Dresdenin terroripommitukset oli holokausti (II)

Tänään vietämme holokaustin muistopäivää. Täten vainojen uhrien muistopäivän muistoa kunnioittaen julkaisemme sen todellisen holokaustin, joka tapahtui toisen maailmansodan aikana Dresdenin terroripommituksessa. Tämä julkaisu on toisinto vuoden 2021 saman aiheisesta julkaisusta Magneettimediassa. 

Elben kruunuksi kutsutun saksalaiskaupungin – Dresdenin terroripommituksista on kulunut 78 vuotta. Tämä joukkotuho muodostaa ainoan holokaustin, mitä toisen maailmansodan aikana tapahtui. Tämä sotarikos ei kuitenkaan ole tiettyjen asiantuntijoiden mukaan “sotarikos”, sillä toisen maailmansodan aikana ei ollut voimassa ilmapommituksia käsittelevää valtioiden välistä sopimusta. Mutta, koska on olemassa sellainen kuin kirjoittamaton lainsäädäntö, jonka mukaan Dresdenin syyttömien siviilien joukkomurha oli todellakin sotarikos. Se oli ihmismielen mustimpia hetkiä maailmanhistoriassa.  

Runneltu Dresden. 

Johdannoksi 

Millainen on “juutalaisholokaustin” ja Dresdenin holokaustin moraalinen vertailu? Juutalaisen elokuvateollisuuden, Hollywoodin mukaan, kansallissosialistit pyrkivät tuhoamaan juutalaisen väestöryhmän, jopa niin perusteellisesti että ketään näistä ei olisi jäänyt henkiin. Kuitenkaan  juutalaistenjoukkotuhosta ei ole mitään vahvempaa todistusaineistoa kuin fantasiakirjallisuus ja fiktiiviset elokuvat, ei niin muodoin holokaustia juutalaisten osalta voida tarkastella moraalisena vertailuna. Niin … koska sitä ei ollut.  Dresdenin oasalta tilanne on toinen.  

Välillisesti ajatellen tästä yhdestä maailmanhistorian pahimmista verilöylyistä, joka jo kaikilla barbarian mittareilla hipoo huippulukemia, oli vastuussa “mahtava demokraattinen valtiomies”, Winston Churchill, joka sionistien käskyläisenä ja sionistien painostamana oli päättäneet hävittää puolustuskyvyttömän Dresdenin maan tasalle mattopommituksilla. Nämä terroripommitukset tapahtuivat helmikuun 13. 1945 (Parker 2018).  

Se, että Churchill oli sionistien ja juutalaiseliitin painostama selittyy jo sillä, että myös toinen maailmansota oli juutalaiseliitin aikaansaannos. Sionistien ja juutalaiseliitin valtarakenteet olivat jo valmiina Euroopassa ja Yhdysvalloissa ennen toisen maailmansodan alkamista. Siten liittovaltioiden sotapolitiikkaan vaikuttivat ratkaisevasti juutalaistoimijat, kuten opetusneuvos, res. majuri Erkki Hautamäen kirjoittamasta kirjasta Suomi myrskyn silmässä, voidaan päätellä. 

Tuolloin pommikoneiden muodostelmat lensivät yli kaupungin kahtena aaltona, iltakymmeneltä ja uudestaan puolen yön jälkeen. Kaupunki tuhoutui tehokkaasti ja väistämättä. Rakennusten luhistumisen ohella pommitus sai aikaan ennalta hyvin tiedetyn ja tarkoitetun tulimyrskyn, jonka yli 1 000 asteen pätsi surmasi myös pommisuojiin hakeutuneita asukkaita ja pakolaisia. Lukemattomat tukehtuivat häkään ja savukaasuihin (Parker 2018).  

Liittoutuneiden käsittämättömän julmat pommitukset polttivat elävältä uhreja Frankfurtissa, Hampurissa, Münchenissä, Kasselissa, Würtzburgissä, Darmstadtissa, Pforzheimissä sekä etenkin Dresdenissä. Tätä voidaan pitää kaikkien aikojen kansanmurhana ja pahuuden aikaansaannoksena. Voidaan täsmentää, että Dresdeniin, Hiroshimaan ja Nagasakiin kohdistuneet liittoutuneiden pommitukset olivat pahuudessaan ja julmuudessaan vertaansa vailla, vaikka näitä hirmutekoja väärä historiankirjoitus edelleen puolustelee.  

Dresdenistä muodostui suuri krematorio  

Tulimyrsky syntyy tuhannet pienempien tulien muodostavat yhteisvaikutuksesta suurpaloksi. Tässä palamisen reaktiossa suuri määrä happea reagoi tulen kanssa, mikä synnyttää keinotekoisen tornadon.  Tuulen tielle altistuneet ihmiset paloivat liekkimeressä korttelien pituuksilla ja maan alta suojaa etsineet puolestaan tukehtuivat usein, kun ilma imaisi kaiken hapen kasvattamaan tulta. Ihmisiä kuoli ilmeisesti myös valkohehkuun, joka on niin kuumaa, että se voi sulattaa ihmislihan (Parker 2018).  

Dresden ei ollut sotilaallinen kohde  

Huomionarvoista on, että Dresdenillä ei ollut mitään sotilaallista arvoa, kaupungin pääasialliset tuotannon haarat olivat savukkeet ja posliiniastiat. Tämä ennätyksellisen tehokas joukkomurha oli poliittinen, ja sionistit eli liittoutuneet pyrkivät Dresdenin terroripommituksilla antamaan Saksalle kostoiskun, joka sotilassotastrategisesti oli täysin turha operaatio, sillä tuolloin Saksa oli jo lyöty sotilaallisesti. Esitetty on, että  Dresdenin pommitukset olisivat alun perin suunniteltu tehtäväksi ennen Jaltan konferenssia, joka pidettiin 4-11 helmikuuta 1945. Täten Churchill olisi halunnut valttikortin eli angloamerikkalaisen tuhoamisen iskulla, jolla olisi ollut “vaikutusta” Staliniin, Euroopan uudelleen jakoa ajatellen. Mutta huonon sään ansiosta Dresdenin pommitukset siirtyivät Jaltan kokouksen jälkeen (Parker 2018).   

Tästä huolimatta Churshill janosi viattomien saksalaisten verta, ja vaati, että isku joka tapauksessa tehtäisiin Saksan siviiliväestön ”hämmentämiseksi” linjojen takana, ja niin tapahtui (Parker 2018).  

Katteetonta turvallisuutta  

Laskiaistiistaina helmikuun 13. päivänä 1945 kaupunkiin oli saapunut pakolaistulva, joka oli paennut Neuvostoliiton armeijaa. Tämä pakolaisaalto kasvatti kaupungin väestön yli miljoonaan.  

14 tunnin mattopommituksissa kaupunki muuttui raunioiksi, ja noin kolmasosa sen asukkaista – mahdollisesti jopa puoli miljoonaa ihmistä – menehtyi kaikkien aikojen hirvittävimmässä joukkomurhassa (Parker 2018).   

Viattomien siviilien joukkoteurastus  

Laskiaistiistaina helmikuun 13. Päivänä 1945 kaupunkiin Neuvostoliiton armeijaa pakeneva pakolaistulva kasvatti kaupungin väestön yli miljoonaan.  

Virallisen historian tiedon mukaan on arvioitu pommituksien ja niitä seuranneiden tulipalojen vaatineen 25 000 – 40 000 ihmisen hengen. Kuitenkin tuolla lukumäärällä tarkoitettiin vain tunnistettuja uhreja, joten todellinen menehtyneiden määrä on ollut lähempänä puolta miljoonaa, olihan kaupunkiin myös sulloutunut yli miljoona ihmistä.  

Pommittaminen ei yksistään riittänyt:  

 

”Koneet lensivät matalalla kaupungin yllä tulittaen kaikkea liikkuvaa, mukaan lukien pelastusajoneuvoja, jotka kiirehtivät paikalle pelastamaan eloonjääneitä. Yksi isku kohdistettiin Elbe-joen rannoille, missä ihmiset olivat värjötelleen yön aikana.” 

Sveitsin kansalainen kuvaili käyntiään Dresdenissä kaksi viikkoa iskujen jälkeen: ”Näin irronneita käsiä ja jalkoja, silvottuja ruumiita ja poikki menneitä päitä, jotka olivat vierineet sinne tänne. Joissain paikoissa ruumiita oli vielä niin paljon, että minun piti raivata tieni niiden läpi, jotten olisi tallannut käsiin ja jalkoihin.”  

Winston Churchill.

Churchill, joka vastasi Dresdenin verilöylystä oli todellakin hirviö, ja hänet vielä aateloitiin “ansioistaan ihmiskunnan puolustajana”.  

Markku Juutinen  

Lähteet  

Islam Radio: Kätketty tyrannia – Harold Rosenthal – Radio Islam (islam-radio.net)  

The Auschwitz ”Gas Chamber” Illusion | CODOH  

Benjamin Freedman – Juutalaisten ylivallan kannattajista pois loikannut – Radio Islam (islam-radio.net)   

George T. Parker (26.2.2018). Dresden: A REAL Holocaust | Racial Idealism (wordpress.com)  

Dresdenin pommitusten muisto riivaa ja jakaa saksalaisia | Yle Uutiset | yle.fi  

https://yle.fi/uutiset/3-5317725

6 kommenttia

 1. Aina mietityttänyt toi pääkuva jossa korkea röykkiö ruumiita. Oliko tarkoitus polttaa koko röykkiö kerralla, onnistuiko ja miten? Muistuu vaan mieleen kun jotkut oli tehnyt aiheesta videon jossa sianruhon polttamista nuotiolla käytettiin esimerkkinä miten vaikea ihmisruumista on hävittää polttamalla avonuotiossa.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 2. Winston Churchill: ”En halua kuulla mitään ehdotuksia, joiden mukaan voisimme hyökätä tärkeitä sotateollisuuskohteita vastaan Dresdenin ympäristössä, vaan siitä, kuinka voimme paistaa hengiltä Breslausta tulleet 600 000 pakolaista.” (Air Historical Branch file CMS 608, Ilmasotamarsalkka Sir Wilfrid Rhodes Freemanin muistiinpano 26.1.1945)

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. JUUTALAISEN HEGEMONIAN VASTUSTAMINEN
  Juutalainen maailmanvalta on tosiasia. Mutta heillä ei vielä ole totaalista valtaa ja he yrittävät nyt saada sellaisen romahduttamalla maailman talouden (The Great Reset) WEF:n avulla, saattaa voimaan digitaalinen henkilötodistus pisteytysjärjestyksineen ja tuhota kaikkien kansojen itsenäisyys. Sen tähden olisi tärkeää paljastaa holokaustivalhe ja juutalaisten uskonto. Juutalaisten uskonnossa mainitaan mm.:
  Sepher Or Israel 177b: Ota kristityt hengiltä; tapa heidät, niin miellytät Jumalaa kuin suitsuttaisit hänelle.
  Hilkoth Akum X,1: Kristityt joko käännytettävä tai tapettava.
  Zohar I 219b: Kristittyjen johtajat epäjumalanpalvelijoita, heidät on tapettava.
  Zohar II, 43aa: Kristittyjen hävittäminen on välttämätön uhritoimitus.
  Hilkoth Akum X,2: Kristinuskoon kääntyneet juutalaiset tulee tappaa ja heitä on vainottava loppuun asti.
  Jalkut Simoni 245: Jokainen, joka vuodattaa kristittyjen veren, saa Jumalan hyväksynnän aivan kuin olisi uhrannut hänelle.
  Zohar I, 160a: Juutalaisten täytyy aina yrittää pettää kristittyjä. Juutalaisten täytyy vapautua heistä ja tulla heidän hallitsijoikseen.
  Iore Dea 148: Juutalaista kehotetaan aina pitämään piilossa viha, joka hänellä on kristittyjä kohtaan.
  Baba Kama 113b: Jumalan nimi ei tule häväistyksi, kun kristityille valehdellaan; kristittyjä saa huijata.
  Sanhedrin 99a: Kun Messias tulee, hän tuhoaa kristityt.

  Ja Talmud Jeesuksesta:
  Jebamoth 49a: Jeesus oli aviorikoksen tuloksena syntynyt äpärä.
  Kallah 1b: Jeesus oli avioton lapsi, joka oli siitetty kuukautisten aikana.
  Sanhedrin 67a; Abodah Zarah II; Sabbath XIV: Jeesus oli Pandira-nimisen sotilaan poika.
  Sabbath 104b: Jeesus oli noita ja hullu. Maria oli aviorikoksen tekijä.
  Sanhedrin 90a: Jeesuksella ei ole osuutta tulevaan maailmaan.
  Zohar III, 282: Jeesus kuoli kuin elukka, ja hänet haudattiin siihen saastaiseen kasaan, johon heitetään kuolleitten koirien ja aasien ruumiit ja johon on, kuin koirat, haudattu Eesaun pojat (kristityt) ja Ismaelin pojat (muslimit), myös Jeesus ja Mohammed, sekä ympärileikkaamattomat ja saastaiset.

  Myös Martti Luther oli tietoinen juutalaisten juonista:
  ”Kirjoittavathan heidän Talmudinsa ja rabbiininsa, ettei muka tappaminen ole synti, jos joku juutalainen tappaa pakanan, vaan silloin, jos hän tappaa jonkun israelilaisen veljensä. Ja jos hän ei pidä jollekin pakanalle antamaansa valaa, se ei ole synti. Siis: gojimeilta varastaminen ja ryöstäminen (kuten he koronkiskomisellaan tekevät) on muka jumalanpalvelusta.”

  ”Sen vuoksi, missä näet oikean juutalaisen, sinä voit hyvällä omalla tunnolla tehdä ristinmerkin ja ilman muuta varmasti sanoa: tuossa menee ilmielävä perkele.” (Juutalaisista ja heidän valheistaan. Helsinki 1939).
  Kehotankin kaikkia vaihtoehtomedian lukijoita perehtymään juutalaisten politiikkaan lukemalla sivustoa https://islam-radio.net/ , joka on perusteellinen analyysi juutalaisten kansainvälisestä politiikasta. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 4. Leopard

  Winston Churchillin (WC) äidin oikea nimi oli Jennie Jerome vaikka häntä kutsuttiin joissakin lähteissä Jennie Jacobsoniksi. Oli tai ei j-positiivinen niin siionistien tavoitteita hän täytti – kuten Dresdenissä.
  Jew or not jew.
  http://www.jewornotjew.com/profile.jsp?ID=517

  Juutalaissotien historia (1. – 2.) on pitkä ja verinen. Siitähän meillä suomalaisillakin on kokemusta kansalais-, talvi- ja jatkosodista ja partisaani-iskuissa koska Neuvostoliiton hallinto oli tuolloin täysin siionistien kontrollissa.

  Tämä kronikka (juutalaissotien historia) tulee saamaan ties monennenko jatko-osan Ukrainan sisällissodassa jonka tarkoitus on `heikentää` Venäjää ja ottaa haltuunsa kaikki mitä Ukrainassa on. Ukraina on jo kansainvälisen siionistifinanssin hallinnassa.

  1.) Josephus
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Josephus
  2.) Juutalaissodan historia
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Juutalaissodan_historia

  Ukrainan kansa on kokenut kovia esimerkiksi Holodomor I aikana ja nyt on menossa Holodomor II. Mainittujen Holodomorien katalysaattoreina ovat toimineet samat siionistiset tahot.

  Holodomor I

  Holodomor 1.) oli Ukrainan neuvostotasavallassa vuosina 1932–1933 raivonnut kansanmurha jossa kuoli arvioiden mukaan 7 miljoonaa ukrainalaista ja jonka pääarkkitehtina toimi juutalainen 2.) Lazar Kaganovits.

  1.) Holodomor
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Holodomor
  2.) Lazar Kaganovitš
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lazar_Kaganovit%C5%A1

  Holodomor II

  Holodomor II oli suunniteltu huolella ja harkiten – se ei ole sattumaa. Taustalla toimivat kansainväliset siionistit joiden suunnitelma Ukrainan osalle oli tarkoin ennakkoon hiottu:

  `George Sorosin dollarit olivat ehtymätön rahoituslähde Ukrainassa 1990-luvulta, joka huipentui ensin Oranssissa värivallankumouksessa 2004 ja sitten Maidan-vallankaappauksessa 2014, johtaen nykyisen konfliktin syttymiseen Ukrainassa`.
  `Taistelu viimeiseen ukrainalaiseen – George Sorosin 1990-luvulla kaavoittama nykyinen sota Ukrainassa`.
  https://mvlehti.net/2023/01/25/george-sorosin-1990-luvulla-kaavoittama-nykyinen-sota-ukrainassa-lansi-lahetti-ukrainalaiset-kuolemaan-turvatessaan-yliherruutensa/

  Ns. `älykkään suunnittelun` mukaan jutun juju meni näin (1. – 5.):

  1.) Oranssi vallankumous
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Oranssi_vallankumous
  2.) Ukrainan vallankumous 2014
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ukrainan_vallankumous_2014
  3.) Krimin miehitys 2014
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Krimin_miehitys_2014
  4.) Itä-Ukrainan sota 2014
  https://fi.wikipedia.org/wiki/It%C3%A4-Ukrainan_sota
  5.) Venäjän hyökkäys Ukrainaan 2022–
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ven%C3%A4j%C3%A4n_hy%C3%B6kk%C3%A4ys_Ukrainaan_2022%E2%80%93

  Venäjän sotilaallinen operaatio Ukrainaan – heidän kannaltaan katsottuna – oli välttämätön koska Ukrainan sudeettivenäläisiä oli tapettu ukrainalaisten natsipataljoonien toimesta lähes 14 000 ja vainonta oli pitkäkestoista ja monitahoista. Epäilemättä Venäjän rauhanturvaoperaation viivästyminen kahdeksalla vuodella johti meneillään olevaan tilanteeseen.

  Holodomor II tulee olemaan Ukrainalle vaurioiltaan huomattavasti vakavampi kuin Holodomor I koska Holodomor IIssa Ukraina lakkaa olemasta ja se ajautuu täydellisesti kansainvälisen siionistin käsiin – niin kuin nyt on käynytkin. Toinen puoli Ukrainan kansasta ajetaan hitoille ja toinen tapetaan/tapatetaan.

  Mitä tuohon panssarivaunu keskusteluun tulee niin – Kukahan tässä nauraa ja kenelle? Pitäisikö tämän olla joku vitsi – vai mistä on kysymys?

  `Nopea, ketterä ja tehokas – Ferdinand Porsche kehitti vuonna 1941 Saksan armeijalle uuden panssarivaunun ja nimesi sen villipedon mukaan. Pian kaikki tuon ajan panssarivaunut saivat kissaeläinten nimen`. (Historia-lehti sitaatti).

  Olisipa Ruben Lagus (Suomi), Erwin Rommel (Saksa) tai George Patton (Liittoutuneet) saaneet aikoinaan vastaavan panssarivaunu täydennyksen niin he olisivat olleet onnesta soikeita. Tuon ajan taistelutekniikkaan kuuluivat panssarivaunut.

  Mutta nykyinen sodankäynti kun ei perustu panssarivaunuihin jos tilanne menee rumaksi. Se ei perustu edes F-16 hävittäjiin joita seuraavaksi puuhaillaan. Olemassa olevat `viidennen sukupolven` aseistukset ovat aivan toista luokkaa eikä niitä voida edes verrata entisiin niiden tulivoiman ja tehokkuuden takia.

  Panssarivaunulähetykset menettelevät vielä tässä – kertausharjoitus tasoisessa `sodassa` – mutta entäpä kun oikea sota alkaa. Nehän tuhotaan jo tässä vaiheessa.

  Miksi ihmeessä Länsiliittouma lähettää sadan vuoden takaista taistelutekniikkaa (panssarivaunuja) nykyiselle sotanäyttämölle.

  Vanhan sotatekniikan romuttamis kustannukset olisivat tulleet huomattavasti halvemmaksi jos he olisivat lähettäneet panssarivaununsa suoraan omille romuttamoilleen. Miksi maksaa mansikoita ja kuljettaa tuollaisia hitaita ja helposti tuhottavia `etanoita` Ukrainaan saakka.

  Tälle manööverille, panssarivaunujen lähettämiselle Ukrainaan, ei löydy mitään muuta loogista selitystä kuin se että EUn tulee osoittaa alistussuhdetta Pentagonille.

  Täältä ne lopulta löytyvät ,,,

  `Kuvittele yli 400 tankkia samassa paikassa, rivi toisensa jälkeen`.
  Valtava Neuvostoliiton panssarivaunujen `hautausmaa` löytyi Ukrainasta – `Mykistävä näky`.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000724455.html

  Katsokaahan vaan niin maailmanrauhaan johtava tie tulee olemaan DWO (Dekapolar World Order = Kymmennapainen maailmanjärjestys).

  Kaikki maailman kansat jakautuvat omiin Tulli Unioneihinsa joita tulee olemaan tasan tarkkaan kymmenen ja joista Euroopan Unioni on vain yksi. Tämä kehitys on jo pitkällä.

  Maailman uusjaossa ei tule jäämään ainuttakaan yksittäistä suvereenia valtiota sen perinteisessä mielessä. Tulee olemaan vain Tulli Unionit joita kutsutaan valtioiksi. Ja kaikki kansainväliset korporaatiot – pienet ja suuret – sulautetaan kuhunkin Unioniin – paitsi niiden välimaastossa olevat toimijat.

  Tie päättymättömiin sotiin – niin kuin nyt on käymässä – on Yhdysvaltain ja sen liittolaisten kannattama UWO (Unipolar World Order = Yksinapainen maailmanjärjestys). Tämä UWO-yhtälö ei kuitenkaan toimi vaan Yhdysvaltain hegemonialla on edessään päätepysäkki.

  Ratkaisu ei ole myöskään MWO (Multipolar World Order = Moninapainen maailmanjärjestys) tai BWO (Bipolar World Order = Kaksinapainen maailmanjärjestys) vaan nimenomaan DWO. MWO joka usein mielletään niin kuin `kylmän sodan` aikaiseksi BWOksi on vain välivaihe DWO kehitykseen.

  DWO on ainut mahdollinen tekijä joka pystyy hävittämään tuon kansojen vitsauksen – kansainvälisen siionistin rahahegemonian – mutta se johtaa NWOn (New World Order = Uuden maailmanjärjestyksen) NWGhen (New World Governement = Uusi Maailmanhallitus).

  Plusääni(3)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat