Ekonomisti: Matalasti koulutetut maahanmuuttajat ovat “tikittävä pommi”

Huolimatta toistuvista väitteistä, että maahanmuuttajat, joita virtasi Ruotsiin ennätysvuoden 2015 aikana, olivat korkeasti koulutettuja ja muodostuisivat “voitolliseksi pitkällä aikavälillä”, varoittaa ekonomisti tänään näiden sen sijaan olevan tikittävä pommi työmarkkinoilla.

Siellä oli lääkäreitä, insinöörejä ja hammaslääkäreitä, joita virtasi Ruotsiin hallituksen mukaan. Mutta aivan kuten massamaahanmuutossa yleensä, lopulta tulevat seuraukset.

Ruotsi on jo huonoin OECD:ssa saamaan maahanmuuttajat työllistettyä, samalla kun Ruotsissa on vähiten ns. helppoja töitä.

Tämä yhdistettynä viime vuoden ennätyskorkeaan massamaahanmuuttoon muodostaa tikittävän pommin, joka voi räjähtää sopivasti vaaleihin 2018 mennessä, ennustaa SEB-ekonomisti Johan Javeus.

Työministeri Ylva Johansson (S) ei kuitenkaan ole huolissaan ja sanoo, että “se on haaste, jota voidaan hallita.”

Ylva Johansson.
Ylva Johansson.

2015 oli ero työttömyydessä korkeasti koulutetuilla syntyperäisillä ja ulkomailla syntyneillä vain peruskoulun käyneillä runsas 30 prosenttiyksikköä – tähän tulevat sitten viime vuoden kaikki maahanmuuttajat lisäksi, joilla valtaosalla on alhainen koulutus.

Näin ollen kuilu tulee jatkamaan kasvua tulevina vuosina.

Hallituksen viimeisin tempaus tilanteen parantamiseksi, Työnvälitystoimiston järjestelytoiminta, on tähän mennessä johtanut vastasaapuneista osallistujista vain 31 prosentin pääsyyn töihin tai koulutukseen kahden vuoden sisällä.

Ja parantaakseen tilannetta mainitsee Ylva Johansson muun muassa kynnyksen alentamisen työmarkkinoille.

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

7 kommenttia

 1. Me valkoiset ihmiset emme vielä ymmärrä minkälaisen pedon kanssa olemme tekemisissä.

  Ihmiset puhuvat keskenään asioista ja kansa kyllä hyvin tietää, että lukutaidoton moukka ei kelpaa oikeastaan mihinkään työhön ja musta vielä vähemmän.

  Ihmiset ihmettelevät tätä ja uskovat sisimmässään, että kyllä kohta päättäjätkin ymmärtävät tämän, eiväthän he voi olla noin tyhmiä.

  Mutta asia on täysin toisin. Media, päättäjät ja globaali sionistieliitti TIETÄVÄT TARKOIN TÄMÄN. He ajavat kansaamme kolmanneksi maailmaksi, he haluavat, että mekin olemme kolmatta maailmaa. Että katumme ovat neekereiden ja että katumme slummiutuvat, että mekin teemme työtä orjapalkalla ja hyvinvointivaltio murennetaan.

  HE HALUAVAT TUHOTA MAAMME, HE HALUAVAT ORJUUTTAA KANSAMME. Heille tämä on aivan selvää.

  Joukossa on, tietenkin, ostettuja idiootteja, erilaisia kankikaikkosia, jotka myyvät koko kansansa saadakseen itselleen hetken auringossa. Näitä riittää, on turvoja, on tarjoja, on sipilöitä. He elävät pankkitilinsä kautta, heille mikään muu ei merkitse mitään. He ovat ostettuja HUORIA. Heidät saa ottaa edestä, takaa, kaikki on myytävänä.

  Ja joukossa on verenhimoisia, kaunaisia tappajia, jotka sallivat kaiken, kunhan he saavat aikanaan tappaa, kiduttaa ja kiusata kunnon ihmisiä.

  Mutta suuri osa on mukana ideologisesti, he HALUAVAT muuttaa maamme basaariAfrikaksi. Heille valkoinen kansa on ahdistava, valkoisen lapsen täytyy taantua neekeriksi ja valkoisen naisen on taannuttava muslimin matoksi. On vaikeata käsittää, miten tämä on mahdollista, mutta kun tietää, minkälainen peto on taustalla, kulisseissa, niin kaikki selviää.

  Taustalla vaanii sionistidemoni, joka ei lepää ennen kuin valkoiset kansat on joko tapettu tai neekeriksi n.ssittu. Tämä kansa ei laske vuosia.

  HE ovat muurien suojassa, HEIDÄN maansa RAJAT OVAT KIINNI, HEIDÄN ydinsukellusveneensä partioivat ympäri maailmaa odottaen käskyä tuhota. HE lähettävät ohjuksia kouluihin ja saairaaloihin, jos hiuskarvakin HEIDÄN päästään katkaistaan.

  Vain HE ovat kärsineet, vain HEILLÄ on ollut ”holokausti”.

  Kaikki muut ovat YKSITTÄISTAPAUKSIA.

  Me olemme HEILLE YKSITTÄISTAPAUKSIA, mutta MEIDÄN PITÄÄ ITKEÄ HEITÄ LOPUTTOMASTI, sukupolvesta toiseen me itkemme näitä ydinaseilla suojattuja demoneja, jotka haluavat tappaa meidät, hävittää meidät.

  Tämä on se peto, tämä on sen pedon todellinen luonto.

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
 2. Jälleen hieno kirjoitus PeLeX!
  Räknäsin tässä päivänä muutamana toiveikkaasti, että jos meidät valkoiset n.ssittaisiinkin mustiksi, ja niin kuitenkin siinä tulevassa sionistien tavoittelemassa uljaassa maailmassa (lauma ne.ruja kömpimässä rauniokasoissa), kävisi näin:
  Kun tässä sionistien onnelassa eloon orjiksi jätettyjä ne.ruja asutettaisiin myös pohjoiseen, jossa aurinko ei anna heille D-vitamiinia, valkoihoisuus palaa takaisin ja muut kuolevat sukupuuttoon.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Saatanalliset siionistit ovat kaiken takana kaksihaaraisine kielineen. Suomen tsuhna -kristityt palvovat juutalaisia korkeimpana jumallisuuden ilmentymänä. On melkein traagisempaa katsoa valkoisten pohjantonta hyväuskoisuutta ja tyhmyyttä, joka kuin lammaslauma juoksee jyrkänteeltä alas kuolemaansa kuin se että tämä rotu, elämäntapa, maanosa, kulttuuri, uskonto, sivistys, tavat, koti, vanhemmat ja urhelu häviää ikuisiksi ajoiksi. Eikä siinä vielä kaikki. Muistot, historia ja kulttuuri aktiivisesti hävittämällä hävitetään ja pyyhitään historian kirjoista ja entisen ajan muistomerkit jyrätään maantasalle ja kielletään mitään olleen olemassakaan ennen sitä kuin me kaikki olemme aina olleet paskaisia, tyhmiä, väkivaltaisia ja yksinkertaisia hottentotteja, jotka tekevät tarpeensa niille sijoille missä kulloinkin ovat sekä yhtyvät kaikkeen liikkuvaan iästä, sukupuolesta ja eläinkunnasta riippumatta.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. Maanpetturit, mädättäjät tekevät kaikkensa tuhotakseen Euroopan.

  Katsokaa tätä! Pariisi nyt syyskuussa näyttää tältä!

  Hollanden ja Sarkozyn rikollinen jälki Pariisin katukuvassa. Saksan maanpetturi Merkel on tietysti ylpeä tästä mutavyöry oksennuksesta. Sipilä hieroo käsiään ja haluaa muuttaa Suomen katukuvat myös tällaisiksi!

  https://www.youtube.com/watch?v=ju79YT_lBVI

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Vapaamuurarius on ollut tärkeä ase, jolla ’herrat ja hidalgot’ on saatu käännytettyä kommunismin asialle ja taloudellisella ja poliittisella vaikutusvallallaan työntämään kansakunnat monikulttuurin ja globalismin uhrialttareille. Tärkeää on ollut myös luciferistisen siionismin haaran agendan edistäminen, jotta saadaan heidän mestarinsa Anti-Kristus patsastelemaan Jerusalemiin juutalaisten uudelleen rakennettuun temppeliin. Liikkeen saastaista spirituaalista ulottuvuutta eivät edes sen monet jäsenet ymmärrä.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 5. Kun on tehtävä valinta annetaanko salajärjestöjen jatkaa myyräntyötä Euroopan tuhoamiseksi vai tehdäänkö tästä painajaisesta loppu jokaisen meistä täytyy olla valmis taistelemaan kansankuntamme puolesta.

  Monikulttuurisesta ja monirotuisesta painajaisesta on tehtävä loppu. Vehkeilystä ja myyräntyöstä on tehtävä loppu. Eduskunta ei edusta Suomen kansaa. Eduskunta edustaa vehkeilyä ja myyräntyötä Suomen kansaa vastaan. Kaikki puolueet ovat kääntyneet omaa kansaa vastaan! Eduskunta ajaa Uutta Maailman Järjestystä Suomeen! Siitä on kerta kaikkiaan tehtävä loppu!

  https://www.youtube.com/watch?v=cYhcbDnemLY

  Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat