Brittien tuhkarokkohuijaus Walesissa: 8 varmistettu ja 302 ”väärää diagnoosia”

Walesin terveysviranomaiset julkaisivat suuren otsikon, mutta vain vähän tietoja ja muutaman lähdetietoviittauksen virallisiin lukuihin. Siinä on tämän keiton ainekset.

Walesin Swansea on joutunut Englannin ja koko maailman lehdistön huomion keskipisteeksi. Arvatkaapa, kuinka monta tuhkarokkotapausta Swanseassa todellisuudessa oli. Maaliskuun 183 tapauksesta laboratoriossa vahvistettiin vain YKSI. Koko Walesissa vuoden 2013 ensimmäisten kolmen kuukauden aikana ilmoitetuista 446 tapauksesta oli vain 26 vahvistettua tuhkarokkotapausta. Maaliskuun aikana koko Walesissa ilmoitetuista 302 tapauksesta vain 8 oli laboratoriossa varmistettuja tuhkarokkotapauksia. Joukossa on ollut paljon lapsia, jotka eivät ole saaneet rokotuksia, mutta he eivät silti sairastuneet. Pistää ajattelemaan…

Kaiken kaikkiaan terveydenhoidon ammattilaisten tekemien väärien diagnoosien ja aiheettomien ilmoitusten määrä on niin huikea, lähes 40-kertainen, että on jo pakko ajatella mahdollisia vaikuttimia tällaisen huijauksen taustalla. Usko ainakin on totaalisesti mennyt näihin lääkäreihin. Valitettavasti kaiken keskellä on myös yksi kuolonuhri, mutta kolme lääkäriä päätyi diagnoosissaan siihen, että kyseessä ei ole tuhkarokko. Kuolinsyytä ei vielä tiedetä.

Brittien media tarttui aiheeseen hanakasti ja käytti julmasti hyväkseen kuolemantapausta, vaikka sillä ei todennäköisesti ole asian kanssa mitään tekemistä. Lehdet myyvät paremmin paniikkia lietsomalla, varsinkin jos mukaan saadaan kuolema, kenen tahansa. Median hypetys on samaa luokkaa kuin aiemmat roskauutiset SARS:sta, lintu’influenssasta’ ja sika’influenssasta’.

Nyt paljastuu terveysviranomaisten ja median yhteistyön ja huijausten laajuus. Ei kannata uskoa kaikkea, mitä lehdissä ja mediassa kerrotaan, sillä nämä ”journalistit” ovat vain edesvastuuttomia pelonlietsojia. Heidän toimintamenetelmänsä eivät vastaa enää lainkaan Joseph Pulitzerin sanoja:

”Kykenevä, epäitsekäs ja kansan tahtoa ilmaiseva lehdistö, jolla on koulittua älykkyyttä tunnistaa oikea ja rohkeutta toimia sen mukaan, voi säilyttää julkisen hyveen, jota ilman kansan hallitus on vain huijaus ja ivaelma.”

Kannattaa vertailla itse kahdessa erillisessä virallisessa raportissa esitettyjä lukuja.

Laboratoriossa vahvistetut tartuntatapaukset, koko Wales, tuhkarokko, päiväys 02.04.2013:

taulukko_1_2

Verrattuna tähän: Ilmoitettavien tartuntatautien seuranta, koko Wales, tuhkarokko, päiväys 02.04.2013:

taulukko_2_2

Mutta: Erityisen mielenkiintoiseksi näiden lukujen seurannan tekee huhtikuun luvut, joita ei ole vielä vahvistettu, mutta hurjia huhuja ja ”ilmoituksia” yli 500 tapauksesta liikkuu jo mediassa ja tietysti suusta suuhun. Kohta lääkärit ilmoittavat jo pöytäliinojensa kahvitahrat tuhkarokoksi. Nämä villisti suurennellut luvut todistavat, että terveysviranomaisissa on osallisia, jotka eivät kerro totuutta asioista.

Nyt kun rokotuskampanjat on saatu Walesissa käyntiin, saatetaan ehkä laboratoriossa todistettujen tapausten vähyyttä käyttää todisteena ”rokotteiden toimivuudesta”. Tai ehkä vasta kymmenen vuoden päästä saamme kuulla huvittavan ”tunnustuksen”:

”Voi kamala, kun se talkkari siivotessaan vahingossa kaatoi tuhkarokkovirusta kaikkiin niihin negatiivisiin näytteisiin ennen kuin pääsin niitä testaamaan ja hän ei kertonut siitä ennen kuin vasta eilen…”

Alkuperäinen artikkeli: http://childhealthsafety.wordpress.com/2013/05/03/2013-uk-fake-measles-epidemic/

5 kommenttia

  1. Jutussa ei käy ilmi onko kaikilta potilailta otettu tuhkarokon laboratoriokokeet. Eihän Suomessakaan läheskään kaikkia sairauksia laboratoriossa varmisteta vaikka se mahdollista olisikin. Osa diagnooseista tehdään oireiden ja havaintojen perusteella. Minua ainakin kiinnostaisi moniko laboratoriokoe oli negatiivinen, jota epäiltiin tuhkarokoksi. Kyllähän tuhkarokkotapauksia voi hyvinkin olla enemmän kuin mitä laboratoriossa on vahvistettu, jos näytteitä ei edes laboratorioon ole lähetetty suurimmasta osasta.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. ”Osa diagnooseista tehdään oireiden ja havaintojen perusteella.”

    Niinpä niin. Mistä kukaan tietää, että kyseessä on tuhkarokko eikä esim. A-vitamiin puutostauti?

    ”They took 59 children who had blindness as a “result of measles” and put them on 100,000 units of vitamin A every day, for a week. The eye lesions started to dissipate, and by two weeks, all 59 children, with or without corneal scars, had healed. So tell me. What causes the blindness? The measles, or a fundamental vitamin A malnutrition?” [2007] Vaccines and Third World Countries by Hilary Butler

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat