David Duken lyhyt elämänkerta

Tohtori David Duke on historian tohtori ja entinen Yhdysvaltain kongressin alahuoneen edustaja Louisianasta. Hän puolustaa jokaisen oikeutta säilyttää perinteensä, kulttuurinsa ja vapautensa. Hän edustaa rohkeasti ja rehellisesti todellista ihmisten moninaisuutta, riippumattomuutta ja vapautta!

David Duken mielestä sionistien ajama globalismi (ei globalisaatio) ja sen kätyrit ovat ihmiskunnan pahimmat viholliset. Hänen näkemyksensä mukaan kansainvälisten rikollispankkien, uutistoimistojen ja viihdeteollisuuden verkosto ovat sionistien poliittisen korruption avittamana ajamassa maailmaa kohti sotaa, taloudellista riistoa ja ihmisten perusoikeuksien, terveyden, vapauden, riippumattomuuden ja ihmisarvojen tuhoa.

Hänestä on tullut yksi maailman tunnetuimmista Irakin ja Afganistanin sotaa vastustavista amerikkalaisista. Hän oli yksi harvoista politiikan henkilöistä, joka ennen Irakin sotaa sanoi ”Irakin joukkotuhoase-syytösten olevan valetta ja sodalla olevan lopulta katastrofaaliset vaikutukset irakilaisten lisäksi Amerikan kansalaisiin”. Hän ennusti helpon keikan sijaan pitkittynyttä sotaoperaatiota, joka tulisi vaatimaan amerikkalaissotilaiden henkiä ja vahingoittamaan satoja tuhansia nuoria amerikkalaisia ja maksamaan Yhdysvalloille omaisuuksia.

Hänen ennustuksensa on todistettu oikeiksi niin Irakin joukkotuhoaseiden valheesta kuin sodan todellisesta luonteesta: rauhan ja vapauden Irakiin tuomisen sijaan Irakin sota johti satoihin tuhansiin irakilaismiesten, -naisten ja -lasten kuolemaan ja jatkuvan sisällissodan aiheuttamiin ihmisten kärsimyksiin, jotka ylittävät moninkertaisesti pahimmatkin Saddam Husseinin julmuudet. Tohtori Dukea on ylistetty kautta maailman niin näkemyksistään Irakin sodasta kuin muistakin politiikkaa ja yhteiskuntaa koskevista lausunnoistaan.

Hänen kirjojaan ’Juutalainen ylivalta’ ja ’My Awakening’ (Heräämiseni) on käännetty liki kahdellekymmenelle kielelle ja Juutalainen ylivalta on ehkä eniten luettu anti-sionistinen kirja koko maailmassa. Kirjasta on jo miljoonia painoksia ja sitä on saatavilla jopa Venäjän duumassa (parlamentin alahuone). Hänen videokanavallaan esitetyt videot ovat keränneet jo yli viisi miljoonaa katsojaa ja hänen esiintymisensä ovat koskettaneet tuhansia niin paljon, että hänestä on julkaistu jo yli 10 000 videota. Kaikki videot hänen esiintymisistään ovat keränneet yhteensä yli 300 miljoonaa katselukertaa ja hänen suosiostaan kertoo myös positiivinen arvostelu yli 90 prosentilta katsojista.

Tohtori Duke taistelee ihmiskunnan uuden maailmankatsomuksen puolesta imperialismia vastaan. Hänen mielestään yhdelläkään valtiolla tai kansalla ei ole oikeutta vallata tai hallita muita kansoja imperialismin merkeissä. Jokaisella tulee olla itsemääräämisoikeus ja oma alue, joko itsenäistymisen tai autonomian kautta. Hänen mielestään on mahdollista jokaisella kansalla olla oikeus omaan yhteisöön, jossa voi turvallisesti vaalia omaa kulttuuria, perimätietoa ja arvoja, jotka ovat juuri heidän mielelle ja uskomuksille ominaisia.

Yhdelläkään kansalla ei saa olla oikeutta riistää muita kansoja. Globalismi on kaikille tuhoisaa ja perusluonteeltaan painostavaa ja epädemokraattista. Globalismi on vain imperialistisen riiston ja tyrannian uudempi muoto, tällä kertaa maailmanlaajuisesti. Kuten palestiinalaisten kärsimykset ja joukkomurha todistavat, on Tohtori Duken mielestä ihmisten tahdonvastainen massamuutto rikos ihmisoikeuksia vastaan ja tänäkin päivänä todellinen uhka monille kansoille.

Hän muistuttaa, että historiallisesti käytännössä kaikilla mainittavammilla kulttuureilla on ollut omat imperialistisen laajenemisen, siirtomaiden miehityksen ja asuttamisen kaudet. Näin oli muinaisilla kiinalaisilla, Lähi-Idän heimoilla, Pohjois-Amerikan intiaaneilla ja afrikkalaisilla, kuten myös uskonnollinen imperialismi ja valloitukset juutalaisten, muslimien ja kristittyjen kirkoilla. Eurooppalaisilla olivat omat valtakuntansa ja ristiretket, mutta niin myös Euroopan ulkopuolelta tuli valloittajia, kuten balkanilaiset Espanjaan ja aasialaisten monet versiot hunni Attilasta. Eurooppalaiset muuttivat teknologisen kehityksen myötä joukoittain Amerikkoihin, mutta jo ennen eurooppalaisten saapumista Mayoilla oli omat imperialistiset tavoitteensa muiden paikallisten heimojen ja kansojen suhteen.

Muuttoliikkeitä on ollut aina, kaikkien kansojen keskuudessa, eikä aikaa pysty kääntämään taaksepäin satoja tai tuhansia vuosia. Mennyt on mennyttä, mutta siitä voi oppia. Kaikenlainen imperialismi tulisi julistaa epäeettiseksi ja ihmisten perusoikeuksien vastaiseksi, sillä nykyinen lukuisten erilaisten ihmisten, uskontojen ja kulttuurien sekoittaminen on takuuvarma resepti tulevaisuuden sotiin ja väkivaltaan. Näin on tapahtunut kautta ihmiskunnan historian ja siksi tohtori Duke kannustaa ihmisiä oppimaan historiasta ja tunnistamaan ihmisluonnon ja siten välttämään historian virheiden toistamisen.

Kuten niin monet ympäri maailman, jotka ovat löytäneet tarkoituksensa oman kansansa sielusta ja toimineet sen perinteiden, vapauden ja olemassaolon suojelijana, niin myös David Duke rakastui syvästi omaan eurooppalaiseen perimäänsä, joka muokkasi hänen elämäänsä nuoruudessa. Sionistien omistama ja hallitsema valtamedia muistaa aina kertoa Duken olleen Ku Klux-klaanin johtajia, mutta jättää kertomatta hänen aina olleen kaikenlaista väkivaltaa vastaan. Media jättää myös kertomatta, ettei ketään hänen klaanistaan hänen johtaja-aikoinaan koskaan syytetty väkivallasta eri rotuja kohtaan. Hän oli vielä nuori mies erotessaan järjestöstä ja on sittemmin kasvanut ymmärtämään, että oikeudet, joita hän on ajanut omalle kansalleen, tulee suoda kaikille kansoille koko maailmassa.

Erikoista on se, että media muistaa hänen väkivallattoman osallisuutensa klaaniin yli 35 vuotta sitten, mutta samalla idolisoi väkivaltaa ja veristä terrorismia kannattavia miehiä, kuten Nelson Mandela, George W. Bush ja Benjamin Netanyahu. Tämä on varsinaista kaksinaismoralismia. Mandelasta uutisoitaessa häntä ei kutsuta ”entiseksi terroristiksi”, George W. Bushista kerrottaessa ei mainita hänen olleen ”Sodanlietsoja” tai ”Irakin teurastaja”, vaikka Bushin teot ja valheet ovat vahingoittaneet miljoonia tarpeettomasti. Samat lehdet tuomitsevat rauhan ja väkivallattomuuden puolesta puhuvan David Duken hänen nuoruuden mielipiteistään.

David Dukea pidettäisiin suurmiehenä, jos hän olisi valinnut sionistimyönteisen politiikan kannattaen Israelin rikoksia. Todellisuudessa hän on suurmies ja juuri se äärijuutalaisia pelottaakin. Jatkuvasti he hyökkäävät Duken videoiden, kirjojen ja esiintymisten kimppuun, joissa käsitellään hänen loistavaa sanomaansa ihmisten erilaisuudesta, vapaudesta ja rauhasta.

David Duke voitti 1988 New Hampshiressa demokraattisen puolueen varapresidentin ehdokkuuden ja myöhemmin hänet valittiin Louisianan edustajaksi kongressin alahuoneeseen, jossa hän palveli 1989 – 1993. Vuosina 1996 – 2000 hän toimi yhdessä Louisianan suurimman republikaanipuolueen valiokunnassa. Hänet valittiin yksimielisesti republikaanipuolueen puheenjohtajaksi.

Kaksissa vaaleissa pyrkiessään senaattoriksi ja kuvernööriksi osavaltiossa, jonka väkiluku on keskikokoisen Euroopan valtion luokkaa, hän sai yli 60 % eurooppalais-amerikkalaisten äänistä, vaikka hänen vastustajansa mediabudjetti oli 40 kertaa suurempi ja käytännössä hänellä oli vastassaan koko politiikan kenttä. Sionistit tunnustavat omissa kirjoissaan ja artikkeleissaan voittaneensa Duken kiristämällä rahallisesti louisianalaisia, jos he valitsisivat tämän virkaan. Vuonna 1992 David Duke sai kymmenien prosenttien kannatuksen republikaanien presidentinvaalien esivaaleissa.

Tohtori David Duke on yksi parhaiten tunnetuista Amerikan ja maailman politiikan henkilöistä ja on esiintynyt kolmesti Yhdysvaltojen johtavassa politiikan keskusteluohjelmassa ’Meet the Press’ ja ollut vieraana Today Showssa, uutisohjelmissa NBC:llä, ABC:llä, CBS:llä, Foxilla, CNN:llä ja BBC:llä sekä monissa muissa kansainvälisissä ohjelmissa. Duke on esiintynyt yli 25 maassa ja luennoinut yli 250 yliopistossa ympäri maailman. David Duke tunnetaan maailmalla loistavana puhujana ja muutamat hänen tähtihetkistään ovat saaneet laajaa ylistystä sanomalehdissä, televisiossa ja verkossa. Slate –lehti julkaisi artikkelin hänen murskavoitostaan Meet the Press-ohjelmassa, jossa hän peittosi Tim Russetin täysin. Yksi kaikkien aikojen katsotuimpia CNN:n haastatteluita on David Duken voitto Wolf Blitzeristä ja tämän paljastaminen sionistiksi ja entiseksi AIPACin virkailijaksi ”rehellisen televisiopersoonan sijaan”.

David Duke valmistui historian kandidaatiksi Louisianan yliopistosta ja suoritti tohtorin tutkinnon vuonna 2005 Ukrainan suurimmassa yliopistossa, jolloin väitöstilaisuuteen osallistui yli tusina Ukrainan huippuakateemikkoa.

David Duke on rohkeilla ja lahjomattomilla puheillaan paljastanut totuuden sionismista ja sen taustalla vaikuttavasta ikivanhasta fanaattisesta heimolaisuudesta ja siten ansainnut Globaalin median ikuisen vihan. Samalla kuitenkin miljoonat ihmiset ovat ajatelleet itsenäisesti ja löytäneet totuuden Duken sanoista ja arvostavat häntä rehellisenä ja rohkeana miehenä. Jos haluamme sallia maailman ihmisille todellisen erilaisuuden vapauden, pitää meidän kuunnella tämän ihmeellisen miehen enteellisiä sanoja.

Alkuperäinen esittely englanniksi: http://www.davidduke.com/?p=26962

 

» Takaisin pääjuttuun

3 kommenttia

 1. David Duken kirja Olipa kerran Eurooppa on muuten julkaistu nyt suomeksi! Löytyy muun muassa huuto.netistä.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Kuulostaa yhdeltä maailman vaarallisimmista miehistä. Ihme että kaveri on saanut säilyttää henkensä. Ilmeisesti liian tunnettu. Pari korjausta tekstiin:

  Kiinalaiset nimenomaan eivät keskiajalla lähteneet valloittamaan Afrikkaa ja muita maita, vaan vetäytyivät eristyksiin, tosin liiankin eristyksiin, mitä ovat nyt sitten korjaamassa reippaammanlaisesti.

  Toinen on Inkat. Enkä jotkut myöhemmät klaanit ovat voineet olla myös sotaisia korkeakulttuurin rapautumisen jälkeen, mutta Inkat nimenomaan pysyivät aloillaan vuosisatoja, eivätkä lähteneet valloittamaan maita. He olivat henkisesti hyvin korkealla ja myös tieteissä. Heidän todellista loistoaan on tarkoituksellisesti piiloteltu ja tuhottu. Onneksi jotakin on säilynyt. Virallisia historioitsijoita ei kannata uskoa oikeastaan missään asiassa. Se on pitkälti pajunköyttä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Aatos 6 kuukautta sitten

   Pajunköyttä vai mitä, mutta oikein mielenkiintoinen artikkeli Tri Daavid Dukesta, mikä lienee sitten totta ja mikä keksittyä morkkaamista Duken toiminnasta. Kirjan aion kuitenkin lukea jne. Mielestäni lukemisen arvoinen artikkeli ja jopa ihmisen käyttäytymistä oikeaan ohjaava.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat