2 kommenttia

 1. http://www.drjudywood.com/

  Tuolla ehkä hieman lisää hämmentämistä keskusteluun. Judy Wood on osoittanut, että perinteiset selitykset tai olemassa oleva tieto ei selitä sitä, mitä tapahtui. Esim. lähes kaiken aineen muuttumista pölyksi. Jotain ihmeasetta on käytetty eikä sitä saa paljastaa. Joitain Teslankin tutkimia juttuja, energia-asetta. Teslaa ei saa paljastaa, koska öljy ja muut energiat menettäisivät arvonsa. Myös petkutuksesta nautitaan.

  Esim. tuolla keskustelua asiasta. Totuus-liike todetaan valeoppositioksi lähes kokonaan. Se oli valmiina jo ennen iskuja ja sille syötettiin tahallaan juttuja ohjuksista ja muita lipsautuksia. Esim. Cheneyn ilmoitus siitä, että koneen annettaisiin lähestyä ym. Joku ekspertti pantiin sanomaan, että oli räjähdepurku. Sitten muka kävi hallituksen pakeilla lahjottavana. Oikeasti kyseessä oli vain normaali rahojen myöntäminen tutkimusprojekteihin.

  Griffin on kumma äijä. Ei koskaan sano sanaa juutalainen ja hänen erään kirjansa alkusanat on kirjoittanut CFR:n jäsen. Monet ns. totuus-liikkeen tyypit saavat Penagonista rahaa.

  Kaiken maailman asiantuntyija-järjestöt (Arkkitehdit, insinöörit ym. ym. ym. totuuden puolesta -järjestöl) esittävät iusein selviä valheita julkaisuissaan. Kuinka ihmeesä uuten juuri kuuluisimmat totus-liikkeen tyypit voivat myydä kirjojaan ja niitä otetaan myyntiin joka paikkaan?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tällaisiakin mielipiteitä on liikkeellä.

  Ota näitä sitten selvää…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat