Dmitry Medvedev varoittaa tuomiopäivästä

Länsimaisista juutalaismafian1, 2 ja 3 kontrolloimista ajatushautomoista syntyy vaarallisia älyttömyyksiä, jotka viitoittavat tietä Washingtonille kohti lopullista ydinaseellista Harmageddonia.  Tällaiseen tuhoon on johtamassa Yhdysvaltojen ja tiettyjen muiden länsivaltojen, kuten Suomen, hybridisota Moskovaa vastaan.  

__________ 

1.) Ajatushautomot ovat juutalaismafian ja sionistisen eliitin tiukassa kontrollissa. Tämä voidaan päätellä tutustumalla esimerkiksi Servando Gonzalez’in teokseen ”I Dare Call It Treason: The Council on Foreign Relations and the Betrayal of America”. Ajatushautomoiden huippua edustavan CFR:n päämaja sijaitsee New Yorkissa.   

2.) Rand-korporaatio, Ulkosuhteiden neuvosto (CFR) ja Trilateraalinen komissio tekevät yhteistyötä Yhdysvaltojen globaalin valtapolitiikan lujittamiseksi. 

3.) Israel-lobbylla ja muilla juutalaistoimijoilla ja -ryhmillä on suunnaton  valta Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikassa. Täten juutalaismafia hallitsee myös kaikkia ajatushautomoita. 

______________ 

Dmitri Medvedevin lausunto 

Venäjän entinen presidentti ja nykyinen maan turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja Dmitri Medvedev kirjoitti Telegram-kanavallaan hiljattain seuraavaa: 

”[Yhdysvaltojen ynnä sen liittolaisten] loputon aseiden ja tuen antaminen Ukrainalle, ja samalla  teeskentelemällä, ettei se [Yhdysvallat] ole suoraan osallisena konfliktissa ei toimi”, kirjoitti Venäjän turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja Telegram-tilillään

Medvedevin mukaan Kiovan  viime tiistaina julkaisema ”turvatakuita” koskeva ehdotus oli ”todellakin esinäytös (prologi) kolmannelle maailmansodalle”, ja hän kutsui sitä ”hysteeriseksi vetoomukseksi” länsimaille, jotka käyvät välikäsiensä kautta sotaa Venäjää vastaan. 

”Mikäli  Yhdysvaltojen johtama läntinen liittouma jatkaa Kiovan hallinnon hillitöntä pumppaamista yhä vaarallisimmilla aseilla, Venäjän sotilaallinen operaatio siirtyy seuraavalle tasolle, jossa näkyvät rajat ja mahdollinen konfliktin osapuolten toimien ennustettavuus poistetaan, ja täten konflikti alkaa elää omaa elämäänsä, kuten sodat aina tekevät”, Medvedev kirjoitti. 

”Ja kyseisen siirtymän jälkeen länsivaltiot eivät voi olla ikään kuin puhtaissa kodeissaan nauraen sille, että kuinka he huolellisesti heikentävät Venäjää valtakirjallaan. Kaikki räjähtää ilmiliekkeihin heidän ympärillään. Heidän kansansa surun malja kannetaan piripintaisena. Maa on tulessa ja betoni sulaa”, Medvedev kirjoitti ennen kuin lainasi Raamatun jaetta Ilmestyskirjasta 9:18. 

”Tästä huolimatta ahdasmieliset poliitikot ja heidän tyhmät ajatushautomonsa, pohdiskelevat puhuen viinilasejaan kilistellen siitä, kuinka he voivat pärjätä ilman suoraa sotaa. Tylsät idiootit, joilla on klassinen koulutus”, Medvedev totesi. 

Hänen kommenttinsa oli saanut alkunsa Kiovan julkaisemasta ”turvallisuussopimusta” koskevasta ehdotuksesta, mikä kehitettiin NATOn entisen pääsihteerin Anders Fogh Rasmussenin johdolla. Luonnoksen mukaan Yhdysvallat ja sen liittolaiset takaavat ne rajat, jotka kuuluivat Ukrainaan ennen vuotta 2014, ja lisäksi heidät velvoitetaan antamaan ammustoimituksia, rahoitusta ja koulutusta sekä sitoutuvat pitämään voimassa Venäjän vastaiset pakotteet niin kauan kuin Kiova haluaa sekä luovuttamaan takavarikoidun venäläisen omaisuuden Ukrainalle. 

Lopuksi 

Suomi on antautunut Yhdysvaltojen johtaman liittouman lypsylehmäksi sekä uhrattavaksi USA:n globaalin valtapolitiikan alttarille. Suomi on hankkiutunut Venäjän viholliseksi ja polttanut kaikki ystävyyden sekä yhteistyön mahdollisuudet naapurinsa suurvalta Venäjän kanssa. 

Niinistö ja Marin sekä muut poliittiset valtaapitävät ovat nyt niin voimansa tunnossa, että kuvittelevat Venäjän alkaneen vajota kuolettavasti haavoittuneena rotkon pohjalle. Mutta kuinkas sitten käy, kun Yhdysvaltojen turvatakuut eivät toteudukaan, ja Suomi on hyökännyt suurvalta Venäjän kimppuun?  

Millä toiminta valtuuksilla Suomen poliittinen johto presidenttiä ja pääministeriä myöten on päättänyt tuhota Suomen ja sen kansan? Tämä tapahtuu vain Yhdysvaltojen ja Brysselin suomilla valtuutuksilla. Negatiivinen globaalieliitti on suunnitellut maailman väestön tuntuvaa vähentämistä, joka kyllä onnistuu myös kolmannen maailmansodan avulla. 

Markku Juutinen 

 
Lähde: RT News 

6 kommenttia

 1. POLIITTINEN ELIITTI ON MENETTÄNYT JÄRKENSÄ
  Rikoslaissa säädetään: Kiihottaminen kansanryhmää vastaan. ”Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.” Nyt Sanna Marin, Sauli Niinistö ja Pekka Haavisto ynnä monet muut ovat rikkoneet tätä pykälää kiihottaessaan suomalaisia vihaamaan venäläisiä. Kuka nostaa syytteen heitä vastaan? Ei tietenkään kukaan, vaan kaikki ovat sokean venäläisvihan vallassa. Katsotaanpa tammikuussa, kun suomalaisten taloudet romahtavat ja kansa lähtee kadulle. Venäjä käy täysin oikeutettua sotaa Ukrainan natsijoukkoja vastaan välttäen siviiliuhreja. Suurin osa siviiliuhreista on natsipataljoonien murhaamia ”venäjämielisiä” ukrainalaisia. Ukrainan sotapropaganda otetaan lännen valtamediassa totuutena. Positiivista on, että keväällä 2023 syntyy vallankumouksellinen tilanne, kun kansalaisten talous romahtaa poliitikkojen virheiden vuoksi. Emme saa Venäjältä halpaa sähköä, kaasua ja öljyä. Naurettavaa puolustaa Ukrainan kaltaista fasistivaltiota uhraamalla Suomen kansalliset edut. Suomi ajautuu ensi keväänä historiansa pahimpaan kriisiin. Nyt Vapauden liitolla ja VKK:lla on tilaisuus esittää ratkaisu tilanteeseen, ja se on Venäjän pakotteiden poistaminen ja naapuruussopimuksen uusiminen. Tämä vastoin EU:n määräyksiä. EU on osoittautunut liittovaltioksi, joka yrittää tuhota kansallisvaltiot. Ero EU:sta, eurosta ja isäntämaasopimuksesta on välttämättömyys. Nato-hakemus on peruttava.
  Varautukaa suureen taloudelliseen kriisiin, jolloin sähkölaskut nousevat pilviin ja ruoka kallistuu.
  LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko
  novabethlehem@com

  Plusääni(10)Miinusääni(4)
 2. Voisiko olla niin että Suomen päättäjät ovat tyhmiä tai lahjottuja? Järkisyyt eivät ole selittäneet niiden toimia viimeiseen 36 vuoteen. Koko ajan on ajetti Suomea alaspäin ja kun nyt puhutaan taantumasta, niin maa on ollut lamassa jo 3v. Rahaa lapioidaan Afrikkaan ja eurooppaan kahden vuosibudjetin vauhdilla. Sillä saataisiin uusi maantieverkosto keran vuodessa ja hoitajille kaksinkertaiset palkat. Mutta kun ei.

  Koskahan me lakkaamme ampumasta itseämme jalkaan ja lopetamme Venäjä pakotteet.

  Plusääni(15)Miinusääni(3)
  1. Mielestäni on naivia ajatella, että päättäjät olisivat tyhmiä. Senhän kustannuksella uutisoidaankin valtamediassa tyyliin sattuipa vahinko tai mitä olen seurannut ihmisiä, niin monet puhuvat päättäjien tyhmyydestä. Ihan ”sattumaa” kaikki. Eiköhän nuo päätökset mene ihan agendan mukaan, selitellään kohuilla ja muilla törppöilyillä ja kansalle menee läpi, no ne nyt on vaan tyhmiä. Mielestäni mikään laillinen puolue ei aja meidän etuja todellisuudessa. Kansan on tehtävä se itse omilla valinnoillaan. Esimerkkinä nyt vaikka, jos meitä pyydetään säästämään sähköä tietyin tavoin, emme suostu siihen. Joukossa on voimaa.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Jos Venäjä tuhotaan ydinsodassa, jääkö monikin kaipaamaan? Asia olisikin oikeastaan hyvä homma loppuisi nämä Venäjän aiheuttamat uhat ja ongelmat

  Plusääni(3)Miinusääni(14)
  1. Nyt yhtäkkiä länsi on niin huippua että. Vaikka juurikin länsi on synonyymi jumalattomalle sionismille rappiokulttuureineen. Sinimusta liike ja Partisaani lehti ovat myös Supon luomia ja Tshang on samassa remmissä selvästi. Mitään ydinsotaa ei tule kun siirtokuntasaksalaiset estävät sen. Myös Neuvostoliitto romahti(ainakin ulkoisesti) siirtokuntasaksalaisten ansiosta, ilman ydinsotaa. Naton peruskirjoissa todetaan sen olevan olemassa militantin nationalismin estämiseksi. Siitä oli Arvi Pihkalan artikkeleita jo vuosia sitten täällä. Tosin Rudolf Hessin syntymäpäivänä tapahtunut Tšernobylin ”onnettomuus” taisi olla siirtokuntasaksalaisten näpäytys silloisen Neuvostojohdon suuntaan kun uhkasivat Saksaa silloin ydinsodalla. Ydinlaskeumatuulet ohjattiin itään.

   Se on Nato länsi joka tuhosi Gaddafin Libyan ja Saddamin Irakin ja yritti samaa Syyriassa. Kun taas Venäjä auttoi Assadia torppaamaan ISIS terrorismin jne. Nämä ovat olleet ihan vakiokauraa revisionistipiireissä. Myös saksankieliset KS-henkiset kanavat esim. Telegramissa näkevät totuuden paremmin eivätkä kannata Ukrainan ”natsipataljoonien” toimia -> ”meidän isovanhempamme eivät olisi toimineet noin”.

   Plusääni(8)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat