Cesiumkloridin käyttö syövän hoidossa

Nobel palkinnon voittanut tohtori Otto Warburg keksi, että laskemalla kudosten happipitoisuutta 35 % kahden vuorokauden ajaksi normaalit solut muuttuivat syöpäsoluiksi. Syöpäpotilailla veren happisaturaatio on normaalia alhaisempi, yleensä noin 60 % luokkaa (pulssioksimetrialla mitattuna). Tavalliset syöpähoidot (sytostaattilääkitys ja säteilyhoito) aiheuttavat kehon happipitoisuuden radikaalin putoamisen. Happivajeesta kärsivät kudokset ovat happamia ja runsashappiset alkalisia eli emäksisiä.

Normaalissa solussa glukoosi ja happi läpäisevät solukalvon helposti ja kuona-aineet poistuvat tehokkaasti, jolloin solun pH pysyy normaalissa 7,35 arvossa. Myrkyllisten aineiden ärsyttäessä solun uloimpia kerroksia solukalvo käyttäytyy poikkeavasti estäen hapen läpäisyn, mutta sallien glukoosin. Kaliumionit ovat vastuussa glukoosin pääsystä soluun, sillä kaliumin myötä myös glukoosi pääsee solun sisälle. Syöpäsoluissa on vain 1 % kalsiumia normaalin solun määrästä. Kalsium, magnesium ja natrium ovat vastuussa hapen pääsystä soluun, joten syöpäsoluissa on kaliumin myötä glukoosia, mutta ei happea. Kun soluun ei pääse happea, sen kyky säädellä pH-tasapainoa häiriintyy ja solu muuttuu happamaksi. Tämä johtuu epätavallisesta aineenvaihdunnasta, jossa glukoosi käy hapettomasti maitohapoksi, joka aiheuttaa pH-arvon putoamisen jopa 6,5:een tai alemmaksi. Maitohappo vaurioittaa myös normaalia DNA:n muodostusta ja lähetti-RNA:n ominaisuuksia niin, että normaali solun jakautuminen häiriintyy, mikä johtaa kontrolloimattomaan syöpäsolujen kasvuun. Syöpäsolun cesium-, rubidium- ja natriumpitoisuuksia voidaan nostaa C-vitamiinilla ja sinkillä.

Miksi syöpäseulonta ja tavalliset hoidot epäonnistuvat?

Ihmisen keho tappaa eliniän aikana normaalisti miljoonia syöpäsoluja, jos immuunijärjestelmä ei ole vahingoittunut. Lääkärin onnistuessa havaitsemaan keuhkosyövän röntgenillä, rintasyövän mammografialla tai paksusuolensyövän tähystyksellä on syöpä yleensä ollut kehossa jo 6 – 8 vuotta ja sillä on ollut hyvin aikaa levitä kehon muihin osiin. Tavallinen syöpäseulonta, kuten naisten mammografia, on tuomittu epäonnistumaan. Laajat seurantatutkimukset Kanadasta ja Tanskasta paljastivat, että rintasyövän selviytymisaste oli sama vuosittain mammografiassa käyneillä naisilla kuin niillä potilailla, jotka eivät koskaan olleet mammografiassa käyneet.

Syöpähoidot perustuvat virheelliseen olettamukseen, että sytostaattilääkitys tappaa enemmän syöpäsoluja kuin terveitä soluja, jolloin parantuminen olisi todennäköistä. Sytostaattilääkitys kuitenkin vahingoittaa juuri parantumiselle tärkeitä soluja, kuten luuydintä. Miten säteily, jonka tiedetään aiheuttavan syöpää, voisi parantaa potilaiden selviytymismahdollisuuksia? Tilastojen mukaan nykyään ei selviydy yhtään enempää potilaita, kuin 25 vuotta sitten. Sytostaattilääkitys ja säteilyhoito vahingoittavat immuunijärjestelmää, joka on syövästä selviytymisen ehdoton edellytys.

Syöpäteollisuus ei ole kiinnostunut syövän parantamisesta, sillä statiinit ovat lääketeollisuudelle kultakaivos. Eräs tärkeä aihetodiste siitä, ettei lääketeollisuudella ole vilpitöntä kiinnostusta syövän parantamiseen, on se tosiasia, että vain puoli prosenttia syöpätutkimukseen käytetyistä rahoista suuntautuu syövän leviämisen (metastaasien) estämisen tutkimiseen. Jo syövän leviämisen estäminen soisi potilaille useiden vuosien mukavan elämän.

Pahalaatuisten kasvaimien kehityksen tekijät

Normaalisti terveen ihmisen immuunijärjestelmä tappaa miljoonia syöpäsoluja. Immuunijärjestelmää pystyy vahingoittamaan ainakin 6 tekijää:

 • Ravintoaineiden puutokset: C- ja E-vitamiinin puutos voi nostaa suurten vammojen aiheuttamaa kuolleisuutta kirurgian teho-osastolla. Seleenin puute nostaa kasvaimien, infektioiden ja sydänsairauksien riskiä.
 • Infektiot: Vakavat infektiot voivat ehdyttää fagosyytit, aiheuttaa hyytymisongelmia ja ravintoaineiden puutoksia, häiritä verenkiertoa jne.
 • Säteilyaltistus: Säteily saattaa vaurioittaa DNA:ta ja luuydintä, mikä johtaa solujen pahalaatuisiin muutoksiin ja lisääntyneeseen infektioiden riskiin.
 • Myrkyt: Altistuminen epäterveellisille transrasvoille, raskasmetalleille, kemikaaleille, hyönteismyrkyille, kasvimyrkyille, fluorille jne. vahingoittaa immuunivastetta. Amerikkalaisten immuunivaurioista 90 prosentissa on ollut merkittävänä tekijänä välttämättömän omega 3-rasvahapon riittämätön saanti.
 • Stressi: Jatkuvan stressin alaisena keho vapauttaa kortisonia, joka heikentää immuunijärjestelmää, tappaa hermosoluja ja vaikeuttaa epänormaalien solujen tuhoamista sekä altistaa infektioille.
  • Ikääntyminen hidastaa ja heikentää immuunijärjestelmäämme. Siten vanhetessamme ilmaantuu enemmän infektioita ja pahanlaatuisia sairauksia.

Onko syöpään ollut olemassa parannuskeinoja?

Jokaista syövän parannuskeinoa on kohdannut raivokas vastustus, median valheet ja kieltäytyminen tunnustamasta hoidon tai lääkkeen olemassa oloa tai kieltäytyminen julkaisemasta tutkimustuloksia ja jopa suoranaiset syytökset lääkärin toimintaluvan menettämisen uhalla. Viimeisen sadan vuoden ajalta tunnetaan yli kymmenen turvallista syövän hoitomuotoa, jotka ovat tulleet ja menneet kansan edes tietämättä niiden olemassa olosta, aina tri Coleyn toksiineista vuonna 1900 nykyajan tri Burzinskyn antineoplastoneihin. Syöpäteollisuus on niin vaikutusvaltainen, että sen maksamien mainosten tukemana televisio, sanomalehdet ja lääketieteen julkaisut kieltäytyvät myöntämästä näiden parannuskeinojen olemassa oloa. Usein julkaistaan väärennettyjä ja virheellisiä artikkeleita parannuskeinojen turvallisuudesta ja tehokkuudesta pelottelemaan kansaa välttämään luonnollisia hoitokeinoja, jotka voisivat parantaa heidät. Tavallisen kansalaisen on vaikea erottaa, kuka kertoo totuuden ja kuka valehtelee.

Alkalointiterapia syövän hoidossa

Niissä osissa maailmaa, jossa vedestä löytyy runsaasti vahvoja emäksisiä mineraaleja, syöpää esiintyy hyvin vähän. Hopi-intiaanien mailla vedestä löytyy runsaasti rubidiumia ja kalsiumia, Pohjois-Pakistanissa Hunzan laaksossa vedessä on paljon cesiumia ja kalsiumia. Hopit ja Burushot eivät sairastu syöpään, paitsi muuttaessaan pois kotiseuduiltaan. Erityisen mielenkiintoista on myös se, että sekä Hopit että Burushot syövät aprikoosin simeniä (josta saavat laetriilia).

Syöpään tehoavia hoitomuotoja on tullut ja mennyt aina vuodesta 1900 alkaen. Kehon alkalointiterapia kehitettiin tuolloin. Se toimi hyvin, mutta unohtui hiljalleen vain muutamien uhkarohkeiden uskaltaessa vastustaa lääketeollisuuden ja lääketieteen painostusta. Vahvojen alkalien käyttö paransi useita potilaita syövästä pysyvästi. Kaikkein alkalisimmat mineraalit (cesium, rubidium, kalsium) pystyvät läpäisemään syöpäsolun. Niiden emäksisyys (erityisesti cesiumin) pystyy nostamaan solun sisäistä pH:ta jopa kahdeksaan, sillä ne ovat vahvempia kuin syöpäsolun heikko maitohappo. Vahvan emäksen läsnä ollessa syöpäsolu pystyy elämään vain muutamia päiviä. Useiden syöpäsolujen kuollessa kerralla kehon kyky poistaa kuona-aineita ja kuolleita soluja saattaa joutua rasitukselle ja johtaa detoksifikaatioreaktioon, jossa voi ilmetä flunssan kaltaisia oireita, päänsärkyä, pahoinvointia ja ihon kutinaa. Kehon puhdistumisessa keskeisin elin on maksa, jonka kykyä eliminoida kuona-aineita voi tehostaa esim. maarianohdakkeella (Silybum marianum), mikä onkin hyvä idea syöpähoitojen aikana.

Toisinaan kuollutta solukkoa voi olla niin paljon, että ihon läpi aukeaa kanavia, jotka mahdollistavat elimistön poistavan myrkyllisiä kuona-aineita nopeammin. Normaalien solujen solukalvon jännite pysyy normaalina, jolloin ne pystyvät pitämään cesiumin ulkona solusta. Joskus harvoin cesiumkapselit saattavat aiheuttaa mahalaukun tai ohutsuolen seinämien reikiintymistä, jos ne pääsevät vaikuttamaan pitkän aikaan suoraan seinämään. Siksi cesium pitäisi aina ottaa ruoan kanssa ja mielellään ennemmin nestemäisenä kuin kapseleina.

Eräs cesiumhoidon jälkeen huomatuista oireista oli huomattava virtsahappojen lisääntyminen veressä, mikä johtuu huomattavasta kuolleiden syöpäsolujen määrästä. Niiden hajotessa DNA muuntuu virtsahapoksi. Tyypillisesti arvot vaihtelivat 3,5 mg – 20 mg välillä. Se saattaa johtaa munuaisten toimintahäiriöihin, sillä virtsahappo voi kiteytyä munuaistiehyihin ja tukkiessaan ne aiheuttaa virtsamyrkytyksen. Tämä on helppo estää allopurinolilääkkeellä (esim. Xyloprim) runsaan cesiumin yhteydessä (20 g / vrk tai enemmän). Allopurinoli hidastaa virtsahappoa muodostavan entsyymin toimintaa ja vähentää näin virtsahapon määrää veressä ja munuaisten kuormitusta.

Syöpäsolujen ympärillä on fibriinimolekyylien verkosto, joka on 13 – 15 kertaa tiheämpi kuin tavallisten solujen ympärillä, mikä saattaa olla syynä immuunijärjestelmän vaikeuksiin saada lymfosyytit, fagosyytit ja sytokiinit kosketuksiin syöpäsolujen kanssa ja tappamaan ne. Ikääntyessämme kehomme kyky tuottaa entsyymejä heikkenee. Tehokkaan entsyymien tuoton avaintekijöitä ovat entsyymit kymotrypsiini ja serrapeptaasi, jota löytyy Vitalzymestä, luonnollisesta lääkkeestä. Annostelun voi aloittaa 3 tabletilla kolmesti päivässä tyhjään vatsaan. Tämä entsyymikoktaili on tärkeä osa tehokasta syöpähoitoa, sillä sen sisältämät ruoansulatusentsyymit auttavat myös kuolleiden syöpäsolujen hajottamisessa.

Cesiumhoidon kliinisiä tutkimustuloksia

Tri H. E. Sartori aloitti cesiumhoidot huhtikuussa 1981 Marylandin Rockvillessa yliopistollisella klinikalla hoitamalla viittäkymmentä potilasta, joilla oli laajalle levinneitä syövän etäispesäkkeitä. Potilaista 47 oli jo läpikäynyt kaikki mahdolliset hoitomuodot, kuten leikkaus, säteilyhoito ja toistuvat sytostaattilääkitykset. Heidän tilanteensa oli toivoton ennen cesiumhoitojen aloittamista.

Heille annettiin cesiumkloridia 6 – 9 g kolmesti päivässä ja lisäravinteina A-vitamiinia (100.000 – 300.000 U), C-vitamiinia (4 – 30 g), sinkkiä (80 – 100 mg), seleeniä (600 – 1200 μg) ja amygdaliinia (1500 mg) sekä muita lisäravinteita. Ruokavalio koostui lähinnä kokoviljasta ja kasviksista sekä linoleenihappopitoisista ruoista (pellavan siemen, saksanpähkinä, soija, vehnänalkio), minkä lisäksi annettiin magnesiumsuoloja, K-vitamiinia ja EDTA:ta (etyylidiamiinitetra-etikkahappo). 50 hoidetun potilaan syövän muotoja olivat 10 rintasyöpää, 9 paksusuolensyöpää, 6 eturauhassyöpää, 5 keuhkosyöpää, 4 haimasyöpää, 3 maksasyöpää, 3 lymfoomaa, 1 adenokarsinooma ja 1 Ewingin sarkooma lantiossa sekä 8 tapausta, joissa syövän alkuperä oli tuntematon.

Noin puolet rinta-, paksusuolen-, eturauhas-, haima- ja keuhkosyöpäpotilaista selvisi. Kolme potilaista oli tiedottomia hoidon alkaessa. 13 potilasta kuoli hoidon kahden ensimmäisen viikon aikana. Ruumiinavauksessa havaittiin kaikkien 13 potilaan kasvaimien pienentyneen cesiumhoidon johdosta. Kaikkien potilaiden kivut lievenivät ensimmäisten 3 päivän aikana hoidon aloittamisesta, mikä todennäköisesti johtui vähenevästä maitohapon tuotannosta syöpäsolujen kuollessa.

Yksi rintasyöpäpotilaista oli erityisen kiinnostava, sillä hän oli tajuton, kun cesiumhoito aloitettiin ruokintaletkulla. Hänelle annettiin 10 grammaa cesiumia kolmesti päivässä. Hän käveli sairaalasta 5 päivän hoidon jälkeen. Valitettavasti tutkimuksissa ei oltu ymmärretty hänen lantionsa tuhoutuneen lähes täysin syöpäsolujen vaikutuksesta, joiden kuoltua lantio jäi lähes ontoksi. Hän kaatui kotona ja mursi niskansa, mikä aiheutti hänen kuolemansa. Ruumiinavauksessa löydettiin vain hyvin vähän luuta lantiosta ja enää vähän syöpäsoluja. Valitettavasta kuolemasta huolimatta hoidon tulokset olivat hyvin vaikuttavia.

8 potilaan joukosta, jossa syövän alkuperä oli tuntematon, 2 potilasta kuoli kahden ensimmäisen viikon aikana ja kaksi muuta ensimmäisen vuoden aikana. Neljä potilasta oli hengissä vielä yli vuosi hoitojen jälkeen. Tavallinen syöpähoito ei ole koskaan pystynyt tuottamaan läheskään vastaavia tuloksia, sillä vastaavat tapaukset, joissa syövän alkuperää ei tunneta, kuolevat yleensä nopeasti.

Yhdellä lymfoomapotilaista oli suuri ja kova vatsa. Hän painoi 115 kg, mutta laihtui 55 kg cesiumhoitojen ensimmäisten 3 kuukauden aikana. Hänen pernansa oli alkujaan painunut lantioon, mutta perna kutistui normaaliin kokoonsa. Maksa oli turvonnut napaan asti, mutta sekin palautui normaaliin kokoon 3 kuukaudessa. Potilas oli edelleen hengissä 3 vuotta hoitojen jälkeen ja oli aloittanut jälleen sytostaattilääkityksen.

Tohtori Sartorin mielestä päivittäisen cesiumin määrän ei tulisi ylittää 20 – 40 grammaa, sillä sivuvaikutuksina voi ilmetä pahoinvointia ja ripulia. Hänen mukaansa tutkimustulokset vahvistivat Messihan aiemmat tutkimukset, joiden mukaan suuret annokset olivat pieniä tehokkaampia. Sartori otti itse 40 grammaa cesiumia, mikä aiheutti hänelle vain pahoinvointia ja epätavallisia tuntemuksia suupielissä, minkä hän uskoi johtuvan kalsiumin ehtymisestä. Hänen klinikallaan tavallinen annostelu oli 2 – 3 g kolmesti päivässä, minkä voi turvallisesti vähentää 0,5 – 1 grammaan päivässä sen jälkeen kun viimeiset merkit syövästä ovat hävinneet. Joillain potilailla ilmeni merkkejä kalsiumin ehtymisestä, joten veriseerumin kalsiumpitoisuutta sekä virtsahapon pitoisuutta veressä tulee seurata. Kehon alkalointihoidot muuttavat kehon ja solujen pH-tasapainoa emäksisen suuntaan, joten kalsiumia sitoutuu soluihin suurempia määriä, mikä saattaa aiheuttaa alhaisen veriseerumin kalsiumpitoisuuden, vaikka potilas ei kärsisikään pahoinvoinnista tai ripulista.

Em. tutkimuksen jälkeen Sartori hoiti maksasyövästä kärsivää 39-vuotiasta naisopettajaa, joka oli terminaalivaiheessa tullessaan klinikalle 25.04.1984. Hänen maksansa oli suurentunut ulottumaan tuuman (2,5 cm) alle navan. Hiukan yli kaksi viikkoa myöhemmin 10.05.1984 hän käveli ulos sairaalasta. Hänen maksansa oli kutistunut ulottuen enää kaksi tuumaa (5 cm) navan yläpuolelle ja hepatooman syöpäsolumarkkerin alfafetoproteiini arvo oli laskenut 39.000:sta 5.000:een.

Eräässä tapauksessa Sartori huomasi syövän etäispesäkkeen kadonneen tunnissa cesiumhoidon aloittamisesta. Kaksi päivää myöhemmin ihoon ilmestyi ryppyjä kohdassa, jossa syövän pesäke oli ollut.

Lääkäri A. Keith Brewer kiinnostui kovasti syövästä 1930-luvulla. Hän tutki perusteellisesti soluja ympäröiviä rakenteita niin normaaleilla soluilla, nopeasti kasvavilla alkio- ja syöpäsoluilla kuin kuolleillakin soluilla. Hän käytti luonnollisten kalsiumin radioisotooppien spektrografiaa ja niiden fluoresenssin ja fosforesenssin hajontakuvioita (fluorometria ja fosfometria). Hän oli mielestään yksi harvoja henkilöitä, joka oli todella opiskellut kalvojen välistä ionin siirtymistä. Hänen tutkimuksensa mahdollisti cesiumhoidon laatimisen syöpäpotilaille. Tri Brewerin hoitamat kaikki 30 potilaista erilaisine syöpineen selvisivät. Potilaat eivät olleet yhtä sairaita kuin Sartorin ryhmä, mutta hänen tuloksensa antoivat yhtä kaikki rohkaisevan todistuksen cesiumin arvosta.

Valitettavasti tri Sartorin ja Brewerin tutkimusten loistavat tulokset cesiumin toimivuudesta jopa terminaalin syöpätapausten hoidossa eivät ole saaneet ansaitsemaansa huomiota ja tunnustusta. Vaikka Sartorin saavuttama menestys parantamalla 50 % vaikeista metastasoituneista syöpätapauksista ja alkuperältään tuntemattomista syöpätapauksista, mihin ei perinteinen lääketiede (leikkaus, säteily ja sytostaatit) ole vielä kertaakaan pystynyt, ei ole lainkaan yllättävää, ettei cesiumhoito ole sen tunnetumpi.

Ihanteellinen hoito pahanlaatuisia kasvaimia vastaan täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Turvallisuus: Cesiumin tapauksessa on ollut vain muutama sivuoire (mahan reikiintyminen tai vakava pahoinvointi), jotka voidaan välttää käyttämällä cesiumia nesteliuoksena.
 • Yksinkertaisuus: Hoidon täytyy olla tarpeeksi yksinkertainen, jotta jokainen pystyy sitä käyttämään. Potilaita jotka eivät tarvitse sairaalahoitoa, voidaan hoitaa tavallisella toimistovastaanotolla, jossa voidaan suorittaa myös tarvittavien laboratorionäytteiden otto.
 • Järkevät kustannukset: Vaikka cesiumin kuukausiannoksen hinnaksi muodostuu 80 – 200 dollaria, on se pikkuraha verrattuna useimpiin sytostaatteihin ja varmuuteen niiden aiheuttamista sivuoireista.
 • Helppo tiedonlevitys: Kansan tulee saada tietää, että lääkevirastot ja muut viranomaiset tekevät kaikkensa estääkseen kaiken tiedon levittämisen, joka voisi estää statiinilääkkeiden myynnin. Syöpä on parannettu jo ainakin tusina kertaa, mutta ihmiset eivät ole hoidoista koskaan kuulleet. Tavallisetkin ihmiset, jotka tietävät edes vähän siitä, miten cesium toimii ja mistä sitä voi ostaa, voivat pelastaa paljon ihmishenkiä.

Valitettavan harva lääkäri on koulutettu käyttämään tehokkaita ja hienostuneita luontaislääkinnän keinoja pahanlaatuisia sairauksia vastaan. Syövän noustessa kohta sydän- ja verisuonitautien ohi Amerikan johtavaksi kuolinsyyksi lääkäreiden on muututtava opettajiksi ja värvättävä tavallisia ihmisiä levittämään hyviä uutisia, jos syöpäepidemia halutaan kukistaa. On turha odottaa apua viranomaisilta, sillä he ovat selvästi lääketeollisuuden puolella, jotka pitävät heistä hyvää huolta. Se ei tietenkään tarkoita, etteikö valtion työntekijöissä olisi useita aidosti kansan terveydestä välittäviä, mutta he eivät valitettavasti ole niitä, jotka tekevät päätöksiä.

Keinoja parantaa mahdollisuuksia selvitä pahanlaatuisista sairauksista

 • Vältä statiineja ja säteilyhoitoa, sillä ne vahingoittavat immuunijärjestelmää ja huonontavat parantumismahdollisuuksia
 • Syö luomutuotteita. Alkuun kannattaa kituuttaa pelkillä hedelmillä ja vihanneksilla, kunnes olo on varmuudella parempi (ruokahalu ja voimat palaavat). Kasvikset tulisi syödä raakana, sillä keittäminen tuhoaa entsyymejä. Juo 3 lasillista porkkanamehua päivittäin. Kylmät salaatit pellavaöljyn ja omenasiiderietikan kanssa ovat herkullisia. (Luomu)lihaa kypsennettäessä pitää muistaa käyttää paistamiseen neitsytoliiviöljyä, jalostamatonta kookosöljyä tai voita. Älä syö vaaleaa leipää, riisiä tai sokeria, sillä vaaleat ovat jalostettuja, joista on poistettu suurin osa terveellisistä ravinteista (vitamiinit, kuidut ja kivennäisaineet). Sokeri lamauttaa immuunijärjestelmän fagosyytit ruokailun jälkeen, eivätkä ne pysty 8 tuntiin tappamaan syöpäsoluja tai bakteereita.
 • Juo vain puhdistettua ja suodatettua vettä, jolloin vältät petrokemialliset jäänteet, hyönteis- ja kasvimyrkyt, kloorin, fluorin ja raskasmetallit, jotka hidastavat parantumista.
 • Harrasta liikuntaa säännöllisesti, sillä se auttaa elimistöä hapettumaan. Vajaan tunnin kävely vähintään kuudesti viikossa riittää.
 • Eliminoi stressi. Useiden asiantuntijoiden mukaan stressillä on merkittävä rooli syöpään sairastumisessa. Stressin aikana lisämunuaiset erittävät suuria määriä kortisonia. Pitkittynyt stressi aiheuttaa immuunijärjestelmän heikentymistä, mikä taas aiheuttaa hermosolujen tuhoutumista. Tutkimuksissa on havaittu stressissä erittyvien kortikosteroidien vaikuttavan hippokampukseen, joka liittyy läheisesti muistiin ja oppimiseen.
 • Huolehdi lisäravinteista, kivennäisaineista ja monivitamiineista, kuten B-, C-, D- ja E-vitamiinit, seleeni, sinkki, kupari, magnesium, boori, mangaani, lykopeeni, karoteeni jne. Päivittäinen seleenin annos 200 μg estää lähes 50 % syöpätapauksista. Kelaatiohoidot imevät potilaista runsaasti kivennäisaineita.
 • Ota Vitalzymiä tai muuta vastaavaa monientsyymivalmistetta, sillä erityisesti serrapeptaasi kykenee tuhoamaan syöpäsoluja suojaavan fibriiniverkoston.
 • Suojele immuunijärjestelmääsi muilta heikentäviltä aineilta, kuten alkoholi, tupakka ja huumeet.
 • Teollisuusmaissa elävät altistuvat päivittäin lukuisille myrkyllisille aineille, kuten raskasmetallit, fluori, elohopea, alumiini, kadmium (tupakansavu), estrogeeni (hiilivedyt muovissa, myrkyissä ja kasvuhormoneissa) sekä transrasvat (einekset, halvat rasvat ja öljyt). Näiden ei-toivottujen aineiden poistamiseen on olemassa kelaatiohoitoja, jotka parantavat yleistä terveyttä, hapettumista ja entsyymien toimintaa, mutta kannattaa muistaa, että ne myös verottavat raskaasti elimistön kivennäisainevarastoja, joten lisäravinteita tulee nauttia samalla.
 • Nauti puoli tuntia auringonvalosta päivittäin, ilman aurinkolaseja tai suojakertoimia. Sen UV-valo auttaa D-vitamiinin tuotannossa, joka on tärkeä syöpää estävä antioksidantti. 70 % amerikkalaisista kärsii D-vitamiinin puutteesta.
 • Varmista omega 3-rasvahappojen saanti esim. käyttämällä pellavaöljyä, kalaöljyä tai vastaavia, sillä omega 3:a tarvitaan solukalvojen rakentamiseen. Ilman omega 3-rasvahappoja immuunijärjestelmä on vaikeuksissa ja solukalvot rakentuvat virheellisesti aiheuttaen 2 tyypin diabetesta, valtimokovettumatautia, ylipainoa ja syöpäkasvaimia. Jopa 90 % amerikkalaisista kärsii omega 3-rasvahappojen vähyydestä teollisten einesten takia.

Kenelle Cesiumhoidot sopivat

Hoidot ovat ihanteellisia jokaiselle, joka sairastaa pitkälle edennyttä pahanlaatuista syöpää. Vaikka perinteiset lääkärit olisivat antaneet alle vuoden elinaikaa, tarjoaa cesiumhoito vielä kohtuullisen mahdollisuuden parantua. Annosteluksi tarvitaan ehkä 3 – 6 grammaa cesiumia kolmesti päivässä. Potilaat, jotka ovat jo tajuttomia, riutuneita tai eivät pysty kunnolla syömään, tarvitsevat ehkä 9 g kolmesti päivässä. Muut syöpäpotilaat voivat aloittaa grammalla kolmesti päivässä ja mikäli tuloksia (kasvaimien pienenemistä) ei saada 4 – 6 viikon sisällä, annostusta nostetaan.

Erityisen tärkeäksi pahalaatuisten sairauksien hoitamisessa cesiumin tekee sen kyky parantaa syövän etäispesäkkeitä ja laajalle levinneitä syöpätapauksia, joiden alkuperää ei tunneta. Cesium tepsii myös lymfoomaan, joten sillä olisi hyvät mahdollisuudet parantaa myös leukemia ja erythremia (liikapunasoluisuus), sillä kaikkien sairauksien solujen alkuperä on luuydin.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://www.newswithviews.com/Howenstine/james14.htm

 

26 kommenttia

 1. Myös koivuntuhkalipeän vaikutus perustuu sen voimakkaaseen emäksisyyteen. Suomessa moni syöpäpotilas on parantunut koivuntuhkalipeän avulla. Aiheesta on kirjoitettu pieni kirjanenkin ”Koivuntuhka ja syöpä”. Nykyään koivuntuhkalipeää myydään luontaistuotekaupoissa nimellä ”Koivuntuhkauute”. Lääketehtaita koivuntuhka ei luonnollisesti kiinnosta. Potilas (Suomessa yleensä veronmaksajat) pitää rahastaa kunnolla perinteisillä syöpähoidoilla. Parantumisella ei ole niinkään väliä…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Pyytäisin niitä henkilöitä välittömästi ilmoittautumaan ja julkaisemaan virallisen sairauskertomuksensa, jotka ovat parantuneet syövästä koivuntuhkan tai havupuu-uutteen avulla. Pelkkiä ”moni potilas” -tarinoita on mahdoton uskoa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Miehelläni todettiin jouluna 2012 krooninen leukemia ja sanottiin että siihen ei ole parannuskeinoa. Muutama kuukausi myöhemmin oli taas verikokeet ja lääkäri totesi, että kaikki arvot olivat hyviä ja normaaleja.
    Uusi verikoe vasta vuoden päästä.
    Koivuntuhkaa käytettiin hiukan, mutta suurin apu tuli havupuu-uutejuomasta. Ja vitamiineista e-epa, magnesium, d-vitamiini. Sairaita soluja oli 79%. Salaattia paljon. Ei sokeroituja mehuja(limpsoja). jne.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. …jatkuu
     siis myös aamuisin otettiin ja otetaan PH-plus juomaa(tai Ph-balance).
     Ja siis parani muutamassa kuukaudessa ehkä jo aikaisemminkin, mutta kun verikokeet olivat vasta 3 kuukauden päässä diagnoosista. Mitään lääketieteellisiä hoitoja ei hän saanut. 🙂

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Pipa, kroonisissa leukemioissa potilaan tila vaihtelee spontaanisti. Luettelemillasi rohdoilla ei ole ollut miehesi veriarvoihin mitään vaikutusta. Jos yhä intät vastaan, vaadin että julkistat miehesi virallisen sairauskertomuksen.

     Plusääni(0)Miinusääni(1)
 2. Jaa, pitkä juttu ainakin. Tuon kommentin takia pitää lukea kokonaan. Ei siinä ainakaan mitään myydä, joten ei kai ole rahastusta. En ainakaan keksi mihin pitää luottokortin numero kirjoittaa 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Myös ruokasooda lisää kasvaimen pH-arvoa ja estää kasvaimen leviämistä:

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14505801

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19276390

  Lisää aiheesta:

  Clin Exp Metastasis. 2011 Dec;28(8):841-9. doi: 10.1007/s10585-011-9415-7. Epub 2011 Aug 23.
  Reduction of metastasis using a non-volatile buffer.
  Ibrahim Hashim A, Cornnell HH, Coelho Ribeiro Mde L, Abrahams D, Cunningham J, Lloyd M, Martinez GV, Gatenby RA, Gillies RJ.
  Source: Department of Cancer Imaging Research, H. Lee Moffitt Cancer Center and Research Institute, 12902 Magnolia Dr, Tampa, FL 33612, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21861189

  Cancer Res. 2013 Jan 3. [Epub ahead of print]
  Acidity generated by the tumor microenvironment drives local invasion.
  Estrella V, Chen T, Lloyd M, Wojtkowiak J, Cornnell HH, Ibrahim-Hashim A, Bailey K, Balagurunathan Y, Rothberg JM, Sloane BF, Johnson J, Gatenby RA, Gillies RJ.
  Source: Cancer Imaging and Metabolism, Moffitt Cancer Center.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23288510

  Cancer Res. 2012 Aug 15;72(16):3938-47. doi: 10.1158/0008-5472.CAN-11-3881. Epub 2012 Jun 19.
  Chronic autophagy is a cellular adaptation to tumor acidic pH microenvironments.
  Wojtkowiak JW, Rothberg JM, Kumar V, Schramm KJ, Haller E, Proemsey JB, Lloyd MC, Sloane BF, Gillies RJ.
  Source: Department of Cancer Imaging and Metabolism, Analytic Microscopy Core Facility, H. Lee Moffitt Cancer Center and Research Institute, University of South Florida, Tampa, Florida 33612, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22719070

  J Urol. 2012 Aug;188(2):624-31. doi: 10.1016/j.juro.2012.03.113. Epub 2012 Jun 15.
  Systemic buffers inhibit carcinogenesis in TRAMP mice.
  Ibrahim-Hashim A, Cornnell HH, Abrahams D, Lloyd M, Bui M, Gillies RJ, Gatenby RA.
  Source: Department of Radiology, H. Lee Moffitt Cancer Center, Tampa, Florida 33612, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22704445

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. On vaikea löytää aihetta, jota ei olisi soluviljelmissä tai hiirillä tutkittu. Esittelisittekö tutkimuksen, jossa syövän estäminen tai metastaasien estäminen ruokasoodan avulla on toteutettu ihmisillä ilman merkittäviä haittoja?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Asia on todellakin juurikin niin kuin jutussa kerrotaan, elimistön liikahappoisuus on myrkkyä soluille. Lääketeollisuudelle myrkkyä parantaa syöpä alkalisoimalla elimistö, keino jota nyt vain ei voi patentoida.

  Muistakaamme että ”minkä luonto aiheuttaa siihen sillä on myös keinot”.. ei ole luonnollista säteilyttää kehoa tai syödä myrkkyä paranemisen toivossa. Luonnollista on tukea solujen luonnollista toimintaa ja kehon immuunivastetta. Tehdä soluille sellaiset olosuhteet että vain terveen kaltaiset solut kykenevät toimimaan.

  Suosittelen myös tuota em. koivutuhkaa. Jossain muussa artikkellissa mainittu ruokasooda on myös kohtalaisen hyvä alkalisoiva, tosin sen kanssa ei tulisi syödä ruoka-aineita tai silloin olisi ainakin hyvä huolehtia ruoan riittävästä sulamisesta mahanesteen ph-noustessa liian suureksi ruoka-aineiden sulamiselle. Riittävä liikunta ja oikea hengitystekniikka on tärkeää myös muistaa ja liikunnan yhteydessä vältettävä mieluummin sitä elimistön maitohapoille saakka kuormittamista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Älä kursastele mitään ja siirry suoraan todellisten ammattilaisten metodeihin ja nappaa teelusikallinen natriumhydroksidirakeita. Ihan vain tiedoksi: kehoa säteilytetään koko ajan kaikkien mahdollisten säteilylähteiden voimalla. Samoin kerron vanhan lääketieteen toteamuksen: kaikki on hyväksi oikeina annoksina.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. btw. onko artikkelissa virhe vai tarkoituksella:

  ”Päivittäinen seleenin annos 200 mg estää lähes 50 % syöpätapauksista.”

  200 mikrogrammaa olisi vähän inhimillisempi määrä ennaltaehkäisyyn?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Seleenihän on tunnetusti tarpeellinen, mutta suurempina määrinä hyvin myrkyllinen.

    Wikipedia seleeniin annostuksesta:

    ”Valtion ravitsemusneuvottelukunnan suositusten mukaan seleeniä tulisi saada 4 µg/vrk ravinnosta energiana saatua megajoulea kohti eli aikuisilla naisilla noin 40 µg/vrk ja miehillä 50 µg/vrk. Erityisryhmillä kuten raskaana olevilla ja imettävillä naisilla tarve on hieman suurempi (55 µg/vrk). Lapsilla suositus vaihtelee iän mukaan. Suurimmaksi hyväksyttäväksi päiväsaanniksi on määritelty aikuiselle 300 µg/vrk.[4] Suomalaiset saavat seleeniä keskimäärin: naiset 54 µg/vrk (8,2 mg/MJ/vrk) ja miehet 73 µg/vrk (8,1 mg/MJ/vrk). Suosituksiin verrattuna ravinnosta saadaan seleeniä riittävän runsaasti. Suomalaisten seleeni on peräisin lihasta, maidosta ja viljavalmisteista.[5]”

    Käännösvirhe, jossa mikrogrammat muuttuivat milligrammoiksi juontuu kai alkuperäisen artikkelin mikrogrammaa tarkoittavasta lyhenteestä ”mcg”.

    Päiväannokseksi jo valmiiksi kova luku muuttui tappavaksi.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Nuo ovat ihan yleisiä merkkivirheitä ja sairaaloissa kuolee päivittäin ihmisiä juurikin yksikkövirheiden vuoksi, kun annetaan lääkettä monin kertaisesti..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jalmari, voisitko kertoa missä sairaaloissa potilaita kuolee mikro- ja millisekaannusten vuoksi? Suomessa ei käytetä lyhennettä mcg, ja Suomessa sairaanhoitajat ja sairaalafarmaseutit ovat kyllä niin päteviä, etteivät he antaisi tuhatkertaisia annoksia lääkkeitä potilaalle. Valmisteiden muoto, tablettikoot ym myös ehkäisevät näitä tapaturmia. Esim. jos tablettikoko on 25 µg, ja joku lääkäri vahingossa määräisi 25 mg, antaisiko hoitaja oikeasti tuhat tablettia potilaalle?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. ”Syöpäpotilailla veren happisaturaatio on normaalia alhaisempi, yleensä noin 60 % luokkaa (pulssioksimetrialla mitattuna).”

  Kenties loppuvaiheen keuhkosyöpäpotilaalla kuolinvuoteellaan. Muuten voin kertoa että ”terveen” syöpäpotilaan happisaturaatio on se sama 95-100 mitä meillä muilla 😀
  Täyttä huuhaata muutenkin alusta loppuun. Lehden toimittavat ja muut fanaatikot voisivat hetken miettiä sitä tosiasiaa, että he välillisesti tappavat ihmisiä, aiheuttavat inhimilllistä hätää ja kärsimystä sekä heikentävät kansanterveyttä tällaisten jo itsessään vaarallisten hoitojen mainostuksella. Saatika sitä, että hyväuskoisimmat lopettavat oikeat tutkimustuloksiin ja solu- ja biokemian ymmärtämiseen perustuvat hoidot tällaisten seurauksena.

  Kestääkö omatuntosi sen? Itselläni ei kestäisi.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 8. Siis onko näitä cesiumkapseleita missään edes saatavilla? ?? meillä Suomessa? Enpä löytänyt googlaamalla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Sen lisäksi, että näillä puoskaroinneilla rahastetaan kuolevia, voidaan houkutella tehokasta hoitoa saava
  potilas pois hoidosta.
  Tässä väitetään sädehoitoa ja kemoterapiaa vain vahingolliseksi.

  On syöpälajeja, joihin sytostaatit, sädehoito ja leikkaukset tehoavat.
  Sytostaatteja ja säteilyä ei myöskään nykyyään käytetä varmistuksena leikkauksen lisäksi sellaisissa syövissä, joissa näillä ei tutkimiusten mukaan saada pysyviä tuloksia.

  Esimerkkinä melanooman hoito, jossa ensisijainen hoito on leikkaus.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jos jokin on puoskarointia on se nyky lääketeollisuus. Onhan nyt kirjoitettu ja julkaistu juttua ympäri maapallon miten lääketeollisuus käy käsikynkkää elintarviketeollisuuden kanssa ssadakseen ihmiset sairaiksi ja rahastettua. Ihmeen sinisilmäinen olet mutta hyvää jatkoa siinä pumpulipilvessä missä elät.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Eihän tätä pääse lukemaan ingressiä pitemmälle, kun virheelliset tiedot ja kritiikitön lähdeaineiston käyttö lyövät päin naamaa.

  ”Nobel palkinnon voittanut tohtori Otto Warburg (*voitti palkintonsa 1931*) keksi, että laskemalla kudosten happipitoisuutta 35 % kahden vuorokauden ajaksi normaalit solut muuttuivat syöpäsoluiksi.” —> Warburg oli aikanaan merkittävä tutkija ja teki sinänsä aivan oikean havainnon siitä, että syöpäkudoksessa on hapenpuutetta verrattuna normaalikudokseen. Muna ja kana kuitenkin menivät väärin päin. Syöpäsolujen poikkeava aineenvaihdunta aiheuttaa hapenpuutteen ja happamuuden.

  Syöpäpotilailla veren happisaturaatio on normaalia alhaisempi, yleensä noin 60 % luokkaa (pulssioksimetrialla mitattuna). —> Mistä tämä tieto on peräisin? Mittaan päivittäin veren happisaturaatiota pulssioksimetrilla useilta syöpää sairastavilta potilailta, ja useimmilla lukema on vähintään 95%, huonompikuntoisilla ehkä luokkaa 90%.

  Tavalliset syöpähoidot (sytostaattilääkitys ja säteilyhoito) aiheuttavat kehon happipitoisuuden radikaalin putoamisen. —-> voisitteko perustella väitettä?

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Te, jotka ette tykkää kommentistani,, voisitteko selventää, ettekö tykkää 1) siitä, että laitoin linkin raportista, joka kertoi cesiumhoidon aiheuttamasta hengenvaarallisesta rytmihäiriöstä vai 2) siitä, että cesium AIHEUTTAA haittoja?

   Koululääketieteen edustajat eivät koskaan ole väittäneet, että sytostaatit, muut syöpälääkkeet tai sädehoito olisivat haitattomia hoitomuotoja. Ammattilaiset neuvovat aina potilasta näissä asioissa, ennen kuin hoitoja käynnistetään. Monesti potilas haluaisi hoitoa, vaikka lääkäri tietää hänen olevan syövän tai muun sairauden vuoksi niin huonossa kunnossa, ettei hän kestäisi hoidon haittoja. Magneettimedian kirjoitukset ns. vaihtoehtoisista syövän hoidoista sisältävät uskomushoitojen kannattajille tyypillisen piirteen: hoidon kannattajat loukkaantuvat verisesti, jos joku kehtaa edes vihjata, että hoidosta voisi tulla haittaa – eihän nyt luonnon kehittämästä hoidosta voi haittoja tulla!

   Mitenkäs maksavaurioita aiheuttavat myrkkysienet? En menisi kielojakaan syömään.

   Ja muistattehan, että monet nykyisin käytössä olevista lääkkeistä, myös muutamat sytostaatit (esimerkkinä paklitakseli ja vinkristiini), on löydetty luonnosta. Vaikka lääketehtaat ovat pahoja ja ahneita ja vaikka niiden kravattipukuiset edustajat lahjoittavat korruptoituneille lääkäreille värikkäitä kyniä, on kuitenkin pitkälti niiden (ja tutkijoiden sekä tutkimuksiin osallistuneiden potilaiden) ansiota, että meillä on käytössämme luonnonaineista peräisin olevia tehokkaita lääkkeitä, jotka on valmistettu tarkan valvonnan alaisina, joiden pitoisuudet lääkeampulleissa tiedetään tarkasti (toisin kuin on luontaistuotteiden laita) ja joiden annostelulle ja haittojen hoidolle on selkeät ohjeet.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 11. Se täytyy tuohon vielä lisätä, että syöpäsoluissa glukoosia kyllä käytetään poikkeavaa reittiä verrattuna normaaliin solukkoon, ja poikkeavan aineenvaihdunnan seurauksena syntyy maitohappoa, lämpöä ja vain vähän ATP:tä. Tämä poikkeava aineenvaihdunta on myös merkittävä syy siihen, miksi syöpäpotilas kuihtuu ja lihasmassa häviää, vaikka hän söisi jopa runsaammin kuin ennen (kakeksia). Syöpäsolukon energia-aineenvaihdunta on siis verrattavissa negatiivisella hyötysuhteella toimivaan, pelkkää lämpöhukkaa tuottavaan moottoriin (en ole moottoriasiantuntija, mutta kai tuo vertaus edes jotenkin toimii?). Syöpäsoluissa toimii monimutkainen viestinnän noidankehä, jossa myös hypoksialla eli hapenpuutteella on suuri merkitys. Hypoksia kiihdyttää sellaisten kasvutekijöiden ja viestintämolekyylien toimintaa, jotka lisäävät syöpäsolun kasvua. Nämä asiat ovat yleisesti tiedossa, mutta niistä ei voi suoraan johtaa, että syöpää voisi tuhota ruokasoodalla tai hapella. Alkalisointia käytetään joidenkin sytostaattihoitojen yhteydessä suojaamaan elimistöä lääkkeiden haitoilta, mutta ihmisillä ei ole todettu, että alkalisointi yksinään parantaisi syöpää tai estäisi sitä. Magneettimedian tiedekirjoituksissa on kirjoittajilla pahasti käsitteet ja ymmärrys sekaisin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Tuohan on täyttä huttua, että kaikilla syöpäpotilailla olisi noinkin matalat SpO2-arvot kuin 60%! Silloin he kaikki olisivat naamastaan yhtä sinisiä kuin se kaveri, joka joi liikaa ”terveellistä” hopeavettä. On ihan totta, että syöpäsolut pystyvät tuottamaan itselleen energiaa vähähappisessa ympäristössä ja vähähappisuus tekee syövästä aggressiivisemman, mutta hapenpuute soluissa ei ole syövän alkusyy. Warburg oli osittain väärässä, osittain oikeassa. Miettikääpä esin tilannetta että henkilöllä on sepelvaltimotauti ja hänen sydämensä saa aina liian vähän happea kun hän yhtään rasittaa itseään. Tuon artikkelin alussa mainitun koeasetelman perusteella henkilön pitäisi tuota pikaa saada sydämeensä syöpä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat