Demokratian kulissit alkavat jo sortua!

Viime viikolla tapahtui se, mikä kaikkien “lainkuuliaisten uusliberalististen” ihmisten keskuudessa herättää kauhuntunteita ja ainakin tekopyhää tuohtumusta. Nimittäin tuolloin Yhdysvalloissa “protestoijat” “valtasivat” kongressitalon, mikä järkytti suuresti myös Suomen laillistettuja maan- ja valtiopettureita. Tosin kongressitaloon ryntääminenkään ei ilmeisesti kaikilta osin ollut kansan syvistä riveistä lähtöisin, vaan oli osittain poliittista teatteria, mutta järkyttävää kumminkin. 

“Demokratian” kehtoa on loukattu 

Presidentti Sauli Niinistö kommentoi Yhdysvaltojen tapausta heti sen tapahtumisen jälkeen Twitterissä. 

Mistä tunnistaa maanpetturin? Kuvassa Sauli Niinistö 27.1.2015.

– Joka hetki tuo nyt Washingtonista uutta mahdotonta: meneillään on uskomaton demokratian painajainen. Rohkaisevaa on, että vastuuntuntoisia on yli puoluerajan, hän kirjoittaa. 

Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola kuvasi aiemmin Iltalehdelle, että kyseessä oli silloin vallankaappausyritys. 

Pääministeri Sanna Marin (sd) piti tapausta Aaltolan ja Niinistön tavoin huolestuttavana, 

– Mielenosoittajien tunkeutuminen kongressirakennukseen on erittäin vakava ja huolestuttava asia. Se osoittaa, kuinka tärkeää demokratiaa on puolustaa järkähtämättä, Marin kirjoittaa Twitterissä

Pekka Haavisto 

”Olemme hiuksen hienon välimatkan päässä, vaikka elämme keskellä demokratiaa, siitä, että jos joku alkaa käyttää väärin tilannetta, ei tapahtumat ole kaukana kenestäkään meistä”, hän kommentoi Ylen Ykkösaamussa lauantaina. 

Pekka Haavisto.

Nämä tapahtumat herättävät Haavistossa suurta huolta siitä, mitä demokratialle ylipäänsä on tapahtumassa.  

Ulkomaat 

Britannian pääministeri Boris Johnson nimeää keskiviikkoisen mellakoinnin häpeälliseksi. Hänen mukaansa Yhdysvallat puolustaa demokratiaa eri puolilla maailmaa ja rauhanomainen vallanvaihto siellä on elintärkeää

 

EU:n komission puheenjohtaja Ursula von Leyen vakuuttaa niin ikään uskoaan Yhdysvaltain instituutioiden ja demokratian vahvuuteen. Ytimessä on rauhanomainen vallanvaihto, hän korostaa. 

Nykyisin ei ole demokratiaa, vaan sen irvikuva 

Miten “demokratia” käyttäytyy täysin rappeutuneessa ja helvetillisessä yhteiskunnassa? Siis sellaisissa kuin on nykyisin esimerkiksi länsimaissa. 

Juutalaismafian voimakkaan vaikutuksen alaisena olevat länsimaiset yhteiskunnat,  kuten Suomi, ovat täysin henkisesti rappeutuneet ja poliittinen koneisto sekä viranhaltijat kokonaisuudessaan ovat isänmaansa ja kansansa suuria pettureita ja vihamiehiä. Täysin selvää on, että hyvin liberaalisia mahdollisuuksia salliva demokratia on tällaisissa rappeutuneissa yhteiskunnissa täydellistä myrkkyä. 

On syytä mainita, että juutalainen mafia hallitsee ennen muuta länsimaissa pankkijärjestelmää ja tiedotusvälineitä tiedotusvälineitä, niin tällöin ei voida puhua puhua demokratiasta. Nämä järjestelmät pitäisi demokratiassa olla tietysti kansan hallinnassa.

Demokratiaan kuuluu vapaus ja tasa-arvo. Siitä kuinka juutalaismafia on käyttänyt kyseisiä arvoja välineistönään intressiensä saavuttamiseksi, kertovat Siionin viisaiden pöytäkirjat

Ensimmäinen pöytäkirja 

VAPAUS. TASA-ARVOISUUS. VELJEYS. Jo muinaisaikoina heitimme kansain keskuuteen sanat »vapaus, veljeys, tasa-arvoisuus», joita mielettömät papukaijat ovat senjälkeen kaikkialla maailmassa toistaneet ja rientäneet kaikilta ilmansuunnilta näitä syöttejämme kohden. Niiden avulla on hävitetty maailmasta todellinen henkilökohtainen vapaus ja hyvinvointi, mikä ennen oli turvattuna suurten laumojen väkivaltaa vastaan. Viisaatkaan ja ymmärtäväiset ei-juutalaiset eivät käsittäneet näiden sanojen todellista merkitystä ja niiden sisäistä ristiriitaisuutta. He eivät huomanneet, ettei luonnossa ole olemassa mitään tasa-arvoisuutta eikä voi olla mitään vapautta, koska jo itse luonto on säätänyt järjen, luonteen ja taipumukset erilaisiksi eri yksilöillä. Lisäksi luonnon koko elämä on riippuvainen sen omista laeista. Ei-juutalaiset eivät ajattele, että kansanjoukko on sokeata voimaa, että sen keskuudesta valitut nousukkaat ovat yhtä sokeita kuin kansanjoukko itse, että asioista selvillä oleva, vaikka hän olisi tyhmäkin, osaa hallita, kun taas asioita tuntematon, olkoonpa hän vaikka nero, ei ymmärrä politiikkaa eikä valtiotaitoa. Kaikki tämä on jäänyt ei-juutalaisilta huomaamatta. 

Muutamia esimerkkejä yhteiskunnan degeneraatiosta 

1980-luvulta alkaen käynnistyi Suomessa täydellinen muutosprosessi yhtenäisen hyvinvointi yhteiskunnan rappeuttamiseksi. Tällainen vaikutus ei ole tapahtunut vain Suomessa, vaan ilmiö on maailmanlaajuinen, ja siitä ovat vastuussa tietyn negatiivisen globaalin eliitin suppea joukko. Totuuden mukaista on nimetä kyseinen kansallisvaltioille tuhoisa prosessi Uudeksi Maailmanjärjestyksesi (englanniksi ’New World Order’, NWO). 

Suomen yhteiskuntaan vaikuttaa nykyisin historiallisen tuhoisasti ainakin kolme tekijää. 

1. Poliittisten vallanpitäjien toimesta Suomea ollaan laittamassa lunastuskuntoon ja mahdollisen EU:n liittovaltion maakunnaksi sekä samalla suunnitellaan rankkoja taloudellisia pakotteita negatiivisen globalisaation hyödyksi. Nämä länsimaisten valtioiden poliittiset johtajat ovat juutalaismafian täydellisiä marionetteja. 

Yllä mainittu tarkoittaa Uutta Maailmanjärjestystä, jossa uutena ilmiönä on globaali koronahysterian lietsominen rokotuksineen, ja lisäksi globaalin talous- ja poliittisen valtaliiton agenda, jossa Maailman talousfoorumi (WEF) on suunnitellut muuttavansa maailmantalouden täysin erilaiseksi “koronapandemian” jälkeen sekä  EU-johtajien sopimus 21.7.2020 Euroopan elpymissuunnitelmasta

2. Suomi on tehnyt ratkaisevan suuren virheen luopuessaan puolueettomuuspolitiikasta, joka viitoitti Paasikiven–Kekkosenlinjaa. Yhdysvallat ja sen tietyt NATO-liittolaiset ovat käytännössä miehittäneet Suomen. Suomen maanpetturipoliitikot ovat ajautumassa syvään ja tarkoitukselliseen konfliktiin Venäjän kanssa. Suomen ylipielinen ja mätä poliittinen johtajisto on hakeutunut jo vuosia kiihtyvällä innolla NATOn jäsenmaaksi ja nyt isäntämaasopimuksen (tämäkin sopimus on laiton) myötä Suomi on niin lähellä Natoa kuin se vain pystyy ilman sopimuksen ratifiointia olemaan. Koska Suomi on alistettu maan poliittisten kansan- ja maanpetturien toimesta, puskurialueeksi Venäjää vastaan, on Venäjä pakotettu ennen pitkää miehittämään osan Suomea, mikä toteutunee linjalla Lappeenranta – Nurmes – Oulu ja siitä edelleen Jäämerelle. Toteutuessaan tämä voisi olla myös Suomen pelastus. 

3. Ehkä välittömin Suomen yhteiskunnan lopulliseen rappeutumiseen vaikuttava tekijä on monikulttuuripolitiikan ideologian virallistaminen tärkeimmäksi poliittiseksi tavoitteeksi. Tämän tavoitteen eteen ponnistelevat sekä poliittinen koneisto että viranhaltijat. Tässä tilanteessa myös poliisiorganisaatio (POLPO) on negatiivisen globalisaation palkka-armeija, joka puolustaa laittomuutta “näennäisen oikeudenmukaisuuden ja järjestyksen” viittaan kietoutuneena. 

Suomalaisten kansanmurha, ja eurooppalaisten eliminointi yleensä, on suunniteltu toteutettavaksi suunnattomilla väestönsiirroilla poliittisen Lähi-idän alueelta Suomeen, ja myös muihin EU:n maihin. Lisäksi nyt käytetään hyödyksi koronahysteriaa rokotuksineen. Juutalaiseliitin kontrolloimat joukkotiedonvälitys, sosiaalinen media, Internet yleensä, viihdemaailma, poliittinen järjestelmä, viranhaltijat ja koulutusmaailma esikoulusta yliopistoihin saakka, ovat hirvittäviä henkisen myrkyn lähteitä, tai paremminkin likakaivoja. 

Tämä henkinen myrkky ei tuhoa vain aikamme suomalaisia kauhistuttavalla voimallaan, vaan myös tulevat sukupolvet halutaan sumentaa esimerkiksi hedonismin ja sukupuolineutraaliuden kasvupohjaksi. Degeneraation instrumentaalisina puuhamiehinä (”kentällä”) ovat Suomen kansanpetturipoliitikot ynnä muut arvoliberalistiset ainekset. 

Kuva symbolisoi osuvasti nykyisen yhteiskunnan rappiota. Kuvassa on teemana tasa-arvo.

Vankan demonisen kasvualustan yllä osoitetuille ilmiöille kuitenkin on muodostanut myös Suomessa, tympeän materialismin ja ateismin yleistyminen yhteiskunnan kaikilla sektoreilla. Nykyiset kristilliset kirkot ovat vaipuneet aneemisiksi sosiaalisektorin instituutioiksi, jotka vielä rypevät sukupuolineutraaliuden likaojassa. Jopa ateismikin on parempi vaihtoehto kuin nykyisten kirkkojen tarjoama modernisoitu ”kristillinen” hedonismi, josta kaikkiaan seuraa henkinen taantuminen eli degeneraatio.[1] 

Länsivallat ovat kerskailleet demokratiallaan, mutta totuus on se, että niissä ovat toteutuneet sen sijaan vain demokratian ulkokuoret. Globaali eliitti ts. juutalaiseliitti on käyttänyt demokratian arvoja helvetillisellä kieroudella hyväkseen. Demokratiasta on tullut instrumentti juutalaisen maailmanvallan saavuttamiseksi. 

Äskettäin mananmaille siirtynyt ja juutalaiseliittiin kuulunut kasinomiljardööri Sheldon Adelson oli Trumpin ehkä suurimpia taloudellisia avustajia.

Kuinka perustelemme yllä olevaa väitettä? 

Kuitenkaan ei ole edustavan demokratian tai kansan syytä se, että maahan tulee kerta toisensa jälkeen valittua kelvottomia isänmaanpettureita, joille itsekkäät tavoitteet ja globaalin eliitin intressit ovat etusijalla. Tästä kaikesta voidaan syyttää juutalaiseliitin kontrollissa olevia uutistoimistoja ja mediaimperiumia, jotka manipuloivat taitavasti ihmiset äänestämään pirullisen ovelaa psykologiaa hyödyntäen kansanvihollisia päättäviin elimiin. Totuuden nimissä on sanottava, että nykyisin Suomessa ja yleensä länsimaissa ei ole edes puolidemokratiaa, vaan demokratian kulissit.  

Nykyisin demokratia sallii liberaaliudessaan esimerkiksi henkistä kehitystä turmelevan viihteen sekä pedagogiikan suorastaan perverssin opetusohjelman koululaisille, kuten yllä jo tähän viitattiin. Niinpä demokraattisella ”vapaudella” ei ole aina käytössään välineitä torjuakseen maassa rehottavia turmelevia virtauksia.  Demokratiassa mahdollistuu myös yksilönvapautena hyötyä rahan voimalla lähimmäistensä kustannuksella näiden työstä. 

Minkälainen onkaan Eurooppalaisten poliittisten johtajien ylistämä Washingtonin “demokratian” kehto? 

Benjamin Freedman, joka oli kuulunut korkeimpien juutalaistoimijoiden ja yhteiskunnallisesti vaikutusvaltaisissa juutalaisjärjestöjen sisäpiireihin (myöhemmin niistä pois loikanneena), tiesi mistä puhui. Kongressilla ei ollut vuosikymmeniin mitään itsenäistä valtaa Yhdysvaltojen etujen mukaisiin päätöksiin. Freedman kirjoittaa:  

New York Times julkaisi 8.8.1975 sivulla 2. artikkelin, jonka otsikko oli The Israel Lobby in Washington Is Small and Effective. Artikkelissa kuvattiin, sitä kuinka alle viiden prosentin vähemmistö, joka koostuu juutalaista syntyperää olevista, kontrolloi kongressia. He käyttivät painostusta kongressin jäseniä kohtaan, joihin he pitävät jatkuvasti yhteyttä. He vaikuttavat heihin, jotta he äänestäisivät suotuisasti sellaisen lainsäädännön puolesta ”jolla on merkitystä Israelin eduille” kuten New York Times -lehden artikkelissa myönnettiin.  

Washingtonissa vallitsee juutalaisjärjestöjen diktatuuri, eikä mikään demokratia, jonka ulkoiset tunnusmerkit ovat vielä voimassa. 

Myös EU:ta ajatellen on täysin järjetöntä väittää, että siinä koneistossa toteutuisi demokratia. Euroopan Unionissa hegemonia keskittyy globaaliin bisnesmaailmaan. Euroopan unionissa hallitsevan finanssieliitin verkostot, jotka lamauttavat kansanvallan jäänteitä lakialoite ja lahjus kerrallaan. Brysselissä, vallan ytimessä, työskentelee 30 000 lobbaria. Jo ainoastaan Euroopan parlamenttiin pääsee jatkuvasti noin 4500 lobbaria, mikä tarkoittaa kutakin europarlamentaarikkoa kohden noin kuusi piinkovaa ammattilaista, jotka yrittävät vaikuttaa päätöksiin. Huolestuttavaa on, että EU-poliitikot luottavat enemmän lobbauskoneistoon kuin puolueettomiin asiantuntijoihin.[2] Siten eri maiden hallitukset ja eduskunnat ovat globaalinen suurpääomien ja giganttisten yhtiöiden orjuudessa Brysselin lobbauskoneiston ansiosta. 

Millaisessa yhteiskunnassa demokratiaa voitaisiin soveltaa? 

Virallisen informaation mukaan esimerkiksi Suomessa, kuten suurin piirtein muissakin länsimaissa, on käytössä näennäinen edustuksellinen demokratia, jossa kansalaiset valitsevat päätöksentekijät keskuudestaan vaaleilla. Lisäksi todetaan, että vaalien järjestelyistä vastaa ensisijaisesti oikeusministeriö. Kunnilla on kattava vastuu vaalien toteutuksesta. Oikeusministeriö seuraa ja edistää kansalaisten osallistumisoikeuksien sekä kielellisten oikeuksien toteutumista. 

Mikäli valtio toteuttaa hyvän ja toden arvoja sekä karttaa kaikkea väärää ja pahaa, harjoittaen laillisuusperiaatteita, joiden toteutumista myös valvotaan ponnistaen kansakunta kokonaisuudessaan voimansa yhteisen hyvän toteutumiseksi, voitaisiin todellakin tällaisessa yhteiskunnassa ainakin soveltaa demokratiaa. Ennen muuta imperatiivisena mandaattina (vaalilupausten pitäminen) eli edustajat noudattavat tässä tilanteessa äänestäjien tahtoa kirjaimellisesti. 

On huomioitava, että hallitusmuodosta ei yleensä voida sanoa jonkun olevan ehdottomasti oikein ja toisaalta, että tuo on absoluuttisesti kelvoton. Täytyy ymmärtää, että kehittyneet eli hyvät ja oikeudenmukaiset ihmiset tekevät hyvää tulosta niin demokratiassa kuin myös esimerkiksi kuningaskunnissa. Mutta näissä molemmissa voivat myös kehittymättömät eli pahat ihmiset saavuttaa hegemonian, perin onnettomin yhteiskunnallisin seurauksin. Kuitenkin valtion suvereniteetilla, itsenäisellä talouspolitiikalla, riippumattomalla medialla ja niin edelleen, voidaan edistää yleistä yhteiskunnallista hyvinvointia. Vain Uuden Kirkon uskontoon perustuva valtiomalli ja yhteiskunta voi kehittyä oikeudenmukaisuuden ja yhteisenhyvän kehdoksi. 

Uuden Kirkon uskontoon perustuvassa valtiomallissa voitaisiin soveltaa kansallissosialismin parhaita puolia, demokratialla vahvistettuna. Tällöin ajettaisiin työväenluokan asiaa, muiden muassa siten, että edistettäisiin työllisyyttä ja yritysvoittojen jakoa työntekijöille, pääomatulojen kontrolloimista, keinottelun ja koronkiskonnan kieltämistä (vankeusrangaistuksen uhalla), vapaamuurariuden kieltämistä (ankarien rangaistuksien uhalla), suuryrityksien sosialisoimista, pääoman herruuden lakkauttamista ja vapaakaupan sijaan omavaraistaloutta. Lyhyesti sanoen pidettäisiin yllä sääntelevää valtiovaltaa, työnarvon antikapitalistista korostusta ja pyrittäisiin rajoittamaan plutokratiaa sekä koron ja ulkomaanvelan vaikutusta kansallisessa talouselämässä. Valtiolla olisi keskuspankki ja oma raha, jota se käyttäisi korottomasti investointeihin. Ulkomaisessa vaihtokaupassa maksuvälineenä soveltuisi sekä raha että tavaroiden vaihto. Kaikki nykyiset maan- ja valtiopetturipoliitikot sekä arvoliberalistit laitettaisiin pakkotyöhön, vaikkapa kuokkimaan suota. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

(1) Sauli Niinistö (@niinisto) / Twitter  

UPI:n Aaltola: Yhdysvalloissa menossa vallankaappaus (iltalehti.fi)  

(1) Sanna Marin on Twitter: ”Mielenosoittajien tunkeutuminen kongressirakennukseen on erittäin vakava ja huolestuttava asia. Se osoittaa, kuinka tärkeää demokratiaa on puolustaa järkähtämättä. https://t.co/WgZ6EwifX4” / Twitter 

Islam Radio: http://islam-radio.net/   

Islam Radio: European Union and Jewish/Israeli influence – Radio Islam (islam-radio.net) 

Islam Radio: Jewish Power and Influence in U.S. and World Business and Finance – Radio Islam (islam-radio.net) 

Kampanja pedofilian laillistamiseksi | Tapio Puolimatka  

_ _ _ _ _ _ _ _  

[1]. Lottes, Ilsa (2000) ”Uusia näkökulmia seksuaaliterveyteen”, teoksessa Osmo Kontula & Ilsa Lottes (toim.) Seksuaaliterveys Suomessa. Helsinki: Tammi. 

[2]. Kivi, Jaana (2016). Bryssel myyty; Lobbausparatiisin kauppiaat. Into 

Kirjallisuutta ja tiedostoja 

Herran Toinen Tuleminen: Nova Hierosolyma 

Swedenborg, Emanuel. Arcana Coelestia. Londini 1749-1756. 

Vera Christiana Religio, Amstelodami 1771. 

Emanuel Swedenborg: Taivas ja helvetti 

Emanuel Swedenborg: Aviorakkaus 

SwedenborgEmanuel. Worlds in space. Saatavina: https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/  

Rami, Ahmed. Islam-Radio. Kätketty tyrannia. Saatavina: http://www.islam-radio.net/finish/power/rosenthal.htmhttp://islam-radio.net/  

SwedenborgEmanuelTrue Christian Religion. Saatavina: https://www.sacred-texts.com/swd/tcr/tcr01.htm  

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla:  

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla 

16 kommenttia

 1. Demokratiaa ei esiinny luonnossa.
  – Mitä demokraattisempi valtio on,
  sitä kauempana se on luonnonjärjestyksestä ja
  sitä heikommalla pohjalla järjestelmän pysyvyys on.

  Demokraattinen Neuvostoliitto kesti lähes 80 vuotta mikä on jo hyvä saavutus. — Kuninkaan ikä parhaimmillaan.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. Luonnossa parhain ja vahvin aines hoitaa lauman johtajan tehtävät lauman parhaaksi. Muuten lauma tuhoutuu. Sellaista vääristymää kuin ihmisen kohdalla nyt on nähtävissä ei pääse tapahtumaan koska lauman tuho merkitsee myös sitä johtavan ja sen säilymistä puolustavan johdon tuhoa.

   Edustuksellinen demokratia (ED) on oikotie tyranniaan. Siinä itsekkäin ja älykkäin kansaa huijaava eliitti pystyy kaappaamaan kaiken vallan itselleen ja toteuttamaan vain omia etujaan kansan unohtaen.

   NL ei ollut demokraattinen koska se tuhosi itse itsensä. Sellainen ei kuulu demokratiaan kun se määritellään koko kansan tai yhteisen hyvän asiaksi. Kuten historia kertoo niin eliitin itsekkäiden hankkeiden varaan rakentuvat yhteiskunnat ja kulttuurit aina päätyvät tuhoon koska ne evät pysy oikealla raiteella vaan ajautuvat rikollisen ja paatuneen eliitin johdatukseen.

   Mitään todellista demokratiaa jossa kansakunnan parhaimmisto kantaa huolta koko laumasta ei ihmiskunta ole vielä nähnytkään ja ne yritykset mitä on ollut on tuhottu väkivalloin.
   Tällä hetkellä näyttäisi siltä että pisimmälle todellisen ja kestävän demokratian tiellä ovat päässeet Venäjä ja Kiina. Maat puolustavat (ainakin vielä) suvereenisuutta ja kansan (lauman) säilymistä oman eliittinsä johdolla toisin kuin läntiset ’muka-demokratiat’ jotka tuhoavat omaa kansaansa tavoitteenaan juureton globaali massa yhteisö, lauma jonka etua ja hyvinvointia ei tarvitse ajatella.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. DEMOKRATIA ON HUIJAUSTA
  Jos kansa hallitsisi pankkijärjestelmää ja tiedotusvälineitä, niin silloin voitaisiin puhua demokratiasta. Kun näin ei ole, voidaan käsitteelle vain nauraa. Yhdysvaltoja pidetään demokratian esikuvana ja puolustajana, mutta Yhdysvalloissa ei ole lainkaan demokratiaa, sillä sekä pankkijärjestelmä että media ovat totaalisesti juutalaisten kontrollissa. Suomessakin demokratia on vain näennäistä. Valtamedia muokkaa ihmisten mielipiteitä mennen tullen, mikä näkyy esim. tässä koronahuijauksessa, joka paljastaa sen, että rikollisten käsissä oleva THL määrää ihmisten perusoikeuksista. Mutta kansa on aivopestyä ja uskoo koronahuijaukseen, koska lehdistä ja televisio sitä puolustaa. Sitten vielä se, että Suomen kansalla ei ole uskontoa, jolla olisi yhteys Jumalaan ja taivaaseen. Luterilainen usko on aikoja sitten kuollut ja sen paikan ovat ottaneet kaikenlaiset hörhöliikkeet kuten esim. helluntalaiset. Niillä ei ole yhteyttä Jumalaan ja taivaaseen. Todellinen demokratia Suomessa edellyttäisi ensin perusteellista vallankumousta. Nykyinen valtion johdossa oleva rikolliskaarti vapaamuurareineen tulisi likvidoida säälimättä. Vastas sen jälkeen olisi mahdollista luoda demokraattinen valtio. Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://www.globalresearch.ca
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 3. Tässä yksi kotiinpäin vetämisestä, vain sattumalta selvitin Kiurun mainitseman firman johdon taustat, siksi kun,
  ”IL: Krista Kiuru syyttää Israelin saaneen EU:n rokotteet”
  Albert Bourla yhdysvaltalaisen Pfizer- lääkeyhtiön puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. Wikipedian mukaan:Bourla syntyi ja kasvoi Thessalonikissa, Kreikassa.Syntynyt holokaustista selviytyneille tessalonikalaisille juutalaisille vanhemmille.
  Mitä muuta löytyy näiden rokotefirmojen taustasta?

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Suomalainen demokratia on olemassa vain paperilla, tai mielikuvituksessa . Kun puhutaan vallasta Suomessa, on se nivoutunut tiettyjen voimakkaiden tahojen , joita ei ole äänestetty valtaan mutta joilla on ”edustajansa ” jotka ovat ”kuulemma” ? äänestetty valtaan.

  Tarkoitin tuolla kuulemma ilmauksella sitä, ettei nykyään kuitenkaan voi olla 100% varma ettei vaalituloksia peukaloida, esim USA:n presidentinvaalit ovat tästä esimerkki.

  Viime aikoina on erityisen voimakkaasti minun silmääni pistänyt se, että ns The Medical Cartel aka big pharmalla on erityisen vahva valta Suomessa, suorastaan infernaalinen. Niin pääministeri, presidentti, eduskunta , oppositio puolueet kuten PS , viranomais tahot, sairaanhoitopiirien lääkärit? …..he näyttävät kaikki minusta olevan Medical Cartel väen , joka myös kuuluu ns Deep State entiteettiin ohjailtavissa ? , vai pitäisikö sanoa käskytettävinä ?

  Kun kysytään ” ratkaisua ” harmittomaan flunssaan on ratkaisu ”poliitikoilla” siihen jo ollut valmiina kuukausia, ellei jopa vuosia aiemmin…koska näille kaikille tapahtumille on jo valmiiksi tehty ”käsikirjoitus” kauan ennen kuin niistä edes keskustellaan julkisesti.

  Demokratia on hämäys, joka ainakin tähän asti on perustunut siihen että ihmisten mieliin saadaan pumpattua tila jossa he kuvittelevat olevansa tilanteen herroja, vaikkei se olisi todellisuutta. Kyse on silloin illuusiosta .

  “The best slave is the one who thinks he is free.”

  Johann Wolfgang von Goethe

  En sano etteikö demokratia voisi toimia, tätä ei vain ole vielä pystytty todenteolla edes kokeilemaan, koska tietyt tahot ovat olleet kontrolloimassa koko demokratia prosessia koko sen olemassa olon ajan Suomessa.

  Jotenkin tuntuu siltä ettei polku parempaan voi koskaan oikeasti tulla jostain ylhäältä kansakunnan ”edustajista” , vaan pikemminkin aina poikkeuksetta vain ainoastaaan yksilöistä jotka ovat saavuttaneet omassa tajunnassaan kyllin ison harppauksen, niin että yksilö kykenee ymmärtämään tarpeeksi niin yksilön kuin yhteiskunnan tarpeen , ja kykenee toimimaan sekä rationaalisesti että aina oikeudenmukaisesti. Eli osaa toimia älykkäästi . Kuningas joka hallitsee kansakuntaa voi johtaa hyvin , jos on rationaalinen, oikeudenmukainen ja viisas . Ja koska yksilöiden kehitys ja voima on niin erityisen tärkeä, on juuri siihen valtaa pitävien toimesta tehty moninaisia asioita jotka sabotoivat / estävät yksilön kehitystä, koska se koetaan uhkana heidän omalle vallalle, ja siksi nykyinen yhteiskunta onkin juuri niin mätä monessa mielessä.

  Summa summarun….nykyinen yhteiskunta on paitsi illuusio niin myös 100% mätä, joka palvelee tahoja joita ei ole edes vaaleilla valittu mihinkään.

  Herätkää!

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
  1. Malli tulee täältä
   Don’t Fall for the Establishment’s Tall Tales. There Was No “Violent Assault on the Capitol” and There Is Abundant Evidence of Electoral Fraud
   PAUL CRAIG ROBERTS • JANUARY 15, 2021
   Mitään todellista Kongressin valtausta ei ollut, teatteria vain, ja on vahva todiste siitä että vaalit oli suuri huijaus.
   https://www.unz.com/proberts/dont-fall-for-the-establishments-tall-tales-there-was-no-violent-assault-on-the-capitol-and-there-is-abundant-evidence-of-electoral-fraud/

   Näin tämä länsimainen muka-demokratia toimii jota nyt halutaan asevoimin viedä kaikkiin maailman kolkkiin kun se on niin hieno hallintomuoto. Ja meille kerrotaan että ainoat totalitaariset kansojaan sortavat maat ovat Kiina ja Venäjä joita meidän tulee pelätä kuin ruttoa vaikka siellä kansa voi paremmin.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. USA on nimellisesti yksilönvapauksiin ja -oikeuksiin perustuvan demokratian merkittävä syntysija. Se syntyi, kun Pohjois-Amerikan siirtokunnat vapauttivat itsensä Englannin kuninkaan ja Brittiläisten kauppakomppanioiden herruudesta. Myös Englannin keskuspankin pyrkimykset tunkea itsensä Pohjois-Amerikan uudeksi keskuspankiksi torjuttiin. USA:n perustajahahmot tiedostivat keskitetyn pankkivallan muodostaman uhan maan itsenäisyydelle. Pankkiirivallan torjunta kuitenkin murtui v. 1913, jolloin keskuspankki FED perustettiin. FEDin perustamisen myötä pankkiirit ja rahaoligarkit kasvattivat maassa valtaansa erityisesti kaappaamalla itselleen lehdistön omistusta ja myöhemmin kaikkein tärkeimmän kansan aivopesumenetelmän eli televisioverkot. Median hallinnan avulla USA onnistuttiin houkuttelemaan maailmansotiin, joihin sen kansa ei viisaasti olisi halunnut osallistua (nk. America First -liike). USA:n sotavoimista tehtiin maailmansotien myötä niin vahvat, että keskuspankkiirit saattoivat alkaa levittää niiden avulla kartellinsa valtaa vahvistavaa lumedemokratiamallia ympäri maapalloa. Kansallisia resursseja tavallisten ihmisten tai pienyritysten käyttöön ohjaavat yhteiskunnalliset kokeilut oli syytä kaataa. Toisaalta rahaoligarkit, kuten David Rockefeller alkoivat suosia Kiinan kaltaista totalitaristista ja avoimen väkivaltaista kommunismia, joka sementoi ylikansallisten korporaatioiden ylivallan.

  USA säilytti asemansa demokratiana niin kauan kun maan kansalaisten annettiin nauttia vapaaseen kilpailuun perustuvan taloutensa hedelmistä. Kukoistava pienyrityskenttä on merkki siitä, että vapaa kilpailu toimii eikä liika sääntely tai verotus sitä tapa. Mallin varjopuolena on kehno sosiaaliturva. Malli muuttuu suorastaan vaaralliseksi, jos valtiovalta alkaa suosimaan suuryrityksiä, mikä jättää osan väestöä työttömiksi. Sen vuoksi kansa houkutellaan suuryritysmalliin sosiaaliturvaa parantamalla. Kansa ei kuitenkaan ymmärrä sitä, että tästä sosiaaliturvasta tulee loukku. Itsensä elättäminen ei ole mahdollista muuten kuin palvelemalla valtion laitoksia, suuryrityksiä tai siten kituuttamalla sosiaaliturvan varassa. Korporaatiofasismissa on myös pienyrittäjiä, mutta käytännössä nämä ovat suuryritysten alihankkijoita.

  Rahaoligarkit ja teknokraatit siis pyrkivät muuttamaan ympäristöä korporatiiviseksi, jossa valtiovalta ja suuryritykset liittoutuvat ja heikentävät kansalaisten mahdollisuuksia tulla toimeen omaehtoisesti. Kehitys alkoi maaseudulta, jossa pien- ja asutusviljely tehdään mahdottomaksi. Jossain vaiheessa kaikki ilmiöt ja järjestelmät, jotka ruokkivat kansan omaehtoista kulttuuria ja toimeentuloa, pyritään tukahduttamaan. Kansa muuttuu orjakansaksi – tyhmäksi ja vaille omaehtoista sivistystä. Kaikki sen uskomat ajatukset ja kulttuurimuodot ovat sille massatiedotusvälineistön kautta syötettyä valhetta ja roskaa. Tämä tukahduttaa myös sydämen sivistyksen ja ihmisistä tulee lauma toisiaan raatelevia petoja. Koronassa tämä ilmiö alkaa tulla jo esiin tekopyhyyden kaapuun puettuna.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Yhdysvaltojen politiikassa on jotain pahasti sekaisin, kun se pyrkii jatkuvasti etsimään ulkomaisia ”vihollisia”, jotka muka ovat tuhoamassa Amerikkaa. Ellei vihollinen ole Venäjä se on Kiina tai joku muu mutta jostain se aina löytyy
   Yhdysvaltojen edetessä kohti Joe Bidenin vihkimistä ensi viikolla tasavallan 46. presidentiksi, kansaan on tarttunut pelko puhkeavasta siviiliväkivallasta.
   Noin 20 000 sotilasta on sijoitettu Washington DC: hen suojelemaan hallituksen rakennuksia hyökkäyksiltä. Yhdysvaltojen sotilaita on nyt enemmän puolustavassa asemassa maan pääkaupungissa kuin Afganistanissa, Irakissa ja Syyriassa yhteensä. Sekä Valkoinen talo että Capitol-rakennus missä kongressi istuu on aidattu teräs- ja betoniseinillä.

   America in Crisis… Blaming Russia Is Self-Defeating Diversion
   As the United States heads towards the inauguration of Joe Biden next week to become the 46th president of the republic, the nation is gripped by a foreboding sense of civil violence erupting.
   … Nevertheless, the Russian bogeyman is still invoked whenever Americans try to explain the dire political mess that their country is in. It’s not just Russia. There is something phenomenally deranged about U.S. politics that continually seeks to find foreign “enemies” and “evildoers” who are purportedly hellbent on destroying America. If it’s not Russia, then it’s China, and so on and so on. What is this xenophobia and jingoism about?
   https://www.strategic-culture.org/news/2021/01/15/america-in-crisis-blaming-russia-is-self-defeating-diversion/

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. ”Toisaalta rahaoligarkit, kuten David Rockefeller alkoivat suosia Kiinan kaltaista totalitaristista ja avoimen väkivaltaista kommunismia, joka sementoi ylikansallisten korporaatioiden ylivallan.”

   Tuosta monet maassa asuvat tai asuneet länsimaalaiset ovat eri mieltä.
   Kiina ei ole kommunistinen vaan maa joka on yhdistänyt kapitalismin ja sosialismin. Se panostaa valtiokapitalismiin mikä tarkoittaa sitä etteivät oligarkit ja rahaa keräävät pääse kohtuuttomasti hyötymään kansan kustannuksella.
   Xi Jinping on itse määritellyt Kiinan sosialistiseksi markkinatalousmaaksi joka panostaa koko kansan elintason nostamiseen. On paljon dokumentteja siitä että se pitää paikkansa. Mutta Lännen propagandan mukaan Kiina on tavallisen kansalaisen pahin painajainen. Miksiköhän?
   Kiina ei myöskään ole avoimen väkivaltainen eikä pyri sotilaallisiin ratkaisuihin ulkopolitiikassaan. Venäjän ohella se pyrkii rakentamaan rauhaa mitä silkkitie hanke hyvin kuvaa ja tekee rakentavaa yhteistyötä kehitysmaiden kanssa.

   China Trolls the West’s Delusions and Hypocrisies
   GREGORY HOOD • JANUARY 12, 2021
   https://www.unz.com/ghood/china-trolls-the-wests-delusions-and-hypocrisies/
   https://www.unz.com/?s=Xi&Action=Search&authors=fred-reed&ptype=all

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
 6. Näin Suomi sotkee itsensä asioihin jotka eivät sille kuuluu. Kuka käskee näin tekemään?

  Etsintäkuulutettu lännen tukema protestijohtaja Navalny pidätettiin Moskovassa – EU-Suomen hallinto kiihkoilee

  Venäjän ulkoministeriö vaatii ulkomaita kunnioittamaan Venäjän lakeja sekä kansainvälisiä lakeja pidätettyään etsintäkuulutetun ja lännen tukeman protestijohtaja Alexei Navalnyn Moskovan lentokentällä. EU-Suomen hallinto onkin osoittautunut erityisen kiihkeäksi Venäjän marginaaliopposition johtajan tukijaksi.
  https://mvlehti.net/2021/01/18/etsintakuulutettu-lannen-tukema-protestijohtaja-navalny-pidatettiin-moskovassa-eu-suomen-hallinto-kiihkoilee/

  Hyvä artikkelin kommentti PatriaeX

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Miksi Amerikasta on tullut terroristivaltio?
  America Has Become an Armed and Angry Camp
  LOUIS FARRAKHAN • JANUARY 19, 2021
  Miksi Usan perustaja-isät sanoivat, että sananvapaus oli välttämätöntä?

  Kun sinulla on hallitus, joka kertoo valheita ihmisille ja manipuloi ihmisissä olevaa pelkoa saavuttaakseen omat asiansa, jotka eivät välttämättä ole ihmisten etujen mukaisia, ”sananvapaus” antaa mahdollisuuden totuuden nousemiseksi valtaan ja pelastaa kansalaiset jumalattoman hallituksen petollisista toimista.
  … Kiitän Jumalaa perustajista, jotka sanoivat, että ”sananvapaus” on ehdottoman välttämätön demokratian suojelemiseksi.
  Why did the founding fathers say “freedom of speech” was necessary?

  When you have government that tells lies to the people and manipulates fear in the people to accomplish agendas that are not necessarily in the best interest of the people, “freedom of speech” will allow one to speak truth to power to save the citizens from the deceptive practice of wicked government.
  … I thank God for the founding fathers that said that “freedom of speech” was absolutely necessary to protect the democracy.
  https://www.unz.com/article/america-has-become-an-armed-and-angry-camp/

  Tuota lukiessa tulee mieleen ettei sananvapus enää ole ratkaiseva asia vaikka sitä onkin alettu vahvasti rajoittaa. Totuutta asioista kyllä on saatavilla mutta se ei enää kiinnosta aivopestyjä ihmisiä eikä korruptoituneita päättäjiä ja mediaa jotka elävät rahan vallan alla ja ison rahan korruptoimina aivopesevät kansaa. Rahan ja valheen vapaus näyttää olevan nyt tärkeämpi asia kuin sanan ja totuuden vapaus. Meilläkin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. https://mvlehti.net/2021/01/04/peltokangas-yle-kertokaa-edes-kerran-uutisissa-fakta-eusta-mielipide/
   Kommentti: Yle ei voi tätä kertoa, koska suomalaisten suuri tyytyväisyys maamme EU-jäsenyyteen saadaan ylläpidettyä tämän valehtelun avulla. Iso osa ihmisistä ei seuraa uutisia kovinkaan tarkkaan, ja monet eivät seuraa niitä lainkaan. Niinpä heidät saadaan helposti uskomaan melkein mitä tahansa humpuukia, koska perustiedot asioista puuttuvat.
   Juuri tämän ihmisjoukon tyytyväisenä pitämiseksi meillä ylläpidetään teatteria, jossa annetaan ymmärtää että Suomi on muka itsenäinen valtio, joka päättää asioistaan. Ja että EU-jäsenyydestä on ollut meille vain pelkkää hyötyä.
   Mikään väitteistä ei kuitenkaan pidä paikkaansa.
   Mutta tietämättömiä on tunnetusti helppo höynäyttää ja helppo pitää tyytyväisinä ja uskollisina palvelijoina, kun heille syötettävä tietoa valtamedian avulla säädellään ja manipuloidaan.
   Niin kauan kuin valheet kiinnostavat ihmisiä niitä syötetään.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=224810

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat