Dokumentti Treblinkan holokaustihuijauksesta

”Kaasutettiinko” 900 000 juutalaista kuoliaaksi Treblinkan leirillä? Nürnbergin näytösoikeudenkäynnissä väitettiin, että 3,9 miljoonaa ”höyrytettiin” kuoliaaksi ”höyrykammioissa”. Onko väitteelle mitään perusteita?

Virallinen holokaustitarina on, että Treblinka II -leirillä sijaitsee maailman suurin joukkohauta. Väitteiden mukaan saksalaiset kaasuttivat 900 000 juutalaista 13:ssa ”suihkutiloiksi naamioidussa kaasukammiossa”.

Holokaustin kyseenalaistajat sanovat, ettei väitteille ole hyviä perusteita. Heidän mukaansa ”suihkutiloiksi naamioidut kaasukammiot” olivat sota-ajan julmuuspropagandaa Saksaa vastaan. Jopa valtavirtaiset tiedemiehet ovat myöntäneet, että juutalaisten väitteet ”ihmissaippuasta” ja ”juutalaissennahkalampunvarjostimista” olivat röyhkeitä valheita.

The Treblinka Archaeology Hoax -dokumentti tarttuu sionistisen brittiarkeologi Caroline Sturdy Collsin valheellisiin Treblinka-”tutkimuksiin”. Colls on valehdellut yleisölle muun muassa kaivamalla leirin lähistöllä olleita selkeästi merkittyjä kristittyjä hautoja väittäen niitä holokaustin ”piilotetuiksi joukkohaudoiksi”. Colls on myös valehdellut, että tavalliset suihkut Majdanekin leirillä olivat ”todellisuudessa joukkomurhavälineitä”. Hän myös luuli löytämäänsä terracotta-lattiaa Treblinkassa ”kaasukammion” lattiaksi.

Dokumentti kumoaa holokaustiaivopesun väitteet ”kuuden miljoonan juutalaisen kaasuttamisesta holokaustissa”.

Dokumentin voi katsoa Youtubesta tai ladata täältä.

Tutustu myös Jewish Gas Chamber Hoax -sivuihin.

2 kommenttia

 1. Jos nyt otetaan ihan matematiikka avuksi arvioinnissa siitä mitä on voinut tapahtua ja mitä ei ole voinut tapahtua niin se yleensä antaa jonkinlaisen suuruusluokan tapahtumiin.

  Yleensä näillä leireillä väitetään tapahtuneen kaikenlaisia asioita. Mutta jos otetaan se aikajakso jossa väitetyt tapahtumat ovat olleet, jaetaan se ihmisten määrällä, jaetaan se kahden eri aikajakson päivämäärien erotuksella, kahdellakymmenellä neljällä tunnilla sekä 60 minuutilla. Saadaan keskimääräinen arvio tapahtumalle per henkilö.

  Esim. Auschwitzin leirillä se määrä ihmisiä joka on kerrottu poltetun, tarkoittaisi 2.4s/ihminen. Ihminen ei pala niin nopeasti, ei vaikka mitä tekisi. Paitsi jos sen räjäyttää, mutta silloin ei uuneja olisi.

  Tämä tarkoittaisi että ihmisiä olisi pitänyt tulla junilla ympäri vuorokauden koko ajan puolentoista vuoden ajan, heitä olisi pitänyt valmistella niin että joka 2.4s seuraava on valmiina uunissa. Ja että se tuhka joka siitä syntyisi, se olisi pitänyt viedä pois. Ja sitä olisi ollut paljon. Näin toimien, koko ajan olisi pitänyt olla katkeamaton ihmisvirta lähtöpaikoista Auschwitziin ja uuneihin 16kk ajan. Ympäri vuorokauden, ympäri vuoden, joka ikinen päivä.

  Eli, voidaan heti todeta että se ei ole käytännössä mahdollista. Ja tarinoita Auschwitzin uhrien määrästä voidaan pitää legendana, valheellisena historian vääristelynä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat