkseen Palestiinaa puolustavien ministerin kimppuun.

Monet maat koettavat pakottaa toiset hyväksymään näkemyksensä, mutta skandaalimaista Britanniassa on se, että näkemysten vastustamisen sijaan hallitukset ovat alistuneet niille, ottaneet rahat ja antaneet Israelin vaikutuksen muokata hallituksen linjaa. He ovat antaneet sen jopa päättää ministerien kohtalosta.

Jopa nyt, jos paljastaisin kuka olen, tulisin taukoamattoman solvauksen ja mustamaalauksen kohteeksi. CFI ei ole edes osa konservatiivista puoluetta eikä se ole avoin rahoittajistaan. Silti se järjestää kansanedustajille tukia ja rahoittaa matkoja Israeliin, mikä vääristää totuutta. Cameron katsoi israelilaisten käytöstä läpi käsien, jos edes välitti siitä, koska hänet oli vakuutettu siitä, että muuten puolueen rahoitus laskisi.

Nyt vaikuttaa ilmiselvältä, että konservatiivit ja työväenpuolueen jäsenet ovat työskennelleet Israelin suurlähetystön kanssa, joka demonisoi kansanedustajia, jotka kritisoivat Israelia; tämä on Israelin hyödyllisten idioottien armeija parlamentissa. Se on poliittisesti korruptoitunut ja diplomaattisesti puolustelemattomissa.

Tiettyjen kansanedustajien toiminta tulee paljastaa kansainvälistä lakia rikkovan toisen valtion agenttien myrkylliseksi ja petolliseksi soluttautumiseksi politiikkaamme. Tarvitsemme täydellisen tutkimuksen Israelin suurlähetystön yhteyksistä ja sen lobbausjärjestöjen CFI:n ja LFI:n rahoituksesta.”

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

1 kommentti

 1. Suomen juutalainen miljardööri Zabludowicz on ilmeisesti yksi keskeisistä taustavoimista tässä asiassa.

  In a searing expose for Channel 4 in 2009 and later a pamphlet calling for transparency from the Israel lobby, Oborne showed how BICOM was funded by a Finnish billionaire whose father made a fortune selling Israeli arms.

  Chaim “Poju” Zabludowicz, who the Sunday Times ranked as the 57th richest individual in Britain with a net worth of over £1.5 billion, founded BICOM in 2001 and is its chairman.

  Zabludowicz is also a member of the United Jewish Israel Appeal, a charity whose website claims it has three strands of work – “Supporting Israel”, “Connecting with Israel” and “Engaging with Israel”.

  Since 2009, Zabludowicz has given approximately £125,000 to the Conservative party, either directly to party central, or to the party operating in Finchley and Golders Green, Harlow, Watford or Burton.

  Zabludowicz is also a member of the Jewish Leadership Council – primarily concerned with philanthropic and educational matters within the British Jewish community, but who in June 2011 also met with the government to discuss the Middle East (BICOM attended the meeting too), and again in January 2012.

  https://www.middleeastmonitor.com/20141020-how-money-from-pro-israel-donors-controls-westminster/

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat