Carl Bild: ”liittoutumattomuus on ohi”; Brysselin villakoirat

Ruotsin entisen pää- ja ulkoministeri Carl Bildtin mukaan ”pohjoismaisen liittoutumattomuuden aika on ohi”. Täällä Bild tarkoittaa viime aikojen puolustuspoliittisen kehityksen suuntaa ja pian alkavaa Naton massiivista Trident Juncture –harjoitusta. Norjaan painottuvaan harjoitukseen osallistuu kaikkiaan noin 50 000 sotilasta. Mukana ovat myös Naton kumppanit Suomi ja Ruotsi. Ruotsin ja Suomen Brysselin sylikoirat vispaavat häntäänsä.

Relaterad bild
Carl Bild.

Bildin mukaan Ruotsin tiivistyvä Nato-kumppanuus on irtautunut täysin kylmänsodan liittoutumattomuuden doktriinista.

 • Siihen aikaan neutraaliuden vaalijat olisivat ampuneet alas viitteenkin yhteistyöstä Naton ja lännen kanssa maanpetoksena. Strategiana oli suostutella Kreml uskomaan, että mitään tällaista ei koskaan tapahtuisi, Carl Bildt kirjoittaa.

Liittoutumattomuus on todellakin ohi, mutta ei ainoastaan Ruotsin osalta, vaan vieläkin kirkkaammin Suomen puolesta.

 

Bildin arvio siitä, miksi lähestytään Natoa?

– Ilman että hetkeäkään on enää hukattavana, irtautuvat Pohjoismaat vihdoinkin täysin kylmän sodan neutraliteetin doktriinista ja omaksuvat harkitsevan ja proaktiivisemman puolustuspolitiikan, Bildt toteaa Project Syndicaten kirjoituksessaan.

Hänen mukaansa pohjoisen Euroopan turvallisuusympäristö on muuttunut viime vuosina.

Bildtin mukaan Ruotsi tulee lähivuosina liikkumaan yhä lähemmäs Natoa.

Bild antaa hyvin lännen koalitiota imartelevan stereotyppisen vastauksen siihen, miksi täytyy lähestyä NATOA?

Hän mukaan nykyinen mobilisaatio ei johdu Venäjän akuutista uhasta. Venäjä kuulema kuitenkin modernisoi aggressiivisesti armeijaansa, mihin lännen on vastattava voimistamalla puolustuskykyään.

-Meidän on lähetettävä selvä viesti siitä, että opportunistiseen aggressioon vastataan nyt ja tulevaisuudessa, uhoaa Bild.

Bild toteaakin, että puolustuskyvyn kohentaminen, joka siis hänen mukaa näyttää olevan entistä kiihkeämpää yhteistyötä NATO:n kanssa, turvaisi pitkällä aikajänteellä pohjoisen rauhan ja vakauden sekä kehittäisi suhteita Venäjään.

Carl Bild on väärässä

Politiikassa, ja myös ulkopolitiikassa valehdellaan surutta. Sotaa lietsottaessa vääristellään asioita vielä enemmän, käyttäen sotapropagandaa. Carl Bildin lausunnot ovat näistä disinformaatioista oiva esimerkki. Juuri tämän kaltaista propagandaa ovat esittäneet muutkin globaalin eliitin lakeijat, erikoisesti Suomen poliittinen mafia.

Politikkojen ja valtamedian valehtelusta kertoo sekin, että esimerkiksi Kansainvälinen Valuuttarahasto (IMF) keskittynyt ajamaan länsimaisten pankkien etuja, välittämättä kehittyvien maiden kansalaisten hyvinvoinnista. Nobel-voittaja Joseph Stiglitz on esittänyt, että Valuuttarahasto tulisi lakkauttaa1.

Mistä muusta maailman köyhyys, kuten osittain myös Suomen taloudellinen taantuma, juontuisi kuin talous- ja pankkiirieliitin suoranaisesta laillistetusta ryöstöön perustuvasta kansainvälisestä pankkitoiminnasta? Lisäksi kansainväliset rahoituslaitokset ovat pakottaneet Itä-Euroopan ja kolmannen maailman ohjeidensa mukaisiin taloudellisesti kurjistaviin muutoksiin, joita IMF lainan saajille sanelee. Eikö tämä ole osaltaan lietsonut etnisiä konflikteja niin kutsutuissa kehitysmaissa ja muuallakin?

Onko ainutkaan Suomen poliittisesta mafiasta ja sitä tukevasta lännenmediasta kertonut avoimesti yllä esitettyjä totuuksia? Ei ole julkistanut. Tästä nähdään, että poliitikot ja valtavirtainen tiedonvälitys vääristelee ja suoranaisesti valehtelee kansalle tärkeistä asioista. Joskin joidenkin julkisten tisseistä uutisoidaan kohtuullisen totuuden mukaisesti.

Kaiken takana tässä on globaali eliitti, jonka juuret ulottuvat syvälle Yhdysvaltojen talous-, pankki-, mediamaailmaan sekä sisä- ja ulkopolitiikkaan. Sen juuret haarautuvat myös Palestiinan, ei maahan, vaan esimerkiksi taloudellis-, poliittiseen ilmapiiriin. Uhkakuvien muovailu Venäjää vastaan, ja sitä seuraava Yhdysvaltojen vaikutteisen NATO-länsi liittouman asevarustelu ja mobilisointi edustavat Uuden maailmanjärjestyksen airuita, sen hirvittävää imperialismia, jossa kansallisvaltioiden ja kansalaisten vaatimukset, oikeudet ja edut eivät paina vaa´assa höyhenenkään vertaa. Ne eivät paina minkään vertaa! Globaalin eliitin kätyrit, nuo alhaiset luikertelijat pettävät kansaa maailman eliitin hyödyksi, ja pirullinen valtamedia vahvistaa heidän valheitaan.

Siellä on mukana kaiken karvaisia läntisen eliitin nostamia Venäjän trollimaailman asiantuntijoita, kuten esimerkiksi Jessika Aro, Sofi Oksanen, Saara Jantunen ja niin edelleen. Nämä ”asiantuntijat” katsovat jo voittaneensa informaatiosodan läntisinä imperiumin edustajina oletettuja kurjia ”Venäjä-trolleja” vastaan. Heidän sanansa on ”kultaa”, riippumatta siitä kuinka sekavia juttuja esittävät.

Miksi lähestytään NATOA, miksi mobilisoidaan?

1170-pohja-Ounasjoki-joutsenet.jpg
Joutsenia Ounasjoella.

Venäjän ja lännen vastakkainasettelu ja läntisen liittouman laajentuminen siten, että se mobilisoi Ruotsin ja Suomen ilma-, maa- ja vesitilaa interventioilleen tapahtuu siksi, että

Venäjän kanssa kilpaillaan strategisesti merkittävästä arktisen  alueen  hallinnasta,

eliitin hallitsema aseteollisuus, kansainvälinen korko, korolle rahoitusjärjestelmä2, 3, 4 ja

ylikansalliset korporaatiot saavuttaisivat voittojensa maksimointia.

Lisäksi huomion arvoista on, että Suomi on liimautunut entistä tiiviimmin Yhdysvaltojen johtamaan liittoumaan, vaikka esimerkiksi Kiina on jo nyt joillakin mittareilla maailman suurin talous. Shanghain yhteistyöjärjestö SCO on saavuttamassa Naton sotilaallisen voiman sekä BRICS-maat eli Etelä-Afrikka, Kiina, Intia, Venäjä ja Brasilia synnyttävät haasteita globaaliin rahoituksen hallintaan sekä kehityspolitiikkaan. Myös tämä Aasian taloudellisen ja hallinnollisen järjestelmän nouseminen Yhdysvaltojen rinnalle, ja jopa ohi siitä, synnyttävät sionistisessa lännessä halun militarisoinnin kautta tapahtuvaan taloudellisten resurssien uusjakoon.

Yhdysvaltojen johtoinen mobilisointi Euroopassa, kuten nyt Pohjoismaissa maalaillaan Euroopan turvallisuusstrategiaksi, vastareaktioksi Venäjää vastaan, sillä Venäjä muka ei noudata kansainvälisiä sopimuksia, ja muodostaa vielä vaara tekijän Euroopalle. Kuitenkin Venäjän mollaaminen on vallanpitäjien, sotilasasiantuntijoiden ja niitä tukevan valtamedian esittämää vääristelyä ja pelkkää sotapropagandaa

Kummeksumista herättää se, kuinka Suomen vallanpitäjät uskovat länsiliittouman manipulaatiota Venäjää vastaan, minkä mukaan Venäjästä olisi muodostunut sotilaallinen uhka. Suomen poliittinen mafia uskoo tietysti Venäjän olevan uhka, koska he katsovat olevansa osa globaalin eliitin ”perhettä”. Konsensus jyllää, ja näin on sovittu, jutut hoidellaan.

Venäjän aggressiiviseen mustamaalaukseen sisältyy myös Krimin palaaminen Venäjän yhteyteen eli liittyminen Venäjään. Tässä ei ole mitään ihmettelemistä, sillä Krim on ollut osa Venäjää satojen vuosien ajan. Sitä paitsi Yhdysvallat ja sen läntiset liittolaiset ovat suurimmassa vastuussa Ukrainan kriisistä.

Jotkut luottavat Natoon; mitä heille sanomme?

Kuten olemme monesti sanoneet, Venäjä ei ole muodostanut uhkaa historiassa, eikä nykyisin, ja tuskin tulevaisuudessakaan, mikäli emme itse anna aihetta Venäjälle puolustautumiseen.

Valtamedia voivottelee Venäjän massiivisia sotaharjoituksia, ja valtavirtaisen Nato-myönteisen propagandan aivopesemät ihmisparat uikuttavat Venäjän sotaharjoituksiin viitaten, että miksi nyt Venäjä-trollit eivät kirjoita, kun itäinen karhu harjoittelee temppujaan Suomen vastaisen rajan tuntumassa?

Miksi pitäisi kirjoittaa? Läntinen liittouma, Suomi mukaan lukien, on antanut aggressioillaan Venäjälle aihetta kyseisiin sotaharjoituksiin. Suomi, ja sen mukana Nato-liittouma on siis ”hyökkääjänä”, ja Venäjä ”puolustautujana”.

Mutta, jos Suomi noudattaisi puolueettomuuslinjaa ja yrittäisi pitää yllä ystävällisiä suhteita Venäjään, ja silti Venäjä hyökkäisi maahamme, niin tietysti, me ”Venäjä-trollit” puolustautuisimme Venäjää vastaan, ja ketä vain hyökkääjää vastaan. Nyt pitäisi puolestaan torjua läntisen koalition hyökkäys, paitsi, että se on jo miehittänyt Suomen. Mikäli olemme tarkkoja, meidän pitäisi nykyisin torjua maamme sisäisten vihollistemme invaasiot Suomen kimppuun. Näitä vihollisia on pitkä liuta Arkadianmäellä.

Venäjä ei hyökkää Suomeen, jos emme anna syytä hyökätä

Vuonna 2014, kun Suomi ei vielä ollut täysin ehtinyt liittyä Yhdysvaltalaisen läntisen liittoutuman Venäjä-aggressioihin mukaan, kirjoitti muiden muassa kenraali Gustav Hägglund Rauhan utopia –kirjassaan, että Venäjällä eivät päde samat lait kuin Suomessa.

Siinä Hägglundin mukaan Venäjällä ei ole mitään syytä hyökätä Suomeen, päinvastoin itänaapurilla on kolme syytä olla hyökkäämättä.5

Nykyinen monipuolinen yhteiselo Suomen kanssa on Venäjän etujen mukainen. Kauppa käy, investoinnit liikkuvat molempiin suuntiin, turismi kasvaa ja Suomi on hieno esimerkki muille suuren Venäjän hedelmällisestä yhteistoiminnasta pienen naapurin kanssa.

Venäjään ei kohdistu sotilaallista uhkaa Suomen suunnasta, ei todellista eikä tekaistua. Pietari Suuren rajan takana on syvä suojavyöhyke Pietarin turvana eikä Suomi kuulu Venäjän vihollisena pitämään Natoon.

Suomi on kova pala valloittaa. Sen venäläiset oppivat toisessa maailmansodassa. Kaikki muut vastustajansa he kukistivat tuosta vaan, täällä heidät torjuttiin eikä vain kerran vaan kahdesti. Miksi he hyökkäisivät Euroopan ainoan sankarikansan kimppuun?

Kylmän sodan aikana ulkoministerinäkin toiminut Keijo Korhonen antaa järkevän lausunnon Seura-lehdessä 23.7.2015 nykyisen Suomen vallanpitäjistä, Venäjä uhasta sekä Naton turvatakuista:

”Nyky-Suomen johto on unohtanut kaiken Suomen historiasta eikä ole oppinut siitä mitään. Suomen hallitus haluaa Naton turvallisuustakuut, jotka ovat kuvitelmien varassa, Venäjän muka aiheuttamaa turvallisuusriskiä vastaan – riskiä jota ei ole olemassa, ellei Suomi itse sellaista rakenna”, Korhonen harmittelee.

Hänen mielestään suomalaisia pelotellaan koko median voimin sotahysteriaan.

”Venäjän nykyiset talousongelmat menevät ohi. Venäjä olisi jatkuvasti vaurastuvana suurvaltanaapurina osa Suomen menestymisen tulevaisuutta.”

Myös Ukrainan kriisin Korhonen näkee suurvaltariitana, jossa EU ja Nato haluavat laajentaa vaikutusvaltaansa. Aikaisempiin lupauksiin nähden venäläiset käsittävät, että länsi on vetänyt heitä nenästä.

”Suomen ei pidä mennä herrojen kanssa marjaan, siinä voi käydä huonosti”, Korhonen sanoo.

Venäjän uhan hän kehottaa laittamaan historialliseen perspektiiviin.

”Suomen kimppuun Venäjä on käynyt 300 vuoteen vain provosoituna, osana ruotsalaisten tai muiden aloittamaa sotaa. Venäjällä ei ole mitään syytä hyökätä pelkästään Suomeen. Mailla on Euroopassa pisin raja, jolla ei ole mitään ongelmia.”

Natosta ei ole turvaa

”Jos Euroopassa syttyisi sota, Suomi olisi eteen työnnetty tukikohta, jonka materiaali- ja ihmisvarat eivät olisi Natolle puolustamisen arvoisia ja jonka yli juostaisiin mennen tullen riippumatta siitä, kuka sodan ´voittaisi´.” Toteaa Korhonen

Korhosen mukaan tulisi huomioida, että NATO on sotilasliitto vain paperilla, suuri paperiesikunta. Joukot ovat hajallaan eri maiden vallan alla.

”Venäjä on alueellinen suurvalta ja sotateknologiassa samaa luokkaa Yhdysvaltojen kanssa. USA:n presidentti, olipa hän kuka tahansa, ei tule Suomen, Baltian maiden, Puolan tai Ukrainan takia ottamaan sitä riskiä, että joutuisi sotaan ydinasevaltion kanssa. Venäjän johto tietää, että USA:n johto ymmärtää tämän”, lausuu Korhonen.

Korhosen lausuntoon vielä lisättäköön, että Euroopassa sijaitsevat Nato-maat eivät tulisi myöskään uhraamaan yhtään mitään Suomen puolesta, ja Nato maiden tuki Suomelle jäisi myötätunnon tasolle. Naton puolelta vastustus tyrehtyisi ensimmäisiin Venäjän tekemiin iskuihin, ja Suomen kävisi todella köpelösti.

 

Lopuksi

Nyky-Suomen vallanpitäjät ovat täydellisiä Brysselin häntää heiluttavia sylikoiria. Tämä sylikoira syndrooma tuli esille kirkkaana Helsingin Etykin kesän 2015 juhlakokouksesta aiheutuneesta sotkusta, jonka johdosta Suomi eväsi venäläisten maahan tulon vetoamalla EU:n matkustusrajoituksiin, joita Suomessa tulkittiin päin mäntyä. Liikuttavatko Etyk-kokous ja Ukrainan kriisi mitenkään toisiaan, eivät liikuta.

Nämä vallanpitäjät eivät ymmärrä, tai tahdo ymmärtää, että ainut pelastus Suomelle olisi olla liittoutumattomuus doktriinin kannattaja ja hedelmällisten taloudellisten suhteiden ylläpitäjä itäisen suurvaltanaapurimme kanssa. Kuitenkaan esitettyä liittoutumattomuus-, tai puolueettomuusdoktriinia ei olisi tarkoitus noudattaa kylmän sodan hengessä.

Markku Juutinen

 

Lähteet

https://www.project-syndicate.org/commentary/sweden-finland-moving-toward-nato-membership-by-carl-bildt-2018-10

https://helda.helsinki.fi/handle/10138/193647

https://www.norden.org/sites/default/files/session_documents/477070053A_1553_FI.pdf/A_1553_FI.pdf

https://en.globes.co.il/en/article-regulator-approves-elbit-imi-merger-1001250683

http://countrystudies.us/russia/4.htm

Seura-lehti 23.7.2015. Saatavina: https://seura.fi/asiat/henkilot/veteraanidiplomaatti-sivaltaa-timo-soinia-ulkoministeri-on-kuin-pieni-sylikoira-joka-heiluttaa-hantaansa-brysselin-isannille/

 1. https://tampub.uta.fi/bitstream/handle/10024/81291/gradu04072.pdf?sequence=1
 2. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.
 3. Radio Islam. Saatavilla: Den judefrågan
 4. Saatavilla: Goldman-secret-greece-loan
 5. Hägglund, Gustav (2014). Rauhan utopia. Docendo

19 kommenttia

 1. Hyvä analyysi. Mitäpä tuohon enää voisi lisätä.
  ”Bild antaa hyvin lännen koalitiota imartelevan stereotyppisen vastauksen siihen, miksi täytyy lähestyä NATOA?
  Hän mukaan nykyinen mobilisaatio ei johdu Venäjän akuutista uhasta. Venäjä kuulema kuitenkin modernisoi aggressiivisesti armeijaansa, mihin lännen on vastattava voimistamalla puolustuskykyään.
  -Meidän on lähetettävä selvä viesti siitä, että opportunistiseen aggressioon vastataan nyt ja tulevaisuudessa, uhoaa Bild.” —
  Siis Natoon turvautuminen ei johdu Venäjän uhasta vaan ns. Deep State-koaliition psykopaattien aggressiosta ja sotakiimasta. Niinhän se on kun suoraan sanotaan. Tuo koaliitio kun ei osaa elää ilman ulkoista vihollista ja uhkaa, ei rakentaa rauhaa ja rinnakkaiseloa vaan se haluaa psykopaatin tavoin kaiken vallan ja omaisuuden itselleen ja muut orjikseen.
  Se ei siksi voi sietää että joku olisi tasavertainen ja omistaisi saman valmiuden puolustaa itseään kuin se. Siksi esim. Iranilla ei saa olla ydinasetta, vain Israel saa niillä hallita mielensä mukaan Lähi-itää. Eikä Venäjä voi antaa viestiä että sillä on valmius vastata jos sen kimppuun käydään. Ei, sellaista ei saa tehdä, se on uhkailua.
  Naurettavaa ja kovin läpinäkyvää, ei voi muuta sanoa. Mutta myös surullista kun tällä henkisellä tasolla olevat vastaavat meidän turvallisuudestamme tai koko maailman turvallisuudesta ja ihmiskunnan olemassaolosta.
  The Truth About the Deep State
  By wmw_admin on September 19, 2018
  by Jake Morphonios — Blackstone Intelligence Network Sept 16, 2018
  This 30 minute video is a good primer to share with friends and family who think YOU are a crazy “conspiracy theorist”. The information in this video is detailed and methodical. It explains what the “deep state” is and how it operates – including real examples from known US politicians who are part of the Deep State. Share this video with your friends and family.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176533

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Merkel ACCELERATES the Kalergi Plan in Europe
   Miksi emme irtaannu EU:n pakkovallasta? On järjen vastaista tukea globalisteja (NWO- , ’deep-state’- ja Nato-mafiaa) jotka eivät kykene muuhun kuin terrorismin luomiseen, kansallisvaltioiden tuhoamiseen ja oman diktatuurinsa luomiseen, joka käy jatkuvaa sotaa ihmiskuntaa ja (sanan)vapautta vastaan?
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178011 — linkissa 15min video

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Vapaamuurarit Ruotsin tuhoisan rappion takana:

   ”Frimurarna bakom Sveriges undergång

   I Sverige finns det cirka 15 000 frimurare. 674 av dem arbetar inom det svenska rättsväsendet som poliser, åklagare, rådmän, advokater, jurister och runt 600 som biskopar och präster i svenska kyrkan eller som pastorer inom frikyrkan. Bland de övriga finns beslutsfattare och opinionsbildare av olika slag såsom politiker och medieföreträdare, företagare, direktörer, höga militärer, läkare, tandläkare, chefer inom myndigheter med mera.

   Man gömmer sig bakom ett respektabelt beteende, lovvärda ideal, filantropisk verksamhet och allmän religiositet (frimureriet sägs vila på kristen grund) men frimurarna själva förnekar att det är fråga om en ny religion. Man har dock tempel och altaren där man tillber ”den store Arkitekten” och blandar element från många olika religioner.

   Först senare, ju högre upp man kommer i graderna, framkommer frimureriets sanna väsen. Man tillber guden Jah-Bul-On. Jah=Jahve. Bul=Baal, den gamla kanaaneiska fruktbarhetsguden. On=Osiris, den egyptiska underjordsguden. Både Baal och Osiris är manifestationer av Satan. Deras namn åkallas också i magi, trollformler och satanism (femuddiga och sexuddiga stjärnor). Se Israels flagga.

   Under 1700 talet bytte Mayer Amschel Bauer ut sitt efternamn till Rothschild som betyder “röd sköld” på tyska. Ett rött hexagram (en röd Davidsstjärna) hängdes upp på hans dörr och det blev sedan hans familjs vapensköld…”

   Koko artikkeli: https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2018/10/22/frimurarna-bakom-sveriges-undergang/

   Onhan noita satanisteja Suomessakin n. 7000 heidän likvidoimansa ex-vapaamuurari J.Julinin mukaan.
   Soluttautuminen erilaisiin korkeisiin virkoihin ja muihin valtaa käyttäviin asemiin lienee vastaavaa luokkaa kun Ruotsissakin. Kansallisomaisuutemme on kohta ryöstetty ja perustuslakiin kirjattua sananvapautta kuristetaan jatkuvasti.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Yhdysvalloissa asuva toimittaja-kirjailija Masha Gessen pitää Putinin mafiaottein hallitseman Venäjän nykytilaa ja tulevaisuutta toivottomana. ’Venäjä-asiantuntija’ Gessen: ”Putinin luoma mafiavalta päättyy yllättäen ja äkillisesti: Pelkään, että tulemme näkemään paljon väkivaltaa”
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/8cc9f110-dbb6-4f09-b6db-ef794c27398f_ul.shtml
  Taitaa mies kirjoittaa enemmän omista ongelmistaan. Ja onko hän mikään todellinen asiantuntija kuten väitetään? Tuskin.
  Entä miksi tällainen ’reppana-mies’ on täällä puhumassa Venäjää vastaan? No, Nwo-mafia on tietenkin asialla ja näin valtamedia tekee uskollisena Venäjän vastaista propagandaansa.
  Samaan aikaan kun USA rappeutuu ja mätänee niin Venäjällä kuitenkin menee todellisten asiantuntijoiden mukaan aika hyvin vaikka Putin olisikin autoritaarinen ja ’demokratian vastainen’ kuten Gessen väittää.

  Jos meilläkin olisi vallassa Putinin kaltainen mies niin eiköhän maamme asiat olisi paremmassa mallissa kuin nyt ’sipilöiden’ ja ’niinistöjen’ ym. rapparityrannian alla kun kansan elämä kurjistuu ja yhteiskunnan moraali laskee kun tuo eliitti korjaa kaiken sadon ja heikentää yhteiskunnan perusrakenteita. Venäjällä kehitys on päinvastaista kun Putin yrittää korjata NL:n sionisti-bolsujen maalle aikoinaan tekemiä vaurioita joita kohti Länsi nyt menee kovaa vauhtia.
  The Jewish Role in the Bolshevik Revolution and Russia’s Early Soviet Regime
  Assessing the Grim Legacy of Soviet Communism
  MARK WEBER
  http://www.unz.com/pub/jhr__the-jewish-role-in-the-bolshevik-revolution-and-russias-early-soviet-regime/
  “Grievance Studies” Hoax Exposed Communist Takeover of Education
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178227
  Western Civilization No Longer Exists
  Paul Craig Roberts
  https://www.paulcraigroberts.org/2018/10/15/western-civilization-no-longer-exists/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Suomessa käynnissä hiljainen ja veretön värivallankumous
  Keskeinen rooli nykykehityksessä on itsensä korkealle arvostamalla valtamedialla. Ja kuinka se toimii; se suorittaa täydellä voimallaan sitä Venäjän demonisointityötä, joka on tyypillistä juuri värivallankumouksille. Johdossa on – monien hämmästykseksi – valtiollinen Yle. Sen käynnistämä Venäjän trolli -kampanja on mitä tyypillisin USA:n ja CIA:n johtama infosotaoperaatio, jota ammattitaidollaan johtaa USA, tuo kansakunta, joka ei käy hybridisotaa, vakoile ystävienkään viestejä, hakkeroi – puhumattakaan, että murhaisi ketään tai pommittaisi lastensairaaloita jne.

  Kaikki Ylen ja koko valtamedian uutisointi propagoi Venäjä-vastaisuutta. Viimeisimpänä Ylen uutisissa taajaan toistettu ’Venäjän miehittämä Krim’ on epä-älyllisyydessään vertaansa vailla. Tilanne Krimillä ja Itä-Ukrainassa on huomattavasti monimutkaisempi kuin mitä länsimedia CIA-johdetusti on kertonut ja antaa ymmärtää.
  Yhdessä suhteessa suomalainen värivallankumous on etuajassa. Meidän ei tarvitse etsiä nukkehallitsijaa esimerkiksi Ruotsiin paenneesta Björn Wahlroosista. Meillä on jo vallassa oikein kansan valitsemana oma Petro Poroshenkomme, Sauli Niinistö. Poroshenko ja Niinistö viihtyvät ilmeisen hyvin yhdessä; heidän yhteiskuvistaan suorastaan hohkaa syvä sielunveljeys. Luonnollinen selittäjä sille on sama genre, Yhdysvaltain vasallius. Rengin sielu, rengeillä.

  https://vastavalkea.fi/2018/10/27/suomessa-kaynnissa-hiljainen-ja-vereton-varivallankumous/

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 4. Sipilä haluaa lisää kehitysmaalaisia p-aukiseksi velkaannutetun Suomen veronmaksajien elätettäväksi mutta huijasi eikä ole toteuttanut lupaustaan asuntonsa antamisesta näiden käyttöön
  Kansanedustaja Ville Tavio moittii kovin sanoin hallituksen tapaa hoitaa asia vähin äänin suljettujen ovien takana.
  https://www.kansalainen.fi/psn-ville-tavio-esittaa-ykn-gcm-siirtolaisuussopimusta-eduskunnan-paatettavaksi/

  Kommentti: ’Sipilöiden’ tyyli ollut aina tämä. Vaikea on käsittää että tuon tason mies saa hoitaa meillä pääministerin virkaa. Kyllä se kertoo paljon myös kansasta että se on mahdollista.
  Jos minulla olisi yritys jossa olisi ulkopuolisia töissä niin Sipilää en ottaisi mistään hinnasta töihin mutta kansalle hän kelpaa maan toiseksi tärkeimpään virkaan. Ja samaa pätee Niinistöön: nou tänks.
  Mutta meillä nämä rengin sielun omaavat miehet (lakeijoita tai Judas pukkejahan he ovat) ovat maamme ohjaksissa.
  Nato on heille tärkeä asia koska se turvaa heidän vallassaololaan mutta he valtamedian tuella ovat luoneet Venäjä-uhan ja huijaavat kansaa vakuuttaen sille ’että kyllä Nato turvaa maamme’. Se tarkoittaa että kyllä Nato turvaa heidän vallassaolonsa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Václav Klaus ei ole Brysseliä kumartava maanpetturi:

  ”Eurooppa on vapautettava uudelleen

  Syyskuussa pitämässään puheessa Tšekin entinen presidentti Václav Klaus harmitteli sitä, ettei Länsi-Eurooppa hyödyntänyt neuvostoimperiumin romahtamista samalla tavoin kuin kommunismin ikeestä vapautuneet entiset itäblokin maat. Hän katsoo uusvasemmiston vallanneen kaikki perinteiset valtapuolueet Länsi-Euroopassa…”
  Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/vaclav-klaus-eurooppa-on-vapautettava-uudelleen/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Yle todella haluaa tuhota Euroopan kansallisvaltiot Nwo-eliitin Kalergi-suunnitelman mukaan.
   Mutta (ote kinkistä)…:
   – Maailmassa ei ole toista maata, jossa yhden uskonnon edustajat edustavat ainoaa oikeaa uskontoa ja samalla muodostavat ideansa ympärille kansakunnan.
   Tässä ei sinänsä ole vielä mitään pahaa, vaan siinä, että vapaaehtoisessa diasporassa länsimaissa elävät vaikutusvaltaiset juutalaiset ja Israelin ystävät kannattavat aivan toisenlaista politiikkaa isäntämaissaan; se, mikä on Israelille edullista politiikkaa, ei saa olla sitä samalla tavalla länsimaille, koska se ei ole maailmanlaajuisen juutalaisyhteisön etu länsimaissa. Juuri tämän Israelia fanittavat Euroopan nationalistit unohtavat: ylivoimainen enemmistö juutalaisista kannattaa länsimaissa anti-nationalistista monikultturismia, mutta vastustaa sitä Israelin kohdalla.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Brasilian kansa halusi konservatiivisen presidentin – ”Brasilialaiset ja Jumala ensin!”
  Perinteisten arvojen raikas tuuli on puhaltanut nyt myös Etelä-Amerikan suurimpaan valtioon Brasiliaan
  https://beta.oikeamedia.com/o1-87315

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Mitähän Brasiliassa muhii…?
   Brasilian kansa halusi konservatiivisen presidentin – ”Brasilialaiset ja Jumala ensin!”
   Perinteisten arvojen raikas tuuli on puhaltanut nyt myös Etelä-Amerikan suurimpaan valtioon Brasiliaan
   https://beta.oikeamedia.com/o1-87315
   Mitähän tämä ’raikas tuuli’ lopulta on kun Bolsenaron idoli on Trump ja hän myös kannattaa Israelin sionisteja unohtaen kokonaan palestiinalaiset, toisen luokan kansalaiset joita ME KAIKKI MUUT OLEMME globaalikommunismia ajavalle Nwo- ja korporaatiomafialle.
   Onko B nyt viemässä maataan samaan sionistirysään kuten Trump Amerikkaa? Lakeija tai Judas-pukkiko hän on todellisuudessa?
   Kaunista sanahelinääkö?:
   ”Vapaus on perusperiaate… vapaus tulla ja mennä, poliittinen ja uskonnollinen vapaus, mielipiteenvapaus… Vapaa, demokraattinen ja vauras kansakunta. Brasilia ennen kaikkea, Jumala ennen kaikkea”, hän julisti voitonpuheessaan sunnuntai-iltana 28. lokakuuta, kun toisen kierroksen voitto oli vahvistunut.
   Komm.: — Mutta eihän Israel ole tätä vaan rasistinen ja talmudkahleisiin sidottu maa kuten N-jahu on sanonut. Ja Nwo-mafian tärkeä tukipiste Lähi-idässä.

   Yhdysvaltain presidentti Donald Trump (sionisti) soitti viipymättä Bolsonarolle onnitellakseen häntä voitosta ja Twitterissä lupasi ”läheistä yhteistyötä” Brasilian vastavalitun presidentin kanssa:
   ”Olipa erittäin hyvä keskustelu juuri valitun Brasilian presidentin Jair Bolsonaron kanssa, joka voitti kisan selvästi. Sovimme, että Brasilia ja Yhdysvallat tulevat toimimaan läheisessä yhteistyössä kaupankäynnissä, puolustuksessa ja kaikessa muussa! Loistava puhelu, toivotin hänelle onnittelut!”
   — Huh, nyt jo alkaa pelottaa… miten kansan käy?

   Myös Italian sisäministeri Matteo Salvini on ehtinyt jo iloita ja toivottaa onnea Brasilialle ja Jair Bolsonarolle Twitterissä:
   ”Myös Brasiliassa kansalaiset ovat lähettäneet vasemmiston kotiin!
   Hyvää työtä presidentti Bolsonaro, kansojemme ja hallitustemme välinen ystävyys on entistäkin vahvempaa!!!”

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Brasilian uusi pressa on äärisionisti. Ni ilmankos persut tykkäävät.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat